18 Ιουνίου 2013

Ένα σενάριο… (ή γιατί πάμε σε εκλογές)

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται, πολλά υπονοούνται εδώ και μέρες στα ΜΜΕ, στους διαδρόμους και τα κείμενα των αρθρογράφων και αναλυτών.
Γιατί ο πρωθυπουργός στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου έβαλε να υπογράψουν μόνον οι δεξιοί υπουργοί (και ο Στουρνάρας);

Έτσι γουστάρω

Του Γιώργου Αγαλιώτη

Γουστάρω να λέω φωναχτά ότι θέλω και να έχω άποψη ακόμη και για θέματα που ούτε κατά διάνοια κατέχω . Γουστάρω να κατεβαίνω στο δρόμο και να επαναστατώ για πράγματα που δε κατανοώ.Φτιάχνομαι μόνο και μόνο που τους τα ρίχνω μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας.Γουστάρω τον όχλο και το πολιτικό χαβαλέ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata.blogspot.gr

ΦΩΤΟ: Θρησκευτικο θαυμα στη χθεσινη ομιλια Τσιπρα!!!

Δειτε τι σχηματισε ο ιδρωτας στο πουκαμισο του Τσιπρα!!!

Τρατζικ ΒΙΝΤΕΟ!!! Αυτοι οι ηλιθιοι μας ενημερωναν!!!

Δειτε ολα τα φυντανια της ΕΡτ να πανηγυριζουν χθες για την αποφαση του ΣτΕ... Τοσο ασχετοι που τους πηρε ωρες να καταλαβουν οτι απολυθηκαν... Δημοσιογραφοι σου λεει μετα... ουτε μια απλη αποφαση δικαστηριου δεν μπορουν να διαβασουν και να αξιολογησουν... Δειτε τους χθες να θριαμβολογουν και ελπιζουμε σημερα να καταλαβουν επιτελους οτι το παρτυ τελειωσε:

ΦΩΤΟ: Μονο στην Ελλαδα υπαρχει αυτος ο ορος

Και ειδικα στον ΣΥΡΙΖΑ:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τους τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Αντωνη για κανονισε κι αυτο γιατι οι αχρηστοι δεν μπορουν: Τρία υπουργεία παίζουν «τον παπά» με την κατάργηση του Οργανισμού της Κωπαΐδας

Εδώ και περίπου τρία χρόνια δεκάδες ώρες συζητήσεων και συσκέψεων έχουν καταναλωθεί μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων για την κατάργηση ή και συγχώνευση διαφόρων οργανισμών και φορέων που είτε δεν έχουν αντικείμενο είτε υπολειτουργούν επί χρόνια απασχολώντας πολύ περισσότερους εργαζόμενους από όσους απαιτείται.

Η Ρεπούση μιλά για «περισσό λαϊκισμό» του Παπαχελά και αυτός απαντά «αντιλαμβάνομαι τον θυμό της»

Με μια επιστολή που φιλοξενείται σήμερα στην Καθημερινή η Μαρία Ρεπούση απαντά στο άρθρο του Αλέξη Παπαχελά την προηγούμενη Κυριακή για το επίμαχο βιβλίο της Ιστορίας και την αναφορά σε «συνωστισμό». Ο Αλέξης Παπαχελάς ανταπαντά, κάνοντας και μια αναφορά στον Πέτρο Τατσόπουλο και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

Σοκ: Τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων στη Βουλή!

Σοκ έχει προκαλέσει ένας φρικιαστικός τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων τον οποίο κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Γαβαλάς:Πάρτε το κτίριο και αφήστε με-Ο Ρουπακιωτης ολο λεει αλλα δεν κανει ουτε ενα ψεκασμο για τα κουνουπια...

Στο εδώλιο θα καθίσει την Παρασκευή ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Γαβαλάς θεωρεί την γραφειοκρατία υπεύθυνη για το γεγονός ότι δεν έχει τελειώσει η μεταβίβαση του ακινήτου του στο δημόσιο, προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος του. Ανεφερθηκε επισης στις ασχημες συνθηκες στη φυλακη ενω κατηγορησε τον Ρουπακιωτη οτι...

Δεν έγινε δεκτή η τροπολογία του ΚΚΕ-Το κουνελι εκαναν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Μικρη ενταση για την τιμη των οπλων προκλήθηκε πριν λιγο στη Βουλή, όταν ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε εκ μέρους της κυβέρνησης πως δεν θα συζητηθεί η τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ.

Η Αλεκα παραδεχθηκε οτι 50 χρονια λεγαν ψεμματα για τον Καραμανλη! Τη χειροκροτησαν κι οι νεοδημοκρατες

Τι είπε η πρώην γενική γραμματέας και τους ξεσήκωσε

Ακόμα και οι Νεοδημοκράτες ένιωσαν ικανοποίηση πριν από λίγο στη Βουλή με την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στην συνεδρίαση προς τιμήν της μνήμης του Γρηγόρη Λαμπράκη. Εκπλήσσοντας ακόμα και τους γαλάζιους βουλευτές η γραμματέας του ΚΚΕ αθώωσε τον Κ. Καραμανλη και κατέρριψε...

"Μυστική" συνάντηση Αλαφούζου- Βενιζέλου σήμερα στην Ιπποκράτους

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί στις 11.30, έγινε στην Ιπποκράτους μία συνάντηση με πολύ...ζουμί. Ο γνωστός για τα "πράσινα" αισθήματα του (και δεν εννοούμε τον Παναθηναϊκό) Γιάννης Αλαφούζος, κατέβηκε από το πολυτελές τζιπ του με τα φιμέ τζάμια και μπήκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Ποσος κοσμος ειπαμε ηταν στη συγκεντρωση του Τσιπρα;

Για να δουμε τι λεει ο αναρχικος του κ@λου:

Νέες δικευκρινίσεις του ΣτΕ: Helloooouuu! ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι της ΕΡΤ απολύθηκαν στις 11 Ιουνίου-Η ΕΡΤ μπορει να λειτουργησει προσωρινα με νεους υπαλληλους

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΚΟΥΒΕΛΗ

Από το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο δόθηκαν νέες διευκρινίσεις για την επίμαχη προσωρινή διαταγή του κ. Μενουδάκου.

Κατ’ αρχάς επισημάνθηκε ότι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Σιμος Κεδίκογλου θα πρέπει άμεσα να ορίσουν το προσωπικό για την προσωρινή λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Γκρεγκ Λουγκάνις θα το... πάρει το αγόρι- Αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό του

Ενα μεγάλο άλμα ετοιμάζεται να κάνει ο Γκρεγκ Λουγκάνις. Αυτή τη φορά όχι από κάποιο βατήρα, σε μία από τις καταδύσεις που τον έκαναν τον κορυφαίο στο είδος του. Αλλά ένα «άλμα» στον έγγαμο βίο. Ο Ολυμπιονίκης ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του, τον οποίο σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι ντρίμπλες και τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ροναλντινιο σε κινούμενα σχέδια

Έναν διαφορετικό και ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας φανατικός οπαδός των κινουμενων σχεδιων για να εκφράσει τον θαυμασμό του για τους σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βραζιλιας.

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην κυβέρνηση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην κυβέρνηση για την κατάρτιση εναλλακτικών σχεδίων για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση σύμφωνα και με την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Γελαει ο κοσμος με το «Ορφέας -Ερνέστο» του Τσίπρα – Το φαρμακερό σχόλιο του Χωμενίδη

Θύελλα προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η γνωστοποίηση του ονόματος που επέλεξε ο Αλέξης Τσίπρας για τον δευτερότοκο γιο του. Ειρωνεία, χιούμορ, πολιτικές παρατηρήσεις αλλά και σχόλια που δεν κρύβουν την ενόχληση για την κριτική που ασκείται με αυτό τον τρόπο σε αυτή την αυστηρά προσωπική υπόθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά μηνύματα από facebook και twitter.

ΦΩΤΟ: Θεέ μου γιατί έχω τόσο μαλάκ@ς συμπατριώτες!! Λυπήσου μας...

Δείτε τι γράφει ο άλλος, που αυτές τις μέρες είχε φιλοξενηθεί και στο στούντιο της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ

Ο Καλφαγιάννης εκτος απο λαμογιο ειναι και τραμπουκος που βριζει και χαστουκιζει

Καθημερινη η εκτροπη του λαμογιου Καλφαγιαννη (στη φωτο με τον Βενιζελο, οταν ηταν ακομα ΠΑΣΟΚος) που πιαστηκε να κλεβει απο την ΕΡΤ 45.000 ευρω, μεσω επιδοματων για ανυπαρκτα ανηλικα ΄η αναπηρα παιδια και προβλεπεται να ενταθει μετα τη χθεσινη αποφαση που του κλεινει το μαγαζι. Χθες το βραδυ αρχισε να μπινελικωνει δημοσιογραφο...

Ρε Προέδρα, το σκότωσες το «ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ»!

Μην ξεχνιόμαστε! Ο Πρόεδρος πλέον, Πάνος Καμμένος συνεχίζει τα μαθήματα ορθογραφίας:

ΦΩΤΟ: Αυτή είναι η μόνη ΕΡΤ που δεν έκλεισε ο Σαμαρας και δε θα μπορεσει ποτε να κλεισει

Σε πείσμα της απόφασης του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά και του "μαύρου" στις οθόνες υπάρχει μια "ΕΡΤ" που συνεχίζει να "εκπέμπει" και θα συνεχίσει ακόμη και...

Επικο βιντεο: Σε οικογενειακο κλιμα η εκδηλωση Τσιπρα στο Συνταγμα

Σε οικογενειακο κλιμα εγινε η ομιλια του Τσιπρα χθες στο Συνταγμα... ξερετε διαλογοι του στυλ:
Διαδηλωτης απο τη λαοθαλασσα: Αλεξη δυνατα
Τσιπρας απο την εξεδρα: Ενταξει Πετρο
Διαδηλωτης: Αλεξη γερα
Τσιπρας: ΟΚ Κωστα

Μεχρι και καρεκλες για...

Ο Λαζοπουλος απολυει 5 ατομα που εκαναν σταση εργασιας για την ΕΡΤ

...αλλα θα βγει να υπερασπιστει τους απολυμενους της ΕΡΤ!!!

Ο λαζόπουλος ξεσπαθώνει κατά της τρόικας / το πλήθος αλαλάζει / ο λαζόπουλος μιλά για τους ανέργους και δακρύζει on-air / το πλήθος βουρκώνει, ένας κόμπος μέσα σε όλους / ο λαζόπουλος τραγουδά χατζιδάκι / το πλήθος πιάνεται χέρι-χέρι και ονειρεύεται μια θάλασσα πλατιά / ο λαζόπουλος λέει ένα αστείο με την λέξη «κλάνω» / το πλήθος γελά σαν να μην είχε γελάσει ποτέ ξανά / ο λαζόπουλος είναι ο άνθρωπος μας, είναι ο επαναστάτης που δεν μπορέσαμε να γίνουμε εμείς, ο δούρειος ίππος στην καρδιά του συστήματος.

Ιταλία: Παίζουν ρακέτες δίπλα σε νεκρή τουρίστρια!

Μπροστά στην καλοπέραση και τον καυτό ήλιο, δεν υπάρχει χώρος για συμπόνια ή διακριτικότητα… Παρότι λίγα μέτρα από τις χρωματιστές ομπρέλες και την ακτή βρίσκεται καλυμμένο το άψυχο σώμα μιας τουρίστριας, οι λουόμενοι της παραλίας στην περιοχή της Φόρμια, εξακολουθούν να παίζουν ρακέτες και άλλοι να φιλιούνται μακάριοι.

Με πυρετώδεις ρυθμούς ο Σαμαράς ετοιμάζει τη νέα ΕΡΤ

Στα χέρια των κυβερνητικών εταίρων το πλήρες σχέδιο του Σαμαρά-Ποιοι και πόσοι θα προσληφθούν-Πότε θα βγει στον αέρα και τι θα μεταδίδει προσωρινά το κρατικό κανάλι

Με πυρετώδεις ρυθμούς τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Επικρατείας προετοιμάζουν το σχέδιο για την μεταβατική ΕΡΤ κατ' εφαρμογή της προσωρινής διαταγής του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πάγκαλος: Κάφρος ο Τσίπρας – Ο Βενιζέλος πήγε το ΠΑΣΟΚ στο 5%

Βαρείς χαρακτηρισμοί από τον Θόδωρο Πάγκαλο κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι πήγε το κόμμα από το 40% στο 5%, ενώ στη συνέχεια αποκάλεσε τον κ. Τσίπρα «κάφρο» και «αγράμματο».

Χοχοχο, τον ηπιε κι ο Κουβελης: "Δεν μπαίνει σε ψηφοφορία η τροπολογία του ΚΚΕ"

Με τη λαχτάρα φαίνεται πως θα μείνουν οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ που επιθυμούν να υπερψηφίσουν την τροπολογία του ΚΚΕ καθώς όλα δείχνουν ότι η τροπολογία δεν θα μπει σε ψηφοφορία. Κι αυτό γιατί με βάση το άρθρο 73 παρ.3 του Συντάγματος δεν μπορεί να μπει σε ψηφοφορία τροπολογία η οποία...

Στη Σκιάθο ο πρωθυπουργός του Κατάρ με το πλωτό παλάτι του (φωτό)

Τρελά ενθουσιασμένος ο Τζασίμ Αλ Θανί με το ψητό αρνί και το ελαιόλαδο-Έδειξε επιχειρηματικό ενδιαφέρον για το νησί και ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο

Στα χωρικά ύδατα της Σκιάθου εθεάθη το πολυτελές σκάφος «Αλ Μιργκάμπ» του πρωθυπουργού του Κατάρ, Τζασίμ Αλ Θανί, το οποίο αγκυροβόλησε στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.

Ν.Δ: Συμβουλευτείτε τον εργατολογο με το αδηλωτο μυριο πριν μιλήσετε

Σε δηλώσεις του καθηγητή Αλέξη Μητρόπουλου παραπέμπει τον Π. Σκουρλέτη και τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις τοποθετήσεις τους σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΒΙΝΤΕΟ: Ποσο μαλ@κας εισαι ρε Ραπτοπουλε;

Συγκρινει τον Μεγα Αλεξανδρο με τον Σταλιν ο φαλακρος στοκος!! Ρε μαλ@κα σκοτωσε πολιτες Περσες ο Μεγας Αλεξανδρος οπως εκανε ο Σταλιν; Ακουστε τον ηλιθιο:

Κόκκινο πανί για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ οι Βενιζέλος και Κουβέλης

- Οι 2.650 εργαζόμενοι της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα δεν γνωρίζουν αν είναι απολυμένοι ή ακόμα είναι εργαζόμενοι (να στειλουμε το Βενιζελο που πανηγυρισε χθες να τους πει οτι ειναι και επισημα απολυμενοι...)
- Τηλεόραση και ραδιόφωνο λειτουργούν επι 24ωρου βάσεως με δική τους πρωτοβουλία παρά την ανακοίνωση για κλείσιμο της ΕΡΤ
- Ποιά είναι η εικόνα στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση του ΣτΕ μέχρι σήμερα

Στην αρχή ήταν η απορία. Ο τρόπος με τον οποίο ανακοινώνονται οι αποφάσεις της δικαιοσύνης και ειδικά του ΣτΕ είναι πάντα περίπλοκος και δυσνόητος για κάποιον που δεν γνωρίζει και νομικά.

Ιδού γιατί ο «τραμπούκος» Πούτιν θαυμαζεται από πολλους Ελληνες


Πλήθος δημοσιευμάτων πυροδότησε πάλι η πιο αμφιλεγόμενη περσόνα του πλανήτη, έπειτα από τις δηλώσεις στις οποίες προέβη τις προηγούμενες ημέρες ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής ομάδας ράγκμπι New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, σύμφωνα με τις οποίες ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν του έκλεψε το «δαχτυλίδι» του πρωταθλήματος Σούπερ Μπολ του 2004, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του πρώτου στην Ρωσία το 2005.

Ενας εξ αυτων των δυο θα είναι ο νέος υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση

Large ο Σαμαρας... αφου τους εκλεισε την ΕΡΤ τους δινει ενα υφυπουργο για να παιζουν


Έντονο είναι το παρασκήνιο από χθες το βράδυ για το όνομα του νέο υφυπουργού που ανακοίνωσε ο Σαμαράς στο πλαίσιο της πρότασης των εννέα σημείων, ότι θα οριστεί ως υπεύθυνος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και θα συνεργαστεί με το Σίμο Κεδίκογλου που είναι υπεύθυνος στον τομέα της επικοινωνίας.

Δύο είναι τα ονόματα που έπεσαν από χθες...

Το τερματισαν και στο BBC: Ο Γιούρι Γκέλερ ήταν πράκτορας της CIA και εκανε «πνευματικές» επιθέσεις εναντίον της ΕΣΣΔ

Η καριέρα του Γιούρι Γκέλερ ως μέντιουμ και μένταλιστ, φαίνεται πως είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του BBC κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου η CIA είχε χρησιμοποιήσει τον Γκέλερ, προκειμένου να βγάλει εκτός λειτουργίας ένα στρατιωτικό ραντάρ και να επηρεάσει με τις «υπερφυσικές» του δυνατότητες το μυαλό ενός Ρώσου διαπραγματευτή.

Καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε: ΣτΕ: Οριστική απόλυση πυροσβέστη λόγω ηρωίνης και σωφρονιστικού υπαλλήλου λόγω "κοπάνας" μετα απο 4 και 7 χρονια δικαστηριων...

Με τη σφραγίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας, ένας δόκιμος πυροσβέστης και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος παραμένουν εκτός της υπηρεσίας τους, καθώς ο πρώτος συνελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης (0,3 γραμμάρια) και ο δεύτερος να απουσιάζει από την υπηρεσία του.

ΒΙΝΤΕΟ: Υπαλληλοι της ΕΤ3 πανηγυριζουν... επειδη απολυθηκαν

Φανταζομαι μετα που θα διαβασαν την αποφαση και οσα ακουσαν εδω απο τον εργατολογο με το αδηλωτο 1 εκ., θα σκεφτηκαν οτι μαλλον το "ειμαστε μαλ@κες" θα επρεπε να ειναι το τελευταιο τους τραγουδι χθες βραδυ και οχι το "ειμαστε αλανια". Δειτε το βιντεο:

Ο Dijsselbloem προτεινει να μας αφαιρεθουν απ' το χρεος τα 50 δις της ανακεφαλαιοποιησης των τραπεζων

Διπλή παρέμβαση για το ελληνικό χρέος προωθεί για το κρίσιμο Eurogroup της 20ns Ιουνίου ο πρόεδρος του, ο Ολλανδός κ. J. Dijsselbloem.

Σε έγγραφο του με την αναλυτική ατζέντα της συνάντησης τάσσεται ανοικτά υπέρ μιας άμεσης αλλά υπό όρους ανακεφαλαιοποίησης από tον ESM με αναδρομική ισχύ για κράτη που βρίσκονται σε πρόγραμμα στήριξης όπως η Ελλάδα, η οποία σήμερα επιβαρύνει με 50 δισ. ευρώ το χρέος λόγω της χρηματοδότησης προς τις τράπεζες.

Ενταξει ο γιατρός να κλεβει την εφορια, αντε να εχει και 4 αμαξια... αλλα να τα κινει και με λαθραιο πετρέλαιο, με ξεπερναει

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα είχε παρκαρισμένα στο γκαράζ του σπιτιού του γιατρός στο Κιάτο Κορινθίας, ο οποίος πιάστηκε στο «δόκανο» των ελεγκτών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Πελοποννήσου για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που έγινε βρέθηκαν τέσσερα επιβατικά αυτοκίνητα (Αudi A3, Mercedes E270, Mercedes C220 και Nissan Patrol) με πινακίδες Βουλγαρίας, τα οποία δεσμεύθηκαν από το ΣΔΟΕ.
Στο οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι του γιατρού εντοπίστηκαν...

Δεν υπαρχει λεμε!! Δειτε πως θα ονομασει ο Τσιπρας το γιο του!!

Όπως αποκαλύπτει η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Αλέξης Τσίπρας, που την προσεχή Κυριακή "βαφτίζει" (μη φανταστειτε σε εκκλησια κι ετσι... μια υπευθυνη δηλωση θα κανει και αυτο το λεει βαφτιση...) τον γιό του, αποφάσισε να τον ονομάσει...

Φαντασιωνονται εφοδο των ΜΑΤ και εβγαλαν οδηγιες "αμυνας"

Πουθενά στον κόσμο η δημόσια τηλεόραση δεν βρέθηκε στα χέρια των εργαζομένων για επτά ολόκληρες ημέρες, όπως διαβάζουμε στον Μικροπολιτικό.

Προφανώς γνωρίζουν οτι...

Α. Πανουτσος: «Το γκολ που μας έστειλε στον τελικό έπρεπε να μονταριστεί κι ο μοντερ αρνουνταν να κατεβει 2 οροφους!»

«Ήταν το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2004. Στην ΕΡΤ κάναμε το «Πάμε Euro» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας είχε σκοράρει στέλνοντας την Ελλάδα στον τελικό. Τα στιγμιότυπα από το ματς έπρεπε να μονταριστούν και σε 20 λεπτά από το γκολ να έχουμε βγει αέρα για τη σύνδεση με την Πορτογαλία. Περίμενα στο κοντρόλ όταν ο Κάρπετ ήρθε από το μοντάζ. «Δεν προλαβαίνουμε. Από τους τρεις μοντέρ έχει μείνει ο ένας». «Γιατί;».

Δ. Μητρόπουλος: Οι “Τρίμηδες” υπονομεύουν τον κλάδο

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη εξαπολύει ο Δημήτρης Μητρόπουλος με άρθρο του στην τελευταία σελίδα των “Νέων”.
Ο γνωστός δημοσιογράφος με την αιχμηρή πένα, χρησιμοποιεί ως παράδειγμα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με αφορμή την κατάσταση στην ΕΡΤ, και σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:

Ο εργατολογος με το αδηλωτο μυριο για το ΣτΕ: Υιοθέτησε πλήρως τις θέσεις της κυβέρνησης

Ο εργατολογος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος με την ιδιότητα του Καθηγητή Εργατικού Δικαίου, και οχι μ' αυτη του φοροφυγα του 1 εκατομμυριου δολ., την οποια επισης διαθετει, επανεμφανιστηκε στα καναλια μετα απο απουσια μηνων (προκειμενου να ξεχαστει απ' τους ηλιθιους ψηφοφορους το θεμα του) και εξηγεί την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΡΤ....

«Μου την έχουν πέσει δυο νικήτριες της Eurovision», αποκαλύπτει η Παπαρίζου

Για την πέραση που έχει στο αντίθετο φύλο και το πως έχει η πρώτη της γνωριμία με τον Ανδρέα Καψάλη μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε Κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Παταγώδης αποτυχία η χθεσινή συγκέντρωση Τσίπρα στο Σύνταγμα!!

Απαρηγόρητος ήταν ο γνωστός αναρχικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Διαμαντόπουλος. Η εικόνα της συγκέντρωσης ήταν τόσο τραγική που τον έκανε να ψάχνει τον Μπιρσίμ να τους οργανώσει... Δείτε τι έγραψε ο τύπος που είναι βγαλμένος από άλλες εποχές όπου η μάχη δίνονταν με τα πλαστικά σημαιάκια:

ΦΩΤΟ: Μπερδεύτηκαν τα συντρόφια...

Μέχρι και ο Τσίρπας τους φταίει:

Όσο νυχτώνει η πουτ@α μεγαλώνει: Βαθύτατος προβληματισμός στην ΕΡΤ, μετά τους αρχικούς πανηγυρισμούς για την απόφαση του ΣτΕ

[Προβλέπω ότι μέχρι σήμερα το βράδυ μόνο ο Παπαδημούλης θα έχει μείνει να πανηγυρίζει για την απόφαση... Όσο για τον Μπένυ και τον Φώτη: Αυτούς θα τους βάλουμε να πούνε στους λεχρίτες της ΕΡΤ ότι κέρδισαν... μπορούν ν' αρχίσουν από την τύπισσα με το βιολί που δάκρυσε και συγκίνησε όλα τα υπόλοιπα λαμόγια... ]

Οσο περνά η ώρα και αναλύονται οι λεπτομέρειες της απόφασης που εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας για την ΕΡΤ, τόσο πυκνώνουν τα σύννεφα για τους εργαζόμενους του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Τα 3+1, κύρια συμπεράσματα της σύσκεψης των τριών αρχηγών

Αν θελήσουμε σε τρεις γραμμές να αποτυπώσουμε τα συμπεράσματα της σημερινής συνάντησης των τριών πολιτικών αρχηγών, θα μπορούσαμε να πούμε:

1. Πρυτάνευσε η λογική ή κάποιοι είδαν ότι θα ψάχνουν την ψήφο τους.

Διευκρινίσεις απ΄ το ΣτΕ: ΕΡΤ τέλος (ο διαχειριστής μπορεί να τους απολύσει όλους), φτιάξτε γρήγορα την καινούργια

Νέες διευκρινίσεις σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ περί την ΕΡΤ, από τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Κ. Μενουδάκο:

Σύμφωνα με αυτές, η ΕΡΤ θα λειτουργήσει και θα ορισθεί διαχειριστής, ο οποίος θα φέρει τις αρμοδιότητες, που είχε η παλαιά διοίκηση της επιχείρησης.

Ο διαχειριστής μπορεί...

Μεγαλόψυχος ο Σαμαράς: Τους έδωσε ένα ανασχηματισμό αφού τους έκλεισε την ΕΡΤ

Η αρχή ενός επώδυνου συμβιβασμού που απομακρύνει τον κίνδυνο των εκλογών έγινε χθες κατά την διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βοήθησε η απόφαση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Μενουδάκου που στην ουσία νομιμοποιεί τους μέχρι τώρα χειρισμούς του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά.

«Το κόστος εκπομπής που «γυρνάει» στα Βαλκάνια και μιας άλλης που «γυρίζεται» σε… τραπέζι!»

Απάντηση στην parapolitiki.com, δίνει με κείμενο του, το πρώην μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3 Αναστάσιος Καζαντζίδης, ύστερα απ΄όσα γράφτηκαν σε ανυπόγραφο κείμενο του ιστότοπου, όπου «κατηγορείται» για την πολιτική του ιδιότητα (!) και για τη σύντομη θητεία του «στο μαγαζί». Στην ανοικτή επιστολή του, ο κ Καζαντζίδης …