17 Ιουνίου 2013

H Κelly Brook έχει με διαφορά το μεγαλύτερο στήθος (ΦΩΤΟ)

Καμπύλες που... σκοτώνουν και μπούστο... ασυγκράτητο! Η Kelly Brook μπορεί να μη διαθέτει κορμί μοντέλου, ωστόσο ο ανδρικός πληθυσμός υποκλίνεται στα προσόντα της, καθώς και οι φωτογράφοι που χαίρονται να φωτογραφίζουν ένα αληθινό θηλυκό! Η 33χρονη Βρετανίδα, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αυτή την περίοδο χαλαρώνει στο Μεξικό, όπου φυσικά δεν περνά απαρατήρητη.

ΒΙΝΤΕΟ: Σε άλλο κόσμο ο πρασινοφρουρός Μεγγρέλης... σε αντίθεση με τους εργαζόμενους που κατάλαβαν οτι την πουτσισ@ν

Καλά ο γκαου επιμένει ότι η απόφαση του δικαστηρίου λέει να ξανανοίξει η ΕΡΤ όπως θέλει αυτός.... αντίθετα είναι εμφανής η παγωμάρα των υπαλλήλων που μάλλον καταλαβαίνουν καλύτερα απο το αφεντικό... Απολαυστε τον:

Τον ήπιαν τα λαμόγια-ΣΤΕ: Κλείνει η ΕΡΤ-Η Κυβέρνηση αποφασίζει τι θα δείχνει μέχρι να ανοίξει το νέο κανάλι

Τα γατάκια, σαν τον Παπαδημούλη, που πανηγυρίζουν, μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι αποφάσισε το ΣΤΕ... για να το κάνουμε λιανά:

1. Το λουκέτο στην ΕΡΤ είναι επίσημο και με δικαστική βούλα

2. (και αυτό ειναι το σπουδαιότερο!)...

ΦΩΤΟ: Ειναι παντως εντυπωσιακο το ποσο γρηγορα ξεχνανε τα κομμουνια... πρεπει να το κοιταξουν με κανα γιατρο

Δεν εξηγειται αλλιως το οτι πιστευουν πως εχουν ελπιδα μετα απο τοσες φαπες που εχουν φαει τα τελευταια 100 χρονια...:

Με βελτιωμένη πρόταση ο Σαμαράς... αλλα με κλειστη ΕΡΤ-Τι ακριβως προτεινει

Με στόχο να αποτραπούν οι εκλογές πραγματοποιείται η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να λυθεί το θέμα που δημιούργησε όλη αυτή την εμπλοκή.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λεμε!! Τα γελια εβαλαν στο Μαξιμου μολις ειδαν φωτο απ' το Συνταγμα! Αλλαξαν γνωμη και παμε σε εκλογες!! ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Ξεκινησε με μια ωρα καθυστερηση η ομιλια του Α. Τσιπρα στο Συνταγμα... Δειτε ποσο πληθος εχει μαζευτει στο Συνταγμα για να κανει την επανασταση:

Ειδήσεις σε τίλους (ανανεώνεται συνεχώς) και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις όπου ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε και ποια πόλη είναι αυτή:

ΦΩΤΟ: "Ντου" της Ελένης Λουκά στο Μέγαρο Μαξίμου

Πανταχού παρούσα η Έλενη Λουκά

Πανταχού παρούσα είναι η Ελένη Λουκά αφού μετά την αιφνιδιαστική εμφάνισή της στο Gay Parade στην Αθήνα αιφνιδιάσε τους πάντες πριν από λίγο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΒΙΝΤΕΟ - Η επίθεση των αστυνομικών σε δημοσιογράφο

Οι Τούρκοι αστυνομικοί όλες αυτές τις ημέρες, έχουν αποδείξει ότι μπορούν πολύ εύκολα να ασκήσουν βία. Αυτό ακριβώς έκαναν και όταν συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Gokhan Bicici.

ΦΩΤΟ: Βουλιαξε το Συνταγμα...

