26 Μαΐου 2013

Αυτός ο "συναρπαστικός και όμορφος" Έλληνας θεωρείται απ' τους πιο ακραίους Ισλαμιστές μουλάδες

Υπάρχει Έλληνας μουλάς στη Βρετανία, μια χώρα που συγκλονίζεται τις τελευταίες ημέρες από την ισλαμιστική τρομοκρατική επίθεση. 

Το κανάλι με τα κηρύγματά του στο YouTube ακολουθούσε και ο βομβιστής του Μαραθωνίου της Βοστώνης.


Διαβάστε περισσότερα στα logia-starata.blogspot.gr»

Τυχεροί !!! Και το κόμμα Ν.Δ και ο Α. Σαμαράς !!!

Ίσως βέβαια και να μήν είναι τύχη...

Το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στην Ε.Ε , που έδωσε ΜΑΧΗ για να το καταφέρει αυτό όταν ΟΛΑ τα άλλα κόμματα έλεγαν ΟΧΙ , δίνει ξανά ΜΑΧΗ για να σώσει την χώρα από το ΜΑΥΡΟ μέλλον που την περιμένει (έξω από το μαντρί) σε περίπτωση που επικρατήσουν οι ίδιοι ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ που επιζητούν την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη (και αναγκαστικά και από την Ε.Ε)...

Το σύνδρομο του Λευκού Οίκου και ο Σαμαράς

Του ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

«Στην Ουάσινγκτον οι φίλοι αμείβονται και οι εχθροί τιμωρούνται», υπήρξε η προσφιλής επωδός ενός Αμερικανού μεγαλο-παράγοντα, του Ρίτσαρντ Περλ, ο οποίος από τις αρχές του 1970 και μέχρι τον πόλεμο του 2003 διαμόρφωνε στην αμερικανική πολιτική σε στρατηγικό και περιφερειακό επίπεδο. Για όσους γνωρίζουν, ο Περλ διαδραμάτισε καταλυτικό και υπέρ των τουρκικών συμφερόντων ρόλο στα Ελληνοτουρκικά και στο Κυπριακό.

Ο Πατριωτισμός είναι ομολογία πίστεως.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Ο Πατριωτισμός δεν είναι απλά μια εκλογικευμένη αγάπη για την Πατρίδα. Είναι μια ομολογία πίστεως. Αν σου ζητήσουν να εξηγήσεις γιατί αγαπάς τη μάνα σου, τι λες; Απλά ότι, «την αγαπώ γιατί είναι η γυναίκα που με «φιλοξένησε» εννιά μήνες, με βύζαξε και μου σφούγγιζε το μέτωπο όταν είχα πυρετό»; Τα πράγματα, οι ιδέες και τα συναισθήματα, που μας συγκροτούν ηθικά, έχουν πρωτίστως μια μεταφυσική, υπερβατική διάσταση. Κι αυτά είναι πάντα που αποτελούν το πιο λαμπρό και φλογερό κίνητρο. Αυτά σηματοδοτούν τους μακρινούς ορίζοντες και τις απάτητες κορφές των αγώνων μας.

Άουσβιτς vs Γκουλάγκ: Ο ανταγωνισμός της φρίκης και οι μικροί Πολ Ποτ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ

Γκουλάγκ! Αυτή η, όχι και τόσο εύηχη, λέξη έπεσε σαν κοτρόνα πριν από λίγες μέρες πάνω στα κεφάλια μας. Την ξεστόμισε ένας Σλοβένος φιλόσοφος, παρουσία ενός Έλληνα πολιτικού, και αμέσως κυριάρχησε στο δημόσιο διάλογο εκτοπίζοντας –με τον τρόπο που ο Στάλιν εκτόπιζε τους πολιτικούς του αντιπάλους– κάθε άλλο ζήτημα.

Έρχεται ο σωτήρας. Ο Σκυλακάκης θέλει να ηγηθεί κόμματος. Μη γελάτε! Είναι αλήθεια.

Ο ηγέτης που περίμενε η χώρα
Πρόεδρος στη Δράση θέλει να γίνει ο αποτυχημένος  πολιτικός 

Έγραψε καμιά πενηνταριά πολιτικούς φίλους του στη Δράση το αποτυχημένο εγχείρημα του Στ.Μάνου με τις νεοφιλελεύθερες εμμονές και θέλει να ηγηθεί του κόμματος προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στους άλλους τόσους περίπου που ήταν εκεί από παλιά.Αναφορικά με τις αιχμές που ακούστηκαν για την εγγραφή στη Δράση νέων μελών πολιτικά  προσκείμενων στον ίδιο, απάντησε αποστομωτικά 

Ένα «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, τροφή στον ιδεολογικό ρατσισμό των άκρων!

Του Βαγγέλη Μωυσή 

Το «φρένο» της Ν.Δ. στο λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» με την υφιστάμενη μορφή του, προστατεύει την ελληνική κοινωνία, από μια νομοθεσία που θα αποτελούσε… νερό στον μύλο του ιδεολογικού ρατσισμού των άκρων.

Η ευτέλεια του κακού

ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Η προβολή της ταινίας «Χάννα Άρεντ» συμβάλλει αυτές τις μέρες στον διάλογο γύρω από την ευθύνη των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής και γενικότερα στον διάλογο γύρω από την ευθύνη του πολίτη. Όπως είναι γνωστό, η Χάννα Άρεντ αναλύει την αντίληψη της «ευτέλειας του Κακού» στο βιβλίο της «Ο Άιχμαν στην Ιερουσαλήμ» (1963) το οποίο προέκυψε από την κάλυψη της δίκης του Άιχμαν για λογαριασμό του περιοδικού «Νew Yorker». Να γιατί νομίζω ότι αυτή η ανάλυση είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στη σημερινή Ελλάδα.

Η Μπάγερν εκδικήθηκε τον... Σούμποτιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς στο "Γουέμπλεϊ" είχε τελειώσει και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είχαν στήσει ένα τρελό πάρτι στο χορτάρι του "Γουέμπλεϊ" μεθυσμένοι από τη χαρά της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ένας "Βαυαρός" αποφάσισε να "ασχοληθεί" με έναν αντίπαλό του.

Αρχισαν τις παπαριές πάλι-Στρατούλης: Θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ

Ο Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί περαιτέρω μείωση του κατώτερου μισθού και υπογράμμισε ότι εφόσον αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει στα επίπεδα των 751 ευρώ.

Οκτώ ελληνικά νησιά περιέπλευσε τουρκική πυραυλάκατος

Την έννοια της αβλαβούς διέλευσης κουρέλιασαν για ακόμη μια φορά οι Τούρκοι στέλνοντας ένα πολεμικό πλοίο τους σε πολύ μικρή απόσταση από τις ακτές των ελληνικών νησιών. Η τουρκική πυραυλάκατος «Ατάκ», από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις δύο και εικοσιπέντε το μεσημέρι περιέπλευσε οκτώ ελληνικά νησιά παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ο Ελληνας που έφυγε από το Δήμο Αθηναίων, πήγε στην Τσέλσι και της αποφέρει έσοδα 50 εκατ. ευρώ!


Ο Μιχάλης Φραγκιαδάκης εργαζόταν στο γραφείο συνεδρίων του Δήμου Αθηναίων αλλά αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο Λονδίνο. Εκεί λοιπόν «ντύθηκε» με τα χρώματα της Τσέλσι, ανέλαβε το τμήμα παροχής υπηρεσιών εστίασης στην ομάδα και της αποφέρει ετήσια έσοδα ύψους 50 εκατ. ευρώ!


Αλλοδαπός πέταξε στα βράχια φοιτήτρια στην Κέρκυρα!

Εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα μια 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα, καθώς ένας Αφγανός στην προσπάθειά του να τη ληστέψει την πέταξε στα βράχια δίπλα από το παλιό Ενετικό φρούριο από ύψος εφτά μέτρων!

BINTEO-Ντινόπουλος: Τον Χατζηνικολάου τον… ξέβρασε η τηλεόραση. Χατζηνικολάου: Ας τον μαζέψουν

Σφοδρή επίθεση κατά του εκδότη της “Real News” Νίκου Χατζηνικολάου εξαπέλυσε ο Αργύρης Ντινόπουλος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση της ΝΕΤ με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τον Γιάννη Τρουπή, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του Συγκροτήματος Κουρή-Χατζηνικολάου, περί σχεδιασμού της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.

Στο 40% το νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους!

Δεδομένο πρώτο: Το νέο “κούρεμα” του ελληνικού χρέους, αυτό που βρίσκεται στην κατοχή του “επίσημου τομέα” (OSI) θα πραγματοποιηθεί έτσι κι αλλιώς.

Δεδομένο δεύτερο: Η αντίστροφη μέτρηση για τη δρομολόγησή του ξεκινάει μετά τη διεξαγωγή των γερμανικών εκλογών τον Σεπτέμβριο.

Δημοσκόπηση: Ο Σαμαράς απέναντι στην εθνική απαισιοδοξία (που δείχνει τάσεις… παγίωσης)

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προβάλλει ως αντίβαρο σε μια “εθνική απαισιοδοξία” που φαίνετα να έχει κυριεύσει την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, μετά από τρία χρόνια στην άγρια και ακραία λιτότητα του Μνημονίου.

Aπίστευτο θράσος: Το Τούρκικο ΥΠΕΞ… «διαμαρτυρήθηκε» γιατί τιμούμε τη Γενοκτονία των Ποντίων

Tι απαντά το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Τελικά το ΘΡΑΣΟΣ της Άγκυρας δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα.
Ο λόγος για την ανακοίνωση «διαμαρτυρίας» που εκδόθηκε από το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφορικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαίου στην Ελλάδα για την «Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας» και...

ΑΕροψεκασμένος ειχε πρήξει τον Άδωνι... μόλις το κάλεσε στην ΤιΒι... εξαφανίστηκε :) (ΦΩΤΟ με διαλόγους)

Δείτε τον διάλογο μεταξύ ΑΕροψεκασμένου τρολ (κάτι σαν πρήχτης δηλ.) και Άδωνι πριν από 1 μήνα:

Προσέξτε την ανετίλα...

Ερντογάν: Οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι ...

Για άλλη μία φορά, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αναφέρθηκε στους Πομάκους, κατατάσσοντάς τους στις μειονότητες της Τουρκίας που δεν έχουν τουρκική καταγωγή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ...ως πειραματόζωο του Ζίζεκ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Υπάρχουν άνθρωποι, που υπερβαίνοντας ακόμη και αυτόν τον έρωτα, αυτοδιεγείρονται αποκλειστικά με την ικανότητα των διανοητικών τους ακροβασιών, και αριστερά κόμματα που αναζητούν ένα ελάχιστο διεθνές λούστρο, μέσα από ένα οποιοδήποτε παράθυρο φιλοσοφικού κοσμοπολιτισμού, για να γονιμοποιήσουν τους εγχώριους πολιτικούς αυτοσχεδιασμούς τους. Σε ένα τέτοιο σταυροδρόμι φαίνεται να συναντήθηκαν όψιμα, πριν έναν περίπου χρόνο, ο εκκεντρικός πολιτικός στοχαστής Σλάβοϊ Ζίζεκ και ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

"Persona non grata" o Παπανδρέου

Τι γίνεται με την συμμετοχη του ΓΑΠ στο συνέδριο του Εδιμβούργου

«Persona non grata» θεωρείται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο συνέδριο TED Global 2013, που θα πραγματοποιηθεί στο Εδιμβούργο από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου. Η απόφαση των συντελεστών του διεθνούς φόρουμ για «έξυπνες ιδέες», να συμπεριλάβει τον πρώην Πρωθυπουργό στη λίστα με τους ομιλητές της πρώτη συνεδρίας με τίτλο «Στιγμές αλήθειας», προκάλεσε την έντονη αντίδραση-ανώνυμων- υποστηρικτών του θεσμού, οι οποίοι ξεκίνησαν διαδικτυακή εκστρατεία με αποδέκτες του διοργανωτές του συνεδρίου, προκειμένου να εμποδίσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να συμμετάσχει σε αυτό.

Το μεσαίο δάχτυλο έδειξε βουλευτής της Χρυσής Αυγής στους κομμουνιστές του Βόλου

Οι διαμαρτυρίες των κομμουιστώ της Θεσσαλίας που παρίσταναν τους κατοίκους της Αργαλαστής του Βόλου σε βάρος του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου προκάλεσαν την οργή του Βουλευτή ο οποίος απάντησε στον κόσμο χαιρετώντας, σηκώνοντας το μεσαίο του δάκτυλο.

Τσίπρας: Τέλος τα ανέκδοτα για Κάμπελ! Όχι ρε Αλέξη! Και πως θα γελάμε;

Ο Α. Τσίπρας περιγράφει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο δημοκρατικό κόμμα της Αριστεράς ενώ καταγγέλλει πως ''το ακροδεξιό περιβάλλον Σαμαρά που κυβερνά τον τόπο''.

Η νέα Τουρκία θα ξεκινάει από το Ιράκ και θα φθάνει στην...Πιερία.Δείτε τους χάρτες από την Μιλιέτ

«Όταν μια μεγάλη, ισχυρή και σχετικά σταθερή χώρα, διοργανώνει σχεδόν ταυτόχρονα, διάφορες διασκέψεις για τα προβλήματα των γειτόνων της, θα πρέπει να αναρωτηθούμε για ποιον σκοπό γίνονται», αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο "ΡΕΞ"...

BINTEO: - Μπάγερν - Ντόρτμουντ 2-1... σήμερα πανηγυρίζω με τη Μέρκελ ρε