25 Ιουνίου 2013

BINTEO: Γυμνόστηθες FEMEN πηδάνε πάνω στο αυτοκίνητο του Πρωθυπουργού της Τυνησίας

Δείτε το:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα μαγικά της Σαράποβα με τη μπάλα

Αν η Μαρία Σαράποβα δεν είχε γίνει τενίστρια και μάλιστα μια από τις καλύτερες στον κόσμο, θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο. Θα το διαπιστώσετε στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Στους ισχυρούς του Champions League ο ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία Φενέρ, Μπεσίκτας

H καλύτερη είδηση για τον ΠΑΟΚ, ήρθε ούτε από το στόμα του Χουμπ Στέφενς, ούτε του Ιβάν Σαββίδη, ούτε είναι η απόκτηση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Τα ευχάριστα ήρθα από τη Νιόν κι από την τιμωρία των Φενέρμπαξε, Μπεσίκτας που στέλνει τον Δικέφαλο στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η λύσσα του ΣΥΡΙΖΑ για τον Άδωνι τον κάνει ΗΔΗ επιτυχημένο ...

ΔΕΝ έχει ξαναγίνει !!! ΄Εβγαλαν ανακοινωση εναντιον Υπουργου πριν κανει οτιδηποτε!!!
Ολόκληρη η Αξ. Αντιπολίτευση να επιτίθεται σε ένα υπουργό που ακόμα καλά καλά δεν κάθισε στην καρέκλα του Υπουργείου του...

Η επιλογή του  Άδωνι Γεωργιάδη στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας έχει κάνει τον  ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει "αφρούς"...

Αντώνης Σαμαράς: Ένας χρόνος στην Πρωθυπουργία, δείτε τι έλεγε

Δείτε τι έλεγε:

ΦΩΤΟ: Τσιλιμπουρδισε ο Κουβελης αλλα τελικα επεστρεψε σπιτι

Και στις συνιστωσες που ειχε εγκαταλειψει παροδικα:

Η μεγάλη έκπληξη με το “καλημέρα” από τον Κυριάκο


Η έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σκόρπισε… τρόμο στο δημόσιο, καθώς είαι γνωστές οι θέσεις του νέου Υπουργού για την αναγκαιότητα απολύσεων στον δημόσιο τομέα, προκειμένου να καταστεί περισσότερο λειτουργικός και αποτελεσματικός.

Ειδησεις σε τιτλους

Διαβαστε τις ειδησεις που ο τιτλος τα λεει ολα:

Για να προετοιμαζεστε για το τι μας ερχεται απο Ασια: Δείτε συγκλονιστικές φωτογραφίες με θέμα τον υπερπληθυσμό

Συλλογή εικόνων από το Reuters από τις παραλίες μέχρι το μετρό, από τα εμπορικά κέντρα μέχρι τους δρόμους

Είναι τελικά πρόβλημα διεθνούς εμβέλειας ο υπερπληθυσμός; Ποιος είναι ο παγκόσμιος πληθυσμός μέχρι σήμερα και ποιος μπορεί να φανταστεί ποιο ποσό θα φτάσει το 2100;

Αντε παλι με τις συνωμοσίες! Βίντεο δείχνει μία φιγούρα του Michael Jackson να βγαίνει από το ιατροδικαστικό αυτοκίνητο!

Σενάρια πως ο θάνατος του μεγάλου ποπ-σταρ ήταν σκηνοθετημένος!

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ακόμα ζωντανός και ότι ο θάνατος του σκηνοθετήθηκε για να ξεφύγει από τα προβλήματα που τον βασάνιζαν.

Αστρολογικη αναλυση της ερωτικης ζωης του εγκριτου

Δύο Ταύροι μαζί, αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ξεχωριστά ζευγάρια που χαίρεται κανείς να απολαμβάνει

Σύσκεψη με τους ψαρακες στο Μαξίμου

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους υπουργούς...

Έστειλε μήνυμα ο Σαμαράς στον Βενιζέλο!

Τράβηξε σαφείς διαχωριστικές γραμμές ο πρωθυπουργός στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο

Μόλις τελείωσαν τα χαμόγελα από την ορκωμοσία και ακολούθησε το υπουργικό συμβούλιο, ο Αντώνης Σαμαράς φρόντισε να χαράξει τις διαχωριστικές γραμμές της νέας κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού οι δημοσιογράφοι αποχώρησαν από την αίθουσα...

Δημοσκόπηση Οικ. Παν/μιου Αθηνων: Μπροστά η ΝΔ, ανοίγει ξανά την ψαλίδα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη στην πρόθεση ψήφου στην Αττικη, βρέθηκε η Νέα Δημοκρατία, με ποσοστό 23,8 σύμφωνα με δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία και παρουσιάστηκε σε εκπομπή του EXTRA.

Στο Μαξίμου εκπρόσωποι της Vodafone και της Wind πριν ανακοινώσουν τη σύσταση κοινής εταιρείας

Με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης εκπρόσωποι των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας Vodafone και Wind Hellas προκειμένου να την ενημερώσουν για την απόφασή τους να συστήσουν κοινή εταιρεία που θα διαχειρίζεται το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Η κλαψα οσων αποχωρησαν

Αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ξεκίνησε η αλλαγή «φρουράς» στα υπουργεία.

Οι απερχόμενοι υπουργοί και υφυπουργοί της Δημοκρατικής Αριστεράς παρέδωσαν τα χαρτοφυλάκιά τους με αιχμές αλλά και έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Το τρομακτικό βίντεο με το καροτσακι που σκοτωσε τη γυναίκα

Τραγικά άτυχη στάθηκε μία γυναίκα σε σούπερ μάρκετ στη Σανγκάη, η οποία έχασε τη ζωή της όταν την χτύπησε ένα καρότσι. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που την εκσφενδόνισε σε απόσταση 6-7 μέτρων και η 60χρονη υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα.

Ξεχνανε οτι η ΕΡΤ θα ξαναοιξει: Περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ, λενε οι Καλφαγιαννηδες οτι θα κοστίσει το κλείσιμο της ΕΡΤ

«Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ και οποιοσδήποτε έωλος κυβερνητικός σχεδιασμός για τη συνέχεια δημιουργεί αυτήν τη στιγμή στα κρατικά ταμεία ένα επιπλέον χρέος που ξεπερνά με μέτριους υπολογισμούς τα 300 εκατ. ευρώ και ίσως πλησιάσει και το μισό δισ. ευρώ» τόνισαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

ΒΙΝΤΕΟ - Οι διακοπές του Ίθαν Χοκ στην Πύλο

Ο Ethan Hawke λατρεύει την Ελλάδα και με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "Πριν από τα μεσάνυχτα" επέστρεψε στο μέρος που αγαπά, την Πύλο, όπως ήδη σας έχουμε αναφέρει απο την πρoηγούμενη Παρασκευή.

Πλανήτες με τριπλό ηλιοβασίλεμα προσφέρονται για μετακόμιση

Η διαπλανητική αγορά ακινήτων μόλις εμπλουτίστηκε με τρεις «κατοικήσιμους» πλανήτες που ανακαλύφθηκαν σε ένα ασυνήθιστο σύστημα που περιλαμβάνει τρία άστρα.

Οι τρεις νέες «υπερ-Γαίες», πλανήτες με μάζα λίγο μεγαλύτερη από της Γης, ανακαλύφθηκαν στη λεγόμενη κατοικήσιμη ζώνη του τριπλού συστήματος Gliese 667C, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 22 ετών φωτός, στην κατεύθυνση του αστερισμού του Σκορπιού.

Άγρια δολοφονία διάσημου ομογενή στον Καναδά από το γιο του

Ο 86χρονος Τόνι Κουλάκης υπήρξε ιδρυτής του περίφημου εστιατόριου «Κόσμος» στο Μόντρεαλ, που σέρβιρε τα πιο πλούσια σε θερμίδες πρωινά από το 1967

Νεκρός με πολλές με μαχαιριές βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ, ο διάσημος Έλληνας εστιάτορας, Τόνι Κουλάκης.

Επειδη αυτοι ειναι υπαλληλοι, νομιζουν οτι ολοι ειναι σαν τα μουτρα τους

Και φυσικα γινονται ρομπα μιας και αυτοι κανουν οτι κατηγορουν:

Μιλησε κι ο Μπενυ στο υπουργικο συμβουλιο αλλα τον εκοψαν απ' την ΤιΒι

[Μολις τελειωσε ο Σαμαρας πεταχτηκε ο Μπενυ να πει: "να πω κι εγω κατι"... ο Σαμαρας του ειπε "δεν τελειωσα, θα συνεχισω"... εβηξε 2-3 φορες και επεσε μαυρο στην οθονη...]

Με τη φράση «προσυπογράφω πλήρως τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός» ξεκίνησε τη δική του παρέμβαση στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Δεν ειναι η Δημοκρατια, είναι η «ιερή αγελάδα», ηλιθιε

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Αυτές τις μέρες ακούγαμε από διάφορους να λένε ότι «δεν είναι η ΕΡΤ· είναι η Δημοκρατία, ανόητε». Εξ όσων διεμείφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών όλοι καταλάβαμε ότι δεν ήταν η Δημοκρατία. Δεν ήταν καν η ΕΡΤ που έλεγαν οι άλλοι. Διότι αυτά συμφωνήθηκαν: και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση θα ξεκινούσε να εκπέμπει άμεσα και το νέο νομοθετικό πλαίσιο θα περνούσε από τη Βουλή.

Γαλλία: Τέρμα η λέξη "Μητέρα" και "Πατέρας" από τον Σεπτέμβριο στα δημοτικά σχολεία

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται.

Ο Μέγας Αλέξανδρος και οι πετρελαιοπηγές

Aπό την Α. Μπαρούνη, π. Υφηγητή Γεωλογίας ΕΜΠ

Αρχαίοι Ελληνες συγγραφείς οι οποίοι περιέγραψαν την εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου τον 4ο π.Χ. αιώνα αναφέρουν πηγές πετρελαίου στις νότιες ακτές της Κασπίας θαλάσσης και τις όχθες του ποταμού Οχους.

Οσοι γκρινιαζουν, ονειρευονται αυτο

Επειδη πολλοι γκρινιαζουν για τα προσωπα που στελεχωνουν τη νεα Κυβερνηση, να τους θυμισουμε οτι μαλλον αυτη θα ηταν καλυτερη Κυβερνηση, αλλα στη ζωη δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα:

Να γιατι δεν θα παει να μιλησει ο Τσιπρας στους απολυμενους της "ΚΑΤΣΕΛΗΣ"

Ο λογος ειναι απλος:

Γελαει ο κοσμος με την πολιτικη αναλυση του υπερατλαντικου ΣΥΡΙΖΑιου δημοσιογραφου

Μιλαμε για ογκολιθο της δημοσιογραφιας με αναλυσεις ξυραφι:

Το παρασκήνιο της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι της Τρίτης η ορκωμοσία των 27 υπουργών, υφυπουργών και αναπληρωτών που είτε πρωτομπήκαν είτε άλλαξαν χαρτοφυλάκιο στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα. Χειραψίες, φιλιά, εντυπωσιακά φορέματα και όλο το backstage της σημερινής ορκωμοσίας.

Γερμανία: Η Ελλάδα έκανε την μισή διαδρομή στον Μαραθώνιο αλλά έχει ακόμη δρόμο

Με τον μαραθώνιο συγκρίνει την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Τέο Βάιγκελ, ο οποίος σημειώνει πως η χώρα έχει κάνει τη μισή διαδρομή και πλέον φαίνεται «φως στην άκρη του τούνελ».

Πάγκαλος: Ο Αδωνις με κάνει να σκέφτομαι ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη

Μελιστάλαχτος για τον Αδωνι Γεωργιάδη, καταπέλτης για τον Αντώνη Μανιτάκη, ενθαρρυντικός για τον Ευάγγελο Βενιζέλο εμφανίστηκε σε συνέντευξή του σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σχολίασε ακόμη και την φήμη που φέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να λέει στον πρωθυπουργό «με γειά η μεταγραφή Πάγκαλου στη ΝΔ»

Θα τρελαθουμε τελειως!! Δυσαρεστημένος ο Κουκοδήμος που ηθελε υπουργειο!!

Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κουκοδήμος καθώς δεν πήρε χαρτοφυλάκιο στον τομέα του Αθλητισμού, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Λόρα Ιωάννου στον Real Fm.

HΠΑ: Μπατσος (κανονικος) ανάγκασε γυναίκα οδηγό να σηκώσει τη μπλούζα της και να εκθέσει τα στήθη της [βίντεο]

Διαστάσεις εθνικού σκανδάλου έχει προσλάβει μία έρευνα ρουτίνας σε δρόμο του Λέικλαντ των ΗΠΑ, όταν περιπολικό σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οδηγός, λόγω σπασμένου φαναριού.

Κεφαλογιάννης: Η νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ από το 1980, μεταφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ του 2013

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, μίλησε στον Real fm και την Κάτια Μακρή, για τον ανασχηματισμό.

ΟΤΑ, ιθαγένεια και εκλογές για τον Γιάννη Μιχελάκη στο υπουργείο Εσωτερικών

Σε άσκηση λεπτών ισορροπιών και σε τακτική «μοιρασμένων ρόλων» αναμένεται να επιδοθούν, μπροστά σε μέτωπα που ανοίγουν αλλά και σε υπάρχοντα προβλήματα προς επίλυση, ο νέος υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Σαμαράς: Υπέρτατη ιδεολογία η σωτηρία του τόπου (video)

Με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το υπουργικό συμβούλιο που ακολούθησε, η χώρα γυρίζει πολιτικά σελίδα.

Η Ελλάδα μπήκε και επισήμως στον αστερισμό του “Μεγάλου Συνασπισμού”, με τα δυο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας, τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, να συνασπίζουν δυνάμεις για τη διαχείριση της κρίσης. Και την υπέρβασή της.

Αυτοι στηριζουν τα λαμογια της ΕΤ3: Ενοχος για τοκογλυφια ο Φερέτης

Tην ενοχή του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΤ 3 Γιώργου Φερέτη για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία, πρότεινε ο εισαγγελέας.

Στη δίκη για το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το seleo.gr, ο εισαγγελέας υποστήριξε πως ο Γ. Φερέτης γνώριζε πολύ καλά τις δουλειές...

Σαββιδης: Εισαι ΠΑΟΚ ρε και πρεπει να παρεις κανα πρωταθλημα (βιντεο)

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και ο Χουμπ Στέφενς τον... ακολούθησε, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά.

Τούρκος παλαιστής: Οι Έλληνες είναι… σκυλιά!

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ορκίστηκε η δικομματική κυβέρνηση - Ξεκινα το πρώτο υπουργικό Συμβούλιο

Εντός της ημέρας αναμένεται και η επικαιροποιημένη προγραμματική συμφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ορκίστηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι η νέα δικομματική κυβέρνηση.

Δεν αρέσει στον Λαφαζάνη το άρθρο Μπαρουφάκη στους ΝΥΤ που λεει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι αμερικανοφιλο κομμα

Με κεντρικό θέμα το τρόπο με τον οποίο Βαρουφάκης και Γκαλμπραιηθ «μεταλλάσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αμερικανόφιλο κόμμα», η ιστοσελίδα του αριστερού ρεύματος iskra κατακεραυνώνει τους αρθρογράφους (και τις προθέσεις τους) μετά το άρθρο στους Νew York Τimes που αναδείκνυε τον ΣΥΡΙΖΑ ως λύση σωτηρίας για τη χώρα.

Πρετεντέρης: Σαμαράς-Βενιζέλος, όπως Τσαλδάρης-Σοφούλης

Σχολιάζοντας τη συμπόρευση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, μπροστά στην προοπτική αποτελεσματικής διαχείρισης της κρίσης, ο Γιάννης Πρετεντέρης γράφει σήμερα στα “Νέα” τα εξής:

«Πήγα εκεί και την είδα κάτω, σε μια λίμνη αίματα. Ήταν από τις πιο σκληρές εικόνες»

​Συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον περασμένο Δεκέμβρη, ο θάνατος της δασκάλας από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε από την ταράτσα του σχολείου, την ώρα που το στόλιζε για τα Χριστούγεννα. Έπεσε από 10 μέτρα ύψος.

Ο γερμανικός Τύπος για τον ανασχηματισμό


Η κυβερνητική κρίση απετράπη κατ' αρχήν παρατηρεί η Bild, επισημαίνοντας ότι Συντηρητικοί και Σοσιαλιστές κατάφεραν να συμφωνήσουν σε έναν νέο κυβερνητικό συνασπισμό. Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο λόγος που διαλύθηκε το προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα ήταν το γεγονός ότι ο Σαμαράς προχώρησε μονομερώς στο κλείσιμο της ΕΡΤ και την απόλυση 2.600 εργαζομένων.

Κατιδης: Δεν ημουν μαγκας, ημουν βλακας (βιντεο)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ο Γιώργος Κατίδης, αναφέρθηκε στον περιβόητο ναζιστικό χαιρετισμό του, στο γκολ που σημείωσε επί της Βέροιας, τονίζοντας ότι δεν ήξερε πως είναι ναζιστικός χαιρετισμός, ενώ για την τιμωρία του με τον ισόβιο αποκλεισμό του από όλες τις Εθνικές, δήλωσε πως λιποθύμησε και συμπλήρωσε ότι η κοινωνία τελικά δεν συγχωρεί ούτε τους 20χρονους.

Ετοιμοι να περασουν απ' το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ οι νοσταλγοι του Αντρεα

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ εξετάζει η Αριστερή Πρωτοβουλία, η οποία αντέδρασε έντονα στον σχηματισμό κυβέρνησης από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι «η απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος δεν έχει καμία κοινωνική και κομματική νομιμοποίηση» και είναι «σε πλήρη αναντιστοιχία ακόμη και με τις αποφάσεις του τελευταίου συνεδρίου».

O Xωμενίδης επιδοκιμάζει την υπουργοποίηση του Αδωνι: Τον προτιμώ από τους φουσκωμένους διάνους με τα μπλέιζερ

Με ένα απρόσμενο κείμενο, που στηρίζει σε μια σειρά επιχειρημάτων περί ακαταλληλότητας ή όχι, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης εξηγεί γιατί προτιμά τον Αδωνι Γεωργιάδη ως υπουργό από άλλους υποψηφίους.

ΦΩΤΟ: Αφιερωμενη σε οσους λενε οτι ο Αδωνις δεν κανει για τη δουλεια!

Χαράματα τρύπωσε ο νέος Υπουργός Υγείας στο Υπουργείο, ανυπομονώντας να ξεκινήσει δουλειά. Και παραχώρησε την πρώτη του φωτογράφιση -πού αλλού;- στο taxalia. Δείτε τον:

"Καγκελαρία" η Βουλή - Τοποθετήθηκαν μόνιμα κάγκελα για την προστασία της

Ξεκίνησαν χθες το πρωί οι εργασίες για να τοποθετηθούν καινούργια κάγκελα στις δύο ράμπες που βρίσκονται αριστερά και δεξιά από το κτίριο της Βουλής.

Ρομπα οι δημοσιογραφοι: Πόσο μέσα έπεσαν στις προβλέψεις για ανασχηματισμό τα ΜΜΕ;

Η παραφιλολογία του "ποιά ονόματα ακούγονται", είναι πολύ δημοφιλής σε μια χώρα που όλοι μιλάνε πολύ και οι δημοσιογράφοι θεωρούνται έγκυροι, όχι όταν έχουν έντιμη ματιά στα γεγονότα, αλλά όταν έχουν "πληροφόρηση από μέσα". Έτσι, για να επιβιώσουν στην πιάτσα, λίγο πριν από έναν ανασχηματισμό, οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι, αμολάνε στην πιάτσα, δήθεν αποκλειστικές τους πληροφορίες, άλλοι με σεμνότητα κι άλλοι με...

Έκπληξη ο Μιχελάκης στο Εσωτερικών που αφήνει εκτός τον αχρηστο Στυλιανίδη

Ποιο είναι το παρασκήνιο της απομάκρυνσής του;

Μια από τις εκπλήξεις του νέου κυβερνητικού σχήματος είναι και η συμμετοχή του κ. Μιχελάκη και η τοποθέτησή του στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη όμως για κάποιους φαίνεται ότι είναι και το ότι έμεινε εκτός ο κ. Στυλιανίδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Δεν είμαι δυσαρεστημένος

«Θα ήθελα να είμαι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχω πει ότι είμαι δυσαρεστημένος» είπε ο Μάκης Βορίδης για τις πληροφορίες που τον θέλουν να μην είδε με καλό μάτι τη μη υπουργοποίησή του.

Αντε απ' δω ρε νουμερο: Γιατί η Βούλτεψη αρνήθηκε να γίνει υφυπουργός Υγείας -Tι είπε για τον Αδωνι Γεωργιάδη

Αίσθηση προκάλεσε το «όχι» της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Βούλτεψη να αναλάβει τη θέση της Υφυπουργού Υγείας στη νέα κυβέρνηση, με τον λόγο της άρνησης της να είναι ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

Το στοίχημα του Αντώνη Σαμαρά με τη νέα δεξια κυβέρνηση

[΄Οσοι μας ζαλιζουν με το οτι το ΠΑΣΟΚ κυβερναει με το Υπ. Αγροτικης Αναπτυξης ΄η το ΥΠΕΚΑ και τη Φωφη, ας ξαναριξουν μια ματια στα νουμερα και προπαντων ας διαβασουν παρακατω ποιος πηρε ολα τα καιρια υπουργεια, αντι σαν τα προβατα να επηρεαζονται απο τα ΠΑΣΟΚικα ΜΜΕ]

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗΣ

Δεξιά κυβέρνηση με αντιπρόεδρο και Υπουργό Βενιζέλο προέκυψε μετά το νέο ανασχηματισμό ο οποίος επεφύλαξε εκπλήξεις και αρκετή γκρίνια.

Τα βογκητά της Ελένης Μενεγάκη [βίντεο]

Στα έμπειρα χέρια του φυσικοθεραπευτή καλεσμένου της αφέθηκε η Ελένη Μενεγάκη, με το ηχητικό αποτέλεσμα να κάνει δικαίως το γύρο του διαδικτύου.

Η Μερκελ τον υποχρεωνε: Λάμβανε 12 χρονια τη σύνταξη του νεκρού πατέρα του

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πρωτοδικείο Καβάλας σε έναν επιτήδειο από τη Θάσο ο οποίος συνέχιζε μέχρι και το 2011 να εισπράττει τη σύνταξη του πατέρα του που απεβίωσε το 2001.

Κορκίδης για την πικρα που μοιρασε ο Βρουτσης: Δούλεψε στα δύσκολα. Καλώς έμεινε

Ο πρόεδρος των εμπόρων Βασίλης Κορκίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε στο πόστο του μετά τον ανασχηματισμό, και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια του Υπουργού Εργασίας, ο οποίος είχε καλή συνεργασία με τους ανθρώπους της αγοράς.

Στρωματσάδα για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που έμπαινε στην κυβέρνηση ο Βενιζέλος το ΠΑΣΟΚ ... έφευγε από την Ιπποκράτους

Την ώρα που ο Βαγγέλης Βενιζέλος βρισκόταν σε διαρκή διαβούλευση με τον Αντώνη Σαμαρά και με στελέχη για το νέο κυβερνητικό σχήμα, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ έδινε εντολή στα συνεργεία να αρχίσουν τις εργασίες αποκατάστασης στο ιστορικό κτίριο του αριθμού 50 της Χαριλάου Τρικούπη.

Παπαχρήστος: Γιατί δεν καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ πρόταση μομφής;

Με… γλαφυρό τρόπο περιγράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα” τη συγκρότηση της νέας κυβέρνησης, και τα όσα προηγήθηκαν της οριστικοποίησης του νέου σχήματος.

Νέος υφυπουργός Δημόσιας Τηλεόρασης: «Πρώτη κίνηση, να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ»

Αν και επιφυλακτικός μέχρι να ενημερωθεί, ο Παντελής Καψής, υφυπουργός αρμόδιος για θέματα της δημόσιας τηλεόρασης, δεσμεύτηκε το πρωί πως η πρώτη του κίνηση θα είναι να φύγει το μαύρο από την ΕΡΤ, και να μη γίνει παραμάγαζο της εκάστοτε κυβέρνησης.