23 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: H Jennifer Aniston ανάβει φωτιές με το στριπτίζ της

Ακόμη και στα 44 χρόνια της η Jennifer Aniston συνεχίζει να ανάβει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό και να κόβει την ανάσα!

Αυτή τη φορά, η διάσημη ηθοποιός είπε να δείξει το... ταλέντο της στο στριπτίζ για τις ανάγκες του τρέιλερ της νέας της ταινίας: «We 're The Millers», όπου ενσαρκώνει το ρόλο μιας γυναίκας που δουλεύει σε strip club.

Οκτώ τόποι στην Ελλάδα, που πρέπει να επισκεφθείτε αν θέλετε να σας... ψεκάσουν


Υπάρχουν ορισμένοι τόποι στην Ελλάδα που καλύπτονται από ένα... πέπλο μυστηρίου. Τοποθεσίες με σημασία ιστορική, αρχαιολογική αλλά και μεταφυσική. Θρύλοι, περίεργες ιστορίες και μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από τις περιοχές αυτές, καθιστώντας τες αντικείμενο συζήτησης αλλά και πεδίο... έρευνας.


Α! Εχει κι Σαμαρας γενεθλια σημερα... και οι αναρχικοι του ευχονται... ΦΩΤΟ

Τι αλλο;

Πρακτορας της Μερκελ για να εκθεσει το αγιο ΙΚΑ: Επιασαν «στα πράσα» συνδικαλιστή υπάλληλο του ΙΚΑ να παίρνει φακελάκι για να βοηθήσει συνταξιούχους

Στη φάκα πιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς υπάλληλος του ΙΚΑ Ρεθύμνου και συνδικαλιστής ο οποίος έπαιρνε χρήματα από συνταξιούχους για να προσφέρει «διευκολύνσεις» σε προβλήματα που είχαν προκύψει με τις συντάξεις τους.

Μαθήτρια (λεμε και καμια μαλακ@α) κάνει στριπτίζ την ώρα του μαθήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στημενο ειναι αλλα δε γαμι@ται...

Το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλλες αντιδράσεις κάνει ένα βίντεο που δείχνει μια μαθήτρια να κάνει... στριπτίζ. Το σημείο που προκαλεί... αίσθηση και δίνει άλλες διαστάσεις στο θέμα είναι το γεγονός ότι το βίντεο ελήφθη μέσα σε σχολική τάξη.

Ποιοι έχουν κρατικά αυτοκίνητα με οδηγό και πόσο κοστίζουν [λίστα]


Στοιχεία για τα κρατικά αυτοκίνητα που διατίθενται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την κάλυψη των αναγκών της πολιτικής ηγεσίας, διαβίβασε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Μανιτάκης.

Σοκ - Κάθε μέρα στην Ελλάδα εξαφανίζεται ένα παιδί

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τις εξαφανίσεις παιδιών στην Ελλάδα, αφού σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κάθε μέρα ένα παιδί εξαφανίζεται. Ο αριθμός των παιδιών των οποίων αγνοείται η τύχη τους ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής.

Δεν θα το γραψουν οι ΑΕροψεκασμενοι-Αυστρία: Θα επιστρέψει στην Αθήνα τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα

Το Αυστριακό Κοινοβούλιο αποφάσισε σήμερα να επιστρέφει στην Αθήνα τα κέρδη που αποκομίζει από τα επιτόκια των ελληνικών κρατικών ομολόγων που διακρατεί η Βιέννη.

Οργισμενος ο Μουρουτης διαψευδει τα περι αυξησης στο 90% της προκαταβολης φορου

Εκνευριστηκε ο Διευθυντης του Γρ. Τυπου του Πρωθυπουργου απο τα συνεχιζομενα δημοσιευματα για επικειμενη αυξηση της προκαταβολης φορου στο 90%. Το θεμα επανεφερε σημερα η ΚΑΘΗΜΕΝΡΗ παροτι...

ΦΩΤΟ-Αυτός είναι ο νεκρός βρετανός στρατιώτης-Ειχε υπηρετησει και στην Κυπρο

Ο ντράμερ Λι Ρίγκμπι που υπηρετούσε στο 2ο Τάγμα του Βασιλικού Συντάγματος Πεζικού είναι ο βρετανός στρατιώτης που σκοτώθηκε χθες κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Ποια πανελίστρια ήταν συμμαθήτρια με τον Αλέξη Τσίπρα;

Το ξέρατε εσείς ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είχε πάρε δώσε με τον Αλέξη Τσίπρα; Καλά μη νομίζετε ότι έτρεχε τίποτα πονηρό, αφού ο Αλέξης από τα μαθητικά του χρόνια είναι πιστός στην Περιστέρα του, αλλά οι δυο τους είναι παλιοί γνωστοί από το σχολείο.

Απίστευτο: Έπεσε από 300 μέτρα και σώθηκε (vid)

Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο 25χρονος Matthew Cough όταν για αδιευκρίνιστο λόγο δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του όταν πήδηξε από βράχο με θέα τη λίμνη Garda στην Ιταλία.

Κανένα κόμμα δεν θέλει να απαγορευθεί η οπλοφορία μέσα στη Βουλή

Οσο κι αν μοιάζει ακατανόητο, η αλήθεια είναι ότι κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί, ούτε καν ζητά για την τιμή των όπλων, να ψηφιστεί διάταξη που να απαγορεύει την οπλοφορία των βουλευτών μέσα στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

Η Ελλη Στάη προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Χρυσής Αυγής

Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της για την Ελλη Στάη απαντά η δημοσιογράφος μέσω ανάρτησής της στο Facebook.

Τονίζοντας ότι κανείς πλέον δεν δικαιούται να σιωπά, πολύ περισσότερο μπροστά «στην ύπουλη, διαβρωτική και απειλητική αφύπνιση του αυγού του φιδιού».

Αυτή είναι η δασκάλα που παρενοχλούσε μαθητή της επί 2 χρόνια

Μια δασκάλα επί δυο χρόνια παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο μαθητή της

Η Catherine Rayne εργαζόταν στον Michael Hall School στο Ανατολικό Sussex, της Βρετανίας.

Αφου ο Κουβελης δεν καταλαβαινει ο Σαμαρας θα του τα πει κι απο κοντα

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό και συζήτησε το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να υπάρξει συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το θέμα αυτό. Ο πρωθυπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Πασίγνωστος ηθοποιός κοιμήθηκε ...στον αέρα! (ΦΩΤΟ)

Η καρέκλα του συνεντευξιαζόμενου μάλλον ήταν παραπάνω βολική απ΄ότι θα'πρεπε

Συνέβη και αυτό σε αμερικανική εκπομπή. Ένας από τους διασημότερους ηθοποιός, εμφανίστηκε σε εκπομπή και κοιμήθηκε στον αέρα.

Απομονώθηκαν και μειοψήφισαν οι έλληνες ευρωβουλευτές για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια

Παρεμεινε τουλαχιστον η επικριτική αναφορά στο φαινόμενο της «αρχαιοποίησης» στη γείτονα χώρα και απορριφθηκε προταση που προέκρινε τη λύση της σύνθετης ονομασίας, με την προϋπόθεση να μην αμφισβητηθεί η «μακεδονική» ταυτότητα, πολιτισμός, εθνικότητα και γλώσσα

Απομονώθηκαν και μειοψήφισαν οι έλληνες ευρωβουλευτές που έθεσαν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αφού το ευρωκοινοβούλιο τάχθηκε συντριπτικά υπέρ των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ΠΓΔΜ - ΕΕ.

Μουγγα τα γατακια που μιλουσαν για ξεπουλημα: Βουτιά 70,5% στα κέρδη του ΟΠΑΠ το α' τρίμηνο

[Το κρατος τσεπωσε 85 εκατομμυριακια (χωρια τα 600 εκ απο την πωληση) και τα κερδη του ΟΠΑΠ επεσαν στα 38 εκ... αυτα σαν απαντηση στον Χατζηνικολαου που τσιριζε για ξεπουλημα επειδη τωρα δεν θα παιρνει τις χορηγιες... ]

Πτώση 70,5% στα καθαρά κέρδη και 18,4% στις πωλήσεις (απο εδω και περα μονο πτωση θα εχει στις πωλησεις ο ΟΠΑΠ και θα αποδειχθει ποσο σοφη κινηση ηταν η πωληση οταν οι καραγκιοζηδες του ΣΥΡΙΖΑ ελεγαν οτι "χαριζονται μελλοντικες υπεραξιες"... μελλοντικες υπεραξιες με πτωτικο τζιρο μονο στα ΣΥΡΙΖΑ ecomonics συνανταμε) το πρώτο τρίμηνο του 2013 ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ. Μια αναμενόμενη εξέλιξη, αφού από την 1/1/2013 θεσπίστηκε φόρος 30% στα καθαρά έσοδα του οργανισμού (πωλήσεις μείον επιστροφές κερδών στους νικητές).

ΒΙΝΤΕΟ: Σαν σημερα πριν 12 χρονια..

Αντε, 2 μερες εμειναν:

Δεν «πέφτει» ο Άσαντ, εκτιμούν οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες

Οι γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών (BND) θεωρούν πλέον ότι οι δυνάμεις του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ είναι ικανές να αντισταθούν στους αντάρτες, μολονότι σε παλαιότερη ανάλυσή τους εκτιμούσαν ότι η αντιπολίτευση θα κέρδιζε, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική πύλη του περιοδικού Der Spiegel.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα για την κηδεία

Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Χαλάνδρι θα γίνει τελικά η κηδεία του Τόμας Πρωτόπαπα, παρά τις πληροφορίες που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα και ήθελαν τη σορό να μεταφέρεται στο Λονδίνο για να γίνει η ταφή.

Στο ΣτΕ το ζήτημα της ιθαγένειας για τις στρατιωτικές Σχολές

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας καλείται να αποφανθεί εάν μπορούν να εισάγονται στις στρατιωτικές σχολές υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν ελληνική ιθαγένεια, αλλά δεν είναι Έλληνες στο γένος.

Τα "Heil Hitler" του Λαμπρακη και ο φασιστικος χαιρετισμος (φωτο)

[Ενταξει αποκαλυψε η ΧΑ οτι οι μεγαλυτερες κοτες ειναι οι αριστεροι που ενω ειναι οι πρωτοι προσκυνημενοι μετα το παιζουν αντιστασιακοι... τα ιδια εκαναν και επι χουντας...]

Σε ανάρτηση στον ιστότοπο xryshaugh.com, η Χρυσή Αυγή έχει ανεβάσει μια παλιά φωτογραφία από τους Βαλκανικούς Αγώνες, η οποία δειχνει τον Γρηγόρη Λαμπράκη να έχει υψωμένο το δεξί χέρι και να χαιρεταει φασιστικα-ναζιστικα.

Κλείνει η Σμύρνη - Μαλλον χανει η Τουρκια γι' αυτο μουγγαθηκαν τα γατακια που νιαουριζαν επι Καραμανλη...

[Ολοι θυμομαστε τις κορωνες των πατριωτων του κ@λου οτι ο Καραμανλης δεν επρεπε να δεχθει τη  νεα δομη του ΝΑΤΟ γιατι θα ηταν προδοσια κ.λπ Ε διαβαστε πως χανει η Τουρκια με το κλεισιμο του Στρατηγειου της Σμυρνης...]

Κλείνει το Αεροπορικό Στρατηγείο του NATO στην Σμύρνη από 1ης Ιουνίου 2013, όπως είχε αποφασίσει η Συμμαχία για την νέα δομή της.Την ευθύνη των νατοϊκών αεροπορικών αποστολών στο νότο και στον βορρά θα ανατεθούν στο στρατηγείο της Συμμαχίας στο Ραμστάιν της Γερμανίας.

Νεοζηλανδός βετεράνος της Μάχης της Κρήτης …Πλήρωσε 14.000 δολάρια για να έρθει να καταθέσει στεφάνι στη Κρήτη!

Εδωσε τη σύνταξη του για να έρθει στην Κρήτη να καταθέσει ενα στεφάνι

Πλήρωσε από την τσέπη του 14.000 Νεοζηλανδικά δολάρια για να έλθει στα 94 του μαζί με τη συνοδό του στις εκδηλώσεις για τη μάχη της Κρήτης….

Προπαγανδα του κ@λου απο ΣΥΡΙΖΑιους δημοσιογραφους της πλακας (για να μην πω τιποτα αλλο ;)) (πινακας)

Γελαει ο κοσμος με τα νουμερα που προσπαθουν ολημερις να τρομαξουν τα προβατα και δεν καταλαβαινουν οτι ο λαος ξυπνησε και δεν τα καταπινει αμασητα. Η δημοσιογραφα Βασιλικη Σιουτη της γνωστης φυλλαδας των τρομοκρατων διαφημιζει αρθρο της Ελευθεροτυπιας, ενος αλλου γραφικου, που κρυβει την αληθεια και προπαγανδιζει οτι παρα τα δανεια, τα psi και τις στερησεις το δημοσιο χρεος παραμενει στα 309 δις... καπου μεσα στο κειμενο ομως, τους ξεφευγει η εξης αληθεια:

Με το νόμο Ρουπακιώτη, ο Ζίζεκ θα ήταν φυλακή!

[Δεν τα λεω εγω... οι αριστεροι το λενε και το αναδημοσιευει το tvxs.gr του Κουλογλου...]

Του Μαζεστίξ

Αν η ΝΔ δεν είχε μπλοκάρει (για τους δικούς της λόγους) τον "αντιρατσιστικό" νόμο Ρουπακιώτη, τότε σήμερα ο Σλαβόι Ζίζεκ θα ήταν ήδη υπόδικος για "εξώθηση σε τέλεση εγκληματικών πράξεων κατά της ανθρωπότητας". 


Βιντεο για να ευθυμισουμε και να μας παρει πιο ευκολα ο μεσημεριανος υπνος

Δειτε το:

Δωρισε απο 'δω, δωρισε απο 'κει.. τα βγαλε οτι χρωσταει: Δειτε την περιουσια Χριστοφια (εγγραφο)

Στην προκειμένη περίπτωση, το είπε και το 'κανε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Δημοσίευσε τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς του.Πρόκειται για κατάσταση  των περιουσιακών του στοιχείων, του ιδίου, της συζύγου του και των παιδιών του.

Ποιοι "κουρασμενοι" άντρες συνεχιζουν να βγαινουν στα 52 στη συνταξη; Φυσικα του Δημοσιου....

​Ευνοϊκές ρυθμίσεις για την έξοδο στη σύνταξη προβλέπονται για 500.000 άνδρες που ασφαλίστηκαν από το 1983 έως και το 1992. Μάλιστα υπάρχουν «παράθυρα» για τη συνταξιοδότηση δημοσίων υπαλλήλων ακόμα και στα 52, ενώ ταχύτερα στη σύνταξη βγαίνουν και όσοι πρόλαβαν να συμπληρώσουν 35ετία.

Πολυ ξυσιμο πρεπει να πεφτει στην ΟΥΕΦΑ!! Δειτε με τι ασχολουνται

"Ύποπτο το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός"... Και; Και; Για πειτε; Ολα τα αλλα ηταν ενταξει; Και στην απο πανω κατηγορια;

Η UEFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ενημερώνει πως ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Πιερικού θεωρείται ύποπτος και βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση.

Στην Τήνο...συναντήθηκε η οικογένεια Καραμανλή! (ΦΩΤΟ)




Στην Τήνο βρέθηκε με τον γιο της, Αλέξανδρο η Νατάσα Καραμανλή . Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού αναχώρησε με τον μικρό από το λιμάνι της Ραφήνας το απόγευμα της Παρασκευής. Με το ίδιο πλοίο ταξίδεψε και η Ελένη Μενεγάκη με προορισμό την Άνδρο!

Σαμαράς: Πρότυπο μας η Ιρλανδία (BINTEO)

Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Έντα Κένι και επανέλαβε τον στόχο του για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% σε πρώτη φάση και την καθιέρωση κατώτερου ενιαίου συντελεστή 15% μεσοπρόθεσμα όταν η χώρα πετύχει τους στόχους της.

Ανακουφιση στο ΚΚΕ που ειχε τρομαξει με το νομο Ρουπακιωτη: Ανοίγει θέμα δίωξης ακόμα και πολιτικών πεποιθήσεων!

Toυ Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*  

To νομοσχέδιο περί «ρατσισμού και ξενοφοβίας» θα το δούμε (αν το δούμε...) πώς θα διατυπωθεί στην τελική του μορφή.

Ο "συνεργός" του Τσαρνάεφ που δολοφονήθηκε χθες απ' το FBI, ομολόγησε τριπλό φονικό πριν την εκτέλεση του

Ο Ibragim Todashev που σκοτώθηκε την Τετάρτη στη Φλόριντα στη διάρκεια της ανάκρισής του από το FBI, είχε ομολογήσει λίγο πριν από το θάνατό του μια τριπλή δολοφονία την οποία όπως είπε, διέπραξε μαζί με τον Ταμερλάν Τσαρνάεφ, έναν από τους δράστες των επιθέσεων της Βοστόνης, μεταδίδουν σήμερα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Ταφόπλακα» ΝΔ στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη-Μόνο βελτιώσεις στην κείμενη νομοθεσία αποφασιστηκε πριν λιγο σε συσκεψη

«Ταφόπλακα» στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη επιχειρεί να βάλει η ΝΔ, η οποία σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στην Βουλή, αποφάσισε ότι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο είναι επαρκές και ότι η ΝΔ δεν θεσπίζει ιδιώνυμο αδίκημα, καθώς αυτό θα παραβίαζε την ελευθερία της έκφρασης.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος...

Γατονι ο Τατσόπουλος: για του Αγίου Ποτέ το παει η Ν.Δ. το "αντιρατσιστικο"

Την εκτίμηση ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο «θα πάει στις καλένδες» εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, κατηγορώντας παράλληλα τη Νέα Δημοκρατία ότι «κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή.

Σταθάκης: "Μπορεί να τεθεί θέμα και νέου Μνημονίου" Ε και συ τι ζορι τραβας; Αφου θα το σκισετε...

Εκτος εαν ο Σταθακης πιστευει οτι ο ελληνικος λαος τους εφτασε εκει για να γελαει αλλα δεν θα τους κανει ποτε κυβερνηση... για να σκισουν τα μνημονια και να ξαναπροσλαβουν τους κλεφτες που θα απολυθουν...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Real FM αναφέρθηκε στο πιθανό «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι απίθανο μετά τις γερμανικές εκλογές να τεθεί και πάλι θέμα Μνημονίου
«Είχαμε πει ότι θα υπάρξει κούρεμα του χρέους διότι το χρέος παρέμενε μη βιώσιμο. Σε κάθε περίπτωση, το ελάχιστο όριο για να θεωρηθεί βιώσιμο το χρέος ήταν η περεταίρω επιμείωση του κατά 80 δις», δήλωσε αρχικά ο κ. Σταθάκης και συμπλήρωσε:

«Πρέπει το χρέος να επαναδιαπραγματευθεί και να συνδεθεί με μια κάποια ρήτρα ανάπτυξης. Η πετυχημένη προβολή του «ελληνικού παραδείγματος» και τα καλά λόγια των Ευρωπαίων αξιωματούχων, έχω την φοβία ότι έχουν ημερομηνία λήξης τις Γερμανικές εκλογές και ότι μπορεί να τεθεί θέμα νέου μνημονίου».

ysterografa.gr

Στη Γερμανία θα συνεχίσει τη νοσηλεία του ο 12χρονος Ρώσος

Στη Γερμανία συνεχίζεται η νοσηλεία του μικρού Ρώσου κατόπιν επιθυμίας της μητέρας του. Οπως πληροφορείται το protothema.gr, ο 12χρονος Νικήτα διακομίστηκε αργά χθες το βράδυ σε ειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο προκειμένου να επαναξιολογηθεί η κατάσταση του από Γερμανούς ειδικούς.

H καλλονή αστυνομικίνα που πηγαινει τον Ακη στο δικαστηριο [εικόνες]

Οχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά συχνά κλέβει την παράσταση και από τους βασικούς κατηγορούμενους στη δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Η νεαρή μελαχροινή ένστολη, εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, αλλά και με το άψογο και αυστηρότατα επαγγελματικό της στυλ.

Παρνασσός και Δελφοί ανάμεσα στα πιο ιερά μέρη του πλανήτη

Στη λίστα του Fox News με τα δέκα πιο ιερά μέρη του πλανήτη περιλαμβάνονται οι δυο ελληνικοί τόποι.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει ιερά μέρη από όλο τον πλανήτη όπως το Θιβέτ και το όρος Σινά στην Αίγυπτο.

Μπα! ΄Εχει κι εκει ηλιο και θαλασσα; "Ρώσοι και Βρετανοί αγοράζουν ακίνητα στην Τουρκία"

Μα αφου κυριε οι πατριωτες του κ@λου λενε οτι οι ξενοι θα παρουν τζαμπα τα δικα μας σπιτια, γιατι πληρωνουν να αγορασουν στην Τουρκια;

Ρώσοι, Βρετανοί και άλλοι Ευρωπαίοι βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις των αγοραστών ακίνητης περιουσίας στην Τουρκία στη διάρκεια του προηγουμένου έτους, σύμφωνα με αναφορά του τουρκικού υπουργείου Περιβάλλοντος και Αστικού Σχεδιασμού.

Μετα και τις δηλωσεις Αθανασιου, σφίγγει ο «γαλάζιος» κλοιός γύρω από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη

[Μενει να δουμε αν ο Ρουπακιωτης καταφερει να ξεκολλησει τον κ@λο του απο την καρεκλα στην οποια, μια φορα το μηνα, λεει οτι δεν ειναι κολλημενος....]

Σφίγγει ο «γαλάζιος» κλοιός γύρω από το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Χ. Αθανασίου να διατυπώνει στην Βουλή την θέση ότι υπάρχει «επαρκές νομικό πλαίσιο» για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών φαινομένων. Αυτό είπε μιλώντας στην Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων, προσθέτοντας ότι απαιτούνται «μικρές βελτιώσεις» και όχι νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Ο Κουικαρας βαρεθηκε να τον ψεκαζουν: Στους ΑΕροψεκασμενους γίνονται πράγματα που δεν με βρίσκουν σύμφωνο

Ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ξεκαθαρίζοντας ότι συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις στους ΑΝ. ΕΛ, παρά την παραίτηση του, από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου.

Νομοθέτημα για τον «ρατσισμό των αλλοδαπών εις βάρος Ελλήνων» ζητά η ΧΑ

Έμμεση πίεση στην κυβέρνηση για το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου ασκεί η Χρυσή Αυγή, όπως προκύπτει από τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΧΑ Ιωάννη Λαγού προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Σαν σήμερα πέταξε στους ουρανούς ο Κώστας Ηλιάκης

23.5.2006: Καταρρίπτεται ελληνικό μαχητικό έπειτα από σύγκρουση με τουρκικό μαχητικό με αποτέλεσμα τον θάνατο του Έλληνα πιλότου Κωνσταντίνου Ηλιάκη. Το αεροπλάνο του Κωνσταντίνου Ηλιάκη κατέπεσε κοντά στην Κάρπαθο, έπειτα από...

"Έφυγε" ο Ζωρζ Μουστακί

Ο διάσημος Γάλλος τραγουδιστής Ζωρζ Μουστακί απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 79 ετών, ανακοινώθηκε από το περιβάλλον του.

Ο Ζωρζ Μουστακί γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 3 Μαΐου 1934. Οι γονείς του ονομάζονταν Νεσίμ και Σάρα και κατάγονταν από την Κέρκυρα.

Έσπασε τα νεύρα των χρυσαυγιτών ο Δένδιας

[Μεταξυ μας τωρα, ψιλομαλακι@ του Δενδια να χρησιμοποιει ενα εγκλημα για να απαντησει ειρωνικα σε Χρυσαυγιτες και εχει δικιο ο Χρυσαυγιτης οσον αφορα το τυπικο οτι ο Δενδιας επρεπε να επισκευθει και το χωριο στα Γιαννενα αφου επισκεφθηκε τη Μανωλαδα... απο την αλλη εκπλησσουν τα νουμερα της ΧΑ που περιμενουν σοβαρη αντιμετωπιση και διαλογο οταν ολη την ωρα τον βριζουν και λενε τις παπαριες τους για μασονικες στοες. Δηλ ρε στοκοι, ο Δενδιας δεν εχει κανει ουτε ενα καλο; Ουτε ενα μπραβο δεν αξιζει;]

Λιγότερο και από ένα λεπτό χρειάστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας για να απαντήσει στον Χρυσαυγίτη βουλευτή Ι. Λαγό για την εγκληματική δράση αλλοδαπών στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Δεν περναει και ο αντιρατσιστικος νομος Ρουπακιωτη να χωσουμε φυλακη τους βουλευτες που δικαιολογουν βια και κοινωνικο ρατσισμο στην Ιερισσο

Το δικαστήριο του... ΣΥΡΙΖΑ αποφασισε: «Πολιτικοί κρατούμενοι» οι συλληφθέντες της Ιερισσού

Αθωωτική δικαστική «απόφαση» εξέδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους προφυλακισμένους κατοίκους της Ιερισσού, που βαρύνονται με κακουργηματικές κατηγορίες για την καταδρομική εμπρηστική επιχείρηση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές Χαλικιδικής.

Ψηνεται νεα μαλακ@α: Προκαταβολή φόρου 90%-Το διεψευσε το ΥΠΟΙΚ

Ενημερωση: Το ΥΠΟΙΚ διεψευσε το δημοσιευμα...

[Σε λιγο θα μας παιρνουν ολο το προβλεπομενο φορο της επομενης χρονιας και θα αρχισουν να μας παιρνουν και προκαταβολη απο τη μεθεπομενη... μα ετσι θα αυξησετε τα εσοδα βρε μαλακ@ς ΄η πιανοντας τη φοροδιαφυγη;]

Στο 90% αυξάνεται η προκαταβολή φόρου για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις από 55% και 80% αντίστοιχα, που ισχύει σήμερα, με προσχέδιο του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που πρόκειται να τεθεί σύντομα προς δημόσια διαβούλευση.

ΒΙΝΤΕΟ: Τι αλλο θα δουμε!! Πασίγνωστη τραγουδίστρια ήπιε… τα ούρα της!

Ως που μπορεί να φτάσει κάποιος για να κάνει ντόρο και νούμερα;
Αν κρίνουμε από την Kesha… σίγουρα στα άκρα!
Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή η 26χρονη τραγουδίστρια, δεν δίστασε να πιει τα... ούρα της on camera, κατά τη διάρκεια επεισοδίου της reality σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί στο MTV, «Kesha: My Crazy Beautiful Life».

Φασιστας ο Χουντης: Θα καταψηφισει την εκθεση για τα Σκοπια!

[Φασιστα θα τον λεει ο συντροφος του Νασος Θεοδωριδης... που δεν καταλαβαινει οτι ο Χουντης θελει να ψαρεψει και να ξεγελασει ψηφους απ' τα δεξια...]

Την πρόθεσή του να καταψηφίσει την έκθεση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Π.Γ.Δ.Μ εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής…

"Θα αγόραζα τον Πειραιά αν η τιμή είναι η σωστή"

Του Ηλία Γ. Μπέλλου

«Θα αγόραζα τον Πειραιά αν η τιμή είναι η σωστή» δηλώνει ο κάπτεν Fu Cheng Qiu και από ότι φαίνεται η «μαμά» εταιρεία, Cosco Pacific μόλις απέκτησε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια μετρητά από τον βασικό της μέτοχο για… ψώνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλογιάννης «δερνει» Σκουρλέτη: Οι κομμουνιστες Πολ Ποτ και Κιμ Γιονγκ Ουν δε διαφερουν απο τον Χιτλερ

Ο Σκουρλετης εξηγει οτι τα εγκληματα του Σταλιν ηταν μεν εγκληματα, αλλα "συγκεκαλυμενα" οποτε δε γ@μεις...

Βγήκαν... μαχαίρια στον ΑΝΤ1 με τους Μανώλη Κεφαλογιάννη και Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έφτασε μέχρι... Χίτλερ και Πολ Ποτ, ενώ κάποια στιγμή ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πως πολλές φορές θέλει να φύγει από την εκπομπή.

Πατριωτες του κ@λου ALERT!! Δημοφιλέστερη χώρα στον κόσμο η… Γερμανία! (γραφημα)

Κι όμως, δεν πρόκειται για λάθος. Στην ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί το BBC για τον δείκτη δημοφιλίας των σημαντικότερων χωρών του κόσμου, η Γερμανία της Άνγκελα Μέρκελ, της λιτότητας και της οικονομικής επικυριαρχίας στο σύνολο της σημερινής Ευρώπης, βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Φορολογικές δηλώσεις τέλος για μισθωτούς και συνταξιούχους

Μισθωτοί και συνταξιούχοι θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης όσοι αποκτούν εισόδημα από μία πηγή σύμφωνα με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα δοθεί τις προσεχείς ημέρες σε δημόσια διαβούλευση.

Έπιασε κουβέντα στο μακελάρη του Λονδίνου για να μην συνεχίσει τη σφαγή!

Τη στιγμή που όλοι οι περαστικοί είχαν ανατριχιάσει από το άγριο έγκλημα που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους στο Λονδίνο, μία 48χρονη έδειξε απίστευτο θάρρος, αφού δεν δίστασε να σταθεί μπροστά από τους δύο δολοφόνους, να τους μιλήσει για να τους ηρεμήσει και να μην κάνουν κακό και σε άλλους.

Ανοιξαν οι μεγαλύτερες σήραγγες των Βαλκανίων: Αθήνα - Θεσσαλονίκη με το τρένο σε 3.15'

Οι σήραγγες του Καλλιδρόμου, το δυσκολότερο τεχνικό έργο της σύγχρονης Ελλάδας, άνοιξαν μετά από χρόνια εργασιών και κατασκευαστικών δυσκολιών. Το «τρύπημα» της αριστερής σήραγγας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου και οι εργαζόμενοι της βόρειας και της νότιας πλευράς του βουνού έδωσαν τα χέρια σε ένα πανηγυρικό κλίμα, αφού κατάφεραν με τη σκληρή δουλειά τους να τιθασεύουν την άγρια φύση του βουνού της Στερεάς Ελλάδας.

Πρόσληψη ενενήντα μουφτήδων στη Θράκη

Ενενήντα μουφτήδες θα προσλάβει η κυβέρνηση προκειμένου να διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης ή σε δημόσια σχολεία της περιοχής, σε μουσουλμάνους μαθητές που έχουν απαλλαγεί από το μάθημα των Θρησκευτικών.

Τόμας Πρωτόπαπας-Ιωάννα Ζεμπερλίγκου - Ο έρωτας που λύγισε ο θάνατος [εικόνες]

Συντετριμμένη από την είδηση για τον θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα είναι η σύντροφός του, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου, που έμεινε στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του. Τραγική ειρωνεία ότι έμαθε τα νέα τη μια μέρα που είχε φύγει προκειμένου να πάει στην Καλαμάτα και να δώσει εξετάσεις στη σχολή της.

Ντάισελμπλουμ: Ελάφρυνση του ελληνικού χρέους το 2014

Την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους το καλοκαίρι του 2014 προαναγγέλλει με έμμεσο πλην σαφή τρόπο ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπό τον όρο ότι η χώρα θα έχει τηρήσει στο μεταξύ στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της έναντι της δανειακής σύμβασης.

Γιατί ο Παπανδρέου θα βάλει λουκέτο και στη Σοσιαλιστική Διεθνή

Η απόφαση των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών να απευθύνουν το ιστορικό «άντε γεια» στη Σοσιαλιστική Διεθνή (Σ.Δ.), εν μέσω μάλιστα προεκλογικής περιόδου στη χώρα τους, κάθε άλλο παρά «κεραυνός εν αιθρία υπήρξε», γράφει σε άρθρο της η Ελευθεροτυπία.