10 Μαΐου 2013

«Επιτέλους, τώρα θα σταματήσω τις πιπ@ς»... ειπε η σταρ του Χολιγουντ

«Επιτέλους, τώρα θα σταματήσω τα τσ!μπούκ!@», είπε η Μέριλιν Μονρόε όταν υπέγραψε το πρώτο της κινηματογραφικό συμβόλαιο και έμεινε στην Ιστόρια. Βέβαια η περιπτωση της μεγάλης Χολιγουντιανής σταρ δεν είναι μοναδική. Οι περιπτώσεις των πολιτικών, των καλλιτεχνών και άλλων γνωστών προσωπικοτήτων που κατάφεραν να τους θυμούνται όλοι λόγω κάποιας θρυλικής ατάκας τους με αναφορές στο αγαπημένο θέμα όλων, παρά για το έργο τους, είναι πολλές.

Ποιο ειναι το πιο εντυπωσιακο στο βιντεο με Σηφουνακη και ΑΕροψεκασμενο Γαληνο;

Το γελοιο δεν ειναι τα μπινελικια που ανταλλαξαν ουτε το οτι ο Σηφουνακης τον ξεβρακωνει οτι διορισε τη γυναικα του ΑΕροψεκασμενου και το μπραβο σου που του λεει αυτος... αλλα το οτι ο ΑΕροψεκασμενος μολις λιγα δευτερολεπτα αφοτου παραδεχεται οτι παρακαλαγε τον Σηφουνακη να του διορισει τη γυναικα γυρναει και του λεει:

Νεα φωτο της Αθηνας ανεβασε ο Καναδος Αστροναυτης

Νεα φωτογραφια της Αθηνας ανεβασε ο Καναδος Αστροναυτης Chris Hadfield που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station ή ISS) και βλέπει τη Γη από ύψος 370 χιλιομέτρων!!! Το σχολιο με το οποιο τη συνοδευσε ειναι:

Ακουνε οσοι μιλανε για "χουντα" και "κυβερνηση τραπεζιτων";; «32.000 ΠΡΩΤΕΣ κατοικιες κατασχεθηκαν το 2012 στην Ισπανια»

Στην Ελλαδα της "χουντας" και των "Τραπεζιτων" δεν κατασχεθηκε ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

Σχεδόν 40.000 κατοικίες κατασχέθηκαν στην Ισπανία το 2012 διότι δεν εξυπηρετούνταν τα ενυπόθηκα στεγαστικά δάνεια με τα οποία είχαν αποκτηθεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα της Ισπανίας, καθώς οι εξώσεις των χρεωμένων ιδιοκτητών και ενοικιαστών προκαλούν όλο και μεγαλύτερη αγανάκτηση στους πολίτες της χώρας της Ιβηρικής, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρή οικονομική κρίση.

Αντιδρά το υπουργείο Εξωτερικών στις θαλάσσιες έρευνες του «Bilim2»

Την άμεση αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσε η ανακοίνωση θαλάσσιων ερευνών του τουρκικού πλοίου «Bilim2» σε διεθνή ύδατα χωρίς την πρότερη γνωστοποίηση, με την παροχή όλων των σχετικών στοιχείων στις αρμόδιες ελληνικές Αρχές.

BINTEO-Γαβάλας:Ο Άκης είναι υπέροχος

"Υπέροχο κρατούμενο" χαρακτήρισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο "συγκάτοικός" του στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, Λάκης Γαβαλάς.

Μιλώντας στον ALPHA ο κ. Γαβαλάς, είπε ότι θαυμάζει τον πρώην υπουργό, διευκρίνισε ωστόσο ότι εννοεί την συμπεριφορά του και όχι όσα έχει κάνει.

DNA αλόγου σε παριζάκι της «ΑΒ Βασιλόπουλος»


Στην προληπτική απόσυρση προϊόντος με την εμπορική ονομασία «ΑΒ Παριζάκι» προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), λόγω ανίχνευσης DNA αλόγου.

Το ΥΠΕΞ για την σύλληψη 3 Ελλήνων στα κατεχόμενα

«Το Υπουργείο Εξωτερικών έχει επιβεβαιώσει, μέσω της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, ότι τρεις Έλληνες πολίτες κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, με την κατηγορία ότι εισήλθαν άνευ αδείας στην ουδέτερη ζώνη στην Κύπρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών και προσθέτει:

Η απάντηση του Στάθη Κωνσταντινίδη στην άρνηση της Χαράς Νικοπούλου να παραλάβει τιμητική πλακέτα

«Στο σύντομο χαιρετισμό μου εξήρα την προσπάθεια και το αγώνα της κ. Νικοπούλου παρά τις διαφοροποιήσεις και τις διιστάμενες απόψεις ακόμα και της Δ.Ο.Ε., γιατί πιστεύω, ότι τα κίνητρά της έχουν καλές προθέσεις.

Eνας νεκρός και δύο τραυματίες μετά από άγρια συμπλοκή κρατουμένων στη φυλακή Γρεβενών

Ενας κρατούμενος, αραβικής καταγωγής, έπεσε νεκρός, ενώ δύο ακόμη τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε πριν λίγη ώρα εντός των φυλακών Γρεβενών.

Ξυλο για τα λεφτα στον ΣΥΡΙΖΑ: "Τα λεφτά ανήκουν στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ και οχι στις συνιστωσες"

Σαφή και αυστηρή προειδοποίηση προς τις Συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν να αυτοδιαλυθούν απηύθυνε σήμερα ο Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Σφαγη ΠΑΣΟΚων για το ποιος παρεδωσε το ερειπιο-Ξυνίδης: Ψεύτη Κουκουλόπουλε, ή ανακαλείς ή θα τα πούμε στα δικαστήρια

Το τεράστιο έλλειμμα στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προκαλεί μεγάλες τριβές και αναταράξεις μεταξύ των βενιζελικών και των παπανδρεϊκών στελεχών του κινήματος οι οποίοι αλληλοεγκαλούνται και αλληλοαπειλούνται δημοσίως μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κανονικα πρεπει να διαλυσει ολη τη ΔΑΚΕ... Μονο στη Ελλαδα τα κομματα εχουν ενσωματωμενους τους συνδικαλιστες

Την αντίθεσή του με την απόφαση των καθηγητών της ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις τις ημέρες των πανελλαδικών εξετάσεων, εξέφρασε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, δείχνοντας την έξοδο στα στελέχη που θα επιλέξουν αυτό τον τρόπο κινητοποιήσεων.

Παρακρουση Βενιζελου: Τώρα βρίζει τη ΔΗΜΑΡ και φλερτάρει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή στάση απέναντι στη ΔΗΜΑΡ, παρά τις προτάσεις για κοινή κάθοδο στις εκλογές, υιοθέτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας ότι ο τρίτος κυβερνητικός εταίρος «δημιουργεί μια σύγχυση», ενώ μίλησε εμμέσως πλην σαφώς για «οχήματα ευκαιρίας» και «τυχοδιωκτισμό».

ΒΙΝΤΕΟ-Καταδίωξη αεροπλάνου με ναρκωτικά

Στο βίντεο θα δείτε όχημα της αστυνομίας να καταδιώκει ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο μεταφέρει ναρκωτικά και είναι έτοιμο να απογειωθεί στη Βραζιλία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αεροσκάφος. Συνέλαβαν πέντε άτομα και κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

BINTEO-Δακρυγόνα στις Σκουριές

Επίθεση με δακρυγόνα δέχτηκαν, όπως καταγγέλλουν, οι κάτοικοι από δυνάμεις των ΜΑΤ στο όρος Κάκαβος.

Οι κάτοικοι πήγαν σήμερα το πρωί στο βουνό, όπως έκαναν και τις προηγούμενες μέρες, για να σταματήσουν τις εργασίες αποψίλωσης των αιωνόβιων δέντρων στο Καρατζά λάκκο από τους εργαζόμενους της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.

Δεν προέρχονται από ελληνικά μουσεία και αποθήκες, οπως λενε επιδοξοι ντετεκτιβ, οι αρχαιότητες που πωλούνται μέσω διαδικτύου

Η Αρχαιολογική Υπηρεσία αναζητεί τις κλεμμένες αρχαιότητες από τους Γερμανους-Μερικες τις επιστρεφουν μονοι τους

Δεν προέρχονται από ελληνικά μουσεία και αποθήκες οι ελληνικές αρχαιότητες που πωλούνται μέσω διαδικτύου στη Γερμανία, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. « Από την έρευνα στο αρχείο κλαπέντων πολιτιστικών αγαθών, το οποίο τηρείται στην αρμόδια διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού, δεν προκύπτει ότι τα συγκεκριμένα αρχαία έχουν κλαπεί από ελληνικά μουσεία ή αρχαιολογικές αποθήκες», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Αποφυλακιστηκαν οι συνεργατες του Χατζηνικολαου... μονο με 300 χιλιαρικακια

Τα μέλη του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του πατέρα και υιού Κουρή με περιοριστικούς όρους.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρβανιτόπουλος: Οι εξετασεις θα γινουν κανονικα δηλ. θα γινει επιστρατευση

Την απόφαση να προχωρήσουν σε επιστράτευση των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περίπτωση που η ΟΛΜΕ επιμείνει στη θέση της για απεργία κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, πήρε η κυβέρνηση.

Νταξ', καταλαβαμε... Αυτη ειναι η αδερφη της 23χρονης Φαίης που φέρεται να είχε σχέση με τον δράστη! (ΦΩΤΟ)

«Αυτή είναι η αγαπημένη μου αδερφή» είχε γράψει δίπλα σε μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook στις 4 Φεβρουαρίου η αδερφή της 23χρονης Φαίης Μπλάχα που βρήκε τραγικό θάνατο από τον 25χρονο σύντροφό της.

ΦΩΤΟ: Απο μαλακ@ς αλλο τιποτα...

Στα ΕΛΤΑ κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... οποτε ξερουν και τον...

Οι φαλλοί της Πόλης!


Δημήτρης Αρβανίτης

Το ζευγάρι έπινε το καφέ τους αμίλητο. Μια βαριά σκιά κάλυπτε την ατμόσφαιρα. Κι ήταν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα. Δίπλα ακριβώς, η γέφυρα του Ορτάκιοϊ, μια απ' τις πολλές που σχετικά πρόσφατα κατασκευάστηκαν για να ενώσουν το Βόσπορο και να κάνουν πιο εύκολη τη κυκλοφορία των δώδεκα και πλέον εκατομμυρίων κατοίκων της Κωνσταντινούπολης.

Το ΣΔΟΕ δεν θα εξετάσει τα λεφτα του Δελλατολα;

Το ποσό είναι ΜΕΓΑΛΟ...

Δεν είναι από τα ποσά που "μαζεύεις" από 2-3 φίλους σου και εντυπωσιάζει η ευκολία που κάποιοι έπαιρναν τραπεζικά δάνεια αλλά και η ευκολία που τα επιστρέφουν μετρητοίς εν ριπή οφθαλμού μόλις σφίξουν λίγο τα πράγματα...

Για τον κλακαδορο του Βαξεβανη τα ειπαμε;

Παρτε αλλη μια γευση απο τον ανηψιο του Μπομπολα, του γνωστου μπαρμπα Γιωργου, που οπου ακουσει κουβεντα τρεχει να βαραει παλαμακια για τον "εγκριτο" Βαξεβανη... και μια απαντηση στην απορια του:

Ειναι ψυχακιας για τη φυλακη αλλα ικανος να εκδωσει εφημεριδα...

Γελαει ο κοσμος με το κρατος μπουρδελ@ που επιτρεπει στον Ανδρουλιδακη να ειναι ελευθερος και να βγαζει εφημεριδα, αφου περσι το καλοκαιρι οταν συνεληφθη, εκανε τον ψυχοπαθη και καταφερε να αποφυλακιστει

Νέο λανσάρισμα εφημερίδας θα έχουμε την πρώτη Κυριακή του Ιουνίου. Συγκεκριμένα στις...

Ρεκόρ, στατιστικά και... άχρηστες πληροφορίες για το final 4 της Ευρωλίγκας

Ποιος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των final 4; Ποιος παίκτης έχει σηκώσει τις περισσότερες κούπες; Τι ρεκόρ έκανε ο Σπανούλης; Με πόσες ομάδες έχει πανηγυρίσει ο Γιασικεβίτσιους. Ολες οι απαντήσεις και ό,τι θέλετε να ξέρετε για το final 4 της Ευρωλίγκας.

Σφοδρή επίθεση Αρβανιτόπουλου στους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ-Δεύτερο non paper για την κατάσταση στην παιδείας

Αλήθειες και ψέματα no 2

Με ένα δεύτερο non paper το υπουργείο Παιδείας παρουσιάζει τη δική του προσέγγιση στην απόφαση των συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος εξαπολύει τη βαριά κατηγορία ότι «το 11μελές Δ.Σ. της ΟΛΜΕ επιλέγει το χρονικό σημείο της σύγκρουσης με την Κυβέρνηση, μόνο και μόνο γιατί τώρα έχει «συνδικαλιστική δύναμη πυρός» - όπως δήλωσαν μέλη του στη συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου- και προσχηματικά κατηγορεί την Κυβέρνηση για το χρόνο της σύγκρουσης, επικαλούμενο την ψήφιση της αύξησης του ωραρίου διδασκαλίας την Κυριακή των Βαΐων και το Π.Δ. για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις».

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, «η αλήθεια είναι ότι:

Κεραυνος εν αιθρια!! Δεν το περιμενε κανεις λεμε: Απεργία αποφάσισε η ΟΛΜΕ κατά πλειοψηφία

Με ψήφους 9 υπέρ και 2 κατά (των μελών του ΠΑΜΕ) το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να εισηγηθεί απεργίες μέσα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, κλιμακώνοντας τη διαμάχη της με το υπ. Παιδείας, που αναμένεται να απαντήσει με πολιτική επιστράτευση των καθηγητών.

Θα τρελαθουμε: Αστυνομικός νταης προπηλάκισε βουλευτή

Πήγε στο Τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη και ... δέχτηκε επίθεση

Αστυνομικός που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Καρπάθου προπηλάκισε τον βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνο Κόνσολα όταν αυτός επισκέφθηκε το τμήμα για εθιμοτυπική επίσκεψη χθες το απόγευμα στην διάρκεια περιοδείας του στο νησί.

Κριμα! Η κυβέρνηση «πάγωσε» το νομοσχέδιο που ποινικοποιει την αμφισβητηση εγκληματων εναντιον της ανθρωποτητας οπως του κομμουνισμου και του ναζισμου

[Να θυμισουμε οτι το ΚΚΕ που εχει λερωμενη τη φωλια του αντεδρασε και θεωρησε οτι το νομοσχεδιο το αφορα. Και πραγματι ετσι ειναι: Δεν μπορει να εισαι κρατος δικαιου και να ποινικοποιεις μονο τα μισα εγκληματα, ποσο μαλλον οταν η Ευρωβουλη με ψηφισμα της εχει καταδικασει τοσο τα εγκληματα των ναζι οσο και των κομμουνιστων... (στη φωτο Χιτλερ με τον Μολοτοφ, τον ΥΠΕΞ του Σταλιν)]

Θα επανεξεταστεί τελικά το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό το οποίο επρόκειτο να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με το Μαξίμου, «πρέπει να εξεταστούν καλύτερα παράμετροι που έχουν να κάνουν με την κοινωνία».

Δένδιας: Αν οι πλούσιοι θέλουν αστυνομική προστασία θα πρέπει να πληρώσουν

Τέλος η δωρεάν φύλαξη ατόμων από αστυνομικούς. Οπως επεσήμανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, εκείνοι που έχουν υψηλά εισοδήματα θα πληρώνουν από την τσέπη τους την αστυνομική παρουσία δίπλα τους.

Αρνηθηκε να παραλαβει πλακετα απο "προδοτη, τοκογλυφο κ.λπ" η Νικολοπουλου

[Οπου να 'ναι θα την χωσουν φυλακη οι Γερμανοι... που εχουν παρει την εθνικη κυριαρχια της Ψωροκωσταινας]

Η δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου. Η Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας:

Η μεγαλύτερη τραπεζική ληστεία του αιώνα με λεία 45 εκατ. δολάρια!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη τραπεζική ληστεία του 21ου αιώνα με λεία 45 εκατ. ευρώ, καθώς χάκερς και «συνεργάτες» ανά την υφήλιο, κατάφεραν να ληστέψουν τράπεζες σε συνολικά 27 χώρες, με συντονισμένες επιθέσεις.

Γεωργιάδης: «Να απαγορευθεί από το Σύνταγμα η απεργία καθηγητών στις Πανελλαδικές»

«Δεν θέλω να απαξιώσω τους καθηγητές. Το αντίθετο: Είμαι μαζί τους. Κάνουν σπουδαία δουλειά και πάνω σ’ αυτούς πρέπει να στηριχθεί η εκπαίδευση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρουν ομήρους τα παιδιά, όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά τους. Δεν έχουν το δικαίωμα»...

Wall Street Journal: Ο Σαμαράς επισκίασε τον Τσίπρα


Το εγκώμιο του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά πλέκει με άρθρο του στην Wall Street Journal, ο ιστορικός Σταν Ντρένος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως παρά την δύσκολη κατάσταση, ο Έλληνας πρωθυπουργός με επιδεξιότητα και αποφασιστικότητα, κατάφερε να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία. Μάλιστα τονίζει πως αν και χαμηλών τόνων κατάφερε να επισκιάσει τον αντίπαλο Αλέξη Τσίπρα που ήταν ο «πρωταγωνιστής» πριν τις εκλογές.


Έβρισαν την Βίκυ Σταμάτη ασθενείς στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς"

Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έφτασε φορώντας άσπρο ζακετάκι, άσπρο μπλουζάκι, κολλητό τζιν και αθλητικά παπούτσια. Κρατώντας στα χέρια τα γυαλιά ηλίου και με την βοήθεια των αστυνομικών κατέβηκε από την αστυνομική κλούβα και οδηγήθηκε στο τμήμα, που γίνονται οι τομογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να έχει πρόβλημα στο στήθος της.

ΒΙΝΤΕΟ-Σωστος ο ΜΑΤατζης στις Σκουριες: «Σας αγαπάμε και θα αγοράζουμε χρυσό από εδώ για να σας ενισχύσουμε»

Η κατάσταση στις Σκουριές δεν λέει να ηρεμήσει. Το πρωί 200 κομμουνιστες κάτοικοι της Ιερισσού ανέβηκαν στο ρέμα Καρατζά στο όρος Κάκαβος στις Σκουριές για να εμποδίσουν εργασίες αποψίλωσης που έκαναν εργαζόμενοι στα μεταλλεία.

Καθηγητές Χάρβαρντ: Κάναμε λάθος στον υπολογισμό για τα προγράμματα λιτότητας του ΔΝΤ - Ζητάμε συγγνώμη

Λάθος μεγάλων διαστάσεων έκαναν οι καθηγητές του Χάρβαρντ Κένεθ Ρογκόφ και Κρίστιν Ράινχαρτ, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι δεν έκαναν σωστό υπολογισμό της ύφεσης. Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα λιτότητας του ΔΝΤ στηρίχτηκαν στους λανθασμένους υπολογισμούς των δύο καθηγητών.

Αυτές είναι οι 100 πιο καυτές γυναίκες του πλανήτη- Εξαλλες οι Μπιγονσέ και Γιόχανσον [εικόνες]

Στην πρώτη θέση της φετινής Hot 100 λίστας του Maxim βρέθηκε η Μάιλι Σάιρους, με τη Σελένα Γκόμεζ να την ακολουθεί σε μικρή απόσταση. Αν και περισσότερο ενδιαφέρον έχει το πόσο χαμηλά έπεσαν ορισμένα παραδοσιακά ονόματα.

"Ηρωική έξοδο" επιχειρούν οι εισαγγελείς Πεπόνης – Μουζακίτης αφου δεν τελειωσαν καμια υποθεση

[Αποκορυφωμα της κοροιδιας τους ειναι η εμμονη τους να κρατανε ανοιχτη την υποθεση των CDS τα οπια πληρωθηκαν και δεν ηταν ουτε 3 δις. Μια υποθεση για την οποια ο εισαγγελεας Κορες ειπε οτι πρεπει να μπει στο αρχειο καθως δεν υπαρχει κανενα στοιχειο περα απ' τα φουμαρα Καμμενου και κατι χειρογραφες λιστες με ενα κατεβατο απο αριθμους, που κυκλοφορουν στο διαδικτυο. Κι ομως ο Πεπονης την κρατησε ανοικτη σπαταλωντας ανθρωπινους πορους και χρονο σε μια φουσκα του Καμμενου...]

Του Παναγιώτη Στάθη

"Ηρωική" έξοδο με στοιχεία όμως -όπως λένε δικαστικές πηγές- πεισματικής αντίδρασης στη διαφαινόμενη μη ανανέωση της θητείας τους, επιχειρούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης οι οποίοι χειρίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια σοβαρότατες υποθέσεις του δημοσίου βίου οι οποίες -ως επί το πλείστον- παραμένουν σε εκκρεμότητα.

Οδηγιες Φαιλου προς ιχθυοπωλες

Δειτε τι συμβουλευει τους ιχθυοπωλες ο Φ. Κρανιδιωτης... για να μην εχουν προβληματα με το Νομο:

Τωρα τους δερνουν και οι δικοι τους επιστατες

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, στην κεντρική πλατεία της Μανωλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δύο εργάτες πήγαν να ζητήσουν τα μεροκάματά τους από ομοεθνή τους – επιστάτη καλλιέργειας.

H ξαφνική "αγάπη" των ξένων για την Ελλάδα, αποδειξη του εργου της κυβερνησης

Της Αμαλίας Κάτζου

Μπαράζ θετικών σχολίων για την Ελλάδα από διεθνείς οίκους και ξένα μέσα ενημέρωσης είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Αμερικανικές και βρετανικές εφημερίδες φιλοξένησαν δημοσιεύματα στα οποία γινόταν λόγος για βελτίωση των οικονομικών προοπτικών της χώρας, ενώ και το ΔΝΤ μίλησε για πρόοδο στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ακόμα και ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως η Ελλάδα είχε αξιοσημείωτη επιτυχία τους τελευταίους μήνες.

Μια χαρα! Οποιος δεν κλεβει δεν φοβαται: Αγριο κυνηγητό από την Εφορία στους ελεύθερους επαγγελματίες

Αλλάζουν όλα στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και επιχειρήσεων με την επιβολή νέου τύπου τεκμηρίων, ενώ αναμένεται να καθιερωθεί νέο σύστημα φορολογικών ελέγχων το οποίο θα κινείται στα πρότυπα του αμερικανικού μοντέλου.

Σχέδιο δολοφονίας του Βαρθολομαίου στην επέτειο της Αλωσης της Κωνσταντινούπολης

Τρεις δράστες φέρονται πως σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 29 Μαΐου την ημέρα της 560ης επετείου της Αλωσης της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία.

Παλι τον ηπιαν οι Κασσανδρες: Μειωμένο το πρωτογενές έλλειμμα, αύξηση στα έσοδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών το πρωτογενές έλλειμμα το τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου διαμορφώθηκε στα 330 εκ, ευρώ και είναι μειωμένο σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αντίθετα είναι αυξημένα τα έσοδα σε σύγκριση με το ανάλογο περυσινό διάστημα.

Καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε: Ο Σκουρλέτης διαφωνει με την απεργια εν μεσω εξετασεων

Αντίθετος στην απεργία των εκπαιδευτικών εν μέσω των πανελλαδικών τάχθηκε "εμμέσως", μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε πως, οι εκπαιδευτικοί και τα κίνητρα τους θα πρέπει να κινηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να καταφέρουν να έχουν με το μέρος τους όλη τη κοινωνία. «Πρέπει να προσέξουν τις κινήσεις τους» υπογράμμισε.

Να η ευκαιρία για αναδιάρθρωση της παιδείας

Η Ελλάδα διαθέτει από τους πλέον "τεμπέληδες" εκπαιδευτικούς της υφηλίου. Τα στατιστικά στοιχεία του ΟΟΣΑ που δείχνουν πως οι Έλληνες καθηγητές και δάσκαλοι εργάζονται τις λιγότερες ώρες το χρόνο αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.

Προσοχή αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί που δεν κάνουν άριστα τη δουλειά τους, κόντρα στο γενικότερο κλίμα που είναι αρνητικό σε κάθε προσπάθεια...

Οι φυλακισμένες στον Κορυδαλλό έδιωξαν τη μάνα που βρισκόταν σεξουαλικά με τον γιο της

Αντιμέτωπη με τις οργισμένες αντιδράσεις των κρατουμένων στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η 41χρονη από την Πάτρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο της για να τον κάνει άνδρα, σύμφωνα με την διαταγή του συζύγου της.

ΣΥΡΙΖΑΙος ξεχασε να παρει τα φαρμακα του: "Τεράστια κοινωνική συναίνεση υπέρ των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ"

Με την κυβερνητική πολιτική στην παιδεία τα σχολεία θα γίνουν «πάρκινγκ για τα παιδιά» δήλωσε στον ΣΚΑΪ το μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Νταβανέλος ενόψει των αναμενόμενων κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ του αγώνα των εκπαιδευτικών με κάθε τρόπο, και αν οι εκπαιδευτικοί αποφασίσουν κινητοποιήσεις στις πανελλαδικές θα τους υποστηρίξει.

Ποιοι επενδυτές ενδιαφέρονται για τα αεροδρόμια-υδατοδρόμια

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σε έναν από τους πιο ελκυστικούς επενδυτικούς προορισμούς της Ελλάδας τείνουν να μετατραπούν οι αεροπορικές υποδομές, με το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κρατά τα σκήπτρα και να ακολουθούν τα περιφερειακά αεροδρόμια και τα υδατοδρόμια. Η απόκτηση, σε μία στιγμή που η ύφεση έχει κορυφωθεί, από το καναδικό συνταξιοδοτικό fund PSP Investments του 26,7% της Hochtief στο αεροδρόμιο των Σπάτων αποδεικνύει την δυναμική που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος τομέας.

Μπαρόζο: Το φυσικό αέριο στην Ελλάδα είναι πανάκριβο

Στις 7 πιο ακριβές χώρες της Ευρώπης είναι η Ελλάδα στις τιμές του φυσικού αερίου, σύμφωνα με την έκθεση που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Κομισιόν Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο στο Συμβούλιο Κορυφής.

Πεσατε απ' τα συννεφα παλι, ε; "Μεταπτυχιακό με 1.000 ευρώ από εταιρεία που τα γράφει"

Aλυσίδα ακαδημαϊκής απάτης έχει στηθεί στην Ελλάδα με γραφεία που αναλαμβάνουν να γράψουν πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες έναντι 1.000 ευρώ για φοιτητές ελληνικών ΤΕΙ και ΑΕΙ, ενώ παρέχουν υπηρεσίες και σε καθηγητές Πανεπιστημίου αφού αναλαμβάνουν τη βαθμολόγηση των φοιτητικών εργασιών! Τι κάνει ο υπουργός Παιδείας;

HΠΑ σε Σκόπια:Βρείτε λύση στο όνομα εάν θέλετε ΝΑΤΟ και ΕΕ

Η αμερικανική κυβέρνηση προτρέπει τα Σκόπια να εντατικοποιήσει τις προσπάθειες της για την εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ονομασίας, η οποία θα επιτρέψει την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Γελαει ο κοσμος με τα ξεφτερια της ΝΔ...

Τι βλέπει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος στο ασανσέρ, ανεβαίνοντας στον τέταρτο όροφο του υπουργείου, που είναι το γραφείο του;

Οργή Σαμαρά για τις αντιδράσεις υπουργών στη διοικητική αναδιάρθρωση

Πολλά προβλήματα παρουσιάζονται στην υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου για την κατάργηση φορέων και οργανισμών, καθώς αρκετοί υπουργοί αντιδρούν και θέτουν εμπόδια, αναγκάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου να παρέμβει δυναμικά.

Γιασικεβίτσιους: Οταν ήμουν μικρός είχα μισήσει τον Γκάλη

«Ως παιδί τον μίσησα, γιατί στέρησε από τους δικούς μου ανθρώπους, τους συμπατριώτες μου, τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Όμως αργότερα τον θαύμασα και τον σέβομαι απεριόριστα, ενώ ζώντας τα τελευταία χρόνια αρκετά στην Ελλάδα, κατάλαβα τι σημαίνει αυτός ο μεγάλος άνθρωπος για τη χώρα σας».