06 Ιουνίου 2013

Να μια χρήση του σουτιέν που δεν την είχαμε ξαναδεί. Ούτε καν φανταστεί (φωτό)

Η αλήθεια είναι οτι κατα καιρούς έχουμε δει διάφορες ...χρήσεις αυτού του γυναικείου αξεσουάρ αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά και μάλιστα δημοσίως:

ΦΩΤΟ: Παλι ψεμματα λεει ο "εγκριτος" Βαξεβανης... προσπαθει να μπλεξει μεχρι και τον Σαμαρα

Ο βραβευμενος δημοσιογραφος Κωστας Βαξεβανης για αλλη μια φορα πιαστηκε να λεει ψεμματα και μαλιστα δεν διασταζει να εμπλεξει ακομα και τον Σαμαρα!! Σε αρθρο του περιοδικου HOT DOC που βγαζει και το οποιο εχει δημοσιευσει και στη σελιδα του γραφει σε τιτλο:

(Ο Ψυχαρης) ΄Εδωσε εντολη μεχρι και στο Σαμαρα

Και ενω στην πρωτη παραγραφο...

Βίντεο άκρως ακατάλληλο για υψοφοβικούς!

Δείτε το τελευταίο επίτευγμα του ριψοκίνδυνου James Kingston που σκαρφάλωσε στην κορυφή ενός γερανού στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας και στη συνέχεια αιωρήθηκε στο κενό από ύψος 76 μέτρων.

Μιχάλης Ιγνατίου: Το πρώτο Μνημόνιο ήταν λάθος

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποκάλυψε στο δελτίο του Μega ότι την Άνοιξη του 2010 τον είχε καλέσει στο γραφείο του στην Ουάσινγκτον, ο τότε διευθυντής του ΔΝΤ Στρος Καν, και του είχε πει ότι έπρεπε να «κουρευτεί» το χρέος της Ελλάδας και όχι να της δοθεί κι άλλο δάνειο -διότι έτσι θα μεγάλωνε το χρέος, δεν θα μίκραινε.

Ειδησεις σε τιτλους

Δειτε τις (ανανεωνεται συνεχως):

Αυτά είναι τα 101 καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν


Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… δέκα λεπτά! Για να θυμηθείς ή ν’ ανακαλύψεις τις ποδοσφαιρικές «ζωγραφιές» της σεζόν, όπως ψηφίζονταν σε εβδομαδιαία βάση από τους αναγνώστες της γνωστής ιστοσελίδας «101 great goals».

Συμπεριλαμβανομένων εκείνων των Παναγιώτη Κονέ και των πιτσιρικάδων του ΑΟ Γιάννινα (που συμπεριλαμβάνονται σχεδόν σε κάθε σχετική ψηφοφορία) αλλά και αυτού του Τόμας Ντε Βινσέντι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Σουλεϊμάν και ο Εζέλ στις πορείες της Τουρκίας

Τους μάθαμε από τα σήριαλ, τους βλέπουμε στις πορείες...!
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης και μαζί με όλο τον κόσμο στους δρόμους έχουν βγει και πολλοί καλλιτέχνες της Τουρκίας.

Ελεύθερος ο ΣΥΡΙΖΑιος "φοιτητης" που προσήχθη στην Κωνσταντινούπολη

Ελεύθερος μαζί με τους υπόλοιπους ξένους φοιτητές που είχαν προσαχθεί τα μεσάνυχτα στην Κωνσταντινούπολη αφέθηκε ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρόπουλος, μετά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, ο οποίος δεν του απήγγειλε καμία κατηγορία.

ΒΙΝΤΕΟ - Ανυποχώρητος ο Ερντογάν

Οι συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών συνεχίστηκαν όλο το βράδυ, ενώ η Τουρκία μετράει επίσημα τέσσερις νεκρούς. Ο Πρωθυπουργός, όμως, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παραμένει ανυποχώρητος.

Η φωτογραφία από τις βουτιές της πρώην του Τζορτζ Κλούνεϊ που αναστάτωσε το Twitter

Αναστάτωση στο Τwitter προκάλεσε η Ελισαμπέτα Κανάλις όταν ανέβασε μια φωτογραφία της από τις διακοπές της. Μια εικόνα που σίγουρα θα κοιτάζει ο πρώην φίλος της Τζορτζ Κλούνεϊ και θα μετανιώνει την ώρα και τι στιγμή που την άφησε να φύγει...

Τραγικο! Την εβγαλε απ το ψυχιατρειο και τον εσφαξε!!

Ενα απίστευτης αγριότητας έγκλημα συνέβη το πρωί της Πέμπτης στο Ιλιον, όταν μια 44χρονη γυναίκα έσφαξε τον άνδρα της, καταφέρνοντάς του 12 μαχαιριές, τρεις εκ των οποίων τον βρήκαν στην καρδιά.

Oι Τούρκοι διαδηλωτές βρήκαν τα 55.000 δολάρια και αγόρασαν ολοσέλιδη διαφήμιση στους New York Times

Η ομάδα των πολιτών στις ΗΠΑ που διατείνονται ότι αντιπροσωπεύουν τους Τούρκους διαδηλωτές τα κατάφεραν και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες συγκέντρωσαν το ποσό των 55.000 δολαρίων που απαιτούνταν για να πληρώσουν την ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα New York Times.

Ελικόπτερα και οδοφράγματα φυλάνε τη παγκόσμια ελίτ της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ [εικόνες]

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο Grove στο Χερτφορντσάϊρ, όπου από το πρωί της Πέμπτης καταφθάνει η παγκόσμια ελίτ της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής για τη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Δημοτική αρχή πόλης στην Ισπανία στέλνει με κούριερ τις ακαθαρσίες των σκύλων στους ιδιοκτήτες τους [εικόνα, βίντεο]

Με την ονομασία Cacas Express (Κακά Εξπρές), ειδική δημοτική υπηρεσία της μικρής πόλης Brunete, λίγα χιλιόμετρα δυτικά της Μαδρίτης, αναλαμβάνει να διατηρήσει τους δρόμους της πόλης καθαρούς με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα στους ασυνείδητους ιδιοκτήτες σκύλων.

Σάλος με τη διαφημιστική καμπάνια για την αντισύλληψη που παρουσίαζει αγόρια να εγκυμονούν [εικόνες]

Σάλο έχει προκαλέσει μια ενημερωτική καμπάνια για την αντισύλληψη η οποία για να περάσει τα μηνύματά της επιστράτευσε αγόρια που... εγκυμονούν.

Πύραυλος χτυπάει πολεμικό πλοίο... on camera

Καρέ-καρέ κατέγραψε η κάμερα το καταστρεπτικό πλήγμα που κατάφερε ένας νέου τύπου πύραυλος του νορβηγικού ναυτικού σε μια φρεγάτα μήκους 300 ποδών!

Ανακοίνωση – κόλαφος των μεταλλωρύχων κατά του Α. Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύουν με νέα ανακοίνωσή τους τα σωματεία εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας. Ο λόγος είναι ότι ουσιαστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους γύρισε την πλάτη, αγνόησε την παρουσία τους, τις απόψεις τους και τις ανάγκες τους και έπαιξε παιχνίδι με τους «αντιπάλους», όσους δηλαδή δε θέλουν την επένδυση στην περιοχή.

Καλα παμε παιδια!! Απολυθηκαν 2 ΔΥ... μεχρι το 3012 θα εχουν απολυθει και οι υπολοιποι 1998 κλεφτες

Το δρόμο της εξόδου απο το Δημόσιο δείχνει με απόφαση του το Συμβουλίο της Επικρατείας σε ενα δόκιμο πυροσβέστη ο οποίος συνελήφθη με μικροποσότητα ηρωίνης και σε ένα σωφρονιστικό υπαλληλο ο οποίος ήταν αδικαιολογήτως απών από την υπηρεσία του για πάνω από 22 συνεχόμενες ημέρες.

Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές

Καταγγελίες για προπηλακισμούς και απειλές σε βάρος τους, ακόμη και για εμπρησμό αυτοκινήτου, διατύπωσαν εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής. Όπως καταγγέλθηκε, εργαζόμενοι στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» δέχθηκαν το πρωί επίθεση από άγνωστους, την ώρα που μετέβαιναν στα μεταλλεία προκειμένου να πιάσουν δουλειά, ενώ την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους ίδιους, στόχος εμπρηστών έγινε το αυτοκίνητο συγγενούς εργαζόμενου στα μεταλλεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Βλακας με περικεφαλαια

Ο οδηγός στο βίντεο που θα δείτε είναι ξεκάθαρο ότι υπερεκτιμά τις ικανότητες του. Αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο του δρόμου με συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του το οποίο προσκρούει στο βουνό και στην συνέχεια ντεραπάρει.

Για να βλεπουν τα εδω γατακια τι θα πει κρατικη βια: Φωτο από ξυλοδαρμό Τουρκάλας διαδηλώτριας

Σοκ προκαλούν εικόνες που ανέβασε 21χρονη φοιτήτρια στην Τουρκία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και δείχνουν στο σώμα της τα σημάδια της αδυσώπητης αστυνομικής βίας που υπέστη στις 3 Ιουνίου στην περιοχή της Σμύρνης.

Το αποτελεσμα της ψηφοφοριας: Επεισε κοσμο ο Παπακωνσταντινου

Τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου εναντίον του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ψήφισε το απόγευμα της Πέμπτης η Ολομέλεια της Βουλής με μεγάλη πλειοψηφία...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ποιοι βουλευτές αποθέωσαν τον Παπακωνσταντίνου!

Την ώρα που την έπεσε στον Βενιζέλο για τον Τσοχατζόπουλο

Και όμως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε υποστηρικτές κατά την διάρκεια της ομιλίας του, αφού το χοντρό πέσιμο που έκανε στον Βενιζέλο για την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου, βρήκε ένθερμούς υποστηρικτές!

O Άδωνις θέλει σχόλια για το νέο video clip της sexy.... Ευγενίας! (VIDEO)

Η Μανωλίδου προμοτάρει την νέα της δουλειά πιο χαλαρή από ποτέ!

Την νέα της δουλειά προμοτάρει η Ευγενία Μανωλίδου, με ένα διαφημιστικό video clip που ανέβηκε στο διαδίκτυο. Το βίντεο παρουσιάζει τις προετοιμασίες της παράστασης, με την Ευγενία να διευθύνει σε μια πλατεία, ένα απόλυτα χαλαρό και καλοκαιρινό musical. Η ίδια έχει αντίστοιχη διάθεση, αφού είναι πολύ απλά ντυμένη με ένα κολάν και πιο sexy από ποτέ.

Στο αλλοδαπών προς απελαση ο στοκος ΣΥΡΙΖΑιος που συνεληφθη στην Τουρκια

Στο Τμήμα Αλλοδαπών της Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης έχει μεταφερθεί ο Έλληνας φοιτητής Γιώργος Ιατρίδης, ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων. Ο Ιατρίδης αντιμετωπίζει διοικητικές κυρώσεις και φαντάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο...

Δεσμιος των κομμουνιστων: Συνιστώσες σε Τσίπρα: «Δεν διαλυόμαστε, εμείς σου δώσαμε το 27% στις εκλογές»

Τα... δόντια τους δείχνουν στον Αλέξη Τσίπρα οι οργανωμένες τάσεις και συνιστώσες της "αριστερής κατεύθυνσης" του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΔΕΑ (Διεθνιστική Εργατική Αλληλεγγύη) του Αντώνη Νταβανέλλου να ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της ότι δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθεί.

Ο ρατσισμός της «Αριστεράς»

«Είμαστε οι σφαίρες
Που θα γίνουν δάκρυα
Στα μάτια των παιδιών
Των νεκρών μπάτσων.
Τίποτα λιγότερο…
»
(Σύνθημα μαυρογραμμένο σε τοίχο των Εξαρχείων, προϊόν «ταξικού μίσους» έτοιμου να παραγάγει «ταξική πάλη», αφού ως γνωστόν, τάχα μου, ταχάτζα μου, να σε γαμ..., να παίζουμε.)

Πάμε να αναδείξουμε αυτή τη φοβερή υποκριτική μανία των «αντιρατσιστών» της «Αριστεράς». Που ωρύονται για το ρατσισμό των άλλων, χωρίς να κοιτάνε τι κρέμεται στην πλάτη τους. Μια σακουλίτσα τόσο γεμάτη από ρατσισμό κατά αυτού που εχθρεύονται, του (δικού τους) «ταξικού εχθρού και των λακέδων του».

Σαμαράς: Αυτό κάνω εδώ και έναν χρόνο, διορθώνω τα λάθη

Το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ απλώς δεν υφίσταται, τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντησή του με τον Φινλανδό ομόλογό του Γιούρκι Κατάινεν και πρόσθεσε ότι κανείς δεν μιλά πια για grexit αλλά για grecovery.

Παλι γελιο με τον Κολλατο: Ξανά αστυνομία στο σπίτι του

Μετά από κλήση από την γερμανική πρεσβεία (καλοι βλακες κι αυτοι... καθονται και ασχολουνται με τον καθε μαλακ@...)

Ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης, με αφορμή τη γιορτή που θα κάνει απόψε στο σπίτι του, αποφάσισε να βάλει πάλι τα πανό με την Μέρκελ και τον Χίτλερ στο μπαλκόνι του. Ο σκηνοθέτης είχε συλληφθεί από την αστυνομία για τα ίδια πανό τα οποία είχε αναρτήσει στα παράθυρα του σπιτιού του την 21η Απριλίου.

Πώς η τουρκική αστυνομία εντοπίζει και συλλαμβάνει τους χρήστες Τwitter και Facebook

Από την Τετάρτη έχει γίνει γνωστό ότι η τουρκική αστυνομία συλλαμβάνει δεκάδες χρήστες του Twitter με το αιτιολογικό ότι με τα tweets τους υποκινούν ταραχές σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Με ψυχοφαρμακα εφτασαν τον Αντρεα στη Πρωθυπουργια ο οποιος ειχε πεσει σε καταθλιψη επειδη του εκοψαν τη γκομενα [αποσπάσματα]

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου υπέφερε από δύο κρίσιμα προβλήματα: είχε χρόνια κατάθλιψη και ήταν παθολογικά ανασφαλής. Κάποιες σημειώσεις που κρατούσε επιμελώς ο πρώην υπουργός Παρασκευάς Αυγερινός έδωσαν τη θέση τους σε ένα βιωματικό πολιτικό βιβλίο, στο οποίο καταγράφει τα συν και τα πλην του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του ως σήμερα. Αποκαλύπτει επίσης με πολλές λεπτομέρειες, αλλά και με τον προσήκοντα σεβασμό, τα σοβαρά προβλήματα υγείας από τα οποία έπασχε ο πρώην Πρωθυπουργός.

ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Το παιδί δεν είναι του Κάμερον - Οι φήμες και η πέτρα του σκανδάλου [εικόνες]

Τρίζει η καρέκλα του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον και παράλληλα απειλείται η οικογενειακή του γαλήνη από το όργιο φημών στο διαδίκτυο για το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Το ροζ σκάνδαλο που αποκάλυψε η κυριακάτικη βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail» έχει από ό,τι φαίνεται συνέχεια.

Τι περιέχει το CD που στέλνει το Facebook σε όσους ζητούν να τους αποσταλούν τα καταγεγραμμένα δεδομένα τους [βίντεο]

Oτι το Facebook έχει μετατραπεί στο «Μεγάλο αδελφό» της ηλεκτρονικής μας ζωής είναι γνωστό. Ωστόσο, βλέποντας κανείς το βίντεο με τα δεδομένα που ζήτησε και έλαβε επισήμως από το διάσημο κοινωνικό δίκτυο για τα δεδομένα του που έχουν καταγραφεί, θα αντιληφθεί ότι το μέγεθος του «φακελώματος» που υφίσταται ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ο Παπακωνσταντίνου επιτεθηκε στον Βενιζελο: Αυτος υπερασπιστηκε τον Ακη κι οχι εγω ΒΙΝΤΕΟ

Στην αντεπίθεση κατά όσων των κατηγορούν πέρασε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από βήματος Βουλής, όταν μίλησε σήμερα στον επίλογο της συζήτησης για την επέκταση του κατηγορητηρίου που τον αφορά.

Ο αριστερός «γάιδαρος» χάθηκε στην πλατεία Ταξίμ

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Η ηγεσία της ελληνικής Αριστεράς αντιμετωπίζει πάντοτε τα ζητήματα που αφορούν την Τουρκία με τρόπο ανιστόρητο, φαντασιακό και χωρίς να έχει ως πυξίδα της το εθνικό συμφέρον. Ενίοτε δε, η αφασιακή και ιδεοληπτική στάση της μάλλον ευνοεί τα τουρκικά συμφέροντα.

