11 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Ότι να 'ναι: Η γυναίκα με το ποιο δυνατό αιδοίο στον κόσμο

Η Tatyana Kozhevnikova είναι μια από τις γυναίκες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες. αφού ξεχωρίζει γιατί είναι η γυναίκα με το πιο δυνατό αιδοίο στον κόσμο!! Η ξανθιά γυμνάστρια μπορεί και σηκώνει με τους μυς του κόλπου της μια γυάλινη μπάλα, βάρους 14 κιλών και πρόσφατα μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ξεπερνώντας τον εαυτό της!

Καραμανλής: Δεν ξέρω αν ήθελαν να με σκοτώσουν, ήθελαν πάντως να με πιέσουν-Μέχρι τέλους θα πάει η κυβέρνηση

Πεπεισμένος ότι οι ΗΠΑ είχαν ενοχληθεί σφόδρα από το άνοιγμα που ήθελε να κάνει της ενέργειας υπογράφοντας τη συμφωνία με τη Ρωσία για το South Stream είναι πλέον ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Το non paper... για την πολιτική επιστράτευση των καθηγητών

Η απάντηση της κυβέρνησης στην ΟΛΜΕ..

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ υποστηρίζει ότι η απόφαση της κυβέρνησης για προληπτική επιστράτευση των καθηγητών είναι αντισυνταγματική, όμως, ο Αντώνης Σαμαράς υπογραμμίζει ότι οποιαδήποτε απεργιακή κινητοποίηση μέσα στις πανελλήνιες εξετάσεις εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των υποψηφίων.

Στον...ουρανό της Καταλονίας ο Έλληνας

Την δεύτερη νίκη στην καριέρα του αλλά και πρώτη με την έναρξη της νέας σαιζόν κατέκτησε σήμερα στο Γκραν πρι της Καταλονίας ο Ευτύχιος Έλληνας. Ο εθνικός ύμνος ακούγεται στην πίστα της Καταλονίας και ο Ευτύχιος Έλληνας στέκεται στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

Οι μαλάκ@ς οι Τούρκοι ξεπλήρωσαν το ΔΝΤ... εμείς θα το κουρέψουμε... ποιος είναι πιο έξυπνος;

Στα τέλη Μαϊου, ο Ταγίπ Ερντογάν θα μπορεί… και με τη βούλα να θεωρεί εαυτόν νικητή και τροπαιούχο. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την αποπληρωμή και του τελευταίου δολαρίου από το δάνειο το οποίο εισέπραξε η Άγκυρα από το 2000, όταν και αναγκάστηκε να ενταχθεί στον μηχανισμό στήριξης ενός ιδιότυπου Μνημονίου, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικονομία της.

Επειδη ακουμε κατι παλαβα για αλλαγη ονοματος

[Οσα ονοματα κι αν αλλαξεις αν δεν κανεις εργο και δεν βγαλεις το καρο απ' τη λασπη δεν προκειται να κοροιδεψεις κανενα (να θυμισω οτι η ΝΔ αλλαξε σημα και κατρακυλησε στο 19% και 29%)... ]

Στη Ν.Δ. ετοιμάζονται για συνέδριο και, εν τω μεταξύ καποιοι περαστικοι, διαρρέουν διάφορα παλαβά για αλλαγή ονόματος και τα τοιαύτα. Να τους ενημερωσουμε, επειδη δεν εχουν και τοσο σχεση με την κοινωνια οτι:

Γλέζος: "Όλοι στο παν/μιο χωρίς εξετάσεις" ... ρε δώσε κατευθείαν πτυχία να τελειώνουμε

«Αφού τόσα χρόνια βασανίζετε τα παιδιά με το άχρηστο και αντιπαιδαγωγικό σύστημα των εξετάσεων της παπαγαλίας, τώρα χρησιμοποιείτε και τον προληπτικό βούρδουλα σε αυτούς που έχετε την αξίωση και έχουν την υποχρέωση, να διδάξουν, να μορφώσουν και να δημιουργήσουν ανθρώπους ικανούς και άξιους και για την κοινωνία και για τον εαυτό τους.

Έλεος ρε ανώμαλοι: Συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικο αθλητή του ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας κρίκετ

- Ανατριχίλα στην Κέρκυρα από τη σύλληψη του προπονητή της Εθνικής Ομάδας κρίκετ για ασέλγεια σε ανήλικο
- Τα μεσάνυχτα εισέβαλε η αστυνομία στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα
- Ο ανήλικος ήταν αθλητής της ομάδας που προπονούσε
- Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε η οικογένεια του ανήλικου αθλητή

Σοκαρισμένη είναι τόσο η τοπική κοινωνία του νησιού όσο και όλη η Ελλάδα από τη σύλληψη του προπονητή της Εθνικής Ομάδας κρίκετ για ασέλγεια σε ανήλικο.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (12 Μαίου 2013)

Δείτε τα:

Γυμνές φώτο της νέας ερωμένης του «έγκριτου» Βαξεβάνη!

Καλά δεν είναι τωρινές , ειναι καμιά δεκαριά χρόνων οπότε προσθέστε μερικά παχάκια και 3-4 κιλά κυτταρίτιδα, 2-3 ανορθώσεις στήθους και θα 'στε μέσα...

Μαζί πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα, σύμφωνα με το tvshow.gr οι δυο τους ενώ ήδη άρχισαν να κάνουν δειλά δειλά και τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους. Ο γνωστός δημοσιογράφος και το όμορφο μοντέλο και ηθοποιός η οποία μάλιστα δείχνει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Κώστα Βαξεβάνη, αναδημοσιεύοντας πολύ συχνά αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter.

Υπέγραψε την επιστράτευση των εκπαιδευτικών ο Α. Σαμαράς

Της Νίκης Ζορμπά

Την επιστράτευση των Καθηγητών της Μέσης Εκπαίδευσης υπέγραψε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Κατόπιν τούτου, νωρίς το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να αρχίσει η αποστολή των φύλλων πορείας προς τους εκπαιδευτικούς.

Το σποτάκι για την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των ανηλίκων που συμμετέχει η Ελενα Ράπτη [βίντεο]

Σε εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών, συμμετέχει ενεργά η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στηρίζει το πρόγραμμα «Χτίζοντας μια Ευρώπη για και με τα παιδιά» με σκοπό να προωθήσει τα δικαιώματα των ανηλίκων και να προστατευτούν από την σεξουαλική εκστρατεία.

Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών [βίντεο]

Λίγο πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό, ας θυμηθούμε τον καλύτερο τελικό όλων των εποχών. Εκείνο το ανεπανάληπτο ΑΕΚ – Ολυμπιακός του 2009 όπου τελείωσε αφού πρώτα όλοι οι παριστάμενοι στο ΟΑΚΑ είχαν... στεγνώσει από εκείνο το τρενάκι συναισθημάτων.

Άδωνις σε Νικολόπουλο: «O Kαραμανλής είναι τα όσια και τα ιερά της παρατάξεως» (VIDEO)

Για γέλια η προσπάθεια ΑΕροψεκασμένων και παπαγάλων τους να οικειοποιηθούν το όνομα του Κωνσταντίνου Καραμαλή...

Αγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με το εάν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θα επέτρεπε ή όχι να γίνουν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

Χρυσή Αυγή: Οι αφελληνισμένοι συνδικαλιστάδες της ΟΛΜΕ

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για το θέμα της απεργίας της ΟΛΜΕ:

“Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει και καταδικάζει το άθλιο μέτωπο που άνοιξαν κυβερνητικοί και συνδικαλιστάδες με μοναδικά θύματα χιλιάδες νέα παιδιά. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις – πολλές εκ των οποίων είναι πράγματι ΑΔΙΚΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ – την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων.

Bundesliga 33η αγ.: “Ξύπνησε” στο τέλος η Μπάγερν – Μπελάδες για Σάλκε (VIDEO)

Στο τελευταίο της παιχνίδι, εντός έδρας, για τη φετινή Μπουντεσλίγκα η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Άουγκσμπουργκ, με 3-0, για την 33η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας στο τέλος με τη "Σαλατιέρα" την κατάκτηση της φετινής πρωτιάς.

Το νέο επίδομα των παιδιών ξεκινά από 1η Ιουνίου

Ο υπουργός Εργασίας και ο υφυπουργός Οικονομικών, υπέγραψαν την κοινή υπουργική απόφαση για το νέο επίδομα το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει:

Κλείνει η λίστα Σαμαρά για.. Κίνα

Οι επιχειρηματίες θα είναι από τους τομείς του τουρισμού, ναυτιλίας, εξαγωγών, τροφίμων, φαρμάκων, καινοτομίας, clusters (επιχειρηµατικοί συνεργατικοί σχηµατισµοί) και νέων τεχνολογιών.

Ολοκληρώνεται η λίστα των επιχειρηματιών που θα συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στην Κίνα.

Ποιοι απαλλάσσονται από το πόθεν έσχες;

Με τις ευχές της τρόικας η κυβέρνηση απαλλάσσει τα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας από την κατάθεση "πόθεν έσχες", παρά τις αντιρρήσεις που διατύπωσε επισήμως η Αρχή για την Καταπολέμηση και Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ο Βρούτσης θέλει να λήξουν όλες οι εκρεμότητες

Θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων για την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ζητά ο Γ. Βρούτσης, επ' αφορμή της υπογραφής κλαδικής σύμβασης στις τράπεζες.

Ειδικότερα, με αφορμή την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ ΟΤΟΕ και Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών...

Αποσύρθηκε μήνυση κατά του βουλευτή της ΧΑ Κ. Μπαρμπαρούση

Ένα "βάσανο" λιγότερο για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, καθώς οι ιδιοκτήτες μπαρ στο Αγρίνιο απέσυραν τη μήνυση που είχαν καταθέσει εναντίον του λίγες ώρες νωρίτερα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κλαίει όλη η Ελλάδα μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΛΜΕ: Θα μπει σε τάξη μετά από 6 χρόνια και δεν αντέχει τη συγκίνηση!!

«Δεν είχαμε ποτέ σκοπό να κάνουμε οτιδήποτε στις πανελλαδικές, όπως δεν κάναμε τα τελευταία 23 χρόνια. Μην ακούτε τα ψέμματα που λένε ότι ζητάμε αυξήσεις ή ότι μας ενοχλούν οι δύο ώρες παραπάνω. Να ξέρετε ότι πολλοί από τους καθηγητές σας, του χρόνου δεν θα είναι στο σχολείο. Θα τους στείλουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα», είπε στις μαθήτριες εμφανώς συγκινημένος ο κ. Παπαχρήστος.

Το Νόμπελ της Καλαμαριάς

Ανδρέας Πετρουλάκης

Είναι από τις ειδήσεις που σε γεμίζουν περηφάνια. Που λες δεν τέλειωσαν όλα σε αυτήν την έρημη τη χώρα. Που συνειδητοποιείς ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες, πατριώτες σου, που μπορούν, χάρη στο δαιμόνιο, την εργατικότητά τους και την υψηλή τους κατάρτιση να καταπλήξουν την επιστημονική κοινότητα και να ανοίξουν νέους δρόμους στην εκπαιδευτική διαδικασία, την ώρα που οι άλλοι συνάδελφοί τους καθηγητές αναλώνονται σε παρωχημένες συνδικαλιστικές πρακτικές.

Δεν ανησυχεί ο Καμμένος για το κοτερο: Τις λίστες των offshore ζήτα ο Γ.Γ Εσόδων...

Πάνο τι έγινε; Στο δρομο για την Ισλανδία περάσαμε κι από Λονδίνο για τη μπουγάδα των offshore που έχουν το κότερο;

Αίτημα στις Αρχές των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας και της Αυστραλίας έχει υποβάλει o ΓΓ Εσόδων Χάρης Θεοχάρης προκειμένου να εντοπιστούν οι 103 από τις 107 ελληνικές offshore (σίγουρα η μία απ' αυτές ανήκει στην οικογένεια Καμμένου... κάποιοι μιλάνε για τουλάχιστον 3) με έδρα τις βρετανικές Παρθένες νήσους, για τις οποίες οι ελληνικές αρχές δεν έχουν κανένα στοιχείο.

Με ελικόπτερο έφτασε το «δώρο» του Κωσταράκου στο Καστελλόριζο!

Να στείλει και κανα δυο γιατρούς όμως και να βάλουν και κανα φραγκο να φτιάξουν ένα υποτυπώδες ιατρείο...


Με ένα πολύτιμο δώρο για τους ακρίτες κατοίκους του Καστελλορίζου έφτασαν στο νησί οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος και Θανάσης Τσέλιος αντίστοιχα. Μαζί τους με το ελικόπτερο που τους μετέφερε έφτασε στο νοτιότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ο στρατιώτης-φαρμακοποιός, ο οποίος θα υπηρετεί και θα λειτουργεί το μοναδικό φαρμακείο του νησιού εξυπηρετώντας έτσι τους κατοίκους του και - φυσικά - τη στρατιωτική φρουρά του νησιού.

"Χρυσές" ιστοσελίδες ενός εκατ. ευρώ για τρεις δήμους

Το 1,08 εκατ. ευρώ φτάνει το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων τριών περιφερειακών δήμων.

Πρόκειται για τους Δήμους Μεσολογγίου, Πηνειού και Ακτίου – Βόνιτσας οι οποίοι, όπως αποκαλύπτεται, ξόδεψαν πάνω από 300.000 ευρώ έκαστος για να φτιάξουν τα site τους.

Πέθανε ο «θρύλος» στην Αυστραλία ομογενής δημοσιογράφος Γιάννης Λοΐζου

Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της δημοσιογραφίας στην Αυστραλία, ο ομογενής Γιάννης Λοΐζου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό.

Ρε Βαξεβάνη που τους βρίσκεις τους κλακαδόρους;


Στο Δαφνί; Δείτε τον ανιψιό του Μπόμπολα να αποκαλύπτει οτι Σαμαράς και Μουρούτης είναι στο ίδιο μέρος δηλ. στο Μαξίμου... οπως αποκάλυψε και χθες οτι είμαι ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ :))):

Πώς να ρυθμίσετε τα χρέη σας στην Εφορία

Την τελευταία ευκαιρία θα έχουν οι φορολογούμενοι για να ρυθμίσουν με ευνοϊκούς όρους τα χρέη τους προς την Εφορία που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα έως 31/12/2012.

CNN: Τα χειρότερα για την Ελλάδα έχουν περάσει

"Αν μια ελληνική τράπεζα σας χτυπούσε την πόρτα ζητώντας σας χρήματα θα το σκεφτόσασταν”; Αυτό το ερώτημα θέτει το αμερικανικό δίκτυο CNN για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών κάνοντας ιδιαίτερο λόγο για την Τράπεζα Πειραιώς. Έπειτα από σχετικά δημοσιεύματα αμερικανικών κυρίως εφημερίδων που κάνουν λόγο για σαφείς ενδείξεις μεταστροφής του κλίματος στην Ελλάδα, το CNN θεωρεί πως τα χειρότερα για τη χώρα μας αποτελούν παρελθόν.

Υπουργός της κυβέρνησης ζήτησε δίωρη άδεια από σύσκεψη για να παντρευτεί!

Την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στο υπουργείο Δικαιοσύνης για το νομοσχέδιο που αφορά στο ρατσισμό και την ξενοφοβία, έφυγε από τα γραφεία στη Μεσογείων.

Απίστευτο! Το δημόσιο πληρώνει 850.000 ευρώ τη μέρα για κινητά τηλέφωνα

Το αστρονομικό ποσό των 310 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο πληρώνει το Ελληνικό Δημόσιο για τα έξοδα τηλεπικοινωνιακών αναγκών σε φορείς και υπουργεία!

BINTEO: Άδωνις προς πρόεδρο ΟΛΜΕ: Πόσα χρόνια έχεις να μπεις σε τάξη για να διδάξεις

Άγριος καβγάς μεταξύ του βουλευτή Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου της ΟΛΜΕ ξέσπασε νωρίτερα κατά την διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής όπου χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Λιονέλ Μέσι "μάγευε" από παιδί. (Eκπληκτικό) video

Ένα νέο βίντεο που δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να παίζει ποδόσφαιρο όταν ήταν μικρός κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έδειχνε από τότε ότι είχε κάτι το ξεχωριστό.
Έκανε μαγικές τρίπλες και τελείωνε τις φάσεις με μοναδικό τρόπο.

15χρονη Μυρτώ: Δείτε τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας της…

Μετά από 9 μήνες που η κατάσταση της υγείας της 16χρονης πλέον Μυρτώς από την Νέα Χαλκηδόνα, ήταν σχεδόν στάσιμη, παρουσιάστηκε κάποια μικρή βελτίωση , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ant1…

Δ.Σταμενίτης: κινδυνολογεί ο Παπαχρήστος (ΟΛΜΕ) ΒΙΝΤΕΟ

Τα 'έχωσε' στον τζάμπα μάγκα πρόεδρο της ΟΛΜΕ Ν.Παπαχρήστο ο βουλευτής της Ν.Δ. Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης.
Πόσοι είναι τελικά αυτοί οι ...χλεχλέδες καθηγητές  που θέλουν να δουλεύουν πέντε ώρες την εβδομάδα και να παίρνουν και υπερωρίες;
Έχετε κι άλλους τέτοιους παρτάκηδες δημοσίους υπαλλήλους που