22 Ιουνίου 2013

ALERT!!! Το τσοκαρο της ΕΡΤ στο Παρίσι μας ενημερώνει: (η «χούντα») θα μας κόψει το ιντερνετ!!! (ΦΩΤΟ)

Τσόκαρο κανονικό, η Θωμαϊς Παπαιωάννου, που το πληρώναμε και μόλις σταματήσαμε να του τα ακουμπάμε για να βγαίνει μια φορά το μήνα να μας λέει για τον Ολαντ ή να θάβει τον Σαρκοζί, άρχισε το παραλήρημα... Σε κρεσεντο ενημερωσης μας αποκαλύπτει από τη Γαλλία, ότι η "χουντα" (δεν το λεει αλλά το εννοεί) μετά την ΕΡΤ θα μας κόψει το ιντενετ...

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (23 Ιουνίου 3013)

Δείτε τα:

Βόμβα Κεφαλογιάννη: Θέλουμε τον Στουρνάρα στη Ν.Δ. αν ...

Τι λέει ο Γραμματέας της Ν.Δ. για την επιστροφή Μαρκόπουλου, Σολδάτου, Καρατζαφέρη

«H EΡΤ δεν μπορεί να είναι η αιτία αλλά η αφορμή» για την απόφαση του Φ. Κουβέλη να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, εκτιμά ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε συνέντευξή του στη "Real News".

Κατέγραψαν απίστευτο περιστατικό στη Βουλή που κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί (video)

Κατέγραψαν απίστευτο περιστατικό στη Βουλή που κανείς δεν περίμενε ότι θα συμβεί (video)

Τουρίστας «έπιασε» με την κάμερά του την πτώση ενός τσολιά που έχασε την ισορροπία του και ανέβασε το βίντεο στο διαδύκτιο.

Τα κομμούνια της ΕΡΤ "μετακομίζουν" στο σπίτι τους

Το Δεύτερο Πρόγραμμα «μετακομίζει» στο Κόκκινο

Την Τρίτη 25/6 και για 24 ώρες οι παραγωγοί του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας παίρνουν θέση στα στούντιο του «105,5 Στο Κόκκινο» και εκπέμπουν το δικό τους πρόγραμμα.

Σαμαράς: Για το «μαύρο» φταίνε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

«Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε με νέα αποφασιστικότητα», δηλώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής και χαρακτηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο «εταίρο πλήρους ευθύνης», σημειώνοντας πως θα πρέπει στο νέο κυβερνητικό σχήμα να αποκτήσει «σημαντικό ρόλο».

Η Αριστερά του Ντόλτσε

Του Στέφανου Κασιμάτη

Δεν ξέρω αν το έδειχναν από την ελληνική τηλεόραση -συγχωρήστε με, αλλά είμαι πολύ σνομπ για να βλέπω ελληνική τηλεόραση. Θεωρώ πολύ πιθανό όμως να έχετε ακούσει για ένα δανέζικο σίριαλ, που λέγεται «Μπόργκεν» και το οποίο εδώ και μερικά χρόνια που προβάλλεται στο εξωτερικό έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία. Με κάποια άλλη ευκαιρία, θα σας πω πως η Δανία, μία χώρα με τον μισό πληθυσμό εν σχέσει με εμάς, κατάφερε να έχει μια τόσο επιτυχημένη παρουσία διεθνώς τα τελευταία χρόνια στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές - είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, παρακαλώ πιστέψτε το. Επί του παρόντος όμως, επιτρέψτε μου να μείνω στο «Μπόργκεν».

Τους κάνει πλάκα ο Μουρούτης...

Έχουν σκυλιάσει να γράφουν οτι ο Σαμαράς έκραξε τον Μουρούτη ή διώχνει τον Μουρούτη κ.λπ. Φυσικά αυτά τα βλέπουν στον ύπνο τους γιατί ο Μουρούτης τους τα χώνει και τους κάνει ρόμπα, οπότε ονειρεύονται απομακρυνσή του... που όμως δυστυχώς γι'αυτούς δεν προβλέπεται καθώς όπως γράψαμε και χθες ο Σμαράς πρώτα θα διώξει τον εαυτόν του και μετά τους 3 που έχει διπλα του για χρόνια (Μουρούτη, Λαζαρίδη, Μπούρα). Δείτε όμως τι γράφει ο Μουρούτης και τους κάνει τούρμπο:

Ανάσα για φορολογούμενους: Καταργούν και ψαλιδίζουν 350 τέλη... Φριξτε με το τι πληρώνουμε χωρις να το καταλαβαίνουμε

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν οι 350 μη ανταποδοτικοί φόροι ή τέλη υπέρ τρίτων που εισπράττονται από υπουργεία και φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος".

