01 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ: Βάλε στη Google «διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου» και δες τι σου βγάζει!!

Μετά τη χθεσινή ξεφτίλα Βούτση βγήκε και δήλωσε ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του και δεν εννοούσε "μπάτσους" όλους τους "μπάτσους" αλλά μόνο τους "μπάτσους" που είναι και "μπράβοι"... Φυσικά μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πάντα διαστρεβλώνονται οι δηλώσεις των ΣΥΡΙΖΑίων...

ΦΩΤΟ: Φανατικοί του Σουλεϊμάν διαδηλώνουν στο Σύνταγμα!!

Ανησυχούν μήπως τραυματιστεί στις διαδηλώσεις όπου συμμετέχει ο πρωταγωνιστής και σταματήσει η σειρά... μάλιστα είναι τόσο φανατικοί θαυμαστές του Σουλεϊμαν που έχουν μάθει και τούρκικα! Δείτε τους αν δεν το πιστεύετε...

Γελάει ο κόσμος με τον στόκο που λέει τον Πόλη, Ιστάνμπουλ αλλά δεν ξέρει πως να πει τη Σμύρνη και την Άγκυρα

Δείτε το στόκο που θα διαγραφει απ' τους αναρχοάπλυτους γιατί είπε στα ελληνικά τη Σμύρνη και την Άγκυρα:

Μπράβο! Διευθύντρια επέπληξε δασκάλα γιατί δίδαξε το "καλώς μας ήρθες Βασιλιά" του Μάρκου Βαμβακάρη! (βίντεο)


ΜΟΝΟ ΣΤΟ TaXalia!

Γονέας διαμαρτυρήθηκε για «φασιστική προπαγάνδα»

Μπαράζ αντιδράσεων προκαλεί η καταγγελία μίας δασκάλας μουσικής σε δημοτικό σχολείο ότι η διευθύντρια απαγόρεψε τη διδασκαλία του τραγουδιού "καλώς μας ήρθες Βασιλιά" του Μάρκου Βαμβακάρη σε στίχους του ίδιου του Μάρκου, επειδή...

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (2 Ιουνίου 2013)

Δείτε τα όλα:

Η λίστα του Focus: Αυτοί είναι οι αποτυχημένοι πολιτικοί της Ελλάδας!

Για διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και αναξιόπιστους πολιτικούς κάνει λόγο το γερμανικό περιοδικό Focus, που σύμφωνα με το περιοδικό, βιώνουν προσωπικά τις συνέπειες όσων έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Εν συνεχεία παρουσιάζει τους Έλληνες πολιτικούς, που κατά τη γνώμη του συντάκτη του, είναι η αποτυχημένη ελίτ της Ελλάδας.

Σκότωσαν(;) διαδηλωτή με κανόνι νερού (Video)

Μεταξύ μας τώρα: Όταν προκαλείς να σε χτυπήσουν... μπορεί και να το κάνουν...

Οι συγκρούσεις μεταξύ των διαδηλωτών και των αστυνομικών αρχών της Κωνσταντινούπολης έχουν ξεφύγει εδώ και πολλές ώρες με την αγριότητα των αρχών να είναι μεγάλη σε σημείο σοκαριστικό.

Πάλι ξεφτιλίστηκε η φυλλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Χρησιμοποιεί μαϊμου φώτο

Φυσικά τα αριστερά μέσα έχουν ξεσαλώσει με τα επεισόδια στην Τουρκία και εννοείται ότι πάντα είναι με τους διαδηλωτές... δηλ. με το στρατιωτικό κατεστημένο των Κεμαλικών που διαμαρτύρεται εναντίον της ισλαμικής στροφής του Ερντογάν (γιατί αυτή είναι η ουσία της "εξεγερσης" και όχι τα 10 δέντρα που θα κοπούν)... η Σαβουροτυπία όμως στα πλαίσια της "εγκυρης" ενημέρωσης που προσφέρει, την πάτησε και δημοσίευσε αυτή τη φώτο

ΦΩΤΟ: Πάντως δεν χρειάστηκε και πολύ ο «έγκριτος» για να την κάνει σαν τα μούτρα του στο ψέμα και την παραπληροφόρηση

Η Δωροθέα Μερκούρη, το νέο αμόρε του "έγκριτου" Κώστα Βαξεβάνη, ετοιμάζεται να πάρει μέρος σε επαναστατικό μαραθώνιο...

SILVER ALERT!! Εξαφανίστηκε ο Στρατούλης από την ΤιΒι

[Δεν πιστεύω αυτός που του κρατάει την ομρέλα να είναι ο προσωπικός του "μπάτσος", όπως ο "μπάτσος" που κρατάει την ομπρέλα του Τσίπρα;]

Ο Δημήτρης Στρατούλης προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά είχε επωμιστεί μεγάλο κομμάτι της επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Από το συνέδριο όμως του κόμματος και μετά η παρουσία του στα τηλεοπτικά κανάλια άρχισε να φθίνει με γεωμετρική πρόοδο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από...

Δειτε ζωντανά τι γίνεται στην Πόλη-LIVE STREAM FROM GEZI - TAKSIM - ISTANBUL

Δείτε:

Ελληνίδες ALERT! Κινδυνεύει ο Σουλεϊμάν!! Διαδηλώνει στους δρόμους με τους υπόλοιπους

Η τούρκικη σαπουνόπερα 'Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής' έχει αγαπηθεί όσο λίγες από το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, το ίδιο και ο πρωταγωνιστής της Halit Ergenc.

Στο πλαίσιο των σφοδρών συγκρούσεων που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και γύρω από την πλατεία Ταξίμ, ο ηθοποιός...

Τουρκία: Που είναι οι εγχώριοι ευαίσθητοι κατ’ επάγγελμα;

[To απόλυτο γέλιο στα social media με τους αναρχοάπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ να κλαίνε τη μοίρα τους και να πετάνε μολότοφ μέσω Facebook και  twitter. Κλαίνε τη μοίρα τους που εδώ δεν ζούμε τέτοιες καταστάσεις... που μυαλό να αναλογιστούν ότι τελικά εδώ μπορεί να μην έχουμε χούντα όπως λένε ή να μην είμαστε και τόσο εξαθλιωμένοι όπως αυτοπαρουσιαζόμαστε...]

Εκκωφαντική είναι η σιωπή για τα γεγονότα στην Τουρκία, όλων αυτών που σπεύδουν να εκδώσουν μαχητικές ανακοινώσεις όποτε συμβεί το παραμικρό στη Βενεζουέλα ή τη Γάζα.

ΦΩΤΟ: Τι λέει ο απολογισμός Μαίου και η πρόβλεψη Ιουνίου για τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δείτε:

Μεταξύ μας τώρα: Υπάρχουν και χειρότεροι απ' τον Πάνο (ΦΩΤΟ)

Ο εντελώς ανορθόγραφος (sic) υπεύθυνος(!) του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.. στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου

Αρχικά κάποιος /alekos.stamou ζητάει συγνώμη από τον Πάνο Καμμένο (προφανώς για κάτι λάθος που έγραψε) και ύστερα αρχίζει -συντροφικά πάντα- να θάβει τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη:

Ρεπούσια ιστορία

Το μνημείο των Σουλιωτισσών, έργο του Γιώργου
Ζογγολόπουλου, δεσπόζει από το 1961
στην άκρη του βράχου, στο Ζάλογγο.
του Απόστολου Διαμαντή

Το πρόβλημα με τις κατά καιρούς δηλώσεις της κας Ρεπούση δεν είναι τόσο το περιεχόμενό τους, εάν δηλαδή έγινε ή όχι ο χορός του Ζαλόγγου, εάν υπήρξε ή όχι κρυφό σχολειό, εάν η επανάσταση του '21 έγινε στις 25 ή στις 23 Μαρτίου κ.λπ. Αυτά είναι εντελώς ασήμαντα ιστορικά ζητήματα, διότι εάν ο χορός των γυναικών υπήρξε ή είναι θρύλος λαϊκός, αυτό τι σημασία έχει; Μήπως αναιρεί την ουσία των ιστορικών γεγονότων στο Σούλι; Εάν η επανάσταση άρχισε στις 23 Μαρτίου, τι σημαίνει; Ότι πρέπει να σφυρίξει ο Γιάχος την έναρξη των πυροβολισμών και να λήξει ο αγώνας στο '90, ώστε να ικανοποιηθούν οι θετικοί επιστήμονες;

Σκληρή απάντηση της δημάρχου Σουλίου στη Μαρία Ρεπούση

Αδιανόητα θεωρεί η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη τα όσα φέρεται να είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση για τον «χορό του Ζαλόγγου» σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κα Μπραΐμη τόνισε:

Δεν μπορεί να κρυφτεί ο Βούτσης: Με νέα δήλωση μιλάει για «μπάτσους» που προσφέρουν «προστασία»

Αφού χθες του ξέφυγε το περι "μπάτσων" που συζητάει με το ληστή γιό του και τους ΣΥΡΙΖΑίους συντρόφους του, σημερα προσπάθησε να το μπαλώσει μετα το κράξιμο και φοβούμενος τις μηνύσεις από τους "μπάτσους". Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε σήμερα να ανασκευάσει λέγοντας:

ΦΩΤΟ: Οι στολές των "μπάτσων" επί ΣΥΡΙΖΑ

Το σχεδιάκι το έχει ετοιμάσει ο Βούτσης με το ληστή γιό του... θα τις ράψουν μόλις έρθουν στην εξουσία (λέμε και καμιά μαλακ@α για να γελάμε μαζί τους)

Αυτή είναι χούντα ρε μαλάκ@ς: Δεν δείχνουν τα επεισόδια τα τούρκικα κανάλια

Τα επίσημα τηλεοπτικά δίκτυα της Τουρκίας δεν δείχνουν πλάνα από τα επεισόδια. Δεν γίνεται αναφορά στο θέμα γιατί αντιμετωπίζουν τον φόβο της τουρκικής αρμόδιας τηλεοπτικής αρχής, η οποία τους απειλεί με πρόστιμα και ποινές.

Δείτε τι δείχνουν:

Κύριλλος: Η Ελλάδα υπήρξε και στο παρελθόν αιχμάλωτη…

Παλαιότερη συνέντευξη του Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλου δημοσιεύει το εκκλησιαστικό site romfea.gr, με αφορμή την επίσκεψη του προκαθημένου της Ρωσικής Εκκλησίας στην Ελλάδα.

Ο Πατριάρχης Μόσχας, ένα πρόσωπο με βαρύνουσα παρέμβαση και επιρροή στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Ρωσίας, μιλάει για την Ελλάδα που δοκιμάζεται, την Ορθοδοξία και τις εξελίξεις που έρχονται:

ΒΙΝΤΕΟ-Πεδίο μάχης η Κωνσταντινούπολη

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη, με τις συγκρούσεις να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση...

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού για δεύτερη ημέρα σήμερα, προκειμένου να εμποδίσει την πρόσβαση εκατοντάδων διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ποιας ομάδας το όνομα αξίζει τα περισσότερα χρήματα και πόσα;

Το όνομα λεμε και όχι αξία παικτών, γηπέδου κ.λπ. Δείτε ποια ομάδα πέρασε πρώτη:

ΦΩΤΟ: Αν δεν ταιρίαζανε δεν θα συμπεθεριάζανε...

Η Ραχήλ, που άλλαξε 3 θέσεις στο δημόσιο γλείφοντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μέχρι που τα ζώα την έκαναν βουλευτή για να πηγαίνει διακοπές στη Λατινική Αμερική, και ο Πάνος Καμμένος δεν έχουν κοινό μόνο τον αλληλοθαυμασμό σε σημείο παρεξήγησης αλλά και...

Γελάει όλη η Πάτρα με τον βουλευτή Νταβλούρο!

Ο Βουλευτής Αχαίας Αθ. Νταβλούρος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το μέλος του Συλλόγου των Πολυτέκνων Πατρών και περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος, το 2011 ως πολίτης είχε καταφύγει στο Πρωτοδικείο Πατρών (αρ.απόφασης 4513/11) και ζητούσε να μην..

Αστυνομικές ενισχύσεις από την Αττάλεια στην Πόλη

Πέμπτη ημέρα των συγκρούσεων μεταξύ Τούρκων αστυνομικών και διαδηλωτών που αντιδρούν στην καταστροφή του πάρκου Γκεζί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται για νέο γύρο έντασης.

Η ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις του Βούτση

Τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο να απαγορευθεί γενικώς η οπλοφορία, σχολιάζει με ανακοίνωση η ΔΗΜΑΡ.

“Εμφύλιος” Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη στη Χρυσή Αυγή!

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Αλέκο Αλαβάνο; Ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Αλέξη Τσίπρα; Η προφανής και εύλογη απάντηση είναι… καμία, σύμφωνα ωστόσο με τη Real News, σχέση υπάρχει, και μάλιστα την παραδέχεται σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.

Μάλκολμ Μπράμπαντ: Από τα ρεπορτάζ του BBC στην παράνοια

Ηταν επί 16 χρόνια ο άνθρωπος του BBC στην Αθήνα. Ζούσε μαζί με τη δανή σύζυγό του και τον γιο τους σε μια βίλα με πέντε υπνοδωμάτια. Σήμερα μένει σε ένα ταπεινό σπίτι στην Κοπεγχάγη χάρη στα κρατικά επιδόματα. Μεσολάβησαν ένα εμβόλιο, τρία ψυχωσικά επεισόδια και πάνω από τρεις μήνες στην Εντατική ψυχιατρικών νοσοκομείων σε τρεις χώρες

AMBER ALERT για γονείς, γιαγιάδες και παππούδες: Τι πρέπει να κάνουμε αν χαθεί ένα παιδί;

​H φυγή της 13χρονης Χριστίνας από τα Σπάτα μετά την γνωριμία της με 23χρονο μέσω Facebook αλλά και η σύλληψη του 40χρονου από τα Πετράλωνα ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια υποδυόμενος τον αστυνομικό, εκτός του ότι επανέφερε τη συζήτηση για τους κινδύνους του διαδικτύου, αναστάτωσε γονείς, γιαγιάδες και παππούδες, αυξάνοντας το φόβο μιας ενδεχόμενης απαγωγής.

Γελάει ο κόσμος με τον Κρίτωνα των φιλελέδων... Προεδρος της Δράσης ο Σκυλακάκης

Τι να σχολιάσεις; Ότι οι φιλελεύθεροι, ξερετε αυτοί που σκέφτονται μόνο την τσέπη και την κοιλια και ας πάει να γαμηθεί το εθνος, τις προηγούμενες μέρες τα έχωναν στον Κρίτωνα Αρσένη επειδή δεν παραιτήθηκε απ' την έδρα και σήμερα ψήφισαν τον Σκυλακάκη; Τραγέλαφος σκέτος το κόμμα του Βαλλιανάτου... 

Νέος Πρόεδρος της "Δράσης" με ποσοστό 70% αναδείχθηκε ο Θοδωρής Σκυλακάκης μετά την ψηφοφορία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.Ο Σκυλακάκης έλαβε 70 ψήφους επί των... 100 ψηφισάντων, ενώ οι συνυποψήφιοί του για την Προεδρία, έλαβαν από 22 ψήφους, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, 8 ο Αλέξανδρος Φιλιππίδης.

Ο Σκυλακάκης είναι πλέον διπλά έκθετος...

Γιαννάκου: Στη ΝΔ είμαστε όλοι καραμανλικοί... και ο Σαμαράς

Την άποψη ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ανοικτό κόμμα, διατυπώνει με συνέντευξή της στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά” και τη δημοσιογράφο Πηνελόπη Γαβρά, η Μαριέττα Γιαννάκου.

Απάντηση Σαρακατσάνων στο MEGA

Σε απάντηση στον καθηγητή Γ. Γραμματικάκη στην εκπομπή του MEGA «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» του κου. Σταύρου Θεοδωράκη όπου χαρακτήρισε τους Σαρακατσάνους « αβλαβείς βοσκούς δεν ξέρω που. . ., που δεν ήξεραν καν –νομίζω- ότι υπήρξε ελληνοτουρκικός πόλεμος . . . » ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Θεσσαλονίκης «Η ΕΝΩΣΗ» θα ήθελε να ενημερώσει τον κο. Γραμματικάκη ότι οι Σαρακατσάνοι ήταν παρόντες σε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το έθνος μας.

Εξαπλώνονται οι ταραχές σε όλη την Τουρκία

Δεύτερη μέρα αιματηρών συμπλοκών μεταξύ της αστυνομίας και των διαδηλωτών στην Κωνσταντινούπολη σήμερα, Σάββατο με τη διαμαρτυρία να εξαπλώνεται σε όλα τα αστικά κέντρα της χώρας και τον τούρκο Πρωθυπουργό να εμμένει στη θέση του για ανάπλαση της πλατείας Ταξίμ, παρά τις διαδηλώσεις.

Οι θρύλοι της Αγιας Σοφιας που τρέμουν οι Τούρκοι

Το παραδέχονται και τα τουρκικά ΜΜΕ

Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες.

Σεξ σε δημόσια θέα για την Katie Holmes!

Η τέως σύζυγος του Tom Cruise συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό σε καυτές πόζες με έναν άνδρα... Σκηνές όλο πάθος και έρωτα! Βέβαια, δεν πρόκειται για παπαρατσικές φωτογραφίες, αλλά για σκηνές από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας "Mania's Days" που εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη.

Ο Πούτιν στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα

Το έντονο πολιτικό και στρατηγικό παρασκήνιο της επίσκεψης Κύριλλο στην Αθήνα

Ο Βλαντιμιρ Πούτιν μπορεί να μην έχει επισκεφθεί ακόμα την Ελλάδα αλλά φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να στέλνει κάποιον στενό του άνθρωπο στη χώρα μας. Πριν λίγες ημέρες ήταν ο Αλεξέι Μίλλερ ο οποίος συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά για ενεργειακά ζητήματα.

Νέα επεισόδια στην Τουρκία. Βία και χημικά κατά διαδηλωτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού για δεύτερη ημέρα σήμερα, προκειμένου να εμποδίσει την πρόσβαση εκατοντάδων διαδηλωτών στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου την Παρασκευή έγιναν βίαιες διαδηλώσεις με πολλούς τραυματίες.

Κακουλίδης: Με προσβάλλουν οι απόψεις της Ρεπούση.... ενω δεν με προσβαλει το φεσι στους υπαλλήλους του ΑΛΤΕΡ

Την κράζουν και οι δικοί της την κυρία... οι οποίοι βεβαια ειναι λαμογια σε άλλη διασταση καθως δεν πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Κακουλίδης είναι ενας εκ των υπευθύνων του κλεισίματος του ΑΛΤΕΡ ενω φεσωσε και την αγορά χρεοκοπωντας τη διαφημηστική που είχε...

«Οι απόψεις περί γενοκτονίας της Μαρίας Ρεπούση με προσβάλλουν ως Έλληνα και ως Πόντιο δεύτερης γενιάς», είπε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή στον Real Fm, ο συγγραφέας και συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Γιάννης Κακουλίδης.

Τρεις απορίες για μια πορεία...

Απορία πρώτη. Ας πούμε ότι θες να διαφημίσεις ένα προϊόν σου, με αφίσες, σε υπαίθριο χώρο. Σου προτείνουν δύο σχέδια. Το πρώτο είναι να στοιβάξεις όλες τις αφίσες τη μία δίπλα στην άλλη, πάνω στην άλλη, όλες μαζί, σε ένα δρόμο 100 μέτρων, να τον αποκλείσεις από τους περαστικούς, και να μαζευτείτε με τους δικούς σου να τις καμαρώνετε. Το δεύτερο είναι να τις απλώσεις όσο γίνεται περισσότερο, στα πιο πολυσύχναστα μέρη, στους δρόμους με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία για να τις δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Ποιο θα διαλέξεις;

Δύο συντάξεις παίρνει στη φυλακή ο Άκης - Δείτε πόσα χρήματα παίρνει

Ενώ οι αποκαλύψεις για τη δράση της συμμορίας ξεπλύματος μαύρου χρήματος, του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζονται, ο πρώην υπουργός φαίνεται ότι παίρνει κανονικά τη σύνταξή του στη φυλακή!

Τουρκοσυνέλευση με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανήμερα της Γεννοκτονίας των Ποντίων

Τι έχει να πει άραγε για τον ρόλο των Τούρκων στη Θράκη και την επέτειο της γεννοκτονίας

Η αλλαγή σκυτάλης στον αλυτρωτικό Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχει γίνει αρκετές φορές θέμα για την δραστηριότητά του είχε και μία έκπληξη από την Ελλάδα. Το παρών έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η διαταγή εξόντωσης των Ελλήνων

Για να μην έχει αμφιβολίες η Ρεπούση:

Καζάνι που βράζει η Τουρκία

Ηρεμία επικρατεί σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από μια νύχτα σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων της τάξης και διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για ένα επίμαχο οικιστικό σχέδιο του δήμου. 

Ο Χριστόφιας μοίραζε κρατικό χρήμα σε οργανώσεις του ΑΚΕΛ

Επιταγές χιλιάδων ευρώ σε οργανώσεις και σωματεία που πρόσκεινται ή και ανήκουν στο ΑΚΕΛ εμφανίζεται να μοίραζε ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, η οποία στο αποκαλυπτικό δημοσίευμά της το Σάββατο, σημειώνει ότι τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τον κρατικό προϋπολογισμό μεσούσης της κρίσης.

Αμοιρίδης σε Ρεπούση: Δεν μου λες Μαρία μου, οι 300 του Λεωνίδα ήταν όντως 300 ή μας κοροϊδεύουν;

Οι γελοιοι ισχυρισμοί της Μαρίας Ρεπούση για ιστορικά ελληνικά γεγονότα έχουν δώσει τροφή για σχόλια. Αλλοι την επικρίνουν σε εντονότατο ύφος κι άλλοι επιστρατεύουν την πλάκα. Στους τελευταίους ανήκει ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Αμοιρίδης.

Oι λόγοι των συγκρούσεων στην Κωνσταντινούπολη

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

« Θέλουμε νηφάλια γενιά» δήλωνε ο Ερντογάν όταν εξηγούσε τους λόγους της εφαρμογής του νόμου για τον περιορισμό του αλκοόλ. « Με την απαγόρευση του αλκοόλ, γίναμε νηφάλιοι και τώρα ξυπνήσαμε κύριε πρωθυπουργέ» φώναζαν με συνθήματα οι διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη.

Οι διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης που συνεχίζονται για 5η μέρα όπου έχουν τραυματιστεί δεκάδες άνθρωποι και έχουν συλληφθεί άλλοι 60 δεν πρέπει να θεωρηθούν ως απλή «οικολογική ευαισθησία» των Τούρκων.

ΦΩΤΟ: Ο Άδωνις παραδέχεται ότι ήρθε στην πολιτική για να προκαλεί φρίκη... Δείτε σε ποιους

Δεν το πιστεύετε; Ε, δείτε γιατί και σε ποιον το γράφει ο ίδιος:

Αμερικάνικη στρατιωτική βοήθεια μετά το 1946: Ποσα πήραν Ελλάδα και Τουρκία; (Πίνακας)

Αυτά τουλάχιστον λένε ότι έδωσαν οι Αμερικάνοι... τώρα σε τι μορφή και με ποιους όρους είναι άγνωστο. Πάντως ο συσχετισμός 7:10 έχει ανατρεπεί τα τελευταία χρόνια. Δείτε τον πίνακα, όπου φυσικά όλοι τρώνε τη σκόνη του Ισραήλ:

Τι λένε εδώ κ. Ρεπούση οι London Times της Τρίτης 22-9-1922;


"The cable messages from Constantinople show that the Turks are inspired not merely by fanaticism, but by them old predatory instinct, the sheer lust of murder and plunder".
Ανταπόκριση των London Times της 22-9-1922, από τη...

Προς τον μουσουλμάνο Κότζακ επιστολή

Αποστολέας: Σωτήριος Καλαμίτσης οργίλος

Κύριε Ελνταγούρ, σε θυμάμαι από τότε που χτυπιόσουν on camera και ούρλιαζες ότι το τζαμί θα γίνει θέλουμε δεν θέλουμε. Από τότε διαπίστωσα πόσο τσαμπουκάς είσαι και σκέφτηκα ότι ..πρέπει να έχεις γερές πλάτες για να μιλάς με τέτοιον τρόπο.

Δεν προκαλούν εκπληξη όσα είπε ο Βούτσης αν θυμηθούμε τι έλεγε το "πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ για τους "μπάτσους"

Σάλος έχει προκληθεί από τη δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση ο οποίος αποκάλεσε τους αστυνομικούς, "μπάτσους" προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ αλλά και της κοινωνίας. Κατά καιρούς έχει συζητηθεί πολλές φορές η πολιτική άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία και τον αφοπλισμό της και επειδή τα γραπτά μένουν, ας θυμηθούμε τι έλεγε το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο κάνει λόγο για διαδηλώσεις άνευ αστυνομικής παρουσίας και κατάργηση των ειδικών μονάδων.

Το κείμενο:

Εξιχνιάσθηκε άλλη μια "ρατσιστική" ανθρωποκτονία αλλοδαπού

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία 24χρονου Πακιστανού, που διαπράχθηκε στις 29 Μαΐου, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς στο σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού και της ανθρωποκτονίας είναι ένας...

Έτοιμοι να απαντήσουν οι αστυνομικοί στις δηλώσεις του Βούτση!

Θέλουν να κάτσουν στο σκαμνί τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ

Μηνύσεις με στόχο να κάτσουν στο σκαμνί τον γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζουν τα σωματεία των αστυνομικών. Οι δηλώσεις του Νίκου Βούτση, είχαν διπλό ατόπημα, καθώς όχι μόνο αποκάλεσε "μπάτσους" τους ένστολους, αλλά τους ταύσισε και με ... μπράβους!

ΖΑΛΟΓΓΟ: Οι ιστορικές μαρτυρίες που εκθέτουν τη Μαρία Ρεπούση

Αν και λόγω… ιδιοσυγκρασίας το «defence-point.gr» απεχθάνεται τους χαρακτηρισμούς προτιμώντας την τεκμηριωμένη κριτική, στην περίπτωση της Μαρίας Ρεπούση έχει ξεπεραστεί κάθε όριο, κατά συνέπεια δεν υπαναχωρούμε από τις υποψίες περί «διατεταγμένης υπηρεσίας» που διατυπώσαμε πρόσφατα, αφού διαφορετικά η εμμονή στην προσπάθεια να σβηστεί η Ιστορία και να παραποιηθεί αισχρά με σκοπό να υλοποιηθούν και να επιβληθούν στην ελληνική κοινωνία -χωρίς φυσικά να ενδιαφέρεται κανείς για την άποψή της- νεφελώδη ιδεολογικά στερεότυπα συγκεκριμένης κατηγορίας ανθρώπων, θα πρέπει να αναχθεί στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.

Τεράστιες οι ευθύνες της αριστεράς

Διαβάστε το ενδιαφέρον άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ:

Δεκεμβριο του 2008 ζει η Πόλη και οι αναρχοάπλυτοι κλαίνε-Δειτε ζωντανά το μπάχαλο ΒΙΝΤΕΟ

Περιττό να πούμε οτι τα αναρχοκομμούνια εχουν ξεσαλωσει στα social media: Βλέπουν δακρυγονα και ξύλο με "μπάτσους" και τρέχουν τα σάλια τους... φυσικά βρίζουν τους Έλληνες που δεν κάνουν τα ίδια... Δειτε live εικονα από τα επεισόδια

Άγρια επεισόδια με ξύλο, χημικά, και πολλές συλλήψεις σε κεντρικούς δρόμους γύρω από την πλατεία Ταξίμ καθώς Τούρκοι διαδηλωτές συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες τους κατά της ανέγερσης κτιρίων σε σημείο που σήμερα βρίσκεται πάρκο.