22 Μαΐου 2013

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο χειρότερος οδηγός του πλανήτη – Προκάλεσε 5 τροχαία σε ένα λεπτό [βίντεο]

Τον τίτλο του χειρότερου οδηγού στον πλανήτη διεκδικεί ένας μηχανόβιος της κακιάς ώρας ο οποίος κατάφερε να προκαλέσει πέντε τροχαία ατυχήματα σε μόλις ένα λεπτό, στο ίδιο σταυροδρόμι προτού καταλήξει μεγαλοπρεπώς μέσα σε μία τεράστια τρύπα με νερό.

ΒΙΝΤΕΟ - Οι στιγμές μετά την επίθεση και το μήνυμα του δράστη με τα ματωμενα χέρια και το μπαλτά!!!

Κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψε με το κινητό του, τις στιγμές που ακολούθησαν μετά την επίθεση που έγινε μέρα μεσημέρι στο Woolwich, περιοχή που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Λονδίνου.

Ποιος είναι ο 50χρονος παρουσιαστής που θηλάζει ακόμη [βίντεο]

Μπορεί να διανύει ήδη τη δεύτερη πεντηκονταετία της ζωής του, ωστόσο, θηλάζει ακόμη και μάλιστα δεν διστάζει να το κάνει και ζωντανά στο αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Αυτοί είναι οι δύο μαλάκ@ς που κατηγορούνται για ρατσιστικές επιθέσεις

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία των δύο δραστών που συνελήφθησαν με την κατηγορία της συμμετοχής σε Τάγματα Εφόδου που πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα οι δύο άντρες κατηγορούνται για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις, με ρατσιστικά κίνητρα, σε βάρος υπηκόου Καμερούν.

Πρόκειται για τους:

Αυτό είναι το ζώο απ' τη Χιλή, που βίαζε το 8χρονο παιδί της συναδέλφου του στην Αργυρούπολη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία του 50χρονου άνδρα που τον περασμένο Ιούλιο βίαζε επί μια εβδομάδα το οκτώ ετών παιδί μιας συναδέλφου του.

Απίστευτα μπινελίκια από δημοσιογράφο του BBC για τον Πάγκαλο: Ο Xoντρομπάσταρδος που γαβγίζει στο μαντρί των δανειστών

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις τον Χοντρομπάσταρδο*¹ ανάμεσα σε ένα πλήθος από πανέμορφες Ρωσίδες, βιομήχανους και μιντιάρχες στο Eurasia Media Forum στο Καζακστάν (κάτι σαν καρναβάλι για τους ανατολίτες ολιγάρχες), γράφει ο δημοσιογράφος Γκρεγκ Πάλαστ για τον πρώην υπουργό σε ένα απίστευτα σκληρό άρθρο με τίτλο «Έτσι εκνεύρισα τον Πάγκαλο».

Το ίνδαλμα του Πούτιν, Λεονίντ Μπρέζνιεφ, θεωρούν οι Ρώσοι καλύτερο ηγέτη στην Ιστορία

Ο σκληρός ηγέτης της πρώην ΕΣΣΔ, Λεονίντ Μπρέζνιεφ, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ηγέτης στην ιστορία της Ρωσίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Κέντρου Λεβάντα που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη.

Οι 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου - Εκεί που κάθε κάτοικος βγάζει ως και 70.000 ευρώ το χρόνο

Mπορεί τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και ο Ευρωπαϊκός Νότος να μαστίζονται από την οικονομική κρίση, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χώρες στον πλανήτη που ευημερούν.

Σύμφωνα με το ΑΕΠ ανά κάτΟι 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου - Εκεί που οι κάτοικοι βγάζουν ως και 70.000 ευρώ το χρόνοοικο η λίστα με τις 10 πιο πλούσιες χώρες του κόσμου, όπως αναφέρει το K-mag.gr, έχει ως εξής:

ΝΔ εναντίον αντιρατσιστικού: Η Ελλάδα έχει νομικό πλαίσιο από το 1979, δεν χρειάζεται νέο

Η ευρωπαϊκή οδηγία για τη δημιουργία αντιρατσιστικού νόμου δεν είναι δεσμευτική για την Ελλάδα, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία επισημαίνει πως η χώρα μας έχει ήδη σχετικό νομικό πλαίσιο από το 1979.

Έκτακτο: Αποκεφάλισαν Στρατιωτικό στο Λονδίνο !!!!

Πριν από λίγο, σε προάστιο του Λονδίνου, δύο άγνωστοι αποκεφάλισαν Στρατιωτικό.

Η αστυνομία άνοιξε πυρ και σκότωσε τον έναν από τους δυο αγνώστους.

Όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μιλούν για τρομοκρατική επίθεση.

Η κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας χειρίζεται την υπόθεση ως τρομοκρατική επίθεση και ο Πρωθυπουργός δηλώνει σοκαρισμένος.

Με την ΑΟΖ πήγε στην Σύνοδο Κορυφής ο Σαμαράς

Τι είπε στους Ευρωπαίους ηγέτες ο Έλληνας πρωθυπουργός

Στην ανάγκη έρευνας και ανάπτυξης των εγχώριων χερσαίων και θαλασσίων ενεργειακών πόρων μέσα στην Ευρώπη, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την παρέμβαση του στη Σύνοδο Κορυφής.

Πόσα πήραν Αγάθωνας και Koza Mostra για τη συμμετοχή στη Eurovision (BINTEO)

Τα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα για τις συνθήκες υπό τις οποίες ταξίδεψε η ελληνική αποστολή στη Eurovision της Σουηδίας, μόνο περήφανους δεν μας κάνουν. Ο παρουσιαστής, αφού σημείωσε ότι έκανε ο ίδιος ρεπορτάζ και μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις με την επιστροφή με ΚΤΕΛ, είπε σε έξαλλη κατάσταση σήμερα:

ΒΙΝΤΕΟ: Μαλακ@ς υπάλληλος πλοίου παρενοχλεί σεξουαλικά 11χρονο κοριτσάκι (Video)

Καλά και το μικρό χαζό δεν αντιδρά καθόλου!! Άρχισε τις τσιρίδες μωρη χαζή και πλακωσέ τον στις νυχιές!

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν 33χρονο άνδρα, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου να παρενοχλεί σεξουαλικά ένα 11χρονο κοριτσάκι.

Οι φημισμένοι πολεμιστές Γκούρκας παίζουν τον …. «Ζορμπά» του Θεοδωράκη (Video)

Η μουσική μπάντα του φημισμένου συντάγματος των Νεπαλέζων πολεμιστών Γκούρκας (Gurkhas) συμμετείχε στο διεθνούς φήμης φεστιβάλ μουσικών μπάντων των χωρών μελών του ΝΑΤΟ με την επωνυμία “Virginia International Tattoo and NATO Festival” στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ.

Σε άτομα με ειδικές ανάγκες τα όργανα του ΓΑΠ... τα οργανα γυμναστικής, γιατί τα άλλα δεν τα θέλει κανείς

Ζητάνε από τον ψήστη της Πάρου να επιστρέψει κάποια που "δανείστηκε"...

Είδαν και απόειδαν στο ΠΑΣΟΚ ότι δύσκολα θα βρεθούν αγοραστές για το ακριβοπληρωμένο γυμναστήριο του Γιώργου Παπανδρέου στην Ιπποκράτους και έτσι αποφάσισαν να το «ξεφορτωθούν» για καλό σκοπό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης αφού εξάντλησε κάθε περιθώριο να σπρώξει στην αγορά το γυμναστήριο της Ιπποκράτους τώρα σκέφτεται να δωρίσει όλο τον εξοπλισμό σε Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.

Ισχυρότερη γυναίκα στον κόσμο και πάλι η Άνγκελα Μέρκελ

Τη διεθνή επιρροή της και την κυρίαρχη θέση της στο σύγχρονο οικονομικο-πολιτικό περιβάλλον επιβεβαιώνει, για μια ακόμα φορά, η Άνγκελα Μέρκελ.

Δημόσια διαπόμπευση για τις κότες οπλοφόρους βουλευτές που δεν θα παραδίδουν τα όπλα πριν μπουν στη Βουλή

Δέσμη δραστικών μέτρων για την περιφρούρηση του κοινοβουλίου από τους ίδιους τους βουλευτές φέρεται αποφασισμένος να λάβει ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Πιο αναλυτικά, για την αντιμετώπιση της οπλοφορίας των βουλευτών ο κ. Μεϊμαράκης έχει δώσει εντολή την φρουρά της Βουλής να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στις εισόδους του κοινοβουλίου.

Τον Παπακωνσταντίνου… δείχνει και ο Διώτης!

Μετά το ΠΑΣΟΚ και ο Ιωάννης Διώτης «καρφώνει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως δεν είχε ενημερωθεί πως το έγγραφο που είχε παραλάβει από τη Γαλλία για τη λίστα Λαγκάρντ, ήταν νόμιμο.

Σαμαράς: Η Ευρώπη πρέπει να διευρύνει τις ενεργειακές της πηγές

Την ανάγκη η Ευρώπη και ειδικότερα η Ελλάδα με την Κύπρο να προχωρήσουν στη διεύρυνση των ενεργειακών τους πηγών και να μειώσουν, έτσι, την ενεργειακή τους εξάρτηση, τόνισε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

Asteras - PAOK Live Stream (Αστέρας - ΠΑΟΚ 20:30)

Δείτε τον αγώνα απο τα παρακάτω λινκ:

Tι είναι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ που εξάπτει τη φαντασία του Πανου και των ΑΕροψεκασμενων-Ποιοί συμμετέχουν [εικόνες]

Κάθε χρόνο από το 1954, επιχειρηματίες και πολιτικοί ανταλλάσσουν απόψεις για την παγκόσμια οικονομία. Πρόκειται για ένα πολύ κλειστό κλαμπ που ονομάζεται Μπίλντεμπεργκ γιατί η πρώτη συνάντηση έγινε στο Ξενοδοχείο Bildeberg στο Osterbeek της Ολλανδίας, μετά από πρόσκληση του Πρίγκηπα Μπερνάρ της Ολλανδίας, συνιδρυτή της Λέσχης με τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Οι Τούρκοι ευχήθηκαν «Καλή ανάρρωση» στην Angelina Jolie και της έστειλαν βερίκοκα

Όπως είναι γνωστό, η Angelina Jolie υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και οι Τούρκοι της ευχήθηκαν «Καλή ανάρρωση» με έναν ιδιαίτερο τρόπο... της έστειλαν βερίκοκα!

Η εξομολόγηση ενός “φασίστα”

Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια, από τη μέρα που βρόντηξα πίσω μου για τελευταία φορά τη βαριά πόρτα του αμφιθεάτρου της ΑΣΟΕΕ, αποφασίζοντας να μην ξαναπατήσω σ’ αυτό το ευαγές ίδρυμα, ό,τι και να μου κόστιζε αυτή η επιλογή.

Είχα μόλις αποφύγει να πιαστώ στα χέρια, καθώς τη στιγμή που η αδρεναλίνη χτυπούσε κόκκινο, ο άλλος, ο αποστασιοποιημένος μου εαυτός, που πάντα διάγει τον δικό του, ανεξάρτητο από τα ανθρώπινα πάθη βίο, με συμβούλεψε να φύγω, γιατί: «και να πλακωθείς τι θα βγει; Η βλακεία είναι ανίκητη».

Γελανε και οι πετρες με τη λασπη του πρασινοφρουρου Παπαχρηστου εναντιον του Σαμαρα, για τον διορισμο Γιανναρη

-Τι ψεμματα λεει ο Παπαχρηστος;
-Τι απανταει ο Γιανναρης;
-Ποιος ειναι ο "γιατρος" που τον κατηγορει και γιατι;

Μιλαμε για τον γνωστο ειδικο λασπολογο, Γιωργο Παπαχρηστο, που προσπαθει εκτελωντας εντολες ΠΑΣΟΚ να τσαλακωσει την εικονα Σαμαρα με ψευδη στοιχεια, οπως εκανε παλαιοτερα οταν ελεγε οτι ο Καραμανλης χαζευει στο Μαξιμου και ο Καραμανλης ηταν στην Ισπανια ΄η οπως εκανε προσφατα με τον Γιωργακη και το ταξιδι που κοστισε 200.000 για να βγει ο ιδιος σε λιγες μερες και να πει: "εκανα μωρε ενα μικρο λαθακι και προσθεσα ενα μηδενικο, πως κανετε ετσι;"

Συμφωνα με τον Παπαχρηστο λοιπον ο "Σαμαρας διορισε καποιον καταδικασμενο χωρις μεταπτυχιακο σε θεση ευθυνης"

Δειτε τι γραφει και διαβαστε μετα και ποια ειναι η αληθεια:

Η Ελλάδα που επιστρέφει παρά τις απειλές για γκούλαγκ από Τσιπρα-Ζιζεκ

Του Στέφανου Κασιμάτη

Επισκεπτόμενος χθες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με σκοπό να τον ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά». Εχω την εντύπωση ότι κάθε σοβαρός άνθρωπος που πρόσεξε τη συγκεκριμένη φράση πρέπει να έμεινε εμβρόντητος. Εξαρτάται, πρώτα απ’ όλα, ποια Ελλάδα εννοεί ο πρωθυπουργός.

XAXA XI... Γελασαμε με το χιουμορ του "έγκριτου"

Δείτε με τι γελάει ο Κώστας Βαξεβάνης:

Άτιμη Μέρκελ με τα μνημόνιά σου: υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ εισέπραττε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Τη σύνταξη της αποθανούσας μητέρας της εισέπραττε για αρκετά χρόνια μια πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για την κ Ελένη Γκίκα υποψήφια στη Β Αθηνών στις εκλογές του 2007 με το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Αγκού Αγκού γκουλάγκ

Άρθρο του Π.Λιάκου στη Δημοκρατία για τον "χιουμορίστα" "φιλόσοφο" και τον Αλεξη Τσιπρα που χειροκροτουσε:

Στη φυλακή Γαλλίδα βουλευτής για υπεξαίρεση... σοσιλΗστρια τι αλλο;

Η Σιλβί Αντριέ, βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην περιφέρεια της Μασσαλίας, καταδικάστηκε σήμερα από τη γαλλική δικαιοσύνη σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων τα δύο με αναστολή, για μια υπόθεση διαφθοράς.

Τέλος τα κινητά στις φυλακές -Θα τοποθετηθούν κλωβοί σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα

Την απόφαση της κυβέρνησης να τελειώνει με την ιστορία των κινητών τηλεφώνων στις φυλακές αποκάλυψε στη βουλή ο υφυπουργός Δικαιοσυνης Κώστας Καραγκούνης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη.

Μπαλτάκος: Δεν εγκρίθηκε το αντιρατσιστικό-Ψευδεις οι διαρροες Ρουπαικωτη

Διαψεύδει δημοσιεύματα με διαρροές Ρουπακιωτη σύμφωνα με τα οποία η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή ενέκρινε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διελκυστίνδα στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Απαντώντας σε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία...

Αθώος τελικα ο αντιπρύτανης για το ακριβό δώρο

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής και ο πρώην διευθυντής της εταιρείας αξιοποίησης και διαχείρισης του ΑΠΘ, Γιώργος Δημητριάδης.

Απόφαση "χαρας ευαγγελια" του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τους υπαλληλους της Βουλης

Του Παναγιώτη Στάθη

Τέλος στο ειδικό καθεστώς που διέπει τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των υπαλλήλων της Βουλής (ύψος συντάξεων, όρια εξόδου από την υπηρεσία, πιθανότατα εφάπαξ κ.λπ.) βάζει με απόφαση βόμβα η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Χρυσή Αυγή "στολίζει" πασιγνωστη δημοσιογραφο: "κότα, μπεμπεκίζουσα, κυράτσα, σταφιδιασμένη" !

Το βράδυ της Δευτέρας το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, για μια ακόμη φορά ξεχείλισε από τον βόθρο της παραπληροφόρησης και της εμπάθειας. Η μπεμπεκίζουσα (παρότι κοντεύει τα 60) Στάη με απέριττο θράσος και αναίδεια ....

Αμβρόσιος σε ΣΥΡΙΖΑια Κανελλοπούλου: Κοίτα τη στραβομάρα σου, φασίστρια

Την πρεπουσα απαντηση εδωσε στη βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ, Μ. Κανελλοπούλου ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.

Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος εκτιμά πως η "λαλίστατη Κυρία Βουλευτή" του ΣΥΡΙΖΑ "διακατέχεται από φασιστική νοοτροπία", θέτοντας παράλληλα το ερώτημα εάν ανήκει στο σύστημα "αποφασίσαμε ή διατάζουμε". Απευθυνόμενος στην κ. Κανελλοπούλου ο κ. Αμβρόσιος υποστηρίζει :

Παναγιώταρος: "Η Χρυσή Αυγή θα γίνει η Χεζμπολάχ της Ελλαδας"... και η Ελλαδα Παλαιστινη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χθεσινή εκπομή Dateline, η οποία μεταδίδεται παναυστραλιανά μέσω του δικτύου SBS και παγκόσμια μέσω του διαδικτύου, ήταν αφιερωμένη στη δράση του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Ο απεσταλμένος δημοσιογράφος Evan Williams αναφέρει εισαγωγικά ότι «η άνοδος της Χρυσής Αυγής, ενός κόμματος το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και το ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον ατόμων που θεωρούνται μετανάστες, καταδεικνύει τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό».

Νταξ' το τερμάτισε: «Ο Σαμαράς με καλεί κάθε μέρα να επιστρέψω»

«Με κάλεσε ο Σαμαράς να ξαναγυρίσω και με καλεί κάθε μέρα και τον ευχαριστώ και τον αγαπώ. Κι αν αλλάξει πολιτική, εκείνη που εκείνος διακήρυττε, θα πάω χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ως απλός στρατιώτης», δήλωσε την Τετάρτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος ωστόσο απέκλεισε αυτήν την πιθανότητα όσο «η κυβέρνηση είναι κρατημένη, είναι υποτελής».

Γελαει ο κοσμος με το σουργελο τη Ραχηλ και την εμφανιση της [βιντεο]

Αμέσως φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει η Βουλή αυτά που αποφασίστηκαν χθες στη σύσκεψη του προέδρου του κοινοβουλίου με τους αντιπροέδρους. Ετσι λοιπόν σήμερα ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καλατζής έκανε παρατήρηση στην κυρία Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελήνων χωρις να την κατονομάσει για το ντύσιμο της που περισσότερο θύμιζε έξοδο σε παραλιακό καφέ παρά εμφάνιση σε Βουλή.

Μπλοκάρει το Μαξίμου το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Κραδασμούς στην τρικομματική κυβέρνηση προκαλεί η πρόθεση του Μεγάρου Μαξίμου να μπει στο ψυγείο το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Το νομοσχέδιο φέρεται να αντιμετωπίστηκε ως «νομοπαρασκευαστικά άρτιο» από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ), η οποία ωστόσο αναμένεται να...

Γιατροί και δικηγόροι στο στόχαστρο του ΔΝΤ για μεγάλη φοροδιαφυγή

Περισσότερους ελέγχους σε ομάδες ελεύθερων επαγγελματιών υψηλών εισοδημάτων κυρίως των γιατρών και των δικηγόρων, την ενίσχυση της μονάδας ελέγχου φορολογούμενων μεγάλου πλούτου, την άμεση λειτουργία αυτοματοποιημένου συστήματος ειδοποίησης οφειλετών, ζητά μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαική Επιτροπή στην πέμπτη αξιολόγηση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Πώς γίνεται παλιοσίδερα ένα παλιό αεροπλανοφόρο;

Η πάλαι ποτέ ναυαρχίδα του Βασιλικού Ναυτικού της Βρετανίας, το αεροπλανοφόρο Ark Royal, ξεκίνησε για το τελέυταίο της ταξίδι: θα ρυμουλκηθεί από το Πόρτσμουθ σε διαλυτήριο πλοίων της Τουρκίας, κοντά στη Σμύρνη.

Βγήκε η Αλ Σάλεχ να υπερασπιστεί το "ρατσιστικο" νομοσχέδιο... ε, έφαγε στα αυτιά απ' τον Αδωνι και εξαφανίστηκε

Η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον αντιρατσιστικό νόμο συνεχίστηκε στο twitter με τον γαλάζιο βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη να απαντά στις ιντερνετικές επιθέσεις της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.

Η κ.Αλ Σάλεχ έγραψε...

Κωνσταντοπούλου κατά Βενιζέλου, Διώτη και… Στουρνάρα

Μιλώντας στον ραδιόφωνο σταθμό Real Fm, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής για την λίστα Λαγκάρντ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση, υποστήριξε ότι «Είναι σαφές ότι υπάρχει σκοπιμότητα συγκάλυψης».

Φοροδιαφυγή «μαμούθ» - Οι φορολογικές απάτες σαρώνουν

Χωρίς έλλειμμα και με πολύ μικρότερο χρέος θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν είχε βρει εγκαίρως το αντίδοτο στην τερατώδη φοροδιαφυγή, καθώς όπως προκύπτει από Εκθεση που αξιοποιήθηκε από την Κομισιόν για την εκπόνηση του σχεδίου αντιμετώπισης της φορολογικής απάτης σε όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση, από τους φόρους που χάνονται στην Ελλάδα θα είχαν υπερκαλυφθεί οι δαπάνες Υγείας, ενώ θα είχε αντιμετωπιστεί καίρια και το δημοσιονομικό πρόβλημα, ενδεχομένως χωρίς την ανάγκη των δανειακών συμβάσεων!

Ο Τσίπρας διαλύει τον ΣΥΝασπισμό... τον ΣΥΡΙΖΑ πότε ;

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Την αυτοδιάλυση του ΣΥΝ θα αποφασίσει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να δώσει το «καλό παράδειγμα» και να πιέσει τις συνιστώσες που αντιδρούν να κάνουν το ίδιο.

ΔΕΠΑ: «"Κλείδωσε" η προσφορά της Gazprom»... αντε μωρη αρωστεια!

[Αντε να αρχισουν να πεφτουν τα εκατομμυριακια της χορηγιας στη φανελα... Μαστορα πιασε και μια Gazprom Arena]

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Την ερχόμενη Παρασκευή ή Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Gazprom προκειμένου να επισφραγίσει τη συμμετοχή της ρωσικής εταιρείας στο διαγωνισμό για τη ΔΕΠΑ αλλά και να εγκρίνει το ύψος της δεσμευτικής προσφοράς που θα καταθέσει.

Δηλ. θα τιμωρειται η αμφισβητηση του ολοκαυτωματος και οχι η γενοκτονια των Ποντιων;

Για να μην κρυβόμαστε και να μπούμε στην "καρδιά" του θέματος, το μεγαλύτερο ζήτημα του "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου, είναι ότι πρέπει για λόγους ισότητας να τιμωρεί ποινικά και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αυτό είναι λογικότατο και αναμενόμενο, μόνο που οι λίγοι αρνητές της Γενοκτονίας στην Ελλάδα, βρίσκονται στο χώρο των "προοδευτικών" φασιστών, για αυτό και οι τόσες διαβουλεύσεις.  

Ξάγρυπνος ο Ράσελ Κρόου διασχίζει το Αιγαίο και γραφει για την Καλλίπολη [εικόνα]

Ως πνευματική εμπειρία περιγράφει ο Ράσελ Κρόου την κρουαζιέρα του στα σκοτεινά νερά του Αιγαίου, καθώς πριν από λίγο πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία και φωτογράφισε την Ανατολή του ηλίου σπεύδοντας να τη μοιραστεί με τις εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του στο twitter.
Το ηλιοβασίλεμα που φωτογράφισε είναι κοντά στην Καλλίπολη της Τουρκίας όπως γράφει ο ίδιος.

Γιατί το αφεντικό της Gazprom έλεγε συνέχεια «Χαρασό» στον Σαμαρά

Την περασμένη εβδομάδα ταξιδέψαμε όλοι στην Κίνα με τον Πρωθυπουργό. Αυτή την εβδομάδα είμαστε όλοι Ρώσοι, με αφορμή τις υψηλές διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το αφεντικό της Gazprom Αλεξέι Μίλερ για την πώληση της ΔΕΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέχρι κι ο Αμπντούλ τους κατάλαβε: "Εξαρχεία-Αναρχία-Μαλακ@α

Δείτε το λαθρο Αμπντουλ να τα χώνει στους αναρχοάπλυτους των Εξαρχείων:

Ρε Πάνο μπας και ξέρεις σε ποιον βουλευτή είναι αποσπασμένος ο Ροντούλης; (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Σιγά μην επιστρέψουμε σε σχολείο... καλά μαλάκ@ς είστε; Τώρα που άρχισε να τσεπώνει και τις υπερωρίες ο Αστέριος... σε ποιο γραφείο όμως να έχει αποσπαθεί; Σίγουρα ο Πάνος Καμμένος θα ξέρει να μας πει απο που "τσίμπησε" τις υπερωρίες κάθε μήνα ο Ροντούλης... Α και περαστικά στα κορόιδα που αγωνίζονται... "άσε τους μαλάκ@ς να κουρεύονται" θα σκέφτεται ο Πάνος...

Ερώτηση βουλευτών ΝΔ για την Αγία Σοφία στην Τραπεζούντα

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών, Παιδείας και Πολιτισμού, σχετικά με τη φημολογία περί σχεδίου μετατροπής της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα σε τζαμί από την τουρκική κυβέρνηση, κατέθεσαν 10 βουλευτές της ΝΔ.

Aδελφή της 23χρονης Φαίης: Δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο...

Την τιμωρία των υπευθύνων, δηλώνοντας παράσταση πολιτικής αγωγής ζητά η Μαρία Ελενα, αδελφή της άτυχης 23χρονης Φαίης από τη Νέα Μάκρη, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να καταλήξει ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στην εντατική.

Επικό βίντεο: Η πιο τρελή περιγραφή αγώνα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα


Ο τύπος θα γίνει μεγάλη φίρμα!
Πριν από περίπου ένα μήνα ο Εργοτέλης υποδέχτηκε τον Πανσερραϊκό σε ματς που έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Η περιγραφή ενός Σερραίου δημοσιογράφου είναι συλλεκτικό κομμάτι! Αξίζει να το ακούσετε μέχρι τέλους, αλλά...
σας προειδοποιούμε ότι ο άνθρωπος ...

Tα καλύτερα "χρόνια πολλά" στον Καραμανλή

Φεύγοντας ο Νικήτας Κακλαμάνης από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη , για τα χρόνια πολλά είδε τρεις οδοκαθαριστές του δήμου Αθηναίων που κάθονταν στο δρόμο απέναντι.

Το επίσημο πρωτόκολλο παράδοσης της λίστας Λαγκάρντ που εκθέτει Παπακωνσταντίνου και Διώτη

Τα έγγραφα των γαλλικών αρχών που είναι τα πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής και τα έγγραφα που συνόδευαν το CD της λίστας Λαγκάρντ κατά την πρώτη έλευσή του στην Ελλάδα στις 29.09.2010 έδωσε το βράδυ της Τρίτης στη δημοσιότητα η προανακριτική επιτροπή.