10 Ιουνίου 2013

Παλι παπαριες γραφει η σελιδα του ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΤΟ

Βρηκαν εναν εργαζομενο που ειπε στον Σαμαρα "εισαι παλικαρι", ο οποιος μαζι με αλλον εργαζομενο ειχαν ενημερωσει παλαιοτερα τα κομματα για τις εξελιξεις στα μεταλλεια της Χαλκιδικης.

ΦΩΤΟ: Ο γνωστός υπερατλαντικός δημοσιοκαφρος ξαναχτύπησε

Δειτε τι εγραψε παλι ο "αντικειμενικος" ΣΥΡΙΖΑιος Αποστολης Ζουπανιωτης:

Βιντεο για που γελιο: Πιτσιρικαδες διακωμωδουν τον Θεοδωρακη

... και την εκπομπη του ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Δειτε το βιντεο:

Ειδησεις σε τιτλους

Δειτε τις (ανανεωνεται συνεχως):

Βραχος ο ηρωας των ΔΥ... ξαναπαραμυθιασε την τροικα οτι θα τους διωξει τον Ιουλιο

Τοτε θα εχουμε τα μπανια του λαου και μεχρι το Σεπτεμβρη βλεπουμε... ολο και κατι θα σκεφτουν τοτε για να μη διωξουν ουτε εναν, ετσι συμβολικα...

Η πορεία όλων των προγραμμάτων, δράσεων, παρεμβάσεων και νομοθετικών πρωτοβουλιών εξετάστηκαν, κατά τη σημερινή συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη με τους επικεφαλής της τρόικας.

Η ανιψιά... τούμπανο του Ηλία Παναγιώταρου της Χρυσής Αυγής! (ΦΩΤΟ)

Την λένε Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σπoυδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κατάγεται από την Τρίπολη και συγκεκριμένα το χωριό Αρτεμίσιο, τόπο καταγωγής και του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος είναι ξάδερφος του πατέρα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκα κάθεται πάνω σε άντρα που πήρε τη θέση της σε λεωφορείο

Εκείνος, υποχθόνια και ύπουλα, τρυπώνει και της παίρνει την θέση, την ώρα που η νεαρή ετοιμάζεται να κάτσει. Εκείνη, δεν χάνει το κουράγιο της και διεκδικώντας τη χαμένη θέση της (παρότι η δίπλα ακριβώς καρέκλα είναι κενή), κάθεται πάνω του.

Gazprom: Δεν θα εγκαταλείψουμε την ελληνική αγορά"... ε βεβαια που θα βρειτε μαλακες να τους πουλατε 30% ακριβοτερα το αεριο...

«Δεν έχουμε πρόθεση να εγκαταλείψουμε την ελληνική αγορά», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Gazprom Αλεξάντρ Μεντβέντεφ σε δήλωσή του, μετά την απόφασή του ρωσικού ομίλου να μην υποβάλει προσφορά για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ.

Ναυάγιο ΔΕΠΑ: Αιχμές Σταυρίδη και για την Κομισιόν

Την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για τη ΔΕΠΑ, το συντομότερο δυνατόν, με συνθήκες που διασφαλίζουν πιο γρήγορες εγκρίσεις από τα κοινοτικά όργανα προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Ελληνικού Δημοσίου) Στέλιος Σταυρίδης, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που θα εξεταστούν άμεσα μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Gazprom.

Γιατί η Μέρκελ λεει ΤΩΡΑ οτι δεν θέλει το «κούρεμα» του Χρέους

Ασχετα με το λαθος ξελαθος του ελληνικου προγραμματος η Μέρκελ δεν θελει να ακουει τωρα για αναθεώρηση, που θα σημαινει οτι πρεπει να γίνει κούρεμα του επίσημου τομέα (OSI), δηλαδή των ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και όχι εκείνων που κατέχουν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία και οι μικροομολογιούχοι.

Συνεχιζεται η κόντρα Ξυνίδη-Αλ Σάλεχ


Kόντρα στα social media έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη και της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, μέλους της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ.  Αφορμή αποτέλεσε μία ανάρτηστη του κ. Ξυνίδη στο προσωπικό του blog, σχετικά με τη συνέντευξη που έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο περιοδικό Crash.

