05 Μαΐου 2013

Το γύρο του κόσμου κάνει ο Ναυπλιώτης που δεν καίγεται από το Άγιο Φως (Video)

Η φετινή τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο ολοκληρώθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ' να φέρνει, όπως κάθε χρόνο, το Άγιο Φως σε ολόκληρο το χριστιανικό κόσμο, μέσα από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, την ώρα που οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα και πλήθος πιστών έξω από το ναό ζητωκραύγαζε. Ανάμεσα στο κόσμο και ο Ναυπλιώτης Ιορδάνης Δαμιανός που δεν θα μπορούσε να φανταστεί την έκταση που θα έπαιρνε η προσπαθεια του να αποδείξει την πίστη του.

ΒΙΝΤΕΟ: "Καλή Ανάσταση"

Δείτε τι είχαμε και το χάσαμε, μέρα που είναι σήμερα:


ΒΙΝΤΕΟ - Τι ενόχλησε τον Ρέμο στο Σφακιανάκη;

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, για το ποδόσφαιρο και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στον Νότη Σφακιανάκη.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star

Η "μαύρη τρύπα" του ΠΑΣΟΚ σε αριθμούς (Αναλυτικά στοιχεία)

Δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα αναφέρει πως η ηγεσία Παπανδρέου άφησε τραπεζικά χρέη 116 εκατ. ευρώ, απλήρωτους τους εργαζόμενους για περισσότερο από ένα χρόνο, απλήρωτα ενοίκια και προμηθευτές, χρέη που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ!

Ολλανδία: Τα λάθη της Ελλάδας σε επενδύσεις και εξαγωγές

Οκτώ "αγκάθια" στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων και στην προώθηση εξαγωγών, διαπιστώνει στην Ελλάδα, μελέτη του ολλανδικού υπουργείο Οικονομικών. Η έρευνα έγινε στα πλαίσια του έργου της Task Force Greece.

Συλλεκτική ΦΩΤΟ: Δείτε σε ποιον υποκλίνεται ο αντιμνημονιακός Βουτσάς

Ρε Κωστάκη που βρίζεις τη σημερινή "χούντα" για πες ποιος κέρδισε τελικά στο τσούγκρισμα:

ΒΙΝΤΕΟ: Πτώση αεροπλάνου επιδείξεων στη Μαδρίτη

Το αεροπλάνο έπεσε σε αεροπορική έκθεση στο αεροδρόμιο "4 άνεμοι" της Μαδρίτης. Όλως περιέργως ο πιλότος του αεροπλάνου που χρησιμοποιείται για σκηνές stunt (κασκαντέρ) επέζησε με βαριά τραύματα και εγκαύματα. Δειτε το βίντεο

ΦΩΤΟ: Γελάει ο κόσμος απ' το πρωί με Παπαδημούλη

Πρωί πρωί με το που ξύπνησε υπο την επήρεια της χθεσινοβραδινής κρεπάλης και αγναντεύοντας τη σούβλα (γιατί οι αριστεροί μπορεί να είναι άθεοι αλλα συμμετέχουν σε όλα τα υπόλοιπα σαν καραγκιόζηδες) μας ενημέρωσε οτι...

Πάσχα αλλά και θλιβερή επέτειος σήμερα

Δείτε ποια:

Συνεχίζει να προκαλεί ο δημοσιογράφος του κ@λου, Πομώνης

Με ένα νέο ποστ ανήμερα της δολοφονίας των ανθρώπων στην Μαρφίν, ο "πιτσιρίκος" θεωρεί ότι τελικά θα εισακουστούν οι προσευχές του και θα καεί η Αθήνα (σε κάποια φάση).

Ναύτες «σκέπασαν» τη φωνή του Ιερώνυμου που έψελνε το «Χριστός Ανέστη», λέγοντας τον Εθνικό Υμνο [βίντεο]

Ενα αξιοσημείωτο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αναστάσεως στην Αθήνα, την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έψελνε το «Χριστός Ανέστη». Εκείνη τη στιγμή, ένα άγημα της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων άρχισε να λέει τον Εθνικό Υμνο τόσο μεγαλόφωνα, ώστε προκάλεσε αμηχανία στους παρευρισκομένους. Μάλιστα, οι φωνές των ναυτών ήταν τόσο δυνατές που επισκίασαν τα λόγια των ιερέων.

Πως χαρακτήριζαν οι Αμερικάνοι τον Καραμανλή;

Στις 3 Οκτωβρίου του 2008 η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα φαίνεται να ανησυχεί για τη σκανδαλολογία γύρω από την κυβέρνηση Καραμανλή αλλά και την επισφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της στην Βουλή, όπως φαίνεται από το τηλεγράφημα που στέλνει ο πρέσβης των ΗΠΑ Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου στις Σπέτσες! (VIDEO)

"Με τι μούτρα εμφανίζεσαι" του φώναζε ο κόσμος

Δεν επεφύλαξαν και την καλύτερη υποδοχή στον Γιώργο Παπανδρέου, στις Σπέτσες, όπου επέλεξε να κάνει φέτος Πάσχα.

ΒΙΝΤΕΟ: Πανηγυρίζει μόνος του ανάμεσα σε χιλιάδες "αντιπάλους" οπαδούς

Μπορεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ενώ τη δεκαετία του 60 που ξήλωναν τα γκολποστ στη Λεωφόρο ήμασταν) να μην είμαστε συνηθισμένοι στη συνύπαρξη οπαδών δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, όμως, τα πράγματα στο εξωτερικό είναι εντελώς διαφορετικά.

Χαρακτηριστική απόδειξη μία στιγμή στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν Μονάχου στο οποίο υπήρχε πιτσιρικάς οπαδός των Βαυαρών σε μία κερκίδα που βρίσκονταν μόνο φίλοι των Βεστφαλών.

ΒΙΝΤΕΟ: Σίφωνας στην Ιταλία

Δείτε το βίντεο με τον σίφωνα (tornado) που διέσχισε την Emilia Romagna, στη Μπολόνια και προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές:

ΦΩΤΟ: Πολύ δύσκολη η δουλειά της Αστυνομίας μερικές φορές

Ο άλλος τράβηξε και περίστροφο:

Η Ραχήλ βρήκε το σκάφος του Καμμένου... το λάθος όμως (ΦΩΤΟ)

Πάντως πρέπει να παραδεχθούμε οτι ο Άδωνις έχει μια έφεση στο να προκαλεί μουγγα σε ΑΕροψεκασμένους...

Τώρα που υπάρχει και βίντεο με τον Καμμένο να κυκλοφορεί το 17μετρο σκάφος της offshore, του 1,5 εκατομμυρίου, και να φτιάχνει σούσι, η γνωστή Ραχήλ Μακρή που έπαιρνε ολο μετατάξεις γλύφοντας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επιμένει ότι το σκάφος του Καμμένου είναι αυτό που ειρωνευόταν την Πρωτομαγιά; Δείτε τι έλεγε:

Με άριστους, όχι ημέτερους

του Φ. Κρανιδιώτη

Στη συζήτηση για τον δημόσιο τομέα σχεδόν πάντα μπαίνουν εσφαλμένα δεδομένα. Κανείς δεν λέει ότι το Δημόσιο και η λειτουργία του δεν ήταν πάντα έτσι. Η «επάρατος» Δεξιά, κοινοβουλευτική ή δικτατορική, καθώς και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας δεν έχτισαν αυτό το μπαταλεμένο πράγμα. Αυτό που ξεχαρβάλωσε το κράτος, κάθε έννοια αξιοκρατίας, αξιολόγησης, ελέγχου και πειθαρχίας, ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Το μήνυμα του Σαμαρά για την Ανάσταση

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο έκανε Ανάσταση ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του.

Στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός έστειλε ευχές σε όλο τον ελληνικό λαό.

ΒΙΝΤΕΟ: Μετά τον Καρχιμάκη... εμφανίστηκε και 2ο UFO στο Λασίθι!


Ένα περίεργο αντικείμενο έγινε ορατό πάνω από τον Λασιθιώτικο ουρανό, το βράδυ της Μ. Παρασκευής, περίπου στη 01:00. Σύμφωνα με το cretalive.gr, το είδαν κάτοικοι κυρίως στην περιοχή της Νεάπολης, οι οποίοι αρχικά σκέφτηκαν από επρόκειτο να αεροπλάνο, ή ακόμα και για κάποιον αστεροειδή.


Ιστορία των κομμάτων: από τον Καποδίστρια στον Καραμανλή.

Του Γ.Ρωμαίου

Πριν περάσουμε στην τελευταία περίοδο, τη Μεταπολίτευση, θεωρώ χρήσιμο να αναλύσουμε τον κρίσιμο ρόλο των πολιτικών κομμάτων έως και το 1965. Εκτιμώ πως οι διαχρονικές αδυναμίες των πολιτικών κομμάτων, τις οποίες θα καταδείξω στη συνέχεια, ήταν εκείνες που σε μεγάλο βαθμό συνετέλεσαν στον εξαρτημένο χαρακτήρα του ελληνικού κοινοβουλευτισμού και στη διόγκωση των παθογενειών του. Εξάλλου, τα πολιτικά κόμματα αποτελούν τον πυρήνα του κοινοβουλευτικού συστήματος, και είναι σαφές πως οι όποιες αδυναμίες τους αυτόματα αντανακλώνται στο σύνολο του πολιτικού συστήματος.

Αίγυπτος: Απαγόρευση να εύχονται στους χριστιανούς το Πάσχα!

Πρωτοφανής για τα δεδομένα της Αιγύπτου είναι το θρησκευτικό διάταγμα (fatwa) που εκδόθηκε στην Αίγυπτο, απαγορεύοντας στους πιστούς μουσουλμάνους να εύχονται στους χριστιανούς (Κόπτες) για το Πάσχα! Το διάταγμα εξέδωσε ο ηγέτης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο, Αμπντέλ-Ραχμάν Αλ Μπαρ.

Ντάξ΄... "Σάλος με βίντεο που καταγράφει τέρας τύπου... Λοχ Νες σε θάλασσα της Ιρλανδίας" [βίντεο]

Ερωτηματικά και διαφωνίες για το κατά πόσο είναι αληθινό ή πρόκειται απλά για μια εντυπωσιακή κατασκευή έχει προκαλέσει ένα βίντεο που ανέβασαν στα Διαδίκτυο μαθητές μιας σχολής κινηματογράφου και το οποίο δείχνει ένα περίεργο... τέρας να κολυμπά στα νερά της Ιρλανδίας.

Θύμα βιασμού έπεσε νεαρή γυναίκα σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Ζανέιρο

Γυναίκα περίπου τριάντα ετών έπεσε θύμα βιασμού σε λεωφορείο στο Ρίο ντε Ζανέιρο μπροστά στα μάτια των επιβατών, ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης. Η επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή σε προάστιο του Ρίο, όταν ένοπλος εισήλθε στο λεωφορείο.

Τα μυστικά ερωτικά ραντεβού της Σοφίας Βεργκάρα σε δωμάτια ξενοδοχείων

Για την επιμονή της να κάνει έρωτα μόνο σε δωμάτια ξενοδοχείων μίλησε -μεταξύ άλλων- η Σοφία Βεργκάρα σε συνέντευξη που έδωσε στην Αμερικάνικη έκδοση του Cosmopolitan.

Αντιπρόεδρος Βουλής συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό άνδρα... που αλλού; Στη Βρετανία φυσικά...

Ένας από τους τρεις αντιπροέδρους της Βουλής των Κοινοτήτων συνελήφθη χθες Σάββατο με την κατηγορία ότι βίασε έναν άντρα και επιτέθηκε σεξουαλικά σε έναν άλλον, μετέδωσαν πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

ΒΙΝΤΕΟ: Καλό Πάσχα σύντροφοι σοσιαλΗστες

Άντε να σας ευχηθώ και εγώ μέσω του αγαπημένου μου χοιροβοσκού:

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα


ΒΙΝΤΕΟ: Πάρτε ενα διαφορετικο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