30 Απριλίου 2013

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: ''Mην φωνάζετε στον άντρα σας, πάρτε του μία πι@α!''

Μπορεί να παρουσιάζει τον εαυτό της ως πνευματικό και βαθυστόχαστο, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ακόμα και η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει ορισμένα… ένοχα μυστικά.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Chelsea Lately, στο E! Entertainment, η 40χρονη ηθοποιός-τραγουδίστρια αποκάλυψε μία συμβουλή της, όσον αφορά τους ενδοοικογενειακούς καβγάδες.

Σοκαριστικό βίντεο με πτώση επιβατικού αεροπλάνου στο Αφγανιστάν

Ένα απίστευτο βίντεο κατέγραψε χωρίς να υποψιάζεται ένας πολίτης που έτυχε να περνάει κοντά από το αεροδρόμιο του Μπαγκράμ στις 29 Απριλίου.

Ο φακός του «συλλαμβάνει» ένα αεροσκάφος το οποίο αρχικά δείχνει να πετάει κανονικά, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.

ΒΙΝΤΕΟ: Εκατσε κατω απ' το ψεκαστικο η Ραχηλ! Εφαγε τη δοση ολη της χρονιας

Φριξτε με τις ασυναρτησιες της Ραχηλ Μακρη!! Αντι να μας απαντησει για το σκαφος της οικογενεια Καμμενου που ειναι σε offshore η εστω για το ποιες κατουρημενες ποδιες φιλησε για να παρει 2 μεταταξεις και απο γραφιας του ΠΕΣΥ και το Υπ. Υγειας να βρεθει στο ΥΠΕΚΑ της Μπιρμπιλη... ρωταει τον Αδωνι για...

Η απειλή της ΟΛΜΕ

Του Αγγελου Στάγκου

Η ΟΛΜΕ, το συνδικάτο των εκπαιδευτικών, απειλεί πάλι με απεργίες κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων, όταν δηλαδή τα παιδιά που εδώ και δύο χρόνια μοχθούν νυχθημερόν θα έχουν φτάσει στην κορύφωση της αγωνίας τους. Αυτή τη φορά το πρόβλημά τους είναι η αύξηση κατά δύο των ωρών που έχουν υποχρέωση να διδάσκουν στα γυμνάσια και τα λύκεια. Από 21 ώρες την εβδομάδα οι νεότεροι σε 23 και από 16 ώρες οι παλαιότεροι σε 18. Τρομερή επιβάρυνση για έναν κλάδο που «ξεκουράζεται» αρκετούς μήνες κάθε χρόνο, λόγω των διακοπών του ακαδημαϊκού έτους...

Κατέθεσε αγωγές η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Αποζημίωση της τάξης των 200.000 ευρώ ζητά η Μαργαρίτα Παπανδρέου με αγωγή που κατάθεσε εναντίον των εφημερίδων «Πρώτο Θέμα», «Δημοκρατία» και «Βήμα της Κυριακής» για δημοσιεύματα που αφορούν την εμπλοκή της στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ μέσω της εταιρείας του ισραηλινού επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή και του λογαριασμού των 550 εκατομμυρίων ευρώ.

Τι έγραψε στο Facebook λίγο πριν τη δολοφονία της η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το πρωτοφανές έγκλημα πάθους που εκτυλίχθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στην Κηφισιά με θύμα την γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη την οποία παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του ο σύντροφός της ύστερα από έναν έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους.

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΠΑΣΟΚ - Παπανδρέου

«Η ενότητα και η προοπτική του ΠΑΣΟΚ μπορούν να βασιστούν μόνο στη διαφάνεια, την αλήθεια, τη συλλογικότητα και τις καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες», τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και με την οποία προβαίνει σε ορισμένες επισημάνσεις, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του τέως προέδρου του κόμματος και πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Αντιτρομοκρατική:Μια γυναίκα πρόλαβε να διαφύγει

Στην αιφνιδιαστική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη καφετέρια της Λεωφόρου Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια γνωστή στην ΕΛ. ΑΣ γυναίκα κατάφερε να διαφύγει.

Η νεα επιτροπή Παραγωγής Πολιτικού Έργου για την Ιδεολογία της ΝΔ (ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

Συνεχίζεται η ανανέωση στη Νέα Δημοκρατία

Συμπληρώθηκε και ο κατάλογος της νεας Επιτροπής Παραγωγής Πολιτικού Έργου για την ιδεολογία εν οψει συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Επικεφαλής ορίστηκε η εκπρόσωπος τύπου του κομματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ενώ στην επιτροπή συμμετέχουν οι :

ΣΟΚ στην Ξάνθη: Ζωο βίαζε την 13χρονη κόρη του

Μια φρικιαστική ιστορία αποκαλύπτεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Ένας πατέρας 33 ετών φέρεται να βίαζε τη 13χρονη κόρη του επί ένα χρόνο μέσα στο σπίτι τους.

Τη φρίκη που ζούσε η ανήλικη στο σπίτι της, δεν είχε αντιληφθεί η μητέρα της, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

Δείτε το σπάνιο φαινόμενο που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός - Η υποψήφια φωτογραφία της χρονιάς από το National Geographic [εικόνα]

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε το σπάνιο θέαμα ενός τερατώδους κύματος με ύψος μεγαλύτερο των 30 μέτρων στο Φάρο Dwarfs Seaham, στο Ντιρχάμ της Μεγάλης Βρετανίας.

ΒΙΝΤΕΟ- Κικίλιας: Θα μιλήσω την επόμενη εβδομάδα... να σας πω πως διορισα την κουνιαδα μου και μεταταξα τη γυναικα μου


Νέες ενδοκυβερνητικές τριβές προκαλεί η αντικατάσταση του Ηλία Κικίλια στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, από τον Θόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο Βαρθολομαίος στη λίστα του Foreign Policy με τους 500 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή... σαν Τουρκος εννοειται

Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος περιλαμβάνεται στον κατάλογο του έγκυρου αμερικανικού περιοδικού Foreign Policy με τους 500 ανθρώπους που ασκούν μεγάλη επιρροή διεθνώς.

Ναι στο ευρω ειπαν οι Κυπριοι-Εγκρίθηκε το Μνημόνιο

[Γιατι για οσους δεν εχουν καταλαβει η κουβεντα στην Κυπρο δεν ηταν μνημονιο-αντιμνημονιο αλλα ευρω και μνημονιο ΄η λιρα και αντιμνημονιο οπως προτεινε το ΑΚΕΛ (για να γελασουμε μιας και μεχρι πριν 2 μηνες το ευρω ηταν καλο)... τα μονα κομματα στις προβληματικες χωρες που λενε ευρω και αντιμνημονιο ειναι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμενοι αλλιως ολοι οι αλλοι δεν κοροιδευουν του πολιτες]

Εντός... ευρώ παραμένει η Κύπρος, καθώς η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων υπερψήφισε κατά πλειοψηφία τόσο τη δανειακή σύμβαση με την Τρόικα, όσο και τα μνημονιακά νομοσχέδια.

Σαμαράς σε υπουργούς: Στα γραφεία σας και τη Μ.Πέμπτη

Με στόχο «να μη χαθεί ούτε μια μέρα», ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή στους υπουργούς της κυβέρνησης να επιταχύνουν το κυβερνητικό τους έργο και μάλιστα σαφές είναι το μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου να μη λείψει κανείς τη Μεγάλη Πέμπτη από το γραφείο του.

ΒΙΝΤΕΟ-"Πυροβόλησε" με πιάτα τους Έλληνες

Τον τρόπο διασκέδασης των Ελλήνων διακωμωδεί ένα νέο παιχνίδι - εφαρμογή για iPhone και iPad. Ο τίτλος του είναι OPA και καλεί τους παίκτες να ρίχνουν πιάτα χρησιμοποιώντας το δάχτυλό τους με στόχο να πετύχουν την φιγούρα του μουστακοφόρου ταβερνιάρη (που παραπέμπει στην εικόνα του Έλληνα), έναν τσολιά, μια ξανθιά τραγουδίστρια και τους μουσικούς της ορχήστρας.

Σκέψεις για διαγραφή Παπανδρέου... μπας και επιβιωσει ο Μπενυ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου μετά την συνάντηση των δυο ανδρών το μεσημέρι σήμερα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Real.gr ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τείνει να υιοθετήσει στις έκτακτες συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στην Ιπποκράτους...

Έπιασαν τους ληστές της Κοζάνης;

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική, μετά την προσαγωγή έξι νεαρών που οι πληροφορίες λένε πως εμπλέκονται σε υποθέσεις ληστειών με άρωμα τρομοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στους έξι προσαχθέντες είναι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και μία κοπέλα.

Βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ εβγαλαν λαδι έμπορο ναρκωτικών... ο οποιος συνεχιζει να ειναι ΔΥ

[Ο ενας ειναι βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ κι ο αλλος θα ειναι εντος ολιγου...]

Του Χαράλαμπου Μπελιά

Ανενόχλητος συνεχίζει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ο 39χρονος Νικόλαος Kατιρτζής, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη για δεύτερη φορά για ναρκωτικά. Μάλιστα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν με την κατηγορία της εμπορίας και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για να συνεχίσει και πάλι να εργάζεται στο νοσοκομείο.

Εκπομπή "ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ": Ο εισαγγελέας θα καλέσει τους δημοσιογραφους ως ύποπτους για συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ;

Ένας από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπής ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ (Παπαχελάς - Τέλογλου - Παπαϊωάννου) πήγε και έδωσε εξηγήσεις στην αμερικανική πρεσβεία μετά από την προβολή της εκπομπής που παρουσίασε το ρεπορτάζ στη Γεωργία.

Πατριωτες του κ@λου ALERT: Το ισλανδικό παραμύθι μας τελειωσε

[Δεν τα λεμε εμεις αλλα το ΣΥΡΙΖΑικο tvxs.gr του κρατικοδιαιτου Σ. Κουλογλου]

Της Αγγελικής Σπανού

Το ισλανδικό παράδειγμα είναι το αγαπημένο της ευρωπαϊκής Αριστεράς (και των πατριωτων του κ@λου οπως βλεπετε στην παρακατω φωτο). Όποτε γίνεται πιεστική η ανάγκη για την επίκληση ενός εναλλακτικού μοντέλου διαχείρισης της κρίσης, η απάντηση αναζητείται στο ηφαιστειογενές νησί του Βόρειου Ατλαντικού που υπήρξε το πρώτο θύμα της αρρώστιας του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Όχι μόνο άφησαν τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν χωρίς να φορτώσουν τη διάσωσή τους στο λαό, αλλά και δίκασαν τον πρωθυπουργό που τους οδήγησε στην κατάρρευση. 

Ο Κανάκης εξήγησε στους Αθηναίους τη διαφορά ανάμεσα σε σουβλάκι και καλαμάκι! (βιντεο)

"Είναι η λαμπάδα πιτόγυρο και η λαμπάδα σουβλάκι...", είπε ο Αντώνης Κανάκης κατά τη διάρκεια του Ράδιο Αρβύλα, κρατώντας στα χέρια του δύο λαμπάδες... σουβλάκι και σουβλάκι σε πίτα!

Οι γυμνιστές της Θεσσαλονίκης «ξαναχτύπησαν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκπληκτοι οι περισσότεροι θαμώνες των μπαρ από το θέαμα δύο γυμνών αντρών που βόλταραν στον πεζόδρομο της Ζεύξιδος στη Θεσσαλονίκη. O John Mask και ο Μιχάλης Μ. είναι οι δύο τύποι που έχουν αναστατώσει την Θεσσαλονίκη αρκετές φορές.

ΒΙΝΤΕΟ: Και το γελιο συνεχιζεται... ανηθικος ο Βουλγαρακης... ηθικη η οικ. Καμμενου

Φυσικα ο Καμμένος (γιατι τα παπαγαλακια μουγγα) προσπαθει να θολωσει τα νερα λεγοντας οτι το σκαφος δεν ειναι δικο μου, οι συκοφαντες της Συγγρου και τα γνωστα φαιδρα του... κανει την παπια ομως για τον πατερα του και την οικογενεια του... Ας μας απαντησουν οι ΑΕροψεκασμενοι αν...

Αυτή ήταν η αστρολόγος Νατάσα Λιβανίου που την παρέσυρε με το ΙΧ ο μαλακ@ς σύντροφός της

Η 55χρονη κάλεσε το γιο της για βοήθεια, αλλά ... ήταν αργά

Ενας καβγάς στάθηκε η αφορμή για να εκτυλίχθηκε μία τραγωδία στην Κηφισιά. Ενας 43χρονος, υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 55χρονη σύντροφο του, αστρολόγο Νατάσα Λιβανίου.

ΦΩΤΟ: Εφτασε στη Βαρκελωνη η αρρωστεια...

Αντε μωρη αρρωστεια:

Γελαν κι οι πετρες με τα ΓΑΠακια: Τυπογραφικο λαθος το ποσό για τα ταξίδια του Γιωργακη λένε οι «κηπουροί»

Τυπογραφικό λάθος το ποσό για τα ταξίδια του Γιώργου λένε οι «φρουροί» του που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στη Βουλή εν όψει της συνάντησης με τον Βενιζέλο

Σύσσωμο το παπανδρεικό στρατόπεδο στη Βουλή, το οποίο στα πηγαδάκια προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πείσει ότι τα ποσά που αναγράφονται ότι κόστισαν τα ταξίδια του Γιώργου ανά την υφήλιο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Παλι χλιμιντριζε η παριζα ΝΙΚΑΣ

[Και ειπαμε οτι δεν υπαρχει κινδυνος για τη δημοσια υγεια αλλα ελεος ρε μπαγλαμαδες να μας πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες...]

Γενετικό υλικό (DNA) αλόγου ανίχνευσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), μάλιστα μετά από καταγγελία, στο προϊόν «Πάριζα ΝΙΚΑΣ για τοστ βραστή από φρέσκο χοιρινό κρέας».

Γιατι κατι μου λεει οτι ο καφρος ανδρας της, πουλησε (κανονικα) τη Βουλγαρα στους καφρους που τη βιαζαν

[Ειναι δυνατον να ηρθαν μαζι στην Ελλαδα πριν 2,5 χρονια, να εφυγε μετα απο λιγες μερες και εκτοτε να μην την αναζητησε;; Μιλαμε για τραγικες καταστασεις...]

Η γυναίκα που ζούσε φυλακισμένη σε στάβλο ζήτησε να ξαναδεί τα παιδιά της - Επί 2,5 χρόνια την βίαζαν και την απειλούσαν...

Οποτε κερδιζουν καταβρεχουν τη σεξι ρεπορτερ... (βιντεο)

Ο αγώνας μπέιζμπολ μεταξύ των Washington Nationals και των Reds είχε λήξει με σκορ 8-1 υπέρ των γηπεδούχων, και η Τζούλι Αλεξάντρια ήταν έτοιμη για το ντεμπούτο της στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, παίρνοντας συνέντευξη από τον pitcher των Nationals, Γκίο Γκονσάλες.

Το απρόσμενο «μπουμ» στον τουρισμό -Από 11 δισ. σε 18 δισ. τα έσοδα

Επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις στελεχών της αγοράς για την πορεία της τουριστικής κίνησης το 2013 καθώς καταγράφονται ήδη σημαντικές αυξήσεις τόσο σε παραδοσιακές αγορές της Ευρώπης όσο και σε νέες αγορές από ολόκληρο τον κόσμο.

Το μεγαλο κολπο θα προσπαθησει να κανει ο Σαμαρας: Θα ζητήσει να εγκριθεί η δοση των 3,2 δις χωρίς αξιολόγηση



Γιώργος Παππούς

Ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την ελληνική πλευρά και να εγκριθεί από τη Τρόικα, η εκταμίευση της δόσης του β΄ 3μήνου του 2013, ύψους 3,2 δις ευρώ, μαζί με τη εκκρεμή δόση των 6 δισ. ευρώ, άφησε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών.

Ποιος είναι ο Nταν Λόεμπ που θεωρεί την Ελλάδα επενδυτική ευκαιρία;

Για τον Nταν Λόεμπ, το μεγάλο αφεντικό του fund Third Point η Ελλάδα έχει γίνει αγαπημένος του επενδυτικός προορισμός. Καταρχήν τοποθετήθηκε στα ελληνικά ομόλογα, επένδυση που του απέφερε τεράστιες υπεραξίες. Στη συνέχεια σύναψε στρατηγική συμμαχία με το Dolphin Capital του Mίλτου Kαμπουρίδη, δημιουργώντας ένα ισχυρό μετωπο για projects που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, αλλά και όλα όσα θα ακολουθήσουν. Και φυσικά κατέθεσε προσφορά για το 33% του ΟΠΑΠ, η οποία ωστόσο κρίθηκε άγονη.

Κον Μπεντίτ: Φταίει ο ευρω-γάιδαρος, βαράμε τη… Μέρκελ

Αποπροσανατολιστική θεωρεί ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ την επίθεση στην Άνγκελα Μέρκελ από τους Γάλλους σοσιαλιστές. «Το πρόβλημα δεν είναι η Μέρκελ, είναι η κατεύθυνση της Ευρώπης», υπογράμμισε.

Γκάφα στο Διαδίκτυο με τον «θάνατο» του Λευτέρη Βογιατζή

Η είδηση του θανάτου του σκηνοθέτη Λευτέρη Βογιατζή έκανε σήμερα το μεσημέρι το γύρο του Διαδικτύου, μέσα από γνωστές ενημερωτικές ιστοσελίδες, για να... διαψευστεί λίγα μόνο λεπτά μετά τη μετάδοσή της!

Ο Πεταλωτής εκτιμαει το ψωμι που εφαγε απ' τον ΓΑΠ: Κατηγορει Σημίτη-Βενιζέλο για την τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

Με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το Ταμείο του ΠΑΣΟΚ και την μαύρη τρύπα στα οικονομικά της Ιπποκράτους ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κείμενο μέσω του οποίου ζητά να ελεγχθούν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και για τις περιόδους πριν και μετά την προεδρεία του Γιώργου Παπανδρέου.

Έκοψαν… "κατά λάθος" 170 εκ. ευρώ από μισθούς και συντάξεις των στρατιωτικών!

Τι να κάνουμε που είμαστε… λαρτζ σε όλα ως λαός, ακόμη και τις μειώσεις;
Γιατί το λέμε αυτό; Πολύ απλά γιατί εφάρμοσαν προκαταβολικά εις βάρος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των απόστρατων στρατιωτικών τα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος που προβλέπονται να ισχύσουν από το 2014 με το νέο ειδικό μισθολόγιο το οποίο τέθηκε σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2012.

Οι συνδικαλιστες της ΟΛΜΕ κανουν τη Ρεπουση να φανταζει αγια

Πληθώρα αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε υπηρεσίες άσχετες με την ειδικότητά τους, για ρουσφετολογικούς λόγους, τη στιγμή που τα σχολεία αντιμετωπίζουν τεράστιες ανάγκες, κατήγγειλε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.

Ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής Τάσος Κάκος τώρα και σε ρόλο μοντέλου! [εικόνες, βίντεο]

Ευθυτενής, αγέρωχος κι επιβλητικός προσπαθεί να... περάσει το μήνυμα στην μοντέλα που τόλμησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Οπως προσπαθεί να επιβάλλει την τάξη στους ποδοσφαιριστές!

Πατριωτες του κ@λου ΑΛΕΡΤ!! Οι ναζι θελουν να μας παρουν τις καταθεσεις... ανοιγουν τραπεζες σε Πελοπόννησο και Μακεδονία

[Δεν πρεπει να το επιτρεψουμε! Πρεπει να λιωσουμε τα πληκτρολογια στην αντιδραση...
BTW σημερα το ψεκαστικο πεταει στις 2μμ. οποτε ξερετε εσεις: Κλεισμενοι στα σπιτι μετα τις 2μμ και αν πρεπει να βγουμε εκτακτως εξω, μονο με καπελακι και φυσικα κραταμε την αναπνοη μας... αυτα]

Στην Καλαμάτα βρέθηκαν εκπρόσωποι του γερμανικού τραπεζικού ομίλου Sparkassen, που αποτελεί το φορέα μέσω του οποίου συνεργάζονται 423 ανεξάρτητες τοπικές τράπεζες της Γερμανίας.

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ (βιντεο)

Εξαιρετικά τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Τακτικού Προγράμματος Ηγεσίας (Tactical Leadership Programme).

Ξεκίνησε το κυνήγι του παράνομου download στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίων παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου ζητώντας από αυτούς το μπλοκάρισμα της πρόσβασης των συνδρομητών τους σε ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες.

Η Ελεονώρα «ξεσηκώνει» και σήμερα το Twitter

Μετά το σάλο που προκλήθηκε χθες με το «σόκιν» tweet της Ελεονώρας Μελέτη, η ίδια αποφάσισε να κατεβάσει τους τόνους, με τον δικό της όμως χαρακτηριστικό και αμφίσημο τρόπο.

Αυτοκτόνησε πασίγνωστος δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ

Κεραυνός χτύπησε τον δικηγορικό και τον πολιτικό κόσμο, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα τα ξημερώματα αυτοκτόνησε ο δικηγόρος Πειραιά Κώστας Ρεσβάνης.

Eτσι αθώωναν τους επίορκους: Εφοριακός άρπαξε 55.000 ευρώ και παρέμεινε στη δουλειά της

Επιχείρηση αθωωτικών αποφάσεων για επίορκους υπαλλήλους είχε στηθεί στα πειθαρχικά συμβούλια του Δημοσίου, καθώς οι συνεδριάσεις τους είχαν τυπικό χαρακτήρα, ενώ πολλές από τις αποφάσεις που είχαν εκδοθεί ήταν σκανδαλώδεις.

Αυτή είναι η βίλα του νέου βασιλιά της Ολλανδίας στο Κρανίδι [εικόνα]

«Σπάει» μια παράδοση στην Ολλανδία, καθώς εδώ και 123 χρόνια στο θρόνο ανέβαιναν μόνο γυναίκες. Σήμερα όμως θα ενθρονιστεί ένας άνδρας. Ο Βίλεμ Αλεξάντερ, ο οποίος θα γίνει βασιλιάς της Ολλανδίας, έχει εξοχικό στο Κρανίδι και είναι γείτονας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Σον Κόνερι.

Συνεχιζεται το ξυλο Αδωνι σε Καμμενο: Ολοι ξερουν οτι χρησιμοποιει το κοτερο

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου, μετά την καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ ότι σκάφος της οικογένειας Καμμένου, υπό την ονομασία «Iliatoras of London» είναι εγγεγραμμένο σε εταιρεία offshore προκειμένου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να γλιτώνει φόρους, όπως λέει.

H Ολγα έσκυψε πάνω από τον Στουρνάρα και ...ζαλίστηκε η Βουλή [εικόνες]

Η απόλυτη σχεδόν εξάρτηση του Υπουργείου Τουρισμού από τον Υπουργείο Οικονομικών – και με το αίτημα μείωσης του ΦΠΑ να είναι σταθερό ζητούμενο για τον τουρισμό μας- φαίνεται πως έχει οδηγήσει στη δημιουργία κλίματος άριστης συνεργασίας μεταξύ της Ολγας Κεφαλογιάννη και του Γιάννη Στουρνάρα.

Να απολυθούν όσοι έχουν κρεατοελιά στο μάγουλο!

του Θάνου Τζήμερου

Ας πούμε ότι χάλασε η μηχανή του αυτοκινήτου σου, το οποίο είναι και κάποιας ηλικίας. Το πας ρυμούλκα στο συνεργείο κι ο μηχανικός, χωρίς καν να ανοίξει το καπό, σου λέει: «θα αλλάξω 12 εξαρτήματα, είμαστε εντάξει»; Πριν προφτάσει να σχηματιστεί στο πρόσωπό σου η έκφραση της απορίας, πετάγεται από το βάθος ο βοηθός του μηχανικού και αντιπροτείνει: «εγώ, μάστορα, θα έλεγα να αλλάξεις 5 τώρα και άλλα 3 σε έναν μήνα». Την κουβέντα ακούει κι ο λογιστής του συνεργείου: «Ρε παιδιά, σήμερα είναι Πέμπτη. Τις Πέμπτες είπαμε ότι αλλάζουμε 4 εξαρτήματα, το ξεχάσατε;».

Θα σου φαινόταν «νορμάλ» αυτός ο διάλογος; Θα άφηνες το αυτοκίνητο, ποτέ, στα «έμπειρα» χέρια τους;

ΗΠΑ: 50χρονη ακρωτηρίασε το γεννητικό μόριο του άντρα της

Μια 50χρονη γυναίκα από τη νότια Καλιφόρνια κρίθηκε ένοχη από δικαστήριο για τον βασανισμό και ακρωτηριασμό του εν διαστάσει συζύγου της. Όπως έγραψε η εφημερίδα Los Angeles Times η Κάθριν Κέιου νάρκωσε τον εν διαστάσει σύζυγό της, τον έδεσε σε ένα κρεβάτι, και του ακρωτηρίασε το γεννητικό μόριο το οποίο κατόπιν πέταξε στον κάλαθο των απορριμμάτων.

Στενή επαφή διατηρούν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΕροψεκασμενοιλληνες

Να εκπροσωπηθεί σε υψηλό επίπεδο στο συνέδριο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέλεξε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας εμμέσως το μήνυμα ότι η προοπτική συνεργασίας με τον κ. Καμμένο είναι κάτι που εξετάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παρέσυρε και σκότωσε την 55χρονη φιλη του, μετά από καυγά

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ασκληπιού στην Κηφισιά, όταν ένας 43χρονος διαπληκτίστηκε με μία 55χρονη γυναίκα, μπήκε στο αυτοκίνητο, την παρέσυρε και τη σκότωσε.

Μεγάλη Τρίτη: «Αι μωραί παρθέναι» και το τροπάριο της Κασσιανής

Στην προνοητικότητα και την εγρήγορση είναι αφιερωμένη η Μεγάλη Τρίτη, με την παραβολή των δέκα παρθένων και το υπέροχης ποιητικής ομορφιάς, τροπάριο της Κασσιανής.

Το ζωο λεει οτι διώκεται για τις ιδέες του! Σε λιγο θα μας πει οτι ειναι "πολιτικος κρατουμενος της χουντας που κυβερναει"

Συνεχίζεται στο μικτό ορκωτό δικαστήριο Πειραιά η δίκη του Νίκου Σειραγάκη, που κατηγορείται για παιδεραστία. Ο γυμναστής είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την 1η Δεκεμβρίου του 2011 μέσα στο σπίτι του στο Ρέθυμνο να ασελγεί σε δύο ανηλίκους, ενώ με βάση το κατηγορητήριο είχε δράση τουλάχιστον από το 2006 σε βάρος δεκάδων παιδιών.