11 Ιουνίου 2013

Το non paper του Μαξίμου: Γιατί κλείσαμε την ΕΡΤ

Απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργούνται με το κλείσιμο της ΕΡΤ, δίνει non paper της κυβέρνησης.

Για τους εργαζομένους
Θα απολυθούν όλοι και θα αποζημιωθούν κανονικά.

Για τις συμβάσεις και τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η ΕΡΤ

Έκλεισε το σήμα της ΕΡΤ

Εκει που ετοιμάζονταν να μιλησει ο Καμμένος και από πίσω του έπαιρνε σειρά ο Τερενς... έπεσε η μαγική μπλε οθόνη!!! ΕΚΛΕΙΣΕ το κ@λοχανείο του Τρίμη και των κομμουνιστών που διόρισε το ΠΑΣΟΚ...

Άντε γεια ρεμαλια και περαστικά σας... και καλοφαγωτες οι αποζημιώσεις

ΒΙΝΤΕΟ:Και τώρα ποιος θα μας ενημερώνει για τον Αντρόποφ; ΟΟΕΕΟΟ;

Επικές εποχές με Κωστα Χουντα και την Ελλη Σταη να μας ενημερώνουν (26/12/1983) με το ξεκινημα για τον Αντροποφ:

Δημοσκόπηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ Α.Ε. Πείτε τη γνώμη σας!

Από το Εξαιρετικό και πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟ Taxalia :

Να μιλήσει ο λαός, γιατί αυτός είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της ΕΡΤ ! Αυτός πληρώνει, αυτός πρέπει να αποφασίζει.

ΦΩΤΟ: Ενω ήταν για τα μπάζα... ξαφνικά θα αρχισει να κανει σωστά τη δουλειά της

Τρικυμία εν κρανίω για τους ΣΥΡΙΖΑίους:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λεμε!!! ΒΙΝΤΕΟ: Το διαγγελμα Τσιπρα για το λουκετο στην ΕΡΤ

Δειτε τον:

Ειδήσεις σε τίτλους και quiz βρες την πόλη (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις (ανανεώνεται συνεχώς) και βρείτε την πόλη:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα συνθήματα με την είσοδο του Τσίπρα στην ΕΡΤ

Προσεξτε υφος ο ηγετης...

Με συνθήματα υποδέχθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ τον Αλέξη Τσίπρα. Ενώ περνούσε την είσοδο του Ραδιομεγάρου δεν ήταν λίγοι αυτοί που φώναξαν "έγκλημα" με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τους ακούει...

Το βίντεο των ρεμπεσκεδων της ΕΡΤ για το «λουκέτο»

Με ένα βίντεο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν τους πολίτες να μην αφήσουν την κυβέρνηση να προχωρήσει στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Και ο Τσίπρας στην ΕΡΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει από λεπτό σε λεπτό στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή.

Ήδη βρίσκονται εκεί ο...

Εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις ζητά η Γερμανία από τις ΗΠΑ

Η γερμανική κυβέρνηση πρόκειται να αποστείλει στην αντίστοιχη αμερικανική έναν κατάλογο με ερωτήματα σχετικά με την παρακολούθηση επικοινωνιών που πραγματοποιούσε επί μακρό χρονικό διάστημα η εθνική υπηρεσία ασφαλείας των ΗΠΑ, ΝSA, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ.

Πλακα μας κανετε ρε μαλακ@ς Ρωσοι;

Θα μελετηθούν λεπτομερώς όλες οι προϋποθέσεις της νεας προσπαθειας ιδιωτικοποιησης της ΔΕΠΑ, δηλώνει στέλεχος του ρωσικού κολοσσού!

ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!! Η στιγμη που τα λαμογια της ΕΡΤ ακουνε τον Κεδικογλου να την κλεινει

Απόγνωση. Οργή. Θλίψη. Θυμός για το φαγοποτι που χανουν. Κι ένα «τι λες βρε αλήτη» τη στιγμή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ανακοίνωνε το κλείσιμο και τις απολύσεις στην ΕΡΤ.