Η σεζόν 2012-13 για τον ΠΑΟΚ σε ένα video

Δείτε το video που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις καλύτερες και χειρότερες στιγμές της ομάδας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Χάκερ ανάρτησαν φωτογραφία με μουσουλμανικο μήνυμα στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ

Επίθεση από χάκερ, με θρησκευτικό μήνυμα, δέχθηκε η ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, για αρκετή ώρα το απόγευμα της Δευτέρας έμεινε σε αυτή αναρτημένη...

ΒΙΝΤΕΟ- "Καίει" τον Παπακωνσταντίνου το πόρισμα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας «Λαγκάρντ», καθώς το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τους συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, «καίει» τον πρώην υπουργό.

Το βίντεο που σαρώνει στο Διαδίκτυο: Τραγούδι παρωδία του Τζάστιν Μπίμπερ διαφημίζει... τη Σαντορίνη

Θραύση κάνει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο παρωδία γνωστού τραγουδιού του Τζάστιν Μπίμπερ, το οποίο μπορεί να «γελοιοποιεί» τον νεαρό τραγουδιστή, ωστόσο διαφημίζει ένα δικό μας νησί, τη Σαντορίνη.

ΟΟΣΑ: Σταθερά θετική η πορεία της Ελλάδας

Οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είναι οι μόνες μεγάλες οικονομίες στις οποίες καταγράφεται μια σταθεροποίηση της ανάπτυξης σύμφωνα με τους σύνθετους δείκτες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα.

Ευρωπαϊκό βέτο πίσω από το ρωσικό ναυάγιο για ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ-Σε νέο διαγωνισμό pροχωρά η κυβέρνηση-Τι ειπε η Gazprom

Κόκκινη κάρτα στην πιθανολογούμενη και θεωρούμενη σχεδόν σαν κλεισμένη επένδυση των Ρώσων στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου και στο Διαχειριστή του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου έβαλαν οι Ευρωπαίοι, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες του protothema.gr.

Υπο ψυχολογικη παρακολουθηση ο Γερμανος Πρεσβης μετα απ' αυτο που του ειπε ο Καμμενος!!

Απαρηγορητος σκεφτεται να αυτοκτονησει!!

Τετ α τετ με τον Γερμανό πρέσβη είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στο Δίστομο (πως πηγες εκει ρε Προεδρα; αφου δεν παει το κοτερο σου...), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης για την συμπλήρωση των 69 χρόνων από τη σφαγή των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στις 10 Ιουνίου 1944.

Στο αεροδρόμΣτην Αθήνα ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ - Με μια αγκαλιά τον υποδέχθηκε ο πρωθυπουργός

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προσγειώθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρώην πρόεδρο του Eurogroup και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Περίανδρος: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα διαλυθεί η Χρυσή Αυγή»

Ο Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών

Το δικό του μήνυμα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στέλνει ο πάλαι ποτέ «υπαρχηγός» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος μάλιστα απειλεί με «εμφύλιο» στις τάξεις των εθνικιστών.

Ο «κυρίαρχος λαός» δεν είναι ανεύθυνος

Του Στάμου Ζούλα

Η προ ημερών ομιλία του κ. Τσίπρα στη Δραπετσώνα, με τα οκτώ κεφάλαια (!) παροχών, δεν αποτελεί πρόκληση προς τα άλλα κόμματα, αλλά στρέφεται αποκλειστικά προς εμάς. Εμείς καλούμεθα να την κρίνουμε και να την αξιολογήσουμε. Δηλαδή να την αποδεχθούμε, ως εφικτή και ανακουφιστική ή να την απορρίψουμε, ως ανέφικτη και καταστροφική. Στην κρίση μας δε αυτή δεν έχουμε τα περιθώρια και την πολυτέλεια να σκεφθούμε, όπως στο παρελθόν, ωφελιμιστικά. Να κάνουμε τη σκέψη «βρε και τα μισά να κάνει, καλά θα είναι».

Εκπληκτικό βίντεο του αεροσκάφους επιδείξεως «ΖΕΥΣ» της ΠΑ στο Μάλεμε

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά βίντεο με το πρόγραμμα ακροβατικών του αεροσκάφους επιδείξεων F-16 DEMO TEAM της 115 Πτέρυγος Μάχης έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγη ώρα η Πολεμική Αεροπορία.

Η άποψη της Ελλάδας για την αλήθεια

Αντώνης Πανούτσος

Ο αντίλογος σε μια θέση όταν είναι «αν δεν σταματάς να το λες, θα σε βάλω φυλακή» είναι χειρότερος από την πιο ηλίθια θέση. Τις περασμένες ημέρες είχαμε δύο παραδείγματα.
Η μία περίπτωση ήταν του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος από το βήμα της Βουλής αρνήθηκε το Ολοκαύτωμα. Η θέση δεν είναι πρωτόγνωρη. Από τη δεκαετία του ’50 υπήρξαν αρνητές του Ολοκαυτώματος, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ποτέ δεν υπήρξε γενοκτονία των Εβραίων σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως ή αναθεωρητές που δέχονται ότι στρατόπεδα υπήρξαν αλλά τα θύματα ήταν πολύ λιγότερα.

ΒΙΝΤΕΟ: Λαθροζωα τους πήραν στο κυνήγι... και δεν τους άρεσε...

Δειτε τους πως κάνουν και θαυμαστε και τις ανοησίες που λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ:

Αμφισβητούν το πόρισμα οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Στα 6.304.688 εκατ. ευρώ φτάνει το ποσό που σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ απέκρυψαν συνολικά οι συγγενείς του Γ.Παπακωνσταντίνου.

Τα ποσά που οφείλουν στη ΔΕΠΑ οι ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγοί

Νέα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή, από τη ΔΕΠΑ, για τις οφειλές από ιδιώτες ηλεκτροπαραγωγούς. Τα στοιχεία για τις συγκεκριμένες εταιρείες είχε ζητήσει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, ζητώντας να ενημερωθεί η Βουλή πόσα οφείλουν στη ΔΕΠΑ εταιρείες που εμφανίζονταν ως ενδιαφερόμενοι επενδυτές.

Λάκης Γαβαλάς: Δίνει το ακίνητο στην Κάντζα για να βγει από τη φυλακή

Σιγα μην δωσει κανεις απ' το κρατος σημασια...

Έγγραφη προσφορά για μεταβίβαση του ακινήτου του στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ στην Περιφέρεια Αττικής έκανε ο Λάκης Γαβαλάς στον Υπουργό Οικονομικών και στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Τωρα θα μας δερνουν κιολας τα κομμουνια... "Διήμερο γνωριμίας με μαχητικά αθλήματα της ΚΝΕ"

Απο τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ:

Βρίσκει ανταπόκριση η πρωτοβουλία της ΚΝΕ για το διήμερο που θα γίνει στις 15 - 16 Ιούνη

Με σύνθημα «Ο Αθλητισμός είναι ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας», η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας διοργανώνει στις 15 και 16 Ιούνη, ένα διήμερο γνωριμίας με μαχητικά αθλήματα. Οι εκδηλώσεις του διημέρου θα γίνουν...

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ για Ξυνίδη: Κάποιοι δεν μπόρεσαν να 'ναι οι κηπουροί που ονειρεύτηκαν

Με δυο αράδες και την επίκληση της λέξης «κηπουρός», η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ απαντά στην αποστροφή του Σωκράτη Ξυνίδη για τον Βενιζέλο «Ευάγγελε, δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες».

“Κλειδώνει” το τετ-α-τετ Σαμαρά-Ομπάμα στις ΗΠΑ

Στα μέσα Ιουλίου, και πιθανότατα την περίοδο 15-20 του επόμενου μηνός, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιό της η οριστικοποίηση του προγράμματος του Πρωθυπουργού, και φυσικά η συνάντηση με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα.

Αποχωρούν οι Ρώσοι "αδερφοι" μας - Ουδεμία προσφορά για τη ΔΕΠΑ - Κατεθεσαν προσφορα οι Αζεροι για τη ΔΕΣΦΑ

Κατα τ' αλλα οι Ρωσοι αδερφοι μας θα μας εδιναν και δανεικα για να αποφυγουμε το μνημονιο...Δειτε ποιος ειναι ο λογος της αποχωρησης τους

Καμία δεσμευτική προσφορά δεν υπεβλήθη, ούτε από το φαβορί Gazprom, για την διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ που έληξε σήμερα το μεσημέρι. Η εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως κεραυνός εν αιθρία και αναμένονται ανακοινώσεις από το ΤΑΙΠΕΔ.

Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι κι ο Αντώνης Μανιτάκης ....Νεφελίμ

Την υπόθεση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη διαβάσατε εδώ. Κάποιος μπήκε στη wikipedia, την ελεύθερη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια, στην οποία ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει άρθρο και να γράψει τη μαλακία του και πρόσθεσε τη φράση "Θρήσκευμα: Εβραίος Σιωνιστής". Πρόσθεσε επίσης...

«Είχα έξι χρόνια δεσμό με τον Μάικλ Τζάκσον», αποκαλύπτει ο εραστής του Λιμπεράτσε [εικόνες]

Για τον 6χρονο παθιασμένο δεσμό του με τον Μάικλ Τζάκσον μίλησε στην βρετανική εφημερίδα Sun ο 54χρονος πλέον Σκοτ Θόρσον, σοφέρ και εραστής του Λιμπεράτσε. Ο ίδιος που έγραψε το βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η ταινία "Behind the Candelabra" με τους Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον.

Αυτή είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο. ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε ενδεχομένως να σας σοκάρει. Πρόκειται για την πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο, η οποία δεν σταματάει να τρώει, παρά τις συστάσεις των γιατρών, γιατί θέλει να παραμείνει... η πιο χοντρή γυναίκα στον πλανήτη.

ΦΩΤΟ: top model κάνει τσίσα... όρθιο σε ανδρικό WC!

Να κάνει την ανάγκη της... όρθια και σε ανδρική δημόσια τουαλέτα, απαθανατίστηκε η Bar Refaeli και η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου!

Εφτιαξαν επιχείρηση που πουλάει τσάντες με ... αλμυρά πανιά και ξεπουλάνε [εικόνες]

Θραύση κάνουν τους τελευταίους μήνες οι Salty Bags που δημιουργούν 4 νέοι Ελληνες, εκμεταλλευόμενοι πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών και δίνοντας νέα διάσταση στην έννοια της ανακύκλωσης και της επιχειρηματικότητας.

Καρλ Λάγκερφελντ: Οι Ελληνες έχουν αηδιαστικές συνήθειες


Η μοναδική φιλοδοξία που έχω στη ζωή είναι να φοράω τζιν νο 28». Ο Καρλ Λάγκερφελντ δεν είναι τόσο πεζός. Απλώς είναι μετρ και στις ατάκες και δη στις δηλητηριώδεις. Στο βιβλίο του Le Monde Selon Karl (Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Καρλ), ο Κάιζερ της μόδας σχολιάζει ακόμα και την Ελλάδα της κρίσης.

ΦΩΤΟ με baby doll ανεβασε η Ρουλα για να πει "Παιδια ζω ακομα"

Δυο φωτογραφίες της όπου την δείχνουν να φοράει το baby doll νυχτικό της, λίγο πριν πέσει για ύπνο, πόσταρε η Ρούλα Κορομηλά στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Πεφτουμε απ' τα συννεφα: Ισλαμιστές διέλυσαν το κεφάλι 15χρονου επειδή τον θεώρησαν αιρετικό [βίντεο]

Ακόμη μια αιματηρή δολοφονία σημειώθηκε στη Συρία, όταν ένοπλοι ισλαμιστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ μπροστά στους γονείς του έναν 15χρονο νεαρό, επειδή έκανε μια δήλωση κατά του Μωάμεθ.

Ανεστάλη πλειστηριασμός οικίας κομμουνιστη για χρέος στην ΕΥΔΑΠ

Ανεστάλη τελικά ο πλειστηριασμός της οικίας του κομμουνιστη (διαβαστε παρακατω και θα καταλαβετε γιατι καποιοι δεν πληρωνουν και τα σπασμενα τους τα πληρωνουμε εμεις οι υπολοιποι "μαλακ@ς") συνταξιούχου, που όφειλε στην ΕΥΔΑΠ 733 ευρώ, έπειτα από διαμαρτυρία κομμουνιστων του Περάματος και τα μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης Περάματος στον Πειραιά, που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ Τσαμαδού 5, προς συμπαράσταση για τον κομμουνιστη συνταξιούχο, ζητώντας να σταματήσει ο πλειστηριασμός.

Ηθοποιός του «Vampire Diaries» έστειλε δηλητήριο στον Obama!!

Τρομοκράτη υποψιάζονταν, σε γνωστή ηθοποιό «έπεσαν» οι Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση αποστολής επιστολών με δηλητήριο στον Barack Obama και τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg!

Μιμη: "Με χρεοκόπησαν οι Παπανδρέου"... δηλ. της εφαγαν τα πολλα λεφτα που ειχε πριν γνωρισει τον Αντρεα;

Πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, ομολογεί ότι χρωστάει η Δήμητρα Παπανδρέου και για την κατάστασή της αυτή «δείχνει» ως υπεύθυνη την οικογένεια Παπανδρέου.

Αναβολη ζητησε και πηρε ο Βαξεβάνης... δεν μπορουσε ο δικηγορος του

Ελπιζει οτι μεχρι να ξαναγινει, τοτε θα εχει βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τη σκαπουλαρει...

Για τις 8 Οκτωβρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η δίκη του δημοσιογράφου, εκδότη του περιοδικού HOT DOC Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση δημοσίευσης της “λίστας Λαγκάρντ”.

Το πρωτο προστιμο της λιστας Λαγκαρντ: 10 εκ ευρώ «καμπάνα» στα ξαδέλφια Παπακωνσταντίνου

Τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις για τις δύο οικογένειες των εξαδέλφων του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που περιλαμβάνονταν στους μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ φθάνουν στα 10 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το πόρισμα που παραδόθηκε από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στη Βουλή.

«Η Μαντόνα εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελα να την πηδ...»

Ο διάσημος κιθαρίστας Νάιλ Ρότζερς αποφάσισε να... ξεφτιλίσει τη διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, αφού θυμήθηκε ένα περιστατικό το οποίο συνέβη την δεκαετία του 80.

Ερντογάν ή Κεμαλικοί: Ποιος μας συμφέρει να υπερισχύσει;

Κάποιοι, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην οποία οι έννοιες και οι λέξεις έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα εδώ και καιρό, μετά το «λιβάνισμα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους αφού ο «μεταρρυθμιστής» ηγέτης ξαφνικά μετατράπηκε σε «Σουλτάνο» όπου καταπιέζει κάθε τι το δημοκρατικό και ετοιμάζεται να οδηγήσει τη χώρα του στην εποχή του Αμπντούλ Χαμίτ Β’.


ΦΩΤΟ: Η Σμύρνη καίγεται

Εντυπωσιακή φωτογραφία από την παραλία της Σμύρνης κατά τη διάρκεια μεγάλης αντικυβερνητικής διαδήλωσης:

Εμμεση επιστροφη της BP στην Ελλαδα: Αγοράζει πετρέλαιο από το κοιτασμα του Πρινου

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Ένα deal με πολλαπλή σημασία που σηματοδοτεί την επαναδραστηριοποίηση της BP στην Ελλάδα έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες η Energean Oil & Gas, που διαχειρίζεται το κοίτασμα του Πρίνου. Η ελληνική εταιρεία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων που μέσα στο Μάιο ανακοίνωσε τη συμφωνία με το αμερικανικό fund Third Point, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε την πρώτη εξαγωγή ελληνικού αργού πετρελαίου με αγοραστή τον πετρελαϊκό κολοσσό BP.

Την “τύχη” του Τζον Κυριάκου θα έχει ο Έντουαρντ Σνόουντεν που κάρφωσε τη NSA και τον Ομπάμα

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής, Πίτερ Κίνγκ ζήτησε την δίωξη του Έντουαρντ Σνόουντεν του 29χρονου πρώην μυστικού πράκτορα της CIA, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν η κύρια πηγή για τα δημοσιεύματα, σχετικά με τα προγράμματα παρακολούθησης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών,(NSA), μετέδωσε από την Ουάσιγκτον το Γερμανικό Πρακτορείο.

Μειώθηκε στο 1 δισ. το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο 5μηνο Ιανουαρίου - Μαϊου

Μειωμένο, στα 984 εκατ. ευρώ, είναι το πρωτογενές έλλειμμα για το πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου 2013, παραμένοντας καλύτερα του στόχου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Να σημειωθεί, πάντως, ότι από το έλλειμμα κεντρικής κυβέρνησης εξαιρούνται τα ελλείμματα φορέων γενικής κυβέρνησης, όπως δήμοι, Ταμεία και νοσοκομεία.

