02 Μαΐου 2013

Για τη Μπαγερν σας ειπα; Δειτε το βιντεακι ολα τα λεφτα

Ο αδερφος του Ριμπερι μπαινει στον αγωνιστικο χωρο μετα το τελος του αγωνα και πανηγυριζει με τους παικτες της Μπαγερν... ξαφνικα πεταγονται οι ανδρες ασφαλειας και τον συλλαμβανουν... δειτε τη συνεχεια:

Mπινελίκια οπαδών της Ρεάλ κατά του Μουρίνιο: Είσαι πο.....ς γιος [βίντεο]

Στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετά τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ, φίλοι της "Βασίλισσας" πήγαν στο προπονητικό κέντρο και επιτέθηκαν φραστικά στον Πορτογάλο τεχνικό τον οποία μάλιστα αποκάλεσαν και "δειλό" για το γεγονός ότι δεν παραιτείται.

Δείτε το βίντεο:

Βερύκιος: "Είσαι φίρμα" -Κασιδιάρης: "Ε, όχι σαν και σένα Βερύκιε"

Διάλογος με ειρωνείες στο κεντρικό δελτίο του Αlpha

Διάλογος με πολλές ειρωνείες έγινε στο κεντρικό δελτίο του Alpha , όπου ήταν καλέσμένος ο Κασιδιάρης. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν όταν ο Βερύκιος είπε στον Κασιδιάρη ότι τον πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Επικο!! Προσπαθει εδω και 2 χρονια να παραιτηθεί από το Δημόσιο και... δεν τον αφήνουν

[Στην τελευταια παραγραφο ολη η σαπιλα του καθηγητικου κατεστημενου που αηδιασε το ατομο... για την οποια σαπιλα βεβαια φταιει η Μερκελ...]

Η ιστορία του Αλέξη Χριστοδούλου ακούγεται απίστευτη, ακόμη και για όσους έχουν συνηθίσει στα ελληνικά δεδομένα. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τι αίσθηση έκανε στην εφημερίδα «Independent», που με εκτενές ρεπορτάζ της αναφέρεται στην περιπέτεια του 36χρονου, ο οποίος προσπαθούσε να... απαλλάξει το Δημόσιο από έναν ακόμη μισθό.

Πολυ πλακα η διαφήμιση για την Ελλάδα που στοιχισε 24 ευρω (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το διαφημιστικό σποτ των Ελληνών φοιτητών για τη χώρα μας που έφτιαξαν με μόλις 24,7 ευρώ. Οι φοιτητές προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα τους για την Ελλάδα ακολουθώντας την οδό του καλαίσθητου χιούμορ...

Όταν ο Καρχιμάκης έλιωνε στα γέλια με τον Άκη (ΦΩΤΟ)

Ο άνθρωπος που μιλά σήμερα για αποκατάσταση της φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ... και προφανως εννοει αυτη τη φυσιογνωμια της φωτο που ειναι μαλλον απ τον γαμο του Ακη στο Παρισι

Καμιά φορά ψάχνοντας , βρίσκεις "λαβράκια" . Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, επικεφαλής πλέον της "κίνησης των 75" , του ΠΑΣΟΚ, που μιλά για...

Αυτα παθαινεις αν εχεις συμβουλους για το πε@ς: coλy paste από τη wikipedia η ομιλια Δενδια;

[Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Δενδιας δεν εγραψε μονος του την ομιλια αλλα του την εγραψε καποιος συμβουλος για τα πανηγυρια... Μενει ομως η ουσια οτι αυτος θα φαει ολη την ξεφτιλα. Ας γινει μαθημα σε οσους προσλαμβανουν συμβουλους με βαση τα κολητιλικια...]

Ομιλία με εκτεταμένα αποσπάσματα από την αγγλόφωνη έκδοση της ελεύθερης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia, φέρεται να έχει κάνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι αναρχοΣΥΡΙΖΑιοι εκαναν update τους "μπατσους" σε "Αστυνομικους"

Πληθος συγχαρητητιων δινουν απο το πρωι οι αναρχοφασιστες στους δυο πρωην "μπατσους" και νυν "Αστυνομικους" οπως τους αποκαλουν τωρα... Οσο για τον Γερμενη, νταιλικια και αποχωρηση με την ουρα κατω απ τα σκελια. Δειτε το βιντεο απ' τις ειδησης του ALPHA:

Αστυνομικός έκανε πάρτι με αλλοδαπές και αλκοόλ μέσα στα κρατητήρια!... τον πληρωναμε 13 χρονια μεχρι να τον διωξουμε!

Έκανε πάρτι με αλλοδαπές κρατούμενες εν ώρα υπηρεσίας μέσα στα κρατητήρια. Αφού διασκέδαζε μαζί τους, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και συνοδεία άφθονου αλκοόλ, εκείνες στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενες το όλο κλίμα... χαλαρότητας που είχε δημιουργηθεί, επιχειρούσαν να αποδράσουν!

Ελλάδα ψηφίζουν οι Αυστριακοί

Ιδιαίτερα θετικό, εκτιμά το κλίμα που επικρατεί φέτος στην Αυστρία ως προς τις κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα, ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του δεύτερου μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού στην Αυστρία, «Τόμας Κουκ», Ιωάννης Αφουκατούδης, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, επισημαίνοντας, πως όλοι οι ελληνικοί προορισμοί παρουσιάζουν μέχρι τώρα αύξηση κατά μέσο όρο 20-25%.

Γιατι ρε γμτ τοση ανωμαλια; "Συνουσιαζόμουν με τον γιο μου για να τον κάνω άνδρα"

Nέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για την τραγική ιστορία της οικογένειας από την Πάτρα που συγκλονίζει όλη τη χώρα, έρχονται στο φως.

Οπως αναφέρει το Dete η μάνα των τεσσάρων παιδιών, τριών κοριτσιών και ενός αγοριού ηλικίας, 17,15,12 και επτά ετών, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πως ήθελε να κάνει άνδρα τον γιο της και για αυτό το λόγο ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί του.

H χήρα του Ταμερλάν Τσαρνάεφ γνώριζε για τις επιθέσεις στη Βοστώνη

Κομμάτι κομμάτι συνδέουν το παζλ της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη για το ποιοι άνθρωποι γνώριζαν για τις προθέσεις των αδελφών Τσαρνάεφ, αλλά και για το αν οι Τσετσένοι είχαν βοήθεια από τρίτους, ενώ, πλέον, το FBI βάζει στο επίκεντρο τη χήρα του Ταμερλάν.

Ιστορική απόφαση: Αναγνώρισαν τη γενοκτονία των Ποντίων

Το Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, στην Αυστραλία, αναγνώρισε τη γενοκτονία των Ελλήνων, Ασσύριων και Αρμενίων…

Σε μία ιστορική κίνηση, χωρίς προηγούμενο, προχώρησε σήμερα η γερουσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, αναγνωρίζοντας ομόφωνα τη γενοκτονία Ελλήνων του Πόντου, Αρμενίων και Ασσυρίων κατά την περίοδο 1915-1922.

Ο Κασιδιάρης κάνει "ντου" στα ΜΑΤ (VIDEO)

Τα πλάνα είναι από το "ντου" της Χρυσής Αυγής στα ΜΑΤ. Το βίντεο αναρτήθηκε στην σελίδα του κόμματος και είναι αμοντάριστο. Σε κάποια στιγμή ακούγεται "ντου ρε μ....." .

Μπροστά -μπροστά ο Κασιδιάρης σπρώχνεται με τα ΜΑΤ

Μοτοσικλετιστής πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε δυο ποδηλάτες [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που δείχνει ένα μοτοσικλετιστή να πέφτει πάνω σε δυο ποδηλάτες κατά μήκος του παραλιακού αυτοκινητόδρομου που διατρέχει κατά μήκος την Καλιφόρνια.

Πεφτουμε απ' τα συννεφα: Παρουσιαστής του BBC επιτέθηκε σε 17 κορίτσια έως 9 ετών!

Ακόμα ένα φρικιαστικό σεξουαλικό σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στο BBC: ένας από τους γνωστότερους παρουσιαστές του επιτέθηκε σε 17 ανήλικα κορίτσια, ηλικίας έως 9 ετών!

ΝΔ για αφίσα ΣΥΡΙΖΑ: Διαβάστε κανένα βιβλίο, μη βγάζουν μάτια τα ορθογραφικά σας λάθη

Δριμεία επίθεση στην νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή αφίσα για τα γεγονότα της Μανωλάδας και την παράνομη μετανάστευση εξαπέλυσε η ΝΔ.

"Η Μανωλάδα δεν ήταν η εξαίρεση, είναι το σχέδιο" γράφει η αφίσα για τη Μανωλάδα, που κυκλοφόρησε χθες από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, απεικονίζοντας μία φράουλα που καταλήγει σε σχήμα σφαίρας, και εξόργισε την ΝΔ.

Σαμαράς προς αστυνομικούς: Σας χρωστάμε

«Γνωρίζουμε τι τραβάτε, είμαστε δίπλα σας», είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

N.Nικολόπουλος κατά Π. Χαικάλη

Απάντηση (με τρόπο...) δίνει ο N.Nικολόπουλος στην πρόκληση του Π. Χαικάλη ...

«Δεν με τρόμαξε το σύστημα όταν παραιτήθηκα και φυσικά δεν με απασχολούν εκείνοι που νομίζουν πως οι πολιτικοί αγώνες είναι …

ΒΙΝΤΕΟ: Τελικα αυτη η κοτα ο Γερμενης πηγε με το οπλο στον Καμινη

Ποσο κοτα εισαι ρε μαγκακο με το πιστολι και ποσο μαλακες ειναι αυτοι που ψηφισαν νομο να μπορουν να οπλοφορουν οι βουλευτες... Δειτε το βιντεο οπου οι αστυνομικοι του Καμινη του λενε "ασε κατω το οπλο" και ο Γερμενης λεει "στη θεση του ειναι":

Νέα Δημοκρατία: Τζογάρει με τον ανθρώπινο πόνο ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την αφίσα της νεολαίας του κόμματος.

«Είναι τουλάχιστον προκλητική η –ανορθόγραφη- αφίσα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Προκειμένου να προβάλουν την απαράδεκτη θέση τους για τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών, δεν διστάζουν να τζογάρουν πολιτικά με τον ανθρώπινο πόνο, εκμεταλλευόμενοι ακόμα και το απεχθές περιστατικό της Μανωλάδας.

Ουρές Ελλήνων στα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής [εικόνες]

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο... συσσίτιο μίσους της Χρυσής Αυγής. Το ακροδεξιό κόμμα μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα και το μπλόκο των ΜΑΤ, διοργάνωσε τη διανομή τροφίμων μόνο για Ελληνες στα γραφεία του στην οδό Δηλιγιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Κασιδιάρης για τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Ρε μεγαλε αφου την κανεις τη δουλεια σου μια χαρα στα γραφεια σου, γιατι επρεπε να στησεις πανηγυρι στο Συνταγμα;

"Χτυπούσαν άπορους και ηλικιωμένους που απλά πεινούσαν. Είναι θλιβερά αυτά που συνέβησαν το πρωί στο Σύνταγμα", δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την απομάκρυνση των μελών του κόμματος από το Σύνταγμα και την μεταφορά τους για την διανομή τροφίμων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο σταθμό Λαρίσης.

Ελληνικό «αίμα» στη 10άδα για τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη


Το στέμμα πήρε η Mila Kunis

Το στέμμα της πιο σέξι γυναίκας του πλανήτη πήρε η Mila Kunis, που νίκησε άλλες 99 hot υπάρξεις από τον χώρο της showbiz! Στη σχετική λίστα υπάρχει και «άρωμα» Ελλάδας και, μάλιστα, εις διπλούν!

