08 Ιουνίου 2013

Τι λέει η Φαίη Σκορδά για τις ερωτικές επαφές στη ζωή της

Τις απόψεις της για διάφορα θέματα εξέφρασε σε συνέντευξή της στο TV Ζάπινγκ η εντυπωσιακή Φαίη Σκορδά η οποία αποκάλυψε ότι τοποθετεί την ερωτική επαφή στη μέση της... κλίμακας σε μία σχέση.

Aυτό είναι το νέο αμόρε του Ηλία Κασιδιάρη (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εμφανίζονται μαζί σχεδόν παντού. Και το κάνουν διακριτικά εδώ και μερικούς μήνες. Η Έλενα Κωνσταντινίδου μας απασχόλησε και παλιότερα εξαιτίας της εμπλοκής της με τα καλλιστεία. Μάλιστα με το τέλος της εκδήλωσης κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο Μις Τουρισμός.

ΦΩΤΟ: Ρε Ελένη βάλε αυτά τα καλώδια στο κεφάλι να δούμε κάτι...

Δείτε το αποτέλεσμα:

Έτσι θα είναι το ανθρώπινο είδος σε 100.000 χρόνια!

Η εξέλιξη στο ανθρώπινο είδος είναι μια αέναη διαδικασία και όπως η εξωτερική μας μορφή έχει αλλάξει με το πέρασμα των χρόνων έτσι αναμένεται ότι θα συνεχίσει να κάνει, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

BINTEO Γελάει ο κόσμος με τον Τσίπρα: SYRIZA PADU! Έχουμε περάσει τα σύνορα της Ελλάδος...


Ο Ολλανδός και ο Ιταλός έπεσαν στον... υπουργό

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Ήταν ένας Ιταλός, ένας Ολλανδός κι ένας Ελληνας. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να αρχίζει ένα ανέκδοτο; Μόνο που η ιστορία που θα διαβάσετε είναι πραγματική. Το λοιπόν, ο Ιταλός και ο Ολλανδός είναι τροϊκανοί. Οχι, όμως, από τα τρανταχτά ονόματα. Ανήκουν στις δεκάδες τεχνοκρατών που έχουν έρθει στη χώρα μας για να παράσχουν την τεχνογνωσία τους. Δηλαδή, όχι να να επιβάλουν, αλλά να προτείνουν λύσεις και να συνδράμουν π.χ. στην ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης.

"Δεν μας χαλάει η κόντρα ΔΝΤ-ΕΕ αλλά ...ψυχραιμία"

Της Μαρίνας Μάνη

«Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στο ΔΝΤ και στον ευρωπαϊκό πυλώνα της τρόικας για το λάθος Μνημόνιο 1 ...δεν μας χαλάει. Αλλά θα τη χρησιμοποιήσουμε στην πορεία των διαβουλεύσεων και όχι στα ‘παράθυρα’ και στα μικρόφωνα».

Επιστολή Ρωμανού από τις φυλακές: Τι λέει για τη ληστεία στο Βελβεντό, την αναρχία και τη βία

Με επιστολή παρέμβασή του από τις φυλακές Αυλώνα τοποθετείται ο συλληφθείς για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, Νίκος Ρωμανός, αναλύοντας τις σκέψεις του για την αναρχία, τη βία το αντάρτικο πόλης.

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Ρωμανού:

«Αντίστροφη Μέτρηση (σιγά ρε κεφτέ... θα σκίσεις το καλσόν)

Με τι τραπέζωσε ο Σαμαράς τους δημοσιογράφους

Το τραπέζι στους δημοσιογράφους έκανε ο Αντώνης Σαμαράς την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ελσίνκι – πρόκειται για μία κίνηση που δεν συνηθίζει ο πρωθυπουργός. Το μενού;

ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΚΥΝΗΓΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η εσωτερική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Τουρκία με εκρηκτικές διαστάσεις έδειξε σε πρώτη φάση πως ο εσωτερικός αγώνας για την νομής της εξουσίας που άρχισε μετά τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ το 1939 συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Χρυσή Αυγή: Το πιο διεφθαρμένο μόρφωμα το ΠΑΣΟΚ

Η Χρυσή Αυγή απάντησε με ανακοίνωσή της στα όσα υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σήμερα σε δηλώσεις του, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να χαρακτηρίζει το κόμμα του Μιχαλολιάκου ως ναζιστικό μόρφωμα.

Ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται: Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ Τσίπρα - Σαμαρά

Ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό για μεταξύ τους δημόσιο διάλογο, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «είναι πλέον φανερό ότι το success story του κ. Σαμαρά αποτελεί το πιο σύντομο ανέκδοτο».

Επιστήμονας ισχυρίζεται ότι "έσπασε" τoν Μυστικό Κώδικα των κειμένων του Πλάτωνα

Toν Μυστικό Κώδικα των κειμένων του Πλάτωνα ανακοίνωσε οτι έσπασε ένας Βρετανός επιστήμονας και αποκάλυψε την «κρυμμένη» μουσική δομή, που δεν πιάνει ανθρώπινο αυτί!

Το Ελ. Βενιζέλος διάλεξε η Lufthansa για να παρουσιάσει το μεγαλύτερο αεροσκάφος στον κόσμο

Την χώρα μας και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επέλεξε η Lufthansa για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο σε μήκος αεροσκάφος του κόσμου, το B747-8, τη «Βασίλισσα των Αιθέρων», καθώς θεωρεί την Ελλάδα ως μια σημαντική ευρωπαϊκή αγορά, δηλώνοντας την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρούς ελληνο-γερμανικούς δεσμούς.

Δημοσκόπηση MRB: Τη σκόνη της ΝΔ βλέπει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφορά να αυξάνεται εντυπωσιακά

Ακόμα και ο ΚΑΝΕΝΑΣ θεωρείται καταλληλότερος από τον Αλέξη...

Προβάδισμα 1,8% (2,3% μετά από αναγωγή) καταγράφει δημοσκόπηση της MRB που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα “Real News”, όταν πριν δύο μήνες δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας για την ίδια εταιρία, έδειχνε τη διαφορά στο 0,4% υπερ της ΝΔ.

Επεισοδιακός τσακωμός Στραβελάκη – Βλαχογιάννη στο Mega κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το βραδινό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel, την Παρασκευή, με παρουσιάστρια την Ολγα Τρέμη, όταν ο Νίκος Στραβελάκης ήλθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Βίκτωρα Βλαχογιάννη.

Επεσε το τελευταίο προπύργιο των ισλαμιστών ανταρτών στην Συρία-Οι δυνάμεις του Ασαντ κατέλαβαν την πόλη Κουσέιρ

Το τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στην περιοχή του Κουσέιρ, στην κεντροδυτική Συρία, έπεσε στα χέρια των δυνάμεων της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ, μετέδωσε το Σάββατο το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Συρίας.

Κηδεύεται το απόγευμα άλλος ένας ήρωας που έπεσε κατά την τουρκική εισβολή

Άλλος ένας ήρωας κηδεύεται σήμερα στην κοινότητα του Κάθηκα (Πάφος) που έπεσε στην διάρκεια της τουρκικής εισβολής το όνομα του οποίου περιλαμβανόταν στο μακρύ κατάλογο των αγνοουμένων.

Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργίου Ιωάννου από τον Κάθηκα, λοχία του 361 Τάγματος Πεζικού.

Δραπέτευσε ο "καρφάκιας" - συνεργός των Παλαιοκώστα - Ριζάι και ο Ρουπακιώτης το κρατούσε κρυφό επί 1 εβδομάδα!!!

[Άλλη μια "επιτυχία" Ρουπακιώτη την οποία μάλιστα έκρυψε καθώς δεν ανακοινώθηκε από το υπουργείο η απόδραση και κρατήθηκε μυστική!!!

Και φυσικά το "επιτυχία" δεν κολλάει στην απόδραση αυτή καθ εαυτή καθώς αποδράσεις συμβαίνουν ακόμα και στις καλύτερα φυλασσόμενες φυλακές. Αφορά όμως στη λογική Ρουπακιώτη για το σοφρονιστικό σύστημα, γιατί αν τυχόν του πεις "αφού ρε στόκε οδραπέτης έχει πάρει δύο φορές άδεια και τις δύο φορές δεν ξαναεπέστρεψε στη φυλακή, αν τον ξαναπιάσεις άστον να σαπίσει στη φυλακή"... Σε τέτοια πρόταση η απάντηση Ρουπακιώτη και αριστερών θα είναι: "αυτό είναι φασισμός"]

Δραπέτης φυλακών είναι και... επίσημα ο γνωστός «καρφάκιας», ο συνεργός του διαβόητου κακοποιού-«τρομοκράτη» Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι κατά την πρώτη τους εναέρια απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού το 2006.