Πέντε κανάλια, ραδιόφωνα, έντυπα, ορχήστρες – Η ΕΡΤ σε αριθμούς 11.06.2013 19:10 Σχόλια -A +A

Κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και περιφέρεια, ορχήστρες, έντυπα μέσα, ιστοσελίδες και περίπου 3.000 εργαζόμενοι συνθέτουν το οικοδόμημα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Και ο κεκες Νικοπολίδης για την ΕΡΤ

Στο κλείσιμο της ΕΡΤ αναφέρθηκε και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Αντώνης Νικοπολίδης. "Ήταν ένα νέο που δεν το περιμέναμε, δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι δεν θα υπάρχει αύριο η ΕΡΤ.

Ετοιμάζει παρέμβαση πριν το συνέδριο ο Καραμανλής!

Έτοιμος να μιλήσει είναι ο Κώστας Καραμανλής πριν από το συνέδριο της ΝΔ! Οι εισηγήσεις που δέχεται εδώ και πολύ καιρό να κάνει μία δημόσια παρέμβαση , φαίνεται πως έχουν πείσει τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει ένα χρόνο μετά τις εκλογές, δημόσια τοποθέτηση, καθώς η τελευταία φορά ήταν τον Ιούνιο του 2012, όταν με ένα δελτίο τύπου κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ... ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ

Ούτε ο άντρας της δεν την άντεξε την 59χρονη Εθνική μας Ιστορικό Μαρία Ρεπούση. Όπως μάς πληροφόρησε το «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο κ. Κώστας Μπιτζάνης, διευθύνων σύμβουλος της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, δεξί χέρι του Καμίνη και δεύτερος σύζυγος της βουλευτίνας της ΔΗΜΑΡ χώρισε πρίν λίγο καιρό την Μαρία Ρεπούση και πλέον η ανθελληνίδα ιστορικός...

Διαφημιση ΦΑΓΕ: Ρακενδυτος ο ΄Ελληνας.. αλλα με κινητο

Η διαφήμιση της ΦΑΓΕ προβάλλεται στην Βρετανία και στην προσπάθειά της να δείξει ότι η ποιότητα του γιαουρτιού της εταιρείας είναι αναλλοίωτη από το 1926, δείχνει την Ελλάδα του σήμερα σα να έχει μείνει κολημένη εκεί.

Γκάφα με τον θάνατο του Κιλιγκαρίδη οι ξεφτιλες...

Η ομοσπονδία κάνοε καγιάκ κατά λάθος ενημέρωσε ότι πέθανε ο πρωταθλητής μας Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, αλλά τελικά...

ΦΩΤΟ: Εσπευσε ο Τερενς της αργομισθιας...

Δεν χρειαζεται να ανησυχουν οι εργαζομενοι της ΕΡΤ. Αφου εχουν διπλα τους τον Τερενς της αργομισθιας του Agrochannel:

Επιτελους κλεινει το φερεφωνο της Κυβερνησης!! Δεν θα πληρωνουμε κερατιατικα μεχρι να ξανανοιξει-Τι ειπε ο Σαμαρας (BINTEO)

-Οσοι φωναζουν σημερα μεχρι χθες δεν ηθελαν να πληρωνουν ΔΕΗ και συνεπως και το τελος υπερ ΕΡΤ ΄η τΣΥΡΙΖΑν οτι ειναι φερεφωνο της κυβερνησης...
-Τι ειπε ο Κεδικογλου

Την απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ ανακοίνωσε ο Σίμος Κεδίκογλου ο οποίος εξαπέλυσε πρωτοφανή επίθεση κατά της δημόσιας τηλεόρασης, λέγοντας πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ιερές αγελάδες που παραμένουν άθικτες.

Τον πηραν στο δουλεμα: Είσαι ταλέντο Αντωνάκη, αλλά όχι άλλο... Κανάκη!

Δεν μπορώ βρε Αντωνάκη, σ’ ότι κάνεις την υπογραφή Κανάκη...Είπαμε να είσαι πολυπράγμονας, αλλά αυτός ο... εγωκεντρισμός, τα κόκαλά μου τα τσακίζει!
«Ράδιο Αρβύλα» βλέπεις;

ΒΙΝΤΕΟ: Παντως σε αυτο βλεπει ο ολος ο πλανητης τη σκονη μας...

Δειτε που:

Τελικά ρε παιδιά αυτή η 15χρονη Χριστίνα ψάχνει γκόμενο ή την πετάνε στο δρόμο; Για πείτε, για πείτε...

Γράφουν, διάφοροι επαγγελματίες (pelop.gr) ή ψαγμένοι και αποκαλυπτικοι δημοσιογράφοι (makeleio.gr) και μαζί τους διάφοροι κάφροι ΣΥΡΙΖΑιοι (kostasvaitsis71.blogspot.gr) ή μνημονιόπληκτοι παρλαπίπες, για τη 15χρονη Χριστίνα....

Να κι ενας Αγγλος που μας αγαπαει πραγματικα

«Με κάνετε και κοκκινίζω» είναι η αυθόρμητη απάντηση του νέου Βρετανού πρεσβευτή στη χώρα μας κ. Τζον Κίτμερ (φωτο με τη συζυγο του) στο σχόλιό μου για τα άψογα ελληνικά του, ο οποίος αγαπάει από καρδιάς οτιδήποτε ελληνικό: από τη λογοτεχνία και την ποίησή μας -την οποία σπουδάζει κιόλας- μέχρι τα βράδια στα θερινά σινεμά και το φαγητό.

Γνωρίζοντας και μιλώντας πολύ καλά τη γλώσσα μας, χωρίς ίχνος προφοράς, και με τη ζέση ενός ανθρώπου που έχει ονειρευτεί και αγαπήσει την Ελλάδα, έχει μετατρέψει, εδώ και κάποιους μήνες, την κατοικία του σε κέντρο υποδοχής του ελληνικού πολιτισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Για γελια και για κλαματα...

Απολαυστε την κ. Πιπιλη και δειτε ποιοι μας κυβερνανε:

Σάλο προκαλεί στη Βρετανία βιβλίο που υποστηρίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν άντρας

Ενα ανατρεπτικό βιβλίο έχει προκαλέσει σάλο στην Αγγλία, αφού υποστηρίζει ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ, που το όνομα της σηματοδότησε μία ολόκληρη εποχή, ήταν στην πραγματικότητα άντρας. Το βιβλίο του Στιβ Μπέρι «The King's Deception» (η εξαπάτηση του βασιλιά) ουσιαστικά κάνει λόγο για τη μεγαλύτερη συνωμοσία στην Αγγλική ιστορία,η οποία ξεκίνησε 470 χρόνια πριν, σε ένα χωριό του Γκλουστερσαιρ.

ΒΙΝΤΕΟ-Αστυνομικοί διαμαρτύρονται για τις Σκουριές

Έξω από τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων, την έδρα των ΜΑΤ, στη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί αστυνομικοί διαμαρτυρόμενοι για τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν στη Χαλκιδική, με "αντάλλαγμα", όπως λένε, το μειωμένο και πενιχρό πλέον εισόδημά τους.

Συνελήφθη μετα απο 13 χρονια ο δράστης δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη... Και σωστα μαντεψατε: Ειναι Αλβανος

Μετά από 13 χρόνια εξιχνιάστηκε τελικά η δολοφονία 83χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Δράστης, σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, είναι ένας...

Κομισιόν: "Να πουλήσετε το ταχύτερο τη ΔΕΠΑ"... Που; Σε ποιον; Να σας τη χαρισουμε να ξεπεσουμε 1 δις χρεος;

Προτροπή για άμεση ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ απεύθυνε από τις Βρυξέλλες ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Simon O´ Connor, μετά την αποτυχημένη απόπειρα για πώλησή της από την ελληνική κυβέρνηση.

Βγαζουν τον πραγματικο εαυτο τους-Εconomist: Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να έχουν επιλογές

Τα εχουν παρει στην κρανα επειδη βλεπουν οτι μπορει να τη σκαπουλαρουμε και να μην τους κανουμε τη χαρη να διαλυσουμε το ευρω...

