20 Ιουνίου 2013

Βενιζέλος: Εμείς μένουμε στην κυβέρνηση, θέλουμε να μείνει και η ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του πριν την έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η κατάσταση για τη χώρα, την οικονομία και τους πολίτες είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Χαρακτήρισε ατυχή την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να διακόψει τη λειτουργία της ΕΡΤ, παρά τη δεδηλωμένη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ.

ΦΩΤΟ: Και οι στόκοι το χαβά τους! Βλέπουν ακόμα τανκς...

Και γλύφουν τη ΔΗΜΑΡ εννοείται... να δούμε τι θα λένε σε μερικές μέρες πάλι. Δείτε κάτι νουμερα:

Ο Σαμαράς συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο για το μέλλον της κυβέρνησης

Θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει με στήριξη μόνο από το ΠΑΣΟΚ και κυβέρνηση μόνο με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Ανοικτά είναι πλέον όλα τα ενδεχόμενα μετά την υπαναχώρηση του κ. Φώτη Κουβέλη από την χθεσινή συμφωνία που είχε επιτευχθεί στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για την ΕΡΤ.

Εμπλοκή στη συνάντηση των αρχηγών – Εκτάκτως οι υπουργοί στο Μαξίμου-Τις ΚΟ τους ομάδες συγκαλούν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Δηλώσεις Κουβέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από το μέτωπο της σύσκεψης των αρχηγών, αφού πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός κάλεσε τους υπουργούς της κυβέρνησης να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου!

Η υπεράσπιση ενός βροντόσαυρου και ο πολιτισμός!

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
(Φωτο απο το 1998 όταν ο Φαηλος άρπαξε και εκσφενδόνισε μακριά το στεφάνι που είχε καταθέσει στον Αγνωστο Στρατιώτη στην Αθήνα ο τότε Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Νταλάν)

Ο Αλέξης προχθές στο Σύνταγμα έκανε πρωτότυπα πράγματα. Είναι ο πρώτος αρχηγός κόμματος που γιόρτασε την ήττα του, την επέτειο ότι έναν χρόνο πριν ήρθε… δεύτερος. Κατήγγειλε δε τη «φίμωση» της ΕΡΤ, την οποία ως πριν από λίγες μέρες ξεφώνιζε ως «φερέφωνο της κυβέρνησης»!

Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του συνεδρίου


Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

«Για πρώτη φορά μετά το 1944 ένας εκπρόσωπος του ηρωικού ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος βρίσκεται τόσο κοντά στην εξουσία». Δεν το λέω εγώ - προς Θεού! Είναι διαπίστωση που προέρχεται από την εισαγωγή της «πλατφόρμας», την οποία κατέθεσε προς συζήτηση στο πλαίσιο του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η εν λόγω τάση διαπιστώνει, επίσης, ότι «η σοσιαλιστική επανάσταση, όπως κάθε κοινωνική επανάσταση στο παρελθόν, από τη φύση της δεν μπορεί να είναι μια ειρηνική διαδικασία».

Η Samsung πλήρωσε στην Apple 1 εκ. δολλάρια στέλνωντας της 30 κοντεινερ γεμάτα με νομίσματα των 5 cents!

Oι Κορεάτες βρήκαν για μια ακόμη φορά τον τρόπο να κοροϊδέψουν την Apple

Είναι γνωστή η κόντρα των δύο εταιρειών με τη Samsung και Apple να έχουν αρκετές δικαστικές διαμάχες μεταξύ τους.Σε μία από αυτές η Samsung έχασε τη δική και κλήθηκε να πληρώσει στην Apple 1εκ. δολλάρια.

Στο πλευρό του Σαμαρά η Μέρκελ

«Να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και η θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας» ευχήθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος Α. Μέρκελ κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στη Βιέννη, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στις 9:30 η συσκεψη-Γελαει ο κοσμος με τον Κουβελη

Αναβάλλεται για λίγη ώρα η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών. Θα γίνει λίγο μετά τις 9 αφου ο Σαμαρας καθυστερησε να επιστρεψει απ' τη Βιεννη. Ο Βενιζελος ζηταει να τηρηθουν οι δικαστικες αποφασεις, ενω ολα τα λεφτα ειναι ο Κουβελης που εξω λεει πως θελει...

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τους τίτλους που λένε όλη της είδηση και βρείτε την πόλη:

Αμβροσιος: Γιατι να μην κλεισει η ΕΡΤ; Για να μας ειρωνεύονται ασύστολα μερικοί στα πρωϊνάδικα της ΝΕΤ;

_______Κατ' αρχήν θέλω αν διευκρινίσω πως κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα στρατιά ανέργων πονάμε και συμπάσχουμε μαζί με τους! Διότι η απώλεια της εργασίας μας σημαίνει δυστυχία! Διαταράσσει την οικονομική κατάσταση μιάς οικογενείας, οδηγεί σε αδιέξοδα, επιφέρει διχόνοια και γκρίνια μέσα στην οικογένεια, προκαλεί άγχος με όλα όσα αυτό συνεπιφέρει. Έτσι λοιπόν και στην περίπτωση της ΕΡΤ εκφράζουμε την συμπάθειά μας προς όλους, όσοι διέρχονται την δοκιμασία της απολύσεως.

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα σενάρια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Για άλλη μια φορά δέχτηκε επίθεση το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και αιτία.


Η επίθεση προήλθε από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μας κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.

Υπαρχουν και ανθρωποι που παραγουν εργο στην ΕΡΤ: Ο ιππότης του αρχείου της ΕΡΤ

Η ξαφνική περιπέτεια της ΕΡΤ άνοιξε την όρεξη σε πολλούς σχετικά με το ανεκτίμητο Αρχείο της. Κινδυνεύουν άραγε συλλεκτικοί θησαυροί όπως οι σειρές «Οι Πανθέοι», «Αστροφεγγιά», «Λωξάντρα», «Το μινόρε της αυγής», «Μαντάμ Σουσού», «Λούνα Παρκ», «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται», «Αγνωστος Πόλεμος», «Λεμοναδάσος», «Εκείνος και εκείνος» και οι εκπομπές «Αλάτι και Πιπέρι», «Αυτή είναι η ζωή σου», «Ρεπόρτερς»; Δηλαδή τηλεοπτικές δουλειές-διαμάντια, που είναι ουσιαστικά και η μεγάλη παρακαταθήκη της ΕΡΤ;

Μειωμένο το έλλειμμα

Της Δήμητρας Καδδά

Σημαντικά μειωμένο παρουσιάζεται το πρωτογενές έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού και στην δεύτερη ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών για το πρώτο πεντάμηνο του 2013.

Non paper ΣΥΡΙΖΑ: Σύντροφοι, κερδιζουμε από την ΕΡΤ... αλλα δεν κανουμε προταση μομφης γιατι δεν ειναι ωρα για μαλακι@ς

Κερδισμένη θεωρεί ότι έχει βγει η Κουμουνδούρου από το θέμα της ΕΡΤ, όπςω προκύπτει από πολιτική ανάλυση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που περιλαμβάνεται σε non paper.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και ο πρωθυπουργός έχουν υποστεί πολυεπίπεδη ήττα από τις εξελίξεις με επίκεντρο την ΕΡΤ, ενώ τονίζει ότι «το λεγόμενο success story του Αντώνη Σαμαρά ξεφούσκωσε».

Πρόστιμο 613.000 ευρώ στον Τσοχατζόπουλο για αδικαιολόγητο περιουσιακό όφελος

Σε καταλογισμό προστίμου ύψους 613 χιλιάδων ευρώ σε βάρος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου προχώρησε το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά από οικονομικό έλεγχο που διενήργησε.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεπλενουν σπιτια οι πλημμυρες στην Ινδια

Δειτε το βιντεο:

Μείωση της εγκληματικότηας δείχνουν τα στοιχεία

Συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η μείωση στις βασικές κατηγορίες των αδικημάτων και ιδίως στις ανθρωποκτονίες, τις ληστείες και τις κλοπές – διαρρήξεις

Στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας τετραετίας, βρίσκονται αριθμητικά τα στατιστικά στοιχεία των ληστειών και των κλοπών και διαρρήξεων του α’ πενταμήνου του 2013

Την ευχή σου παπα – Φώτη!

Το πιο προνομιούχο επάγγελμα της μεταπολίτευσης ήταν ο κοινοβουλευτικός αριστερός. Διάλεγες ύφος: επαναστάτη, φιλόσοφου, πατερούλη, κακόμοιρου, ό,τι ήθελες.

Κι από περιεχόμενο, ό,τι σου κατέβαινε στην κούτρα! Δεν υπήρχε καμμία περίπτωση να σε καλέσουν να υλοποιήσεις οτιδήποτε, ούτε να κριθείς ποτέ.

Το χρήμα της... αστικής τάξης έπεφτε κανονικά:

Για την ΕΡΤ: Όταν έκλαψε ο Ιονέσκο

Του Άγη Βερούτη

Πριν δυο ημέρες άνοιξε μπροστά μου τον κάδο για τα σκουπίδια ενός σουβλατζίδικου μια κυρία άνω των 70 ετών, και πήρε 2 μισοφαγωμένες πίτες. Στο Μαρούσι. Τις τύλιξε σε μια χαρτοπετσέτα που πήρε από ένα τραπέζι, τις έβαλε προσεκτικά στην τσάντα της, και απομακρύνθηκε κοιτώντας κάτω και αποφεύγοντας τα βλέμματα των περαστικών. Δεν ζήτησε από το σουβλατζή κάτι να φάει. Ντρεπόταν μάλλον. Ήταν καλοπλυμένη και άρα πιθανόν όχι άστεγη. Και αυτή πληρώνει ΕΡΤ €50 το χρόνο. Αν έχει ρεύμα.

ΦΩΤΟ: Αλήθεια ρε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ, τι έγινε με 'κεινη την πρόταση μομφής εναντίον Σαμαρά;

Εύλογο το ερώτημα που τέθηκε στον Παπαδημούλη μετά τις τελευταίες ενέργειες της "χούντας" που μας κυβερνά... Δείτε τι απάντησε:

Αυτο ειναι το μυστικο γκαλοπ που ειδαν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και τρομαξαν... Τι δινει σε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Γι' αυτο βλεπετε τον Σαμαρα ανετο, τους αλλους δυο να σκιζουν τα καλσον τους και τον ΣΥΡΙΖΑ να μην καταθετει ερωτηση μομφης ΄η να μη ζηταει επιμονα εκλογες...

Το γκαλοπ παραδοθηκε στους ενδιαφερομενους το Σαββατο και εγινε σε δειγμα 5.000 ατομων. Εκτος του τι θα ψηφιζατε αν ειχαμε την Κυριακη εκλογες, περιελαμβανε και ερωτημα τι θα ψηφισετε αν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ριξουν την Κυβερνηση...

Στο πρωτο ερωτημα η απαντηση ηταν:

ΦΩΤΟ: Τσουζει ο πουλος στον Τριμη

Ανυπαρκτοι δημοσιογραφοι επιτιθονται εναντιον οσων βαρεθηκαν την επανασταση... Ξυδι κοριτσι μου, ξυδι:

Οι Γερμανοί ετοιμάζονται να μας εγκαταλείψουν... αλλα εμεις θα το καταλαβουμε σε μερικά χρόνια και θα μας φταινε παλι οι συνομωσιες

Η Γερμανία αποτελεί την κινητήριο δύναμη πίσω από την προσπάθεια να δημιουργηθεί μια ζώνη ελευθέρων συναλλαγών μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους Γερμανούς τα οφέλη φαίνεται πως θα είναι πολλά. Διπλασιασμός των εξαγωγών προς ΗΠΑ, 181.000 νέες θέσεις εργασίας και αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος κατά 4,68%.

Γελαει ο Μουρουτης με το αγχος Βαξεβανη... τωρα που οι συμβασεις του ειναι στον εισαγγελεα

Τωρα που οι συμβασεις του με την ΕΡΤ ειναι στον εισαγγελεα και τις ελεγχει, ο Κωστας Βαξεβανης βρηκε παρηγορια στην ανυποστατη φημη που εβγαλε χθες ο ρετσινας Κουρτακης (ο οποιος ως τις 18:30 εγραφε οτι ο Κουβελης δεν παει στη συσκεψη και μολις του ειπαν οτι ειναι ηδη μεσα εγραψε σε μια αποθεωση της δημοσιογραφιας: "κωλοτουμπα Κουβελη που πηγε στη συσκεψη"). Τη φημη αυτη λοιπον, περι απομακρυνσης στενου συνεργατη του Σαμαρα, θα ηθελε ο Βαξεβανης να τη δει να γινεται πραγματικοτητα αλλα ο Σαμαρας δεν θα του κανει τη χαρη (πρωτα θα διωξει τον εαυτον του ο Σαμαρας και μετα τους 3-4 "αδερφους" του) καθως δεν υπαρχει και λογος.

Απο την Αυστρια οπου βρισκεται ο Γ. Μουρουτης, συνοδευοντας τον Σαμαρα στη συνοδο του ΕΛΚ (ειναι επειδη θα τον "διωξει" ντε...), δειτε τι απαντησε στο ζορι του Βαξεβανη:

Λυκούδης: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Ελάχιστα στελέχη της ΔΗΜΑΡ μιλάνε για αποχώρηση

Τη συμφωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων προανήγγειλε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος δήλωσε ότι «νομίζω πως είμαστε κοντά σε συμφωνία», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι είναι ελάχιστα τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ τα οποία τάσσονται υπέρ της αποχώρησης από τη συγκυβέρνηση.

Αθανατη Ελλας! Εβγαλαν μαιμου ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ με την κυκλοφορία, την Πέμπτη, περιοδικού που φέρει τον τίτλο «Ο κόσμος στη Ραδιοτηλεόραση», από άλλη εκδοτική εταιρεία. Θεωρούν πως πρόκειται για πλαστό τεύχος, που κυκλοφορεί με κλεμμένο το λογότυπο και εξώφυλλο την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ψηφιακό ρολόι στην ΕΡΤ για το ποτε θα ξεκινησει παλι... η μασα

Ένα ψηφιακό ρολόι έχει τοποθετηθεί από χθες στην εικόνα του προγράμματος που μεταδίδουν οι εργαζόμενοι ΕΡΤ. Προκειμένου να μετράει τις ώρες που η δημόσια τηλεόραση...

Σαμαράς: "Η Ελλάδα σημειώνει καθημερινά πρόοδο"


Η Ελλάδα έχει διανύσει ένα μακρύ δρόμο, σημειώνοντας πρόοδο κάθε ημέρα, τόνισε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προσερχόμενος το μεσημέρι στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Βιέννη.

Εκθετος ο Κεδικογλου... οφειλει μια απαντηση (δεν θα απαντησει αλλα λεμε τωρα...)

Δυστυχως γι' αυτον τα χαρτια ειναι υπαρκτα και δειχνουν οτι διοριστηκε μονιμος στην ΕΡΤ επι ΠΑΣΟΚ και οχι συμβασιουχος οπως εβαλε να διαρρεουν... Λιγη τσιπα γιατι με τετοια καραγκιοζιλικια ξεφτιλιζετε και τον Σαμαρα που σας εδειξε εμπιστοσυνη ρε ...

Ένας υπουργός όταν τον συκοφαντούν εμφανίζεται, αν μη τι άλλο, και διαψεύδει ευθέως και τεκμηριωμένα τις συκοφαντίες. Όταν είναι εκτεθειμένος – κοινώς και κατά το λαϊκότερον, όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του – επιστρατεύει μεθόδους «υπογείων» και θολώνει τα νερά.  Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο:

ALERT -> "ΑΔΕΡΦΗ"!! Ο Κραουνακης φορτωνει σε φοιτητες το βοθρο εναντιον του Αδωνι...

Δεν ξερω αν ειναι ομοφυλοφιλος ο Σταματης Κραουνακης και δεν με απασχολει καθως δεν εχω προβλημα... "ΑΔΕΡΦΗ", με την εννοια του πουστ@ αντρα,  παντως σιγουρα ειναι και μ' αυτο εχω προβλημα. Το ατομο ειναι τετοια κοτα που δεν εχει τους γεννητικους αδενες να παραδεχθει οτι εκανε μαλακι@ και προσπαθει να τα φορτωσει το βοθρο που εκστομισε δημοσιως, σε ανωνυμους φοιτητες

Δειτε τι εγραψε και τι του απαντησε ο Αδωνις:

Χαρακόπουλος: Δεν σας ψεκάζουμε εμεις... απο μονοι σας εχετε σαλταρει

Χαμός στη Βουλή όταν αναγκάστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης να απαντήσει στα ... περί ψεκασμού

Φαιδρά χαρακτήρισε σήμερα το πρωί από τη Βουλή τα σενάρια περί ψεκασμών του ελληνικού λαού ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για την αντιχαλαζική προστασία ο κ. Χαρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι τα αεροπλάνα της αντιχαλαζικής προστασίας έχουν μόνο σκοπό αυτόν και δεν ψεκάζουν τον κόσμο.

ΦΡΙΚΗ: Ξεπερνα τα 2 δις το σκάνδαλο στο ΙΓΜΕ! Ακομα και τωρα εφαπαξ 150.000! Οσοι μεταταχθηκαν περσι πηραν 80.000 δωρο!

ΑΝΤΩΝΗ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΡΑ!!! Αυτοι θα βγαλουν και θα αξιοποιησουν τους υδατανθρακες που λεει κι ο Πανος;

Έκαναν ό,τι ήθελαν. Μόνο αυτή η φράση μπορεί να περιγράψει όσα αποδεικνύεται ότι γίνονταν επί χρόνια στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών. Τα στοιχεία δείχνουν ότι το ταμείο του ινστιτούτου λειτουργούσε ακόμη και ως παρατράπεζα δανείζοντας τους υπαλλήλους, ενώ κάποιοι έπαιρναν από 'κει εφάπαξ άνω των 140.000 ευρώ.

Συνελήφθη 35χρονος μαριονετα για τρελο χρεος!!!

Ένας 35χρονος Διευθύνων Σύμβουλος ανώνυμης εταιρίας, συνελήφθη στην Αθήνα καθώς χρωστούσε στο Δημόσιο, το αστρονομικό ποσό ύψους...

Και κλαμα τα κομμουνια για τον πουλο στην ΕΣΗΕΑ...

Μας τελειωσε η αγωνιστικη διαθεση στην ΕΣΗΕΑ! Οι δημοσιογραφοι δοκιμασαν για λιγο την επαναστατικη προταση του Τριμη, και αν στη συντριπτικη τους πλειοψηφια αριστεροι, τους ειπαν "ευχαριστουμε, δεν θα παρουμε αλλη επανασταση". Ετσι οι κυβερνητικες δυναμεις...

Αυτοδιαγράφεται η Πιπιλή από την ΕΣΗΕΑ και καταγγέλλει τον Τρίμη

Με επιστολή της στον Δημήτρη Τρίμη, η Φωτεινή Πιπιλή γνωστοποιεί την απόφασή της να αυτοδιαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ, καταγγέλλοντας τις πρακτικές που ακολουθεί στις απεργίες και στις διαγραφές ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών.

Πάγκαλος: «Επανάσταση στην ελληνική γλώσσα θα φέρει ο Τσίπρας αν γίνει πρωθυπουργός

Συνέχισε και την Παρασκευή την κριτική για τα... ελληνικά του Αλέξη Τσίπρα ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος πριν από δύο ημέρες είχε χαρακτηρίσει τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «κάφρο» και «αγράμματο», με αφορμή τα γλωσσικά του ατοπήματα στην ομιλία του στο Σύνταγμα.

Άντε πάλι Ελληναρα σου φεξε! Απαλλάξου από τα χρέη σου... ΕΔΩ και απόλαυσε πιο ήσυχος το καλοκαίρι!!!!


Από σήμερα Πέμπτη 20 Ιούνιου και μέχρι και τις 18 Ιουλίου θα μπορούν οι οφειλέτες να κάνουν αιτήσεις σε εφορίες και τελωνεία για αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών τους προς το Δημόσιο έως και σε 100 δόσεις.Μετά τις 18 Ιουλίου 2013 οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στο Taxisnet.


Ο Παπαγεωργόπουλος από τα Διαβατά: Κι όμως είμαι ακόμα στη φυλακή, 114 μέρες σήμερα

Με νέα ανακοίνωσή του ο έγκλειστος στις φυλακές Διαβατών πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κάνει λόγο για «απόλυτη δικαστική πλάνη».

Ο Παπαγεωργόπουλος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στον δήμο Θεσσαλονίκης. Γράφει στη νέα του επιστολή:

BINTEO-Αδωνις: Προταση μομφης γιατι δεν κανετε; -Παπαδημουλης: Θα αξιολογησουμε, θα εκτιμησουμε, θα δουμε... και τελικα δεν θα καταθεσουμε

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη και τον βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», όταν ο πρώτος καταλόγισε στην κυβέρνηση «εκτός από προχειρότητα» σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ΕΡΤ, «αυταρχισμό και ακροδεξιό τσαμπουκά».

Αυτό είναι το σχέδιο του Σαμαρά για τον ανασχηματισμό

Τι θα προτείνει σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς ο πρωθυπουργός-Τι θα γίνει με Μανιτάκη – Ρουπακιώτη

Συνεχίζονται και σήμερα οι μαραθώνιες διαβουλεύσεις των κυβερνητικών εταίρων τόσο για το θέμα της ΕΡΤ – για το οποίο απομένουν λεπτομέρειες για τη σύσταση του νέου φορέα – όσο και για την λειτουργία της κυβέρνησης. Το θέμα φυσικά της λειτουργίας της κυβέρνησης αφορά κυρίως στον ανασχηματισμός.

Οι διαλογοι της χθεσινής σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών

Το «τρίτο επεισόδιο» για την ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους πολιτικούς αρχηγούς της κυβέρνησης αναμένεται να παρακολουθήσουμε την Πέμπτη στις 20:30.Το δεύτερο «επεισόδιο» που παρακολουθήσαμε χθες, τα είχε όλα…. σασπένς, μυστήριο, αγωνία ,ίντριγκες αλλά και διαλόγους-φωτιά!

Αδωνις Γεωργιάδης: Το μαύρο στην ΕΡΤ ήταν λάθος [βίντεο]

Εκπληξη προκαλεί η τοποθέτηση του Αδωνι Γεωργιάδη πως βρίσκει λάθος την απόφαση να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ. «Το μαύρο δεν μου άρεσε. Το μαύρο ήταν λάθος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Η ΕΡΤ ήταν ο φάρος της κομματοκρατίας

«Η ΕΡΤ ήταν ο φάρος της πελατειακής αντίληψης του συστήματος», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας νωρίτερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA για την κρατική τηλεόραση.

O Ηλίας αποκτα και εκπομπη life style, γιατι η ΧΑ ειναι τροπος ζωης ρε

Η Χρυσή Αυγή φτιάχνει διαδικτυακή τηλεόραση προκειμένου όπως να δώσει «ελεύθερο βήμα στους Ελληνες Εθνικιστές» (για να πουνε τον πονο τους: "μας ψεκαζουν, μας κυνηγανε, μας ζηλευουν" κ.λπ), οπως λέει χαρακτηριστικά».

Η εκπομπή με παρουσιαστή τον βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη θα είναι πολιτική και...

Δωσε γελιο μεγαλε!! Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ): "Και άλλοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, αν χρειαστεί"... Το "αν χριεαστει" τι το ηθελες ρε μεγαλε; Αφου θα χρειαστει σιγουρα...

Την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι όλο το προσωπικό της ΕΡΤ είναι απαραίτητο και αν χρειαστεί θα αυξηθεί, παρουσίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Βούτσης από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, με αποτελεσμα να γελανε ακομα και οι απολυμενοι...

Μουρούτης: Ο Τρίμης αποδοκιμάστηκε στην ΕΣΗΕΑ / Τα αποτελεσματα των εκλογων των δημοσιογραφων

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΣΗΕΑ σχολίασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Τwitter ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και εκ των πλέον στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης.

Η ΕΡΤ "τελείωσε", πάμε γι’ άλλα


Του Αιμίλιου Περδικάρη

Στην αναθεώρηση της προγραμματικής συμφωνίας και τη... μοιρασιά των θέσεων στο νέο κυβερνητικό σχήμα εστιάζεται πλέον η συζήτηση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από τους Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη.

Τι εγινε ρε γατακια; Γιατι σας εκοψε ο Βελγος της EBU;

Ενημερωση: Αποκατασταθηκε το σημα μετα απο ωρες και η δικαιολογια ειναι οτι ειχε πεσει λογω αυξημενη κινησης... στις 6 τα χαραματα ξυπνησαν ολοι οι Ελληνες και ειπαν να ανοιξουν το ιντερνετ να δουν ΕΡΤ. Αυτο...

Μαυρο εριξε στην ΕΡΤ και ο Βελγος προεδρος της EBU που ειχε ερθει την προηγουμενη εβδομαδα και μονο που δεν εβαλε τα κλαματα για τα λαμογια της ΕΡΤ. Προφανως καταλαβε ποια ειναι η νομιμοτητα την οποια επικαλειται και ο Τσιπρας και ξαφνικά σήμερα το πρωί...

Βίντεο: Πέταξε σε γκρεμό την ερωμένη του άνδρα της

Στο Περού ορισμένες γυναίκες λύνουν τα προβλήματά τους με τις εξωσυζυγικές σχέσεις των συζύγων τους με κάπως... άκομψο τρόπο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην πόλη Αrequipa με πρωταγωνίστρια μια απατημένη σύζυγο και την ερωμένη του άνδρα της.

Tετ α τετ Σαμαρά - Μέρκελ σήμερα στη Βιέννη

[Ακουσα καποιο στοκο στο ραδιοφωνο να λεει: "Παει ο Σαμαρας να δωσει αναφορα στη Μερκελ"... μα ρε στοκοι, αν ηταν να της πει μονο αυτο δεν μπορουσε να την παρει τηλεφωνο να της το πει; Τετοιες συναντησεις εχουν και συμβολικο χαρακτηρα ρε χαιβανια...]

Εξαιρετικά πιθανό θεωρείται να συναντηθούν και να συνομιλήσουν σήμερα στη Βιέννη, στο περιθώριο της συνόλου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος η Ανγκελα Μέρκλελ και ο Αντώνης Σαμαράς, στη σκιά των κρίσιμων διεργασιών που συνεχίζονται στην Αθήνα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Το είδαμε κι αυτό: Διαφημιστικό προεκλογικό σποτ των Αλβανών σοσιαλιστών στo MEGA [εικόνες]

Το σοσιαλιστικό κόμμα της Αλβανίας επέλεξε να διαφημίσει το πρόγραμμά του με ειδικά σποτάκια στην ελληνική τηλεόραση και δη στο Μega, προσπαθώντας να προσελκύσει ψηφοφόφους στις επικείμενες κρίσιμες εκλογές της 23ης Ιουνίου.

Εκτός Βουλής Βενιζέλος –Κουβέλης

Μυστικά γκάλοπ «βουλιάζουν» τους κυβερνητικούς εταίρους που «ιδρώνουν» στο πήγαινε-έλα στο Μαξίμου παίζοντας τα ρέστα τους

Μαύρο...και στους κυβερνητικούς εταίρους «ρίχνουν» όπως φαίνεται και οι ψηφοφόροι τους. Μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούν και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο την καθίζηση που έχουν υποστεί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εξαιτίας της τακτικής που ακολουθούν και της στάσης τους στην συγκυβέρνηση, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζονται να μένουν ... εκτός Βουλής.

BINTEO-Tσακωμός στον "αέρα"

Μηπως πρεπει σιγα σιγα να την κανει ο μπαρμπας;

Θα φέρει νέα μέτρα η "μαύρη τρύπα" του ΕΟΠΥΥ; Θα δείξει. Προς το παρόν έφερε κόντρα στον "αέρα" του ΑΝΤ1, μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη και του προέδρου του οργανισμού, Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου.

ΦΩΤΟ: Με τους νεκρούς της Marfin έκανες όμως πλακίτσα μαλακ@ @pitsirikos! Ε, μαλάκ@!!

Δείτε τον αλήτη που αγχώνεται για τους Δημοσίους υπαλλήλους ενώ με τους νεκρούς της Marfin εκανε "χιούμορ" το τσογλάνι:

ΦΩΤΟ-Τσίπρας: Να εφαρμοστεί η νομιμότητα... για τους άλλους όμως κι όχι για μας

Δείτε  καλά την εικόνα αριστερά όπου ο Τσίπρας ζητάει από τον Σαμαρά "να συμβιβαστεί με τη νομιμότητα".... Παρατηρείτε κάτι;

Γελάει ο κόσμος με το νούμερο-Σταμάτης Κραουνάκης: Ξυνή νευρική Τέχνη

Ανδρέας Πετρουλάκης

Το τραγούδι παλιό και αγαπημένο. Ο τίτλος του, «Αδωνις» -ένα δοξασμένο, τα χρόνια του ΄80, Καφέ της Νέας Σμύρνης. Η πρόκληση μεγάλη. Το ίδιο όνομα έχει ένας αρκετά εκτεθειμένος βουλευτής της ΝΔ, εύκολος στόχος. Η νέα καριέρα του τραγουδιού, με πρώτη εκτέλεση μπροστά στο οργισμένο κοινό του Ραδιομέγαρου, προδιαγράφεται σίγουρη. Το πλήθος παραληρεί. Το πάθος μεγάλο. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα θλιβερό. Το ηθικό άστα να πάνε.

Για να δουν οι αριστεράντζες τι σημαίνει χούντα: Ξέμειναν από δακρυγόνα στην Τουρκία

Σύμφωνα με το CNN Turk, λόγω της εκτεταμένης χρήσης των δακρυγόνων στις διαδηλώσεις για το πάρκο Γκεζί, η τουρκική αστυνομία ξέμεινε από αποθέματα. Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες, μετακινούν – σημειώνεται – αποθέματα από περιοχές όπου οι διαδηλώσεις δεν είναι ογκώδεις, στις μεγάλες πόλεις.

Μέχρι σήμερα, αναφέρεται, έχουν χρησιμοποιηθεί...

«Βόμβα» Μπίστη: Είχε προταθεί στον Σαμαρά να κλείσει η ΕΑΣ - Γιατί όχι, μύγες βαράνε!

«Βόμβα» έριξε ο Νίκος Μπίστης αποκαλύπτοντας στον Σκάι ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ήταν μία από τις επιλογές που προτάθηκαν στον Αντώνη Σαμαρά για να γίνουν η... αντι-ΕΡΤ!

Χασάπη γράμματα!

Στα παλιά τα σινεμά ο παράγοντας άνθρωπος έπαιζε σημαντικό ρόλο στον απόλυτο συγχρονισμό των πάντων. Ο μηχανικός κινηματογράφου θα εξασφάλιζε την όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση της ταινίας. Ενίοτε υπήρχαν προβλήματα και κυρίως με τους υπότιτλους. Αυτοί εξαφανιζόντουσαν, προκαλώντας τον εκνευρισμό του κοινού. Οπότε, κάποιος αναλάμβανε να πει το «χασάπη γράμματα»!

Νίκη Σαμαρά! Επίσημα νεκρή η ΕΡΤ... τα υπόλοιπα θα τα βρούν απόψε ΒΙΝΤΕΟ

Κανενας πολιτικός αρχηγός δεν μίλησε για ΕΡΤ που θεωρείται και επισήμως νεκρή...Τόσο ο Μπενυ όσο και ο Κουβέλης μίλησαν γενικά για "δημόσια ραδιοτηλεόραση"

Νέα συνάντηση των τριών κυβερνητικών εταίρων, με κύριο αντικείμενο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της ΕΡΤ -η τρίτη μέσα στην ίδια εβδομάδα- θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ολιγόωρο ταξίδι του στην Βιέννη για να παραστεί στην έκτακτη Σ'υνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.