04 Ιουνίου 2013

Η ημίγυμνη αισθησιακή φωτογράφιση της Ρίβα Στέενκαμπ λίγο πριν τη δολοφονία της [εικόνες]

«Θέλω να μου βγάλεις μερικές φωτογραφίες για να τις χαρίσω σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο». Αυτό είχε πει η αδικοχαμένη Ρίβα Στέενκαμπ λίγους μήνες πριν φύγει αναπάντεχα από τη ζωή στον φωτογράφο Γκάρεθ Μπάρκλεϊ. Δεν διευκρίνισε ποτέ για ποιον προορίζονταν οι εικόνες, αλλά...

Τουρκική ακταιωρός τσάκωσε και άνοιξε πυρ σε ελληνική θαλαμηγό που μετέφερε λαθρομετανάστες ανοιχτά της Σύμης

Τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ σε ελληνικό καταμαράν, το οποίο δεν σταμάτησε για έλεγχο ανοιχτά της Σύμης και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα μετέφερε λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, ανοιχτά της Σύμης.

Πόσο κοινή είναι η ημέρα των γενεθλίων σας - Πόσοι έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα [εικόνα]

Τα γενέθλια είναι η προσωπική Πρωτοχρονιά του καθενός. Δικαιολογημένα όλοι μας εκείνη την ημέρα αισθανόμαστε το πιο ξεχωριστό πρόσωπο της Γης. Ξεχνάμε, όμως, ότι δεν είμαστε οι μαναδικοί που ήρθαμε στον κόσμο τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Με γράφημα, παρακάτω, παρουσιάζεται πόσο κοινή ή όχι είναι η ημερομηνία γέννησής μας.

Οι Νεοϋορκέζες μπορούν να κυκλοφορούν γυμνόστηθες!

Μία δικαστική απόφαση που παρέμενε «ανενεργή» για 21 χρόνια, και η οποία προβλέπει ότι οι Νεοϋορκέζες μπορούν να κυκλοφορούν ημίγυμνες στους δρόμους εάν το θέλουν, «ενεργοποιήθηκε» χάρη στη νομική δεινότητα και τον ακτιβισμό της Χόλι βαν Βόαστ.

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδας

Στις 7 Ιουνίου, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Λιθουανία, στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, στη Βραζιλία.

Μία εμφάνιση που…

Ειδήσεις της ημέρας σε τίτλους

Δείτε τις (ανανεώνεται συνεχώς):

Και φυσικα εμεις οι υπολοιποι θα πληρωσουμε τα 300 εκατ. ευρώ... για να φοροδιαφευγουν απο παντου οι αγρότες

Γιώργος Παππούς

Σιγή ασυρμάτου κρατά το υπουργείο Οικονομικών εν όψει της σύσκεψης της διακομματικής υπό τον Γιάννη Στουρνάρα το πρωί της Τετάρτης και είναι ενδεικτικό ότι το το σχέδιο που εκπόνησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών με βάση τις εισηγήσεις των κομμάτων, δεν θα τεθεί υπόψιν των κυβερνητικών εταίρων πριν από τη σύσκεψη, προς αποφυγήν διαρροών.

Το λες και διαστροφη.... Η Kim Kardashian θέλει να φάει τον πλακούντα της μετά τη γέννα

Οι συνταγές για μαγείρεμα... πλακούντα και η επιθυμία της να δείχνει νεότερη!

Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα που μετά τη γέννα θέλει να φάει τον πλακούντα της. Αν διαβάζοντας αυτό απορείτε αν είναι ποτέ δυνατόν να είναι κάτι τέτοιο αλήθεια να σας επιβεβαιώσουμε ότι είναι κάτι που συνηθίζεται.

Μπουτάρης: "Δεν πηγαίνω στην εκκλησία, αλλά πιστεύω στο Θεό"... κατσε να ερθουν οι εκλογες και θα πας και εκκλησια...

“Δεν πηγαίνω στην εκκλησία, αλλά πιστεύω βαθιά στο Θεό”, αποκάλυψε σήμερα ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία στη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε στο δημαρχείο, στους συμμετέχοντες στην 8η Ακαδημαϊκή Συνάντηση Διαλόγου μεταξύ Ιουδαϊσμού και Ορθοδοξίας, η οποία ξεκινάει τις εργασίες της σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.

Αυτη κι αν ειναι ψωνιο: Και η Ραχήλ ειχε αρνηθει τον έλεγχο στη Βουλή!

Αναφορά από αστυνομικό της Βουλής για απαξιωτική συμπεριφορά σε βάρος του.

Δεν ήταν τελικά η Σοφία Βούλτεψη η πρώη βουλευτής που προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών αρνούμενη να υποβληθεί σε έλεγχο αλλά η Ραχήλ Μακρή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ανάσταση του Κοινωνικού Τουρισμού δια χειρός... Βρούτση!

Οικονομική ανάσα για χιλιάδες οικογένειες

Την αναβίωση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ του ΟΑΕΔ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Συνελήφθη η Ελληνίδα τραγουδίστρια Τουλίσα Κοντόσταβλος για διακίνηση ναρκωτικών

Χειροπέδες στην ελληνικής καταγωγής τραγουδίστρια και κριτή του βρετανικού X-Factor Τουλίσα Κοντόσταβλος ως ύποπτης για διακίνηση κοκκαίνης, πέρασε η Μητροπολιτιή αστυνομία του Λονδίνου.

Νέο ψηφιακό αρχείο για την Ακρόπολη διατίθεται στο Διαδίκτυο

΄Ενα νέο χρήσιμο «εργαλείο» έχουν στη διάθεσή τους οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και γενικότερα όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν για Ακρόπολη. Πρόκειται για ένα ψηφιακό αρχείο, το Ψηφιακό Αποθετήριο Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Ακρόπολη, που υλοποίησε το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) για την Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων της Ακρόπολης (ΥΣΜΑ).

ΦΩΤΟ: Δε χωνεύεται το νούμερο η Βούλτεψη

Πέρα απο την γελοία συμπεριφορά, προσφέρει όμως και γέλιο:

ΒΙΝΤΕΟ: Κρίση καταραμένη!!!

Άδεια η Μύκονος και οσοι είναι εκεί είναι ράκη πραγματικά... η κρίση τους έχει τσακίσεις όλους. Δείτε το βίντεο:

Σοβαρευτείτε ρε γελοίοι του γνωστού "τμήματος ειδήσεων..."!! Κινδυνεύουν άνθρωποι ρεεεε...

Πολλές φορές έχουμε γράψει για το λαϊκισμό τους (επιτάξεις σπιτιών εγγυήθηκαν στην τρόικα), τις πληρωμένες καταχωρήσεις (ο Παναγιωτόπουλος ο καλύτερος ΥΠΕΘΑ μετά τον Θεμιστοκλή), τις παπαριές που γράφει το γνωστό "ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ Τμήμα ειδήσεων" . Τις προηγούμενες μέρες όμως γράφουν τέτοιες μαλακίες που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή συμπατριωτών μας:

ΦΩΤΟ: Κλ@σαν μεντες οι "επαναστατες"

Ρε νουμερα 4,4 ριχτερ ηταν ο σεισμος και τα κανατε πανω σας; Μολις ακουστουν δηλ. τα πρωτα μπαμ τι θα κανετε; Θα φτασετε τρεχοντας μεχρι την Τσεχια οπως οι παπουδες σας; Δειτε τι λεει ο επαναστατης του κ@λου:

Χρέος, απλή εξίσωση για δυνατούς λύτες

Του Μπαμπη Παπαδημητριου

Γιατί το δημόσιο χρέος (Χ) ήταν 309 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του έτους, όταν ήταν 310 δισ. το πρώτο τρίμηνο του 2010, δηλαδή λίγο πριν μπούμε στο Μνημόνιο; Το ερώτημα ακούγεται «λογικό». Η πραγματικότητα όμως των δημόσιων οικονομικών καταλήγει σε άλλα συμπεράσματα.

Αυτή είναι η μήνυση των ειδικών φρουρών στον πατερα του ληστη

Στη δικαιοσύνη καταφεύγουν οι ειδικοί φρουροί με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση για την οπλοκατοχή.

Όπως αναφέρουν στη μηνυτήρια αναφορά τους «η δήλωση του μηνυομένου βουλευτή με αυτό το περιεχόμενο αποτελεί εξύβριση για το σύνολο των Ειδικών Φρουρών και Ελλήνων αστυνομικών, που εκτελούν το καθήκον τους» και εξηγούν ότι...

ΒΙΝΤΕΟ: Δημοσιογραφια για τον πουτσ@!

Το παρακατω βιντεο ο Ζουγκλας το εχει βαλει με τον εξης τιτλο:

«Ανεμοθύελλα βυθίζει πλοίο

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο οποίο...

Τωρα τι εχουν να πουν οι δημοσιογραφαρες;

Γραψαμε πριν 2 μηνες για τους παπαρες του δημοσιογραφους που εγραφαν "τι μαλ@κες οι της Μπαγιερν που διωχνουν τον Χαινκες για να παρουν τον Γκουαρντιολα"... δυσκολευοντουσαν τοσο πολυ να πιστεψουν...

Έριξαν το προσωπικό μπλογκ του Γιώργου Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Επίθεση δέχθηκε το προσωπικό μπλογκ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με αποτέλεσμα οι αναγνώστες που επιθυμούσαν να διαβάσουν τα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα να μην έχουν πρόσβαση για αρκετή ώρα. Τελικά μετά από προσπάθειες των τεχνικών η σελίδα λειτουργεί και πάλι κανονικά.

Ο Δημαράς την «πέφτει» στον Καμμένο για την οπλοφορία

Αιχμές ακόμη και κατά του Πάνου Καμμένου, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει άδεια οπλοφορίας, άφησε ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ. «Εδώ και τώρα με τροπολογία ή με διαμόρφωση του κανονισμού, να απαγορευθεί η οπλοφορία στους βουλευτές είτε μέσα είτε έξω από τη Βουλή. Ο βουλευτής δεν έχει ανάγκη να κουβαλάει όπλο. […]

Κι αλλες φωτο απο τις τσιτσιδες ισραηλινες στρατιωτινες

Έκαναν το στρατιωτικό κοιτώνα…. σπίτι του Χιου Χέφνερ, πόζαραν σαν άλλα κουνελάκια του Playboy και άναψαν φωτιές εντός και εκτός του στρατοπέδου! 

Ο λόγος για 4 Ισραηλινής καταγωγής στρατιωτίνες που αποφάσισαν να βγουν από τα ρούχα τους, να φωτογραφηθούν ημίγυμνες και μάλιστα να ανεβάσουν τα ντοκουμέντα και στο Facebook!!! 

ΠΑΟΚ-Γκαρσία ξανά μαζί!

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ και του Πάμπλο Γκαρσία διασταυρώνονται και πάλι! Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Ουρουγουανού και του Ιβάν Σαββίδη μετά από πρωτοβουλία του Θόδωρου Ζαγοράκη, προκειμένου να φορέσει ξανά τη φανέλα του με τον "δικέφαλο".

Τι συμβαίνει στην Τουρκία;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ο Ερντογάν πληρώνει την αλαζονεία του. Η πολυεθνική και πολυθρησκευτική Τουρκία οδηγήθηκε από τον επίδοξο νέο Σουλτάνο σε εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Πρόκειται για μια φούσκα βασισμένη σε τέσσερα πράγματα: κλεμμένες πατέντες, ανασφάλιστη εργασία, μέτριας έως κακής ποιότητας προϊόντα και πολύ σουνίτικο χρήμα, από τις ίδιες πηγές με την διεθνή ισλαμική τρομοκρατία.

Μία Ελληνίδα Top Model στους δρόμους κατά του Ερντογάν

Οι Τούρκοι έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν και φαίνεται ότι κάπου πιο δίπλα στον τηλεοπτικό «Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή», τον Τούρκο ηθοποιό, Χαλίτ Εργκέντς στην πλατεία Ταξίμ, βρίσκεται και μια Ελληνίδα.

Αψογος (η να πουμε αψογη;)! Μετα τους navy seals εγινε τρανσέξουαλ :))

Αποφάσισε να γίνει γυναίκα ένα πρώην μέλος των Navy SEALs! Αφού υπηρέτησε στο σώμα για πάνω από 20 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει φύλο.

Υπηρέτησε για περισσότερα από είκοσι χρόνια στο σώμα πολεμώντας σε ορισμένα από τα πλέον επικίνδυνα πεδία μάχης του κόσμου ωστόσο όταν συνταξιοδοτήθηκε συνειδητοποίησε ότι ήθελε να αλλάξει ζωή αλλά και φύλο.

Φωτο ΣΟΚ για τους ιθαγενεις μαλακ@ς που μιλανε για "χουντα" και "κρατικη βια των ΜΑΤ"

Δειτε πως "περιποιηθηκαν" τον διαδηλωτη τα ΜΑΤ της Τουρκιας μπας και καταλαβετε (αν και δεν ελπιζουμε) τι θα πει "κρατικη βια" ΄η οι αλλου ειδους "βια" που καταγγελετε:

Βίντεο: Το Παρίσι σε 2,5 λεπτά

Ο Kirill Neiezhmakov δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο δυόμισι λεπτών μέσω του οποίου μας ταξιδεύει νοητά στη γαλλική πρωτεύουσα, παρουσιάζοντας τα ωραιότερα σημεία της πόλης.

Συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή

Πού και πότε θα γίνει το πρώτο τετ-α-τετ των δύο ανδρών μετά από καιρό

Στο προσυνέδριο της ΝΔ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη θα βρεθούν, μετά από πολύ καιρό, πρώην και νυν πρωθυπουργός.

Νομοσχέδιο για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων από τη Χρυσή Αυγή

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων.

Η πρόταση προτείνει τη θέσπιση ως ιδιώνυμου των εγκλημάτων των λαθρομεταναστών, ενώ προβλέπει φυλάκιση «τουλάχιστον 2 ετών» για όσους αρνούνται τα εγκλήματα γενοκτονίας σε βάρος των Ελλήνων.

Επικη απαντηση: «Από το δικό μου αιδοίο δεν κολλάς καρκίνο»

Τη διευκρίνιση ότι τα δικά της γεννητικά όργανα δεν πάσχουν από τον ιό HPV (ανθρώπινα θηλώματα), που ''κόλλησε'' τον Μάικλ Ντάγκλας καρκίνο μέσω αιδοιολειχίας, έσπευσε να κάνει η πρώην σύζυγός του Ντιάντρα Ντάγκλας.

Εντείνεται το κλίμα δυσφορίας για την Βούλτεψη στη Βουλή

Δεν έχει τέλος η γκρίνια για τη συμπεριφορά της Σοφίας Βούλτεψη και την άρνηση ελέγχου

Το κλίμα δυσφορίας είναι έντονο ακόμα και στα -πολύ- υψηλά κλιμάκια της Βουλής με την συμπεριφορά της Σοφίας Βούλτεψη που αρνήθηκε τον έλεγχο κατά την είσοδό της στη Βουλή.

Ο Ψηστης της Παρου: «Ο κηπουρός που ξέρανε τον κήπο του ΠΑΣΟΚ»

Μαζεύει νέα στοιχεία ο Βενιζέλος για τη διασύνδεση του πρώην υπουργού Ραγκουση-Νταλαρα με τη λίστα Λαγκάρντ

Μπορεί σαν αρχηγός κόμματος να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά , αφού το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει στις επόμενες εκλογές να τεθεί εκτός Βουλής, ως νομικός όμως φαίνεται ότι τα πάει καλύτερα. Ο λόγος για τον Βενιζέλο που αυτή την περίοδο μαζεύει νέα στοιχεία για...

Ετοιμοι να κυβερνησουν οι ΑΕροψεκασμενοι: Πηραν 9 ολοκληρους ψηφους στην Αθηνα και το συνταρακτικο 0,64%!!!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πηρε οκταπλασιες ψηφους στις εκλογες του εργατικου κεντρου Αθηνων απ' οσους ο Πανος Καμμενος!! Που πας ρε Πανο με τα ζωα τους ΄Ελληνες εργατες που δεν καταλαβαινουν οτι η Μερκελ θελει να τους ρουφηξει το αιμα;

Η ειδηση ειναι απο το κομμουνιστοκο 902.gr και η αναλυση των ψηφων που πηρε ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ολα τα λεφτα:

Ολες οι δαπάνες που μειώνουν το φόρο. Παραδείγματα!!!

Δυστυχώς το 2013, θα είναι η τελευταία φορά που θα μπορέσετε να έχετε κάποια έκπτωση φόρου από τη φορολογική σας δήλωση.

Από του χρόνου ...τέλος. Ούτε στεγαστικά δάνεια θα αναγνωρίζονται, ούτε ενοίκια, ούτε φροντιστήρια. Μόνο οι ιατρικές δαπάνες και αυτές κουτσουρεμένες. Πως λοιπόν πρέπει να προετοιμαστούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε για τελευταία φορά τις εκπτώσεις φόρου. Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε στην δημοσιότητα τον πλήρη κατάλογο με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να συγκεντρωθούν κατά περίπτωση.

Αυτή είναι η ξανθιά Κορίνα Βιτγκενστάιν που πήρε τα μυαλά του βασιλιά Χουάν Κάρλος και σοκάρει την Ισπανία [εικόνες]

Αρρωστος και καταβεβλημένος από μια σειρά οικονομικών σκανδάλων που πλήττουν την οικογένειά του, ο βασιλιάς της Ισπανίας αντιμετωπίζει νέες αποκαλύψεις για το δεσμό του με μια ξανθιά γερμανίδα επιχειρηματία, η οποία του έχει πάρει τα μυαλά και εξάπτει την φαντασία των Ισπανών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σαμαράς για τους υδρογονάνθρακες

Την ίδρυση Ελληνικής Εταιρίας Υδρογονανθράκων εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη σύσκεψη Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο Σαμαράς περιμένει την τρόικα με στρωμένη ατζέντα

Με λιγότερο άγχος, παρά τα ανοικτά θέματα και τα αγκάθια που καλείται να αντιμετωπίσει, υποδέχεται αυτή τη φορά η κυβέρνηση την τρόικα: κεντρικός στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι να αποδραματοποιηθεί η έλευση της τρόικας στην Αθήνα και θεωρεί ότι ο έλεγχος του Ιουνίου μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα.

ΦΩΤΟ: Κι ελεγα κι εγω: Δεν μπορει να συμμετασχουν οι επαναστατες του κωλου στις διαδηλωσεις στην Τουρκια

Ετοιμαζουμε εξαγωγη επαναστασης... να προσεχετε μονο γιατι στην Τουρκια τα ΜΑΤ δερνουν:

Αντ. Σαμαράς: Επιταχύνουμε τις διαδικασίες για τους υδρογονάνθρακες

Πανο!! Πρεπει να μας προστατευσεις απο τη νεα προδοσια Σαμαρα!! Ιδρυει εταιρια Υδρογονανθρακων και οχι ειταιρια Υδατανθρακων!!

Ελληνική Εταιρεία Υδρογονανθράκων θα ιδρυθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο την αξιοποίηση των κοιτασμάτων της χώρας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.

Ώρα για έναν αντιρεπουτσιστικό νόμο

Σπάω πλάκα με τους Πασόκους που κατέφυγαν στη ΔΗΜΑΡ και τα βάζουν με την κ. Ρεπούση και τις θεωρίες της. Ξέχασαν ότι το πρώην κόμμα τους, όταν κυβερνούσε, μας είχε φορέσει τις επίσης καθηγήτριες κ.κ. Δραγώνα και Φραγκιουδάκη που έχουν ταυτόσημες με την κ. Ρεπούση απόψεις για
τα διάφορα εθνικά θέματα και έβαλλαν με μένος κατά της Χαράς Νικοπούλου.

Aλεβίτες Τούρκοι - Ποιοι ειναι; Γιατί εξεγείρονται;

Πίνουν κρασί, πιστεύουν στην «Αγία Τριάδα», αλλά δεν είναι χριστιανοί. Θρησκευτικά πλησιάζουν στους σιίτες. Οι αλεβίτες ειναι μεγάλο μέρος μιας νέας τουρκικής μεσαίας τάξης, που εξεγείρεται στη γείτονα.

Iδιώτης καθάρισε σε δυο μέρες το βανδαλισμένο κτίριο Αβέρωφ – Ενα χρόνο αδυνατούσε να το κάνει το Δημόσιο

Αρκούσε η ανάγνωση ενός ρεπορτάζ που έγραφε πως οι διεθνείς προσκεκλημένοι των βραβείων Εuropa Nostra στις 14 Ιουνίου θα πρέπει να διαβούν το Κτίριο Αβέρωφ που βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, για να κινητοποιηθεί ένας ιδιώτης και να επέμβει.

Εκτός ΦΠΑ 415.000 μικρομεσαίοι

Την απαλλαγή περίπου 415.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών από το καθεστώς του ΦΠΑ προβλέπουν ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, στο πλαίσιο κατάρτισης του Νέου Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Βούλτεψη: Δεν ειμαι καραγκιόζης σαν το λαουτζικο που βγαζει και τη ζωνη του στα αεροδρομια

Στην απουσία ουσιαστικού ελέγχου απέδωσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη, την κίνησή της να μην παραδώσει την τσάντα της για έλεγχο κατά την είσοδό της στη Βουλή.

Ανοικτή επιστολή αστυνομικών στον κ. Βούτση, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ


Αξιότιμε κε Βούτση.

Είμαστε νεαροί αστυνομικοί κάτω των 38 ετών με βαθμό από αστυφύλακες μέχρι αξιωματικοί στον Βαθμό τού Αστυνόμου Β. Όλοι μας έχουμε μπει στην Αστυνομία αξιοκρατικά με τις πανελλήνιες εξετάσεις σύμφωνα με τον νόμο Πεπονή, ενός πολιτικού από τους κορυφαίους της μεταπολίτευσης. Άρα και "ο τελευταίος μπάτσος" εξ ημών έχει μπει αξιοκρατικά και χωρίς το σημείωμα κάποιου Βουλευτή.

BBC: Ποιες είναι οι διαφορές Κωνσταντινούπολης, Αθήνας και πλατείας Ταχρίρ

Τις διαφορές των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας στις πλατείες της Αθήνας, της Κωνσταντινούπολης και του Καΐρου διερευνά σε ένα σύντομο πλην ενδιαφέρον σχόλιό του, ο συντάκτης του BBC, Paul Mason.

Ξεφτιλα της Κυβερνησης: 99 όλοι κι όλοι οι επίορκοι που απολύθηκαν από το δημόσιο - 940 ελέγχονται για σοβαρά αδικήματα

Μόλις 99 είναι οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, που τέθηκαν εκτός δημοσίου με την ποινή της οριστικής παύσης από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο, όπως προκύπτει από επίσημα στοιχεία, που σήμερα Τρίτη θα δοθούν στους εκπροσώπους της τρόικας.

Και γιατι δεν τα λεγατε τοτε ρε λαμογια; "Αυγερινός: «Ο Αντρέας μάζευε γύρω του πολιτικά ανεπαρκή άτομα»"

Τις άγνωστες πτυχές που συνέθεταν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου περιγράφει ο Παρασκευάς Αυγερινός, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη.

Νεα επιτυχία της κορωνίδας του ΣΥΡΙΖΑ!! Σήμερα Η ΑΥΓΗ με μια αποκλειστικότητα για τον Αλέξη (ΦΩΤΟ)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της "έγκυρης" ΑΥΓΗΣ να βάλει 6μηνών παλιά φώτο σαν χθεσινή,(αναγνώρισαν την παπαριά του και δείτε τι λένε στο τέλος) η κορωνίδα του ΣΥΡΙΖΑ έχει σήμερα άλλη μια δημοσιογραφική επιτυχία. Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδό της που αφορά την πρόοδο του Αλέξη:

Γελάει η Ελλάδα με την ερωμένη του «έγκριτου»... καμάρωνε ότι πόζαρε με «μαϊμού» PSY! (ΦΩΤΟ)

[M' όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, λέει η παροιμία και η Δωροθέα (δειτε καλλιτεχνικές φώτο της εδω) έκατσε με τον έγκριτο Βαξεβάνη, που έχει έφεση στο να ανεβάζει μαϊμου φωτογραφίες...]

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι celebrites που πόζαραν στις Κάννες με τον PSY, μεταξύ των οποίων και η «δική μας» Δωροθέα Μερκούρη:

Ο Guardian επέλεξε δύο ελληνικά γκολ ως υποψήφια κορυφαία της χρονιάς ΒΙΝΤΕΟ

Η βρετανική εφημερίδα Guardian, βραβεύει για πέμπτη χρονιά το καλύτερο γκολ στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ετσι, επέλεξε και τα υποψήφια γκολ για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε.

Μεταξύ των υποψήφιων λοιπόν είναι και δύο γκολ από Ελληνόπουλα: Πρόκειται για...

Επίθεση του τούρκου υπουργού Οικονομικών σε δημοσιογράφο των Times στο twitter (ΦΩΤΟ)

Σφοδρή επίθεση στον ανταποκριτή της βρετανικής εφημερίδας «The Times» στην Κωνσταντινούπολη εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας το βράδυ της Δευτέρας στο twitter, σε ένα σπάνιο περιστατικό κατά το οποίο κυβερνητικός αξιωματούχος διαψεύδει προσωπικά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα.

Οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν στις "αλκυονίδες ημέρες" της Τουρκίας

του Σάββα Καλεντερίδη

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναλύσεις μας, η Τουρκία εξωθείται από την Ουάσιγκτον και το Τελ Αβίβ να συμμετέχει σε έναν θρησκευτικό πόλεμο εναντίον των σιιτών της Μέσης Ανατολής, ως επικεφαλής του σουνιτικού μπλοκ, που, με βάση το σχεδιασμό, θα αποτελείται από τους Άραβες σουνίτες του Ιράκ, τους Κούρδους σουνίτες, τους Τούρκους σουνίτες, και τους σουνίτες της Συρίας και του Λιβάνου.

Καπερνάρος ξεφτιλίζει Παπαχρήστο: "Γεράσατε και δεν μάθατε ακόμη..."

Επιστολή με "διδακτικό" χαρακτήρα απευθύνει προς τον δημοσιογράφο της εφημερίδας "Τα Νέα" Γιώργο Παπαχρήστο, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος.

Αφορμή στάθηκε...

Η Αργεντινή του Τσιπρα: Οι σύζυγοι βλέπουν τις γυναίκες τους να γδύνονται στο Dancing και...σχολιάζουν!

Οι Αργεντίνοι δεν έχουν ταμπού στις σέξυ εμφανίσεις στην τηλεόραση και το έχουν αποδείξει πολλές φορές! Η δική τους εκδοχή του "Dancing with the Stars" μας έχει προσφέρει απίστευτες...ερμηνείες και έχει πλημμυρίσει το youtube με θαυμάσια ολόγυμνα βίντεο, πιο τολμηρά από οποιοσδήποτε άλλο...show!

Θυμάστε το περίφημο βίντεο...;