28 Μαΐου 2013

Καταρρίπτονται οι 5 μεγαλύτεροι μύθοι για το ... κέρατο!

H απιστία και για να το πούμε και πιο απλά και περιγραφικά, το κέρατο, είναι ένα θέμα δίχως τελειωμό με το οποίο δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ασχολούμαστε γιατί πολύ απλά είναι ενδιαφέρον και αφορά τους πάντες! Και μπορεί όταν το τρως, το κέρατο πάντα, ο κόσμος γύρω σου να καταρρέει και να νιώθεις προδομένος και πως η ζωή σου έφτασε στο τέλος της, αλλά ξέρετε κάτι;

΄Ελεος ρε σεις!! Και ψεκασμοι και μαγνητικες καταιγιδες; Ποσο να αντεξει ο Πανος; ΦΩΤΟ

Που θα παει αυτος ο πολεμος των ναζι τοκογλυφων; Δειτε τι επαθε παλι σημερα ο Προεδρος Πανος Καμμενος!!!

Η Ελλάδα του Πλούταρχου…

Ή αλλιώς, ναι ρε συ Πλούταρχε, μας ξεγέλασαν!

Μετά τον Νότη Σφακιανάκη και τον Πέτρο Γαϊτάνο, ένας ακόμα φάρος του ελληνικού πολιτισμού, ο Γιάννης Πλούταρχος, τάχθηκε με δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Το βίντεο του Animal Planet που κάνει το γύρο του κόσμου: Γοργόνα λιάζεται σε βράχια στο Ισραήλ [βίντεο]

To γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που προέβαλε αποκλειστικά την περασμένη Κυριακή το κανάλι της συνδρομητικής τηλεόρασης «Animal Planet» και στην οποία διακρίνεται στα βράχια ένα πλάσμα που μοιάζει με γοργόνα.

Με τη στηριξη του ΣΥΡΙΖΑιου Ν. Θεοδωριδη το "Ουράνιο Τόξο" μοιράζει .... "ελληνομακεδονικό" λεξικό!

Με προκλητικό τρόπο συνεχίζει να κάνει προπαγάνδα εντός της Ελλάδας το πολιτικό κόμμα "Ουράνιο Τόξο". Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε , για την επίσκεψη ξένων φοιτητών στην Φλώρινα, όπου τους έγινε ενημέρωση για τον "μακεδονικό πολιτισμό" , την "μακεδονική" μειονότητα, ενώ μοιράστηκε και ...."ελληνομακεδονικό λεξικό" !

ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝ@Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΜΠΑΡΑΖ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ - ΑΠΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ...

ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!

Από νωρίς το μεσημεράκι και μετά, στην Αθήνα επικρατεί αραιά νέφση η οποία με το πέρας της μέρας έγινε λίγο πυκνότερη. Η νέφωση δημιουργήθηκε από το μπαράζ αεροψεκασμών που ξεκίνησε από το πρωί στον αττικό ουρανό και τον έκανε κυριολεκτικά κέντημα από τα chem trails.

ΒΙΝΤΕΟ: Αηδια με τη διακωμώδηση της δολοφονίας του Βρετανού στρατιώτη απο Ολλανδους!

Δύο μαύροι άνδρες φορώντας σκούρα σκουφιά και κρατώντας αιματοβαμμένα μαχαίρια κοιτούν την κάμερα και ανέκφραστοι χαιρετούν κουνώντας τα δεξιά-αριστερά. Οι δύο αυτοί άνδρες πρωταγωνιστούν σε ένα προκλητικό σατιρικό σκετς, υποδυόμενοι τους δολοφόνους του 25χρονου Βρετανού στρατιώτη που σφαγιάστηκε σε κεντρικό δρόμου του Λονδίνου πριν λίγες ημέρες.

BINTEΟ: Τρελαθηκε στο ματι ο Νερι

Την κοσμοπολίτικη Μύκονο επέλεξε ο Νέρι Καστίγιο για να περάσει μερικές ημέρες διακοπών, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητος από τις κάμερες και τα φλας των φωτογράφων.

ΒΙΝΤΕΟ - Η Σοφί Μαρσό κι ο Χαιλαντερ στη Μύκονο

Η Γαλλίδα ηθοποιός Σοφί Μαρσό και ο σύζυγός της Κρίστοφερ Λαμπέρτ, ακολουθώντας τα... θαλάσσια χνάρια πολλών διάσημων συναδέλφων τους βρέθηκαν στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, και απόλαυσαν τη βόλτα τους στα πιο διάσημα σοκάκια.

Ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του άναψαν τα καντήλια στους τάφους των Ωνάσηδων

Ενα 24ωρο παρέμειναν στον Σκορπιό ο Ρώσος Μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολέβλεφ και η κόρη του Αικατερίνα. Στο διάστημα αυτό περιηγήθηκαν σχολαστικά σε κάθε γωνιά του νησιού, εξερευνώντας το νέο τους περιουσιακό στοιχείο από άκρη σε άκρη.

Φευγει για καλοκαιρινες διακοπες ο Καμμενος και εδωσε οδηγιες σε οσους μεινουν πισω

[Με το κοτερο του μπαμπα που ειναι σε offshore θα ταξιδευει παλι ΄η εχει και αλλο;]

Συναντήσεις κατ΄ιδίαν με όλους τους βουλευτές του κόμματος, είχε σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρoς των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο γραφείο του στη Βουλή.

Κονδύλια 150 εκ. ευρώ για υποστήριξη 50.000 ατόμων από οικογένειες δίχως εργαζόμενο το 2013

Στην υποστήριξη περίπου 50.000 ανέργων κατά το 2013 προσανατολίζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, για την σταδιακή υλοποίηση του προγράμματος επιδότησης απασχόλησης οικογενειών που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο.

Από «μανία καταδίωξης» πάσχουν οι Σκοπιανοί

Παντού εχθρούς βλέπουν οι Σκοπιανοί, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για τις σχέσεις της χώρας τους με τις γειτονικές χώρες.

Συγκεκριμένα, το 82,4% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι...

ΒΙΝΤΕΟ- Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η Ρεπούση

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις θέσεις της βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρίας Ρεπούση για την γενοκτονία των Πόντιων, μετά την αποκάλυψη του real.gr. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΦΩΤΟ: «Ραχήλ, πες τι φοράς να δω τι θα χαϊδέψω...»

Γελαει ο κοσμος με το νουμερο τη Ραχηλ Μακρη και τα "πουλια" που της αρεσουν:

Ειδηση που δεν θα ακουσετε γιατι ο αριστερος φασισμος ειναι καλος

Την απόφαση να εμποδίσει να ανέβει η τελευταία παράσταση του έργου «Ιερή Πόρνη» του Γιάννη Σολδάτου, αποφάσισε την Παρασκευή η συνέλευση που λειτουργεί το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός». Από την συνέλευση δηλώνουν ότι προέβησαν σε αυτή την πράξη γιατί ήθελαν να δείξουν την ενόχλησή τους προς...

Παρέδωσε καθήκοντα ο μακροβιότερος εκπρ. τύπου του ΥΠΕΞ Δελαβέκουρας

Μπορεί ο μακροβιότερος εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, ο Γρηγόρης Δελαβέκουρας, να παρέδωσε σήμερα και τυπικά τα καθήκοντά του στον διάδοχό του επίσης διπλωμάτη καριέρας Κώστα Κούτρα, στη μικρή όμως και λιτή αποχαιρετιστήρια δεξίωση που ακολούθησε την παράσταση έκλεψαν οι παριστάμενες τρεις (ζωή νάχουν) πανέμορφες κορούλες του Γρηγόρη ντυμένες στα λευκά, που αγνοώντας το…διπλωματικό πρωτόκολλο, κινήθηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χώρου σαν…στο σπίτι τους!