Γιατι κατι μου λεει οτι ο Κουτσουμπας στην Αγ. Παρασκευη θα εχει περισσοτερο κοσμο απ' τον Τσιπρα στο Συνταγμα; Δειτε τη φωτο απο το Συνταγμα που ανεβασε πριν λιγο ο Αδωνις και ειναι τραβηγμενη απο το προαυλιο της Βουλης:

Το ΝΕΡΙΤ έφυγε - Hταν λάθος της Digea -Δεν υπαρχει ονομα για το νεο ΄η τα νεα καναλια

Κατά λάθος η Digea στις 6 το πρωί εξέπεμψε το σήμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης με το λογότυπο ΝΕΡΙΤ. Στη θέση του υπάρχουν τώρα παύλες, ενώ οι μπάρες παραμένουν και οι εκδοχές για τη νέα ονομασία είναι δύο. [Παπαρια μαντολες! Το ονομα του νεου καναλιου θα αποφασιστει απο το εποπτικο συμβουλιο της ΝΕΡΙΤ Α.Ε. οπως εχουμε γραψει εδω και μερες...

Ανεστάλη από τις 18:00 η απεργία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Την αναστολή της απεργίας από τις 6 το απόγευμα, και για 24 ώρες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αποφάσισε το Διασωματειακό Συμβούλιο των Σωματείων των εργαζομένων στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης.

Συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ στο Βερολίνο-Ερχεται ο Σοιμπλε

Στο Βερολίνο θα βρίσκεται στις 3 Ιουλίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει σε Φόρουμ της ΕΕ με αντικείμενο την εξειδίκευση των πολιτικών για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Άδωνις Γεωργιάδης: "Φέρε το φακό εδώ, μη ντρέπεσαι"!

Οι σκηνοθετικές οδηγίες του βουλευτή και η έντονη διαφωνία του με την Πόπη Τσαπανίδου

Αν ο ίδιος θεωρεί ότι έχει κάνει κάποιο λάθος σχετικά με το χαρακτηρισμό "τρωκτικά" για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, ρώτησε η Πόπη Τσαπανίδου τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο βουλευτής απάντησε με το δικό του τρόπο...

Τους χάλασαν τη σούπα και την άκουσαν

Ο γνωστός δημοσιογράφος Κ. Ζούλας έγραψε μια είδηση που δεν έπρεπε να γίνει γνωστή έτσι όπως την έγραψε... εννοείται ότι του την έπεσαν, όπως την έπεσαν και στον Δ. Κοτταρίδη που τους άρχισε επίσης στο δούλεμα και φυσικά οι αγράμματοι αναρωτιόντουσαν στο τέλος γιατί οι γνωστοί δημοσιογράφοι τους έγραψαν στα παπάρια τους. Δείτε όλο το διάλογο και φυσικά την είδηση που τους έτσουξε

Ο Σαμαράς παίρνει το παιχνίδι πάνω του

Του Νίκου Κωνσταντάρα

Η απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να κλείσει την ΕΡΤ είναι σταθμός στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα θα δείξει αν ήταν η κίνηση που σηματοδότησε την αρχή της ανάκαμψης (η οποία δεν μπορεί παρά να είναι μακρόχρονη και επίπονη) ή αν ήταν η τελική απόδειξη ότι οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν. Ο Σαμαράς πήρε πάνω του την ευθύνη να δείξει με τον πιο δραματικό τρόπο στον ελληνικό λαό ότι όλα άλλαξαν, ότι τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, ότι η Ελλάδα της κρίσης απαιτεί ριζοσπαστικά μέτρα, ότι τελείωσαν τα ψέματα.

Διαψευδει ο Παπαδοπουλος οτι εγραψε πως ο Κατσιφαρας τεσταρε τις πρασινοφρουρουδες της ΕΡΤ

«Ο Γιώργος ο Κατσιφάρας, μ’ ένα καμπάρι στο χέρι, στους διαδρόμους της ΕΡΤ το ’84, διάλεγε τις κοπέλες που στέλναν οι βουλευτές για δουλειά» γραφει στο twitter καποιος που παρουσιαζεται σαν το γνωστό δημοσιογράφος και συνθέτη Λευτέρη Παπαδόπουλο, αναφερομενος στην…

ΒΙΝΤΕΟ: Σουργελο Παπαχρηστου

Ο εκφωνητης της γενιας του Πολυτεχνειου μας εξηγει γιατι πρεπει να συνεχισει να παιρνει την αργομισθια του στην ΕΡΤ... Αφου οι καταληψιες της ΕΡΤ τη συγκρινουν με το Πολυτεχνειο, δειτε τον ειδικα οι νεοτεροι για να καταλαβετε το "δραμα" που περασαν τα παιδια στο Πολυτεχνειο:

"Έρχεται η ώρα σου δωσίλογε" ΦΩΤΟ

Για να μάθεις να ειρωνεύεσαι το λαϊκό κίνημα και να απαξιώνεις το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι της ΕΡΤ:

ΒΙΝΤΕΟ: ΄Ολα καλα στη Βραζιλια του Τσιπρα....

Συνεχιζονται τα επεισοδια στη Βραζιλια με αφορμη το κοστος του Μουντιαλ τη στιγμη που πεινανε εκ ανθρωποι. Δειτε το βιντεο:

ΦΩΤΟ: Νηστικια θα συνεχισει η επανασταση

Αν τους παρεις τα σουβλακια  την εχουν κανει ολοι απο την ΕΡΤ:

Μήνυμα στήριξης στον Σαμαρα και από τον πρόεδρο του ΕΛΚ

Στην αποφασιστικότητα και τη γενναιότητα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τη συνέχιση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας αναφέρεται ο πρόεδρος του ΕΛΚ Βίλφριντ Μαρτένς σε σημερινή γραπτή δήλωσή του.

ΝΔ σε ΕΣΗΕΑ: Ο Τρίμης θα στείλει τους δημοσιογράφους που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ στα γκουλάγκ

Σφοδρά πυρά εναντίον του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωση της τον κατηγόρησε, πως «το μόνο που μένει να κάνει, είναι να απειλεί όσους δημοσιογράφους δεν εμφανίζονται με την παντιέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα τους στείλει στα γκουλάγκ».

Αυτό θα ηθελαν να ειναι το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ ! Οι εκπομπές που προτείνουν στο twitterf

Δεκάδες ευφάνταστους τίτλους εκπομπών για το νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ που ήδη εκπέμπει σήμα από δυο κανάλια, προτείνουν οι Ελληνες χρήστες του twitter, προκαλώντας άφθονο γέλιο. Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά tweets με βαση τα οσα βλεπουμε τις τελευταιες μερες στο ραδιομεγαρο της ΕΡΤ:

your face sounds φαμιλιαρ, με τον Αλεξη σε όλους τους ρόλους Ανδρέα #ekpompes_nerit

«Επιτυχια η εκλογη ενος Ευρωβουλευτη απο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ»

Είναι σιγουρότατο, ότι οι πιο «σκληροί» καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, του στενού πυρήνα των συγκροτημάτων του τύπου, γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων και τις τάσεις που υπάρχουν. Έγραψε, λοιπόν, ο πολύ καλά πληροφορημένος «Βηματοδότης»:

Τελος κι απ' τη Wikipedia η ΕΡΤ

Στην ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Βικιπαίδεια γράφει στο λήμμα ΕΡΤ:

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ.) ήταν ο δημόσιος φορέας δικτύων εκπομπών ραδιοφωνίας και τηλεόρασης στην Ελλάδα. Η επωνυμία της ήταν ...

Κλαιει η Ποπαρα επειδη ο λαουτζικος εμαθε πως τσεπωσε 500.000 € μονο σε 2 χρονια απ' την ΕΡΤ... χωρια τα υπολοιπα

Η Πόπη Τσαπανίδου μας πηρε μονο το 2008, 277.831 και το 2009, 257.030 ευρώ...
 
Με “πνίξιμο” στη φωνή της από τη συναισθηματική φόρτιση, η Πόπη Τσαπανίδου ξέσπασε, την ώρα της συζήτησής της με τον Άδωνη Γεωργιάδη στην εκπομπή της “ΣΚΑΪ Τώρα”, σχετικά με τη στοχοποίησή της, οπως λεει η ιδια, λόγω της αμοιβής της από την ΕΡΤ στο παρελθόν και προσπαθησε να μας βγει και απο πανω....

ΕΡΤ: Ποιοι έφαγαν τα περισσότερα-Λιστα με ονοματα και αμοιβες δημοσιογραφων

Ενα οικονομικό έγκλημα διαρκείας σε βάρος της δημόσιας περιουσίας και των Ταμείων της ΕΡΤ, το οποίο συνεχιζόταν παρά την αλλαγή κυβερνήσεων, διοικήσεων και προσώπων, αποκαλύπτεται μέσα από τα 9 συνολικά πορίσματα του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημοσιου. Αυτό που αποδεικνύεται μέσα από τις εκθέσεις ελέγχου είναι ότι το έγκλημα εις βάρος της ΕΡΤ ήταν διακομματικό και διαχρονικό και εξελισσόταν, βεβαίως, με τη συμμετοχή όλων: διοικήσεων, ορισμένων συνδικαλιστών και εργαζομένων, αλλά και των σταρ της ενημέρωσης που λάμβαναν το δικό τους γενναίο μερίδιο από την πίτα.

"Κλεινει" σταδιακα κι η ΕΡΤ στο Facebook (ΦΩΤΟ)

Εδώ και λίγη ώρα, τα προφίλ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόταση, δεν αναφέρουν πια ότι εργάζονται αλλά ότι...

Συνελήφθη ο "δράκος" που βίαζε στο Γαλατσι γυναίκες και μετά τις λήστευε... Μαντεψτε τι ειναι...

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο πάρκο Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος...

ΦΩΤΟ: Η επανασταση θελει το αιφονι της

Δειτε την ειδηση:

Οικονομέας: Τρελαίνομαι όταν βλέπω κάποιους τύπους που έχουν κάνει περιουσίες στην ΕΡΤ, τώρα να θρηνούν

Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησαν σήμερα στην εκπομπή τους «Κοινωνία Ώρα Mega» για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

«Έχουμε 4-5 μέρες να κάνουμε εκπομπή λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ. Να πούμε το αυτονόητο, ότι είμαστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Υπήρχαν πολλές ταχύτητες εργαζομένων στην ΕΡΤ...

Προσπαθεια να ξεκινησει το απόγευμα η ΝΕΡΙΤ-Δεν θα γινει διαγγελμα λεει το Μαξιμου

[Προσπάθεια από την κυβέρνηση να πέσουν οι τόνοι με δοκιμαστική εκπομπή αντι για διαγγελμα του Πρωθυπουργου. Εξαλλου θα ηταν λαθος ενα διαγγελμα πριν τη συναντηση των τριων μιας και θα χρεωναν στον Σαμαρα τις εκλογες. Αντιθετα το πιο λογικο ειναι να ακουσει ο Σαμαρας τι θα πουν οι αλλοι δυο μολις βγουνε εξω και να απαντησει...]

Το νέο σήμα της ΝΕΡΙΤ είναι ήδη στον αέρα της συχνότητας της παλιάς ΕΡΤ και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα - και λίγο πριν...

Kέλλυ Σακάκου: Για σένα απολυμένε του ιδιωτικού τομέα, ούτε συναυλίες ούτε ευαίσθητοι καλλιτέχνες...

Θρυλική μορφή της δημόσιας τηλεόρασης, η Κέλλυ Σακάκου πήρε θέση σε όσα συμβαίνουν με αφορμή την αναστολή λειτουργίας της ΕΡΤ, με μια αναφορά στους απολυμένους του ιδιωτικού τομέα που δεν χαίρουν αντίστοιχης συμπαράστασης με τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ.

Κασιδιάρης: Ευτυχώς που τόσα χρόνια ρίχναμε κλωτσιές στους αναρχικούς Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/317826/kasidiaris-eytyhos-poy-tosa-hronia-rihname-klotsies-stoys-anarhikoys#ixzz2WSmdph9v

Στην Πάτρα, στα εγκαίνια των νέων γραφείων του κόμματος, μιλησαν οι Κασιδιαρης-Παναγιωταρος με τον πρωτο να αναφέρει σύμφωνα με το patrastimes:

Το σχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ: Μαχαίρι στις δαπάνες και τους υπαλλήλους

Περικοπές στις δαπάνες, που για το πρόγραμμα σήμερα αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ, προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο για τη νέα ΕΡΤ, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι και η μείωση της μισθολογικής δαπάνης.

ΣΥΡΙΖΑ London: Mετά την Μπήλιω Τσουκαλά έκαναν πλακάτ και τη Βίκυ Φλέσσα [εικόνα]

Ο τίτλος της εκπομπής της γίνεται σύνθημα και η φωτογραφία της προστίθεται σε πλακάτ κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο Λονδίνο για το λουκέτο στην ΕΡΤ. Οχι δεν πρόκειται πλέον για την Μπήλιω Τσουκαλά αλλά για τη Βίκυ Φλέσσα.

Δένδιας: «Θα καταψηφίσουμε το Δουβλίνο II»

Αποφασισμένη να καταψηφίσει την αναθεώρηση της συμφωνίας Δουβλίνο ΙΙ είναι η Ελλάδα: η συμφωνία προβλέπει ότι αρμόδια για την κρίση των αιτημάτων ασύλου είναι η χώρα πρώτης εισόδου των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ενωση, γεγονός που έχει ως συνέπεια να απελαύνονται στην Ελλάδα οι μη νόμιμοι μετανάστες, όπου και αν συλληφθούν εντός των συνόρων της ΕΕ.

Αρκετά παίξαμε…

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Αν είναι να πάμε σε εκλογές, καλύτερα να πάμε μετά από μια τέτοια σύγκρουση και με τέτοιο δίλημμα για τους Έλληνες.

Από τη μια ο Αντώνης Σαμαράς, ο μεταρρυθμιστής πατριώτης, που τα βάζει με τον σκληρό πυρήνα της παρακμής κι από την άλλη, αραχνιασμένοι, οι διστακτικοί, οι αναβλητικοί. Αυτοί που χορεύουν ψευτοπροοδευτικές καντρίλιες με τους Καλφαγιάννηδες και θα βλέπουν σε λίγο την Βουλή μόνο από το roof garden της Μεγάλης Βρετανίας.

Αδωνις: Δε θέλουμε να πάμε σε εκλογές-Ο Μανιτάκης απέτυχε (video)

«Δε θέλουμε να πάμε σε εκλογές, είναι τεράστιο σφάλμα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και τόνισε: «Για να πάμε σε εκλογές, πρέπει κάποιος να ρίξει την κυβέρνηση. Αυτό θα γραφτεί ότι έριξαν την κυβέρνηση».

Η ουσία του προβλήματος.(Δημόσιο έλλειμμα & χρέος, ισοζύγιο πληρωμών)

 Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Όλοι μας ακούμε καθημερινά πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με λιγότερα γιατί η χώρα μας έχει έλλειμμα στο προϋπολογισμό της, στο Ισοζύγιο πληρωμών της και μαζί με αυτά και ένα τεράστιο σωρευμένο Δημόσιο χρέος.
Ας δούμε λίγο τι ακριβώς είναι αυτοί οι τρεις οικονομικοί όροι όσο πιο απλά γίνεται.

Άδωνις: Η “αντικατάσταση” Σαμαρά συνιστά αποστασία

Την… απόλυτη μοναξιά βίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, καθώς ήταν ο μόνος εκπρόσωπος κόμματος, από τη στιγμή που οι υπόλοιποι πολιτικοί φορείς επέλεξαν να αποσύρουν τους εκπροσώπους τους, πριν από την έναρξη της εκπομπής.

Πρετεντέρης: Γελοιότητα οι εκλογές λόγω ΕΡΤ

Με άρθρο του στα “Νέα” ο Γιάννης Πρετεντέρης χαρακτηρίζει “γελοιότητα” το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα της ΕΡΤ, και επισημαίνει τις βαριές ευθύνες που αναλογούν στους πολιτικούς αρχηγούς, εν αναμονή της αποψινής συνάντησής τους.


H πραγματικη αιτια για την επιθεση Καλφαγιάννη στον Τσεκουρα

Ένα απίστευτο επεισόδιο, όχι μόνον φραστικό, όπως λέγεται, αλλά μετά προπηλακισμών, διημείφθη την Κυριακή το βράδυ στην ΕΡΤ με πρωταγωνιστές το λαμογιο πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον διευθυντή της εφημερίδας «Έθνος», Θανάση Τσεκούρα.

Ετοιμάζει διάγγελμα ο Σαμαράς: "Όποιος θέλει ας με ρίξει"

Κρίσιμες ώρες για την τρικομματική κυβέρνηση

Διάγγελμα είναι πολύ πιθανό να απευθύνει σήμερα το απόγευμα πριν από τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων ο Αντώνης Σαμαράς.

Καλα του 'κανε: Την βίασε ο πατέρας της και τον... αποκεφάλισε!

Ένα 18χρονο κορίτσι αποκεφάλισε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα της, ο οποίος λίγο πριν την είχε βιάσει στο σπίτι τους στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ο πατέρας είχε άλλα τρία παιδιά και...

Τέλος η ΕΡΤ, άρχισε να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ [εικόνα]

Η πρώτη εικόνα του σήματος ΝΕΡΙΤ εμφανίστηκε από το πρωί σε δυο κανάλια, ως ένδειξη σταθμού, πάνω από τις χρωματιστές μπάρες που σημαίνουν ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα διαθέσιμο. Πιθανότατα η εκπομπή γίνεται από την Πάρνηθα.

Δολοφονία "μπατσου" από δραπέτες φυλακών

Τραγωδία τα ξημερώματα στο Δίστομο Βοιωτίας, όπου ένας αστυνομικός έπεσε νεκρός από πυρά κακοποιών .

Το περιστατικό συνέβη κατά στη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, όταν πέντε άτομα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ σε βάρος αστυνομικών που επιχείρησαν να τους ελέγξουν.

Συναυλία ΕΡΤ: Απίστευτα βρισίδια εναντίον Σαμαρά και Άδωνι από τον Κραουνάκη με τη ΜΚΟ που τ΄σεπωσε

Στα πλαίσια της παρέλασης παρανοϊκών στην ΕΡΤ είχαμε και συναυλία του επαναστατημένου Κραουνάκη, ο οποίος με τη ΜΚΟ που έχει φτιάξει επί Σημίτη, τσέπωσε τουλάχιστον 250.000 € επί ΝΔ. Ο Σταμάτης που βγήκε μετά από Χατζιδάκι, ανέβασε ακόμα πιο πολύ το επίπεδο με τις εξής ατάκες:

«Παπανδρέου, Σημίτη, τ’ ακούς; Τα σκ@τά μου να φας…

κ. Παναγιωτόπουλε- @XrPana να χαίρεσαι τη Μαρία Δεναξά- @mdenaxa και τα μπινελίκια της

Θαυμάστε ποιοι άνθρωποι επιπέδου μας ενημερώνουν! Μόλις τους βάλεις μια δύσκολη ερώτηση ή τους θυμίσεις οτι δεν μασάμε το αντισυστημικό προφίλ που παρουσιάζουν γιατί είναι τροχοί του συστήματος που κατηγορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε λένε ή φασίστα ή...:

Και σέρνουν την χώρα σε εκλογές και ζητούν τα ρέστα!

Αν οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν να παρουσιάσουν μία εναλλακτική για το πώς θα γίνουν οι 2.000 απολύσεις που οι ίδιοι έχουν συνυπογράψει, τότε ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να τους βγάλει το καπέλο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν το αριστερό τους ακροατήριο και γι΄ αυτό τορπιλίζουν κάθε μεταρρύθμιση. Δεν διστάζουν για μικροπολιτικούς λόγους να πάνε σε εκλογές, ακόμη κι αν ξέρουν ότι έτσι διαλύεται η χώρα.

Οπισθοχώρηση στην ΕΡΤ σημαίνει τέλος για πολλούς...

Το θέμα τη κυβερνητικής σταθερότητας προέκυψε ως κεραυνός εν αιθρία από την αδέξια στην εκτέλεση, αλλά ενδεχομένως χωρίς άλλη επιλογή, απόφαση του «λουκέτου» στην ΕΡΤ. Αν δεν απολυθούν «χθες» οι 2.700 η κυβέρνηση θα πρέπει να εντοπίσει τον αριθμό αυτό σήμερα από αλλού. Τα περιθώρια των καθυστερήσεων και των ελιγμών προάσπισης των προνομιούχων πελατών από τις κυβερνήσεις της τελευταίας τριετίας φαίνεται πως έχουν εξαντληθεί.

Σοβαρευτείτε καραγκιόζηδες!!! Ελληνικές "πατέντες" στις πλάτες του ΟΠΑΠ για να εξυπηρετηθεί ο Κόκκαλης

Σε θολό τοπίο και χωρίς καμία εγγύηση για την διευθέτηση των προβλημάτων που έχουν ανακύψει προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση της άδειας των Κρατικών Λαχείων και για τη σύμβαση του νέου τεχνολογικού παρόχου του ΟΠΑΠ. Πρόκειται για δύο εξαιρετικά κρίσιμα ζητήματα που απειλούν να τινάξουν κυριολεκτικά στον αέρα την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού, λίγα μόλις 24ωρα μετά το ναυάγιο της ΔΕΠΑ, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται πλέον σε οριακό σημείο.

ΦΩΤΟ: Το σημερινό πρόγραμμα της ΚΝΕΡ(Ι)Τ

Δείτε το:

Φανατικός τηλεθεατής του «Σουλεϊμάν» ο Μπένυ

Κάθε βράδυ γύρω στις 9, όταν οι περιστάσεις το το επιτρέπουν, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποσύρεται στο γραφείο του για να παρακολουθήσει την τουρκική σειρά που κάνει θραύση στην ελληνική τηλεόραση, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής».

Δημοσκόπηση Metrisi: Κι εδώ μπροστά η ΝΔ-Δεν θέλουν πρόωρες εκλογές οι ψηφοφόροι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Τις αλλαγές που επιφέρει στο πολιτικό σκηνικό η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ καταγράφει νέα δημοσκόπηση, στην οποία διαπιστώνεται πως η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων των κομμάτων της κυβέρνησης επιθυμεί να εξαντλήσει η τρικομματική τη θητεία της.

ΝΔ: ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες συντάσσονται με το ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση της ΝΔ για την κίνηση ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρουν τα στελέχη τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Από τη Συγγρού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ελλη Στάη: Αποκάλυψε πόσο μισθό παίρνει το μήνα

Να υποθέσω ότι μιλάει για βασικό μισθό, όπως κάνουν όλοι οι ΔΥ... από κει και πέρα βάζουν υπερωρίες κ.λπ.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να γίνει μία συζήτηση για εξυγίανση της ΕΡΤ με ανοιχτή τη δημόσια τηλεόραση. «Το ζήτημα είναι πώς μπορείς να προσεγγίσεις ένα πρόβλημα με το λιγότερο δυνατό κόστος και με τρόπο ώστε να πείσεις ότι αυτό που κάνεις είναι καλό», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Τραγελαφικές καταστάσεις στην "αυτοδιαχειριζόμενη" εκπομπή της Στάη-"Πρόεδρος" της ΕΡΤ προς το παρόν το λαμόγιο Καλφαγιάννης

Από το απόγευμα της Κυριακής διεξάγονται τραγελαφικά σκηνικά αναφορικά με την απεργία που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ, καθώς εκτός από τα δελτία ειδήσεων, επικρατεί ο κακός χαμός και σε άλλα μέσα, αλλά και στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.