15 Ιουνίου 2013

Η «προίκα» της ΕΡΤ: Οικόπεδα φιλέτα, κτίρια, αποθήκες και αγροτεμάχια αξία άνω των 230 εκ και μηχανήματα αξίας 115 εκ!

Οικόπεδα «φιλέτα» μεγάλης αξίας, κτίρια, ραδιομέγαρα, αποθήκες, μέχρι και γκαράζ και αγροτεμάχια χιλιάδων στρεμμάτων, από την πιο υψηλή κορυφή των ελληνικών βουνών έως την άκρη του Αιγαίου αποτελούν την ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ.

Χοχοχο... Σταμάτησε η μετάδοση της ΕΡΤ από Hotbird

Πολλοί αναγνώστες του enikos.gr ρωτούν να μάθουν γιατί η ΝΕΤ δεν μεταδίδει πρόγραμμα. Διευκρινίζεται ότι τελικά δεν έχει σταματήσει η μετάδοση της ΕΡΤ από την EBU.

Τα ίδια και χειρότερα το ΡΙΚ: Στις 46 χιλιάδες ο μέσος μισθός

Μισθοί, επιδόματα και υπερωρίες είναι τα αγκάθια στο ΡΙΚ, που αντλούν το μεγαλύτερο μέρος της πίτας του προϋπολογισμού του κρατικού καναλιού. Ο μέσος όρος μισθού είναι περίπου 46 χιλιάδες ευρώ ανά εργαζόμενο.

Σύμφωνα με την έκθεση το έλλειμμα της κρατικής ραδιοτηλεόρασης...

Τρόικα: Αναγκαίο το κλείσιμο της ΕΡΤ για να πάρετε τη δόση

Ως αναγκαία μεταρρυθμιστική κίνηση κρίνει η τρόικα τη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να «λύσει τα χέρια» της κυβέρνησης και των εταίρων στο επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με διαρροές στελεχών του υπουργείου Οικονομικών.

Το ήθος του θα λείψει από τη νέα ΕΡΤ: Απίστευτα μπινελίκια από τον «έγκριτο» (φωτο)

Νευράκια είχε το μεσημέρι ο "έγκριτος" Κώστας Βαξεβάνης και την πλήρωσε κάποιος που έκανε το λάθος να του θυμίσει την αμείλικτη αλήθεια: Ότι η εκπομπή του μας στοίχισε 1,5 εκ ευρώ για 2 χρόνια... Το "δεν τα τσέπωσα όλα εγώ αλλά και οι...

Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός

Του Χρήστου Νικολαίδη

Η TV ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον γεγονός. Στη συχνότητα της αγαπημένης μας ΕΡΤ3.
Οι μαυροντυμένοι μαλλιάδες πετάνε έξω από τα γραφεία τους όσους συναδέλφους διαφωνούν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μονόπλευρα ντοκιμαντέρ μόνο για τους... αγώνες του πεζοδρομίου, δημοσιογράφοι με άλλη άποψη αποκλείονται χυδαία από το ζωντανό επαναστατικό πρόγραμμα!

ΦΩΤΟ: Δεν έχουν το θεό τους οι γελοίοι!!

Δείτε τι χρησιμοποιούν οι αλήτες:

127 δημοσιογράφoi της ΕΡΤ κατακεραυνώνουν τη «συνδικαλιστική γυμναστική» των συνεχόμενων απεργειών

Φυσικά η επιστολή είναι του Ιανουαρίου του 2012, αλλά είναι περιγράφει τη συνδικαλΗστική τακτική του Τρίμη της ΕΣΗΕΑ που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ προκειμένου να σταματήσει αυτή η ξεφτίλα των συνεχών απεργειών...

O Mουρούτης ρωτάει τον Καμίνη, αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι μπορούν να βρωμίζουν την Αθήνα και τι κυρώσεις θα τους επιβάλλει

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης απευθύνει ερώτημα, μέσω twitter, στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη για τις αφίσες της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την προσεχή Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Σύνταγμα.

Ήρθε στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος για να γίνει νονά!

​Έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή η Μαρία Μενούνος για να γίνει η νονά της κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεό Πατίτσα... ξέρετε αυτών με το αδήλωτο κότερο... κάτι σαν τον Καμμένο δηλαδή

Να πάει το παλιάμπελο;

Του Στέφανου Κασιμάτη

Μέσα από τον καταιγισμό των δηλώσεων που ξέσπασε από την ώρα που έκλεισε η ΕΡΤ, συγκράτησα μία φράση: «Η απουσία της ΕΡΤ είναι πλήγμα για τη δημοκρατία». Για τη δημοκρατία, αναρωτιέμαι, ή μήπως για όσους ταυτίζουν τη μόνιμη εργασία στο Δημόσιο με τη δημοκρατία; Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό, διότι εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά στην απουσία της ΕΡΤ. Αν δεν κάνω λάθος, η αίσθηση της απουσίας προϋποθέτει το αντίθετό της: την αίσθηση της παρουσίας δηλαδή.

Μάνα και κόρη σκότωσαν τον αστυνομικό στη Θεσπρωτία

Απρόβλεπτη εξέλιξη παρουσίασε η διερεύνηση της δολοφονίας του 37χρονου συνοριακού φρουρού στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας καθώς, εκτός από την 42χρονη κουνιάδα του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας και η… πεθερά του που επίσης συμμετείχε στο φρικτό έγκλημα!

Ο Σαμαράς χτυπιέται με το Νέο Ελληνκό Παρακράτος

Τελικά ο Σαμαράς φαίνεται πιο μάγκας απο όσο περίμενα. Χτυπιέται με το παρακράτος ακόμη και χωρίς τη στήριξη των συγκυβερνώντων.

Το παρακράτος εξελίχθηκε σε κάτι διαφορετικό από εκείνο που ήταν επί εποχής παλατιού, ή χούντας.

Τι λέει ο Καραμανλής για την κίνηση Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ;

Μοναδική φερέγγυα επιλογή για να αντιμετωπίσει η χώρα την κρίση θεωρεί την τρικομματική κυβέρνηση ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Εξ ου και η μεγάλη επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών:

Μουρούτης (στο Twitter): Η ΝΔ σπάει τη μαύρη ομερτά-Ξεκινάμε την ενημέρωση

Μετά τον Νίκο Τσιούτσια, και ο Γιώργος Μουρούτης έστειλε μήνυμα επικοινωνιακής αντεπίθεσης για τη Νέα Δημοκρατία, μέσω του διαδικτύου, για το θέμα της ΕΡΤ:

Τρία κανάλια, τρία ραδιόφωνα και 800 εργαζόμενοι στη νέα ΕΡΤ - Το σχέδιο Σαμαρά και ο στόχος να βγεί "αέρα" τον Ιούλιο

Αναμένεται δήλωση Σαμαρά για τη νέα ΕΡΤ μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα

Την ώρα που συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το λουκέτο στην ΕΡΤ και η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης φαίνεται πως έχει γίνει κομμάτια, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να πάρει πίσω την πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και να ανοίξει την ΕΡΤ.

Ο ΣΚΑΙ αρνείται να παίξει πρόγραμμα για την ΕΡΤ και κατηγορεί τους συνδικαλιστές για «υποδείξεις»

«Ο ΣΚΑΙ θα επανέλθει όταν αποκατασταθεί η ελευθερία στην έκφραση άποψης», τονίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο σταθμός.

«Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος...

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων Κυριακής 16 Ιουνίου 2013

Κυκλοφόρησαν νωρίτερα, για να μη χάσει ο λαός τα κουπόνια. Ποιός χέστηκε για την ενημέρωση; Για τα κουπόνια αγοράζει ο λαός εφημερίδες. Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Ετσι τη θέλουν την ΕΡΤ: Ο Τσίπρας ζήτησε και πήρε φορητό συνεργείο, σκηνοθέτη και παραγωγό στις πασχαλινές διακοπές του!! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Ο κ. Τσίπρας απαίτησε και πήρε από την ΕΡΤ για τις Πασχαλινές του διακοπές φορητό συνεργείο. Μέχρι εδώ καλά.

Από πότε, και σε ποιο κανάλι παγκοσμίως, το φορητό συνεργείο χρειάζεται συνοδεία σκηνοθέτη και τηλεοπτικού παραγωγού;

Μ. Κεφαλογιάννης σε κομμουνιστές της ΕΡΤ: «Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε ο Μ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και εξήγγειλε ότι η νέα ΝΕΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.

Bενιζέλος-Κουβέλης: Μπροστά στον κίνδυνο εξαύλωσης, η κοινή κάθοδος στις εκλογές είναι πιο κοντά από ποτέ

Ο Αντώνης Σαμαράς και το λουκέτο της ΕΡΤ έφερε ακόμη πιο κοντά τους δύο «μικρούς» κυβερνητικούς εταίρους ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Μετά το μέτωπο που άνοιξαν με τη ΝΔ τα δύο μικρά κυβερνητικά κόμματα για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο τώρα η ΕΡΤ λειτουργεί σαν καταλύτης για να αποφασίσουν οι δύο πρόεδροι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης ότι η κοινοβουλευτική επιβίωση εξαρτάται από την κοινή κάθοδο στις εκλογές.

Δεν παλεύεται η μαλακ@α τους: Παίζουν με ντουντούκα το σήμα της ΕΡΤ έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη!

Να συνεχίσει να στηρίζει το αίτημα για άνοιγμα της ΕΡΤ και το δημόσιο χαρακτήρα της καλούν τον κόσμο, οχήματα με ηχογραφημένα μηνύματα.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα οχήματα, έχει βάλει για «σπάσιμο» την ντουντούκα...

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Και εδώ παραμένει μπροστά η ΝΔ (όλη η δημοσκόπηση)

Και στη δημοσκόπηση της Metron Analysis συνεχίζει να προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου (μαύρη στήλη) προηγείται η Νέα Δημοκρατία με...

Δεν υπάρχει τρίτος εύκολος δρόμος

Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Κάθε μέρα που περνά, βλέπω πιο ξεκάθαρα πως οι περισσότεροι από τους συμπολίτες μας αγνοούν κατά κόρον τι σημαίνει ο όρος "επιχειρείν" και ποιοί είναι οι βασικοί κανόνες οι οποίοι διέπουν τη λειτουργία μίας επιχείρησης είτε μικρής είτε μεγάλης.

Αυτό συνεπικουρούμενο από το ότι πολύ μεγάλη μερίδα του ενεργού πληθυσμού της χώρας είτε έχει εργαστεί είτε εργάζεται στο Δημόσιο και στις Δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς είτε εξαρτάται βιοποριστικά με κάποιο τρόπο από αυτό, από τη λειτουργία του οποίου απουσιάζουν παντελώς οι στοιχειώδεις κανόνες σωστής επιχειρηματικής λειτουργίας ,δικαιολογεί τη σύγχυση που επικρατεί στη κοινωνία μας και στη χώρα κατά τη μετάβαση από μια κλειστή οικονομία κρατικά ελεγχόμενη, σε μία ανοικτή ελεύθερη οικονομία η οποία είναι και η μόνη διέξοδος πλέον.

ΦΩΤΟ: Φαντάσου να μην ήταν και "οικολόγοι" οι αριστεροί

Τότε να δεις τι είχε να γίνει:

Να και το βίντεο όπου τα κομμούνια τσιρίζουν «ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»

Τα κομμούνια δεν μας απασχολούν τόσο γιατί δεν αποτελούν κίνδυνο... αυτό που είναι τραγικό είναι οι σοβαροφανείς δημοσιογράφοι και λοιποί που υπερασπίζονται την κατάσταση αυτή... Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: Η Εκτέλεση του Ίωνα Δραγούμη - Εκπομπή Φρέντυ Γερμανού

Δείτε πως ειπώθηκε για πρώτη φορά στην Ελληνική τηλεόραση η ιστορία του Ίωνα Δραγούμη."Εκπομπές που αγάπησα" του αείμνηστου Φρέντυ Γερμανού.Μιλούν οι : Παναγιώτης Κανελόπουλος (πρώην πρωθυπουργός), Δημήτρης Μυράτ (ηθοποιός-ανηψιός Μ.Κοτοπούλη), Μ. Δραγούμης (ανηψιός Δραγούμη), Λευτέρης Γύπαρης (ανηψιός Παύλου Γήπαρη), Αντώνης Χριστοδουλάκης (ένας από τους δολοφόνους του Ι. Δραγούμη) Δείτε το βίντεο..

Δημοσκόπηση Public Issue: Νέα μπάτσα στα παπαγαλάκια με ολική ανατροπή και τη ΝΔ με 2% μπροστά και 57% στην παράσταση νίκης...

Τρέξτε τώρα παπαγάλοι να δικαιολογήσετε πως από 0,5% προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε μπροστά με 2% η ΝΔ. Ενώ όλα τα μικρά κόμματα έμειναν σταθερά στα ποσοστά τους και ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε 0,5%...

Δημοσκόπηση Kappa Research: Πέρασε μπροστά η ΝΔ-Το 40% συμφωνεί με τις δράσεις Σαμαρά

Και κλάμμα τα παπαγαλάκια που χθες μας ζάλισαν με τη δημοσκόπηση του υπαλλήλου του ΣΥΡΙΖΑ της VPRC. Και ενώ χθες οι στόκοι έγραφαν "ανατροπή πολιτικού σκηνικου δείχνει η δημοσκόπηση της VPRC" παρόλο που η διαφορά ήταν η ίδια με τον Απρίλιο και το Μάρτιο, σήμερα κανείς τους δεν θα γράψει ότι η ΝΔ πέρασε μπροστά στη δημοσκόπηση της Kappa Research ενώ στην τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας ήταν πίσω (γιατι έτσι πρεπει να συγκρίνουμε: τις δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρίας και όχι διαφορετικών εταιριών: )

Αντίθετοι με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σενάριο που «ακούγεται» λόγω των γεγονότων στην ΕΡΤ, δηλώνουν οι πολίτες, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Παράλληλα, καλούν τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παραμερίσουν τις διαφορές τους, ενώ χαρακτηρίζουν «λάθος» το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην ΕΡΤ3 εργαζόμενοι και διευθυντές

Ένταση επικράτησε στα γραφεία της διοίκησης της ΕΡΤ3, όταν ομάδα εργαζομένων επιτέθηκε σε διευθυντικά στελέχη. Σύμφωνα με το parousiazw, δύο τεχνικοί και ένας παραγωγός του κρατικού καναλιού όρμησαν στα γραφεία της Αγγελάκη όταν..

Άρθρο Α. Σαμαρά: Δεν μπορείς να κανεις μεταρρυθμίσεις χωρίς να ξεβολευτούν οι βολεμένοι-Ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αβγά

Με άρθρο του στην “Καθημερινή της Κυριακής”, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταγράφει τη δική του θέση για την απόφαση να μπει λουκέτο στην ΕΡΤ με τη σημερινή μορφή της, και να ανοίξει στη συνέχεια κάτω από διαφορετικές προϋποθέσεις.

Ο Ψυχάρης “καλωσορίζει” την κυκλοφορία των εφημερίδων

“Καλημέρα- οι εφημερίδες κυκλοφορούν και έτσι ο καθένας μπορεί να ενημερωθεί χωρίς περιορισμούς. Καλο σαββατοκύριακο”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο “Τύπος της Κυριακής” εξηγεί γιατί κυκλοφόρησε σήμερα με ανυπόγραφα άρθα των δημοσιογράφων του

Στα περίπτερα βρίσκεται από σήμερα ο “Τύπος της Κυριακής”, στο περιθώριο της αναστάτωσης που επικρατεί στον χώρο των ΜΜΕ λόγω του λουκέτου στην ΕΡΤ, και των αντιδράσεων που ακολούθησαν, αλλά και παρά την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να μην κυκλοφορήσουν εφημερίδες.

Η χώρα πρότυπο των πατριωτών του κ@λου: Καμπανάκι για τα νοικοκυριά στην Ισλανδία

Τον κώδωνα του κινδύνου για το χρέος των νοικοκυριών στην Ισλανδία που απειλεί την οικονομία της χώρας, κρούει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τα πρότυπα του Τσίπρα-Φωτιές και χάος στη Βραζιλία: "Πεθαίνουμε απ' την πείνα κι αυτοί χτίζουν στάδια"

Δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Βραζιλία, καθώς κόσμος στη χώρα της «σάμπας» βγήκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί.

Εκατοντάδες άνθρωποι έβαλαν και φωτιές και έβαλαν φωτιές, αντιδρώντας σε ανεργία, αύξηση τιμών και αδιαφορία για τους αστέγους.

ΒΙΝΤΕΟ- Οι "300"... επιστρέφουν

Τον Απρίλιο του 2014 βγαίνει στους κινηματογράφους το "300: Rise of an Empire".

Mετά τη νίκη του στις Θερμοπύλες, ο Ξέρξης έχει στόχο την Αθήνα. Εκεί όμως έχει να αντιμετωπίσει τον Θεμιστοκλή! Θα τα καταφέρει;

ΒΙΝΤΕΟ: Τώρα η επαναστατική ΕΡΤ δίνει και φοροτεχνικές συμβουλές.. με την Δ. Γαλάνη

Η Δήμητρα Γαλάνη έδωσε το "παρών" στο απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ και μιλώντας για την δημόσια τηλεόραση και τον πολιτισμό που προσφέρει κατέληξε "Ποτέ η ΕΡΤ δεν ήταν ωραιότερη απ΄ότι είναι σήμερα" είπε και συνέχισε δίνοντας συμβουλές για το πως μπορούμε να...

ΦΩΤΟ: Καταγγελία ΣΟΚ των ΑΝΕΞΕΛ!!!

Δείτε τι καταγγέλλουν και με αποδείξεις οι Ανεξάρτητοι Έλληνες:

Για μερικά νούμερα δεξιούς: Τι αναδιάρθρωση με ανοικτή ΕΡΤ να κάνεις με τέτοια ποσοστά;

Ψάχνοντας στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. βρήκα μια ανακοίνωση της 25-2-10 με τα αποτελέσματα από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3.

ΙΔΟΎ:

Πήγε κι η Μίκα να κάνει λίγο προπαγάνδα και της την έπεσε το τρολ της δεξιάς

Καλά ρε GVeltsi δεν τη λυπάσαι την ταλαίπωρη τη Μικα Ιατρίδη; Τι τη βαράς:

ΦΩΤΟ: Κόψτε το ρεύμα ρε χαλβάδες δεξιοί να τελειώνουμε

Πάλι μισές δουλειές κάνει η ΝΔ με αποτέλεσμα να χάνει σταδιακά το παιχνίδι... αφού σε κατηγορούν που σε κατηγορούν κοψτους κατευθείαν και το ρεύμα από την πρώτη μέρα για να τελειώνει το παραμύθι... πόσο περισσότερο θα σε κατηγορούσαν; Αφού και τώρα "χούντα" σε λένε...  Δείτε κάτι ξεφτιλίκια με τα λεφτά μας ρε;;; Δείτε πρόγραμμα που έβγαλαν οι επαναστάτες για την αυριανή ΕΡΤ: