09 Μαΐου 2013

Βίντεο που θα σας κάνει να ξεραθείτε στο γέλιο !


Πολύ γέλιο, εικονογραφημένο κλασικό ανέκδοτο, που τα σπάει.
Δείτε το:

Ανελέητο ξεβράκωμα βαθυ-ΠΑΣΟΚου και νυν ΣΥΡΙΖΑιου «καθηγητή» του κ@λου

Έχω ένα φίλο που κάποτε δούλευε ντελιβερας και με έλεγε: « Επειδή έχω πρόβλημα με τις γκόμενες και μόλις με ρωτήσουν τι δουλειά κάνω και πω ντελιβερας, ξεστριβουν... θα κάνω το εξής  Θα λέω είμαι "υπεύθυνος τροφοδοσίας ετοίμων γευμάτων , είναι πιο ψαρωτικο και όποιες με ρωτάνε "τι ειναι αυτο;" θα τους λέω "να μωρέ, κάτι σα γιατρός, δικηγόρος, κατι τέτοιο τέλος πάντων"»...

Σε μια τέτοια σχολή, που τελειώνεις και οχι μόνο δεν ξέρουν οι άλλοι τι σπουδασες αλλα ουτε κι εσυ, είναι "καθηγητής", λεμε τωρα, ο εν λογω Θωμάς Μαυροφίδης, οταν του μένει χρονος απο το να κατηγορεί τη ΝΔ και να υπερασπιζεται τον ΣΥΡΙΖΑ στο twitter.

Δειτε λοιπον την πορεια καποιου ΠΑΣΟΚου για να καταλαβετε γιατι ολοι αυτοι εχουν γινει ΣΥΡΙΖΑιοι...

Πόσα θα κέρδιζε μια μάνα αν πληρωνόταν για τις δουλειές του σπιτιού και τη φροντίδα των παιδιών [τιμοκατάλογος]

Oι γυναίκες που είναι και μάνες δουλεύουν 24 ώρες το 24 ωρο. Εκτός από την κανονική τους δουλειά επωμίζονται και το βάρος της φροντίδας των παιδιών και του σπιτιού. Πόσο, όμως, θα πληρωνόταν μια μάνα για όλες αυτές τις δουλειές.

Με 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο θα λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ... και πολλα τους ειναι

Με ομόφωνη απόφαση που ενέκρινε την εισήγηση του διευθυντή του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Σαλαγιάννη, ολοκληρώθηκε το Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο είχε ως βασικό θέμα την οικονομική διαχείριση του κόμματος τα προηγούμενα χρόνια. Η εισήγηση του κ. Σαλαγιάννη επικεντρωνόταν στον περιορισμό των λειτουργικών δαπανών και στη λιτή διαχείριση στην κεντρική λειτουργία του κόμματος, η οποία δεν θα ξεπερνά τις...

Το υπουργείο Παιδείας απαντά με «non paper» στην ΟΛΜΕ

Με ένα «non paper» επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας να αποκαταστήσει, σύμφωνα με τη δική του εκδοχή, την αλήθεια αναφορικά με τα αιτήματα των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ και να εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους επικρατεί η παρούσα κατάσταση στην Παιδεία.

Γερμανικά εύσημα για την Ελλάδα

Η Ελλάδα είχε αξιοσημείωτη επιτυχία τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας από το βήμα διεθνούς επενδυτικού συνεδρίου στο Λονδίνο.

Ανέβηκε η Ελλάδα στα προγνωστικά μετά την πρώτη πρόβα

Τις... μετοχές της ανέβασε η ελληνική αποστολή μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή του «Malmo Arena»: τα σχόλια είναι θετικά, ενώ τα πρακτορεία στοιχημάτων μας δίνουν μεταξύ των φαβορί του β’ ημιτελικού!

Οταν η πρώτη μεταπολεμική Σταρ Ελλάς εκπροσώπησε τη χώρα στα Μις Υφήλιος [εικόνες]

Hταν μόλις 17 ετών όταν Νταίζη Μαυράκη εντυπωσίασε με την εκπληκτική της κορμοστασιά και το αφοπλιστικό της χαμόγελο την κριτική επιτροπή του πρώτου μεταπολεμικού διαγωνισμού ομορφιάς που διοργανώθηκε το 1952, η οποία και της έδωσε το τίτλο της Σταρ Ελλάς.

Από τον Σαρωνικό στις Κυκλάδες με τη θαλαμηγό του ο Μάικλ Τζόρνταν [βίντεο]

Τουρ στα ελληνικά νησιά κάνει ο Μάικλ Τζόρντα, ο οποίος μετά την Υδρα και τις Σπέτσες ταξίδεψε ως τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Μύκονο.

Μιχελάκης:"Να εκδοθούν χαρτονομίσματα του ενός και των δύο ευρώ"

Με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης επισημαίνει την ανάγκη έκδοσης χαρτονομισμάτων του ενός και των δύο ευρώ.

Ο νεοδημοκράτης Παύλος Σιούφας κατέθεσε πρόταση νόμου για να μειωθούν στους 200 οι βουλευτές

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας, Παύλου Σιούφα, να καταθέσει, το απόγευμα της Πέμπτης, πρόταση νόμου στη Βουλή για μείωση του αριθμού των βουλευτών και θέσπιση ασυμβίβαστου υπουργού – βουλευτή.

Μιχαλολιάκου: "Ο Καμίνης είναι ένας πουθενάς που εκλέχτηκε παράνομακι ο Ρουπακιώτης ενας χρεοκοπημένος μπολσεβίκος"

Βαριές καταγγελίες του αρχηγού της ΧΑ για παράνομες ψήφους στις δημοτικές εκλογές

Στο κόντρα channel μίλησε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη

Γελαει ο Πάγκαλος με το ανεκδοτο διαδοχής του Μπαρόζο από τον Τσίπρα

Η σκέψη της Ευρωπαϊκής Αριστεράς να προτείνει τον Αλέξη Τσίπρα ως διάδοχο του Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο στη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έγινε αντικείμενο καυστικότατου σχολιασμού από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Στη δεύτερη θέση η Ακρόπολη

Σε έναν από τα καλύτερα μνημεία τα οποία επιβάλλεται να επισκεφτεί κανείς κατά τις διακοπές του συγκαταλέγεται η Ακρόπολη. Το ομώνυμο μνημείο της Ελλάδας όπως αναφέρει το δημοσίευμα του CNN βρίσκεται ανάμεσα στα είκοσι καλύτερα μνημεία παγκοσμίως σύμφωνα με την Unesco και μάλιστα κατέχει τη δεύτερη θέση.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται εναντίον του κοινωνικού συνόλου

"Για μία ακόμη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Ενθαρρύνοντας τις απεργιακές κινητοποιήσεις των καθηγητών, την ώρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, παίζει κομματικά παιχνίδια σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους.

Θάφτηκε τελικά ο Ταμερλάν

Στην γνωστοποίηση ότι ενταφιάστηκε τελικά έξω από την Μασαχουσέτη η σωρός του Ταμερλάν Τσαρναέβ εμπλεκομένου στο μακελειό του μαραθωνίου της Βοστώνης, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν το ακριβές ταμείο της ταφής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές τις περιοχές.

Οι Τούρκοι διώχνουν τους Αυστραλούς από την Καλλίπολη!

Η αναγνώριση της γενοκτονίας των «Ασσυρίων, Αρμενίων και Ελλήνων» από το κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας της Αυστραλίας έχει επιφέρει τη μήνη της Άγκυρας η οποία με το γνωστό οθωμανικό διπλωματικό της στυλ απειλεί «Θεούς και δαίμονες».

Οι δέκα χειρότεροι τραυματισμοί παικτών μέσα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα [βίντεο]

Η τηλεοπτική κάμερα καταγράφει μερικούς από τα πιο τρομακτικά ατυχήματα διάσημων ποδοσφαιριστών στην προσπάθειά τους να υπερασπιστούν την ομάδα τους.

Κάψα του Σαββίδη για Γιαννιώτα...

Οι φήμες που θέλουν τον Γιαννιώτα να ντύνεται στα ασπρόμαυρα ολοένα και πληθαίνουν στη Θεσσαλονίκη και αν δεν προσέξει ο Άρης, τότε ο μικρός θα χαθεί μέσα από τα χέρια του...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ: Ο κλακαδορος του εγκριτου

Θαυμάστε τον "δημοκράτη" κλακαδορο του Κ. Βαξεβάνη, πρωην ΠΑΣΟΚο και νυν ΣΥΡΙΖΑιο, Φωτη Μπομπολα της γνωστης οικογενειας, για τον οποιο σας γραψαμε το πρωι (στη φωτο γεματος περηφανεια πισω απο τον εγκριτο εξω απ' την Ευελπιδων) να καλει...

Κάντε ένα νόμο να τελειώνουμε

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Περίληψη του νομοσχεδίου περί ρατσισμού που πρόκειται να καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης: «Οσοι προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία και τον γενετήσιο προσανατολισμό» καταδικάζονται σε ποινές φυλάκισης, πρόστιμα και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Αμερικανίδα φωτογράφος ανακάλυψε τα παρατημένα σκηνικά του Star Wars 35 χρόνια μετά τα γυρίσματα [εικόνες]

Μέσω των φωτογραφιών του Google Earth έχουν προκύψει διάφορα «ευρήματα». Ισως το πιο εντυπωσιακό από αυτά είναι το...πατρικό του Λουκ Σκάιγουοκερ! Η φωτογράφος Ρο Ντι Μαρτίνο ανακάλυψε τυχαία το μέρος όπου 35 χρόνια πριν πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα Star Wars.

Δυσανεξία στο διαφορετικό

Του Δημητρη Ρηγοπουλου

Πόση τελικά σημασία έχει τι είπε και τι δεν είπε η Κική Δημουλά στην εκδήλωση των atenistas για την Κυψέλη την Κυριακή των Βαΐων; Πολύ πιο ανησυχητικό από την ίδια τη δήλωση είναι η τρομακτική ετοιμότητα να επιτεθούμε σε οτιδήποτε ξεφεύγει από την «κατεστημένη» άποψη «για τα πράγματα».

Ελεύθερος ο Αντώνης Δελατόλας... επεστρεψε τα κλεμενα και ουτε γατα ουτε ζημια... Την Ελενη την πηρε τηλεφωνο να βαλει ενα χερακι;

Γελαει ο κοσμος ρεεε δικασταρες... Κανεις δεν εχει ξεχασει το τηλεφωνημα του στην εισαγγελεα Ελενη Ραικου στο επεισοδιο με τον Κασιδιαρη

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη, που ερευνά το σκάνδαλο της PROTON BANK ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας.

Αύξηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Η καταναλωτική εμπιστοσύνη των Ελλήνων αυξήθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2013, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας Nielsen σε 29.000 καταναλωτές 58 χωρών που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους.

Η Μερκελ φταιει για τη μεγάλη κομπίνα με τα άλογα στη Λάρισα: Επαιρναν επιδοτήσεις για ζώα που δεν είχαν

Σκάνδαλο μεγάλων διαστάσεων αποκαλύφθηκε στη Λάρισα, καθώς εκατοντάδες αγρότες εισέπρατταν επιδοτήσεις για εκτροφή αλόγων και γαϊδουριών στο Δήμο Κιλιλέρ, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν τίποτα.

Ο Καπερναρος ρωτα γιατι δεν εκδοθηκε απ' τη Βουλη βιβλιο για τη γενοκτονια των Ποντιων

[Εδω δεν ειμαστε πληρωμενα παπαγαλακια να κρυβουμε ειδησεις οπως πχ. οτι ο Καμμενος εχει σκαφος 17 μετρων... οποιος κανει κατι σωστο θα του λεμε μπραβο]

Ερώτηση προς τον πρόεδρο της Βουλής απηύθυνε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος με αφορμή την άρνηση έκδοσης του βιβλίου για την γενοκτονία των Ποντίων. Ο κ. Καπερνάρος ερωτά, μεταξύ άλλων, να μάθει: «Για ποιους συγκεκριμένους λόγους το Ελληνικό Κοινοβούλιο αρνήθηκε να εκδώσει το εν λόγω βιβλίο, σε αντίθεση με την ως άνω υπ’ αρ. πρωτ. 2675/20ης Μαΐου 1996 απόφαση του τότε Προέδρου της Βουλής».

Τι είπε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στους δημοσιογράφους

«Εδώ έπρεπε να έρθουν όλοι, να υπάρξει έλεγχος, εξεταστική επιτροπή για το σύνολο των μελών του ΚΥΣΕΑ και των Υπουργών που ήταν μετά από εμένα μέχρι τέλους», δήλωσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Για πρωτη φορα μετα απο χρονια: Αύξηση 21,8% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Απρίλιο

Αύξηση παρουσίασαν τον Απρίλιο οι πωλήσεις αυτοκινήτων, ωστόσο από τις αρχές του έτους, η αγορά εξακολουθεί να κινείται με αρνητικό πρόσημο, καθώς η καταναλωτική ζήτηση έχει «βουλιάξει» λόγω της ύφεσης αλλά και της υψηλής φορολόγησης.

Ανοίγουν 10.000 θέσεις εργασίας στον Τουρισμό - Από αύριο οι αιτήσεις!

Δέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας 5μηνης απασχόλησης-πρακτικής άσκησης στον Τουρισμό ανοίγουν στις αρχές Ιουνίου όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Σλοβακική τράπεζα μηνύει την Ελλάδα

Η Σλοβακική τράπεζα Postova Banka ανακοίνωσε σήμερα ότι μηνύει την Ελλάδα ενώπιον διεθνούς δικαστηρίου διαιτησίας σχετικά με την αναγκαστική ανταλλαγή ομολόγων της πέρυσι.

Πεφτουμε απ τα συννεφα!!! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηριξει την απεργια της ΟΛΜΕ... ποιος να το φανταζοταν!

«Οι καθηγητές διεκδικούν πράγματα που είναι δίκαια. Εμείς σεβόμαστε τις διαδικασίες του κινήματος. Αυτός ο αγώνας δεν είναι συντεχνιακός, όπως θέλουν να τον παρουσιάσουν μερίδα των ΜΜΕ και η κυβέρνηση.

FIFA: Η Ελλάδα στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης

Η εθνική Ελλάδας παρέμεινε στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, που ανακοινώνει κάθε μήνα η FIFA, με 986 βαθμούς. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παρέμεινε για δέκατο μήνα στην Ιστορία του πάνω από τη Βραζιλία, η οποία βρίσκεται στην 19η θέση του κόσμου.

Συνεληφθη επιδοξος βιαστης... ετων 79

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ σε σπίτι στα Χανιά.

Η 51χρονη ιδιοκτήτρια έζησε έναν εφιάλτη όταν βρέθηκε τετ α τετ με άγνωστο υπερήλικα, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι της για να κάνουν... σεξ.

Ο Μπουταρης στα καλυτερα του: Gay Pride στις 14 και 15 Ιουνίου

Το ξαναλεμε: Δεν εχουμε προβλημα με τους ομοφυλοφιλους... εχουμε προβλημα με τα ρεντικολα που αισθανονται την αναγκη να παρελασουν και τις κρυφοαδερφες που ειναι εκβιασιμες...

Στις 14 και 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 2ο Φεστιβάλ "Gay Pride".

Κεντρικό σύνθημα των φετινών εκδηλώσεων θα είναι "Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερα σώματα".

Το ένοχο μυστικό της Νέας Μάκρης -Παράλληλη σχέση με την αδερφή της 23χρονης είχε ο δολοφόνος

Σε οικογενειακό δράμα φαίνεται πως εκτυλίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη, αφού μετά την απολογία του 25χρονου Βαγγέλη Στεφανάκη προέκυψαν σημαντικά στοιχεία.

Παπανικολάου: Γελαει ολη η Ευρωπη με την υποψηφιότητα Τσίπρα

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Παπανικολάου, κληθείς να σχολιάσει την ιδέα που έπεσε στο τραπέζι από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, για να προταθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τη διαδοχή του Ζοζέ Μπαρόζο, στη θέση του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αναμενομενο οπως και τα ισοβια: Απορρίφθηκαν όλες οι ενστάσεις του Ακη στο Εφετείο

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε όλες τις ενστάσεις που είχε υποβάλει η υπεράσπιση του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και η δίκη του συνεχίζεται κανονικά. Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού επέμειναν ιδιαίτερα στην ένσταση εκκρεμοδικίας και είχαν καταθέσει ενστάσεις που αφορούσαν το εάν είναι νόμιμη η κλήτευση του πρώην υπουργού πριν περάσουν 30 μέρες από το δικαίωμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση.

Στο 27% η ανεργία

Στο 27% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο, από 26,7% που ήταν τον Ιανουάριο του 2013 και 21,9% τον Φεβρουάριο του 2012.

Αναβολή στο χαράτσι ζητά η κυβέρνηση

Της Μαρίνας Μάνη

Εξω... πάμε καλά, αλλά μέσα ο Ιούνιος προβλέπεται ιδιαίτερα δύσκολος και προβληματίζει το κυβερνητικό επιτελείο.

Στην επικίνδυνα υψηλή ανεργία και στη φοροεπιδρομή που έρχεται, προστίθεται η μείωση των μισθών στους εναπομείναντες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα (λόγω κατάργησης συλλογκών συμβάσεων και λήξης της μετενέργειας) με αποτέλεσμα το μίγμα να προκύπτει εκρηκτικό.

Μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ψάχνουν για χρυσό σε αρχαίο μεταλλείο στο Κιλκίς!

Επειδή λοιπόν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, δεν βρήκε τις χρυσές λίρες αλλά παλιό πολυβολείο στη Μαυροπλαγιά, ξεκίνησε το σχέδιο Β για την ανασκαφή ...ΑΡΧΑΙΟΥ μεταλλείου που φημολογείται ότι είναι από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από...

Παρα το μπαχαλο: Πέντε ελληνικά πανεπιστήμια στα κορυφαία 200 του κόσμου με διαφορες ειδικοτητες

[Βεβαια αυτες οι καταταξεις βγαινουν βασει στοιχειων που δινουν τα ιδια τα πανεπιστημια και οχι επιτοπου ελεγχου, οπου στο ΕΜΠ θα ελεγαν πχ. στους ελεγκτες "οχι δεν μπορουμε να μπουμε σ' αυτο το χωρο γιατι τελει υπο καταληψη και φιλοξενει τον server του indymedia"]

Σημαντική θέση στους Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων ανά Ειδικότητα 2013 της QS (QS World University Rankings by Subject 2013) κατέχουν πέντε ελληνικά πανεπιστήμια.

Ενοχληθηκε η κομμουνιστρια απ' τις αληθειες της Ασημακοπούλου (video)

Ένταση δημιουργησε η κομμουνιστρια βουλευτης Διαμάντω Μανωλάκου αντιδρωντας σε οσα ειπε η εκπροσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, και της χαλασαν τη σουπα. Προκαλουν ντορο για να μην ακουστει οτι...

Ο Τζόρνταν στις Σπέτσες (φωτό)

Με συντροφιά τη νεαρή, δεύτερη σύζυγό του, Ιβέτ Πριέτο, ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν επισκέφθηκε την Ελλάδα και το νησί των Σπετσών όπου ο φωτογραφικός φακός των συνέλαβε να κάνει βόλτες.

Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ταχα μου, η Βίκυ Σταμάτη

Δεν πήγε σήμερα στο Εφετείο τη δεύτερη ημέρα της δίκης η Βίκυ Σταμάτη, αφού σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, αντιμετωπίζει κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα.

Απόπειρα υποκλοπής στο Υπουργικό Συμβούλιο;

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα το περιοδικό Επίκαιρα, αναφέρεται ότι άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού εντόπισαν «παρεμβολές» στα συστήματα ηχογράφησης των συνεδριάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου!

Οποιοι "κλεβουν" θα γκρινιαξουν: Νέα τεκμήρια και "αυτόματος φόρος" στους ελεύθερους επαγγελματίες ανεξάρτητα από τη φορολογική δήλωση

Νέα τεκμήρια για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενεργοποιεί το υπουργείο Οικονομικών με απόφαση που πρόκειται να ληφθεί εντός των προσεχών ημερών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το Έθνος, το φορολογητέο εισόδημα των ελευθέρων επαγγελματιών θα προσδιορίζεται από...

Κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί χθες το βράδυ σε 56χρονο καθηγητή Μουσικής που εργάζεται σε Ωδείο του Ηρακλείου, μετά από καταγγελία 19χρονης στην αστυνομία για σεξουαλική παρενόχληση.

Τα βασανιστήρια, ο δεσμός των γυναικών και η εμμονή του απαγωγέα με το σεξ

Την κόλαση επί Γης έζησαν οι τρεις γυναίκες που σχεδόν για μία δεκαετία έζησαν έγκλειστες στο σπίτι του απαγωγέα τους στο Κλίβελαντ. Κάθε μέρα στο φως της δημοσιότητας έρχονται στοιχεία σοκ για τον τρόπο που ζούσαν και τα βασανιστήρια που υπέμειναν.

Tα Νέα: Κική Δημουλά, η αγαπημένη ποιήτρια του πολιτικού ζεύγους Ρουσόπουλου- Καραμανλή

Στην Κική Δημουλά αφιερώνει τη σημερινή του «Αγιογραφία» ο Δημήτρης Μητρόπουλος των Νέων, που αφού επισημαίνει πως η οπτική της για τους ξένους της Κυψέλης αποτυπώνει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, προσθέτει πως πρόσθεσε μια ακόμα απόχρωση στο ουράνιο τόξο της συντηρητικής Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ: Στόκος με περικεφαλαία

Ο ηλίθιος που θα δείτε παρακάτω στο βίντεο να απευθύνεται στο ΓΑΠ και να λέει ένα κάρο μαλακί@ς λέγεται Φώτης Μπόμπολας και είναι ξάδερφος του γνωστού Μπόμπολα και ανιψιός του μπάρμπα Γιώργου...  εξού και η εργασία του στη δουλειά του θείου. Ειδικότης του η δημιουργία ΜΚΟ όπως του Κέντρου της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ελλάδα όπου συνυπάρχει με άλλα μέλη της οικογένειας στο ΔΣ...

Μαθημετικός για το πέ@ς δίνει οδηγίες για πληρωμένη απεργία

Απολαύστε τον ηλίθιο που δείχνει γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και αν δεν ματώσουμε να κόψουμε αυτή τη γάγγραινα, δεν θα δούμε φως...

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μορφή απεργίας στις Πανελλαδικές με πολύ μικρό κόστος

Του Δαμιανού Μυρίδη

(Μαθηματικός 7ο Ε. Λύκειο Kαλαμαριάς)

Εφόσον αποφασίσει ο κλάδος απεργία κατά την διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων και επειδή, ειδικά στις σημερινές δυσβάστακτες συνθήκες, ένα κριτήριο πολλών συναδέλφων για συμμετοχή στην απεργία είναι και το κόστος της, πρέπει να δοκιμάσει ο κλάδος και την παρακάτω αποτελεσματική, αλλά σχεδόν αδάπανη μορφή απεργίας.

Πως τολμά το SPD να αμφισβητεί τους αγώνες του Γιωργάκη;;; Τι απαντά ο ΓΑΠ στα σχέδια του SPD για αποχώρηση από τη Σοσιαλιστική Διεθνή

Με ένα μακροσκελές κείμενο, η πλευρά του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου απάντησε στα όσα αναφέρονται σχετικά με την γερμανική πρωτοβουλία για την δημιουργία μίας νέας πολιτικής συμμαχίας των σοσιαλιστών, εκτός Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Είμαι 40 χρονών παρθένα: Το Google αποκαλύπτει τις ανασφάλειες της κάθε ηλικίας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι ακόμη παρθένα», «Είμαι έγκυος», «Δεν έχω σχέση», «Δεν έχω καριέρα», είναι μερικές από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες, όπως αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα του Google, για τις γυναίκες -αλλά και τους άντρες- ηλικίας 10-85 ετών!

Ξυδάκι, ξυδάκι...

Γελάστε με τη λύσσα των άπλυτων μόλις ακούνε τον εθνικό ύμνο και προσπαθούν να το παίξουν τιμητές της θρησκείας... την οποία φυσικά επίσης ειρωνεύονται:

Η Ανάσταση της Χούντας
Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

Τι δουλειά έχει ο στρατός στην Ανάσταση; Γιατί το "Χριστός Ανέστη" πρέπει να ψάλλεται μπροστά σε ένστολους που κρατάνε ντουφέκια; Τι σχέση έχει η γιορτή της αγάπης με τις ξιφολόγχες;