Ρεσιτάλ κακεντρεχειών από τον Economist εναντίον της Ελλάδας, με αφορμή το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Είναι σκληρό το δημοσίευμα. «Στην πραγματικότητα, οι ζητιάνοι δεν μπορούν να έχουν επιλογές» γράφει και αμείλικτα συνεχίζει: «Θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια η κυβέρνηση για να διασφαλίσει ότι το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν θα έχει την ίδια τύχη με το Ολυμπιακό Πάρκο, που ολοκληρώθηκε το 2004, αλλά τώρα φαίνεται τόσο κατεστραμμένο όσο ο Παρθενώνας».

Μαιστα!! Υπαλληλος της Βουλής το νεο αμορε του Ηλια... Δειτε σε ποιον βουλευτη δουλευει

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την εντυπωσιακή Έλενα Κωνσταντινίδου να είναι το κορίτσι που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο πλευρό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σαμαράς: «Αστεία τα σενάρια για νέα μέτρα λόγω του ναυαγίου της συμφωνίας με τη Gazprom»

«Αστειότητες» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τα σενάρια για ενδεχόμενη λήψη νέων μέτρων λόγω του ναυαγίου με τη Gazprom για την πώληση της ΔΕΠΑ. Ταυτόχρονα απέδωσε εμμέσως πλην σαφώς την υπαναχώρηση της ρωσικής εταιρείας σε πιέσεις και παρεμβάσεις εκτός συνόρων.

Πανηγυριζουν οι Αμερικανοι και η Ρωσοι τους φορτωνουν την αποτυχια

Russia Today: Οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει τον Σαμαρά να μην πουλήσει τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους

Στην απόσυρση του ενδιαφέροντος της Gazprom για την αγορά της ΔΕΠ αναφέρεται η εφημερίδα Russia Today, η οποία αφήνει αιχμές για εμπλοκή των ΗΠΑ στην αγοραπωλησία, υποστηρίζοντας πως «η Ουάσιγκτον είχε προειδοποιήσει την Αθήνα να μην πουλήσει τη ΔΕΠΑ στους Ρώσους».

Μπλοκάρουν την ομιλία Παπανδρέου στο Εδιμβούργο – Αστυνομικές δυνάμεις, ένταση, πανό [εικόνες]

Διαδηλωτές αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στον Γιώργο Παπανδρέου να μιλήσει σε συνέδριο του TEDGlobal στο Εδιμβούργο έχουν συγκεντρωθεί ήδη με πανό και πλακάτ έξω από το κτίριο της εκδήλωσης, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει σε απόσταση.

Βρούτσης: Δεν κάνει τίποτα ο Χατζηδάκης για την ανεργία

Σαφές «άδειασμα» στον υπουργό Ανάπτυξης από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση. «Ως υπουργός Εργασίας βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταγράφω την ανεργία, η οποία όμως δεν λύνεται από εμένα, αλλά από το υπουργείο Ανάπτυξης», είπε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Κλινικά νεκρός ο Κιλιγκαρίδης!

Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την Πολωνία για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, καθώς οι θεράποντες ιατροί ανακοίνωσαν πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, είναι κλινικά νεκρός!

ΦΩΤΟ-Το νεο σήμα του ΠΑΟΚ

Ξεκινησαμε απ' τα δυσκολα, στη νεα εποχη :))

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το νέο έμβλημα του συλλόγου, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να το συνδυάσουν με τη νέα εποχή. Συγκεκριμένα σε αυτό, ο… παραδοσιακός «Δικέφαλος του Βορρά» πλαισιώνεται από ένα χρυσό περίγραμμα...

Τρία ελληνικά νησιά στους 12 διεθνείς προορισμούς

«Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από παραλίες και οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι», αναφέρει το δημοσίευμα του διαδικτυακού τόπου www. style .it το οπόιο συγκαταλέγει την Μήλο, τη Μύκονο και την Πάρο στους 12 διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες

ΒΙΝΤΕΟ-Καβγάς μεταξύ Κανέλλη και Αρβανίτη

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη, όταν η πρώτη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του δεύτερου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αποκαλεί «συνάδελφο βουλευτή», μέλος της Επιτροπής που έχει αποκαλέσει «κοπρίτες» και «βρώμα του Κοινοβουλίου» βουλευτές της Αριστεράς.

Σαμαράς: "Πραγματικός φίλος ο Γιούνκερ"

Η πρόοδος της Ελλάδας, η αποκατάσταση της αξιοπιστίας στο εξωτερικό και της εσωτερικής σταθερότητας της χώρας, αλλά και οι προοπτικές της Ευρώπης βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπουργού με τον ομόλογό του Λουξεμβούργου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Καφρος ποδοσφαιριστης πεταει σκυλο και του επιτιθονται οι αντιπαλοι

Ο Χοσέ Χιμένεθ, όπως είναι το όνομα του παίκτη, αποδείχθηκε… κρετινός, καθώς πήγε να απομακρύνει τον σκύλο αρπάζοντάς τον από το λαιμό και στη συνέχεια προσπάθησε να τον πετάξει στις κερκίδες, σε αγωνα του πρωταθληματος Αργεντινης!

Πάτρα: Κλείδωσε την κλέφτρα μέσα στο κατάστημα (vid)

Μια γυναίκα μπήκε σε κατάστημα της Πάτρας για να ψωνίσει και όχι μόνο!

Όταν η ιδιοκτήτρια του καταστήματος κατάλαβε ότι η πελάτισσα είχε κλέψει κάτι και πήγε να φύγει... την κλείδωσε μέσα!

Συνάδελφό της «καρφώνει» η Ντέπυ Γκολεμά: Εμεινες άνεργη και μάθημα δεν πήρες... γλυψε και λιγο μπας και δεις ασπρη μερα

[Παρτη μια χτυπα την αλλη ειναι και οι δυο τους]

Εναν ιδιότυπο διάλογο με συνάδελφό της δημοσιογράφο άνοιξε η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, με αφορμή τα λεγόμενα της Μαρίας Ρεπούσης περί Ζαλόγγου και γενοκτονιών.

BINTEO-Οι ερωτικές σκηνές της σειράς Game of Thrones

Ένα μόνο επεισόδιο έχει μείνει πριν τους τίτλους τέλους της τρίτης σεζόν της σειράς Game of Thrones και οι πιστοί οπαδοί της, αδημονούν για το ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο βασίλειο των Λάνιστερ και κατά πόσο η Καλίσι με τους δράκους της θα καταφέρει να κατακτήσει τα επτά βασίλεια.

Το απολυτο ρεντικολο: Κινδυνευει η αποκρατικοποιηση του ΟΠΑΠ;

Ένα απ΄ τα μεγαλύτερα μπερδέματα στην ιστορία των αποκρατικοποιήσεων είναι αυτό που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες και στο μέτωπο του ΟΠΑΠ. Κι αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι ο νέος βασικός μέτοχος του Οργανισμού έχει ανακηρυχθεί (πρόκειται για τους Τσέχους μετόχους της Πειραιώς και την οικογένεια Μελισσανίδη), το project δεν ολοκληρώνεται, εξαιτίας ενός «τρίτου» προβλήματος: της αποκρατικοποίησης των κρατικών λαχείων.

Kέντρο ελαφράς μεταποίησης εξετάζει η Cosco για το Θριάσιο

[Ο θεος να εχει καλα Καραμανλη, Βουλγαρακη, ακομα και Καμμενο (εστω για την υπογραφη που εβαλε) που εφεραν την Cosco στην Ελλαδα... γιατι χθες αποδειχθηκε ποσο δυσκολο ειναι να ερθουν επενδυσεις ακομα και αν τους υποσχεθεις τον ουρανο με τ' αστρα (μεχρι και ρητρα δραχμης ζητησαν οι καραγκιοζηδες του Πουτιν)

Αν οι επαφές κλείσουν θετικά, οι Κινέζοι θα συζητήσουν για ΟΛΠ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ελεύθερη ζώνη


«Στρατηγικής σημασίας» θεωρούν στα κεντρικά της Cosco στο Πεκίνο την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης για το δεύτερο συνεχόμενο φιλικό διακανονισμό μεταξύ της θυγατρικής τους στην Ελλάδα ΣΕΠ Α.Ε. και του ΟΛΠ. ΟΛΠ+1,48%

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Να το βουλώσουν Ξυνίδης και Ραγκούσης

Ξέσπασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ: «Μας κατέστρεψαν και τώρα ζητάνε και τα ρέστα»... όπου φυσικά με το "Μας κατέστρεψαν" δεν εννοεί την Ελλάδα και τους Έλληνες αλλά τους ΠΑΣΟΚους που εχασαν την εξουσία και το φαγοπότι...

Έξω φρενών ήταν σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος με τους πρώην πράσινους συντρόφους του που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας την πολιτική τακτική και κατ’ επέκταση τον Βενιζέλο.

Reuters: «Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα, αλλα χρειαζεται νεο κουρεμα»

«Η Ελλάδα αρχίζει να ξυπνά από το κώμα» αναφέρει το Reuters τονίζοντας ωστόσο πως η «ανάκαμψη ενδέχεται να είναι αναιμική».

Ο ήχος των σφυριών από τις οικοδομές άρχισε να ακούγεται και πάλι, ενώ οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά στις τράπεζες όχι για να πάρουν τα χρήματά τους, αλλά για να κάνουν κάποια κατάθεση, σημειώνει το άρθρο.

Οι υπερβολές της Gazprom που οδήγησαν στο ναυάγιο

Η εταιρεία, λόγω του εναγκαλιασμού της με το Κρεμλίνο, δεν δείχνει να κατανοεί τους όρους της αγοράς.

Της Χρύσας Λιάγγου

Η απροσδόκητη αποχώρηση της Gazprom από τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ ανέδειξε τις αδυναμίες του ίδιου του διαγωνισμού αλλά και του «παλαιού τύπου» επιχειρηματικού μοντέλου του ρωσικού κολοσσού. Η στενή σύνδεση της εταιρείας με το Κρεμλίνο και τον πρόεδρο Πούτιν έχει οδηγήσει το μάνατζμεντ σε μια σειρά από λάθος στρατηγικές και πανάκριβες επενδύσεις αμφίβολης αποτελεσματικότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κεφαλαιοποίηση της Gazprom το 2008 ήταν στα 369 δισ. δολάρια και ο διευθύνων σύμβουλος Αλεξέι Μίλερ είχε δηλώσει τότε ότι θα προσεγγίσει σύντομα το 1 τρισ. Αντ’ αυτού σήμερα...

Κολοτουμπα ΣΥΡΙΖΑ που τωρα ειναι υπερ των αποκρατικοποιησεων

Ακομα και στρατηγικης σημασιας επιχειρησεων του δημοσιου!!! Τι δεν το πιστευετε; Δειτε:

Τούρκος Ματατζής γελάει και κοροϊδεύει τους διαδηλωτές που του πετάνε πέτρες [βίντεο]

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την Τουρκία, το οποίο έχει τραβηχθεί από αστυνομικούς που έχουν υπηρεσία σε σημείο όπου γίνονται επεισόδια. Οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει πίσω από μία πλαστική ασπίδα και κινηματογραφούν τους διαδηλωτές που τους πετούν πέτρες.

Ικανοποίηση Νικόλα Παπαδόπουλου για Σαμαρά


Με δημόσια δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος Κύπρου Νικόλας Παπαδόπουλος εκφράζει την ικανοποίησή του για τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η δήλωση του γιου του Τάσσου Παπαδόπουλου έχει ως εξής; 

Ρε σαινια, πως να αγορασουν τη ΔΕΠΑ οι Ρωσοι οταν τα λαμογια της χρωστανε 300 εκ; (πινακας)

Προφανως στην Κυβερνηση ψαχναν για μαλακ@ς στο προσωπο των Ρωσων. Και ασχετα με το αν η ΕΕ θα επετρεπε την εξαγορα της ΔΕΠΑ απο τους Ρωσους η αν θα τους εσπαγε τα νευρα, δεν μπορει να περιμενεις να τους φορτωσεις μια εταιρια στην οποια οι Ελληνες μεγαλοκαρχαριες χρωστανε κοντα 300 εκ. Και μπορει περσι να χρωσταγαν πανω απο 350, δηλ τα χρωστουμενα να μειωθηκαν αλλα ρε ασχετοι ειναι δυνατον να...

Αρχισε την κλαψα ο Ρακιντζής: "Με καταργούν από Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης"... και θα χασω τα χιλιαρικα που περνω

Την έντονη αντίδρασή του στο νομοσχέδιο το οποίο προωθεί ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης εξέφρασε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, με συνέντευξή του στην “Ελευθεροτυπία”.

