14 Ιουνίου 2013

Αυτή είναι η φωτογραφία που διχάζει όσους την βλέπουν


Τέχνη ή «βούτυρο στο ψωμί» των διεστραμμένων

Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επιλογή της φωτογράφου Αναστασία Τερνιάφσκι, να ανεβάσει μία φωτογραφία στο facebook, η οποία απεικονίζει γυμνή τόσο την ίδια όσο και τα δυο της παιδιά.

Ποιο βιντεο αφιερωσε ο Φαιλος στο στοκο του UNFOLLOW που θα του τα κλ@σει;

Γραψαμε το πρωι για τον στοκο που απειλει τον Φαιλο Κρανιδιωτη οτι θα τον κανει ντα. Δειτε ποιο βιντεο του αφιερωσε ο Φαιλος:

ΦΩΤΟ: Θ' αλλαξουν και λογοτυπο σε λιγο

Αυτο το λογοτυπο σκεφτονται να βαλουν τα λαμογια της ΕΡΤ...

Πρόταση Σαμαρά για μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ

Πρόταση για τη μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ έκανε απόψε ο πρωθυπουργός, ο οποίος υπέδειξε ως λύση τη σύσταση προσωρινής επιτροπής ευρείας διακομματικής αποδοχής με σκοπό την πρόσληψη μικρού αριθμού εργαζομένων, ώστε να αρχίσει αμέσως η μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος

Αυτος ειναι ο "εξορθολογισμος" που θελουν: Κατά του μεταβατικού σχήματος λειτουργίας οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ

Κατά στο άνοιγμα της ΕΡΤ με τη δημιουργία ενός μεταβατικού σχήματος – προπομπού της ΝΕΡΙΤ τάσσονται οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης με ψήφισμα που ανάρτησαν πριν από λίγη ώρα στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ.

ΦΩΤΟ: Δε ντρεπεστε ρε ξεφτιλισμενοι;

Υποκριτες κομμουνιστες... τους ενοχλησε αυτο:

Οσο μουφα κι αν ειναι... να τα περιμενουμε ολα

Δειτε την αφισα:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις (ανανεώνεται συνεχώς) και τη φωτο της πόλης που ψάχνουμε:

Έπεσε η ιστοσελίδα του Σίμου Κεδίκογλου

Εκτός λειτουργίες είναι το site του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η Ρεπούση τσακώνεται με τον Παπαχελά για τον «συνωστισμό»

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση δέχτηκε την κριτική του διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά για τις απόψεις της σε θέματα ελληνικής ιστορίας και του απάντησε ειρωνικά για «λαϊκισμό, επιπόλαιη και επιζήμια δημοσιογραφία».

Προς αναβολή η εκταμίευση της δόσης 3,3 δισ. ευρώ;

[Παπαρια μαντολες η εκτιμηση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ οτι ο λογος δεν ειναι τεχνικος αλλα οι εξελιξεις γυρω απο την ΕΡΤ και η συναντηση της Δευτερας... Αν ανησυχουσαν δεν θα ενεκρινε τη δοση  το Συμβούλιο Εμπειρογνωμώνων πριν μερικες ωρες... Δηλ. πριν μερικες ωρες οι αλλοι που ενεκριναν τη δοση δεν ηξεραν την κατασταση στην ΕΡΤ;]

Παρότι το Συμβούλιο Εμπειρογνωμώνων του Eurogroup (EWG) ενέκρινε την εκταμίευση, θεωρώντας ότι τα τεχνικά προαπαιτούμενα έχουν εκπληρωθεί (το Eurogroup του Μαΐου έχει ήδη δώσει πολιτική έγκριση), πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας έχει αντίθετη άποψη.

Το λουκέτο στην ΕΡΤ είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρει ο Σαμαράς, εκτιμά η JP Morgan

Η αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ κρύβει κινδύνους που αξίζει όμως να αναλάβει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκτίμησε την Παρασκευή η επενδυτική τράπεζα JP Morgan, επισημαίνοντας ότι ίσως αποτελέσει σημείο καμπής για τη χώρα.

Γελαει ο κοσμος με τα σουργελα-Γλέζος:Η ΕΡΤ θα περάσει στα χέρια του λαού


«Δεν έκλεισαν τον σταθμό, επιχειρούν να τον κλείσουν. Και μόνο το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι λειτουργούν τον σταθμό δείχνει ότι ο ίδιος λειτουργεί. Ο σταθμός θα περάσει στα χέρια των δημοσιογράφων και...

Σαμαράς: Ανοιγουμε μια νεα ΕΡΤ αντι αυτης που κάποιοι την έβριζαν φασιστική και τώρα τους έπιασε ο πόνος (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάποιοι έβριζαν την ΕΡΤ ως φασιστική και ο κ. Τσίπρας την έλεγε εργαλείο προπαγάνδας της μνημονιακής κυβέρνησης και τώρα που την φτιάχνουμε τους έπιασε ο πόνος, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο 9οτακτικό συνέδριο ΟΝΝΕΔ.

Δημοσκοπηση VPRC: Μια χαρα!!! Αφου ο ΣΥΡΙΖΑιος μας δινει ιδια ποσοστα με τον Απριλιο παμε καλα

[Αξίζει να τονίσουμε πως η VPRC, είναι γνωστή για το… "προχωρημένο" μοντέλο που εφαρμόζει στις μετρήσεις της και βάση του οποίου είχε «προβλέψει» στις προηγούμενες εκλογές, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας 6 μονάδες οταν και εδινε στη ΝΔ 14,2% (!)... λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Μαΐου (σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να δημιουργήσει εικόνα διάλυσης της ΝΔ), ενώ έδειχνε τη διαφορα αυξανομενη υπερ του ΣΥΡΙΖΑ 15 μερες πριν τις εκλογές Ιουνίου (από 2,5% σε 3,5%). 

Όσον αφορά τα μικρά κόμματα να θυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2012 έδινε 12,5% στο ΚΚΕ...
Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Πρόεδρος της, ο Χ. Βερναρδακης έχει κληθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει σε επιτροπή στόκων "σοφών" του Αλέξη για την αναθεώρηση του Συντάγματος... Σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν απο εναμιση μηνα η διαφορά ήταν ίδια ενώ πριν τα Χριστούγεννα ήταν 5% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ... οπότε καταλαβαίνετε την αξιοπιστία της εν λόγω δημοσκόπησης που συν τοις άλλοις εγινε και για λογαριασμό του γνωστού φερέφωνου Κουλογλου!

Καλα το πως γίνεται οι διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να παραμενει ιδια αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτών, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑιο, να διαφωνεί με την πολιτική ΝΔ των τελευταίων ημερων... μην το ψάχνετε

Γραφει λοιπον το λαμογιο ο Κουλογλου που μάσησε χοντρά από την ΕΡΤ: 

Με συντριπτικό ποσοστό οι πολίτες τάσσονται κατά του «λουκέτου» που επέβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ. Το 65% των πολιτών δηλώνουν ότι διαφωνούν με το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Παράλληλα τάσσονται κατά...

Που να πιασουν κι οι ζεστες: Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει τις νέες "δημοσκοπήσεις"

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ μας πληροφορεί για τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ και την εκλογική απήχηση των κομμάτων. Σύμφωνα με όσα λέει περίπου αφανίζονται ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ενώ ζήτημα είναι η ΝΔ να είναι 4ο κόμμα. Διαβάστε την ανάρτησή της...

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

Σώτη Τριανταφύλλου: Η απεργία των δημοσιογράφων είναι γελοία - Λίγα λόγια για την ΕΡΤ και τα κομματα

Η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου γράφει για το λουκέτο στην ΕΡΤ, την απεργία των δημοσιογράφων, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ αλλά και την κυβέρνηση. Περιττή και γελοία χαρακτηρίζει την απεργία της ΕΣΗΕΑ, σε ένα άρθρο με αλήθειες στο protagon.

Γράφει η Σώτη Τριανταφύλλου:

Ο Μανος που επικαλουνται οι κομμουνιστες: "Θα 'κλεινα την ΕΡΤ, αλλά ο κόσμος τη θέλει για να μπορεί να τη βρίζει"

«Θα μπορούσα να εισηγηθώ ακόμη και κλείσιμο, αλλά «ο κόσμος δεν μπορεί να ζήσει πια χωρίς την EPT», παραδεχόταν ο μεγάλος συνθέτης ήδη στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Μαρία Ρεζάν, η τελευταία είχε ρωτήσει τον Χατζιδάκι, που πρωταγωνίστησε στην ποιοτικότερη ίσως εκδοχή της ελληνικής ραδιοφωνίας όταν ανέλαβε το Τρίτο Πρόγραμμα:

ΠΟΝΗΡΟΙ ΣΥΝΕΙΡΜΟΙ

Ο Πρόεδρας (σωστά το έγραψα)  Δημοκρατίας έκανε ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ υπέρ του ανοίγματος της ΕΡΤ.
Βλέποντας την παρακάτω φωτογραφία,μη πάει ο νου σας σε τίποτα πονηρούς συνειρμούς.

Μια πρόταση για υγιή, δημοκρατικη και λαοκρατικη ΕΡΤ

Οι 3.000 απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ θα αποζημιωθούν στο ακέραιο, όπως διαβεβαίωσε με έμφαση η κυβέρνηση.

Αν υπολογίσουμε αδρά ένα μέσο όρο των αποζημιώσεων κατά 10.000 ευρώ ανά άτομο , συγκεντρώνεται το ποσό των 30.000.000 ευρώ.(Το πραγματικό ποσό είναι κατά μέσο όρο 70.000/ατομο). Ένα αρκετά υψηλό ποσό για να...

Τους δουλευει ο δανειστης της ροζ βιλας: Εγω υπεγραψα το κλεισιμο αλλα να γίνουν οι αλλαγές με ανοιχτή την ΕΡΤ

Κατά της κυβερνητικής απόφασης τάχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και με παρέμβασή του ζητά να γίνει η αναδιάρθρωση της ΕΡΤ με το κρατικό κανάλι ανοιχτό.

Πόσα πληρώνουν οι Ευρωπαίοι για τη δημόσια τηλεόραση της χώρας τους

Τα τελευταιά χρόνια ακούγονται πολλά για το ανταποδοτικό τέλος το οποίο καλούνται οι πολίτες να πληρώσουν για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, είτε στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος είτε με κάποιο άλλο φόρο.

Διεγραψαν απ' την ΕΣΗΕΑ, Πορτοσάλτε, Κοσιώνη, Λυριντζή και άλλους 5 του ΣΚΑΪ - Τον Υποφαντη επειδη εκανε εκπομπη για παιδια με καρκινο!!

Ομαδικές προσωρινές διαγραφές επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, σε δημοσιογράφους του σταθμού ΣΚΑΪ. Ειδικότερα, η ΕΣΗΕΑ διέγραψε για...

Πορτα Στουρναρα σε EBU: H ΕΡΤ δεν μπορεί να ανοιξει άμεσα

Το αίτημά τους για την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ διατύπωσαν ο πρόεδρος της EBU Ζαν Πολ Φιλιπό και η γενική διευθύντρια του οργανισμού Ινγκριντ Ντελτάρ στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Παπαριες Reuters: Η Ελλάδα πήρε την επόμενη δόση χάρη στο λουκέτο της ΕΡΤ

​«Πράσινο φως» στην αποδέσμευση της επόμενης δόσης διάσωσης για την Ελλάδα, ύψους 3,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, έδωσε σύμφωνα με το Reuters, το Euro Working Group, δηλαδή η ομάδα εργασίας που ετοιμάζει την ατζέντα των συναντήσεων του Eurogroup, το οποίο με τη σειρά του αποτελείται από τους 17 υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης.

Έλλη – ΠΑΜΕ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η χούντα δεν τελείωσε το 73

Όλα τα περίμενα σε αυτή τη ζωή, αλλά οτι θα δώ την Έλλη Στάη στο ίδιο μετερίζι με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ξεπέρασε.

Φαντάζομαι οτι σε κάποιες χαλαρές στιγμές στο προαύλιο της ΕΡΤ, οι αγωνιστές κάνουν χαρούμενα επαναστατικά πηγαδάκια.

Εκτος απο τις μισθουλαρες μασουσαν και με τις υπερωριες τα λαμογια της ΕΡΤ (ΛΙΣΤΑ)

Δηλώνοντας ξεκάθαρα τη συμπάθεια και τη συμπαράστασή μας σε κάθε εργαζόμενο που κινδυνεύει με απόλυση ή έχει ήδη απολυθεί, όπου κι αν εργάζεται, στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, μετά "Μισθολόγιο της ντροπής στην ΕΡΤ", δημοσιεύουμε σήμερα τις λίστες της ντροπής με τις υπερωρίες της ΕΡΤ. Όπως θα διαπιστώσετε, με τις υπερωρίες, που είναι τετραμήνου, ο κάθε εργαζόμενος έπαιρνε άλλον έναν μισθό.

Θα σου πω εγώ τι ήταν η ΕΡΤ. Έτσι όπως την έζησα

Υπάρχει μια ξένη λέξη, γνωστή σε όλους: SOS.

Ξέρεις τι σημαίνει αυτή η λέξη; Αμ δεν ξέρεις. Άκου.

Κάθε βράδυ που γινόταν ο προγραμματισμός της επόμενης μέρας, δηλαδή ποια θέματα θα καλυφθούν (θα γίνουν ρεπορτάζ), υπήρχε δίπλα από κάποια θέματα η λέξη SOS. Ήταν το ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ που χαρακτήριζε όχι τη σπουδαιότητα ενός θέματος, αλλά τη σπουδαιότητα αυτού που το έδινε. Ήταν τα λεγόμενα θέματα «παραγγελιές».

Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.gr»

Δεν υπάρχει λέμε!!! Επικές οδηγίες του ΚΚΕ για να βλέπετε ΕΡΤ για 22-25'' τη φορά, πως να είστε σε εγρήγορση για την εναρξη του σήματος και πως να μη νευριάζετε όταν κόβεται!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ελλάδα ποτέ δεν πλήττουμε και ότι και να γίνει θα γελάμε... Διαβάστε τις οδηγίες του 902.gr για το τι πρέπει να κάνουν οι τηλεθεατές του ώστε να βλέπουν για 22-25'' (όπως εδειξαν οι χρονομετρήσεις που έκαναν οι κομμουνιστές) την επαναστατική ΕΡΤ (μέσω του 902), αφού μόλις η Digea δει οτι δείχνουν εικόνα ΕΡΤ, τους κόβει το σήμα και ρίχνει τις γνωστές μπάρες. Δείτε όμως τι λένε στον τηλεθεατή να προσέχει, πως τον βάζουν σε εγρήγορση...

Συγκλονίζει το δράμα του Κώστα... του κηπουρού της ΕΡΤ

Δείτε το δράμα που βιώνει εδώ και 3 μέρες:

Γιατί η ΕΡΤ δεν πρέπει να ξανανοίξει ποτε με τη μορφη που ειχε

Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της μεταπολιτευτικής πελατοκρατίας, δείχνει πως το μαχαίρι ακούμπησε για πρώτη φορά το κόκκαλο του βαθέους κράτους.

Ποια σύζυγος Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία ήπιε τον πλακούντα της;

Ακούγεται αηδιαστικό αλλά τα οφέλη σύμφωνα με την αισθητική ιατρική είναι πολλά. Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε και η σύζυγος του επιχειρηματία ...

Δειτε ποσα παιρναν οι Παπαθανασιου-Αλαφογιωργος και καταλαβετε γιατι ξενυχτησαν χθες στην ΕΡΤ (ΛΙΣΤΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ)

Δειτε τι έπαιρναν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ το 2008 και 2009 στην παρακάτω λίστα!! Πανω απο 100.000 τον χρονο οι δημοσιογράφοι, ενώ υπάρχουν ηχολήπτες και ηλεκτρολογοι που έπαιρναν 70 και 80.000 το χρόνο. Καταλαβατε ρε ζώα γιατί φωνάζουν και έμειναν όλη τη νύχτα στα καγγελα παίρνοντας στις 3 τα χαράματα συνέντευξη απ' τον Τσιπρα;; 
Οι Φανης Παπαθανασιου και Αντωνης Αλαφογιωργος που χθες ξενυχτησαν μπροστα στην καμερα επαιρναν το 2009 από...

Αυτούς θέλει να απολύσει ο Κεδίκογλου και αντιδρά ο Βενιζέλος - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

-Για βαρύτατα κακουργήματα για απάτη κατ΄ εξακολούθηση κατηγορειται ο  Καλφαγιάννης πρόεδρος των εργαζομένων (ΠΟΣΠΕΡΤ) και μέλος του Δ.Σ της ΕΡΤ

-Συναντιούνται σε λίγη ώρα μαζί του  Βενιζέλος – Κουβέλης 
-Βρίσκεται έξω, με περιοριστικούς όρους για απάτη και κατ΄ εξακολούθηση κατά της ΕΡΤ.

Με πλαστές βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και εκείνη που εργάζεται στην ΕΡΤ) επίδομα λευχαιμίας για την υγιέστατη κόρη του και επίδομα τέκνου για....

Παπαγεωργόπουλος: Εντός των ημερών θα αποδείξω με έγγραφα ότι είμαι αθώος

Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει μέσα από την φυλακή ότι έχει στα χέρια του νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του

Την αθωότητά του ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται να αποδείξει σε λίγες ημέρες με νέα έγγραφα-ντοκουμέντα που θα δώσει στη δημοσιότητα, ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Η Ελλάδα δεν είναι κυβερνήσιμη χώρα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

«Φιμώνεται η Δημοκρατία» – «Όργανο της κυβέρνησης η ΕΡΤ»
«Φταίνε οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ» – «Φταίνε αυτοί που την διοίκησαν»
«Να κλείσει το άντρο της διαφθοράς» – «Η ΕΡΤ δεν έκλεισε ούτε επί χούντας»
«Μόνο οι βολεμένοι της ΕΡΤ έχουν ψυχή;» – «Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους ανέργους»
«Οι μεγάλες αλλαγές προϋποθέτουν ρήξεις» – «Ο Σαμαράς έκανε το μοιραίο λάθος»

Τα αγαπημένα μας της ΕΡΤ- Οι δέκα τηλεοπτικές σειρές της κρατικής τηλεόρασης που έγραψαν ιστορία [βίντεο]

Η ΕΡΤ, όπως τουλάχιστον την ξέραμε, αποτελεί παρελθόν από την περασμένη Τρίτη κι εμείς θυμόμαστε δέκα σειρές της που «σημάδεψαν» τα παιδικά μας χρόνια.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ (1971 - 1974)

Με τον Στουρναρα θα συνατηθει το απογευμα το νουμερο της EBU...

Θεωρω αναμενομενο να του ριξει ενα χεσιμ@ και να του θυμισει...

Τον πουλο κομμουνια: Εως 25.000 ευρώ η αποζημίωση για τους κηφηνες στην ΕΡΤ... και πολλα τους ειναι

Αυξάνει η κυβέρνηση το ποσό των αποζημιώσεων που θα πάρουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος γράφει σήμερα: «Λοιπόν οι αποζημιώσεις, όπως άλλωστε υποσχέθηκε και ο πρωθυπουργός θα είναι ''γενναιόδωρες'', δηλαδή εγκαταλείφθηκαν οι αρχικές προθέσεις να τους δώσουν από...

Κεδίκογλου σε Τσίπρα: Δεν προσλήφθηκα ποτέ στην ΕΡΤ

Τι απάντηση δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ερώτηση του Τσίπρα «Πώς προσλήφθηκε ο Κεδίκογλου στην ΕΡΤ»

Την δική του απάντηση φέρεται να δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μιλώντας με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο ερώτημα που έθεσε πριν από λίγο στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τον υποτιθέμενο διορισμό του στην ΕΡΤ.

H Ελλη Στάη απαντάει στον Βαρουφάκη

Σε πεδίο πολλαπλών συγκρούσεων έχουν μεταβληθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ελλη Στάη απάντησε με ένα επιθετικό τουίτ στον οικονομολόγο Γιάννη Βαρουφάκη για το αν του είχε απαγορεύσει να μιλήσει για κουρεμα του χρεους στην ΕΡΤ ή όχι.

Γράφει η Ελλη Στάη:

Ομαδικός βιασμός τουρίστριας στη Ρόδο!

Τον ομαδικό βιασμό της από τρεις άγνωστους δράστες στην περιοχή του Φαληρακίου, κατήγγειλε 26χρονη Σουηδέζα τουρίστρια στις διωκτικές αρχές της περιοχής.

Citigroup: Ενισχυμένος ο Σαμαράς από την υπόθεση της ΕΡΤ

Σε ανάλυσή της η αμερικανική τράπεζα αποκαλεί αδύναμους τους κυβερνητικούς εταίρους

Μόνο με την ανάκαμψη της αγοράς ομολόγων θα ξεκινήσει η θετική πορεία της Ελλάδος, σύμφωνα με τη Citigroup, η οποία βλέπει θετικά το κλείσιμο του ελλειμματικού και πολυδάπανου οργανισμού της ΕΡΤ.

Συνεχιζεται η επανασταση στο ραδιομεγαρο της ΕΡΤ

Απο εκει και οι φωτο:

Διεταχθη κατεπείγουσα έρευνα σε βάθος 10ετίας για την ΕΡΤ

Μετά την επιστολή του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα προς την Εισαγγελέα Διαφθοράς να διερευνήσει σε σχέση με την ΕΡΤ την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων ως προς την προμήθεια εξοπλισμού, τις αναθέσεις παραγωγών και τις συμβάσεις έργου για παροχή υπηρεσιών, η κα Ελένη Ράικου έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

Δειτε τι πληρωνουμε στον υπερεθνικιστη της EBU και γιατι ηρθε να στηριξει Τσιπρα και λαμογια ΕΡΤ (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Οπως γραψαμε και χθες ο Βαλονος υπερεθνικιστης, Βελγος κατα τ' αλλα, Jean-Paul Philippot, ερχεται πανικοβλητος στην Ελλαδα για να στηριξει Τσιπρα και λαμογια της ΕΡΤ αφου του ειπαν οτι η Κυβερνηση θα κλεισει την ΕΡΤ. Δειτε τους λογαριασμους που πληρωνουμε στην EBU για να καταλαβετε τον πανικο του:

Ο Νικος Μπατσικουρας δινει το στιγμα του εν οψη συνεδριου ΟΝΝΕΔ

Πολιτικό μανιφέστο για το νέο κοινωνικό στίγμα της ΟΝΝΕΔ έχει αρχίσει να θεωρείται από πολλούς, τόσο σε επίπεδο νεολαίας, όσο και σε επίπεδο κόμματος η τοποθέτηση του Νίκου Μπατσικούρα που κατατέθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΟΝΝΕΔ για τον συνεδριακό διάλογο. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έχοντας γνώση και αντίληψη...

Υποχρέωση της γενιάς μας, η αναδόμηση της Παιδείας

Μιχάλης Κ. Ντιναλέξης
ΟΝΝΕΔ Μεγάλης Βρετανίας

Η Παιδεία είναι ο θεμέλιος λίθος κάθε ελεύθερης κοινωνίας. Η εκπαίδευση γενικότερα είναι το εργαλείο για την διαμόρφωση των κοινωνιών, οι οποίες εν τέλει αντανακλούν το σύστημα εκπαίδευσης που ακολουθούν. Κοινωνίες χωρίς εκπαίδευση ήταν "βαρβαρικές", κοινωνίες με ελλιπή εκπαίδευση ταλανίζονται από ημιμάθεια που προκαλεί πολιτειακές δυσλειτουργίες, ενώ κοινωνίες με υψηλή εκπαίδευση γνωρίζουν πολιτειακή σταθερότητα και ουσιαστική μακροχρόνια πρόοδο.

Ας συνεχισουν την καταληψη της ΕΡΤ τα κομμουνια, γιατι θελω να δω κατι... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ για το κλεισιμο της ΕΡΤ

Για να μην πω εγω οτι η ΝΔ προηγειται με 3 μοναδες και εντονη αυξητικη ταση σε δημοσκοπηση που εγινε μετα το κλεισιμο της ΕΡΤ και πειτε "μαλακι@ς λες επειδη εισαι αρρωστος", ας δουμε τι λεει η δημοσκοπηση του ΕΘΝΟΥΣ, οχι του ΕΤ ΄η της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλα του ΕΘΝΟΥΣ ξαναλεω:

Σαμαράς: Η ΕΡΤ δεν θα ξανανοίξει, όλα τα άλλα τα συζητάμε


Ξεκαθαρίζει σταδιακά το τοπίο εν όψει της συνάντησης των τριών κυβερνητικών εταίρων το απόγευμα της Δευτέρας: Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει ότι ο Πρωθυπουργός είναι έτοιμος να δεχθεί προτάσεις για προσωρινή επαναλειτουργία της κρατικής τηλεόρασης -«για να σταματήσει το μαύρο»- από τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, ωστόσο είναι αποφασισμένος να μην κάνει βήμα πίσω από την απόφασή του να κλείσει την ΕΡΤ.

Aγωγή Μπόμπολα στα δημοσιογραφικά σωματεία για την απαγόρευση έκδοσης εφημερίδων

Με παρέμβασή του στο πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης κατήγγειλε πως ο Φώτης Μπόμπολας κατέθεσε αγωγή εναντίον του διασωματειακού των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης.

Μπραβο στον Σροιτερ που τολμα και λεει το αυτονοητο για την ΕΡΤ... σε αντιθεση με τις αλλες κοτες συναδελφους του

Γιατί τα βάζει με ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ;

Μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο Αντώνης Σρόιτερ εκφράζει την άποψή του για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ παίρνει θέση και για το θέμα της απεργίας στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Financial Times: Ο Σαμαράς είχε δίκιο για το λουκέτο στη «γερασμένη» ΕΡΤ

Υπέρ της απόφασης του Ελληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει στο κλείσιμο της «γηραιάς» ραδιοτηλεόρασης είναι οι Finacial Times καθώς σε άρθρο τους υποστηρίζουν πως δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση για «κλείσει στόματα», αλλά το αποφάσισε μέσω οικονομικών κριτηρίων.

Παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για να φύγει το «μαύρο»

Έντονες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες με φόντο τη συνάντηση των αρχηγών τη Δευτέρα στις 18.00.

Τέλογλου: Ο Σαμαράς έκανε το πρώτο του λάθος, άνοιξε την ΕΡΤ στις δυνάμεις της Αριστεράς

Μέχρι τώρα επαναστάσεις και πραξικοπήματα έθεταν ως στόχο, για να καταλάβουν την εξουσία, τον έλεγχο του ραδιομεγάρου. Ο κ. Α. Σαμαράς -στο πρώτο του μεγάλο λάθος ως πρωθυπουργός- και οι σύμβουλοί του, αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες του ραδιομεγάρου στις δυνάμεις της Aριστεράς, με τέτοιον τρόπο που κανείς άλλος να μην έχει πρόσβαση, γράφει ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλογλου στο protagon.

Εντονη αντίδραση της ΝΔ μετά την ανακοίνωση ότι συνεχίζεται η απεργία στα ΜΜΕ

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η απόφαση των δημοσιογραφικών ενώσεων για συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Πως είπαμε οτι πάει η δημοσκόπηση για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Για δείτε πως εξελίσσεται η δημοσκόπηση για το αν έπρεπε να κλείσει η ΕΡΤ στα ΝΕΑ όπου ψηφίζουν ως επι το πλείστον οι αριστεροί:

Εκδότης του UNFOLLOW απειλεί τον Κρανιδιώτη ότι θα του κόψει ΄η θα του κλ@σει (θα σας γελασω) τ' αρχίδι@ όπου τον βρει!!!

Το μεγαλείο της Δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε το διάλογο:

Επικό: Πακιστανός λάθρο απευθύνει χαιρετισμό στους αγωνιστές δημοσιογράφους στο ραδιομεγαρο της ΕΡΤ!!

Ήταν η φωνή των λάθρο της Αμυγδαλέζας είπε στους παραληρούντες ΣΥΡΙΖΑίους στο προαύλιο της ΕΡΤ... Πληροφορίες ότι το ασήκωτο σακίδιο στην πλάτη του ήταν άδειο ότι μπήκε στην ΕΡΤ, ελέγχονται ως ανακριβείς... Απολαύστε τον:

Αφόρητες πιέσεις σε Βενιζέλο (που το σκέφτεται), να ρίξει τον Σαμαρά, για να σωθούν Γιωργάκης και Παπακωνσταντίνου!!!

Δεν είναι άλλος από τον γνωστό Καρχιμάκη με την Παπανδρεική παρέα του, που θέλουν πάση θυσία να πέσει η κυβέρνηση για να ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι σε βάρος της ίδιας της χώρας αποφάσισαν να παίξουν ορισμένοι επαγγελματίες πολιτικοί, από αυτούς που ο κόσμος βλέπει στο δρόμο και φτύνει. Ένα πολύ ύπουλο σχέδιο το οποίο αν τελικά ευοδωθεί θα έχει πετύχει ένα και μοναδικό σκοπό. Να οδηγήσει την Ελλάδα σε εκλογές οι οποίες στην παρούσα φάση είναι καταστροφικές για την οικονομία. Τις τρέμουν όσοι γνωρίζουν τους αριθμούς και όσοι βλέπουν ότι αν υπάρξει αυτή τη στιγμή πολιτική αστάθεια τότε η επίσημη χρεοκοπία θα είναι γεγονός.

Πάλι ρόμπα έγινε ο ΣΥΡΙΖΑίος ντετέκτιβ της πούτσ@ς στο twitter

Δείτε πως ο φίλος iznogood_gr  ξεφτίλισε  πάλι τον πορνόγερο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Θα τα βρούμε» λένε στο Μαξίμου-Τι θα τους προτείνει ο Σαμαράς για τους "απεγκλωβίσει"

Απομακρύνεται το σενάριο των εκλογών

Τακτικοί συνομιλητές του κ. Σαμαρά διευκρινίζουν ότι δεν ευθύνεται ο πρωθυπουργός για την ένταση και την πόλωση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, η οποία παρ' ολίγον να οδηγήσει σε εκλογές.

ΒΙΝΤΕΟ: Καλά ρε κομμούνια δε βαρεθήκατε να παίρνετε τον πούλο 100 χρόνια τώρα;

Το "Λαέ θυμίσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ/ΕΛΑΣ" έδινε και έπαιρνε έξω απ' το κτήριο της ΕΡΤ... Η πλάκα είναι ότι όλα αυτά τα ρεμπελόσκυλα νομίζουν αυτές τις μέρες πως κάνουν κάτι σπουδαίο...Δείτε βίντεο να γελάσετε:

Όταν χρησιμοποιούν οι μαρξιστές τα παιδιά, είναι συγκινητικό.... Όταν το κάνουν οι άλλοι είναι κακό

Προσφάτως έφαγε κράξιμο η ΧΑ επειδή έκανε μαθήματα ιστορίας σε ελληνόπουλα, ενώ στις περσινές εκλογές την είχαν πέσει στη ΝΔ για το βίντεο με τα παιδιά στην τάξη που ρωτούσαν το δάσκαλό τους γιατί δεν είμαστε στο ευρώ.... Τα δικά τους πάιδιά όμως είναι άλλο πράγμα και οι τίτλοι επικοί:

Ρε Βαγγέλη πλάκα με κάνεις; Έχεις υπογράψει εδώ και 2 χρόνια το κλείσιμο της ΕΡΤ αφού...

Ρε τον Βαγγέλη τον ξεχασιάρη ! Για δείτε λιγάκι ...

Ως Υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος (!) ο κ.Βενιζέλος είχε υπογράψει (στην ειδυλλιακή Λευκάδα), μαζί με την Υπόλοιπη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ...

Ρέμος vs Νότης, Round 3: «Τον Νότη τον είχα για άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε ραντεβού στον Δρόμο 89,8 Fm με έναν πολύ καλό του φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησαν για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η καρδιά μου με πάει εμένα», τα λάθη, αλλά και τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Νότη Σφακιανάκη.

Η Google εντόπισε μαχητικό στο σπίτι του Τάσσου Παπαδόπουλου!

Απίστευτη φωτογραφία! (Δείτε τη στο τέλος)

Διοικητική κύρωση με χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ επέβαλε ο Κύπριος Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Γιάννος Δανιηλίδης, σε αγγλόφωνη κυπριακή εφημερίδα για παραβίαση της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής.