04 Μαΐου 2013

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


 Ευχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΦΩΤΟ: Έλα κορίτσι μου! Μοίρασε πόνο στους άπιστους... Καλή Ανάσταση ρεεεε

Αφού οι Celtics  της έβγαλαν τη ψυχή (τελικά αποκλείστηκαν από τους knicks)... πήγε στην εκκλησία ρε... έτσι για να πεθαίνουν τα κομμούνια με τους ΕΛΛΗΝΕΣ:

Η περιφορά του Επιταφίου έγινε με ροδάκια! Δες σε ποια εκκλησία

[Μας τα έκαναν πάλι τσουρέκια με τη φώτο του Τομ Χανκς να σηκώνει τον επιτάφιο... τον σηκώνει εδώ και 5 χρόνια με τον ιδιο ακριβώς τρόπο και η φώτο είναι πάντα από την ίδια γωνία! Τυχαίο; Κόψτε τις παπαριές γιατί η φώτο είναι παλιά και όχι χθεσινή όπως γράφουν όλοι... έχουν κι άλλους τρόπους περιφοράς άμα λείπει ο Τομ Χανκς...]

Είπαν να φανούν πρακτικοί και έβαλαν στον Επιτάφιο ροδάκια! Όσοι πιστοί παρακολούθησαν την περιφορά στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες αντίκρισαν το θέαμα της παραπάνω φωτογραφίας. Ανάμεσά τους ήταν και η Χριστίνα Αλούπη.

ΟΟΣΑ: Η Ολλανδία το μεγαλύτερο "πλυντήριο" της ΕΕ

Το μεγαλύτερο "πλυντήριο" της Ευρώπης αποτελεί η Ολλανδία του νέου προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τις πολυεθνικές να χρησιμοποιούν το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς της χώρας με στόχο τη νόμιμη διακίνηση τρισεκατομμυρίων προς άλλους προορισμούς, πληρώνοντας στην πορεία λιγότερους φόρους.

Δένδια το κάθαρμα κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερο και απειλεί: "Και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω"

Ελεύθερος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης παρά το γεγονός ότι σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην 23χρονη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη που έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Bundesliga 32η αγωνιστική

Η πρόβα του τελικού του CL Ντόρτμουντ-Μπάγερν ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Από τι πέθανε ο Χριστός πάνω στο Σταυρό

Τα αίτια του θανάτου του Χριστού πάνω στο Σταυρό, από ιατρικής άποψης, μελέτησαν Αμερικανοί γιατροί και ερευνητές της Κλινικής Mayo πριν από μερικά χρόνια, αφού μελέτησαν διεξοδικά τις ιστορικές πηγές για τη Σταύρωση.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, ο Ιησούς πέθανε πιθανότατα από...

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής Α. Γρέγος δούλευε «πόρτα» σε μαγαζί του Σαξώνη…

H «κομπίνα» που αποκαλύφθηκε στο δήμο Θεσσαλονίκης κατά τη θητεία του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ήταν απλοϊκή…στη «σύλληψή» της και βασίστηκε στο απόλυτο χάος που επικρατούσε στις οικονομικές υπηρεσίες και την ανυπαρξία ελεγκτικού μηχανισμού στο δήμο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα χρηματικά ποσά σε μετρητά από τα ταμεία, ακόμη και σε καθημερινή βάση, «λογοδοτούσε» μία φορά το χρόνο.

Δείτε ποια πολιτικός έσκασε μύτη στον Επιτάφιο με τη Φιλιππινέζα!!

Η εικόνα που... έκανε αρνητική εντύπωση στους πολίτες και δείχνει οτι οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει...

Ιδιαιτέρως αρνητική εντύπωση έκανε η χθεσινή εμφάνιση της...

ΒΙΝΤΕΟ-Γι' αυτο δε φταίει η Μέρκελ... ο Καραμανλής όμως μπορεί να φταίει: Σαρώνει τα πάντα η φωτιά στην Καλιφόρνια

Επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς η φωτιά στην Καλιφόρνια σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμα της.

Μεσσηνία: Ακρωτηριάστηκε μαλάκ@ς 19χρονος από κροτίδα!

​Θλίψη για τη μαλακ@α που δέρνει τα άτομα προκαλεί η είδηση ότι ένας 19χρονος από τη Φοινίκη Πυλίας στη Μεσσηνία ακρωτηριάστηκε από χρήση κροτίδας στον επιτάφιο της Μεγάλης Παρασκευής.

Αρκούδα βρέθηκε στο τιμόνι φορτηγού στην Καλιφόρνια

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον οδηγό Έβαν Νίλσον όταν επιχείρησε να μπει στο φορτηγό του καθώς στη θέση του βρισκόταν μια μαύρη αρκούδα, η οποία άγνωστο πως είχε καταφέρει να ανοίξει την πόρτα και να μπει στο όχημα.

Με τιμές αρχηγού κράτους το Άγιο φως στην Αθήνα (βίντεο)

Το απόγευμα και συγκεκριμένα μετά τις 6.30 φτάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το αεροσκάφος που μεταφέρει το Άγιο Φως στο οποίο θα αποδοθούν τιμές αρχηγού κράτους.

Εξαφανισμένος ο ξεφτίλας Παναγιωτόπουλος-Ένας θεος ξέρει που κάνει διακοπές

Γραψαμε χθες για την πρωτοφανή ξεφτίλα του Πάνου Παναγιωτόπουλου να μην πάει σε στρατόπεδο τη μέρα της Λαμπρής για να μην "κλείσει μέσα" τους φαντάρους ντεμεκ!!! Φυσικά χθες έλαμψε δια της απουσίας του από την δοξολογία...

ΦΩΤΟ: Δεύτε λάβετε ΦΩΣ... σύντροφοι

Και οι ΣΥΡΙΖΑίοι έχουν δικαίωμα στο άγιο φως... το δικό τους:

Επικό ΒΙΝΤΕΟ απο μεγαλειώδη πορεία Χρυσαυγιτών

Η "πορεία" έγινε στην Νάουσα στις 18/4/2013. Το αποτέλεσμα τραγικά αστείο...

Αν ήθελε κάποιος ΣΥΡΙΖΑίος σκηνοθέτης να γελοιοποιήσει την Χ.Α δεν νομίζω να μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα από ό,τι τα κατάφεραν μόνοι τους.

Τι να πρωτοθαυμάσεις...

To πλήθος;

Δείτε τον Πανάγιο Τάφο τρισδιάστατα στον υπολογιστή σας!

Στο πιο ένδοξο μνημείο της χριστιανικής πίστης μπορούν να περιηγηθούν οι πιστοί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μας ξεναγεί στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ,εκεί όπου σύμφωνα με τις Γραφές έγινε η Σταύρωση, η Ταφή και η Ανάσταση του Χριστού.

EKTAKTO-ΒΙΝΤΕΟ: Αγριες αποδοκιμασίες εναντίον Σαμαρά στη Πύλο!!

Μη φάτε έχουμε γλάρο...  και θα μείνετε με το πουλί στο χέρι...

Την ακολουθία του Επιταφίου στην Πύλο παρακολούθησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς έφτασε την εκκλησία στις 20: 30 και έψαλε και ο ίδιος δίπλα από την χορωδία. Στη συνέχεια ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου μέχρι και την ολοκλήρωσή της. Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες :Ρ

Γιωργάκης: Στα παπάρια του όλα... Δείτε που πήγε διακοπές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νησί των Σπετσών επέλεξε να γιορτάσει το Πάσχα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η πληροφορία ότι βρίσκεται στο νησί συζητιόταν έντονα στην Ντάπια, από νωρίς το μεσημέρι, περισσότερο και από την άφιξη των θαλαμηγών γνωστών επιχειρηματιών που ήρθαν και έδεσαν μπροστά στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Μελισσανίδης που δεχόταν συγχαρητήρια για την είσοδό του στον ΟΠΑΠ και ο εφοπλιστής Πόλυς Λουκά Χατζηιωάννου.

Νταξ'! Το τερμάτισαν: Έκαναν μόνιμο, συμβασιούχο...79 ετών

Μετέτρεψαν τη σύμβασή του σε αορίστου χρόνου και ο εν λόγω υπάλληλος είναι 79 ετών!

Ο λόγος για έναν συμβασιούχο, ο οποίος ενώ γεννήθηκε το 1934, διορίστηκε το 2004 στη διεύθυνση Αλλοδαπών του δήμου Αθηναίων, όταν δηλαδή 70 ετών.

Πάτρα: Έγδυσε τη γυναίκα που τον λήστεψε

Θύμα ληστείας από δύο ανήλικες Ρουμάνες οι οποίες τον χτύπησαν για να του αρπάξουν 700 ευρώ που είχε στην τσέπη του έπεσε ο γνωστός έμπορος δερματίνων ειδών στην Αγίου Ανδρέου της Πάτρας Δημήτρης Γεωργίου.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της Καλαμάτας – Ένας τραυματίας (βίντεο)

Μεγάλη ισχύος έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Καλαμάτας στην οδό Κολοκοτρώνη και ενώ το ρολόι έδειχνε 9:05.

Δραστική μείωση του φόρου μεταβίβασης στα ακίνητα

Ελαφρύνσεις στα ακίνητα με τον φόρο μεταβίβασης να πέφτει στο μισό.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας προαναγγέλλει δραστική μείωση του φόρου μεταβίβασης στα ακίνητα από το καλοκαίρι και μετά με νέα ρύθμιση, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει λάβει και το «πράσινο φως» από την τρόικα και θα συνδυασθεί με τις επικείμενες αναπροσαρμογές στις αντικειμενικές αξίες ενώ αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στο καλοκαίρι.

Ποια βουλευτής χάρισε 600 κοτόπουλα σε φτωχούς;

Μια αξιέπαινη κίνηση που σπανίζει στις μέρες μας... και μπράβο της παρόλο που την έχουμε κράξει μερικές φορές (γιατί έμείς δεν έχουμε "υποχρεώσεις" να μην μιλάμε επειδή θέλουμε να γίνουμε βουλευτές ή επειδή τα παίρνουμε για να γράφουμε οτι γράφουμε). Μακάρι να την ακολουθούσαν και μερικά δικά μας γαϊδούρια που έχουν λεφτά και κάνουν τις πάπιες

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η βουλευτής...

Economist: Θετική η πορεία της ελληνικής οικονομίας

Μετά το «Grexit», δηλαδή την έξοδο της Ελλάδος από την ευρωζώνη δημιουργείται ένας καινούργιος όρος το «Grecovery» ο οποίος περιφραστικά θα μπορούσε να μεταφραστεί «η ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας.» Μεταξύ άλλων αυτό υποστηρίζει το βρετανικό περιοδικό Economist σε μια εκτενή ανάλυση για τα τεκταινόμενα στη Ελλάδα με τίτλο «Τολμώντας να ελπίζει, φοβάται να αποτύχει.»

11 μήνες ΝΔ και Α. Σαμαράς: Από το Grexit στο Grecovery-1η θετική έκθεση του ΔΝΤ

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία, το κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για πρώτη φορά περιγράφει με θετικά σχόλια την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ παρέδωσαν έκθεση στην κυβέρνηση στην οποία υπάρχουν θετικά σχόλια για την υλοποίηση δράσεων που σχετίζονται με τον φορολογικό και εισπρακτικό μηχανισμό, καθώς και για την πλήρη ανεξαρτητοποίηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

ΒΙΝΤΕΟ: Οσκαρ διεκδικουν οι Χρυσαυγίτες που άνοιξαν τα διόδια... έχουν μπει πλέον στο πετσι του κομμουνιστή

Έβγαλαν μετά και ανακοίνωση και εξηγούσαν τους λόγους που το έκαναν... ευτυχώς δηλ, γιατί έπαιζαν τόσο καλά το ρόλο των κομμουνιστών που θα τους πέρναγες άνετα για ΠΑΜΕ

Βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν σήμερα πανελλήνια εξόρμηση και μαζί με το μοίρασμα φυλλαδίων άνοιξαν τα διόδια της Ελευσίνας και επέτρεψαν την διέλευση των οχημάτων με σηκωμένες τις μπάρες.

To ΣτΕ για τον ανθυπαστυνόμο που έκανε πάρτι με αλλοδαπές κρατούμενες το 1998 και ακόμα να αποταχθεί αλλά πληρώνεται!!!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας καλείται μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο να αποφανθεί αν η πειθαρχική ποινή που επιβλήθηκε σε ανθυπαστυνόμο για πράξη του 1998, είναι νόμιμη ή όχι.

Ο ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας αποτάχθηκε με ομόφωνη απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΛΑΣ, ενώ...

Αφού δεν είναι αμερικάνοι, δεν τρέχει κάστανο: Μέσα σε ένα μήνα 712 νεκροί στο ΙΡΑΚ...

Η κατάσταση στο Ιράκ γίνεται όλο και πιο τεταμένη, καθώς η σύρραξη που μαίνεται στη Συρία επιδεινώνει τις ήδη ταραγμένες σχέσεις σουνιτών και σιιτών.

Τον Απρίλιο σημειώθηκαν οι περισσότερες δολοφονίες από το 2008 στη χώρα, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όμως παρόλα αυτά ο απολογισμός δεν ήταν τόσο βαρύς όσο στο αποκορύφωμα της διαθρησκευτικής αιματοχυσίας, την περίοδο 2006-2007.

Απολύει 30.000 ο Κοέλιο... χωρίς μπρος-πίσω σαν τους δικούς μας

Το πρόσωπο του Μνημονίου παραμένει το ίδιο σκληρό, ενίοτε και… παράλογο, σε κάθε χώρα στην οποία εφαρμόζεται. Η Πορτογαλία αποτελεί εξαιρετικά χρήσιμο παράδειγμα, καθώς στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου εξελίσσεται μια μάχη ισορροπιών, από την έκβαση της οποίας θα φανεί αν θα γκρεμιστεί από την εξουσία η κυβέρνηση Κοέλιο. Αν η κοινωνία θα αφυπνιστεί, και θα στείλει ηχηρό μήνυμα στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (5 Μαίου 2013)

Δείτε τα: