07 Μαΐου 2013

Αυτές είναι οι σέξι δασκάλες «μπροστάρισσες» της... εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης στις ΗΠΑ [εικόνες]

Ολίβια Σπράουερ (γνωστή και με το ψευδώνυμο Βικτόρια Βαλεντάιν Τζέιμς), Στέισι Χέιλας, Σαμάνθα Αρντέντε... Γυναίκες-φάροι της επιμόρφωσης, μπροστάρισσες στην επίπονη διαδικασία μεταρρύθμισης του εκπαιδευτικού συστήματος στις ΗΠΑ και στον Καναδά!

Η Κική Δημουλά απαντά: Δεν είμαι υποχρεωμένη να λυπάμαι και τους φονιάδες

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε η ποιήτρια Κική Δημουλά. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα, στη διάρκεια εκδήλωσης των Atenistas στην Κυψέλη , η ποιήτρια φέρεται να είπε ότι “δεν αντέχει τους μετανάστες στην Κυψέλη μιας και είναι τόσοι πολλοί που πιάνουν τα παγκάκια και δεν μπορεί να κάτσει κανείς στην πλατεία”.

Ενας άνθρωπος που στεναχωριέται για τη μοίρα του ανθρώπου δύσκολα λειτουργεί ρατσιστικά, σκέφτηκα και επικοινώνησα μαζί της.

Νεα σεξιστική επίθεση Βαξεβάνη

Ο γνωστός "έγκριτος" είναι πλέον εμφανές οτι έχει χάσει την υπομονή του καθώς κανείς εκτός από το γνωστό παρεάκι του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τον παίρνει στα σοβαρά. Έτσι στο ειρωνικό σχόλιο κάποιας κοπέλας, αποφάσισε να ρίξει για άλλη μια φορά τη μάσκα του αριστερού δημοκράτη και να αποκαλύψει το πραγματικό σεξιστικό πρόσωπό του όπως έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Δείτε τι απάντησε:

Γιατί οι Κινέζοι αντιμετωπίζουν με σεβασμό την Ελλάδα και δεν την αποκαλούν Greece

Οταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους. Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά. Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.

BINTEO-Μετωπική ΙΧ-μηχανής on camera

Στο βίντεο που θα δείτε ο οδηγός της μηχανής περνάει στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούεται μετωπικά με αυτοκίνητο. Ο μοτοσυκλετιστής εκτοξεύεται στον αέρα και στην συνέχεια πέφτει στο έδαφος. Άς ελπίσουμε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Ηλεκτρονικά «μάτια» κατά των βανδαλισμών στα μνημεία

Το «πράσινο φως» έδωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την τοποθέτηση, κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις, καμερών, προκειμένου να προστατευτούν μνημεία που είναι τοποθετημένα σε δημόσιους χώρους και συχνά δέχονται βανδαλισμούς από ομάδες ατόμων ή για την αποφυγή κλοπής από άγνωστα άτομα προτομών ιστορικών προσώπων και άλλων μνημείων που είναι από μπρούντζο, προκειμένου να πουληθούν ως πρώτη ύλη.

Η «κομψή» Τζέσικα Αλμπα τα βγάζει στη φόρα... "άθελά" της [εικόνα]

Είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και κατέχει και τους απαραίτητους τίτλους, όπως, σταθερή συμμετοχή σε όλες τις αντίστοιχες λίστες τα τελευταία χρόνια.

"Ρατσιστής" και ο Τατσόπουλος που στέκεται στο πλευρό της Δημουλά

Χωρίς καν να έχει απαντήσει η ποιήτρια για το δημοσίευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δηλώσει τη στήριξή του

Την Κική Δημουλά έσπευσε να υπερασπιστεί ο Πέτρος Τατσόπουλος για το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε, σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών" για τους μετανάστες στη διάρκεια εκδήλωσης των Atenistas στην Κυψέλη.

Φωτο: Αυτά είναι τα κτήνη της Πάτρας που βίαζαν τα παιδιά τους


Οι δύο “γονείς” από την Πάτρα, τα κτήνη που ασελγούσαν σε βάρος των ίδιων των παιδιών τους, πέρασαν την πόρτα των φυλακών. Ο πατέρας – τέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες και έβαζε τον γιο να βιάζει τη μητέρα του, τα έριξε όλα στο ποτό, ενώ η μητέρα που αρχικά είπε ότι..ήθελε “να κάνει άντρα” τον γιο της και τον εξανάγκαζε να έρχεται σε επαφή μαζί της, μετά τα έριξε όλα στον βίαιο πατέρα (όπως γίνεται συνήθως). Εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν και τους έκριναν προφυλακιστέους…

ΒΙΝΤΕΟ: Άβολες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης

Ένα αφιέρωμα για πολύ ... γέλιο! 

Ο άτυχος εφευρέτης και το κολλημένο γκάζι
Έχεις φτιάξει ένα μηχανάκι που γεμίζει με νερό που στη συνέχεια μετατρέπεται σε ηλεκτρικό ρεύμα, όλα ωραία και καλά, η "Κοινωνία Ώρα MEGA" κάνει το σχετικό ρεπορτάζ για να σε παρουσιάσει στο πανελλήνιο, γενικώς αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σου.

Παίζει να είναι κι ο Βαξεβάνης: Έπαθε κάταγμα στο μόριό του από το άγριο σεξ

Το σεξ εκτός ορίων οδήγησε σε μία οδυνηρή εμπειρία για έναν 32χρονο Ιταλό, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα πέους. Όπως εξήγησε στους γιατρούς ο άνδρας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με την αγαπημένη του, ένιωσε έντονο πόνο και άκουσε έναν θόρυβο σαν από σπάσιμο από την περιοχή των γεννητικών οργάνων του.

Γυμνός άντρας με πλαστική κούκλα παραμάσχαλα τρέχει σε δρόμο κυνηγημένος από γυμνή γυναίκα... που αλλού; Στην Κίνα... [εικόνες]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και μέρες φωτογραφία που δείχνει έναν γυμνό άντρα να τρέχει βράδυ σε δρόμο της Κίνας, κρατώντας παραμάσχαλα μία πλαστική κούκλα, ενόσω τον κυνηγάει μία γυμνή γυναίκα.

BINTEO: Ωραία μαιμουδιά... κινέζικη φυσικά

Πολλά ερωτηματικά ή γέλια (ανάλογα πως το βλέπει κανείς) για την αυθεντικότητά του προκαλεί το βίντεο που καταγράφει ένα περιστατικό... τηλεμεταφοράς στην Κίνα και το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου (το βίντεο είναι παλιό και υπάρχουν μπόλικες τέτοιες μαιμουδιές).

Εκτός ΣοσιαλΗστικής Διεθνούς το SPD

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες (SPD) εγκαταλείπουν τη Σοσιαλιστική Διεθνή, επειδή θεωρούν ότι η οργάνωση αυτή είναι πλέον ένας σιωπηλός, απλός θεατής των κοσμογονικών εξελίξεων που συμβαίνουν στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Το δεύτερο ισχυρότερο κόμμα της Γερμανίας, αντί να πληρώσει την ετήσια συνδρομή μέλους για το 2013, ύψους 100.000 λιρών Αγγλίας, κατέβαλε μόνον 5.000 λίρες (6.000 ευρώ) και στο εξής θα μετέχει στις ετήσιες συνόδους της Διεθνούς μόνον ως παρατηρητής.

Γελάνε μαζί του οι συμπαίκτες του Μιραλάς-Δείτε τι κιτσαριό αγόρασε (ΦΩΤΟ)

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής Κέβιν Μιραλάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Premier League με τη φανέλα της Εβερτον και πληρώνεται αδρά για αυτό. Οι «μετοχές» του συνεχώς ανεβαίνουν και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δημουλά: «Δεν αντέχω να βλέπω τους μετανάστες να πιάνουν τα παγκάκια στην Κυψέλη»

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε, σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών" η ποιήτρια Κική Δημουλά για τους μετανάστες στη διάρκεια εκδήλωσης των Atenistas στην Κυψέλη καταγράφοντας την πραγματικότητα που ο αριστερός συρφετός των Βορειων Προαστείων θέλει επιμελώς να κρύψει.

ΒΙΝΤΕΟ: Eurovision-Το φιλί που έκανε διάσημη τη Φινλανδέζα

Στη σκηνή της Eurovision έχουμε δει και ακούσει πολλά, όπως ηλικιωμένες τραγουδίστριες, εμφανίσεις που θυμίζουν... διάστημα, μεταμορφώσεις που θυμίζουν τέρατα, τραγουδίστρια τρανσέξουαλ, παραδοσιακές εμφανίσεις, ακατανόητες και καραναβαλίστικες εμφανίσεις, ενώ το κιτς και το trash έχουν περίοπτη θέση και συναγωνίζονται τις παγιέτες, τα φτερά και τα πούπουλα!

Για αποτέφρωση στη Βουλγαρία η σορός του Αλέξανδρου Κατσαντώνη

Το τελευταίο αντίο στον διακεκριμένο ποινικολόγο Αλέξανδρο Κατσαντώνη είπαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία προκειμένου να αποτεφρωθεί, αφού η επιθυμία του ποινικολόγου ήταν οι στάχτες του να διασκορπιστούν...

Ένα μήνα στον αέρα ο Αντώνης Σαμαράς

Μήνας κλειδί για την αντιστροφή του κλίματος αναμένεται ο επόμενος και ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να "γράψει" πολλές ώρες πτήσης προκειμένου να κλείσει θέματα αλλά και να ανοίξει νέες "πόρτες".

Ο λεβεντομαλάκ@ς για τα "μαλακιστήρια"

Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα...

Με καυστικό τρόπο επέλεξε να αναφερθεί μέσω Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, στα μέλη της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το 9ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ:

Ο Σαμαράς διόρισε στον ΟOΣΑ πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε την έκπληξη και στέλνει στον ΟΟΣΑ τον Βαγγέλη Παπαχρήστο – τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που διαγράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2010 από τον Γιώργο Παπανδρέου επειδή καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο του πρώτου Μνημονίου.

Ε.Ε: Καλά αλλά ανεξερεύνητα τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει καλό αλλά ανεξερεύνητο δυναμικό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, επισημαίνεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με την ενεργειακή εξάρτηση των χωρών- μελών. Στην έκθεση υπογραμμίζονται οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των ερευνών με την προκήρυξη τριών «οικοπέδων» (Ιωάννινα, Πατραϊκός κόλπος, Κατάκολο) σε ζώνες, όπου, όπως αναφέρεται, δεν υπάρχουν γεωπολιτικά ζητήματα ως η οριοθέτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο.

Μετά την Ιρλανδία... και η Πορτογαλία στο δρόμο προς τις αγορές

Στην πρώτη έκδοση 10ετούς ομολόγου από την υπαγωγή της στο Μνημόνιο το 2011, προχωρά την Τρίτη η Πορτογαλία, ως ένα πρώτο σημαντικό βήμα στις προσπάθειες επιστροφής της χώρας στις αγορές.

Ο Ελληνάρας πατριώτης του κ@λου-Το προφίλ του αληθινού Γκρίκουλα

Τι είναι ο σύγχρονος Ελληνας; Ενα κράμα ανατολίτη που επέζησε στην οθωμανική αυτοκρατορία και δυτικότροπου πολίτη σφηνωμένου κάτω από τα Βαλκάνια; Πολλοί επιχείρησαν να φωτίζουν το προφίλ αυτού του όντος που φοβάται όλη η οικουμένη και το ψεκάζει καταστέλλοντας τη συνείδησή του και εμποδίζοντάς το να κυριαρχήσει στον πλανήτη. Ο Γιώργος Μπάκας σε ένα άρθρο στο Athens Voice το επιχειρεί και πάλι αν και αυτός πάει στο άλλο άκρο και τα ισοπεδώνει όλα.

Γράφει το άρθρο:

Οι ρακέτες του ...σκεπτικού Νίκου Παπανδρέου στη Μύκονο και ο άυπνος Στουρνάρας στην τουριστική θέση

Η ατημέλητη και χαλαρή εμφάνιση του υπουργού οικονομικών στη Σύρο και η επιστροφή του στην τουριστική θέση του πλοίου, αλλά και οι επιδόσεις του αδελφού του τέως πρωθυπουργού Νίκου Παπανδρέου στις ρακέτες στην κοσμοπολίτικη Μύκονο κυριαρχούν στο report της Σίβυλλας από τις διακοπές του Πάσχα.

Τον έπιασε να βιάζει τις αγελάδες του, βάζοντας κάμερα στο στάβλο!!! Που αλλού; Στην Τουρκία φυσικά

H βιασθείσα αγελαδίτσα, με καλυμένα τα μάτια, όπως παρουσιάστηκε στα τουρκικά ΜΜΕ, για να μην παραβιαστούν τα προσωπικά της δεδομένα!

Ήταν να το ακούσουμε ή μάλλον να το διαβάσουμε κι αυτό!

Ο κύριος F.K., που διατηρεί στάβλο εκτροφής αγελάδων, στην τοποθεσία Küdür της κωμόπολης Yalıkavak της Αλικαρνασσού (Μπόντρουμ), υποψιάστηκε ότι κάτι γίνεται στα ζώα του. Κάτι ...πονηρό!

Δήμοι: Τζιπ, πούρα και «χρυσά» έργα ακόμη και επί μνημονίου

Την πρόσφατη έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των ελέγχων για τα έτη 2011, 2012 και 2013 της Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών. Όπως προκύπτει από τις 800 υποθέσεις κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος σε δήμους και υπουργεία, από τις οποίες εκτιμάται ότι έχουν χαθεί τουλάχιστον 300 εκατ. ευρώ, οι σπατάλες και σε πολλές περιπτώσεις η διαφθορά, καλά κρατούσαν ακόμη και τα χρόνια του μνημονίου.

Στη Ρόδο λειτουργεί το πρώτο ξενοδοχείο των γυμνιστών (φωτό)

Στο Παραδείσι της Ρόδου έχουν βρει οι λάτρεις του γυμνισμού τον δικό τους επίγειο παράδεισο, αφού εκεί λειτουργεί ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σερ γυμνιστές. Την περασμένη εβδομάδα το Naturist Angel (Φυσιολάτρης Αγγελος) άνοιξε τις πύλες του στο κοινό.

Τι εισόδημα πρέπει να έχετε για να μην πληρώσετε χαράτσι

Στα μέσα Μαΐου αναμένεται να εξειδικευτούν τα κριτήρια για την πλήρη απαλλαγή από το Ενιαίο Ειδικό Τέλος Ακινήτων τόσο για τη μείωσή του, όσο και την πληρωμή του σε περισσότερες δόσεις για τα νοικοκυριά που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας.

Επιστημονική ανακάλυψη ανατρέπει την ιστορία: Οι «κρεμαστοί κήποι» δεν ήταν στη Βαβυλώνα

Τα ιστορικά δεδομένα ανατρέπει πρόσφατη επιστημονική ανακάλυψη, αφού αποκαλύπτει μία μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με το δεύτερο από τα 7 θαύματα του κόσμου. Οπως εξηγούν οι επιστήμονες, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας μάλλον δεν βρίσκονταν στη Βαβυλώνα!

Κύπρος: Ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος στρατιωτών από το 1974

Σε οργανωμένη μετακίνηση οστών με στόχο την απόκρυψη μαζικού τάφου ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα περιστρέφονται πλέον οι υποψίες σχετικά με την ανεύρεση από τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους σημείου ταφής στον Κορνόκηπο όπου βρέθηκαν μόνο οστά από γόνατα, ελάχιστα δόντια και λίγα ψιλοθρυμματισμένα κόκκαλα.

Αφιερωμένο στα ζώα: Υπό καναδικό έλεγχο περνά το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

[Στα ζώα που λενε ότι οι Γερμανοί θέλουν να πάρουν, να δείξουν, να κάνουν πλιάτσικο κ.λπ παπαριές... ]

Στην πώληση της μονάδας διαχείρισης αεροδρομίων AirPort GmbH στο καναδικό συνταξιοδοτικό ταμείο Public Sector Pension Investment Board έναντι 1,5 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συμφώνησε να προχωρήσει η γερμανική Hochtief.

Η Θεσσαλονίκη από αέρος το 1961 (Video)

Πανοραμική άποψη της Θεσσαλονίκης από αέρος, στην οποία διακρίνονται ειδικότερα ο Λευκός Πύργος, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, το Καυταντζόγλειο Στάδιο και ο σιδηροδρομικός σταθμός της Θεσσαλονίκης. (02/09/1961)

Eρντογάν σε Vatan : Η Αγία Σοφία μπορεί να γίνει τζαμί

Ο Ερντογάν φαίνεται πως ετοιμάζει το έδαφος για την λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί. Σύμφωνα με την εφημερίδα Vatan, κατά τη διάρκεια της συνόδου στελεχών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στον τούρκο πρωθυπουργό ρωτήθηκε για το πότε θα λειτουργήσει και αν θα λειτουργήσει ποτέ η Αγία Σοφία ως τζαμί.

"Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ": η Ιστορία πίσω από την τηλεοπτική σειρά

Η σύλληψη της ιδέας για την δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς που θα απέδιδε με πιστότητα την ζωή του Ιησού σύμφωνα με τα τέσσερα Ευαγγέλια άνηκε στον Πάπα Παύλο τον 6ο. Συγκεκριμένα ο Ουκρανός παραγωγός Lew Grade είχε επισκεφτεί τον Πάπα ο οποίος τον συνεχάρη για την ταινία του "Μωυσής" και τον ώθησε να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά  με θέμα την ζωή του Ιησού. Ο Grade είδε θετικά την ιδέα και αποφάσισε να αναθέσει την σκηνοθεσία στον Φράνκο Τζεφιρέλι έναν σημαντικό σκηνοθέτη της εποχής εκείνης, πασίγνωστο για τις μεταφορές των έργων του Σαίξπηρ.

Χοντρός και Λιγνός: Το "τέλος"

O Xοντρός και ο Λιγνός υπήρξαν ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην κινηματογραφική ιστορία.

Η καριέρα τους απογειώθηκε από το 1920 ως τα μέσα του 1940. Τα ονόματά τους ήταν Stan Laurel (Λιγνός) και Oliver Hardy (Χοντρός).

Απίστευτο κι όμως αληθινό – Ο ΟΗΕ ακολουθούσε στο Twitter μια πορνοστάρ

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας χρήστης του Twitter όταν, τσεκάροντας όλους όσους ακολουθεί στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ο ΟΗΕ, διαπίστωσε ότι ανάμεσα στα ονόματα των πολιτικών και των υπολοίπων 537 προφίλ που ακολουθούσε ο Οργανισμός, βρισκόταν και ο λογαριασμός μιας Γερμανίδας πορνοστάρ!

Τα καλά νέα για την Ελλάδα πληθαίνουν...

του Κώστα Στούπα

Επί Χούντας οι παρακρατικοί είχαν κάποιου είδους καθεστωτικής ασυλίας. Εκτός από τα πολιτικά, διέπρατταν εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου και ουδέποτε τιμωρούνταν γι’ αυτά καθώς το σύστημα φρόντιζε να πέσουν στα «μαλακά».

Αυτά είναι τα πιο παράξενα και ίσως τα πιο... κιτς σπίτια του πλανήτη [βίντεο]

Τα πιο περίεργα σπίτια του κόσμου, κατοικίες σε σχήμα αυτοκινήτου, μουσικών οργάνων, λαξευμένες πάνω σε βράχους και πολλά άλλα περιέχονται σε ένα βίντεο μόλις τριών λεπτών.

Αυτοί είναι οι φόροι που θα μειωθούν πρώτοι

Του Σπύρου Δημητρέλη

Τη λίστα με τους πρώτους φόρους που θα μειωθούν έχει αρχίσει να συντάσσει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για μειώσεις που θα γίνουν πράξη μόνο με την προϋπόθεση της υπερκάλυψης των δημοσιονομικών στόχων που έχουν τεθεί για φέτος και το 2014 και όλοι τους έχουν άμεση σχέση, όχι με τόνωση της κατανάλωσης, αλλά με αναπτυξιακό σπρώξιμο της οικονομίας που δεν θα επιβαρύνει το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.