Πάλι ψέμματα λέει ο Καμμένος: Εχω κάνει μηνύσεις και αγωγές στον Άδωνι... στον ύπνο μου

Νέα επίθεση με ψέματα, ως συνήθως, κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει…

Πάπας : Η Σφαγή των Αρμενίων ήταν η Πρώτη Γενοκτονία του 20ου αιώνα

Ο Πάπας Φραγκίσκος προσδιόρισε ότι η σφαγή των Αρμενίων κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, μεταξύ των ετών 1915 και 1918 ως «την πρώτη γενοκτονία του εικοστού αιώνα», όπως αναφέρουν τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης.

Φτάνει σήμερα ο Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη -"βροχή" τηλεφωνημάτων από στελέχη που θέλουν να τον δουν

Αεροπορικώς φτάνει σήμερα στην Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσυνεδριακές εργασίες της ΝΔ, αλλά θα παραστεί και στην ομιλία του Πρωθυπουργού που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Μακεδονία Παλλάς.

Μητσιάς: "Είπα στον Σαμαρά να βγούμε από την Ευρώπη"...

Και τι έγινε ρε Μανώλη; Για πες, για πες; Προτίμησε να ακούσει τον περιπτερά της γειτονιάς του αντί να ακούσει εσένα το νομπελίστα;

Η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, λόγω των δυσμενών δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί, εκτιμά ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, διαχρονικός φίλος και κουμπάρος του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Μιμή: Η οικογένεια του Ανδρέα με κυνήγησε με κάθε τρόπο

Ευθύνες στην οικογένεια Παπανδρέου για τα δυσβάστακτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επέρριψε η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου κάνοντας λόγο για «πόλεμο» σε βάρος της.

«Τα χρέη προέκυψαν και συσσωρεύτηκαν από δικαστικά βάρη. Η οικογένεια Παπανδρέου με είχε κυνηγήσει με κάθε τρόπο. Μία από τις υποθέσεις ήταν και αυτή με το σπίτι στο Ψυχικό».

Τουρκάλα σκότωσε Ελληνίδα στην Ίμβρο, για τα μάτια του Μουσταφά

Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό για την Ίμβρο. Ένα έγκλημα πάθους που συγκλονίζει τους κατοίκους του νησιού. Μια Τουρκάλα κάτοικος του χωριού Σχοινούδι πήρε το όπλο και πήγε στο σπίτι μιας Ελληνική οικογένειας και πυροβόλησε μάνα και κόρη.

Αυτός είναι ο «γνωστός» εργατολόγος με τα μαύρα 7 εκ

[Οι καραγκιόζηδες οι δημοσιογράφοι τον φωτογραφίζουν αλλά κατά τ' άλλα δεν γράφουν το ονομα του λαμόγιου που το 2008 έκανε τον τρελό (μεχρι και στο Αιγινίτιο εισήχθη) για να γλιτώσει την προφυλάκιση, αν και δεν τη γλίτωσε, για την εμπλοκή του στη υπόθεση Ζαχόπουλου]

Ο γνωστός εργατολόγος της Αθήνας (ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κοροϊδεύει τους απολυμένους συμβασιούχους μασώντας τους ότι οικονομίες έχουν) στον οποίο αναφέρονται είναι ο...

Ποιος θα πληρώσει τον οίστρο της Κωνσταντοπούλου να πάει στο Ισραήλ; Ποιος άλλος από τους «μαλάκ@ς»;

Ακόμα και ο δικός της ο Κοντονής δεν θέλει να πάει...

Τα τερτίπια της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν έχουν τέλος στην Προανακριτική με τελευταίο το αίτημά της να μεταβεί διακομματική αντιπροσωπεία στο Ισραήλ για να εξετάσει τον Σάμπυ Μιωνή.

Εξωτικές παραλίες στην Ελλάδα: Πού είναι η παραλία "Της Ελένης (Μενεγάκη) το πήδημα"; (ΦΩΤΟ)

Οι ομορφιές του ελληνικού φυσικού τοπίου και οι μαγευτικές γίνονται κάθε χρόνο παγκόσμιος πόλος έλξης. Ετσι αν ονειρεύεστε μαγευτικές εξωτικές διακοπές, δεν χρειάζεται να πάτε στην Καραϊβική για να τις απολαύσετε.

Παρολίγον... βαθύτερη ύφεση αλλά τη γλιτώσαμε χάρη κάποιων επενδύσεων

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Νέο αρνητικό... ρεκόρ θα σημείωνε η ύφεση στο α΄ τρίμηνο του 2013, αν δεν ανέκαμπταν ελαφριά οι επενδύσεις. Η κατανάλωση καταβαραθρώθηκε, οι εξαγωγές έπεσαν, ενώ οι εισαγωγές δεν μειώνονται με τους ίδιους ρυθμούς όπως παλιότερα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευε η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα, το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 5,6% στο διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου του 2013 έναντι του αντίστοιχου διαστήματος το 2012.

Αγωνιστές της ΕΟΚΑ καταθέτουν αγωγές εναντίον των Βρετανών

Αγωγή σε βρετανικό δικαστήριο εναντίον της βρετανικής κυβέρνησης θα καταθέσουν εντός των επόμενων ημερών 70 επιζώντες αγωνιστές του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ του 1955-59 για τα σκληρά βασανιστήρια, που υπέστησαν από Άγγλους στρατιώτες.

Σφακιανάκης: Εμετικό δύο άντρες να κρατιούνται χέρι - χέρι

Καλεσμένος στο Πρωινό μου ήταν ο Νότης Σφακιανάκης το μεσημέρι της Παρασκευής και κατάφερε για ακόμα μια φορά να προκαλέσει εντυπώσεις και ποικίλα σχόλια με τις δηλώσεις του.

«Ναι, είμαι απόλυτος. Μόνο, όμως, αν πιστεύω κάτι. Και για να το πιστεύω, πάει να πει πως έχει πως έχει προκύψει μέσα από έρευνα, από γνώση και είμαι απολύτως βέβαιος ότι είναι έτσι. Μόνο τότε λέω πως πιστεύω κάτι», είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τις δηλώσεις του, που συνήθως... προκαλούν!

Τι ζητάει να μάθει ο Σαμαράς όταν ξυπνάει;

Κατά την παροιμία για τη φωτιά στο σπίτι του γείτονα...

Μία από τις πρώτες του σκέψεις όταν ξυπνάει αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στο Centre of European Studies, στο Ελσίνκι.

Μπενυ δεν σώζεσαι με τίποτα: Καυστικός ο Βενιζέλος για την εποχή Παπανδρέου – Απαξιωτικός για Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί, για πρώτη φορά, να χαράξει καθαρή διαχωριστική γραμμή από τις αποφάσεις που πήρε το ΠΑΣΟΚ, υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου έως τον Ιούνιο του 2011 -δηλαδή, πριν ο ίδιος γίνει υπουργός Οικονομικών.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ! Έπιασε δουλειά το τρυπάνι στην Κύπρο...

Άρχισε σήμερα η επιβεβαιωτική γεώτρηση της Noble στο τεμάχιο «Αφροδίτη» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Η γεώτρηση θα φτάσει σε βάθος 5.607 μέτρων και εκτιμάται ότι η διαδικασία θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις μήνες.

"Έφοδος" στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής

Την εμφάνισή της έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής έκανε το απόγευμα της Παρασκευής μια ομάδα 40 περίπου ατόμων, που φορώντας κράνη και φωνάζοντας συνθήματα θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους Τούρκους εξεγερμένους πολίτες.

Αλματώδης αύξηση στον τουρισμό το Μάιο

Αλματώδη αύξηση σημείωσαν το Μάιο οι διεθνείς αφίξεις στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας. Ο αριθμός των ξένων επισκεπτών στη χώρα μας αυξήθηκε το μήνα αυτό κατά 18,4% που μεταφράζεται σε περισσότερους από 222 χιλιάδες τουρίστες, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που παρουσιάζει φέτος ο τουρισμός.

Οτσαλάν: Το κίνημα αντίστασης στην Τουρκία είναι γεμάτο νόημα και το χαιρετίζω

Ο φυλακισμένος ηγέτης των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), Αμπντουλάχ Οτσαλάν, χαιρέτισε την Παρασκευή τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν την Τουρκία την περασμένη εβδομάδα. Η ενεργεια αυτή του Κούρδου ηγέτη έρχεται παρά τις συνεχιζόμενες ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις των Κούρδων με τις τουρκικές αρχές.

Απολύσεις και λουκέτα από Μανιτάκη, που δεν παραιτείται

Σε προαναγγελία απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και λουκέτων σε οργανισμούς του δημοσίου προχώρησε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ειναι ο πολυπολιτισμός του Ισλάμ: Ομάδα Βέλγων συμμετέχει σε αποκεφαλισμό άντρα στη Συρία

Άνδρες που μιλούν ολλανδικά και γαλλικά και με βάση την προφορά τους φαίνεται ότι είναι Βέλγοι πολίτες και προφανώς ισλαμιστές, εμφανίζονται σε ένα βίντεο που εικονίζει τον αποκεφαλισμό ενός άνδρα στη Συρία.

Το βίντεο αυτό μεταδόθηκε απόψε από τη βελγική τηλεόραση. Σύμφωνα...

Έφοδος της Αστυνομίας στη βίλα Πάλλη

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Παρασκευής στην πολυτελή κατοικία του πρώην μετόχου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Αναστάσιου Πάλλη, στην περιοχή της Βούλας.

Βατραχανθρώπους, πρώην πεζοναύτες και κάμερες με υπέρυρθρες επιστρατεύει για ασφάλεια στο Σκορπιό ο Ριμπολόβλεφ

«Οτι κινείται θα καταγράφεται». Αυτό πιστεύει ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ότι πρέπει να γίνει προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής στον Σκορπιό. Για το λόγο αυτό ανέθεσε στη φύλαξή του σε διεθνή εταιρεία σεκιούριτι -την ίδια που εμπιστεύεται και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία από την Τρίτη «πλέκει» έναν εκτεταμένο ιστό ασφαλείας γύρο από το θρυλικό ελληνικό νησί.

Ο δισεκατομμυριούχος Ελληνας παντοπώλης που θέλει να γίνει δήμαρχος της Νέας Υόρκης

Φορά ένα κοστούμι 190 δολαρίων, τα μαλλιά του είναι ανακατεμένα και κάθεται σε ένα γραφείο που στηρίζεται με σανίδες. Ο Τζον Κατσιματίδης δεν είναι αυτό που φαίνεται. Γιατί πρόκειται για έναν Ελληνα δισεκατομμυριούχο που έχει βάλει ως στόχο να γίνει ο επόμενος δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Η Ράμπλα των Αθηνών

Χεκίμογλου Αχιλλέας

Μήνες παρακολουθώ τις εξελίξεις της φιλόδοξης προσπάθειας για την πεζοδρόμηση της οδού Πανεπιστημίου.

Σε επίπεδο αστικών λειτουργιών, το εγχείρημα θα αφήσει ευρύτερο αποτύπωμα στην πρωτεύουσα και θα επηρεάσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

Η Kelly Brook στη Μύκονο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο, βρέθηκε η 33χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο Kelly Brook μαζί με τον 25χρονος σύντροφός της, παίχτης του ράγκμπι, Danny Ciprani, οι οποίοι έκαναν βόλτες στο νησί για να φάνε και να ψωνίσουν και απόλαυσαν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Beach bar της Καλύμνου βρίσκεται στη λίστα του CNN με τα καλύτερα στον κόσμο

Το κύμα που «σκάει» σε απόσταση αναπνοής, τα κοκτέιλ, το κλίμα... Ο,τι κι αν είναι αυτό που καθορίζει το καλύτερο beach bar, στο CNN το έχουν μελετήσει. Για αυτό κατέληξαν στα 50 καλύτερα του κόσμου, προτρέποντας τους αναγνώστες να επισκεφθούν την Κάλυμνο, καθώς εκεί θα βρουν ένα beach bar που βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα.

Τι έκανε ο Μάρκος Καραμπέρης τα χρήματα από τις τοκογλυφίες

Την υπερασπιστική του γραμμή στην κατηγορία πως ξέπλενε «βρώμικο» χρήμα μέσω κερδών από τυχερά παιχνίδια παρουσίασε σήμερα ο Μάρκος Καραμπέρης, ο πρωταγωνιστής στις δίκες των κυκλωμάτων τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη.