27 Μαΐου 2013

H ξαδέλφη της Μίντλετον προκαλεί εγκεφαλικό στο παλάτι με το στέμμα στα επίμαχα [εικόνες]

Ο «πονοκέφαλος» του βρετανικού παλατιού Κατρίνα Ντάρλινγκ, μακρινή ξαδέλφη της δούκισσας του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον, ξαναχτύπησε: Πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα της και κάλυψε τα επίμαχα με ρέπλικες του... βασιλικού στέμματος.

Δεν κάνει πίσω ο Σαμαράς

Η πρώτη αντίδραση του Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και τις δηλώσεις Βενιζέλου και Κουβέλη που επέμειναν στο να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ήταν αρνητική.

Πληροφορίες από το Μαξίμου λοιπόν αναφέρουν πως...

Ξεφτίλα Παπανικολάου: O υιός Ζαγορίτης σε νέες... περιπέτειες!

Από την «καυτή» νύχτα με την Τζούλια στο γραφείο του Γιώργου Παπανικολάου!

Ήταν Ιούνιος του 2010, όταν στην πολιτική πιάτσα έπεσε σαν βόμβα η περιπέτεια του υιού του τότε γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Ζαγορίτη με την εθνική μας... σταρ, Τζούλια Αλεξανδράτου.

Καταδικάστηκαν οι τρεις διαδηλώτριες για τα επεισόδια στις Σκουριές

Ένοχες κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνταν για τα προ ημερών επεισόδια στο δάσος των Σκουριών στη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία των μεταλλείων Χρυσού.

Παει και το "αντιρατσιστικο"...μονο ο Κουβελης το υποστηριζει μετα την κωλοτουμπα Μπενυ

Του μπαρμπα Φωτη δεν του αρεσε που ανακοινωθηκε λιγο πριν τη συσκεψη το πορισμα της ΚΕΝΕ που θαβει το νομοσχεδιο του... ηθελε λιγο κομμουνισμο με σκοταδι...

Βενιζέλος:Δεν υπήρξε πολιτική συμφωνία για το αντιρατσιστικό... εναλλακτικα θα φερουμε εμεις ενα νομο ... που δεν θα περασει και θα καταψηφιστει ηρωικα

"Έχουμε διεθνή υποχρέωση να έχουμε μία πλήρη νομοθεσία κατά των φιλοναζιστικών συμπεριφορών και γιατί έχουμε ένα πολιτικό μόρφωμα στην Ελλάδα που είναι απροκάλυπτα ναζιστικό", είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι Ισπανοί διαφημίζουν καλύτερα την Ελλάδα από ότι εμείς οι ίδιοι [βίντεο]

Το γύρο της Ισπανίας κάνει ένα εκπληκτικό βίντεο που φτιάχτηκε με σκοπό να αναδείξει την προσφορά του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Τσαντιστηκε ο Πλουταρχος... ε, ας μην ελεγε μαλακι@ς-Δειτε τι λεει σε ανακοινωση που εβγαλε

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος στην κυριακάτικη εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η οποία δημοσιεύθηκε εχτές Κυριακή 26 Μαϊου. Εκεί ο δημοφιλής καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και σε θέματα που άπτονται της πολιτικής.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό

Έφτασε στον Σκορπιό ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος όπως είδατε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του enikos.gr έφτασε στην Ελλάδα και ήδη έχει αρχίσει τις πρώτες επαφές με τοπικούς φορείς. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Μονο στη ΝΔ γινονται αυτα: Σύμβουλος του Σαμαρά, εκδίδει περιοδικό που τον... βρίζει! (ΦΩΤΟ)


Τον αποκαλεί  "Στάθη Ψάλτη" της κυβέρνησης!


Είναι να απορεί κανείς με την ευφυία ορισμένων ανθρώπων, οι οποίοι μάλιστα έχουν φτάσει στα ανώτατα κλιμάκια της διακυβέρνησης αυτής της χώρας.  Μια τέτοια περίπτωση είναι ο νεαρός Αλέξανδρος Αρβανιτάκης, τον οποιο καποιος μαλακ@ς μαζεψε απο τον Παπαθεμελη (ηταν υποψηφιος του το 2009), ο οποίος εργάζεται στο Μέγαρο Μαξίμου και συγκεκριμένα στο γραφείο στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού.