Εφοδος της Αστυνομιας στην πλατεια Ταξιμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνοντας χρήση χημικών και αντλιών νερού για να απομακρύνουν τον κόσμο και συνοδευόμενοι από μπολντόζες, εκατοντάδες μέλη των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας εισήλθαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Ταξίμ, θέατρο των επεισοδίων ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές τις τελευταίες ημέρες.

Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ...!!!

Απλά δείτε το βίντεο... (παρεμπιπτόντως ο συγκεκριμένος "κύριος" έχει καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης  ) από τα Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Κρηνίδες στην Καβάλα χθες. Ο Γενικός Γραμμ. Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, δημοσιογράφος, Γ. Γεωργιάδη, μιλάει και έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κ. Σιμιτσή, Δήμαρχο Καβάλας (στη φώτο καμαρώνει δεξιά, δίπλα στον Τούρκο Πρόξενο)... τον καραγκιόζη που με το μαύρο γυαλί έκανε μαθήματα περι σεβασμού της μνήμης των νεκρών
Δείτε το βιντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Xαμός στη Βουλή από την νέα αίτηση άδειας του Παπανδρέου

Γέλια και γιούχα μαζί

Για ακόμα μία φορά προκλήθηκαν αντιδράσεις στην Ολομέλεια, όταν ανακοινώθηκε από το προεδρείο της Βουλής ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ζητά άδεια για να απουσιάσει στο εξωτερικό.

Άδωνις: Πρέπει να κάνουμε τη ζωή δύσκολη στους μετανάστες

Για την μεταναστευτική πολιτική και τις επιχειρήσεις- σκούπα που πραγματοποιεί η ελληνική αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να το «καθαρίσει» από του λαθρομετανάστες μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ;

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Με πρόσχημα το «αντιρατσιστικό» σχέδιο νόμου του Υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, οι δυνάμεις της Αριστεράς δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράσουν για πολλοστή φορά την λαθρολαγνεία τους.

Μπαρόζο και Αλμούνια πίσω από το ναυάγιο με την Gazprom

Ως προφάσεις εν αμαρτίαις χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές τις αιτιάσεις της ρωσικής Gazrpom ότι δεν έλαβαν τις εγγυήσεις που ήθελαν γι’ αυτό και αποχώρησαν. Οι Ρώσοι επιχειρούν να ρίξουν την ευθύνη του ναυαγίου στην ελληνική πλευρά, αν και αφήνουν ανοικτή πόρτα για μελλοντικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η συστημική αναγκαιότητα της λήθης

Ναπολέων Λιναρδάτος

Η επιβίωση της υπάρχουσας πολιτικής τάξης βασίζεται στην αναγκαιότητα οι Έλληνες πολίτες να έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Ότι συμβαίνει σήμερα, συμβαίνει για πρώτη φορά, και πάντοτε θα πρέπει να προσαρμόζουμε την πραγματικότητα μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια του μεταπολιτευτικού μας δόγματος.

Πάρτε για παράδειγμα τι έγινε με τις δηλώσεις της κας Ρεπούση.

ΒΙΝΤΕΟ - Ο αστυνομικός που πυροβολεί το πλήθος

Είναι πολλά τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η τουρκική αστυνομία φέρθηκε με απίστευτη σκληρότητα στους διαδηλωτές της πλατείας Ταξίμ και όχι μόνο.

Στο βίντεο αυτό, διακρίνεται καθαρά, ο αστυνομικός που πυροβολεί, ενώ βρίσκεται μόνος του, ανάμεσα στους διαδηλωτές.

Γιούνκερ: Η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα-Λυπάμαι για τα ανήθικα λόγια Βορειοευρωπαίων

Αισιόδοξος για την πορεία της Ελλάδας στο άμεσο μέλλον και επικριτικός για την στάση της Τρόικα απέναντι στη χώρα μας παρουσιάστηκε στην ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Θέλω να γίνω αριστερός

Θέλω να γίνω αριστερός.
Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ’ το καθεστώς,
αυτό που … πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός...