08 Μαΐου 2013

Tι κάνει ο Μαθιός της Μενεγάκη πίσω από το βραχάκι; (ΦΩΤΟ)

Σιγά μη καθόταν κοτζάμ Ελένη Μενεγάκη να ξεπλένει συκωταριές και κανένα εντεράκι... Ηλιοθεραπεία, βουτιές, αγροτικές δουλειές και happy moments με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της είχε το πασχαλινό «μενού» της παρουσιάστριας!

Ποτέ μην απαντήσετε σε αυτούς τους τηλεφωνικούς αριθμούς

Υπερβολικές χρεώσεις και αντιγραφή των προσωπικών σας στοιχείων από το κινητό σας τηλέφωνο θα προκαλέστε σε περίπτωση που απαντήσετε σε τηλεφωνήματα ή SMS από τους αριθμούς...

Γνωστός δημοσιογράφος μεγάλου ειδησεογραφικού καναλιού έγινε γυναίκα [εικόνα]

Ενας από τους κορυφαίους συντάκτες του αμερικανικού δικτύου ABC, ο Ντον Ινις, που πλέον αποκαλείται Ντον Στέισι Ινις, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Καλά στην υγεία τους φέρονται να είναι οι δύο Μητροπολίτες που έχουν απαχθεί

Καλά στην υγεία τους αλλά κρατούμενοι από μια ομάδα σε ένα μικρό χωριό βορειοδυτικά του Χαλεπίου, είναι οι δυο απαχθέντες επίσκοποι στη Συρία, σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου του Συριακού Εθνικού Συμβουλίου, τις οποίες επικαλείται η ιστοσελίδα dailystar.com.Ib.

ΒΙΝΤΕΟ: Πάλι αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μια επική ΣΥΡΙΖΟμαχία. Ο Τσίπρας θα επαναφέρει (λέμε τώρα) σταδιακά τις συντάξεις, ενώ ο Τσουκαλάς (ξαναλέμε τώρα) θα τις επαναφέρει άμεσα. Δείτε το βίντεο:

Πάλι παπαριές από Χατζηνικολάου

Μια αποκάλυψη για το πέ@ς εκανε κάποιος στην διαδικτυακή εκπομπή του  Ν. Χατζηνικολάου, στο enikos.gr. Η αποκάλυψη αφορούσε για άλλη μια φορά τους κακούς Γερμανούς μόνο που τους ξέφυγε κάτι... Διαβάστε τι γράφουν:

Τον δουλεύουν: Τσίπρα προτείνουν για πρόεδρο της Κομισιόν οι γερμανοί νοσταλγοί του κομμουνισμού

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν αποχωρήσει από τη θέση του ο σημερινός πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Στο φως σπάνιο βίντεο από τις τελευταίες ώρες του αερόπλοιου Χίντενμπουργκ (BINTEO)

Ενα σπάνιο βίντεο που δείχνει το θρυλικό αερόπλοιο Χίντενμπουργκ λίγες ώρες προτού εκραγεί στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ, το 1937, προκαλώντας το θάνατο 35 ανθρώπων, δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Αυτές είναι οι 35 πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα [λίστα]

Το ανθρώπινο σώμα αποτελεί ουσιαστικά μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Κάθε πληροφορία που έχει να κάνει με αυτό προκαλεί αίσθηση και εντυπωσιάζει.

Το k-mag.gr παρουσιάζει 35 λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος που το άκουσμά της προκαλεί... αίσθηση:

Ο απίστευτος διαδραστικός χάρτης που δείχνει τι βλέπουν οι Αμερικανοί στο YouTube αυτή τη στιγμή

Κάνοντας κανείς κλικ πάνω στις αμερικανικές πόλεις, στο χάρτη του YouTube, μπορεί κανείς να δει ποια βίντεο παρακολουθούν τώρα οι χρήστες του δικτύου, αλλά και να δει ποια είναι τα πιο δημοφιλή σε κάθε πόλη, βάσει ηλικίας και γένους.

Η πρωτεύουσα της Μακεδονίας χωρίς «Αλεξάνδρειο»

Το timing δεν ήταν το ενδεδειγμένο

Την παραμονή που ο Σκοπιανός Αντιπρόεδρος έρχεται στην Αθήνα και συζητά με τον υπουργό Εξωτερικών (μεταξύ άλλων) το θέμα της ονομασίας της χώρας του, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, η Θεσσαλονίκη, ΔΕΝ έχει πλέον «Αλεξάνδρειο», αλλά "Nick Gallis Hall" και μάλιστα στην αγγλική.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Τέταρτη πιο... διεφθαρμένη χώρα η Ελλάδα

Στην τέταρτη θέση των χωρών με σημαντικό πρόβλημα διαφθοράς κατατάσσεται η Ελλάδα, έπειτα από έρευνα της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών Ernst & Young. Όπως αναφέρει το γερμανικό δίκτυο Deutsche Welle, η Ernst & Young πραγματοποίησε την έρευνα σε 36 χώρες, με τη συμμετοχή 3.500 κορυφαίων μάνατζερ, οι οποίοι διαπίστωσαν πως η διαφθορά κι η δωροδοκία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Ελληνας τραγουδιστής συνελήφθη για συμβόλαιο θανάτου εναντίον της γυναίκας του

Στη σύλληψη του ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή του heavy metal συγκροτήματος «As I Lay Dying», Τιμ Λαμπέσης προχώρησε η αστυνομία στο Όσιανσάιντ, κοντά στο Σαν Ντιέγκο.

Τη Δευτέρα θα προπληρωθούμε δόση... για πρώτη φορά! «Πακέτο» 7,4 δισ. από το Eurogroup στην Ελλάδα

Το «πράσινο φως» για την εκταμίευση των δόσεων του Μαΐου και του Ιουνίου, ύψους 4,2 δισ. ευρώ και 3,2 δισ. ευρώ αντίστοιχα, αναμένεται να δώσει το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, όπως επιβεβαιώνουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

Νότης: Την Ακρόπολη την έφτιαξαν εξωγήινοι-Τι απαντά στον Ρέμο

Ο Νότης Σφακιανάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη απαντά στα σχόλια που έκανε για εκείνον ο Αντώνης Ρέμος και δηλώνει: " εδώ ο κόσμος χάνεται και το πουλί (twitter)..."

Σκότωσε την "εγγονή" του και τη φωτογράφισε γυμνή... ανώμαλος Βρετανός

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η μητέρα της 12χρονης Τία από την Βρετανία, όταν ακούστηκε στο δικαστήριο ότι ο σύντροφος της ίδιας της μητέρας της (δηλαδή ο θετός παππούς της), σκότωσε την κόρη της και έβγαζε φωτογραφίες το γυμνό της σώμα!

Υπερασπίζεται και τη θρησκεία ο ΣΥΡΙΖΑ... από τον εθνικό ύμνο


Ήρθε η ετεροχρονισμένη αντίδραση, αφού επέστρεψαν από τις διακοπές, από τον ΣΥΡΙΖΑ για την ενέργεια του αγήματος να άδει τον Εθνικό Ύμνο την ώρα που ιερείς και ψάλτες έψελναν το "Χριστός Ανέστη". Ο τομεάρχης Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί την ενέργεια αυτή στα όρια της ασέβειας ενώ την χαρακτηρίζει ως κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού.

Ρε Μπένυ την παλεύεις;;; "Στις "δίδυμες εκλογές" του 2012, οι Έλληνες επικύρωσαν τη γραμμή της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ"

Στον συνεχιζόμενο διαχωρισμό των πολιτικών δυνάμεων σε «μνημονιακές» και «αντιμνημονιακές» και στην «εκλογίκευση των οικονομικών εθνικισμών» στην Ευρώπη, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε άρθρο του, με τίτλο «Μνημόνιο-Αντιμνημόνιο: το ψεύτικο δίπολο της κρίσης», που δημοσιεύθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Η αφίσα για την κακοποίηση που μπορούν να δουν μόνο τα παιδιά!

ΓΙα οποιονδήποτε ενήλικα η συγκεκριμένη αφίσα θα ήταν απλά ένα πρόσωπο παιδιού, όπως αυτά που βλέπουμε σε χιλιάδες διαφημιστικά. Για ένα μικρό παιδί όμως θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει αμέσως στη -φτηνή- Χαριλάου Τρικούπη

Είναι πλέον οριστικό. Λόγω της οικτρής οικονομικής του κατάστασης το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στα ιστορικά του γραφεία επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη εγκαταλείποντας τα trenty και high teck γραφεία της οδού Ιπποκράτους, το ενοίκιο των οποίων χρωστάει εδώ και πολλούς μήνες.

Αυτό είναι το σήμα του κόμματος του Κατσανέβα (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι το έμβλημα του νέου κόμματος του Θεόδωρου Κατσανέβα. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, πέντε είναι οι βασικές θέσεις: ανατροπή του Μνημονίου, επιστροφή στη δραχμή, αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη. Στην ιδρυτική προσωρινή διοίκηση της κίνησης μετέχει ο Θεόδωρος Κατσανέβας, καθηγητής Πανεπιστημίου,ο οποίος στο παρελθόν είχε παντρευτεί την κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, Σοφία.

Ρομπα εγινε: Το βίντεο με τον Καμμένο να βγαίνει από τον offshore «Ιλιάτωρα» και να φτιάχνει σούσι με αστακό και μαγιάτικο

[Καταλαβατε γιατι δεν θελουν τη Μερκελ και το συμμαζεμα;;; ... Τωρα τι εχει να πει ο παντερμος; Να θυμισουμε απλα οτι η αποκρυψη περιουσιας στο ποθεν εσχες ειναι κακουργημα και αυτοματη εκπτωση απο το βουλευτιλικι και την ασυλια... στους υπολοιπους που τον πιστεψαν περαστικα...]

Ενα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να φτάνει με το σκάφος του σε ένα λιμανάκι με το σκάφος «Iliatoras» και στη συνέχεια να φτιάχνει σούσι κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Αυτή είναι η Αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ-Βραζιλία: Ελικόπτερο της Αστυνομίας πυροβολεί διαφεύγοντα βαρόνο ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιλότος του ελικοπτέρου που ήταν και υπεύθυνος της επιχείρησης λέγεται ΑΔΩΝΙΣ ;)

Το περιστατικό έγινε πριν ένα χρόνο αλλά το βίντεο εμφανίστηκε τώρα και διατάχθηκε έρευνα για πιθανή υπερβολική χρήση βίας από την Αστυνομία. Από το 2000.μέχρι σήμερα η Αστυνομία έχει σκοτώσει πάνω από 11.000 άτομα στον πόλεμο εναντίον των ναρκωτικών.... Όλα αυτά στον παράδεισο του ΣΥΡΙΖΑ τη σοσιαλιστική Βραζιλία. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Η μόνη "ανατάραξη" είναι στο κρανίο σας

Όχι μόνο δημιούργησαν θέμα ρατσισμού εκεί που δεν υπήρχε αλλά επιμένουν στην ανοησία τους παρά το κράξιμο!!!

Στην αρλούμπα λοιπόν αυτή , της φυλλάδας των (ΣΥΡΙΖαιων) Συντακτών ενέδωσαν όλα τα τρολ και τα τσόλια του twitter , αλλά δεν "τσίμπησαν" αυτοί που αναμενόταν ότι θα τσιμπούσαν...

Γλέντια Άδωνι για το κότερο Βαμμένου: Αυτή η υπόθεση θα έχει συνέχεια...

Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης


Είμαι βέβαιος ότι όλο και κάπου θα έχει πάρει το αυτί σας, την σύγκρουσή μου με τον κ. Πάνο Καμμένο. Αν και η σύγκρουση αυτή, προσωπικά θα επιθυμούσα να έχει αποκλειστικά πολιτικά χαρακτηριστικά, εν τούτοις γρήγορα ξέφυγε και αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης γι’αυτό. Αν αποτελεί επαρκή εξήγηση για να σας πείσω γιατί συνέβη αυτό, θα σας πω ότι, οι συνεχείς απαξιωτικοί του χαρακτηρισμοί εναντίον μου, οι αναφορές στην σύζυγό μου, αλλά το κυριότερο ο εξωφρενικός τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται είναι η αιτία που με έκαναν να ξεφύγω.

Κι όμως η Ελλάδα αλλάζει...

Οι εκθέσεις και τα θετικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα πλέον, μετά από μερικούς μήνες διάλειμμα, εξελίσσονται σε χιονοστιβάδα.

Οι ξένοι βλέπουν πώς κάτι αλλάζει στην Ελλάδα, γεγονός που δεν βλέπουμε εμείς, ακόμη. Αλλάζει η Ελλάδα ή απλά οι ξένοι αναλυτές και δημοσιογράφοι είναι θύματα παραπλάνησης; Ο καιρός θα δείξει...

Eγινε ήρωας στην Αμερική ο γείτονας των γυναικών στο Κλίβελαντ [βίντεο]

Ο Τσαρλς Ράμσι, ο τολμηρός γείτονας που άνοιξε το δρόμο προς την ελευθερία για τις τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί στο Κλίβελαντ του Οχάιο, έχει γίνει με την γεμάτη ιδιωματισμούς και αργκό γλώσσα του ο αγαπημένος των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης και των χρηστών στο Διαδίκτυο που αναδημοσιεύουν ξανά και ξανά τις συνεντεύξεις του.

Ποιά είναι η Τουρκάλα «θεά» που παίζει την ιερόδουλη στη σειρά Game of Thrones και ήταν πορνοστάρ στη ζωή της [εικόνες]

Η Σιμπέλ Κεκιλί γεννήθηκε το 1980 στη Γερμανία από τουρκική οικογένεια. Πριν γίνει η τηλεοπτική ιερόδουλη Shae του Game of Thrones, συμμετείχε σε πολλές παραγωγές ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η μοίρα της άλλαξε το 2002 όταν σερνόταν από δουλειά σε δουλειά στην Κολωνία.

"Δεν μιλάμε για την παραβατικότητα των ξένων, για να μην ξυπνησουν τα ζωα"

Μπασκόζος Γιάννης Ν.

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι εύκολο να τεθείς στο στόχαστρο του κοινού. Πόσο μάλλον αν είσαι η ποιήτρια Κική Δημουλά, πρόσωπο με πολλούς θαυμαστές/στριες και πολλούς φανατικούς αρνητές της.

Σε προ Μνημονίου επίπεδα η απόδοση των ελληνικών ομολόγων

Στα επίπεδα του Οκτωβρίου του 2010, δηλαδή της περιόδου προ του Μνημονίου, υποχώρησε η απόδοση του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου.

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου στη δευτερογενή αγορά (στοιχεία από τη διαπραγμάτευση μέσω Βloomberg) σήμερα κυμαίνονταν στο...

Αυξήθηκαν οι προσλήψεις για 2ο συνεχόμενο μήνα

Αύξηση της μισθωτής απασχόλησης κατά 29.298 θέσεις εργασίας προκύπτει τον Απρίλιο σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας τα οποία αντλήθηκαν από το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Το σύστημα δεν μπορεί πλέον, να διοικηθεί, παρα τα 7.500 διοικητικά συμβούλια

Του Ανδρέα Ζαμπούκα

Ο Μαρίνος εργάζεται σε μια υπηρεσία του δημοσίου, η οποία σε δέκα χρόνια, δεν θα υπάρχει. Αργά ή γρήγορα, όσο και να θέλουν να συντηρήσουν την κατάσταση οι «φύλαρχοι», τα κουκιά δε θα βγαίνουν και ο ηλεκτρονικός εκσυγχρονισμός θα θεωρηθεί απαραίτητος. Ο Μαρίνος, από τους 25 εργαζόμενους ανήκει στους 5 που εργάζονται, γιατί οι άλλοι δεν έχουν επάρκεια στους υπολογιστές...! Όλοι τους βέβαια, λειτουργούν μέσα σε ένα κλίμα απαξίωσης, πικρίας και συγκεκαλυμμένης «αγανάκτησης», εξαιτίας των περικοπών στους μισθούς και στα «κεκτημένα» προνόμια.

"Ηταν η κακιά η ώρα" λέει τώρα το κάθαρμα

- Είχε παράλληλη σχέση και με τις δυο και το μοιραίο έγινε όταν αποκαλύφθηκαν όλα στο θύμα
- Ο 25χρονος δράστης έδειξε την αδερφή της Φαίης ως ηθικό αυτουργό
- "Με χαστούκισε και την χαστούκισα κι εγώ. Δεν ήθελα να την σκοτώσω"
- "Η αδερφή της με πίεζε να χωρίσω μαζί της για να με έχει αποκλειστικά"
Όλη η απολογία του κατηγορουμενου για τον φόνο της Νέας Μάκρης

Επιμένει ότι ήταν ατύχημα, ή όπως είπε χαρακτηριστικά, "η κακιά η ώρα" ο δολοφόνος της Φαίης ο οποίος σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η απιστία των ανδρών και το φαινόμενο Κούλιτζ

Οι άνδρες έχουν την τάση να είναι άπιστοι ακόμα και με τις πιο όμορφες γυναίκες. Αποτελεί παράδειγμα το σούπερ μοντέλο Κρίστι Μπρίνκλεϊ (φωτό), το διαζύγιο της οποίας απασχόλησε πρόσφατα τα αμερικανικά μίντια. Αυτό που εξέπληξε στις ΗΠΑ ήταν η ακατανόητη απιστία του πρώην συζύγου του μοντέλου, του αρχιτέκτονα Πίτερ Κουκ, με μια ασήμαντη 18άχρονη πωλήτρια.

Γελαει ο κοσμος με τον Κατσανέβα σε ρόλο Μπέπε Γκρίλο- Ιδρυσε το Κόμμα της Δραχμής «Πέντε Αστέρων»

Γαμπρός του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου και πρώην σύζυγος της κόρης του Σοφίας, ο δικηγόρος Θόδωρος Κατσανέβας προχωράει στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με την ονομασία ΔΡΑΧΜΗ, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων.

Ποιοι είναι οι καναδοί συνταξιούχοι που έβαλαν... πόδι στο "Ελ. Βενιζέλος"

Ο επενδυτικός βραχίονας του συνταξιοδοτικού ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων του Καναδά αγόρασε τελικά τη Hochtief AirPort, τη θυγατρική εταιρεία του ομώνυμου γερμανικού κατασκευαστικού ομίλου, που διαχειρίζεται έξι αεροδρόμια ανά τον κόσμο, μεταξύ άλλων και το «Ελ. Βενιζέλος», αντί καθαρού τιμήματος ύψους 1,1 δισ. ευρώ.

Παραδωθηκε το καθαρμα που εδειρε μεχρι θανατου την 23χρονη

Παραδόθηκε στον 15ο ειδικό ανακριτή ο 25χρονος που καταζητείτο από τις αρχές Απριλίου για τον άγριο ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης που εξέπνευσε τη Μεγάλη Δευτέρα. Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, ο νεαρός παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης ενώπιον του ανακριτή συνοδεία του δικηγόρου του.

Πως θα αναγνωρισετε τον ΣΥΡΙΖΑιο: "Ποια είναι τα συμπτώματα της σχιζοφρένειας;"

‘Ο Νίκος ήταν ένα ήσυχο παιδί με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και τάση να απομονώνεται, χωρίς κοντινούς φίλους και παρέες. Ήταν δεκτικός στις παραινέσεις των γονιών του, δεν δημιουργούσε προβλήματα αλλά δεν άφηνε και κάποια εντύπωση, περνούσε απαρατήρητος και αυτό φαίνονταν να τον ικανοποιεί.

Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού

Επιχειρηματικό άνοιγμα στη Δράμα επιδιώκει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τόσο από το περιβάλλον του όσο και από τα πρόσωπα με τα οποία συναντήθηκαν στενοί συνεργάτες του επιχειρηματία.

ΦΩΤΟ-Το γιοτ του Εμίρη στην Μαρίνα Φλοίσβου

Το Αl Mirqab, το πέμπτο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο, είναι αραγμένο στην Μαρίνα του Φλοίσβου και ανήκει στον Εμίρη του Κατάρ, Hamad bin Khalifa Al Thani.

Η θαλαμηγός Al Mirqab είναι 133 μέτρα, έχει 54 άτομα πλήρωμα, 5 σουίτες, πισίνα, ελικοδρόμιο, γυμναστήριο, τζακούζι και όλα όσα οφείλει να έχει ένα γιοτ που σέβεται το μέγεθος και την χλιδή του.

78.000 παραφρονες θέλουν να ταξιδέψουν και να πεθάνουν στον Άρη

Περισσότεροι από 78.000 άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο δήλωσαν συμμετοχή για ένα ταξίδι στον Άρη χωρίς επιστροφή!

Η ολλανδική εταιρεία Mars One δέχτηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, χιλιάδες αιτήσεις από ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδευτούν ως αστροναύτες και να ταξιδέψουν μέχρι τον Κόκκινο Πλανήτη για να ιδρύσουν την πρώτη αποικία.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ3

Την επόμενη εβδομάδα θα διοριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ ωστόσο το taxalia εξασφάλισε για τους αναγνώστες του την σύνθεσή του, η οποία είναι η εξής:

Νεα καταγγελια Αδωνι για παρανομη βιλα Καμμενου στην Ικαρια

Μία νέα καταγγελία για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για το σπίτι του στην Ικαρία έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας χαρακτηριστικά

Η πρώτη απόφαση στη δίκη του Άκη

Δεκτή έκανε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων την παράσταση του ελληνικού Δημοσίου στη θέση της πολιτικής αγωγής, στη δίκη του Άκη Τζοχατζόπουλου που άρχισε εκ νέου σήμερα. Πρόκειται για την πρώτη απόφαση του δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη.

Οι Ευρωπαίοι είναι συγγενείς μεταξύ τους

Οι Ευρωπαίοι αποτελούν κατά βάση μια μεγάλη οικογένεια με βιολογικούς δεσμούς λόγω των κοινών προγόνων τους, οι οποίοι ζούσαν πριν από μόλις χίλια χρόνια.

Αυτό καταδεικνύει νέα γενετική ανάλυση του DNA των Ευρωπαίων από όλη τη «γηραιά ήπειρο».

Εμεινε «παγωτό» ο Βενιζέλος όταν έμαθε ότι ο Βαγγέλης Παπαχρήστος έγινε αναπληρωτής στον ΟΟΣΑ

Με πρωτοβουλία του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά τοποθετήθηκε αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι ο πρώην βουλευτής και «αντιμνημονιακός» Βαγγέλης Παπαχρήστος αφήνοντας άφωνο τον Ευάγγελο Βενιζέλο αλλά και όσους απορούν πώς έγινε αυτή η ...τοποθέτηση.

Στο ΤΑΙΠΕΔ το ΣΕΦ και άλλα δημοσια κτηρια και εκτασεις

Πωλητήριο σε ακίνητα-φιλέτα του ελληνικού Δημοσίου βάζει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), μεταξύ των οποίων το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), τα Ξενία της...

Βίντεο σοκ: Αρκούδα κατασπάραξε μαϊμού σε σόου

Μια αρκούδα κατασπάραξε μια μαϊμού στο πάρκο άγριων ζώων της Σανγκάης.

Το περιστατικό που καταγράφηκε σε βίντεο δείχνει την διεξαγωγή ενός ποδηλατικό αγώνα μεταξύ δύο μαϊμούδων και μιας αρκούδας προς τέρψη των επισκεπτών του πάρκου.

Στο 1% του ΑΕΠ η θετική επίδραση της αποπληρωμής των οφειλών του Δημοσίου

Θετική επίδραση, που υπολογίζεται στο 1% επί του ΑΕΠ, θα έχει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η αποπληρωμή του συνόλου των ληξιπροθέσμων υποχρεώσεων του Δημοσίου ύψους 8,7 δισ. ευρώ. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung, τόνισε ότι το Δημόσιο έχει ήδη αρχίσει να αποπληρώνει το χρέος του και ότι βρίσκεται εντός των στόχων.

Τσίπρας: "Δουλεύει" και τους ομογενείς... τους λέει ότι θέλει να ψηφίζουν

«Η ψήφος των ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές θα πρέπει να κατοχυρωθεί αλλά με τρόπο που να διασφαλίζει την ανόθευτη αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα».

Ο Χόκινγκ “μποϊκοτάρει” το Ισραήλ

Σε… επιστημονικό μποϊκοτάζ του Ισραήλ αποφάσισε να προχωρήσει ο διάσημος Βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταχείριση που επιφυλάσσει το Τελ Αβίβ στους Παλαιστινίους.

Σώτη Τριανταφύλλου: Η Δημουλά δεν καταδέχεται να μεταμορφωθεί για να αρέσει σε νεόκοπους ψευτοεπαναστάτες

Τη δική της επίθεση σε όσους έσπευσαν να καταδικάσουν με σφοδρότητα την Κική Δημουλά για τη δήλωση που φέρεται να έκανε για τους μετανάστες και τα ... παγκάκια εξαπολύει σήμερα η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, λέγοντας πως στην Ελλάδα είμαστε στενοκέφαλοι, φθονεροί και μικροπρεπείς με τους δημιουργούς.

Oλόκληρη η ομιλία της Κικής Δημουλά


«Καλησπέρα λοιπόν στους γείτονες τους αγαπητούς... Ε, όλοι γείτονες είστε, όλη η Αθήνα είναι μια γειτονιά… Τέλος πάντως εγώ ζω στην Κυψέλη 76 χρόνια και στον ίδιο δρόμο. Είναι κάπως μοιραία τα πράγματα, το δικό μου σπίτι ήταν λίγο πιο κάτω από το πατρικό οπότε ούτε ατμόσφαιρα ούτε δεσμά άλλαξα εύκολα.

Παρουσίες πήρε χθες ο Σαμαράς

Ξεκίνησε από τις 9 τα τηλέφωνα στα γραφεία των υπουργών του

Πολλές οι ευχάριστες αλλά και κάποιες … δυσάρεστες εκπλήξεις χθες στο Μαξίμου. Από νωρίς το πρωί ο Σαμαράς, όπως είχε δώσει άλλωστε εντολή και προς όλους τους υπουργούς του, βρέθηκε στο γραφείο του και άρχισε τα … αιφνιδιαστικά τηλέφωνα στα υπουργικά γραφεία.

Η Συρία "εξαφανίστηκε" από το διαδίκτυο

Η Διαδικτυακή κίνηση από και προς τη Συρία "εξαφανίστηκε" την Τρίτη, αναφέρει ιστοσελίδα που παρακολουθεί την διακίνηση πληροφοριών στο Ίντερνετ. Η διακίνηση δεδομένων μεταξύ της Συρίας και των "σέρβερ" της Google διεκόπη στις 21:00 GMT, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Umbrella Security Labs.