Θα θυμίσω την κατάπτυστη, πολιτικά, θέση της Ρένας Δούρου, σκιώδους…

Θελει η πουταν@ να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πιάσει τόση χαρά τους αντιμνημονιακούς με τη δημοσιοποίηση της έκθεσης εσωτερικού ελέγχου του ΔΝΤ που μιλάει για λάθη ως προς την Ελλάδα. Πρώτον το ταμείο θεωρεί ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Κρανιδιώτης εναντίον όλων... και τους κάνει ρόμπα όλους

Γατακια παρτε το χαμπαρι: Οι εποχες που οταν δεν ειχατε αντιλογο, μας πεταγατε ενα "φασιστες" και εμεις τρεχαμε να κρυφτουμε... εχουν περασει ανεπιστρεπτι! Την αληθεια θα την ακουτε οτι κι αν λετε...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Στάθη Σταυρόπουλο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όταν ο πρώτος υποστήριξε ότι είναι πολύ σωστό να «τιμωρείται» όποιος αμφισβητεί δημόσια αναγνωρισμένα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως το ολοκαύτωμα ή τη γενοκτονία των Ποντίων, αναφερόμενος...

Κερδοσκόποι στα κεραμίδια!

Άστεγος συμπολίτης μας πήρε το 2006 στεγαστικό δάνειο και αγόρασε σπίτι 100 τετραγωνικών μέτρων για να στεγάσει την οικογένειά του. Η τράπεζα του έδωσε όλα τα λεφτά και ως μπόνους ένα επισκευαστικό για να αγοράσει νέα έπιπλα. Τώρα δεν μπορεί να πληρώσει. Τι πρέπει να γίνει;

Πως δεν θα γίνει η Ελλάδα… πλατεία Ταξίμ

Ασφαλώς Ελλάδα και Τουρκία έχουν τρομερές διαφορές. Και σε επίπεδο κοινωνίας, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής και διακυβέρνησης. Ακόμη κι αν οι γείτονές μας έχουν ανάπτυξη 8%, φτιάχνουν φαραωνικά έργα και εξοπλίζονται σαν αστακοί γιατί έχουν χρήμα, έχουν άλλα προβλήματα, κυρίως δημοκρατίας και ελευθερίας της έκφρασης. Μπορεί όλοι οι σκελετοί της Τουρκίας να κρύβονται μέσα στη βαθιά ντουλάπα της Ανατολίας, όμως, όλοι γνωρίζουν ότι το… σουλτανάτο του Ερντογάν έχει πολύ σαπίλα.

Αυτος ειναι ο νεος "ηρωας" των ΣΥΡΙΖΑιων που συνεληφθη στην Τουρκια

Πηγε την "επανασταση" του κ@λου σε αλλο επιπεδο... περασε απο το twitter και το πληκτρολογιο στην πραξη με λεφτα της κακιας ΕΕ βεβαια καθως εκανε χρηση του προγραμματος Erasmus...

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα στοιχεία του Ελληνα ο οποίος συνελήφθη στην Τουρκία μαζί με δέκα άλλους ξένους υπηκόους ως υποκινητές επεισοδίων. Πρόκειται για τον 25χρονο Γιώργο Ιατρίδη, ο οποίος κατάγεται από το Ηράκλειο και είναι κάτοικος Κωνσταντινούπολης, ενώ είναι και διαχειριστής site.

Σεισμος 5 Ρίχτερ στην Καλαματα

Σεισμική δόνηση 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε Νοτιοανατολικά της Πύλου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

"Ή χτυπάτε την φοροδιαφυγή ή ιδιωτικοποιούνται οι εφορίες"

Του Σπύρου Δημητρέλη

Τη δημιουργία ιδιωτικής φορολογικής και φοροεισπρακτικής υπηρεσίας συστήνει το ΔΝΤ ως έσχατο μέτρο εφόσον δεν αποδώσουν οι προσπάθειες εκσυγχρονισμού του φορολογικού μηχανισμού.

Πεταχτηκε και το νουμερο ο Δημου να στηριξει την Ρεπουση... και να μας πει οτι ειναι πιο ελληνιδα απο εμας

Οι μύθοι βούλιαξαν το ελληνικό έθνος, γράφει ο γνωστός σουπερ φιλελευθερος συγγραφέας Νίκος "με νοιαζει μονο η γεματη τσεπη και το στομαχι και ας παει να γαμ@θει η πατριδα" Δήμου με αφορμή τη δήλωση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση ότι ο χορός του Ζαλόγγου είναι εθνικός μύθος. Μόνο οι ανθέλληνες αγαπούν πραγματικά την πατρίδα τους γιατί λένε αλήθειες, έστω και δυσάρεστες, γράφει.

Γράφει ο Νίκος Δήμου στο άρθρο του στην lifo:

Τι έγραφαν τα tweets των 33 επαναστατων του κ@λου που συνελήφθησαν για «υποκίνηση ταραχών και διεξαγωγή προπαγάνδας»

Ελεύθεροι, με απόφαση εισαγγελέα, είναι οι 33 Τούρκοι που συνελήφθησαν στη Σμύρνη, με την κατηγορία της «υποκίνησης ταραχών και της διεξαγωγής προπαγάνδας» μέσω του Twitter.

«Ήρθε μπροστά μου και με την απειλή μαχαιριού μου ζήτησε να του πάρω.. π*π@.Μετά τον σκότωσα»


Πέντε χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, οι μνήμες του αποτρόπαιου εγκλήματος ζωντανεύουν ξανά στη δίκη του Γεωργιανού που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γνωστό ηθοποιό μέσα στο σπίτι του.

ΣΤΟΚΟΣ σαν τους ΣΤΟΚΟΥΣ του αλλου ακρου -> Κασιδιάρης: Αρνούμαι το Ολοκαύτωμα -Γι αυτό δεν ήρθε να καταθέσει ο Μιωνής

Και για πες, για πες ρε Ηλια... στα Καλαβρυτα τι εγινε;

Μια απ' τα ιδια με τους αλλους ΣΤΟΚΟΥΣ της Κανελλη που αρνουνται τις σφαγες του Σταλιν

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η μαλακυνση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής αυτοφωτογραφήθηκε ως αρνητής του Ολοκαυτώματοςφτανοντας σε μαλακ@α τους κομμουνιστες της αλλης πλευρας.

Σε κώμα από λευχαιμία σε καλπάζουσα μορφή ο Ολυμπιονίκης Κιλιγκαρίδης

«Προσευχόμαστε για τον Αντρέα που δίνει δύσκολη μάχη για τη ζωή του» λέει συγκινημένος ο προπονητής του

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ Αντώνης Νικολόπουλος φανερά ταραγμένος μίλησε στα ΝΕΑ για την περιπέτεια του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, πρωταθλητή του κανόε, ο οποίος δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Συνεχιζει να γελαει ο κοσμος με Ραχηλ και Βουλτεψη: Δεν έχει γεννηθεί Ραχήλ μου, αυτός που θα ψάξει την τσάντα μιας Σοφίας Βούλτεψη [σκίτσο]

Εναν φανταστικό διάλογο σε ένα απίστευτο σημείο της Βουλής παρουσιάζει το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη σήμερα στην Καθημερινή με πρωταγωνίστριες την Σοφία Βούλτεψη και την Ραχήλ Μακρή που αρνήθηκαν να δώσουν τις τσάντες τους για έλεγχο.

Νεο κολπο: Βιομήχανοι, μεγαλογιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες και πολιτικοί «το παίζουν» εφοπλιστές για να ξεφύγουν από το ΣΔΟΕ


Οι επιτήδειοι επειδή είδαν πως οι παλιότερες μέθοδοι δεν περνούν πλέον αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τη διάταξη του υπουργείο Οικονομικών στους εφοπλιστές και παίρνουν το περίφημο ροζ χαρτάκι εισαγωγής ναυτιλιακού συναλλάγματος με το οποίο εξασφαλίζουν φορολογική ασυλία και αντί να πληρώνουν στην Εφορία 45% πλήρωναν μόνο 5%, ενώ την ίδια ώρα κάνουν βόλτες με τα πολυτελή κότερα τους έχοντας εξασφαλίσει απαλλαγή από δασμούς και ΦΠΑ στην αγορά των σκαφών τους.

Ωνάσης σε Γκρέτα Γκάρμπο: Αυτή τη στιγμή κάθεσαι πάνω στους μεγαλύτερους όρχεις του κόσμου

Oταν το σκάφος του Αριστοτέλη Ωνάση Christina O διέσχιζε το Αιγαίο και τρέλαινε τους παπαράτσι, πολλές απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν. Μια από αυτές, ανάμεσα στον μεγιστάνα και στη σταρ θυμάται σήμερα η Σίβυλλα.

Νέο επεισόδιο Ζήγρα κατά Άκη και η γαρδένια της Βίκυς

Με μια γαρδένια στα χέρια, εκτός από το μπλε φάκελο που πάντα κρατά, κατέβηκε το πρωί από την αστυνομική κλούβα η Βίκυ Σταμάτη, η οποία μετά από μέρες προσήχθη σήμερα στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όμως πρωταγωνιστής όμως αναδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Ζήγρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπαχαλος ΣΥΡΙΖΑιος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη για υποκίνηση επεισοδίων

Έναν έλληνα υπήκοο συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές για το ρόλο του στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία. Είναι μεταξύ των 11 ξένων υπηκόων που συνελήφθησαν με την κατηγορία...

Ο Πολύδωρας κατά του Χάρη Θεοχάρη

Ερώτηση καταπέλτη κατά του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη κατέθεσε πριν από λίγο στη Βουλή ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" για εγκύκλιο του κ. Θεοχάρη, σύμφωνα με την οποία όλοι όσοι έβγαλαν τα τελευταία χρόνια υπέρογκα ποσά στο εξωτερικό μπορούν να τα νομιμοποιήσουν με συνοπτικές διαδικασίες και ένα συμβολικό ποσό ως φόρο.

Νέα επίθεση Μανωλίδου σε Λιάγκα-Σκορδά!

Η μουσικός και παρουσιάστρια μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ αναφορικά με την δήλωσή της στον Θέμη Γεωργαντά ότι θα έστελνε τον Γιώργο Λιάγκα σπίτι του να ξεκουραστεί:

Άδωνις: Η κυβέρνηση πηγαίνει (σε κάποια σημεία) αργά

Στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, εμφανίστηκε το πρωί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα, και την παραδοχή του ότι έκανε λάθος με το πρόγραμμα της Αθήνας.

Xωμενίδης: Πόσοι βουλευτές θα εκλεγούν από τους 300 -Οι τέσσερις «φυλές» που ψηφίζουμε

Ενα σπαρταριστό άρθρο για το είδος των εθνοπατέρων που ψηφίζουμε αλλά και για τις πιθανότητες που έχουν οι συγκεκριμένοι να επανεκλεγούν γράφει ο διάσημος συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης στην ιστοσελίδα protagon.

Γράφει ο Χωμενίδης:

ΕΛΣΤΑΤ: Αντιστεκετεται ο Ελληνας στη φτωχεια...

[Αυτο δειχνουν τα νουμερα, οπως πχ. το οτι τα λεφτα που ξοδευει για ξενοδοχεία, καφενεία και εστιατόρια μειωθηκαν μονο κατα 9,8%. Φυσικα και το περιεχομενο της ειδησης και οι σαλτσες που την συμπληρωνουν δεν εχουν καμια σχεση με τα νουμερα που παρατειθονται και λενε οτι σε σχεση με το 2010 ο προυπολογισμος των νοικοκυριων μειωθηκε μονο κατα 6,8%. Φυσικα οι δημοσιοκαφροι συνοδευουν αυτο το νουμερο με επικους τιτλους οπως "Τραγική η εικόνα του νέου καταναλωτικού προτύπου" ΄η "Τα «έκοψαν» όλα οι Έλληνες εκτός από το φαγητό"...
Και επειδη καποιοι θα πουνε το κλασικο: "τα νουμερα πανε καλα αλλα ο κοσμος πειναει", να πουμε ναι μπορει να πειναει ο κοσμος αλλα γελαει κιολας με το καφρικλικι των δημοσιογραφων να χρησιμοποιουν νουμερα, οπως στα παρακατω αρθρο, που δεν δειχνουν να πειναει... ας γραψουν οτι πειναει ο λαος αλλα ας μην αναφερουν τα νουμερα...]

Μόνο στο φαγητό και στη στέγη πηγαίνει το μεγαλύτερο μέρος των οικογενειακών προϋπολογισμών όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τις καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών τον πρώτο χρόνο της βαθιάς ύφεσης, δηλαδή το 2011.