Σαν σημερα ο Καραμανλης εκανε τη μαλακ@α!


28 Mαίου 1979 υπογράφεται στο περιστύλιο του Ζαππείου η συμφωνία ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Μαλακ@α του Καραμανλη καθως επρεπε να μας ειχε αφησει στα Βαλκανια να βλεπαμε αν σημερα θα τσιριζαν για κριση οσοι κυκλοφορουν με τα αιφονια και τα ταμπλετ...

Η «σχέση» της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ενωση λαμβάνει για πρώτη φορά συγκεκριμένη μορφή με την υποβολή αίτησης για σύνδεση με την τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα τον Ιούνιο του 1959.Τον Ιούνιο του 1961 υπογράφεται η Συμφωνία Σύνδεσης Ελλάδας- ΕΟΚ.

Δεν ξερεις αν πρεπει να γελασεις με Λουκα ΄η να κλαψεις με Τσαλικη και τους αποκατω (ΒΙΝΤΕΟ)

[Αυτη ειναι η νεολαια που "η κριση την εχει τσακισει και της εκλεψε το ονειρο" (διορισμου στο δημοσιο)... Αξιζει να σωθει αυτη η γενια που συμβολιζει την παρακμη;]

Η Ελένη Λουκά, όπως σας ενημερώσαμε χθες, έκανε την εμφάνισή της νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης και μάλιστα ανέβηκε επί σκηνής!

ΥΠΕΞ Τουρκίας: «Ρατσιστική πρωτοβουλία» οι εκδηλώσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία

Σε νέα, προκλητική παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας προχώρησε η Άγκυρα καθώς το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με την υπ΄αριθμ. 150 ανακοίνωση που εξέδωσε στις 25 Μαΐου, χαρακτηρίζει «εχθρικές και ρατσιστικές πρωτοβουλίες» τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας ενώ καλεί τη Βουλή των Ελλήνων να «απορρίψει τους χαρακτηρισμούς αυτούς που δηλητηριάζουν την ελληνο-τουρκική φιλία».

Καθε πικραμενος στο Μαξιμου... πρώτος πέρασε την πύλη ο Αστέρας Τρίπολης

[Δηλ. τι του ειπε του Σαμαρα; "Προεδρε ο γαυρος που υποστηριζεις μας εχει γαμ@σει"; Κι ο Σαμαρας τι του απαντησε; "Οταν σας ξεσκιζε ο βαζελος ηταν καλα; Τωρα πιειτε τον!"]

Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο ο πρωθυπουργός της χώρας να συναντιέται με μετόχους ποδοσφαιρικών συλλόγων που θέλουν να του εκφράσουν τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί στο δημοφιλές άθλημα.

Οι επενδύσεις του Αντώνη Σαμαρά στο επίκεντρο των αμερικανικών ΜΜΕ

Το... εγκώμιο του Έλληνα πρωθυπουργού πλέκουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που σημειώνουν πως προσπαθεί να αυξήσει τις επενδύσεις που γίνονται στη χώρα.

«Ο Αντώνης Σαμαράς αγωνίζεται να ενισχύσει τις επενδύσεις, περιορίζοντας τη γραφειοκρατική παράλυση και τη διαφθορά», αναφέρει σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα η εφημερίδα Los Angeles Times, καταγράφοντας επίσης τη «θετική μεταστροφή» της στάσης της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα της πώλησης ιδιωτικών νησιών σε ξένους.

Ταξίδι στο κέντρο της Γης: Αυτό είναι το βαθύτερο σπήλαιο του πλανήτη [εικόνες]

Το Κρουμπέρα, είναι το βαθύτερο σπήλαιο στον κόσμο και αποτελεί ερευνητικό θησαυρό για τους γεωλόγους σε όλο τον κόσμο. Βρίσκεται στην οροσειρά Αραμπικα Μασιφ του δυτικού Καυκάσου, κοντά στην πόλη Γκάγκρα της Αμπχαζίας και φτάνει σε βάθος τα 2.191. μέτρα

Πώς θα αναγνωρίσετε έναν παιδόφιλο - Οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς γονείς και παιδιά

Χρήσιμες συμβουλές, τόσο προς τους γονείς, όσο και προς τα παιδιά, για την προφύλαξη και προστασία τους από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης δίνει μέσω ανακοίνωσής της η ΕΛ.ΑΣ., μετά και το περιστατικό με τον 40χρονο «Δράκο» των Πετραλώνων ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 21 ανήλικες.

«Ψηφίζουν» Ελλάδα οι Γερμανοί

Θετικά είναι τα συμπεράσματα για την αντίληψη που έχουν οι Γερμανοί ταξιδιώτες για τη χώρα μας ως τουριστικού προορισμού σύμφωνα με τη μελέτη «Η Ελλάδα στον τουριστικό ανταγωνισμό - Ποιοί είναι οι παράγοντες της επιτυχίας;» που παρουσίασε η πρεσβεία της Ομοσπονδίας Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Ο ΕΟΜ καθησυχαζει τους μικροψυχους: Συναινετικά θα γίνεται πάντοτε η δωρεά οργάνων

Διαβαστε τι λεει ο Νομος για να μην αναπαραγετε μαλακι@ς! 

Στις απαραίτητες εξηγήσεις προέβη ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων ενόψει της έναρξης ισχύος του νόμου περί δωρεάς οργάνων, που αφορά την αφαίρεση οργάνων από αποβιώσαντες δότες.

Πώς θα αποφύγετε τους επιπλέον φόρους

Δέκα SOS-κωδικοί που τυχόν λάθη στη συμπλήρωσή τους θα κοστίσουν στους φορολογούμενους σε χρήμα και χρόνο, προκύπτουν από το βιβλιαράκι οδηγιών του υπουργείου Οικονομικών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από περίπου 6 εκατ. φυσικά πρόσωπα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ζουραρις: "Ακομα και αν κατουριοταν, επρεπε να κατουρηθει επανω της"

Δειτε το:

Δεν μας ψεκάζουν, ραδιενεργά μας ταΐζουν

Του Γιώργου Καισάριου

Ένα μικρό παράδειγμα του παραλογισμού που επικρατεί στη χώρα μας, είναι το θέμα του χρέους. Συνεχώς μου (μας) λένε, μα τι νόημα είχε το μνημόνιο, αφού το χρέος ανέβηκε ξανά στα 300 δισ. ευρώ. Καλύτερα να μην είχαμε μπει στα μνημόνια, αφού ούτε το χρέος μας έχει μειωθεί, ούτε ανάπτυξη έχουμε, ούτε η ανεργία έχει μειωθεί και πάνω από όλα, κουρέψαμε τα ομόλογά μας και χάσαμε τις συντάξεις μας.

EKTAKTO! Τεράστιες καταστροφές στα γραφεία των ΑΕροψεκασμενων από επίθεση μαγνητικής καταιγίδας

Σκηνικό Αποκάλυψης θυμίζει από νωρίς το πρωί η περιοχή γύρω από τα κεντρικά γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού, μετά το καταστροφικό χτύπημα μαγνητικής καταιγίδας προερχόμενης από τον Ήλιο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κτίριο των γραφείων έχει κυριολεκτικά ισοπεδωθεί ενώ ο αριθμός των ανθρώπων -στελεχών των Αν. Ελ. και μη- που χτυπήθηκαν από τις άκρως επικίνδυνες μαγνητικές ακτίνες κυμαίνεται στην περιοχή των δεκάδων χιλιάδων.

Vatan: «Τι φοβάται πάντα η Ελλάδα και γιατί;»

Η τουρκική άσκηση Denizkurdu-13 αποτελούνταν από δραστηριότητες επίθεσης με μια ποικιλία πιθανών σεναρίων από τον εχθρό.

Κεντρικό ρόλο σε αυτή έπαιζε η φρεγάτα Kemalreis που αποτελούσε την Αεράμυνα στη διάρκεια της άσκησης.

Η περιπέτεια των λέξεων…

Οι λέξεις και τα νοήματα που εκφράζουν, ιδιαίτερα όταν ανήκουν σε μια γλώσσα όπως η ελληνική με μεγάλο ιστορικό βάθος, υφίστανται αλλοιώσεις όχι μόνο ως προς τη γραφή τους, αλλά και σε ό,τι αφορά το μήνυμά τους.

H Μις Μπουντεσλίγκα για το 2013 (ΦΩΤΟ)

Τα περιοδικά "People" και "Sky Germany". διοργάνωσαν ως είθισται κάθε χρόνο, την ψηφοφορία για τις ωραιότερες γυναίκες των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα, ώστε να βρεθεί η Wag για το 2013.

Το βραβείο πήγε στην Κάθι Φίσερ, κοπέλα του αμυντικού της Ντόρτμουντ...

Βγάζουν την ισλαμική μαντίλα στη Γάνδη

Τουλάχιστον 10.000 ενήλικες δημότες, δηλαδή σχεδόν πέντε φορές περισσότεροι από τον απαιτούμενο αριθμό, είχαν υπογράψει μια αίτηση με την οποία ζητούσαν την άρση της απαγόρευσης.

Στάση αναμονής από τη ΔΗΜΑΡ... για το ποτε θα θαψουν κι αυτοι το "αντιρατσιστικο"

Τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά την διαφωνία των πολιτικών αρχηγών για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και οι επόμενες κινήσεις της ΔΗΜΑΡ, συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Επίθεση Χρυσής Αυγής στο ΠΑΣΟΚ για το αντιρατσιστικό

Άμεση ήταν αντίδραση της Χρυσής Αυγής στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση νόμου για το αντιρατσιστικό πλαίσιο.

«Η Χρυσή Αυγή θα καταθέσει άμεσα πρόταση Νόμου για την καταπολέμηση των κλεφτών, των απατεώνων και των μιζαδόρων.

Η Κάρπαθος τίμησε τη μνήμη του σμηναγού Ηλιάκη

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη τελέσθηκε τη Δευτέρα στην Κάρπαθο, χοροστατούντος του μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά ετών από το θανάσιμο τραυματισμό του αξιωματικού κατά τη διάρκεια επιχείρησης αναγνώρισης-αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών, ανοικτά της Καρπάθου.

Σπίτι σε άστεγη αγόρασε ο Γαλιφιανάκης

Ο διάσημος κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης αγόρασε μία γκαρσονιέρα σε μία 87χρονη άστεγη στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 18 χρόνια σε ένα πλυντήριο ρούχων πολύ κοντά στο σπίτι του ηθοποιού στη Σάντα Μόνικα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "dailymail.co.uk".

Bloomberg: Τα ελληνικά ομόλογα δείχνουν πως η οικονομία «θεραπεύεται»

Τα ελληνικά ομόλογα δείχνουν πως η οικονομία της χώρας «θεραπεύεται» και ότι το επενδυτικό κλίμα αλλάζει, εκτιμά το οικονομικό, αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg, αποκαλώντας «πρωταθλητές αποδόσεων» τους ελληνικούς τίτλους.

«Βγαλτο ρε Ελενη το ρημαδι το ρουχο να το τριψεις με την ησυχια σου» ΒΙΝΤΕΟ

Στο στόχαστρο της σάτιρας του Ράδιο Αρβύλα μπήκε το βίντεο που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη να τρίβει το φόρεμά της προκειμένου να φύγει ο λεκές κατά τη διάρκεια της ώρας της μαγειρικής.

Προσκλητήριο ενότητας και ανοίγματα από Σαμαρά

Σχέδιο 100 ημερών ανακοινώνει στο Συνέδριο (ουτε μπανια δεν θα μας αφησει να κανουμε με την ησυχια μας...)

Τις κινήσεις που θα τον ενισχύσουν ακόμη περισσότερο στην πολιτική σκακιέρα, επεξεργάζεται το τελευταίο διάστημα ο πρωθυπουργός. Tο γεγονός ότι κατάφερε μέσα σε έξι μήνες ν’ αλλάξει το εις βάρος του, πολιτικό κλίμα, παρέχει τη δυνατότητα στον Αντώνη Σαμαρά, να αισιοδοξεί για το μέλλον.

Η Ζιζέλ χορεύει σάμπα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα παλιότερο βίντεο που δείχνει την 32χρονη Ζιζέλ να χορεύει ανέμελη στην παραλία. Η καλύτερη απόδειξη ότι μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι.

Γ. Μιχελάκης: Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Οι βουλευτές της ΝΔ δεν θα ψηφίσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μιχελάκης και σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με απαγορεύσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι όποιες απαγορεύσεις μπορεί να την ενισχύσουν δημοσκοπικά.

Η πρώτη ημέρα των Ρώσων στον Σκορπιό

Η χθεσινή ημέρα ήταν η πρώτη για τη νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού Εκατερίνα Ριμπολόβλεφ και τον πατέρα της Ντιμίτρι πάνω στο νησί. Οι δυο τους έφτασαν στο Σκορπιό με ελικόπτερο από το Άκτιο όπου περίπου στις 15.00 προσγειώθηκε το ιδιωτικό τους αεροπλάνο.

Παγκοσμια συγκίνηση: Η κρίση «χτύπησε» και τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Μιχάλη Χατζηγιάννη

Δε θα ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν, το σπίτι που είχαν ονειρευτεί να χτίσουν στη βόρεια Εύβοια, προκειμένου να γίνει το ησυχαστήριό τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια και αυτό εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και του «κουρέματος» των καταθέσεων στην Κύπρο.

Xιλιάδες κόσμου συρρέουν στο φέρετρο του Ζορζ Μουστακί [βίντεο]

Με βαθύ πόνο όχι μόνο οι φίλοι και οι συγγενείς αλλά όλοι όσοι μυήθηκαν στη γοητεία, στη δύναμη, στην ερωτική αναζήτηση των συνθέσεων του κοσμοπολίτη Ζορζ Μουστακί σπεύδουν να τον αποχαιρετίσουν στο νεκροταφείο Pere Lachaise στο Παρίσι όπου έχουν ταφεί δεκάδες μεγάλες προσωπικότητες της Γαλλίας και όχι μόνο.

Στις ΗΠΑ μεταφέρεται για νοσηλεία η 15χρονη Μυρτω

Σε εξειδικευμένο κέντρο των ΗΠΑ θα μεταφερθεί η 15χρονη κοπέλλα, η οποία κακοποιήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι στην Πάρο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μύθος η μαγνητική καταιγίδα;

Πριν από λίγες ημέρες κάποιοι ιστότοποι δημοσίευσαν την «είδηση» ότι «μαγνητική καταιγίδα θα σαρώσει τη χώρα μας στις 28 Μαΐου», την οποία αναπαρήγαγαν, δυστυχώς, και τηλεοπτικοί σταθμοί. Τα «νέα» τροφοδότησαν «ειδικοί», των οποίων η σχέση με το επιστημονικό αντικείμενο είναι ανύπαρκτη. Παρά ταύτα, οι άνθρωποι αυτοί ανερυθρίαστα παραπληροφορούν την κοινή γνώμη...

Το πηρε αποφαση κι ο Μπενυ: Καταθετει δικια του προταση για να παρει τον πουλο και να κλεισει το θεμα του αντιρατσιστικου

Την άμεση συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή της πρότασης νόμου του ΠΑΣΟΚ «Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας», ζήτησε, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης. .

Επιστολές του Σιάντου προς τον Ιωαννίδη που αποκαλύπτουν τις προθέσεις των κομμουνιστών απ΄τον Γενάρη του 1942

Σε αυτήν την ανάρτηση είχαμε δει ότι οι κομμουνιστές στόχευαν στην μονοπώληση της αντίστασης απ΄τον Δεκέμβριο του ΄42 ακόμα, όπως άλλωστε προκύπτει απ'τα δικά τους κείμενα.

 Φαίνεται όμως οτι τέτοιες σκέψεις υπήρχαν από ακόμα πιο πριν μες στο κεφάλι των ιθυνόντων του ΚΚΕ.

Πολιτικα εκθετη η ΔΗΜΑΡ απο την «επιστολή» Ρεπούση για τις γενοκτονίες

Την Δευτέρα δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση real.gr επιστολή που υποτίθεται ότι είχε στείλει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κυρία Μαρία Ρεπούση στην Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούσε την καταψήφιση κάποιων άρθρων του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου Ρουπακιώτη που είχαν σχέση με την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Πρόθυμο το Βερολίνο να στηρίξει αναπτυξιακές δράσεις στην Ελλάδα

Την πρόθεση του Βερολίνου να υποστηρίξει τη σύσταση ενός αναπτυξιακού ταμείου στην Ελλάδα για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμμετέχοντας ακόμη και στο μετοχικό του κεφάλαιο, μέσω της επενδυτικής τράπεζας KfW, διαμήνυσε πρόσφατα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην ελληνική κυβέρνηση.

ΒΙΝΤΕΟ: Λούκας Ποντόλσκι σε ρόλο... μπασκετμπολίστα!

Μεγάλος φαν του μπάσκετ είναι ο Λούκας Ποντόλσκι και μας το απέδειξε με το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο επιθετικός της Άρσεναλ, βρίσκεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, σε προετοιμασία στην Αμερική, αλλά τελικά αποφάσισαν να μην προπονηθούν στο ποδόσφαιρο, αλλά στο... μπάσκετ.

Η Ζωη τρολαρει τον Στουρναρα μεχρι και για το ποτηρι νερο που ζητησε!

Σε νέο περιστατικό διαμάχης συμμετείχε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν άφησε ασχολίαστο το αίτημα του Γιάννη Στουρνάρα για...ένα ποτήρι νερό κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

Πανικοβλητοι οι ΑΕροψεκασμενοι: Τελικά τι μας «ψεκάζουν»;

Τις θεωρίες περί αεροψεκασμών από κάποια άγνωστη αρχή στα πλαίσια κάποιου πειράματος τροφοδότησαν από το πρωί το Διαδίκτυο οι σχηματισμοί των νεφών στον ελληνικό ουρανό.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

   Δεν έχουμε σωτηρία σαν χώρα. Δυστυχώς το γράφω και το πιστεύω.
 Πριν από ένα χρόνο οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ζήτησαν και πέτυχαν μείωση του ΦΠΑ,γιατί έλεγαν ότι δεν μπορούν να χαμηλώσουν  τις τιμές και να εξυπηρετήσουν ιδιαίτερα τους Έλληνες.
   Όσοι ασχολούνται με το αντικείμενο,θα ξέρουν πολύ καλά ότι οι ξενοδόχοι τσέπωσαν τη διαφορά του ΦΠΑ,με τη δικαιολογία ότι .τόσο καιρό " έμπαιναν μέσα "και τώρα θα βγάλουν "τα σπασμένα".
   Α ξέχασα,ξαφνικά μείωσαν κάποιες τιμές ΠΑΚΕΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ με τη διαφορά όμως,ότι αντί για επταήμερα πακέτα ,τα έκαναν πενταήμερα. Για να μη χτυπάνε στο μάτι.
  Έρχονται τώρα οι ΤΑΒΕΡΝΟΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ. Εδώ και 2 χρόνια ουρλιάζουν να μειωθεί ο ΦΠΑ. από 23% σε 9%. ,με τη δικαιολογία ότι δεν μπορεί το καταναλωτικό κοινό να πληρώσει τις υπέρογκες τιμές των λογαριασμών.
  ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.
   Η, όχι ???
   Γιατί τώρα που είναι επί  θύρες η μείωση του ΦΠΑ ,άρχισαν το γνωστό τους ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
   Δεν θα φτάσει η μείωση του ΦΠΑ στο ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ του πελάτη,γιατί εμείς τόσο καιρό απορροφούσαμε τη διαφορά.
   Γιατί ρε ΛΑΜΟΓΙΆ  δεν το λέγατε εξ αρχής ότι θέλουμε ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΜΕ ,όπως κάνουμε πάντα.
   Γιατί ρε ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ που στα περισσότερα μαγαζιά (ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ) κάνεις ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ για να σου έρθει ο λογαριασμός,η, σου δίνουν το δελτίο παραγγελίας ,δεν ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ σας όπως έκαναν οι Πορτογάλοι για μια εβδομάδα και να διαμαρτυρηθείτε σαν σωστοί ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ?
   ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ακόμα και αν έλθει όλο το ΝΑΤΟ να εγκατασταθεί στη πατρίδα μας.
   Αλλά φταίνε και οι καταναλωτές.
   Κάντε αποχή για μία σεζόν και μη πηγαίνετε για διακοπές στους ξενοδοχόαποτέτοιους και θα δείτε διαφορές την επόμενη χρονιά.
   Μη πηγαίνετε στις ταβέρνες για ένα μήνα και δείξτε τους ποιος είναι το αφεντικό στη πραγματικότητα και θα δείτε πως θα σας παρακαλάνε ύστερα.
   Αλλά είπαμε,ο Έλληνας είναι LARGE πολύ LARGE και θα πηγαίνει και στις ακριβές ταβέρνες και στα καλά ξενοδοχεία.
   Γιατί όλα και όλα "μια ζωη την έχουμε" και" έχει ο Θεός για αύριο".
   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Το Μαξίμου “βλέπει” αλλαγές μόνο στο υπάρχον αντιρατσιστικό νομοθετικό πλαίσιο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Αλλαγές στο υπάρχον νομικό πλαίσιο για την καταπολέμηση του ρατσισμού θα προωθήσει όπως φαίνεται η κυβέρνηση αν και από το Μέγαρο Μαξίμου ξεκαθαρίζουν πως αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει κάποια αλλαγή στην ξεκάθαρη τοποθέτηση του Πρωθυπουργού όπως αυτή διατυπώθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Το νομοσχέδιο θα καθιερώσει εγκλήματα γνώμης

«Η βασική μας ένσταση είναι ότι ένα τέτοιο νομοσχέδιο θα καθιερώσει στην Ελλάδα τα λεγόμενα εγκλήματα γνώμης», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε πάνελ στην πρωινή εκπομπή του MEGA, αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η Ραχήλ φόρεσε το πουλί της, πήγε στον Τράγκα και ... συζήτησαν για πουλια (video)

Την έβαλε να φορέσει τη μπλούζα με τον παπαγάλο και τη βεραμάν φούστα και εμφανίστηκε στην εκπομπή του. Ο λόγος για την βουλευτίνα των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή και τον Γιώργο Τράγκα.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. ήταν καλεσμένη με αφορμή τις συστάσεις που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή για την εμφάνιση της με μακό μπλούζα στο κοινοβούλιο.

Κύριε Φώτη, dear Alexis τι κάνουν αυτοί εκεί;;; (Τους πιάνει το αντιρατσιστικό σας ν/σ ή όχι;)

Αλλαγή σκυτάλης στον διαβόητο αλυτρωτικό «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» με παρόντες όχι μόνο Τούρκους επισήμους, αλλά και «Έλληνες» πολιτικούς!

Πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών (19/5/2013) στην Κωνσταντινούπολη, η 53η Γενική Συνέλευση του BTTDD (δηλαδή του «Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği» – ή επί το ελληνικότερον «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης»).

Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.gr »