Ιγνατίου: Ένοχος ο Γιώργος, όχι οι “κηπουροί” του

Την πολιτική ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου για την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, αναδεικνύει ο Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, επιχειρώντας μια σύγκριση ευθυνών του τότε πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, και κυρίως με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Το ονειρο του Ελληνα παραμενει ζωντανο: Σύνταξη στο ΙΚΑ από 50-58 ετών


Παράθυρο για σύνταξη από το ΙΚΑ με ευνοϊκές προϋποθέσεις και σε ηλικίες από 50 μέχρι 58 ετών "ανοίγουν" για περίπου 400.000 ασφαλισμένους, γυναίκες αλλά και άνδρες, τα μυστικά της κατοχύρωσης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος με τις προϋποθέσεις των ετών 2010,2011 και 2012, οι οποίες ψηφίστηκαν και διατηρούνται σε ισχύ διευκολύνοντας την έξοδο προς τη σύνταξη εκατοντάδων χιλιάδων μισθωτών.

H Zωή Κωνσταντοπούλου μαζί με την τραβεστί Πάολα και την Ελένη Λουκά στο τσιρκο [εικόνες]

Ηταν πραγματικά σχεδόν όλοι εκεί! Ο λόγος για το Athens Pride που έβγαλε στους αθηναϊκούς δρόμους χιλιάδες Αθηναίους. Από τους ελάχιστους πολιτικούς που βρέθηκαν εκεί ήταν η περισσότερο χαμογελαστή από ποτέ Ζωή Κωνσταντοπούλου που φωτογραφήθηκε μάλιστα με την τραβεστί, ακτιβίστρια, συγγγραφέα και φωτογράφο Πάολα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουπακιώτης: Τον φτυνουν και νομιζει οτι βρεχει

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, τόνισε σε συνέντευξή του, ότι δεν αισθάνεται να κινδυνεύει η θέση του στην κυβέρνηση.

O ψηστης της Παρου κάνει δημοσκόπηση μέσω facebook για το αν πρέπει να βρίσει τον Βενιζέλο

Εναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο Γιάννης Ραγκούσης για να συνεχίσει την κόντρα του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Διεξάγει δημοσκόπηση μέσω του facebook ρωτώντας τον κόσμο «να του απαντήσω ή να μην του απαντήσω;»

Πατριωτες του κ@λου ALERT!! Τα "αδερφια" οι Ρωσοι μας πουλανε το φυσικό αέριο κατά 30% ακριβότερο...

H ρωσική Gazprom πουλάει στην Ελλάδα το φυσικό αέριο κατά 30% ακριβότερα από ό,τι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το δήλωσε ο ίδιος ο Αλεξάντερ Μεντβέντεφ, σε συνέντευξη Τύπου στη Μόσχα, ενόψει της σημερινής προσφοράς εξαγοράς των ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Κάποιοι εκτραχύνουν την κατάσταση... για να πουλήσουν προστασία στην Eldorado

ΣΤΟ “ΒΗΜΑ” ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Χθες, στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ δημοσιεύεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον άρθρο στην έγκριτη στήλη «το Επταήμερο του Διόδωρου».

[…δεν μπορώ να καταλάβω πού το πάει ο ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά ο Αλέξης Τοίπρας, με την υπόθεση της Ιερισσού και του μεταλλείου χρυσού στις Σκουριές. Έχει αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση της βίας που ασκείται στην περιοχή από τους «οικολόγους» που έφτασαν να διεξάγουν ένοπλο αγώνα κατά της Eldorado Gold και κατά της αστυνομίας

Δεν υπάρχει λέμε: Ο Πάνος τρέχει μόνος και έρχεται δεύτερος...

Όπως είπε χθες χωρίς καμία δέσμευση ο Πάνος Καμμένος, αφού ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση ούτε απ' έξω απ΄ την εξουσία να περάσει:


Έλα όμως που έρχεται δεύτερος καθώς ο συνεταίρος του ο Τσίπρας το έχει υποσχεθεί πριν 1 χρόνο και για το 100% του δανείου...


Απ' ότι κατάλαβες Πάνο είσαι χαμένος από χέρι... και μην συνεχίσεις τον πλειστηριασμό γιατί πάλι θα χάσεις