21 Μαΐου 2013

Εβαλε κάμερα για να καταγράψει φαντάσματα και... έπιασε τη γυναικα του να τον κερατωνει-Διαβαστε με ποιον

Φαντάσματα περίμενε ότι θα κατέγραφαν οι κάμερες που τοποθέτησε στο σπίτι του ένας άνδρας από την Τασμανία. Ωστόσο, αυτό που κατεγράφη τελικά, ξεπερνούσε κάθε φαντασία... Οι κάμερες που είχε τοποθετήσει δεν είχαν καταγράψει κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις αλλά την επί 11χρόνια σύζυγό του να έρχεται σε ερωτική επαφή με...

Εμμισθος ΣΥΡΙΖΑιος απ' την Αθηνα παριστανει την «τοπικη κοινωνια» στην Ιερισσο

Ο τυπος λεγεται Κωστας Μαρματάκης και ειναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. ΄Οταν δεν ειναι στα γραφεια του ΣΥΡΙΖΑ να τρολαρει κοσμο στο twitter, οργωνει ολη την Ελλαδα και παριστανει την "τοπικη κοινωνια".

Γυμνόστηθη καλλονή των Femen «αναστατώνει» τη Νέα Υόρκη! (ΦΩΤΟ)

Γυμνόστηθη, αλλά καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με δύο ζουμερά μήλα, μια ακτιβίστρια της οργάνωσης Femen κατέφθασε στη Νέα Υόρκη, με σκοπό να υποστηρίξει την καμπάνια που καλεί στη νομιμοποίηση του... topless.

Hassan al-Banna: "Ισλαμικές αποικίες τα ελληνικά νησιά που πρέπει να επιστραφούν"

Σε άρθρο του, ο κ. Ανδρέας Μπανούτσος στο διαδικτυακό ιστότοπο http://www.rimse.gr/ δημοσιεύει σε κάποιο σημείο τη δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna.

Ανησυχία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο εκφράζει το ΚΚΕ

Την ανησυχία του για τη συζήτηση, έτσι όπως εξελίσσεται, με αφορμή το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και τη φημολογία γύρω από αυτό, χωρίς καν να έχει δοθεί στη δημοσιότητα εκφράζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του. «Η όλη συζήτηση, στην οποία εντάσσεται και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν είναι αθώα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Περισσός.

ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασε τους δερβίσηδες στο... στροβίλισμα ο Τσίπρας

Μια ακόμα αιχμηρή ανακοίνωση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, στην οποία υποστηρίζει πως ξεπέρασε και το στροβίλισμα των δερβίσηδων.

ΦΩΤΟ: Έτσι κάνετε στη Γερμανία κύριε πρέσβη;

[Καλα το αμαξι δεν το παρκαρε ο ιδιος αλλα κανας ελληναρας οδηγος του... ωστοσο υπευθυνος ειναι ο Πρεσβης...]

Σε θέση αναπήρων πάρκαρε το αυτοκίνητο του Γερμανού πρέσβη κατά την χθεσινή επίσκεψη του στην Παραμυθιά, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που δημοσιεύει το paramythia-online.gr.

Πέθανε ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας μετά από έξι εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική του ΚΑΤ

Εχασε τη μάχη με τη ζωή, αφού πάλεψε σκληρά επί έξι εβδομάδες, ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΚΑΤ...

Το παραδακι να τρεχει: Η Αυγή δημοσιεύει προσημειώσεις σπιτιών από τράπεζες!

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα δημοσιεύει συχνά (καταλαμβάνοντας αρκετές φορές μεγάλο χώρο) με το αζημίωτο δικαστικές κοινοποιήσεις για...

Μαξιμου: «Αν περάσει αυτο το νομοσχέδιο η μιση Ελλαδα θα παει φυλακη»

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου ανέφεραν νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ότι το νομοσχέδιο κατά της ρατσιστικής βίας δεν πρόκειται να περάσει έτσι όπως κατατέθηκε στην νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής.

Φαρ ουέστ στα Μέγαρα – Τσιγγανος πυροβόλησε και τραυμάτισε 2 αστυνομικούς

Μεγάλη ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στα Μέγαρα όταν αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο σε καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Ρομά, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να αρχίσει να πυροβολεί.

Οριστικά κατασκευάζονται ΧΥΤΑ σε Φυλή και Γραμματικό αποφάσισε το ΣτΕ

Tο «πράσινο φως» άναψε το Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι διαγωνισμοί κατασκευής ΧΥΤΑ στους δήμους Φυλής και στη θέση «Μαύρο Βουνό» Γραμματικού του δήμου Μαραθώνα Αττικής.

Σύννεφα στη Eurovision – Καταγγελία για δωροδοκίες από το Αζερμπαϊτζάν [βίντεο]

Ενα βίντεο που διέρρευσε ιστότοπος στη Λιθουανία απασχολεί τις τελευταίες ώρες και δημιουργεί πονοκέφαλο στην οργανωτική αρχή της Eurovision, καθώς με αυτές τις εικόνες έρχονται καταγγελίες για απόπειρες δωροδοκίας από την αποστολή του Αζερμπαϊτζάν για να πάρει 12 βαθμούς.

Σε δίκη ο ξεφτιλας διοικητής του ΑΤ Ρέντη για κλοπή και εκβίαση Πακιστανού!

Στον Πειραιά δικάζεται αύριο, 22 Μαΐου, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ρέντη, ο οποίος φέρεται ότι έκλεψε 4.000 ευρώ από τον Πακιστανό Ιμτιάζ Αλάμ Τζαφάρι και ακολούθως ότι τον εκβίαζε.

Να τον χαιρεται! Για ανυποταξία καταδικάστηκε ο αναρχοφασιστας του Νιώτη

Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ, καταδικάστηκε από το στρατοδικείο Ιωαννίνων για ανυποταξία, ο Δημήτρης Νιώτης, γιος του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη.

Ο μεγαλύτερος πύθωνας που υπήρξε ποτέ, πιάστηκε στη Φλώριδα

Πύθωνας Βιρμανίας, μήκους 19 ποδών πιάστηκε στην Νότια Φλώριδα.Ο Τζέησον Λεόν και μερικοί φίλοι του είδαν το ερπετό να εξέχει από θάμνους στα πλευρά ενός δρόμου , καθώς οδηγούσαν το βράδυ σε επαρχιακή περιοχή της νοτιανατολικής Miami-Dade County.

O Ράσελ Κρόου είναι στην Ελλάδα, τουϊτάρει σαν τρελός και κάνει βόλτες με... γουρούνα [βίντεο]

Οσο τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνταν με την επίσκεψη των αδελφών Καρντάσιαν στην Ελλάδα, ο σούπερ σταρ Ράσελ Κρόου – ο αδιαμφισβήτητος Μονομάχος- κανόνιζε το ταξίδι του στη χώρα μας χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι. Μέχρι που άρχισε να τουϊτάρει...

Τι ζήτησε η Gazprom από τον πρωθυπουργό

Δεκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έγινε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom Αλεξέι Μίλερ (Αlexey Miller) παρουσία του υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη Παπαγεωργίου, του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ Ι. Εμίρη και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Απίστευτο - Οργισμένος με τη διαιτησία φίλαθλος πέταξε τη μασέλα του στον αγωνιστικό χώρο [βίντεο]

Για μπουκάλια, κέρματα και άλλα μικροαντικείμενα που εκτοξεύονται στους αγωνιστικούς χώρους έχουμε ακούσει πάμπολλες φορές. Ωστόσο, αυτό που πέταξε ο αγανακτισμένος, προφανώς, φίλαθλος κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μπελγράνο με την Αρχεντίνος Τζούνιορς, ξεπερνά κάθε φαντασία.

«Όχι» στην άρση ασυλίας Δούρου-Κανέλλη για την υπόθεση Κασιδιάρη

Αρνητική είναι η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για άρση της ασυλίας της Ρένας Δούρου (ΣΥΡΙΖΑ) και της Λιάνας Κανέλλη (ΚΚΕ).

Η Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα μετά την μήνυση για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, που υπέβαλλε εναντίον των δύο βουλευτών ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης. Παρά το γεγονός ότι...

Θεσσαλονίκη: Ανασκευάζουν οι μάρτυρες στο κύκλωμα τοκογλυφίας

Ο πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώπιον του οποίου δικάζεται για 2η εβδομάδα η πολύκροτη υπόθεση, έδωσε εντολή στους μάρτυρες να εμφανίζονται στο δικαστήριο, μέχρι το τέλος της δίκης, για να εξεταστεί εάν θα κινηθεί σε βάρος τους διαδικασία για ψευδορκία.

Ερωτας Αυστριακών για Ελλάδα: Πηγή έμπνευσης η χώρα των 1.000 προορισμών

Συνεχίζονται οι «διθυραμβικές» εκφράσεις λατρείας για την Ελλάδα, τις ομορφιές της και τους εντυπωσιακούς προορισμούς που αυτή προσφέρει για τους τουρίστες, τη στιγμή που η αύξηση των κρατήσεων από την Αυστρία για ελληνικούς προορισμούς σπάει κάθε ρεκόρ.

Φαηλος: ΟΑλεξης παρεξηγησε τον Ζιζεκ γιατι εμαθε αγγλικα σ' αυτο το φροντηστηριο (βιντεο)

Πλακα κανει με τον Αλεξη ο Φαηλος Κρανιδιωτης γραφοντας οτι αντι για γκουλαγκ καταλαβε γκουλας και χειροκροτησε γιατι τελειωσε τις μαλακ@ες ο τρελος και θα πηγαιναν για φαι...

Το οτι δεν ξερει καλα αγγλικα το δικαιολογησε με το οτι μικρος εκανε αυτο το φροντηστηριο:

Γεωργιάδης vs. Κασιδιάρης-«Εν καιρω» θα τα φτιαξει ολα η ΧΑ... «εν καιρω» ομως και οχι αμεσως

Αγριο στριμωγμα εφαγε ο Κασιδιαρης απο τον Αδωνι το πρωι στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ. Λογικο καθως για αλλη μια φορα αποδειχθηκε αυτο λεμε εδω και καιρο: Η πληρης ανυπαρξια θεσεων της ΧΑ περα απο τους λαθρο και αντε τα εθνικα θεματα. Το μονο σημειο που ο Αδωνις και η ΝΔ ειναι με την πλατη στον τοιχο και ψελιζουν δικαιολογιες ειναι...

ΒΙΝΤΕΟ: Όποιος απειλεί να σφάξει τους άλλους δεν πρέπει να κλαίγεται άμα φάει καμια αδέσποτη...

Θαυμάστε την κότα Λιάνα Κανέλλη που έκανε τον μάγκα και μετά από λίγες μέρες κλαψούριζε και ήθελε τη συμπαράστασή μας:

Η Bild έχει αποκλειστική φωτογραφία της Μέρκελ με στολή πολιτοφύλακα στα 17 της

«Η νεαρή γυναίκα με τη στολή, σήμερα είναι καγκελάριος μας» γράφει η Bild και δημοσιεύει φωτογραφία της 17χρονης Ανγκελα Μέρκελ -τότε Κάσνερ – να κατευθύνεται περιχαρής σε στρατόπεδο της Ανατολικής Γερμανίας, όπου φοιτητές εκπαιδεύονταν στην πολιτική άμυνα.

Μονο; "Ενας στους οκτώ χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ποστάρει ψεύδη"

Δεν προξενεί έκπληξη, ωστόσο μια έρευνα πάντα επισημοποιεί αυτό που οι πάντες υποπτεύονται. Ένας στους οκτώ χρήστες των μέσων μαζικής δικτύωσης επινοούν πολλά απ' όσα αναρτούν στο Facebook και στο Twitter. Προφανώς διότι θεωρούν βαρετή την αληθινή τους ζωή, εξ ου και παραδέχονται ότι ψεύδονται στο Facebook και στο Twitter, ώστε να παρουσιάζονται πιο ενδιαφέροντες.

Ο Πάπας έκανε εξορκισμό; (video)

Ιταλικό κανάλι παρουσιάζει πλάνα του Πάπα Φραγκίσκου, μαζί με πιστούς την Κυριακή της Πεντηκοστής και ισχυρίζεται πως ο Ποντίφικας κάνει εξορκισμό. Εκπρόσωπος του Βατικανού τόνισε ότι επρόκειτο για «απλή» προσευχή.Το βίντεο γυρίστηκε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου την Κυριακή (Πεντηκοστή για τους Καθολικούς) και μεταδόθηκε από το δίκτυο tv2000.

Επιστολή ΓΑΠ: Λυπηρή η προσπάθεια διάσπασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς

Ανοιχτή επιστολή προς τα κόμματα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στην οποία διατυπώνει την αντίθεσή του στην διάσπαση της οργάνωσης απέστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον γραμματέα της Διεθνούς Λουίς Αγιάλα.

Πρώην Υφυπουργός έλαβε χρηματοδότηση από τον Καραμπέρη!

Η δράση των τοκογλυφικών κυκλωμάτων φαίνεται πως είχε επεκταθεί και στον χώρο της πολιτικής. Σύμφωνα με έγγραφο – ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος», μεγάλο τοκογλυφικό κύκλωμα της Θεσσαλονίκης χρηματοδοτούσε υποψήφιους βουλευτές.

Παπαγεωργοπουλος απαντα στη «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»: «Γιατί τόσος φόβος;»

Νέα κραυγή απόγνωσης από τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος σε κείμενο που ανέβασε στο προσωπικό του μπλογκ επιτίθεται σε εφημερίδα της πόλης, η οποία τον κατηγορεί ότι άφησε οφειλές ύψους περίπου 39 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος πάντως κλείνοντας την επιστολή του γράφει: «Γιατί τόσος φόβος;».

Ψάχνουν γιατρούς για να στείλουν στα νησιά -53 θέσεις προκήρυξε το υπουργείο Υγείας

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για 53 επικουρικούς γιατρούς, απευθύνει το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να στελεχώσει νησιωτικές περιοχές.

Ο Πάγκαλος ζητάει να πάει φυλακή ο Τσίπρας επειδή χειροκρότησε τον Ζίζεκ

Την σφοδρή αντίδραση του Θεόδωρου Πάγκαλου προκάλεσαν οι περιβόητες δηλώσεις του Σλαβόι Ζίζεκ ότι πρέπει να πάνε σε στρατόπεδα (γκουλάγκ) όσοι δεν στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και, υπερβολικός όπως πάντα, ζήτησε να ...πάει φυλακή ο Αλέξης Τσίπρας.

SOS από τους επιστήμονες: Νέα απειλή για την Γη; (video)

Αστεροειδής μεγέθους 9 κρουαζιερόπλοιων κοντά στον πλανήτη μας

Ο αστεροειδής 1998 QE2 θα κάνει το πέρασμά του στις 31 Μαΐου σε απόσταση από τη Γη 3,6 εκατομμυρίων μιλίων, δηλαδή απόσταση 15πλασια από την απόσταση μεταξύ της Γης και της Σελήνης. Ο αστεροειδής θα είναι ορατός το διάστημα 30 Μαΐου - 9 Ιουνίου με τηλεσκόπια.

Ο Νέρι ξανά στον Ολυμπιακό;

Ο Νέρι παραθερίζει στην Ελλάδα και δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να τον δουν να ντύνεται και πάλι στα ερυθρόλευκα... Πως και υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει το εν λόγω προξενιό!!
Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ποιοί φοβούναι τους Ρώσους στην πώληση της ΔΕΠΑ -Η Ελλάδα στριμωγμένη

Για να συνανταται ο Σαμαρας με τον Μιλερ μαλλον η ελληνικη πλευρα εχει διαλεξει συμμαχο

Την κρίσιμη φάση στην οποία έχουν εισέλθει οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου σηματοδοτεί η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλής της Gazprom Αλεξέι Μίλερ.

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΩΣ «ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ» ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΧΑΦ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ...

Με αφορμή την ατυχή συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, προς τον «ΕΠΕΝΔΥΤΗ»

Ο εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρης Παπαδημούλης (του λοιπού Δ.Π. γιά τις ανάγκες οικονομίας του κειμένου) επιδιώκει συστηματικώς να πλασσάρεται ως μειλίχιος πολιτικός της Αριστεράς, χαμηλών αριστερών τόνων, εμφανιζόμενος ως αντίθετος με τις κατασκευασμένες ή άσκοπες αντιπαραθέσεις. Όσο, όμως, είναι θεμιτό να το επιδιώκει, άλλο τόσο οφείλει εις εαυτόν και να το αποδεικνύει και πολύ περισσότερο να μην ενεργεί προς την...αντίθετη κατεύθυνση, υποδαυλίζων αντιθέσεις και δημιουργών ή διευρύνων υφιστάμενα ήδη προβλήματα.

477 οι αυτοκτονιες για 2011 και οχι «χιλιαδες» οπως θα 'θελαν μερικοι

Το 2011 πραγματοποιήθηκαν 477 αυτοκτονίες! «Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό αυτοκτονιών που έχει καταγραφεί στη χώρα τα τελευταία 50 χρόνια, από την έναρξη δηλαδή των επίσημων καταγραφών», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΜΚΟ Κλίμακα, ωστόσο ο πραγματικός αριθμός αυτών είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

YΠΟΙΚ: Στα 306 εκατ. το πρωτογενές έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 4μηνο

Έλλειμμα ύψους 2,425 δισ. ευρώ παρουσίασε ο προϋπολογισμός το πρώτο τετράμηνο του 2013 έναντι ελλείμματος 9,148 δισ. ευρώ το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2012, και στόχου για έλλειμμα 5,740 δισ. ευρώ.

Το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 306 εκατ. ευρώ και είναι σημαντικά μειωμένο έναντι του πρωτογενούς ελλείμματος 1,729 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2012 και του στόχου για έλλειμμα 3,613 δισ. ευρώ.

ALERT Καραγκιοζης: Σύμβουλος της αλβανικής κυβέρνησης ο Τόνι Μπλερ

Ακόμη και για τα… άλλα ήθη που παραδοσιακά επικρατούν στην πολιτική ζωή της Μεγάλης Βρετανίας, ο Τόνι Μπλερ μοιάζει να έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο.

Ο άλλοτε πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, που αν είχε αποφύγει το “αυτογκόλ” του πολέμου στο Ιράκ, ενδεχομένως… θα κυβερνούσε μέχρι και σήμερα, ακολουθεί τα τελευταία χρόνια διεθνή καριέρα, είτε ως ομιλητής σε πανεπιστήμια, είτε ως σύμβουλος εταιρειών.

Η Βουλγαρία ζητά άδεια από την Ελλάδα για μνημείο του Delchev

Η Βουλγαρία θέλει να ανεγείρει ένα άγαλμα- μνημείο, στην περιοχή των Σερρών, στο μέρος όπου πέθανε το 1903 ο Βούλγαρος ήρωας Γκότσε Ντέλτσεφ.

Ο Δήμος του Μπλαγκόεβγκραντ- αναφέρει το βουλγαρικό Φόκους που επικαλείται δημοσίευμα της Ούτρινσκι Βέσνικ των Σκοπίων- απέστειλε γραπτό αίτημα για την κατασκευή του μνημείου.

ΑΨΟΓΟ! Και το εφάπαξ «κουρεύεται» για χρέη στο Δημόσιο

[Δεν μπορει να χρωστας και να τσεπωνεις απο αριστερα και δεξια... ΤΕΛΟΣ]

Νέα «ψυχρολουσία» περιμένει τους οφειλέτες του Δημοσίου, καθώς ακόμα και αν έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση ή αν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό», η εφορία θα έχει πλέον το δικαίωμα να τους παρακρατήσει έως και το 50% του βοηθήματος.

Αντιδράσεις για τη λιμουζίνα του Χριστόφια

Την απόφασή της για την αγορά αυτοκινήτου αξίας 43.188 ευρώ, το οποίο θα δοθεί στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, θα κοινοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, μετά από αίτημα του υπουργικού συμβουλίου.

Συγκεντρώνουν υπογραφές για να μη μιλήσει ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέδριο για την Ευρώπη

Υπό αμφισβήτηση τίθεται η συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ως ομιλητή σε συνέδριο του TEDGlobal 2013, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο (10 - 14 Ιουνίου). Το συνέδριο αυτό θεωρείται κάτι σαν εναλλακτικό Νταβός για «έξυπνες ιδέες».

Η Ντόρα “φλερτάρει” με τις Βρυξέλλες

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι πληροφορίες και οι φήμες για το ενδεχόμενο να είναι η Ντόρα Μπακογιάννη εκείνη η οποία θα διαδεχθεί τη Μαρία Δαμανάκη στο αξίωμα της Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά, και με προφανή στόχευση να δοθεί πολιτικό υπόβαθρο στο συγκεκριμένο αξίωμα.

Για τρίτη φορά στην Ελλάδα ο ισχυρός άντρας της Gazprom

Το θέμα της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, για την οποία η Gazprom είναι υποψήφια θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της εταιρείας Αλεξέι Μίλερ.

Τα προνόμια της Tρόικα στην Ελλάδα -Tι δαπανούν, τι γίνεται με τους φόρους

Προνόμια και ασυλίες απολαμβάνουν το προσωπικό του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ΕΚΤ, καθώς και τα μέλη της Ομάδας Δράσης στην Ελλάδα, με βάση τις συνθήκες και τις συμφωνίες, όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα που διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Δημόσιο δεν εισπράττει ούτε με δικαστική απόφαση -Χάνει το 30% των εσόδων του ΦΠΑ

Σε «γάγγραινα» για τον Προϋπολογισμό εξελίσσεται η συσσώρευση υποθέσεων στα φορολογικά δικαστήρια, δικαιώνοντας εν πολλοίς την Τρόικα και την Ομάδα Κρούσης του Χορστ Ράιχενμπαχ που θεωρούν ότι οι καθυστερήσεις στην απονομή (και διοικητικής) δικαιοσύνης, βλάπτει σοβαρά τα δημόσια έσοδα.

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ γιατί στέλεχος είναι και μέτοχος της εταιρείας ορκωτών λογιστών

Μεγάλος θόρυβος έχει προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από το γεγονός ότι ένα νέο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος που έχει διορίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ταυτόχρονα μέτοχος της μιας εκ των έξι εταιρειών ορκωτών λογιστών που «ξεσκονίζουν» τα οικονομικά.

Απίστευτα βίντεο από τον ανεμοστρόβιλο φονιά που σκόρπισε το θάνατο στην Οκλαχόμα

Εικόνα ολοκληρωτικής καταστροφής στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, δεκάδες ανεμοστρόβιλοι που έφτασαν τα 200 μίλια την ώρα σάρωσαν τις τελευταίες ώρες την περιοχή. Το φονικό πέρασμα της θεομηνίας άφησε πίσω της τουλάχιστον 91 νεκρούς ανάμεσα στους οποίους και 30 μαθητές.

H κόρη του Βενιζέλου αποφοίτησε από αμερικανικό πανεπιστήμιο στην Ουάσινγκτον... ερχεται κι αυτη να μας σωσει

Περιχαρείς ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η σύζυγός του Λίλα παρευρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης της κόρης τους Εβελίνας από το τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Τζορτζτάουν στην Ουάσινγκτον.

Μια χαρα: «Φακέλωμα» όλων των τραπεζικών λογαριασμών

Στη δημιουργία Μητρώου Τραπεζικών Λογαριασμών, που θα αποτελέσει τον βασικό κορμό του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου, θα προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την Λογιστική Τυποποίηση και Έλεγχο που θα κατατεθεί έως την Πέμπτη στη Βουλή.

Το Ισλάμ στον κόσμο και η Ελλάδα

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται τα τελευταία χρόνια και στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το Ισλάμ, δεν είναι ούτε λίγα ούτε όμως μπορούν να γίνουν αποδεκτά -με οποιοδήποτε τρόπο- από τους φυσιολογικούς ανθρώπους (όλους αυτούς που δεν ταΐζονται από διάφορες ΜΚΟ ή που δεν έχουν οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα ή οποιαδήποτε σχέση συναλλαγής με το Ισλάμ) του δυτικού κόσμου.
Στην πραγματικότητα, το Ισλάμ έχει την δική του κουλτούρα, τους δικούς του νόμους, την δική του πολιτική άποψη για τις ελευθερίες του

Ο έμμισθος admin του ΣΥΡΙΖΑ που προτείνει «συγκεκριμένα ποσά βίας για το πέρασμα στον σοσιαλισμό» (ΒΙΝΤΕΟ)


Το μέλος της Κ.Ε. του  ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημοσθένης Παπαδάτος –  Αναγνωστόπουλος, είναι ένας από τους έμμισθους admin του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο ίδιος και διαχειριστής της σελίδας rednotebook.gr: