12 Μαΐου 2013

«Με ρωτούν αν έβαλα στήθος. Ε, δεν φαίνεται;»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση κάνει η Πάολα η οποία ξεκαθαρίζει επίσης τι είναι αλήθεια και τι ψέματα σε ό,τι έχει να κάνει με όσα λέγονται για εκείνη.

Καφενείο το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ: Κατήγγειλε τον ALPHA και σε 10 λεπτά ζήτησε συγγνώμη!

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πίσω όσα είχε καταλογίσει στον Alpha αναφορικά με την μη προβολή της θέσης του κόμματος για την επιστράτευση των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικά η συγγνώμη της Κουμουνδούρου:

Σε λίγο θα δηλώσει και περήφανος: «Ούτε έκλαψα ούτε είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου»

Ο Θανάσης Γιάχος, ο άνθρωπος που «έκλεψε την παράσταση» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, διέψευσε πως έκλαψε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ζητώντας συγνώμη από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης.

Ελκυστική για τους επενδυτές η Ελλάδα – Ποιοι μεγάλοι διεθνείς όμιλοι αναζητούν ευκαιρίες

Φυσικά απουσιάζουν οι "ναζί" που δεν ενδιαφέρονται να μπλέξουν στην Ελλάδα παρά τα όσα διαδίδουν τα παπαγαλάκια...

Εντονο καταγράφεται, τον τελευταίο καιρό, το ενδιαφέρον από μεγάλους, διεθνείς επιχειρηματικούς ομίλους για επενδύσεις στην ελληνική αγορά. Οι αιτίες πολλές: η διαφαινόμενη αποφυγή του κινδύνου εξόδου από την Ευρωζώνη, η σταθεροποίηση του πολιτικού κλίματος και τα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας, φαίνεται πως δίνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην Ελλάδα για τοποθετήσεις κεφαλαίων.

Βρε πάρτα χάπια σου και ξεφορτώ σου μας-Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι ό,τι ο Λίνκολν για τους Αμερικανούς

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο φαίνεται πως βιώνει αλλά και διαλαλεί το ελληνικό δράμα κάπου μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Φλερτάροντας πάντα με την πολιτική που ήταν και παραμένει η μεγάλη της αδυναμία, καθώς αυτή της εξασφάλισε μια λαμπρή πορεία στη ζωή, αναζητά με έναν κάποιον τρόπο τη δική της ρεβάνς για όσους δεν αναγνώρισαν το μέγεθος και το εύρος του ιδιότυπου μεγαλείου της.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης τριών πατσαβούρων στις Σκουριές

Δείτε γιατί συνελήφθη η μία... και φυσικά προσέξτε στο βίντεο ότι τα κομμούνια έχουν βάλει μπροστά τις γυναίκες...

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τρεις προσαγωγές στις Σκουριές Χαλκιδικής. Τη Δευτέρα οι τρεις γυναίκες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο. Η πρώτη κατηγορείται ότι εξύβρισε τον επικεφαλής αστυνομικό. Στη συνέχεια, όταν δόθηκε εντολή να συλληφθεί, οι άλλες δύο επιχείρησαν να την απελευθερώσουν.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται, η μία εκ των γυναικών φέρεται να...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσοχατζόπουλος κατηγορεί τον Παπανδρέου

Κρίσιμη είναι η επομένη εβδομάδα για τη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, καθώς αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου επί των ενστάσεων του πρώην Υπουργού με τις οποίες ζητεί παραγραφή των αδικημάτων. Την ίδια ώρα ο κύριος Τσοχατζόπουλος με συνέντευξη του στη Real News επιτίθεται στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ για τους ΣΥΡΙΖΑίους που λένε ότι ο τραυματισμός αστυνομικού στις Σκουριλες είναι προβοκάτσια

Δείτε το:

Διαβάζω left.gr... για να ενημερώνομαι όπως προβλέπει το κόμμα (ΦΩΤΟ)

Φυσικά η είδηση δεν είναι ότι τραυματίστηκαν 8 Αστυνομικοί, ο ένας με 20-30 σκάγια... αλλα ότι οι γιατροί είναι με τους εκπαιδευτικούς, και διάφορες άλλες παπαριές ότι τη μέρα της γιορτής της ΜΗΤΕΡΑΣ η αστυνομία "επιτέθηκε" (δηλ. απάντησε στα σπρωξίδια) 3 ΓΥΝΑΙΚΩΝ"...

Το παρασκήνιο πίσω από τις παραιτήσεις Πεπόνη και Μουζακίτη... εκτός απ' την αναποτελεσματικότητά τους

Παραπάνω από ύποπτος ο ρόλος τους να ανοίξουν δεκάδες περιπτώσεις.... χωρίς να κλείσουν καμία... ΜΑ ΚΑΜΙΑ όμως! Για να μην αναφερθούμε στις φωτοβολίδες που πέταξαν το 2011 όταν και παραιτήθηκαν επειδή τους ασκούνταν δήθεν πιέσεις... για να επανέλθουν μετά από 3-4 μέρες σα να μην τρέχει τίποτα

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παραίτησης των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, οι οποίοι, λίγες ημέρες πριν κρίνει ο Αρειος Πάγος το θέμα της παραμονής τους, με επιστολές που απέστειλαν ανακοίνωσαν ότι δεν επιθυμούν τη συνέχιση της θητείας τους.

Ποιοι θα κάτσουν δίπλα στο Σαμαρά στο ταξίδι στην Κίνα;

Οι επιτελείς που θα ταξιδέψουν στη χώρα του Δράκου

Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά για την Κίνα θα συνταξιδέψουν στο ίδιο αεροπλάνο, οι συνεργάτες του, βουλευτής Επικρατείας...

Έσκισε το καλσόν ο Ρουπακιώτης επειδή του απέσυραν το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο... ρε κάνε οτι σου λένε και τελείωνε

"Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι κυβέρνηση τριών κομμάτων και όχι ενός" δήλωσε ο Ρουπακιώτης που ξέχασε να μας θυμίσει ότι κάποιοι συνεισφέρουν 30% στην κυβέρνηση και κάποιοι 5%...

Ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε ανοικτά ότι ουδείς τον ενημέρωσε πως το νομοσχέδιο "αποσύρεται" ενώ πρόσθεσε: «Επιλέγω να υπερασπιστώ το έργο μας και απευθύνω παράκληση. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι κυβέρνηση τριών κομμάτων και όχι ενός.

Συνελήφθη το αλβανό ζώο που σκότωσε τα γεροντάκια στα Γιάννενα

Συνελήφθη στις 2 μετά το μεσημέρι στο 7ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αθηνών, ο 30χρονος ο οποίος φέρεται ως ο δολοφόνος του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Κτίσματα Πωγωνίου και δράστης της ληστείας στο καφενείο και σε σπίτι του χωριού.

Οταν η ΟΛΜΕ έκανε απεργίες κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών το 1988 και το 1990

Η πρόταση της ΟΛΜΕ και πραγματοποίηση απεργίας κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών εξετάσεων έχει φέρει τους εργαζόμενους σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης» με την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε την επιστράτευσή τους, αλλά έχει προκαλέσει και νέα ένταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Δένδιας: Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών σήμερα στη Χαλκιδική:

«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.

ΦΩΤΟ: Και χυδαίοι και ανορθόγραφοι... οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Θαυμάστε επίπεδο οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ που θίχτηκαν επειδή ο Μουρούτης τους ξεφτίλισε τον Παπαδημούλη:

Κουράστηκα να είμαι «politically correct» για να μη με πούν ξενοφοβικό ρατσιστή

Κώστας Παπαχρήστου

Το κείμενο που ακολουθεί το υπαγορεύει η αγανάκτηση της υπερκόπωσης. Ενδέχεται να προκαλέσει στομαχικές διαταραχές σε κάποιους «πολιτικώς ορθούς» που ζουν σε συνθήκες ησυχίας κι ασφάλειας ενώ, την ίδια στιγμή, έχουν άποψη για το δικαίωμα κάποιων που ζουν στην κόλαση να απελπίζονται και ν’ αντιστέκονται! Λοιπόν, τους δηλώνω κατάμουτρα ότι κουράστηκα… 

Ο λεβεντομαλάκ@ς σχολιάζει Καρατζαφέρη και ΝΔ

[Ε, τι να κάνουμε ρε λεβεντομαλάκ@... και εσύ είσαι στο ίδιο κόμμα με τον Θεοδωρίδη που αποκαλεί τα Ίμια, Καρντάκ... εσύ τι μηχάνημα χρησιμοποιείς για να κάνεις το μαλάκ@ ότα τον ακούς;]

Τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Δεν θα το γράψουν οι λαθρολάγνοι: 6ετή φυλάκιση και 300 ραβδισμούς γιατί έπεισε γυναίκα να γίνει χριστιανή!

Λιβανέζος καταδικάστηκε σε 6ετή κάθειρξη και σε 300 ραβδισμούς γιατί έκανε το απεχθέστατο «έγκλημα» να πείσει γυναίκα να γίνει χριστιανή και να φύγει στο εξωτερικό!

Κύλισε στα ναρκωτικά ο Βενιζέλος: Η Ιστορία και οι Έλληνες αδίκησαν το ΠΑΣΟΚ

Από τη συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο “Έθνος της Κυριακής”, μπορεί κανείς να εντοπίσει πλήθος… ειδήσεων. Από τις σχέσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, μέχρι τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης Σαμαρά, και τα πρόσωπα που θα αξιοποιηθούν.

Από Μύκονο, Λας Βέγκας τα καρντάσια (ν) Παπανδρέου!

Ανέμελες στιγμές με αρκετή δόση πολυτέλειας εξακολουθούν να βιώνουν τα αδέρφια Παπανδρέου. Ο Γιωργάκης και ο Νίκος, σε μία άνευ προηγούμενου πρόκληση, για τον ελληνικό λαό αρνούνται να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους παραμένοντας πιστοί στις χλιδάτες συνήθειές τους!

Ο «άμοιρος ευθυνών» Γιωργάκης κάνει τα ταξιδάκια στο «Bellagio» ενώ ο σικάτος αδερφός του κυνηγά τις αδερφές Kardashian στη Μύκονο...

7 τελικά οι τραυματίες αστυνομικοί, οι 4 από σκάγια - Στο 424 ΓΣΝ διακομίζεται ο ένας

Πανηγυρίζουν φυσικά οι ΣΥΡΙΖΑίοι για τους τραυματίες από σκάγια αστυνομικούς... όταν συλλάβουν τα καθαρματα που πυροβόλησαν, θα κλαίγονται... για να μην πούμε για τους "ρατσιστικούς" πυροβολισμούς της Μανωλάδας και τους "αγανακτισμένους" πυροβολισμούς στις Σκουριές

17:26 Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης διακομίζεται ο ένας από τους αστυνομικούς ο οποίος τραυματίστηκε απο πολλά σκάγια στο σώμα του. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός σύμφωνα με πληροφορίες.

Πάλι μαλακ@α ο Παπαδημούλης: Αλλοίωσε δήλωση του Σαμαρά και έτρεχε να «χαλκεύει»

Πριν από λίγο ο δήθεν σοβαρός Παπαδημούλης έκανε άλλη μια παπαριά στο twitter. Αναφερόμενος στα οσα είπε το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, έγραψε ότι ο Σαμαράς στις 11.02.2011 είχε δηλώσει πως η επιστράτευση είναι χουντική μέθοδος... Κάτι τέτοιο φυσικά και είναι ψέμα  όπως του απάντησε άμεσα ο Γ. Μουρούτης, ο οποίος...

Οι ιδεοληψίες των «αντιρατσιστών» κι η πραγματικότητα

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Όταν η πραγματικότητα διαψεύδει τις ιδεοληψίες της Αριστεράς του φρεντοτσίνο, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Η οποία πραγματικότητα διαχρονικά ήταν και είναι ένα πολύ ενοχλητικό, μπαμπέσικο πράγμα. Διότι στα μάτια του κάθε πολίτη δεν μπορείς να επέμβεις και να κάνεις ότι έκαναν οι κομμουνιστές στις φωτογραφίες. Ο Στάλιν έσβηνε τον Τρότσκυ κι ο Ζαχαριάδης τον Μανωλέα. Πώς να επέμβεις όμως στα μάτια του κυρ Γιάννη, που τυγχάνει συνταξιούχος παντοπώλης ή της κ. Δημουλά, που είναι υποψήφια για Νόμπελ; Πώς να τους κάνεις να βλέπουν την κοινωνική χαβούζα ως κήπον ανθηρόν; Η προσωπική εμπειρία ήταν ανέκαθεν υπονομευτική των μηδενιστικών ψευδαισθήσεων.

Επεισόδια και χημικά στις Σκουριές-Τραυματίστηκε Αστυνομικός και 2 γυναίκες

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε πριν λίγο άνδρας των Ματ από κυνηγετικό όπλο…Η πληροφορία αναφέρει ότι δέχτηκε πάνω απο 30 σκάγια!
Ένταση και επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στο δάσος Καρατζά για τα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα

από όλες τις γύρω περιοχές για να διαμαρτυρηθούν για τα μεταλλεία αλλά και και για την σύλληψη των 3 γυναικών που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα.

Γέμισαν ψευτόμαγκες τον Ολυμπιακό...

Μισθοφόροι, καλόπαιδα, ψευτοτσαμπουκάδες και όλα αυτά στην πλάτη του Ολυμπιακού. Όχι μάγκες αλλά αν νομίζετε πως στο σύλλογο θα κάνετε ότι γουστάρετε, είστε πολύ γελασμένοι... Τι ψευτόμαγκες ήταν αυτοί στο χτεσινό ματς;

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Κική Δημουλά: Είμαι οργισμένη

«Είμαι οργισμένη και έκπληκτη με όλο αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο το πώς αλλοιώνονται οι απόψεις» δηλώνει η ποιήτρια Κική Δημουλά, που σχεδόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου την εβδομάδα που πέρασε.

Βίντεο: Γκάλης και Μπέρντ συμπαίκτες

Το βίντεο είναι από το all Star Game του NCAA το 1979 στο Λας Βέγκας, όπου Μπέρντ και Γκάλης υπήρξαν για μια και μοναδική φορά συμπαίκτες. Στον αγώνα ο Μπέρντ σημείωσε 17 πόντους και ήταν ο MVP ενώ ο Γκάλης σαν πλέι μέικερ σημείωσε, αν και 3ος σκόρερ του παν/μιακού πρωταθλήματος με 27,5 πόντους ΜΟ, μόνο 5 πόντους με 2/3 σουτ αλλά είχε και 7 ασίστ με 4 κλεψίματα. Δείτε το βίντεο:

Ποινές "χάδι" σε ανώμαλους επίορκους καθηγητές

Έκθεση με 336 υποθέσεις επίορκων εκπαιδευτικών, οι οποίοι ουσιαστικά έμειναν... ατιμώρητοι από τους συνδικαλιστές τους, έχει συντάξει ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΦΩΤΟ: H Ρια Αντωνίου ξεσηκώνει τους Κινέζους!

Όσο... κινέζικο κι αν μπορεί να ακούγεται σε κάποιους, η δική μας σέξι Ρία Αντωνίου φιγουράρει πλέον και σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά της Κίνας. Το περιοδικό που κυκλοφορεί σε εκατομμύρια αντίτυπα (Κίνα είναι αυτή) είχε δύο κεντρικές συνεντεύξεις.

Ο Μπιλ Γκέιτς πίνει νερό…σαλονικιώτικο

Μπορεί μια κίνηση πολιτών να κερδίσει τη «μάχη του νερού» στη Θεσσαλονίκη; Η Κίνηση 136, δυνητικά μέλη της οποίας είναι όλοι οι κάτοικοι της πόλης, δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να αγοράσει την Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, πολεμώντας τις πολυεθνικές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Μόνο που στο πλευρό της κίνησης αυτής έχει ταχθεί ο άνθρωπος που αποτελεί το «τοτέμ» του καπιταλισμού κι έχει στήσει μία από τις ισχυρότερες πολυεθνικές του κόσμου!

Ο Γιάχος ζήτησε κλαίγοντας συγνώμη για το πέναλτι - Αστέρας: Είσαι αλήτης, δεν γίνεται δεκτή

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Θανάσης Γιάχος ζήτησε κλαίγοντας συγνώμη από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης για τα τραγικά λάθη στα οποία υπέπεσε αλλά η συγνώμη του δεν έγινε δεκτή.

Το δημόσιο σε αριθμούς-621.797 μόνιμοι και 78.950 μισθοδοτούμενοι από το κράτος

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αρμόδιες υπηρεσίες μέσα από την επεξεργασία που έχει γίνει από τις Διευθύνσεις Προσωπικού σε όλη τη χώρα ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων αγγίζει τις 700.000.

Δεν ξεχνιούνται αυτά: Ο θρίαμβος του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό

Η 12η Μαΐου 2001 θα μείνει αλησμόνητη σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς το εντυπωσιακό 4-2 επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια σηματοδότησε το τέλος της ανομβρίας τίτλων (ο προηγούμενος το πρώτάθλημα του 1985) για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα απέναντι στον πρωταθλητή και.... υπερόπτη Ολυμπιακό. Θυμηθείτε τη δήλωση Κόκκαλη πως ...

Ισχυρές φήμες για προσέγγιση του Γιώργου Καρατζαφέρη με τη Νέα Δημοκρατία

[Άμα θέλει να έρθει... αλλά τελευταίος στη σειρά...]

Πληθαίνουν οι ενδείξεις και οι πυκνώνει η φημολογία για επιστροφή του προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία με πρώτο βήμα την παρουσία του στο συνέδριο της κυβερνώσας παράταξης, στο τέλος Ιουνίου.

"Έλληνες" βουλευτές κινούνται προς εξαίρεση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας από τον υπό ψήφιση νόμο

[Σε ποιο κόμμα να ανήκουν άραγε; (ρητορική ερώτηση)]

Πέρσυ κάρφωσαν στον Τούρκο πρέσβη υπό ψήφιση νομοσχέδιο

Του Σάββα Καλεντερίδη

Επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου, το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε προετοιμάσει νομοσχέδιο, στο οποίο υπήρχε διάταξη που ποινικοποιούσε την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου. Αυτό στην πράξη σήμαινε ότι αν περνούσε αυτή η διάταξη, όποιος στην Ελλάδα αμφισβητούσε ή αρνιόταν τη διάπραξη των Γενοκτονιών που αναγνωρίστηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, θα είχε να αντιμετωπίσει την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις ποινές που προέβλεπε ο συγκεκριμένος νόμος.

Ερχονται συλλήψεις σε γόνους 50 πολιτικών και δικαστών που έπαιρναν παράνομα τις συντάξεις των νεκρών δικαιούχων

Στο εντυπωσιακό ποσοστό του 40% ανέρχονται τα ευρήματα των «αδιάφθορων» της Ελληνικής Αστυνομίας που ερευνούν τους φακέλους της χορήγησης μεγάλων συντάξεων, άνω των 4.000 μηνιαίως, σε δικαιούχους.

Αδελφή 23χρονης Φαίης: Έκανα έρωτα με τον Στεφανάκη, το κατέγραψε σε βίντεο και με εκβίαζε

Η απολογία στον ανακριτή της αδερφής (δείτε εδώ ποια είναι) της 23χρονης Φαίης Μπλάχα δίνει νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης κοπέλας από τον «νταή» χρυσαυγίτη Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η 32χρονη παραδέχθηκε ότι...

Λαφαζάνης: Δεν θέτω θέμα προέδρου... απλά θέλω τον Τσίπρα γλάστρα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τάσσεται κατά της εκλογής προέδρου από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ , υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι θέλει να αλλάξει «ουσιώδεις πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρό του», ενώ αρνείται συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Πώς θα φορολογηθούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Με ένα πλέγμα έξι κριτηρίων θα προσδιορίζεται εφεξής το τεκμαρτό εισόδημα 800.000 ελευθέρων επαγγελματιών.

Σύμφωνα με την "Ημερησία", τα μέτρα ενεργοποιούνται με υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες υπεγράφησαν την Παρασκευή και τις σχετικές ερμηνευτικές εγκυκλίους που τις συνοδεύουν.

Tο... χαβά τους οι Τούρκοι

Τουριστικό φυλλάδιο αναφέρει ότι ο Όμηρος, ο Θαλής, ο Ηρόδοτος γεννήθηκαν στην Τουρκία

Χρήστης του twitter φωτογράφισε απόσπασμα τουριστικού φυλλαδίου σε αεροπλάνο, σύμφωνα με το enikos.gr, το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο Όμηρος, ο Θαλής, ο Ηρόδοτος γεννήθηκαν στην Τουρκία.

Ο Σαμαράς μελετά Λάο Τσε

Κινεζική φιλοσοφία μελετά μανιωδώς αυτές τις μέρες ο Αντώνης Σαμαράς. Ενόψει του ταξιδιού του στην Κίνα στις 15 Μαϊου, μελετά και Κινέζους κλασικούς συγγραφείς με ιδιαίτερη προτίμηση στον φιλόσοφο του 6ου αιώνα π.Χ. Λάο Τσε.

Γερμανός πρέσβης: Να αναλάβουμε την ευθύνη για τις πράξεις των προγόνων μας

ΕΚΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ

«Κλειδί για την ανάκαμψη της Ελλάδας είναι ο εκμοντερνισμός του κράτους», διαμηνύει ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Βόλφγκανγκ Ντολντ.Όσον αφορά τη διεκδίκηση γερμανικών κατοχικών αποζημιώσεων από τη χώρα μας, τονίζει πως έχουν υποχρέωση -ως Γερμανοί- να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων των προγόνων τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάσαμε πρωί πρωί: «Δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου»

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι αθώος και είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι, είμαστε χρόνια φίλοι» είπε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γ. Παγορόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι «σε κανέναν λογαριασμό off shore εταιρείας δεν βρέθηκε το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου. Το όνομά του δεν βρέθηκε πουθενά.

Πρωταθλητής στο... ποδοσφαιράκι ο Στουρνάρας-Τσάκιζε κάθε αντίπαλο

Πρωταθλητής στο... ποδοσφαιράκι στέφθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας το Πάσχα. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης κατά τη διάρκεια των σύντομων πασχαλινών διακοπών του στη Σύρο έπαιζε μετά μανίας.

ΦΩΤΟ: Χρόνια πολλά Μαμά....

Με ΠΑΟΚτσήδικο τρόπο όμως ε! Μη ξεχνιόμαστε μετά και τη χθεσινή ξεφτίλα του Κυπέλλου Ελλάδας:

Γιορτή της Μητέρας: Η Ανα Τζάρβις και η αληθινή ιστορία πίσω από την εμπορευματοποίηση

Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουν οι μητέρες όλου του κόσμου και τα ανθοπωλεία κάνουν χρυσές δουλειές. Ωστόσο πολλά χρόνια πριν, η γιορτή είχε διαφορετικό νόημα και η γυναίκα που την καθιέρωσε πέθανε πολεμώντας την ίδια την έμπνευσή της.

Αγγελοπούλου: Ο Καραμανλής της φταίει κι αυτής επειδή την έφτυσε....

«Ο Καραμανλής σιχαινόταν να είναι ο ηγέτης του έθνους-Μετά την επιτυχία των Ολυμπιακών του 2004 τους έδωσα τη σκυτάλη αλλά αυτή τους έπεσε»!

Η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου... ξαναχτύπησε με δηλώσεις της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC, άφησε να εννοηθεί ότι το ευρώ αποτελεί πρόβλημα για τη χώρα μας...

Ένας ΟΝΝΕΔίτης στην κορυφή της Ευρώπης!

Νικητής των εκλογών για την Προεδρία της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος -της ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς στην οποία συμμετέχει και η ΝΔ- αναδείχτηκε ο τομεάρχης Διεθνών Σχέσεων της ΟΝΝΕΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο Σαμαράς θα εγκαινιάσει τηλεοπτική σειρά στην Κίνα!

Σε μια πρωτότυπη κίνηση για την προσέλκυση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα αναμένεται να προσχωρήσει ο πρωθυπουργός κατά την παραμονή του στην χώρα του μεταξιού. Συγκεκριμένα, ο Αντ. Σαμαράς θα εγκαινιάσει την προβολή μιας τηλεοπτικής σειράς τριών επεισοδίων με τίτλο...