Ετσουξε η δημοσκόπηση της Rass, τη ΣΥΡΙΖΑία ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στο Παρίσι… έχασε και τη μάσα οπότε...

“Πραγματικά, στην Ελλάδα του 2013 πιστεύετε ακόμα στις δημοσκοπήσεις, στις μετρήσεις ακροαματικότητας και τηλεθέασης;”, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter η αριστερή Θωμαϊς Παπαϊωάννου.

«Δεν θα την πατήσουμε ξανά, θα συνεννοούμαστε» λέει ο Αντ.Σαμαράς

Μείναμε όρθιοι και συνεχίζουμε με νέα αποφασιστικότητα, δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς, αποκαλώντας τον Ευ.Βενιζέλο «εταίρο πλήρους ευθύνης», λέγοντας ότι πρέπει να αποκτήσει «σημαντικό ρόλο» στο νέο σχήμα.

Συνελήφθη παιδόφιλος στρατιωτικός στην Κω που παρενοχλούσε ανήλικες μέσω Facebook

Στρατιωτικός, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατοχή ναρκωτικών, συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχτές το πρωί στην Κω.

15χρονος και 19χρονος τσιγγάνος έσφαξαν 15χρονο για λόγους «τιμής» και αντιζηλίας

Στα μέσα του Δεκέμβρη του 2012 οι κοινωνία των Μεγάρων είχε συγκλονιστεί από το μακάβριο εύρημα της αστυνομίας, η οποία είχε εντοπίσει κατακρεουργημένο το πτώμα ενός 15χρονου παιδιού, τσιγγάνικης καταγωγής, κοντά στον καταυλισμό όπου διέμενε.

Γελάει ο κόσμος με Στουρνάρα και ΝΔ που νομίζουν ότι τα κομμούνια θα φύγουν απ' την ΕΡΤ!!! "Δεν εγκαταλείπουν την ΕΡΤ οι εργαζόμενοι"

Κατέθεσαν εξώδικο εναντίον του υπουργείου Οικονομικών

Σε γενική συνέλευση προχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους μετά την κίνηση του υπουργείου Οικονομικών να τους καταβάλλει δύο μισθούς -έναντι της αποζημίωσης- ως κίνητρο -ή τελεσίγραφο- για να... εκκενώσουν το ραδιομέγαρο.

Ρομάριο σε Πελέ: «Βούλωσε το στόμα σου- Δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στην Βραζιλία»

Με σκληρά λόγια κατά του διασημότερου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών του Πελέ, για την στάση του να προτρέψει τους εξεγερμένους Βραζιλιάνους να σταματήσουν τις διαδηλώσεις εν όψει του Μουντιάλ του 2014 αναφέρθηκε ένας άλλος μεγάλος αστέρας του ποδοσφαίρου και νυν βουλευτής ο Ρομάριο, ο οποίος τον καλεί να «το βουλώσει».

Αυτό τους μάρανε και όχι ότι τα έχουν κλέψει!! Πρώην διευθυντής Τεχνικών της ΕΡΤ: Εχουμε χρεωθεί στο όνομά μας πανάκριβα μηχανήματα - Πώς μας ζητούν να φύγουμε;

[Μάλλον ήθελε να πει: "Τι να φύγουμε ρε μαλάκ@ς;; Εχουμε χρεωθεί μηχανήματα και τα έχουμε φυγαδύσει εκτός ΕΡΤ στις δευτερες δουλειές που κάνουμε όλοι! Αν φύγουμε θα γίνουμε ρόμπα.."]

Απάντηση στην εντολή του Γιάννη Στουρνάρα προς τους εργαζομένους της ΕΡΤ να εκκενώσουν άμεσα το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής έδωσε ο πρώην Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ Νίκος Μιχαλίτσης, ο οποίος υποστηρίζει πως δεν γίνεται να αποχωρήσουν οι εργαζόμενοι της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, εάν πρώτα δεν ξεχρεωθούν τον αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ εξοπλισμό που έχει ο καθένας χρεωμένο στο όνομά του.

Τα δύο πρόσωπα της Μαρίας Ρεπούση


Φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο του θύματος του σκοταδισμού, χαμένη μεταξύ Iστορίας, ματαιοδοξίας και πολιτικής

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Μαρία Ρεπούση μπήκε στη ζωή μας αναπάντεχα το σωτήριο έτος 2006. Εμφανίστηκε σαν μια νέα «Ζαν ντ’ Αρκ» σε έναν πόλεμο που έφερε κοινά στοιχεία με εκείνον των ταυτοτήτων. Η αιτία ήταν ότι η νυν βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, με την ιδιότητα τότε της αναπληρώτριας καθηγήτριας Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, υπήρξε η επιστημονική υπεύθυνη για τη συγγραφή του βιβλίου Ιστορίας της Στ΄ Δημοτικού, το οποίο παρουσιάστηκε επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου.

Εν αναμονή συρρίκνωσης σπατάλης

του Άγη ΒΕΡΟΥΤΗ

Όλα τα δεδομένα αλλάζουν με αφορμή το αντιρατσιστικό αρχικά, και έπειτα την ΕΡΤ.

Η τροχιά εκλογών είναι ορατή πλέον. Το παρακράτος σπρώχνει προς εκτροχιασμό για την έστω και Πύρρεια νίκη του απέναντι στην κοινωνία. Ανθισταται σθεναρά σε οποιαδήποτε συρρίκνωσή του.

Ανεύθυνος ηγετίσκος της Αριστεράς των συντεχνιών

Στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της ΔΗΜΑΡ θα είναι ανάλογο του μεταρρυθμιστικού της εργού, δηλαδή μηδενικό.

Τα ψέματα κάποτε τελειώνουν. Το 2014 ολοκληρώνεται το πρόγραμμα χρηματοδοτικής στήριξης της Ελλάδας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Χώρα θα πρέπει είτε να έχει επιτύχει μέχρι τότε πρωτογενή πλεονάσματα που θα της επιτρέπουν να βγει στις αγορές για να δανειστεί είτε να ελπίζει σε νέα πακέτα στήριξης για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Τρέλανε κόσμο το Su-35 στην αεροπορική έκθεση στο Le Bourget της Γαλλίας

Δειτε το βιντεο:

Χωμενίδης: Η ΔΗΜΑΡ ήθελε να είναι «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ»

Την εμπειρία του από την θητεία του σαν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στη ΔΗΜΑΡ καταθέτει ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος σε κείμενο του κατηγορεί την ΔΗΜΑΡ πως θέλησε να είναι «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ», καθώς και για «επαγγελματίες» πολιτικούς που δραστηριοποιήθηκαν στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Το μεγάλο παζάρι - Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από την κυβέρνηση

Την Δευτέρα ή την Τρίτη αναμένεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς να προχωρήσει στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, η οποία θα στελεχωθεί όπως όλα δείχνουν με αναλογία 2 προς 1, δηλαδή δύο στελέχη της Ν.Δ. για κάθε ένα του ΠΑΣΟΚ.

Τα αποτσίγαρα του Κουβέλη

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μετά το τέλος της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκαν εκτάκτως από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για να τους ενημερώσει για το αποτέλεσμα αλλά και να τους ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις του.

Δημοσκόπηση RASS: Διατηρεί το προβάδισμα η ΝΔ-Εξαφανιζονται ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Το μεγάλο πολιτικό και… εκλογικό πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, καταγράφει δημοσκόπηση της Rass για τον “Τύπο της Κυριακής”, στην οποία η Νέα Δημοκρατία διατηρεί προβάδισμα 1,1% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

"ΑΓΓΕΛΙΑ" ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ... ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ! Αυτό είναι το μειλ!

Ωραίο σύστημα... απογραφής "ροζ" παιδιών στο Δημόσιο εμπνεύστηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ βγάζοντας "mail-αγγελία" για αποσπάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ MAIL-ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ!

Η αναμενόμενη απάντηση ΠΟΣΠΕΡΤ σε Στουρνάρα: Πάρε τα τρια μας...

Aρνούνται να υπακούσουν στην εντολή του Γιάννη Στουρνάρα και να εκκενώσουν το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ. «Μολών λαβέ» είναι η απάντηση που δίνει στον υπουργό Οικονομικών η ΠΟΣΠΕΡΤ τονίζοντας ότι θα συνεχίσει τον αγώνα και ότι δεν θα τρομοκρατηθεί από τη δικομματική πλέον κυβέρνηση.