ΒΙΝΤΕΟ: Καρε-καρε η απομακρυνση Γερμενη

Δειτε το βιντεο στο οποιο βγαζουν καροτσακι τον παλικαρα Γερμενη οι φρουροι του Καμινη ο οποιος βεβαια, για να τα λεμε ολα, ΔΕΝ φαινεται να εχει οπλο οπως λενε οι αναρχοσυριζαιοι "μαρτυρες" εκτος αν το εχει ζωσμενο σαν καουμποης στη ζωνη η το εχει βαλει στη τσεπη:

Κασιδιάρης: Κανείς δεν απείλησε, ο Γερμενής δεν είχε όπλο, ο Καμίνης λέει ψέματα

Τα "σκαγια" πηραν και την Τσαπανιδου

Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για το περιστατικό της επίθεσης που δέχθηκε ο δήμαρχος από τον βουλευτή της Χ.Α. Γιώργο Γερμενή, τονίζοντας ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Γυναίκα εμφανίζει τα Στίγματα του Χριστού... λεμε τωρα (video)

Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα από μια γυναίκα που εμφανίζει τα Στίγματα του Χριστού κατά τις ημέρες του Πάσχα, έδωσαν στη δημοσιότητα οι επιστήμονες. Η μαγνητοσκόπηση του φαινομένου έγινε προκειμένου να μπορέσουν οι επιστήμονες να το μελετήσουν και να επιχειρήσουν να δώσουν κάποια εξήγηση.

Το ακούσαμε κι αυτό-Ηλεία: Τράκαρε, πηρε ενα υπνακο και πήγε νοσοκομείο δύο ώρες μετά!

Απίστευτο και όμως … ελληνικό. Ένας οδηγός αυτοκινήτου τράκαρε τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης στην περιοχή του Βουνάργου στο νομό Ηλέιας και τελικά πήγε στο νοσοκομείο μετά από δύο ώρες.

Φτωχεια καταραμενη: Αυξημένη κατά 25% η έξοδος από το λιμάνι Πειραιά

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πολλοί Αθηναίοι, λόγω και του καλού καιρού εφέτος, αποφάσισαν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα για κάποιο νησί του Αιγαίου, προκειμένου να εορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Καμμένος: Εκτος απο τον Αδωνι, παθαινω ταρακουλο και με τον Μακη

[Ξεχαστηκε η υποθεση του σκαφους, οπως ξεχαστηκε και η υποθεση με τα ταξιδια με ελικοπτερα οσο ηταν υφυπουργος, οπως ξεχαστηκε και η υποθεση με τα 200 χιλιαρικα που εβγαλε στο εξωτερικο ο Μελας. οπως, οπως οπως... και οι ΑΕροψεκασμενοι συνεχιζουν στο δρομο της σωτηριας της πατριδας...]

Την απόφασή του να μην μετατραπούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε κόμμα, αλλά να παραμείνουν Κίνημα, αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89.

Παγκαλος για ΓΑΠ, Άκη και το καζίνο… με το μπουρδελάκι!

Από το «λεφτά υπάρχουν» και τον Άκη μέχρι τη μαύρη τρύπα στο ΠΑΣΟΚ και… το «καζίνο με τα μπουρδελάκι»!

Επί παντός επιστητού αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στη ΝΕΤ, ξεκινώντας με το φλέγον θέμα της μαύρης τρύπας στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ. «Εγώ θα έπαιρνα το φάκελο και μετά θα σχολίαζα το περιεχόμενό του» σχολίασε για την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ του Βενιζέλου και του Παπανδρέου για τα οικονομικά του κόμματος.

Έγινε κι αυτό! Αλλοδαπός κρατούμενος με λαπ τοπ και facebook!


Εξοργιστικές καταστάσεις στις φυλακές Κορυδαλλού


Το απόλυτο χάος άρχει στις φυλακές Κορυδαλλού παρά τις στομφώδεις εξαγγελίες Ρουπακιώτη περί συμμαζέματος της κατάστασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Βουλευτής της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να με χτυπήσει αλλα τον απεφυγα σαν αιλουρος που ειμαι

Προπηλακισμό λεει οτι δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο τοπικός άρχοντας στη ΝΕΤ, ο βουλευτής...

Πέθανε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης

Πλήρης ημερών, έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης.

Σαμαράς: Βάψτε εδώ τα αβγά σας-Γιατί είναι ημιαργία η Μ. Πέμπτη

Σαφής ο Αντώνης Σαμαράς με την εντολή να μην απομακρυνθεί κανείς από το υπουργείο του τουλάχιστον ως τη Μεγάλη Παρασκευή, σαφέστατο και το υπονοούμενο: "Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάψετε τα αβγά σας στην Αθήνα".

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ: Ράπερ δέχτηκε στοματικό από φαν στη σκηνή - «Τον βίασε», ισχυρίζεται η κοπέλα του [εικόνες]

Θύμα «επίθεσης» από φαν του βρέθηκε την Παρασκευή ο ράπερ Ντάνι Μπράουν όταν «αναγκάστηκε» να δεχτεί στοματικό την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία του στη Μινεάπολις.

Oταν η Σμαράγδα Καρύδη σταυρώνει τα πόδια α λα Σάρον Στόουν και μοιράζει εγκεφαλικά [βίντεο]

Η σκηνή όχι απλά θυμίζει, αλλά για να ακριβολογούμε, αντιγράφει τη Σάρον Στόουν στο «Βασικό Ενστικτο». Η Σμαράγδα Καρύδη μιμείται την ηθοποιό και με ύφος που σκοτώνει κρατώντας ένα τσιγάρο, ανοίγει τα σεξυ πόδια της και προκαλεί εγκεφαλικά.

Παλι ψεμματα ελεγε ο καραγκιοζης ο Παπαχρηστος: Λάθος, το ταξίδι ΓΑΠ δεν κόστισε 200 χιλ. ευρώ

[Να σημειωθει οτι προκειται για τον ιδιο ψευτη που ενω ο Καραμανλης ηταν επισημη επισκεψη στην Ισπανια, αυτος ελεγε οτι ηταν στο Μαξιμου και ξυνοταν...]

Παραδέχεται η εφημερίδα ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στα πλαίσια της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν κόστισε 200.000 ευρώ, όπως είχε μεταδώσει προ ημερών, αλλά μόνο 32.333, 37 ευρώ.

Τα ΜΑΤ απαγόρευσαν στη ΧΑ να κάνει τα συσσίτια-Στα γραφεια του κομματος η διανομη


Μικροένταση δημιουργήθηκε στο Σύνταγμα νωρίς το πρωί όταν μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να προσεγγίσουν την πλατεία Συντάγματος με ένα φορτηγό προκειμένου να στήσουν πάγκους και να ξεκινήσουν τη διανομή τροφίμων μόνο για Ελληνες, ωστόσο εκεί τους περίμεναν τέσσερις διμοιρίες των ΜΑΤ και άνδρες της Τροχαίας.

Πάτρα: Πα-τέρας κακοποιούσε σεξουαλικά το γιο και τις κόρες του και έβαζε το παιδί να βιάζει τη μητέρα του (NEO)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Όταν η ΟΛΜΕ απειλεί ας θυμόμαστε οτι δουλεύουν λιγότερο απ' όλους

Σύμφωνα με τη μελέτη του ΟΟΣΑ "How much time do teachers spend teaching?" οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στην Ελλάδα, τόσο στο δημοστικό όσο και στο γυμνάσιο εργάζονται τον λιγότερο χρόνο ετησίως από όλους τους συναδέλφους τους σε όλες τις χώρες του ΟΟΣΑ. Στο λύκειο μας τρώνε την πρωτιά οι Δανοί (αλλά είμαστε κοντά στο να γίνουμε η Δανία του Νότου).

Ειδικότερα:

Δημοσκόπηση στη Β’ Αθήνας: ΣΥΡΙΖΑ -12,5%, ΝΔ -8,5%

«Καμπανάκι» κινδύνου για Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO που διενεργήθηκε στη Β’ Αθήνας για λογαριασμό του thepaper.gr.

Και αυτό γιατί τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν μεγάλη πτώση στη συγκεκριμένη περιφέρεια, ενώ παράλληλα φαίνεται πως μεγάλο ποσοστό των πολιτών παραμένει αναποφάσιστο για το κόμμα που θα επιλέξει σε περίπτωση εκλογών.

ΦΩΤΟ-Με μπλούζα του ΠΑΟΚ Τούρκος διαδηλωτής

Από σοβαρά επεισόδια και συγκρούσεις με την αστυνομία σημαδεύτηκε η μεγάλη πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά στη Κωνσταντινούπολη. Χιλιάδες Τούρκοι πολίτες βγήκαν στους δρόμους για διαδηλώσουν. Στις πορείες συμμετείχαν και οπαδοί της Μπεσίκτας που πολλές φορές...

Παπαδημούλης: Ποτέ δεν ήμασταν υπερ της δραχμής... Τόλιος: Ναι στη δραχμή

«Να ζητήσουμε συντεταγμένη αποδέσμευση από την ευρωζώνη» δήλωσε ο Γιάννης Τόλιος του ΣΥΡΙΖΑ, την ιδια ώρα που ο Παπαδημούλης ελεγε οτι ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τάχθηκε υπερ της δραχμής.

Αυτά είναι τα σημεία καρμανιόλες των Εθνικών Οδών της χώρας [χάρτης]

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. και η Τροχαία εν όψει της εξόδου των εκδρομέων για το Πάσχα η οποία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΒΙΝΤΕΟ - Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Λιβάνη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θανάσιμο τραυματισμό της αστρολόγου, Νατάσας Λιβάνη. Ο σύντροφος της, που συνελήφθη ως ύποπτος, δήλωσε ότι άλλος είναι ο δράστης, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν και μέσα στο αυτοκίνητο.

Συλληφθέντες των Πυρήνων: «Aλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι, θα φάτε σφαίρες»

Ιδιαίτερα προκλητικοί εμφανίστηκαν οι πέντε συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας μπαίνοντας στο Εφετείο για να απολογηθούν στον ανακριτή, φωνάζοντας συνθήματα και εξαπολύοντας φραστική επίθεση κατά των δημοσιογράφων.

ΤΑΙΠΕΔ: 18 φορές τα κέρδη το τίμημα της αγοράς του 33% του ΟΠΑΠ

"Πραγματοποιώντας τις αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων, το ΤΑΙΠΕΔ διεξήγαγε για τον ΟΠΑΠ έναν καθ’ όλα υποδειγματικό διεθνή διαγωνισμό με απόλυτη διαφάνεια και συνέπεια. Η κοινοπραξία EMMA DELTA, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του ΤΑΙΠΕΔ, κατέθεσε σήμερα βελτιωμένο, κατά 30 εκ. € (καταβλητέο σε δόσεις), τίμημα για την απόκτηση του 33% του ΟΠΑΠ, διαμορφώνοντας έτσι την προσφορά της στα 652 εκ. €." αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ.

Τι περιελάμβανε το μενού των Αρχαίων Ελλήνων - Τροφές για όλα τα γούστα

Με τη μαγειρική των σημερινών Κινέζων και των Ιαπώνων και όχι με τη δική μας έμοιαζε αυτή των Αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι είχαν σαν σκοπό με το φαγητό τους να «ερεθίσουν και όχι να βαρύνουν το στομάχι».Αυτό προκύπτει από το βιβλίου του Σαρλ Πικάρ με θέμα τη ζωή στην κλασική Ελλάδα, όπως αναφέρει το K-mag.gr.

Τέτοιο... πάρτι δεν ξανάγινε! Νέος διασυρμός της Μπαρτσελόνα απ'την Μπάγερν (VIDEO)

Αν κάποιος έλεγε πριν τα ματς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ ότι η Μπάγερν θα προκριθεί με συνολικό σκορ 7-0 θα τον έστελναν στο... γιατρό. Κι όμως η εκπληκτική ομάδα του Γιουπ Χάινκες έκανε περίπατο στο Καμπ Νου (0-3), έσπασε το εντός έδρας αήττητο 21 Ευρωπαϊκών αγώνων της Μπαρτσελόνα και γιόρτασε την πιο πανηγυρική πρόκριση στον τελικό που θα μπορούσε να φανταστεί.