16 Μαΐου 2013

Βρες την διαφορά: ποιά φωτό της Μενεγάκη έχει πειραχτει με photoshop;

Δεν φτάνει που η Ελένη Μενεγάκη έκλεψε την δουλειά των παπαράτσι αφού «ανεβάζει» μόνη της φωτό από τα Άχλα, ήρθε η ώρα και τον γραφίστα να τρελάνει: να ρετουσάρει ή να μην ρετουσάρει; Ιδού η απορία!

Θα μας πει ο Χατζηνικολαου ποσα πηρε απ' τον ΟΠΑΠ για την κολοτουμπα (ηχητικο)

Με αφορμη την ερευνα τις εισαγγελιας για ελεγχο των χορηγιων του ΟΠΑΠ (εδω) που συνεχιζονται αμειωτες, ακούστε τι ελεγε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον ΟΠΑΠ στις 11.12.2012... φυσικα κουβεντα για το οτι τα κερδη ενος χρονου (που λεει οτι θα πουλιονταν ο ΟΠΑΠ) θα δινονταν ΜΟΝΟ για το 33% του οργανισμου (και που τελικα το 33% δοθηκε με μεγαλυτερο τιμημα απο τα κερδη του 2012 ενω αυτα του 2013 υπολογιζονται μονο σε 150 εκ) και μουγγα για...

Υπερπαραγωγη κανονικη...

Μην τη χασετε:

Οι 11 πόλεις που ζήλεψαν την αίγλη του Παρισιού και «ύψωσαν» το δικό τους Πύργο του Αϊφελ [εικόνες]

Tην αίγλη του Παρισιού ζήλεψαν αρκετές πόλεις του κόσμου. Προκειμένου να του... μοιάσουν αποφάσισαν να στήσουν και αυτές στο κέντρο τους τον δικό τους Πύργο του Αϊφελ. Φυσικά, ανάμεσα στις πόλεις που θέλησαν να... αναβαθμίσουν το προφίλ τους υψώνοντας τη δική τους ρέπλικα του γνωστού πύργου βρίσκεται και μια ελληνκή!

Απειρη ανωμαλια: Νέα υποκουλτούρα γκέι αντρών που επιζητούν την «επαφή» με φορείς του AIDS επειδή έτσι «ανάβουν» [βίντεο]

Στη συγκλονιστική αποκάλυψη μίας επικίνδυνης υποκουλτούρας που προσλαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις προέβη το πρωτότυπης θεματολογίας περιοδικό Dazed σε δημοσίευμά του, σύμφωνα με το οποίο γκέι άντρες εθελούσια επιζητούν σεξ χωρίς προφυλάξεις, καθότι τους «ανάβει» η ιδέα του κινδύνου που συνεπάγεται το ενδεχόμενο να προσβληθούν από τον ιό του HIV.

Σύζυγος βουλευτίνας των ΑΝΕΛ: "Η Ραχήλ πήγε στο Εκουαδόρ με έξοδα της Βουλής για ...βόλτα!"

Παλι ξεφτιλιστηκε η Ραχηλ και μαζι τα παπαγαλακια που την υπερασπιζονται... λεφτα υπαρχουν για βολτιτσες... που να το φανταζοταν πριν 1 χρονο οτι καποτε οι μαλακ@ς οι Ελληνες θα της πληρωναν διακοπες στο Εκουαδορ...

Φωτιές άναψε το ταξίδι στο μακρυνό Εκουαδόρ, της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Σύζυγος βουλευτίνας την κάρφωσε γράφοντας στο twitter πως "μία συνάδελφος της... γυναίκας του πήγε στο Εκουαδόρ για διακοπές και όχι για δουλειά που ήταν συγκεκριμένη αποστολή τη"

Γελαει ο πλανητης με τη Βενεζουελα του Τσιπρα: Eλλείψεις ακόμη και σε κ@λοχαρτο!! Δειτε στο τελος τα γελια που πεφτουν...

[Αυτη ειναι η Βενεζουελα που αφησε στους κληρονομους του ο Τσαβες, το πρωτυπο του Αλεξη και της Ρενας]

Πρώτα άρχισαν να παρατηρούνται ελλείψεις σε γάλα, βούτυρο, καφέ και αλεύρι αραβοσίτου. Τώρα τελειώνουν στη Βενεζουέλα σιγά-σιγά και τα ρολά χαρτιού τουαλέτας.

Η αντιπολίτευση καταγγέλλει την κυβέρνηση και η τελευταία αντιδρά με εισαγωγές μεγάλων ρολών χαρτιού μήκους 50 μέτρων! Στη μέση της αντιπαράθεσης οι πολίτες της χώρας, οι οποίοι βιώνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους ελλείψεις ακόμη και σε ένα τέτοιο είδος πρώτης ανάγκης.

Κώστας Μαρκόπουλος: Γιατί έφυγα από τον Καμμένο και γιατί θέλω να γυρίσω στη ΝΔ

[-Γιατι θελετε να γυρισετε στη ΝΔ;
-Μα για να εκλεγω παλι βουλευτης....]

Ο Κώστας Μαρκόπουλος λίγες μέρες μετά την υπερψήφιση του μνημονιακού πολυνομοσχεδίου και την δήλωση του Αντώνη Σαμαρά «οψόμεθα» στην ερώτηση δημοσιογράφων αν επίκειται επιστροφή του στη ΝΔ, σε συνέντευξή του στο iefimerida.gr δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη ΝΔ λέγοντας ότι η πολιτική ανεξαρτησία δεν μπορεί να αποτελεί μια μόνιμη κατάσταση.

Μουρμούρες στη Βουλή για τη νέα άδεια απουσίας που ζήτησε ο Παπανδρέου

Για ακόμα μια φορά σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε άδεια απουσίας από τη Βουλή για ταξίδι στο εξωτερικό. Το αίτημα της άδειας διάβαζε ο προεδρεύων βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Καλα κρασια... Ο πρώην προϊστάμενος της δίωξης εκβιαστών Θεσσαλονίκης κατηγορείται για... εκβίαση!

Στον ανακριτή Θεσσαλονίκης απολογήθηκε σήμερα ο πρώην προϊστάμενος του τμήματος δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας ο οποίος μαζί με ένα συνάδερφό του κατηγορούνται ότι «προστάτευαν» τον «εγκέφαλο» κυκλώματος εκβιαστών και τοκογλύφων που εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία τον Απρίλιο του 2011.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μαραντόνα πετάει πέτρες σε δημοσιογράφους

Για μια ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα έδειξε το χειρότερο πρόσωπό του εκτός γηπέδων. Ο παλαίμαχος Αργεντινός άσος επιτέθηκε με κλοτσιές στους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι τον περίμεναν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Μπουένος Αϊρες.

Μικροψυχοι και μετα θανατο: Προσέλευση πολιτών στα αστυνομικά τμήματα για αιτήσεις άρνησης δωρεάς οργάνων

[Αλλα ξεχασα... το προβλημα τους ειναι οτι οι γιατροι θα τραβανε τη μπριζα απο οσους θα ειναι "φυτα" και θα περιμενουν θαυμα να περπατησουν... οι γιατροι εννοειται οτι θα εκτελουν τις εντολες των τοκογλυφων και θα τραβανε τη μπριζα... Τι τα θελετε τα ματια και τις καρδιες αμα πεθανετε ρεεεε; ]

Νέο καθεστώς στο μείζον θέμα της δωρεάς οργάνων θα ισχύει από την 1η Ιουνίου, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν την αντίθεση τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Θερμή υποδοχή Σαμαρά στο Πεκίνο

Πρόσκληση για επενδύσεις στην Ελλάδα απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στον Κινέζο ομόλογό του στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν στο Πεκίνο.

Σταϊκούρας: Τα 17 σημάδια που δείχνουν ότι η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί

Τη εκτίμησή του ότι η χρονιά που διανύουμε θα είναι η τελευταία της ύφεσης, διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στην ανάλυσή του με τίτλο η «εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας σήμερα».

Μπα δεν μπορει! Ανεκδοτο θα 'ναι: Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Τζολί

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά - ιδιαίτερα στην Ελλάδα - για τη στάση της Αντζελίνας Τζολί να δημοσιοποιήσει την προληπτική επέμβαση για διπλή μαστεκτομή. Η παρέμβαση όμως της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ , του ΠΑΜΕ, υπερβαίνει κάθε προηγούμενο σχολιασμό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στις Σκουριές

Ανακοίνωση σχετικά με τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο δάσος των Σκουριών, ανάμεσα σε κατοίκους της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που εναντιώνονται στην επένδυση χρυσού και αστυνομικούς, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Το ιδιόχειρο σημείωμα του Τζοχάρ

Ο κατηγορούμενος για τις βομβιστικές επιθέσεις της Βοστώνης Τζοχάρ Τσαρνάεφ, ο οποίος συνελήφθη όταν εντοπίστηκε να προσπαθεί να κρυφτεί σε μια βάρκα, είχε αφήσει ένα χειρόγραφο μήνυμα με το οποίο περιέγραφε την πράξη του ως "αντίποινα" για τους πολέμους των ΗΠΑ σε μουσουλμανικές χώρες, υποστήριξε σήμερα σε ρεπορτάζ του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ του Invest in Greece και της China Development Bank

Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ του φορέα Invest in Greece και της China Development Bank υπεγράφη την Πέμπτη στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.

Κι αλλο ζωο! Στην Κρητη αυτη τη φορα: 31χρονος βιντεοσκοπούσε και ασελγούσε σε 14χρονο

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί και η νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο που βγήκε στην επιφάνεια, μετά από καταγγελία που έγινε από τον πατέρα του θύματος.

Χρυσή Αυγή: «Οι δράστες που έσπασαν τα γραφεία στη Ν.Μηχανιώνα υποδύθηκαν τους οπαδούς του Ηρακλή»!

Ανακοίνωση για την επίθεση που έγινε στα γραφεία της Νέας Μηχανιώνας στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η Χρυσή Αυγή. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δράστες της επίθεσης δεν ήταν οπαδοί του Ηρακλή αλλά τους... υποδύθηκαν!

Hμίγυμνη η Κατερίνα Στανίση

Πριν από αρκετά χρόνια, η Κατερίνα Στανίση είχε ποζάρει ημίγυμνη, μόνο με τα εσώρουχα σε γνωστή εφημερίδα!

Ρομπα ο Ρουπακιωτης-Μπαλτάκος: Δεν κατατέθηκε στη Βουλή το αντιρατσιστικό ν/σ


[Κριμα βεβαια γιατι δεν μπορουμε ακομα να αρχισουμε να πλακωνουμε στις μηνυσεις τους ΣΥΡΙΖΑιους που αμφισβητους τα εγκληματα του Σταλιν ΄η τη γενοκτονια των Ποντιων]

Ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβεβαίωνε την Τετάρτη ότι το νομοσχέδιο βαίνει προς τη Βουλή χωρίς προβλήματα, σήμερα σε ανακοινωση του ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος αναφέρει οτι το νομοσχέδιο διαβιβάσθηκε στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή για την διαπίστωση τυχόν νομικών ή άλλων ατελειών.

Προσπάθεια μητέρας να σώσει το μωρό της που έπεσε σε γραμμές τρένου με το καροτσάκι [βίντεο]

Τραγικές στιγμές αγωνίας έζησε μια μητέρα στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όταν το καροτσάκι με το μωρό της κύλησε και έπεσε μέσα στις ράγες του τρένου και κατάφερε να το σώσει τελευταία στιγμή.

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του σταθμού, όταν το καροτσάκι με το μόλις 14 μηνών κοριτσάκι κύλησε στην πλατφόρμα και έπεσε στις γραμμές με το μωρό να εκσφενδονίζεται από τη θέση του.

Αμέσως η μητέρα έτρεξε και έπεσε στις γραμμές για να σώσει το παιδί της, με τη βοήθεια ενός άνδρα, ενώ την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι του σταθμού ειδοποίησαν τον οδηγό του συρμού που πλησίαζε να σταματήσει.



Mother saves baby on train tracks από fon1972

iefimerida.gr

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ: Η Αυστρια (οπως και οι υπολοιποι) επιστρεφει τα κερδη απ' τα ελληνικα ομολογα

61 εκ θα μας δωσει φετος και 281 τα επομενα 25 χρονια... αυτα για τους ΑΕροψεκασμενους που σας λενε για "τοκογλυφους"

Tα κέρδη της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας (ΑΚΤ) από ελληνικά ομόλογα θα αποδίδει η Αυστρία στην Ελλάδα, ως επιχορήγηση, στη βάση τροπολογίας στο νόμο περί σταθεροποίησης του ισοζυγίου πληρωμών, που ψηφίστηκε στην αυστριακή Βουλή από τα δύο κόμματα της αυστριακής κυβέρνησης συνασπισμού, Σοσιαλδημοκρατικό και συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα.

Οι "πόζεροι" της αριστεράς...


Toυ Άγη Βερούτη

Αλήθεια οι ψευτοαριστεροί που ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ πως κόπτονται για τους μετανάστες και τους κατατρεγμένους, γιατί δεν έχουν πει κουβέντα ποτέ για τις αιχμάλωτες πόρνες που αφού απήχθησαν από τα χωριά τους και τα σπίτια τους σε ξένες χώρες, τώρα γεμίζουν τους παράνομους οίκους ενοχής, με τους οποίους είναι διάσπαρτη η χώρα μας???

Ποιός είναι ο μισθός του νέου προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας

Αυξημένες αρμοδιότητες και υποχρέωση συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα αλλά και πολύ υψηλός μισθός προβλέπονται για τον νέο πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Χρήστο Σκλαβούνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λαμβάνει...

ΦΩΤΟ απο συσκεψη κορυφης οπου καθριζεται το μελλον των σκλαβωμενων του πλανητη

Στη συναντηση συμμετείχαν η φιλόσοφος (ολο με φιλοσουφους συναναστρεφεται ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτο δεν τον καταλαβαινει ο απλος λαος...) πολιτικής κριτικής θεωρίας, Chantal Mouffe και ο Κώστας Δουζίνας (εμεις πρεπει τωρα να ξερουμε ποια ειναι αυτα τα νουμερα;). Δειτε τα "μυαλα" του πλανητη να συσκεπτονται για το μελλον του μεσα σε γελακια και φιλοφρονησεις του στυλ:

ΦΩΤΟ: Ξύνονται στη γκλίτσα του τσομπάνη οι ρουφιάνοι του twitter

Μυτόγκα, ομοφοβικός και πορνογερος δεν μπορούν να βγάλουν άκρη για το ποιοι τους ξεφτιλίζουν:

Γιατί πανηγυρίζουν αυτοί οι μαλάκ@ς;

Γιατί χαίρονται για τη "Μακεδονία" οι αναρχοάπλυτοι φασίστες;;

Αααα για τη μαλακία που έκαναν πέρσι αυτοί οι μαλέκ@ς και ειδικά αυτός αριστερά:

Εργασια για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Η ένταξη στην Ε.Ο.Κ. ως βασικός άξονας της διακυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή - Οι εθνικές εκλογές του 1981 ως σημείο αποτίμησης

Εργασία στα πλαίσια του του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Enter the Dragon

Του Ηλία Μπέλλου

Ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Πεκίνο επικεφαλής μεγάλης πολιτικής και επιχειρηματικής ομάδας με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων από τον «κινεζικό δράκο» καταπλέει αύριο Παρασκευή στο λιμάνι του Πειραιά το φορτηγό πλοίο Zhenhua 24 με πέντε από τις πιο σύγχρονες γερανογέφυρες στον κόσμο.

"Η ευρωκρίση προκλήθηκε από τις ΗΠΑ, μεσω ΓΑΠ, για ν' ανακόψουν το ευρώ!"

Οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου, υποστηρίζει ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown».

Στα χέρια των Κινέζων περνάει το Ελληνικό;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ |

Ενδιαφέρον για το Ελληνικό εξεδήλωσαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Κινέζοι στη σημερινή συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός τους Λι Κετσιάνγκ με τον Αντώνη Σαμαρά.

Oι Ρώσοι "θέλουν" τον 11χρονο

Η κατάσταση του 11χρονου Ρώσου τραυματία «έχει σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λίγο βελτιωθεί και εάν κριθεί απαραίτητο θα τον μεταφέρουμε στη Ρωσία», δήλωσε πριν από λίγο η υφυπουργός Υγείας της Ρωσίας Τατιάνα Γιάκοβλεβα. Όπως επισημαίνει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι, «η απόφαση για τη μεταφορά του τραυματισμένου παιδιού από την Αθήνα στη Μόσχα, με ειδική πτήση του υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών, θα ληφθεί κατά σύσταση των Ελλήνων γιατρών και τη συμφωνία των συγγενών του αγοριού».

Κατάθεση Κασιδιάρη για το επεισόδιο με την Κανέλλη

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε σήμερα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για το επεισόδιο που είχε με την Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ-1.

Εντελως "ξεφουσκωτη" εφμανιζεται πλεον η συνταξιούχος Αγγελος της Βικτόρια [εικόνες]

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι φωτογραφίες που δείχνουν την τελευταία φωτογράφηση της Μιράντα Κερ για το VS. Κυρίως γιατί μοιάζει να έχει χάσει άπειρους πόντους στο σημείο της ανατομίας της που είχε εκτιμήσει εδώ και χρόνια το αντρικό κοινό.

Ακομα χειροτερα, γιατι μας ξεφτιλισε! «Στις φλέβες μας κυλάει ελληνικό αίμα» λέει η αδερφή του 20χρονου Ολλανδού

Η μητέρα του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ που μαχαίρωσε 20 φορές τον 12χρονο Ρώσο σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης είναι Ελληνίδα, όπως αποκάλυψε η αδερφή του νεαρού δράστη.

Προκλητικός ξανά ο Σειραγάκης στην απολογία του

«Με 32 παιδιά είχα μια σωματική επαφή που μπορεί να χαρακτηριστεί ακραία, αλλά όχι σεξουαλική», ήταν τα λόγια με τα οποία απολογήθηκε ο Νίκος Σειραγάκης.

«Μπορεί να είναι στόκοι οι λεβέντες της Χρυσής Αυγής, αλλά έχουν πολύ καλούς δικηγόρους»

«Οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής λένε ότι φοβήθηκα και κρύφτηκα πίσω από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, τους πάντες, για να μην αρθεί η ασυλία μου. Να μην οδηγηθώ στο δικαστήριο. Αυτό είναι ψέμα, διότι εγώ στο δικαστήριο θα οδηγηθώ», δήλωσε το πρωί της Πέμπτης στον ΒΗΜΑ FM 99,5 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας για τη μη άρση της ασυλίας του για το θέμα που προέκυψε με τον κοινουβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Χρήστο Παππά.

Απιστευτο χιουμορ απ' το ΥΠΟΙΚ: Δειτε τι εβγαλε

Το φακελάκι αποτελεί άγνωστη λέξη. Οι πολίτες αντιμετωπίζονται με ευγένεια και σε καμία περίπτωση δεν ανεβοκατεβαίνουν όλους τους ορόφους για να εξυπηρετηθούν. Δεν δίνεται προτεραιότητα σε υποθέσεις έπειτα από έξωθεν ή οίκοθεν παρέμβαση. Το οποιοδήποτε λάθος που θίγει δικαιώματα κάποιου πολίτη διορθώνεται αμέσως, ενώ η συνέπεια στις απαντήσεις έναντι αιτημάτων πολιτών - γραπτώς, τηλεφωνικώς ή αυτοπροσώπως - αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή.
Το σαβουάρ βιβρ των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών δεν επιτρέπει εξάλλου να υπάρξει παρέκκλιση σε ανάρμοστες συμπεριφορές.

Ή τουλάχιστον αυτό ευαγγελίζεται...

Αυτοι θελουν να τους υποστηριζουμε οταν παιζουν στο εξωτερικο; Ο Πρίντεζης χαρακτήρισε «πράγμα» τη φανέλα του Παναθηναϊκού κι ο Τόμιτς τραγουδούσε συνθήματα κατά των «Πρασίνων» [βίντεο]

Ο χαρακτηρισμός «πράγμα» του Γιώργου Πρίντεζη για τη φανέλα του Παναθηναϊκού προκάλεσε αντιδράσεις. Ο διεθνής φόργουορντ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Βράδυ» του ΑΝΤ1 και όταν ρωτήθηκε αν θα έβγαζε ποτέ τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού για να παίξει στον Παναθηναϊκό, απάντησε: «Δεν θα φορούσα αυτό το πράγμα...».

Ναυτιλία, αεροδρόμια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζήτησαν οι Κινέζοι από τον Σαμαρά


Ολοκληρώθηκε στο Πεκίνο η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Κινέζο ομόλογό του Λι Κετσιάνγκ. Στο τραπέζι των συζητήσεων των δύο ηγετών βρέθηκαν όπως ήταν φυσικό οι ελληνοκινεζικές σχέσεις με έμφαση στην οικονομική συνεργασία ως βάση για τη διαμόρφωση μίας μακρόπνοης στρατηγικής σχέσης.

Να το κοιταξει αυτο ο Δενδιας-Κάτοικοι πλ.Αμερικής: "Όταν έχουμε πρόβλημα φωνάζουμε την Χρυσή Αυγή" (VIDEO)

Λένε πως χρυσαυγίτες κάνουν ελέγχους στην περιοχή και καλούν σε συμμόρφωση

Νέες διαστάσεις παίρνει ο εμπρησμός ενός μπαρ Καμερουνέζων στην πλατεία Αμερικής τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με περιγραφές κατοίκων, το επεισόδιο έγινε επειδή δεν «συμμορφώθηκαν» με τις υποδείξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Ρωσικό ενδιαφέρον για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το ενδιαφέρον της κρατικής εταιρείας σιδηροδρόμων της Ρωσίας για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους (σ.σ. την ΤΡΑΙΝΟΣΕ), επιβεβαίωσε σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αλεξέι Ποπόφ, μιλώντας στο περιθώριο του 1ου Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Φόρουμ.

Γιατί ο Σαμαράς είπε ένα εκατομμύριο «ευχαριστώ» στους Κινέζους;

Δείτε τι έγραψε ο Πρωθυπουργός στο βιβλίο επισκεπτών της Απαγορευμένης Πόλης στο Πεκίνο

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ». Με αυτή τη φράση ολοκληρώνεται το μήνυμα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στο βιβλίο επισκεπτών της «Απαγορευμένης Πόλης» στο Πεκίνο.

Μπουτάρης: Τιμή το Gay Parade για τη Θεσσαλονίκη, ντροπή η Χρυσή Αυγή

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο Gay Parade που έρχεται στην πόλη τον Ιούνιο, αλλά και στη Χρυσή Αυγή.

Νέο βίντεο - σοκ: Ισλαμoφασιστες εκτελούν 11 Σύρους στρατιώτες

Μαχητές του Μετώπου αλ-Νόσρα που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα εκτέλεσαν 11 άνδρες με την κατηγορία της συμμετοχής στις σφαγές που διαπράχθηκαν από τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Ειχε ξανασυλληφθει το 2000 στις ΗΠΑ το ζωο της Κερκυρας: "Το εκανα πρωτη φορα και δεν μετραει"

ΣΟΚ από τις καταθέσεις της μητέρας και του ανήλικου-θύμα του παιδεραστή της Κέρκυρας-Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς δρούσε ο αρρωστημένος προπονητής του Κρίκετ και πώς προσέγγιζε τους ανήλικους

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Δίπλα του, υπήρχαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά. Η έφοδος των Αστυνομικών, στο σπίτι του, ήταν το τέλος της παρανοϊκά αρρωστημένης δράσης του, με εξωτικές συνευρέσεις με ανήλικους.

Από τη Νάντια Αλεξίου

Ετσι εξηγουνται τα γιαουρτια στον ΣΥΡΙΖΑ!! Το DNA αποδεικνύει: Ευρωπαιοι και οχι αφρικανοι ΄η Ασιατες οι Μινωιτες

[Δεν εξηγειται βεβαια το καφριλικι να ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ αλλα κατι ειναι και το οτι γιαουρτωσαν και κυνηγησαν τους ΣΥΡΙΖΑιους]

Η ανάλυση του DNA από σκελετούς Μινωιτών που βρέθηκαν, κυρίως στο Λασίθι, απέδειξε πέραν κάθε αμφιβολίας και προηγούμενων εικασιών ότι οι δημιουργοί του Μινωικού Πολιτισμού κατά την Εποχή του Χαλκού δεν κατάγονταν ούτε από την Αφρική, ούτε από την Ασία, όπως υπέθεταν, παλαιότερα, ορισμένοι αρχαιολόγοι, αλλά ήταν Ευρωπαίοι.

Γελαει ο κοσμος: «Καταγγελία: Δεν υπάρχει ακόμα πλατεία Αννα Παναγιωταρέα»

Οι πληροφορίες που διέρρευσαν από χθες ότι η δημοσιογράφος και πανεπιστημιακός Άννα Παναγιωταρέα θα αναλάβει θέση μέλους στο ΔΣ του Εθνικού Θεάτρου, έχει προκαλέσει από χθες πλήθος αντιδράσεων και σχολίων, με έντονο το χιουμοριστικό στοιχείο.

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

  Μετά μην απορείτε γιατί ο Σαμαράς θα πάρει και τις επόμενες εκλογές.Όταν βγαίνει κάποιος και σου λέει ότι

   

Όλιβερ Στόουν: Ο Τσίπρας είναι η ελπίδα όλου του κόσμου.

το πιθανότερο είναι να σε ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Έστω και  αν αυτός που στο λέει είναι ο βραβευμένος σκηνοθέτης.
 Μάλιστα και ο Τσίπρας του απάντησε ότι
  'Έχω δει όλες τις ταινίες του ΣΤΟΟΥΝ"
  Μήπως όμως επειδή τα αγγλικά του ALEXIS δεν είναι και πολύ καλά ,εννοούσε με τη λέξη ΣΤΟΟΥΝ,την ΣΑΡΟΝ ?
 
 

Τελικά ο OLIVERκαι ο  ALEXIS συναντήθηκαν στο ΖΑΓΚΡΕΜΠ από όπου και η παρακάτω ΦΟΤΟ.




     

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ








Το πηραν αποφαση οι Αγγλοι: H Ελλάδα επιβίωσε και πλέον μπορεί και να ακμάσει

Ύμνος από την Financial Times για την προσπάθεια της χώρας... παροτι τον προηγουμενο καιρο ονειρευοταν καταρρευση της Ελλαδας, χρεοκοπια και διαλυση της ευρωζωνης

Για την αντιστροφή του κλίματος στην Ελλάδα κάνουν λόγο οι Financial Times, οι οποίοι σε άρθρο τους αναφέρουν πως ορισμένα από τα μεγάλα επενδυτικά funds τα οποία είχαν στοιχηματίσει πως η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ, τώρα πιστεύουν πως θα ακμάσει, αν και παράλληλα αναφέρουν πως υπάρχουν ακόμα πολλά οικονομικά προβλήματα στη χώρα.

Απιστευτες υπηρεσιες ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Κυβερνηση: Καθηγητρια της εσπειρε τρόμο με την πρόταση της

Όπως πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα υπάρχει μια αντίστοιχα ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα έτσι και πίσω από κάθε ανατρεπτική απόφαση εντοπίζεται … γυναικείος δάκτυλος. Πέραν, λοιπόν, της θεαματικής κωλοτούμπας των ΣΥΡΙΖαίων (Κοτσυφάκης) στη συνεδρίαση των συνδικαλιστών καθηγητών , η πρόταση της...

«Ναι» από το Βερολίνο στη μείωση ΦΠΑ

Πείστηκε το Βερολίνο για τη μείωση του ΦΠΑ σε τομείς που σχετίζονται με τον τουρισμό, ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι Γερμανοί ακόμη έχουν αντιρρήσεις ως προς την ανάγκη ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Θερμή υποδοχή Σαμαρά στην Κίνα (φωτορεπορτάζ)

Από τις 3 τα ξημερώματα ... ώρα Ελλάδας φυσικά, κανονικά ώρα Κίνας στις 9 το πρωί ξεκίνησε το πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά και της ελληνικής αντιπροσωπείας που τον συνοδεύει στην Κίνα. Αρχικά έγινε παρουσίαση του διαφημιστικού σποτ του Glamorous Greece, ενός τετράωρου ντοκιμαντέρ το οποίο γύρισε το κινεζικό κρατικό δορυφορικό κανάλι CCTV. Στη συνέχεια η ελληνική αντιπροσωπεία και ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν την Απαγορευμένη Πόλη.

Νεο βιντεο φρίκη απ' τη Συρία- Ισλαμοφασιστας αποκεφαλίζει πολίτη

Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό έγκλημα στη Συρία, όπου ένας αντάρτης εμφανίζεται να σε βίντεο να τρώει την καρδιά νεκρού, όλο και περισσότερα βίντεο που ανέβηκαν ή ανεβαίνουν στο διαδίκτυο, δείχνουν την σκληρή πραγματικότητα του πολέμου στη Συρία και τις φρικαλεότητες που γίνονται.