12 Ιουνίου 2013

Πέφτουμε απ τα σύννεφα! Διεκόπη ο τελικός του μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός ήταν πίσω 4 πόντους και απέμενε 1,5 λεπτό όταν οι "επιστήμονές" του άρχισαν να πετάνε καπνογόνα και επιτέθηκαν σε παίκτες του Παναθηναϊκού... Οι διαιτητές διέκοψαν τον αγώνα και ζήτησαν εκκένωση του σταδίου προκειμένου να τελειώσει το μάτς... Παπάρια μάντολες δηλ.

Μίγμα ΣΥΡΙΖΑ: Ο σεξιστής κι ο γαμίκουλας εξ Αμερικής

Δεν μπορούν να κρυφτούν και τους ξεφεύγουν τα σεξιστικά σχόλια.. μιλάμε για τον έγκριτο Κώστα Βαξεβάνη η εκπομπή του οποίου μας στοίχισε στην ΕΡΤ 1,5 εκ ευρώ (ΜΟΝΟ επι ΓΑΠ, χωρια τι είχε εισπράξει πριν τον σουτάρει ο Καραμανλής) και τον "ανταποκριτή" (ποιανού δεν έχω καταλάβει) Αποστόλη Ζουπανιώτη. Δείτε τι έγραψαν πάλι πριν λίγο:

Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ «λόγω ΕΡΤ» ο Χρήστος Χωμενίδης

Την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, «αδειάζοντας» την ηγεσία του κόμματος λόγο της θέσης της στο ζήτημα της ΕΡΤ.

BINTEO- Σαμαράς:H Ελλάδα είχε γίνει Jurassic Park-Σπατάλη στην ΕΡΤ ΤΕΛΟΣ

"Δεν κλείνουμε τη δημόσια ραδιοτηλεόραση όπως λένε κάποιοι. Αντίθετα τώρα θα αποκτήσουμε πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση. Δεν αναφέρουν ότι θα γίνει ένας νέος υγιής οργανισμός", τόνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απαντώντας έμμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.

Ειδησεις σε τιτλους

Ανανεωνεται συνεχως:

SYRIZA PADU: Ο Αλέξης Τσίπρας και στην ΕΡΤ3 (δύο video))

Δείτε δύο video, το πρωτο από την είσοδο του προεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του στην ΕΡΤ3 και ένα από αυτά που είπε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους μέσα στο κτίριο της Λεωφορου Στρατού

Απίστευτο!! Ποιος το φανταζόταν!! Με επεισόδια ξεκίνησε ο τρίτος τελικός του μπάσκετ- Οπαδοί έσπασαν κάμερα του ΣΚΑΪ

Πριν καν ξεκινήσει ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ξεκίνησαν τα έκτροπα. Ηδη το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ δέχθηκε επίθεση και οπαδοί έσπασαν μία κάμερα.

Γατάκια: Θέλουμε συνάντηση... Σαμαράς: Συναντηθήκαμε την Κυριακή-Η ΕΡΤ έκλεισε και τέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε πριν λίγο από το βήμα του ΕΒΕΑ στους δύο κυβερνητικούς εταίρους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη οι οποίοι του ζήτησαν να πάρει πίσω το λουκέτο στην ΕΡΤ για να μην γίνουν πρόωρες εκλογές, εμμένοντας στη θέση του περί κλεισίματος της ΕΡΤ

Ο Σαμαράς δεν θέλει ούτε να τον βλέπει και εκείνος προκαλεί μέσω του Ρετσίνα....

Αφού άλλαξε δεκαπέντε κόμματα και απομονώθηκε πολιτικά, θυμήθηκε τον ...Καραμανλή μέσα απ' το βήμα που του έδωσε ο Ρετσίνας στο parapolitika.gr! Ποιος; Αυτός:

Παρέμβαση στην κεντροδεξιά κάνει ο πρώην υπουργός...

ΦΩΤΟ: Πλημμύρισαν Κηφισίας και Μεσογείων από συμπαραστάτες στην ΕΡΤ

Δείτε φώτο:

«Αναξιόπιστο» λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι τον Κεδικογλου... Στα παπάρια μας όταν κάνει το ΣΩΣΤΟ και κλείνει την ΕΡΤ αφού

Κατηγορείται σαν αναξιόπιστος από τους ΣΥΡΙΖΑίους, ο Σ. Κεδίκογλου, επειδή λίγο καιρό πριν έλεγε οτι η ΕΡΤ δεν μπορεί να κλείσει κ.λπ... Ε; και λοιπόν;;;

Προτιμώ ένα αναξιόπιστο πολιτικό που πράττει το ΣΩΣΤΟ για τον Έλληνα (αγρίως) φορολογούμενο πολίτη , παρά...

Πέθανε ο Ανδρέας Κιλκιγκαρίδης αφού αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα υποστήριξης

«Εφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης, έπειτα από πολυήμερη μάχη, ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης. Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ αποσυνδέθηκε από τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Γατάκιαααα! Τώρα θυμήθηκαν την αναδιάρθρωση... και η Μαρία πρώτη-πρώτη

Αφου μάσησε καλα και επί χρόνια η Μαρια, χωρίς να μας πει πόσα την πληρώσαμε θυμήθηκε την αναδιάρθρωση που χρειάζεται η ΕΡΤ... αλλά να ειναι ανοιχτή όταν αναδιαρθρωθει. Τον προηγούμενο καιρό που τα κομμούνια του Τρίμη ζητούσαν 150 επιπλέον προσλήψεις δεν την ακούσαμε να τους λέει:

Αρχισαν τα όργανα στην Ιπποκράτους - Ο Χρυσοχοΐδης δεν υπογράφει την πρόταση ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για την ΕΡΤ

Διαφωνεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με την κοινή πρόταση ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ για τη δημόσια τηλεόραση και στηρίζει την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ.

"Δεν κλείνει η ΕΡΤ... Κλείνει ένα στραβό κατασκεύασμα"

"Δεν κλείνει η ΕΡΤ. Κλείνει ένα στραβό κατασκεύασμα, το οποίο δυστυχώς ήταν εκ θεμελίων στραβά δομημένο, με στρεβλώσεις που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με άλλο τρόπο", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε συνέντευξη Τύπου σε ανταποκριτές από διεθνή Μέσα.

Τι περιλαμβάνει το ΦΕΚ για τη διαχείριση της περιουσίας της ΕΡΤ από το υπουργείο Οικονομικών

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης μπαίνει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με κοινή απόφαση υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, θα διοριστεί ειδικός διαχειριστής που θα αναλάβει να χειριστεί όλα τα θέματα που αφορούν την κρατική τηλεόραση, η περιουσία της οποίας έχει περάσει στο Οικονομικών.

Νέο βίντεο με γυμνές Ισραηλινές στο στρατό!

Σάλος είχε δημιουργηθεί μόλις πριν λίγες μέρες όταν φανταρίνες του ισραηλιτικού στρατού δημοσίευσαν φωτογραφίες τους φορώντας μόνο τα απαραίτητα!

Το θέμα της ΕΡΤ: Η κυβέρνηση πήγε πολύ μακριά για να γυρίσει πίσω…

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως κάθε φορά που ένας συμπολίτης μας μένει άνεργος, είτε από τον ιδιωτικό είτε από τον δημόσιο τομέα, ανοίγει μία βαθειά πληγή που δύσκολα κλείνει. Κάποτε παίζονται οικογενειακά δράματα. Ανθρώπινες ψυχές κουρελιάζονται. Το μέλλον παύει να είναι επιθυμητό και το επαπειλούμενο φάσμα της πείνας και της ανέχειας σε καταθλίβει.

Γατακια οποιος θέλει ας ρίξει την κυβέρνηση... για να ψαχνει την ψηφο του στις εκλογες

Της Μαρίνας Μάνη

«Πήραμε μία απόφαση και προχωράμε. Αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, ας το κάνουν».

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα από τις τοποθετήσεις στελεχών του κυβερνητικού επιτελείου αναφορικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ –μετά και την σημερινή τους πρωτοβουλία να ζητήσουν άμεση ψηφοφορία στη Βουλή επί της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου προκειμένου να καταψηφισθεί.

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με τις τσιριδες για την ΕΡΤ

Δειτε:

Επιβεβαιώνει ο Μπενυ ότι ήξερε για το λουκέτο στην ΕΡΤ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πρίν από λίγο, το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει ότι στην άτυπη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών την Κυριακή, Βενιζέλος και Κουβέλης ενημερώθηκαν από τον κ.Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Εκοψαν τα τηλέφωνα και το Ιντερνετ στην ΕΤ3- Η αστυνομία μπήκε στις εγκαταστάσεις- Οι εργαζόμενοι κλείνουν τις πόρτες

Αναταραχή επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κτίριο της ΕΤ3 στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά το «μαύρο» στην τηλεόραση, πλέον κόπηκε και το ίντερνετ και τα τηλέφωνα.

Τα ειρωνικά σχόλια στο Twitter για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Με ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Twitter έχουν "πάρει φωτιά" με επικριτικά αλλά και υποστηρικτικά σχόλια για το κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Διαβάστε μερικά:

Δεν το γραφουν τα λαμογια: "Χαιρετίζει η Κομισιόν τη δημιουργία νέας ΕΡΤ" ΕΓΓΡΑΦΟ

Έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το κλείσιμο της ΕΡΤ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται ότι ήταν εκείνη που ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, στο πλαίσιο της περικοπής δαπανών αλλα χαιρετιζει την δεσμευση της κυβερνησης για μια νεα ΕΡΤ.

Πανελληνια συγκινηση απο το μηνυμα των "εργαζομενων" της ΕΡΤ

Διαβάστε το μήνυμα των εργαζομένων της ΕΡΤ πριν από λίγο σε Facebook και Twitter:

Μόνο ο ΣΚΑΙ υπέβαλε πρόταση για τη μετάδοση του τελικού μπάσκετ

Μόνο ο ΣΚΑΙ υπέβαλε πρόταση για τον τελικό μπάσκετ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο οποίος και κατά πάσα πιθανότατα θα αναλάβει τη μετάδοση του αγώνα που έχει προγραμματιστεί για τις 9 σήμερα το βράδυ στο ΣΕΦ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Aνοίγει η προσφορά της Socar για τον ΔΕΣΦΑ

**Σύμφωνα με πληροφορίες η αποτίμηση της αξίας της ΔΕΣΦΑ κινείται σε ένα εύρος μεταξύ 420 - 450 εκατ. ευρώ.


Πηγή:www.capital.gr
 
Ξεκίνησε το πρωί η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ, παρουσία του ανεξάρτητου αποτιμητή και των συμβούλων του διαγωνισμού, προκειμένου να ανοίξει την προσφορά της Socar για τον ΔΕΣΦΑ. Η αζέρικη εταιρεία αποτελεί τη μοναδική διεκδικήτρια για τη ΔΕΣΦΑ, ενώ η κίνησή της συνδυάζεται με την ελληνικού ενδιαφέροντος επικείμενη απόφαση για τον αγωγό TAP.

Φιμωση της ΝΔ! Εκοψαν τον Αδωνι στον αερα μετα απο αιτημα της ΕΣΗΕΑ

Με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλει τις δημοσιογραφικές ενώσεις για φίμωση των απόψεων της. Όπως ισχυρίζεται το κόμμα της ΝΔ με απόφαση της ΕΣΗΕΑ και της ΠΟΕΣΥ έχει δοθεί εντολή σε όλα τα ΜΜΕ να αποκλείουν απο συνεντεύξεις τους βουλευτές και τα στελέχη της.

Παραλιγο να τους δειρει τους ΧΑυγιτες ο ΝΔιτης βουλευτης: "Αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους"

Η συζήτηση της άρσης ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για το περιστατικό με το χαστούκι στον ΑΝΤ1 προκάλεσε σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και βουλευτών της ΝΔ.

Την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης αντιπαρετίθετο με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το αν θα μιλήσει, βουλευτές άρχισαν...

ΒΙΝΤΕΟ: Τα λαμογια εκατσαν και εφτιαξαν ντοκιμαντέρ για τις τελευταιες ωρες μασας

Τη δημοσιογραφική επιμέλεια και την παραγωγή υπογράφουν οι Σωτήρης Μπέκας και Σταύρος Συμεωνίδης. Δειτε το να φριξετε με το ποιοι κυκλοφορουν και ελεγχουν τη "δημοσια τηλεοραση":

Βγήκαν οι βάσεις για ΑΕΙ και ΤΕΙ -Ψηλά η Νομική -Πτώση σε Φυσικομαθηματικές και Πολυτεχνικές σχολές


Επιβεβαιώνουν την εικόνα πτώσης των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια της χώρας, με μοναδική εξαίρεση το πρώτο επιστημονικό πεδίο, τα στοιχεία σχετικά με τον εφετινό αριθμό των εισακτέων που παρουσίασε το υπουργείο Παιδείας. Τώρα οι μαθητές θα πρέπει να ετοιμαστούν για να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους.

Παλι τα μουτρα του εφαγε ο Καμμενος... εκανε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση και τον εφτυσε ο Αλεξης

Πρόταση μομφής στην κυβέρνηση κατέθεσαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, με αφορμή τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, αλλά προσέκρουσαν στην άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή δεν έχουν τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών η πρόταση απορρίφθηκε από το προεδρείο.

Ολα τα ντοκουμεντα για τον υποδικο ΣΥΡΙΖΑιο (πλεον) της ΠΟΣΠΕΡΤ, Καλφαγιαννη, που ειναι εξω με εγγυηση

Πειθαρχικη αγωγη ΕΡΤ εναντιον Καλφαγιαννη

Αυτο ειναι το ονομα της νεας ΕΡΤ! (ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ)

Στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ. Θα ονομάζεται...

Αν ακόμη έχεις απορίες για την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση...

Η κυβέρνηση περνάει στην αντεπίθεση για την ΕΡΤ και δημοσιευει Σ/Ν-Ετσι θα λειτουργει η νεα ΕΡΤ

Στην αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση για το θέμα της ΕΡΤ, με το Μέγαρο Μαξίμου να αποτιμά τις εξελίξεις από το σοκ που προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου για “λουκέτο” στην κρατική τηλεόραση, και όσα ακολούθησαν, με την αντιπολίτευση να επιχειρεί να μετατρέψει το Ραδιομέγαρο σε…

Τι γινεται στην ΕΡΤ ΤΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Digea, διέκοψε το σήμα του 902 γιατί έκανε αναμετάδοση της ΕΡΤ

Η αστυνομία έκανε επέμβαση στους πομπούς στο Χορτιάτη. Εδιωξαν...

Η ΕΡΤ ζει ιστορικές στιγμές!

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν στο ραδιομέγαρο.
Και προφανώς

Στις 34.600 ευρω ο μεσος μισθος στην ΕΡΤ!!! 92 εκ η μισθοδοσια, 290 εκ το τελος...

Σε 2.656 ανερχόταν το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΡΤ, με κόστος μισθοδοσίας που φέτος ήταν 92 εκατ. ευρώ και με το σύνολο του εγκεκριμένου προϋπολογισμού για το 2013 να φτάνει τα 205,4 εκατ. ευρώ. Το ανταποδοτικό τέλος, που εισπράττει η δημόσια τηλεόραση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, κυμαίνεται στα 290 εκατ. ευρώ ετησίως. Η ΕΡΤ διέθετε...

Η ΣΥΡΙΖΑια Κατσίμη επέστρεψε στην ΕΡΤ

Η Μαριλένα Κατσίμη, η απομάκρυνση της οποίας από την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ, μαζί με τον Κώστα Αρβανίτη, είχε εξελιχθεί σε… σίριαλ διαρκείας και με πολλά επεισόδια, πριν από μερικούς μήνες, ήταν μεταξύ των δημοσιογράφων που βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο “δελτίο διαρκείας” των εργαζομένων της κρατικής τηλεόρασης, η εικόνα του οποίου περνάει μέσω του διαδικτύου.

Αυτό πάντως θα μας λείψει από την ΕΡΤ... γιατί ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ και δεν το συναντάς στα ιδιωτικά

Τσίτα τα νεύρα και "επειδή μου τη δώσατε δεν σας μιλάω... κι αν σας αρέσει":

Πόσους υπαλλήλους απασχολούν τα κανάλια του εξωτερικού;

Για τη σύγκριση η ΕΡΤ έχει 2.600 υπαλλήλους για κοινο 10 εκ...

Το μεγαλύτερο στον κόσμο είναι το Comcast/NBCUniversal, LLC που έχει κανάλια (ακόμα και στο εξωτερικό), εφημερίδες, περιοδικά, μέχρι και πάρκα αναψυχής... έκανε τζίρο το 2012 περίπου 48,700 δις με 126.000 υπαλλήλους

και ακολουθούν:

Αυτός είναι ο λόγος που έπεσαν οι διακόπτες στην ΕΡΤ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μόλις βγήκε ο γκαντέμης... παπαλα:

Σε ιδιωτικό κανάλι ο αυριανός τελικός του μπάσκετ... επειδή αυτό είναι που μας ενδιαφέρει και οχι αν θα μασησουν κι άλλα τα λαμόγια της ΕΡΤ

Σε ιδιωτικό κανάλι θα δοθεί ο τελικός του μπάσκετ αύριο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει πλέον η ΕΡΤ που...

Σαμαράς: "Έχουμε την κοινωνία μαζί μας"... Γι' αυτό να 'σαι σίγουρος το δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις ακόμα και των ΠΑΣΟΚων...

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με υπουργούς είπε χαρακτηριστικά οτι η κοινωνία είναι με το μέρος της κυβέρνησης και ότι η αναδιοργάνωση της ΕΡΤ ήταν επιβεβλημένη.

Σαμαράς σε ΠΑΣΟΚους: Εκλογές αν δεν περάσει το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ... για να ψάχνετε την ψήφος σας στις κάλπες

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις προκαλεί η κυβερνητική απόφαση να κλείσει η ΕΡΤ και στη θέση της να δημιουργηθεί μία νέα κρατική τηλεόραση. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς διαμηνύει ότι είναι ανυποχώρητος στο σχέδιό του, ενώ οι κυβερνητικοί εταίροι του, Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης αντιδρούν έντονα και προειδοποιούν με κινήσεις αμφισβήτησης των κυβερνητικών ενεργειών.

Διαφωνούν οι ΠΑΣΟΚοι φανεροί (Μπένυ, ΓΑΠ) και κρυφοί (μπαρμπα Φώτης) με το κλείσιμο της ΕΡΤ

Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, μιας και ο ίδιος βρίσκεται στη μακρινή Σκωτία:

Σήμερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την διακοπή λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η αλήθεια είναι, ότι η ΕΡΤ, έπρεπε να σχεδιαστεί εκ νέου προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης και τις απαιτήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών και προσθέτως, στις ανάγκες της χώρας και την προβολή της διεθνώς.

ΒΙΝΤΕΟ-To τελευταίο καρέ της ΕΡΤ πριν μας τελειώσει

Αυτό ήταν το τελευταίο καρέ στην ΕΡΤ πριν πέσει το σήμα και διακοπεί η μετάδοση. To ψηφιακό σήμα της δημόσιας τηλεόρασης έπεσε στις 11.15.