ΒΙΝΤΕΟ-Αμηχανία της ΔΗΜΑΡ για το mail της Ρεπούση

Αμηχανία έχει προκαλέσει στη ΔΗΜΑΡ το προσωπικό e-mail της Μαρίας Ρεπούση, που αποκάλυψε το real.gr, στο οποίο ζητά να υπάρξει κινητοποίηση εναντίον της διάταξης που ποινικοποιεί την άρνηση γενοκτονιών και εγκλημάτων πολέμου.
Δείτε το βίντεο από το MEGA

Φιλοσκοπιανός παροξυσμός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

To ρόλο του αφελούς ή του επικίνδυνου διεκδικεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσος Θεοδωρίδης με τις προκλητικές, ανιστόρητες και αντεθνικές θέσεις που διατυπώνει.

Μετά τις παραληρηματικές του θέσεις για τα Ίμια, τα ελληνοτουρκικά και ότι δήθεν οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Τούρκους (σ.σ. για τη Γενοκτονία που υπέστησαν από τον Κεμάλ), ο «φωστήρας» των Αμπελοκήπων έκανε παρέμβαση περί του Σκοπιανού!

Ποια είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που ντουμπλάρει τη Μέγκαν Φοξ στη νέα της ταινία

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Φοξ με τη σωσία της, η οποία θα κάνει τις... δύσκολες σκηνές στην ταινία «Teenage Mutant Ninja Turtles».

Διαψευδουν Ρεπουση-ΣΥΡΙΖΑ την επιστολη (ΟΛΟ ΤΟ MAIL)

Ουδέποτε η Βουλευτής Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, έχει κοινοποιήσει προς το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ οποιαδήποτε επιστολή, έγγραφο ή πρόταση που να σχολιάζει ή να αναφέρεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη. Κατά συνέπεια, κάθε πληροφορία που μας αναφέρει ως αποδέκτες τέτοιου μηνύματος, είναι παντελώς ανακριβής.

Πώς να συμπληρώσετε τη φορολογική σας δήλωση

Ο «πονοκέφαλος» των φορολογικών δηλώσεων ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή!  Δεν είναι μόνο τα «κολλήματα» που τρώει το taxis net και η ταλαιπωρία χιλιάδων συνταξιούχων που δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν βεβαιώσεις από τα ασφαλιστικά τους ταμεία, αλλά και οι αλλαγές σχετικά με τις καταθέσεις!

ΦΩΤΟ: Σφιγμενη γροθια=Αφρατη κοιλια

Ποιος αλλος; Ο Κουτσουμπας του ΚΚΕ:

Πατριωτες του κ@λου ALERT! "Μπλόκο" από το Google Play Store στους προγραμματιστές της Αργεντινής

Τερμα οι επι πληρωμη εφαρμογες για τα κινητα στην Αργεντινη που κατα τ' αλλαγ@μει και δερνει

Γράμματα από την Google, με τα οποία ενημερώνει ότι η Google Play δεν θα δέχεται εφεξής πληρωμές για εφαρμογες προγραμματιστων, εγγεγραμμένων στην Αργεντινή, αρχής γενομένης από τις 27 Ιουνίου, λαμβάνουν οι τελευταίοι.

Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι αποφασίστηκε, στο πλαίσιο...

Αντιρατσιστικό; Φτιάξτε πρώτα κράτος γιά τούς Ελληνες καί μετά ασχοληθείτε μέ τούς υπολοίπους.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Παρ’ όλες τίς θριαμβολογίες περί αποφασιστικής –σχεδόν τελειωτική μάς τήν παρουσιάσαν- νίκης επί τού τέρατος τής οικονομικής κρίσης,δυστυχώς τίποτε δέν έχει τελειώσει,τά πάντα είναι στόν αέρα.Χρειάζεται σκληρή πολύχρονη δουλειά καί αποφασιστική δράση σέ όλα τά μέτωπα, μήπως κι έτσι σωθεί η παρτίδα.

Στο Λονδινο σφαζονται κι ο Καμερον για διακοπές στην Ίμπιζα

Λάθος εποχή φαίνεται να διάλεξε ο Ντέιβιντ Κάμερον για να ξεκινήσει τις οικογενειακές του διακοπές. Μόλις μια εβδομάδα μετά την δολοφονία στρατιώτη από φανατικούς ισλαμιστές κι ενώ η Βρετανία βρίσκεται ακόμα σε αντιτρομοκρατικό συναγερμό, ο Βρετανός πρωθυπουργός έφυγε για διακοπές με την σύζυγο του και τα δύο παιδιά τους, στην Ίμπιζα.

Όλο το πόρισμα ραπισμα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιωτη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρακτικό της Κεντρικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής (ΚΕΝΕ) για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που επεξεργάστηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης.

«Νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές»

Για άλλη μια φορά, η Ελλάδα, το χρέος της και η οικονομία της γίνονται προεκλογικό παιχνιδάκι στα χέρια Γερμανών πολιτικών. Αυτή τη φορά του χερ Μπερντ Λούκε, επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD).

Κι αυτα πολλα ειναι σε σχεση με την ασφαλεια:Στα 13,7 δισ. η μισθοδοσία υπαλλήλων που πληρώνονται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό

[Να υποθεσω οτι αυτα ειναι οι βασικοι μισθοι και κρυβουμε υπερωριες, εκτος εδρας και επιδοματα καφε κ.λπ]

Το ύψος των αμοιβών μισθοδοσίας και πρόσθετων παροχών των υπαλλήλων που πληρώνονται από τον Τακτικό Προϋπολογισμό (υπουργεία, περιφερειακές υπηρεσίες υπουργείων, περιφερειακές διοικήσεις, περιφέρειες, πανεπιστήμια, νοσοκομεία κλπ) για τα έτη 2005- 2012, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

F.A.Z: Το ΔΝΤ πιέζει για περαιτέρω «κούρεμα» του ελληνικού χρέους

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι με μια ασυνήθιστη για την αυτοκριτική της ανάλυση το ΔΝΤ αξιολογεί τα διδάγματα από την κρίση χρέους στην Ελλάδα. Μελλοντικά τα υπερχρεωμένα κράτη θα προχωρούν πιο γρήγορα σε αναδιάρθρωση χρέους.

Νεα σφαλιαρα στον Ρουπακιωτη-ΚΕΝΕ: Αντισυνταγματικη η απολυτη απαγορευση ρατσιστικών και ξενοφοβικών ιδεών-Επαρκές το ισχύον πλαίσιο για τον ρατσισμό

ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ

Την εκτίμηση ότι επαρκεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τον ρατσισμό, εκφράζει η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή (ΚΕΝΕ) στην έκθεσή της για το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη.

Spiegel: «Οχι» του SPD στο σχέδιο Σόιμπλε για τις υπερχρεωμένες χώρες

«Αναπτυξιακή ώθηση αντί αυστηρής λιτότητας: Η γερμανική κυβέρνηση, με τη βοήθεια της επενδυτικής τράπεζας KfW θέλει να επιβάλει δανειακά προγράμματα για επιχειρήσεις στις υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές χώρες. Η αντιπολίτευση αντιδρά προσεκτικά έως απορριπτικά», γράφει το περιοδικό. Το ρεπορτάζ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Ρε Πανο μηπως ξερεις ποιος ειναι αυτος ο αρχηγός που κανει τον... πράκτωρα 007

Ποιο γραφείο πολιτικού αρχηγού στη Βουλή έχει γεμίσει από καλώδια, συστήματα αντιπαρακολούθησης και άλλα ηλεκτρονικά αντίμετρα προφύλαξης από ενδεχόμενους… κατασκόπους;

Αγαπούν τα Χανιά οι Σκανδιναβοί - Πρώτος προορισμός τους παγκοσμίως [εικόνες]

Oι Σκανδιναβοί ψηφίζουν Χανιά. Ο μεγαλύτερος σκανδιναβικός καλοκαιρινός προορισμός, σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο όμιλος TUI Nordic, είναι η υπέροχη πόλη της Κρήτης.

Στο 1,95 δισ. ευρώ η δαπάνη για τις συντάξεις Δημοσίου έως τον Απρίλιο

Στοιχεία για τον αριθμό των συνταξιούχων του Ελληνικού Δημοσίου και τα ποσά των συντάξεων (ακαθάριστα) που καταβάλλονται σε αυτούς την τελευταία οκταετία, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Αναστέλλονται 100.000 συντάξεις

Αναστέλλεται η πληρωμή 100.000 συντάξεων γι' αυτό το μήνα, καθώς οι δικαιούχοι τους δεν συμπλήρωσαν ή δεν διόρθωσαν τα λάθη που εντοπίστηκαν στο ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ.

Πηξαμε στους μαλακες: Αποπειράθηκε να βιάσει την 13χρονη ξαδέλφη του!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται και ανακρίνεται ένας 21χρονος ο οποίος έστησε ενέδρα το απόγευμα της Κυριακής στην ανήλικη εξαδέλφη του και της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει! Το 13χρονο κορίτσι σώθηκε από την παρέμβαση ενός άλλου συγγενούς τους που περνούσε τυχαία.

«Αδειασε» τον Ρουπακιώτη ο Αθανασίου: «Δεν χρειαζόμαστε νέο αντιρατσιστικό»

Δεν υπάρχει ανάγκη νέου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, επανέλαβε τη Δευτέρα μέσω της δημόσιας τηλεόρασης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χαράλαμπος Αθανασίου. «Πιστεύω ότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο καλύπτει τις ανάγκες που η απόφαση πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει θέσει για την καταπολέμηση των φυλετικών διακρίσεων» τόνισε προσθέτοντας ότι χρειάζονται «μερικές παρεμβάσεις και συμπληρώσεις», που όμως, όπως είπε, «δεν δικαιολογούν το θόρυβο που υπάρχει».

Πατέρας της φοιτήτριας: "Η Σπυριδούλα σώθηκε από τύχη"

- Ο σοκαρισμένος πατέρας περιγράφει στο Newsit πως δέχθηκε την επίθεση απο τον Αφγανό η κόρη του
- "Μπαμπά είμαι καλά, μην ανησυχείς" του είπε στο τηλέφωνο
- "Το τομάρι που το έκανε αυτό ευτυχώς το βρήκανε" λέει ο κύριος Χάϊδος
- Aπό την Άρτα η φοιτήτρια, σπουδάζει Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρας
- Στον εισαγγελέα ο Αφγανός που την έριξε στο γκρεμό στην περιοχή Μουράγια

Ωραιο μηνυμα ρε! Δυο κορίτσια φιλιούνται στο στόμα σε πορεία στα Τρίκαλα (φωτό)

Τη στιγμή που 150.00 Γάλλοι διαδήλωναν χθες στο Παρίσι εναντίον των γάμων των ομοφυλοφίλων, στα Τρίκαλα ένα ορμητικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με δυο κορίτσια να στέλνουν μήνυμα με το φιλί τους υπέρ της ελεύθερης επιλογής, εναντίον κάθε μορφής ρατσισμού.

Δε θα πιστεύετε πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα!

Πόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη το μήνα; Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης!

Ο Alpha βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και αμείβει γενναιόδωρα την Ελένη!

Η παρουσιάστρια βάζει στην τσέπη της το ποσό των...

Société Générale για Ελλάδα: «Νο. 1 στη ζήτηση κορυφαίων πελατών τα ελληνικά ομόλογα» [γράφημα]

Εξαιρετικά ευοίωνα είναι τα μηνύματα που έρχονται από ξένους έγκυρους ειδησεογραφικούς ιστότοπους οικονομικού περιεχομένου σχετικά με την πορεία της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, σε σημείο ώστε να κάνουν λόγο για ριζική ανατροπή και θετική έκβαση της ελληνικής τραγωδίας.

Καθαρμα παρίστανε τον αστυνομικό και ασελγούσε σε κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών

Συνελήφθη το Σάββατο στα Πετράλωνα 40χρονος ο οποίος νωρίτερα, προσποιούμενος τον αστυνομικό, προσέγγισε ανήλικη ημεδαπή και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ερρίκος Ντυνάν: Μισθοί 18.000 ευρώ, Cartier, Louis Vuitton και άνθη 200.000 ευρώ

«Γενναιόδωρη» η διοίκηση του θεραπευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν. Τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, άνθη ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ δώριζε, μεταξύ άλλων, σε συμβούλους, επώνυμους ασθενείς και κρατικούς αξιωματούχους. Με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών σε γραφεία και οικίες προς σύσφιξη των δημόσιων σχέσεων, όπως εξηγήθηκε αρμοδίως...

Ποιά είναι πραγματικά η καλλονή αστυνομικίνα που φυλάει τον Ακη [νεες εικόνες]

H 23χρονη Αθηνά, η οποία δείχνει υποδειγματική στο ρόλο της στο Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, στις εικόνες που έχει επιλέξει να αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προβάλλει μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα της. Χωρίς να αναφέρει την επίσημη ιδιότητά της, στα προφίλ που διατηρεί σε Facebook και Twitter, η 23χρονη δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοπέλες της ηλικίας της. Οπως αναφέρει, έχει γεννηθεί στις 16 Δεκεμβρίου του 1990 και έχει αποφοιτήσει από Λύκειο της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής το 2008.
"Δεν τις πιστεύω τις δημοσκοπήσεις" σχολίασε ο Γιώργος Παπαδάκης και μάλιστα έδωσε ένα χιουμοριστικό παράδειγμα συγκρίνοντας τον Δημήτρη Καμπουράκη με τον Γιώργο Οικονομέα λέγοντας: "Aν κάνω μία δημοσκόποηση ως Παπαδάκης για το ποιος είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, θα βάλω τον Καμπουράκη; Εμένα θα βγάλω. Αν και ο Καμπουράκης είναι πολύ καλύτερος από τον Οικονομέα. Θα τους βάλω τώρα να τσακωθούν προς όφελος της εκπομπής"

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Πρωινό ANT1":



enikos.gr

Στον Σκορπιό σήμερα ο νέος του ιδιοκτήτης

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ο οποίος προσφάτως αγόρασε για χάρη της κόρης του τον Σκορπιό από την οικογένεια Ωνάση, θα επισκεφθεί σήμερα το νησί...

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: "Δεν υπάρχει ανάγκη για το αντιρατσιστικό"

«Δεν υπάρχει ανάγκη για τον νέο νόμο» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτό το θέμα έχει σηκωθεί ψηλά, για έναν λόγο τον οποίο εγώ δεν αντιλαμβάνομαι».

Τον δουλεψε μεχρι κι η Ναομι... Κάμπελ κι έγινε χαμός !

Τι απάντησε η συγγραφέας μπροστά στο αθηναϊκό κοινό

Σάββατο βράδυ στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Αθήνα με κεντρική ομιλήτρια την γνωστή ακτιβίστρια και συγγραφέα του βιβλίου «το Δόγμα του Σοκ» Ναόμι Κλαιν.

Aυτός είναι ο Σάκης Ιωαννίδης, ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο 30χρονος Σάκης Ιωαννίδης, απόφοιτος του Παντείου από τη Δράμα, είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

Στη διαδικασία ανάδειξης νέας ηγεσίας ψήφισαν 29.194 μέλη σε όλη την Ελλάδα (που έχουν γεννηθεί από το 1981 έως και το 1995) και...

Πόσο δεξιά μπορεί να πάει η Νέα Δημοκρατία;

Στον ρωσο-ιαπωνικό πόλεμο του 1904 καφενόβιοι παρατηρητές των εξελίξεων καλούσαν τον Ρώσο στρατηγό Κουροπάτκιν να μετακινήσει τις μονάδες του δεξιότερα, για να αποφύγει τους ελιγμούς των Ιαπώνων. Τελικά οι Ρώσοι ηττήθηκαν κατά κράτος, αλλά η φράση “δεξιότερα Κουροπάτκιν” έμεινε από τότε να συμβολίζει την αργόσχολη κριτική.

Τι θα προτείνει ο Σαμαράς στη σύσκεψη για το αντιρατσιστικό

Αλλαγές στον υφιστάμενο νόμο διαφορετικά θα δημιουργηθεί καινούργιος

Την αντίθεσή του σε συγκεκριμένες διατάξεις του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη θα εκφράσει ο Πρωθυπουργός στους δύο κυβερνητικούς εταίρους στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Εγώ θέλω πίσω το κότερό μου... δε με νοιάζει αν θα μου το δώσουν τραμπούκοι ή κουκουλοφόροι» (ΦΩΤΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ)

Άλλη μια επιβεβαίωση: Φωνάζουν αυτοί που είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια... εκμεταλλευόμενοι ότι οι Έλληνες ξεχνάμε ποιος είναι ποιος σ' αυτή τη χώρα:

24.3.2012

Δεσμεύτηκε το σκάφος του Πλούταρχου Το είχε δηλώσει ως επαγγελματικό

Δεσμεύτηκε από τις Αρχές τo σκάφος του δημοφιλή τραγουδιστή Πλούταρχου καθώς είχε δηλωθεί παράνομα ως επαγγελματικό, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα RealNews. Το κράτος ζητά τώρα για να αποδεσμεύσει το "St. George», το ποσό των 300.000 ευρώ, που είναι ο φόρος ο οποίος αναλογεί  προκειμένου να είναι νόμιμο.

ΦΩΤΟ: Σβησμένο tweet Παπαδημούλη

Δείτε ποια δήλωσή του έσβησε ο Παπαδημούλης... γιατί προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει α γίνει σαν τους άλλους (ΠΑΣΟΚ δηλ.) μήπως και κυβερνήσει:

FT: Η Ελλάδα βλέπει φως στο τούνελ

Άρθρο των Financial Times μιλάει για την αισιοδοξία που επιστρέφει στην Ελλάδα

Άρθρο των FT με τίτλο "Optimism returns as Greece sees light at the end of tunnel" το οποίο κάνει λόγο για αισιοδοξία και θετικά σημάδια αλλαγής σε όλους τους τομείς. Επικαλείται μαρτυρίες επιχειρηματιών μικρομεσάιων επιχειρήσεων οι οποίοι μιλούν για αισιοδοξία μολονότι η κρίση δεν έχει παρέλθει και υπάρχει έντονη έλλειψη ρευστότητας.

Κωνσταντινόπουλος κατά Τσίπρα: Εδωσε συνέντευξη σε έντυπο που έχει καταγγείλει στη Βουλή για διαπλοκή

Τη δική του απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη σε εφημερίδα της οποίας τον ιδιοκτήτη είχε καταγγείλει στο παρελθόν.

Η τελευταία ελπίδα...

Κώστας Στούπας

Πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν πήγαινε κάποιος στο ΑΤΜ της τράπεζας στη γειτονιά του να τραβήξει χρήματα για τα τρέχοντα έξοδα, τραβούσε κάτι παραπάνω για παν ενδεχόμενο, αγωνιώντας αν και την επόμενη φορά θα βρει το αυτόματο μηχάνημα πλήρες της συγκολλητικής ουσίας της τραπεζικής πίστης, της απαραίτητης για την στοιχειώδη κοινωνική εμπιστοσύνη που εξασφαλίζουν οι απρόσκοπτες συναλλαγές.

Ο Τατσόπουλος θυμήθηκε, λόγω Πλούταρχου, τον... Άδωνι!! Γιατί;

Τα όσα είπε ο Γιάννης Πλούταρχος για τα άκρα σε συνέντευξή του ("δε με νοιάζει αν τους λένε τραμούκους ή κουκουλοφόρους αρκει να βγάλουν τη χώρα απ' την κρίση") σχολίασε χθες βράδυ μέσω Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος ενέπλεξε και τον Άδωνι Γεωργιάδη!!

ΒΙΝΤΕΟ- Κοιτάσματα-θησαυρός...

Σε 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια υπολογίζουν οι Νορβηγοί ερευνητές την αξία των ελληνικών κοιτασμάτων φυσικού αεριού και πετρελαίου.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις εξαδέλφες του Παπακωνσταντίνου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τις εξαδέλφες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου μετά την αποκάλυψη της Real News ότι σύμφωνα με την έρευνα τιου ΣΔΟΕ έχουν εντοπιστεί ποσά που αγγίζουν τα 2,5 εκ. ευρώ και εντοπίστηκαν σε λογαριασμούς της λίστας Λαγκάρντ δεν δηλώθηκαν στις φορολογικές δηλώσεις που έκαναν τα τελευταία χρόνια οι δύο ξαδέλφες του πρώην υπουργού.

Αιγύπτια δημοσιογράφος πέταξε τη μαντήλα μπροστά σε ιμάμη και έγινε χαμός!..(Βίντεο)

Η δημοσιογράφος Riham Said, σε μια στιγμή έντονης συζήτησης στο κανάλι al-Nahar με τον θρησκευτικό ηγέτη Ιμάμη Yousuf Badri, έβγαλε το μαντήλι και ο Yousuf Badri είδε καντήλια στον ουρανό!

ΒΙΝΤΕΟ-Ηλιόπουλος (ΧΑ): «Τσίπρα κουφάλα γαμ@ τον Τσε Γκεβάρα»

(Μπορεί να λεεί και "Τσίπρα πουστ@ρα..."... )

Νέα ένταση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Τρίκαλα με πρωταγωνιστές μέλη της Χρυσής Αυγής πρωτοστατούντος του βουλευτή του κόμματος, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και κομμουνιστών.

Αυτοί είναι οι 60 Ελληνες βουλευτές που έχουν άδεια οπλοφορίας [λίστα]

Αρκετοί βουλευτές από τα περισσότερα κόμματα που μετέχουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο έχουν άδεια οπλοφορίας, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται πρώην υπουργοί και ένας πρώην πρωθυπουργός.