14 Μαΐου 2013

Το πρωί οικιακές βοηθοί στην Κύπρο, το βράδυ ιερόδουλες στα κατεχόμενα!

H τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Star» γράφει πως η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει πολλούς τομείς στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου, σημειώνοντας πως πολλές γυναίκες με καταγωγή τις Φιλιππίνες που εργάζονται ως οικιακές βοηθοί περνούν, ιδιαίτερα τα Σάββατα και τις Κυριακές, στα κατεχόμενα και επιδίδονται εκεί σε πορνεία.

ΦΩΤΟ: Θαυμαστε τους "εγκριτους" της δημοσιογραφιας

Προς θεου! Δεν ειναι αλητες, δεν ειναι υποκοσμος, δεν γραφουν μεθυσμενοι, δεν τα παιρνουν απο 10 μπαντες για να γραφουν οτι τους λενε τα αφεντικα τους... ΟΧΙ ειναι οι "εγκριτοι" δημοσιογραφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ο ομοφοβικος Αποστολος Ζουπανιωτης...

Για να μην ξεχνιομαστε: Σεμιναριο ορθογραφιας απο τον Πανο Καμμενο

Θελει να ειρωνευτει τον Αδωνι και δειτε πως γραφει τη λεξη γελωτοποιός:

Μουφα οι μισοι followers του Κωστα Βαξεβανη στο twitter

Καμαρωνει οτι εχει 100.000 χρηστες που τον ακολουθουν και διαβαζουν τι γραφει στο twitter... Δειτε τι δειχνει η αναλυση του twitteraudit.com:

Ποιοι και πώς απαλλάσσονται από το χαράτσι των ακινήτων για το 2013

Οι λεπτομέρειες για το χαράτσι του έκτακτου ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΑ) που και το 2013 θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ καθορίζονται με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη που δόθηκε στη δημοσιότητα από το υπουργείο Οικονομικών.

«Ολοι στη φυλακή για το φόνο της Φαίης μου, ακόμη και η άλλη κόρη μου αν φταίει» λέει ο τραγικός πατέρας

Να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στη δολοφονία της 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, ζητά ο πατέρας της τονίζοντας ότι δεν θέλει να καλύψει κανέναν, χωρίς καμία εξαίρεση, ούτε και την 32χρονη κόρη του, αν, τελικά αυτή εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στην υπόθεση.

Ρε αι στα διαολα: Μονο ενα εκατομμύριο ευρώ ζητά ο Δώνης από τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του (Αγγελίνας, Μένταν, Γεωργίτσας, Μαλλιαρίτσης), με προσφυγή που κατέθεσαν κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητούν όλο το ποσό των συμβολαίων τους μέχρι τη λήξη τους καθώς και ένα ποσό ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Λαθροζωα Μανωλαδας: Οταν δεν εχουμε λεφτα για πουτανες, γαμ@με και βιαζουμε τους μικροτερους απο εμας!!!

Πηγαίνοντας αρκετά συχνά στη Μανωλάδα για να βρεθώ δίπλα στους πρόσφυγες εργάτες γης και να σταθώ αλληλέγγυος μαζί τους , βρέθηκα και σε ένα άλλο πλήθος προβλημάτων – καταστάσεων που συντηρούνται – απορρέουν εξαιτίας του βασικού προβλήματος.

Μεγαλη αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Τουρκία

Μεγάλη αύξηση, της τάξης του 54,16%, παρουσίασαν οι τουρκικές εισαγωγές από την Ελλάδα το Α΄ τρίμηνο του 2013, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012. Σύμφωνα με στοιχεία του ΤurkStat, που αναφέρει ενημερωτικό έγγραφο της Υπηρεσίας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της πρεσβείας μας στην Άγκυρα, οι τουρκικές εισαγωγές από την Ελλάδα το Α’ τρίμηνο του 2013 ανήλθαν σε 793,47 εκατ. ευρώ έναντι 514,69 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.

Γελαει ο κοσμος με τις κολοτουμπες του Ρετσινα Κουρτακη...

Δεν περασε μια εβδομαδα απο τοτε που εφαγε το κραξιμο (Άλλη μια ''αποκλειστικότητα'' του Ρετσίνα Κουρτάκη: «Η ΝΔ κόβει τον Άδωνι απ' την ΤιΒι»... γελάσαμε πάλι) για τις παπαριες που εγραφε οτι δηθεν με εντολη Μαξιμου κοβεται ο Αδωνις απο την ΤιΒι... Και δειτε τι γραφει σημερα:

Επιχειρηματίας ειδών κινητής τηλεφωνίας χρώσταγε πάνω από 24.000.000€ στο ΙΚΑ

Συνελήφθη 65χρονος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος εταιρείας ειδών κινητής τηλεφωνίας ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία δεν κατέβαλλε στο Δημόσιο ως όφειλε το ποσό "μαμούθ" των 24.425.406,73 ευρώ.

Νέες απεργίες στην ΕΡΤ για να μην καλυφθεί το ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα

Επαναλαμβάνεται στην ΕΡΤ το σενάριο με τις επίσημες επισκέψεις της Μέρκελ και του Ολάντ στη χώρα μας, τότε που είχε κηρύξει απεργία η κομμουνιστικη ΕΣΗΕΑ για να μην καλυφθούν.

Εκτός της 6ωρης στάσης εργασίας που έχει κηρυχθεί για σήμερα από τις 18.00 έως τις 24.00, έχει προκηρυχθεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Άναψαν τα αίματα στη Χίο: Αστυνομικός πήγε να μοιράσει φύλλα πορείας στη ΓΣ της ΕΛΜΕ

Δειτε το βιντεο στο τελος να γελασετε με τους καραγιοζηδες που κανουν τους "καθηγητες"

Η παρουσία ενός αστυνομικού έκανε άνω κάτω την Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Χίου, την Τρίτη (14/05) σε σχολείο του νησιού.

Σκουριές- Αναζητούν τον μοτοσυκλετιστή

Τα ίχνη του δράστη που τραυμάτισε τον 27χρονο αστυνομικό το μεσημέρι της Κυριακής στη Χαλκιδική αναζητά η αστυνομία με τις έρευνες να βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο σημείο.

ΜΠΡΑΒΟ στον Μασάντο... αν και γαυρος

Ο Πάουλο Μασάντο προσέφερε φαγητό σε άστεγους, δείχνοντας για μία ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο Πάουλο Μασάντο έγραψε τα εξής στην επίσημη σελίδα του στο Facebook:

Η Fitch μοιραζει πικρα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΕροψεκασμενους: Aναβάθμισε την Ελλαδα σε B-

Σε B-, από CCC, αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας ο οίκος αξιολόγησης Fitch.
Οι προοπτικές είναι...

Απόγονοι των Μινωιτών οι σημερινοί Κρήτες

Όταν ο Σερ Άρθουρ Έβανς ανακάλυψε στις αρχές του εικοστού αιώνα τα απομεινάρια του πολιτισμού που ο ίδιος βάφτισε «Μινωικό» έμεινε έκθαμβος. Προσπαθώντας να δώσει μια εξήγηση ως προς την προέλευση ενός τόσο προηγμένου πολιτισμού θεώρησε ότι οι Μινωίτες ήταν απόγονοι των προηγμένων Αιγυπτίων. Η ιδέα του Εβανς παραμένει ακόμη και σήμερα σε ισχύ, αν και κατά καιρούς υπήρξαν και άλλες προτάσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπάνιο φαινόμενο: Τσουνάμι... πάγου!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Τσουνάμι… πάγου σημειώθηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην λίμνη Μάιλ Λακς της Μινεσότα.

Το σπάνιο φαινόμενο, που θα μπορούσε να είναι σκηνή από ταινία, σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα 48-64 χιλιομέτρων την ώρα που είχαν ως αποτέλεσμα η παγωμένη επιφάνεια της λίμνης να αρχίσει να κινείται προς τη στεριά.

Photoshop η καλύτερη φωτογραφία του 2013... για τα "εγκληματα" των εβραιων

Photoshop αποδείχτηκε η φωτογραφία που κέρδισε το πρώτο βραβείο για το World Press Photo 2013. Η φωτογραφία έφερε τον τίτλο Gaza Burial (Κηδεία στη Γάζα) και απεικόνιζε την κηδεία δυο μικρών παιδιών που έπεσαν νεκρά στην Παλαιστίνη κατά την ισραηλινή επιδρομή του περασμένου Νοέμβρη. Ομως ο φωτογράφος Paul Hansen τελικά θα χάσει τον τίτλο.

Και κεραταδες και δαρμενοι: Δίωξη για δυσφήμηση του αθλήματος σε παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης

Τα... μεθεόρτια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος φαίνεται πως δεν σταμάτησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις εναντίον παραγόντων για τα όσα έγιναν.

Μεγάλη επένδυση στον Πρίνο από την Third Point

Μια ακόμη ευχάριστη είδηση στο μέτωπο των επενδύσεων και της εμπιστοσύνης που αρχίζουν να δείχνουν οι ξένοι επενδυτές στην Ελλάδα έρχεται από τη Third Point η οποία δημιούργησε το Third Point Hellenic Recovery Fund και μπήκε στο μετοχικό κεφάλαιο της Energean Oil & Gas, που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της περιοχής Πρίνου/Καβάλας.

Ο Τσετσένος βομβιστής έγινε είδωλο για τις νεαρές Αμερικανίδες (ΦΩΤΟ)

Τον χαρακτηρίζουν «Τζάστιν Μπίμπερ», υποστηρίζουν ότι είναι «πολύ όμορφος για να είναι ένοχος» και έχουν δημιουργήσει σελίδες στο Facebook όπου καλούν τους θαυμαστές (!) του να βροντοφωνάξουν ότι είναι αθώος….

Ο Ιβάν Σαββίδης στην Βουλή,προσκεκλημενος του Αδωνι, για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο Ιβάν Σαββίδης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 θα επισκεφτεί την Βουλή προσκεκλημένος του Αδωνι Γεωργιάδη για να συζητήσουν για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Κατά καιρούς πολλοί έχουν γράψει για πολιτικές βλέψεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, την Τετάρτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Βουλής αλλά για λόγους εθνικούς.

Πωλείται στο eBay για 15 εκατ. ευρώ η πιο διάσημη, μυστική συνταγή;

Πολλή συζήτηση έχει γίνει ανά τα χρόνια, σχετικά με τη μυστική και αυθεντική συνταγή της Coca-cola, που είναι το πλέον διαδεδομένο αναψυκτικό στον κόσμο.

Ένας έμπορος αντικών, φαίνεται να δίνει τη λύση στο μυστήριο, αφού υποστηρίζει πως κρατά στα χέρια του τη συνταγή -που χρονολογείται από το 1943- και την πουλά στο eBay για 15 εκατομμύρια ευρώ!

Πανηγυρική Αθώωση και από το Τριμελές Εφετείο Χανίων, για την υπόθεση με το Μεταπτυχιακό του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, για τους καθηγητές Λάβδα, Κοτρόγιαννο, Μενδρινού.


Τα παιχνίδια των Συριζαίων με τη Δικαιοσύνη ...έλαβαν τέλος.
Η γνωστή υπόθεση , όπου η Β. Κωνσταντοπούλου...εξάντηλησε όλα τα ένδικα μέσα για να θίξει διακεκριμένους καθηγητές, και λειτούργησε ανασταλτικά για πολλές διαδικασίες στο εσωτερικό του ιδρύματος, έλαβε τέλος.
Όπως έγινε γνωστό ότι βγήκε η απόφαση από το Τριμελές Εφετείο στα Χανιά για την

Ξεφτιλα με την αγορά iPhone στο Μουσείο της Ακρόπολης

Ζήλεψε τη δόξα του αντιπρύτανη του ΑΠΘ ο Δημήτρης Παντερμαλής

Τελικά ο ιός των I phones δεν «χτύπησε» μόνο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και τον αλήστου μνήμης αντιπρύτανη, Γιάννη Παντή (που είχε δωρίσει -με έξοδα του Ιδρύματος- το «καμάρι» της εταιρείας Apple στην όμορφη ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη), αλλά και τα μέλη του Δ.Σ του Οργανισμού Ανέγερσης Νέου Μουσείου Ακρόπολης.

Η Μελέτη ανεβάζει νέα φωτογραφία στο twitter και προκαλεί [εικόνα]

Με μια φωτογραφία απαντά η Ελεονώρα Μελέτη στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες για τις αναρτήσεις της στο Twitter.

Η παρουσιάστρια με μία φωτογραφία δηλώνει ...

Οι Κινέζοι ετοίμασαν υποδοχή ήρωα στον Παναγιώτη Γιαννάκη (BINTEO)

Στη χώρα των... δράκων βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο «Δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κίνας, έφτασε στην ασιατική χώρα και στο αεροδρόμιο έτυχε μιας πολύ ζεστής υποδοχής από πλήθος κόσμου και δημοσιογράφους.

Τέλος με νόμο στο δανεισμό των κομμάτων από τις τράπεζες

Τέλος στα δάνεια των τραπεζών προς τα κόμματα με εγγύηση τις μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις (που αποδείχθηκαν εξαιρετικά επισφαλείς, όπως διαπιστώσαμε και με την περίπτωση του ΠΑΣΟΚ) βάζει το νομοσχέδιο για το πολιτικό χρήμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση, κατόπιν έντονων πιέσεων της Tρόικα.

Για ξεκαρφωμα: "Ερανο για να πληρωθεί η εγγύηση του Φωτόπουλου κάνει η ΓΕΝΟΠ"

[Μας κοροιδευουν οι καραγκιοζηδες... Μετα το κραξιμο που επεσε στον ΣΥΡΙΖΑιο δημοσιογραφο Αποστολη Ζουπανιωτη, για το "ολοι εχουν 60.000 στην ακρη" τα ξεφτερια της ΓΕΝΟΠ προσπαθουν να μας παραμυθιασουν οτι τα 60.000 της εγγυησης θα πληρωθουν απο ερανο! Δηλ. αν δεν βρεθουν θα παει φυλακη ο καραγκιοζης; Ωραιο αλλοθι ρε για να μη φαει κραξιμο: Θα τα βαλει απ την τσεπη του και θα μας πουν οτι βρεθηκαν απ τον ερανο που κανουν για ξεκαρφωμα... ]

Τη συνεισφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 60.000 ευρώ που έχει οριστεί ως εγγύηση για το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Νίκο Φωτόπουλο, ζητά η επιτροπή στήριξης εργαζομένων στην επιχείρηση.

O Jack Bauer επιστρέφει

Το ‘24’ επιστρέφει επίσημα. Τα νέα επιβεβαιώθηκαν αφού ο πρωταγωνιστής του Kiefer Sutherland υπέγραψε με το Fox Entertainment, όπως ανέφερε το Deadline πριν μερικές ημέρες.

Ο Sutherland θα ενσαρκώσει ξανά τον ‘Jack Bauer’, τον χαρακτήρα που υποδύθηκε επί 8 συνεχόμενες σεζόν από το 2001-2010.

Κρεσέντο λαϊκισμού από τον Αλέξη

Σουλαδάκη Βασιλική

Δεν ξέρω γιατί, άλλα κάθε φορά που παρακολουθώ τον Αλέξη Τσίπρα να αγορεύει από το βήμα της Βουλής, μου έρχεται στο μυαλό συνειρμικά το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Γκρέκο μασκαρά» (τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα κόλλα).

ΒΙΝΤΕΟ: Νταξ' γελάσαμε και σήμερα... Κινέζος "μάστερ" αναβει κερι με πυροκίνηση

Νέα μαϊμουδιά εκ Κίνας

O Zhou Ting-Jue είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος μάστερ του Qigong, του Tai Chi και του Kung Fu και φυσικά ανάβει το κερί από τα 3 μέτρα... το δικό του όμως το αυτοαναφλεγόμενο και όχι κανα τυχαίο... Γελάστε:

Τι λένε οι Έλληνες στο ενδεχόμενο επιστροφής Καραμανλή και τι κάνουν όταν ακούν: Παπανδρέου; BINTEO

Όταν οι Έλληνες ακούν για ενδεχόμενη επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ενεργό κεντρική πολιτική σκηνή, φαίνεται πως μια ατάκα λένε οι περισσότεροι από αυτούς, πως:  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!! Αυτό συμπεραίνει κανείς λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά της πανελλαδικής δημοσκόπησης  του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ταυτοποιηθηκε το ζωο ο ισλαμοφασιστας-Για «Έγκλημα πολέμου» μιλουν οργανωσεις

Διεθνή κατακραυγή προκάλεσε το βίντεο που δείχνει έναν Σύρο αντάρτη να ξεριζώνει και να δαγκώνει την καρδιά ενός στρατιώτη του τακτικού στρατού της Συρίας.

Η οργάνωση «Human Rights Watch» αναγνώρισε τον αντάρτη ως τον Άμπου Σακάρ, γνωστό αντικαθεστωτικό από την περιοχή της Χομς και χαρακτήρισε τις φρικαλέες πράξεις του «έγκλημα πολέμου».

Φωτογραφίες που λογοκρίθηκαν από την κομμουνιστική Ρωσία

Μια συλλογή από 800 φωτογραφίες δείχνει μια άγνωστη κομμουνιστική Ρωσία. Ο οίκος «Sotheby», στις 5 Ιουνίου, πρόκειται να δημοπρατήσει το φωτογραφικό υλικό, το οποίο είχε λογοκριθεί τότε.

Η Κυρά της Ρω μιλά στον Φρέντυ Γερμανό (βίντεο)- Με αφορμή την επέτειο του θανάτου της

Για τη Δέσποινα Αχλαδιώτη, η μικρή βραχονησίδα κοντά στο Καστελόριζο ήταν η πατρίδα της. Η ηρωική κυρά της Ρωμιοσύνης ύψωνε στο νησί της Ρω καθημερινά την ελληνική σημαία, πιστή σε ένα καθήκον που σήκωσε μονάχη της στις πλάτες της για πολλά χρόνια.

Κομάντο έγινε… παπάς

Δύο ιερείς με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λειτουργούν στο μικρό νησί των Κυκλάδων, στη Σίκινο, με τον έναν να είναι πρώην βατραχάνθρωπος και κομάντο, ενώ ο δεύτερος είναι εξαίσιος βιολιστής και καλός τραγουδιστής.

Οι αποκαλυπτικες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί που έβγαλε ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ [εικόνες]

Αποκαλύπτοντας σήμερα ότι υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή η Αντζελίνα Τζολί μίλησε με τη μεγαλύτερη τρυφερότητα για τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ. Το ζευγάρι που καταπάτησε κάθε στερεότυπο του Χόλιγουντ βρίσκεται και πάλι στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Αλλωστε ο έρωτας αυτός αποτυπώθηκε και μέσα από τις φωτογραφίες της Τζολί που έβγαλε ο ίδιος ο Πιτ.

Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Ιθαν Χοκ [εικόνες και βίντεο]

Με μία νέα ταινία γυρισμένη εξολοκλήρου στη χώρα μας, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ο Ίθαν Χοκ, έχοντας στο πλευρό του τη Ζιλί Ντελπί.

To «Before Midnight» αποτελεί την τρίτη ταινία από τη κινηματογραφική σειρά «Before...» που περιγράφει τη ζωή και κυρίως τα ταξίδια ενός ζευγαριού, του Τζέσι και της Σελίν.

Τους ξεφευγει η αληθεια και μετα το αμφισβητουσε!!!Κριτσωτάκης: Δεν θα χαθούν τα παιδιά αν πάνε πίσω οι εξετάσεις τους! (video)

Η απίστευτη άποψη του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία των εκπαιδευτικών, την οποία επιχείρησε να μαζέψει μετά από αντιδράσεις λεγοντας: Οχι δεν το ειπα!!

Δεν θα χαθούν τα παιδιά αν πάνε πίσω οι εξετάσεις τους» δήλωσε στο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κριτσωτάκης, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ευρωπαϊκός τύπος για Ελλάδα: Ελπίδες για τον τουρισμό το καλοκαίρι

Με τίτλο «Αναζωογόνηση στην Ελλάδα» η εφημερίδα Neue Zürcher Zeitung αναφέρεται, σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα, στο βελτιωμένο κλίμα και τις ελπίδες για μια καλή τουριστική περίοδο. «Εδώ και λίγο καιρό διαβάζουμε στον διεθνή τύπο όλο και περισσότερα θετικά σχόλια για την Ελλάδα» επισημαίνει η ελβετική εφημερίδα.

Στέλνουν τον Νεϊμάρ στην Μπάγερν Μονάχου οι Βραζιλιάνοι

Αν κουρευτει και κοψει τα καραγκιοζιλικια... μπορει

Οι υψηλές ταχύτητες στο μεταγραφικό καρουζέλ καλά κρατούν. Σύμφωνα με πρώην στέλεχος της βραζιλιανικής Σάντος, ο Νεϊμάρ θα αγωνίζεται από τον προσεχή Αύγουστο στην Μπάγερν Μονάχου!

Οι σχέσεις των Γερμανών Πρασίνων με την παιδοφιλία


Στη δεκαετία του 1980, ορισμένα μέλη του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανίας τάχθηκαν υπέρ της νομιμοποίησης του σεξ με ανήλικους. Τώρα το κόμμα θέλει να συμβιβαστεί με αυτό το σκοτεινό κεφάλαιο στην ιστορία του, μέσω της επανεξέτασης κάποιων εσωτερικών εγγράφων, πολλά από τα οποία δείχνουν ότι η επίδραση των παιδεραστών στο κόμμα ήταν πολύ ισχυρότερη από ό,τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα.

Σαμαράς: Θα υποδεχθούμε 17 εκ τουριστες - να είμαστε προετοιμασμένοι... να αποτρεψετε τις προβοκατσιες ΣΥΡΙΖΑιων και πατριωτων του κ@λου

Σύσκεψη για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή των αρμόδιων Υπουργών και των φορέων.

Ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.

Απαγόρεψαν σε βουλευτή να καταθέσει στεφάνι, αλλά αυτός κατέθεσε! BINTEO

Συνέβη στη Κομοτηνή. Οι σοφοί διοργανωτές έχοντας εντολή από το υπερπέραν απαγόρεψαν σε βουλευτή να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των μαχητών για την απελευθέρωση της Θράκης, αλλά αυτός τους αγνόησε και κατέθεσε στεφάνι με τους φίλους του, που κρατούσαν -άκουσον, άκουσον!!!!- ελληνικές σημαίες!
Αν και οι διοργανωτές δεν το είχαν επιτρέψει, ο βουλευτής...

«National Post» του Καναδά: «Η Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου είναι στην Ελλάδα»

«Κόκκινο» πανί για τους Σκοπιανούς ο αρθρογράφος της εφημερίδας «National Post» του Καναδά, Bert Archer, που σε ταξιδιωτική του παρουσίαση για τα Σκόπια, υπογραμμίζει πως «τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία και η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι στην Ελλάδα».

Καλως τα αρχιδι@ μας τα δυο: Οργή Λαλιώτη εναντίον βενιζελικών!

Οργισμένος είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο αποκαλούμενος και «Κιγκινάτος» του ΠΑΣΟΚ Κ. Λαλιώτης.

Φαίνεται ότι έπεσε θύμα των ένθεν κακείθεν διαρροών (μεταξύ βενιζελικών και παπανδρεϊκών) μετά τις αποκαλύψεις περί της διαχείρισης των οικονομικών του Κινήματος την περίοδο του ΓΑΠ.

Oι Ρώσοι συνέλαβαν πράκτορα της CIA!

Έναν πράκτορα της CIA που εργαζόταν με μυστική ταυτότητα ως προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, συνέλαβαν οι ρωσικές αρχές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

New York Times: Γκάλης, ο Τζόρνταν της Ελλαδας

[Παντως με τον ΠΑΟΚ σαν την κοτα επαιζε... τα παιχνιδια μας τα παιρνε ο Γιαννακης και ο Σουμπιτιτς]

Ένα διθυραμβικό κείμενο με αφορμή τη γιορτή του Άρη για τον Νίκο Γκάλη φιλοξενούν οι New York Times, το οποίο σε 1.244 λέξεις επιχειρεί να περιγράψει το μεγαλείο του συγκεκριμένου αθλητή αλλά και τον αντίκτυπο που είχε σε όλα τα επίπεδα στην Ελλάδα.

Στα μπούτια, στα μπούτια χτύπησε το ΣΔΟΕ το Πάσχα! Δείτε ποιοι αντί για αρνί έφαγαν πρόστιμα!

Στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, των ελέγχων αδήλωτων εισοδημάτων και της πάταξης του οικονομικού εγκλήματος, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος προέβη κατά τον μήνα Απρίλιο στους κάτωθι ελέγχους:

Συναρπαστικα βίντεο από την τοποθέτηση του οβελίσκου στο 1WTC

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του οβελίσκου στην κορυφή του One World Trade Center, του κτηρίου που ανεγέρθηκε στην θέση των Δίδυμων Πύργων. Η τοποθέτηση του σιδερένιου κώνου είναι ένα συμβολικό βήμα προς την ολοκλήρωση του ουρανοξύστη των 104 ορόφων, που χτίζεται εδώ και μια δεκαετία.

Βαρουφάκης: "Ήμουν ανόητος που συνεργάστηκα με τον Γιώργο"... ενω τωρα εισαι στα καλα σου;

Στην περίληψη της ομιλίας του για το 6ο Subversive Festival στο Ζάγκρεμπ, ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης, αναφέρεται στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ως «ο άνθρωπος που έβαλε την Ελλάδα στην Κόλαση».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Μακάρι να γίνουμε Ταϊβάν

«Οι μισθοί είναι πολύ μεγάλοι στην Ταϊβάν, όπως στην Ιαπωνία, μακάρι να γίνουμε Ταϊβάν» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο.

Θελαν να κανουν τους εξυπνους: Ζημία 20 εκατ. ευρώ για την Jumbo από την κυπριακή κρίση

Σε θετικό πρόσημο κινήθηκαν οι πωλήσεις του ομίλου Jumbo στο εννεάμηνο Ιουλίου 2012 - Απρίλιος 2013, σημειώνοντας αύξηση 0,41%, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα του εννεαμήνου θα ανακοινωθούν στις 29 Μαΐου μετά το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου.

Αι φτυσ' τα μπουτια σου μωρη! Γιαννα: Δεν χρειάζομαι τίτλο ή ταμπέλα πολιτικού, για να υπηρετήσω την πατρίδα μου...

Την Ελλάδα που ξέρει να κάνει «θαύματα», όπως με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, θέλησε να δείξει με το βιβλίο της, δηλώνει μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική έκδοση του Εθνικού Κήρυκα της Ν.Υόρκης, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της My Greek Drama.

Συμπτωματα παρανοιας του Ακη: Καλει Μειμαρακη, Καρατζαφερη, Σπηλιωτοπουλο στη δικη του...

Διακόπηκε γύρω στις 11 το πρωί της Τρίτης η δίκη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και των 18 συγκατηγορούμενων του για την υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχιστεί και πάλι αύριο Τετάρτη!