27 Ιουνίου 2013

Η Ελληνίδα με τους καλύτερους κοιλιακούς στο Χόλιγουντ [εικόνες+βίντεο]

Εξώφυλλο στο νέο τεύχος του Αμερικάνικου Woman's Health βρέθηκε η Μαρία Μενούνος. Εκεί που αποκάλυψε το μυστικό των κοιλιακών της που τόσο ζηλεύει η υπόλοιπη σόουμπιζ.

Επιμενει ο στοκος Καραμερος! «Ο ΤΑΡ θα καταστρεψει και τον Αξιο»!!!

Αντί να παραδεχθεί τη μαλακ@α του το νούμερο Γιώργος Καραμερος, τα αλλάζει και λέει ότι ο αγωγός θα καταστρέψει τον ποταμό Αξιό, με αποτέλεσμα ο συνάδελφός του...

ΦΩΤΟ: Τα βαψε μαυρα η Ελενη... θα μας παθει τιποτα

Την λυπήθηκα σήμερα την καημένη την Καλογεροπούλου στον ΣΚΑΙ. Δειτε τη φατσα μολις ακουσε αυτο:

ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;;Υπάρχουν θαμμένες χρυσές λύρες στην Ελλάδα; Σε ποια μέρη είναι θαμμένες;

Στην Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν για Εγγλέζικες χρυσές λύρες από το έπος του 1940 και για Τούρκικα πεντόλιρα και φλουριά!!!!

Υπάρχει και μια ονομασία για όλους αυτούς την οποία την έχουν δώσει οι ίδιοι στον εαυτό τους, είναι η λέξη << Ψαχουλιούρης – Ψαχουλιάρηδες ) βγαίνει από την λέξη ψάχνω και επειδή ψάχνουν με πάθος όπου και να ακούσουν μια ιστορία έχουν βγάλει αυτό το παρατσούκλι για να δηλώνει στους κύκλους τους ότι ψάχνουν με κάθε τρόπο και όποτε νάνε!!!

Η Χρυσή Αυγή παίρνει ψήφους απ’ όλα τα κόμματα‏ (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που εμφανίζει σημαντική αυξητική τάση, τον τελευταίο χρόνο, και το μόνο που καταφέρνει να κερδίζει οπαδούς από όλα τα κόμματα. Ακόμη και από τον Σύριζα και τη ΔΗΜΑΡ (οι μικρότερες μετακινήσεις, πάντως, προέρχονται από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη).

Έχουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ μήνυμα από την Γερμανία!

​Αισιόδοξα μηνύματα για τη δημιουργία του Αναπτυξιακού Ταμείου μας στέλνει ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης από την Γερμανία και τις συναντήσεις που είχε εκεί με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τον υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ και τον υφυπουργό Στέφαν Κάπφερερ.

Ειδησεις σε τιτλους και κουιζ βρες την πολη

Διαβαστε τις ειδησεις που ο τιτλος τα λεει ολα και βρειτε ποια ειναι αυτη η πολη

Πτώση κατασκοπευτικού αεροπλάνου στη Φωκίδα – Αρνηση ΕΛ.ΑΣ πως αναζητούσε τους δραπέτες Τρικάλων

Μυστήριο αποτελεί η υπόθεση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους του Στρατού, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Πέμπτης στη Φωκίδα. Αν και πρόκειται για περιοχή στην οποία η Αστυνομία κάνει έρευνα για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αρνείται πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή την υπόθεση.

Τι απαντά ο πρωην ΠΑΣΟΚος και προφανως ΣΥΡΙΖΑιος Χρυσοστομος που πεταξε τα ρασα στην Κινα

Και τι δουλεια ειχες ρε νουμερο στην Κινα αφου απαγορευονται τα ρασα και δεν υπαρχει καν ελληνορθοδοξη εκκλησια; Τι σκατα θρησκευτικο τουρισμο θα φερεις απο μια χωρα οπου σου απαγορευουν να φορας το ρασο; Ασχετο: Καλα αυτος ο καραγκιοζης δεν ειχε παραιτηθει απο Μητροπολιτης Ζακυνθου για λογους υγειας; Πως μας προεκυψε τωρα Μητροπολιτης Δωδωνης;;;;;

«Τυφλοπόντικες των υπονόμων που λερώνουν από όπου κι αν περάσουν» χαρακτηρίζει ο Μητροπολίτης Δωδώνης (πρώην Ζακύνθου) Χρυσόστομος εκείνους που, όπως τονίζει, ανέδειξαν ένα ανύπαρκτο θέμα, το γεγονός δηλαδή ότι δεν φορούσε το ράσο του που βρίσκεται στην Κίνα σε επίσημη επίσκεψη.

BINTEO-O Ριμπολόβλεφ "πρόλαβε" την Madonna και Μπιλ Γκειτς στον... Σκορπιό

Η Αθηνά Ωνάση ήταν εκείνη που πρότεινε στην Κάτια Ριμπολόβλεβα, κόρη του δισεκατομμυριούχου Ντιμίτρι Ριμπλόβλεφ, να αγοράσει τον θρυλικό Σκορπιό, την ίδια ώρα που ο Bolli Gates, η Madonna και οι Dolce &Gabbana, είχαν καταθέσει αίτηση να αγοράσει το νησί, όπως αποκαλύπτει το δεξί του χέρι του Ρώσου μεγιστάνα.

ΒΙΝΤΕΟ: Συνεχιζονται τα επεισοδια στη Βραζιλια

Και φυσικα ουτε εκει οι διαδηλωτες δεν καινε τη σημαια της χωρας τους:

Σάλος με το βίντεο που δείχνει γιατρό να ασελγεί σε ασθενή και στη συνέχεια να σπάει στο ξύλο τηλεοπτικό συνεργείο [βίντεο]

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο που δείχνει έναν Ιταλό γιατρό να ασελγεί σε ασθενή του. Το περιστατικό κατέγραψε κρυφή κάμερα ιταλικής εκπομπής. Το θύμα του γιατρού ήταν δημοσιογράφος και το ραντεβού «στημένο» σε μια προσπάθεια να ερευνηθούν οι σχετικές καταγγελίες, οι οποίες όπως φαίνεται αποδείχθηκαν αληθινές.

Eλενα Παναρίτη: Αν ο Νώε ήταν Ελληνας ο Θεος δεν θα εκανε το κατακλεισμο... θα αφηνε να τα κανει μπουρδελ@ το ελληνικο κρατος

Η πρώην βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα Ελενα Παναρίτη γράφει στο σάιτ της thoughtAction τι θα συνέβαινε στον Νώε αν ήταν Ελληνας. Η εξυπνότερη ιστορία ελληνικής τρέλας, γραφειοκρατίας και ανικανότητας του δημοσίου.

Γράφει η Ελενα Παναρίτη:

Θ. Τζήμερος: Τα 6 δισ. και η «δικτατορία της σφραγίδας»…

Του Θάνου Τζήμερου 

Σε κανένα σοβαρό κράτος δεν υπάρχουν ΔΟΥ. Δεν υπάρχουν ουρές στα ταμεία ή στα μητρώα για να περνάς ένα… ευχάριστο πρωϊνό, ούτε σε καλεί ο έφορος για συμβιβασμό. Στα σοβαρά κράτη δεν πηγαίνεις ποτέ στην εφορία. Έρχεται εκείνη σ’ εσένα αν δει ότι σε κάτι δεν είσαι εντάξει. Οπότε θα πρέπει να βρεις έναν καλό δικηγόρο, γιατί δεν την βγάζεις ούτε με περαίωση ούτε με διακανονισμό…

Χεστηκε η φοραδα στ' αλωνι... Αποχώρησαν απ' το ΠΑΣΟΚ οι νοσταλγοι του Αντρεα και το βαθυ ΠΑΣΟΚ

Θα πανε κι αυτη στη νεα στεγη... στον ΣΥΡΙΖΑ

Οξύτατη επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον Αντώνη Σαμαρά, εξαπολύει η Αριστερή Πρωτοβουλία ανακοινώνοντας επισήμως την αποχώρησή της από το «σημερινό», όπως το αποκαλεί, ΠΑΣΟΚ μετά την συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης.

9χρονο κορίτσι γέννησε το παιδί 17χρονου!μ ΦΩΤΟ ΣΟΚ!

Έναν ύποπτο, μόλις 17 ετών που φέρεται να είναι ο πατέρας του μωρού που έφερε στον κόσμο ένα 9χρονο κοριτσάκι ψάχνει η αστυνομία στο Μεξικό.

Μεχρι και το τελευταίο λεπτό του τα σπαγε του Μαρκογιαννάκη η "σαβούρα της επιτροπής"

Ακριβώς όπως άνοιξαν οι συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής έτσι και έκλεισαν: Με ύβρεις. Ο πρόεδρος της επιτροπής -η οποία ολοκλήρωσε τις εργασίες της την Πέμπτη- Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν αντεξε τις συνεχεις ερωτησεις της βουλευτου του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποια ρωτουσε ακομα και χωρις να εχει το λογο!! Αποτελεσμα να απαντησει στις προκλησεις της και να γινει το ελα να δεις.


Τρεμουν οι αριστεροι (και ο Καμμενος) με τις δεξιες τσεπες-ECOFIN: Εγγυημενες οι καταθεσεις ως 100.000 και ευνοικη μεταχειριση για φυσικα προσωπα με πανω απο 100.000...

Δεν εχω και δεν το βλεπω να εχω ποτε καταθασεις πανω απο 100.000 οποτε απολαμβανω τις υστεριες Καμμενου και προφανως ολων οσων εχουν και αγχωνονται... οποιος θελει ψηλο επιτοκιο, αναλαμβανει και τον κινδυνο του ΜΠΟΥΜ... αντι να τους τα πληρωσουμε εμεις οι ασχετοι...

Η συμφωνία για τους κανόνες διάσωσης και εκκαθάρισης προβληματικών ευρωπαϊκών τραπεζών που επιτεύχθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο συμβούλιο Ecofin προβλέπει την επιβολή ζημιών στους μετόχους, ομολογιούχους και στο τέλος τους μεγάλους καταθέτες τους, αλλά δίνει, σύμφωνα με το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Bloomberg, τη διακριτική ευχέρεια στις χώρες όσον αφορά την κατανομή των ζημιών.

Χοχοχο: Ο Βρούτσης ανοίγει θέμα αγγελιόσημου στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Πριν τον ανασχηματισμο τον ξεσκισαν... τωρα ειναι η σειρα του...

Θέμα κατάργησης του αγγελιόσημου (το γνωστο κερατιατικο φορο που πληρωνει υποχρεωτικα ο διαφημιζομενος και καταληγει στο ταμειο των δημοσιογραφων...) στα ΜΜΕ θέτει ουσιαστικά ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με έγγραφο το οποίο απέστειλε στη διοίκηση του Ταμείου των δημοσιογράφων, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

Πόρισμα προανακριτικής: Με δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα ο Παπακωνσταντίνου στο ειδικό δικαστήριο


Με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου να επιλέγει την αποστολή υπομνήματος και όχι τη φυσική παρουσία του στην Βουλή -προκειμένου να απολογηθεί- η προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ ολοκλήρωσε σήμερα τις εργασίες της που διήρκεσαν αρκετούς μήνες και προκάλεσαν σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Παπαρια Αδωνι! Ο Θ. Γιαννοπουλος το νεο προσωπο στον ΕΟΦ... μολις βγηκε απ' τη ναφθαλινη

[Δηλ. δεν υπηρχε ρε Αδωνι ενας νεος ανθρωπος να βαλεις στη θεση αυτη; Τα ιδια και τα ιδια αποτυχημενα προσωπα ανακυκλωνονται στις θεσεις στις οποιες εχουν αποτυχει στο παρελθον...]

Εσπευσμένα από τη Σίφνο επέστρεψε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρώην υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος, καθώς εκλήθη από την κυβέρνηση να αναλάβει τον ΕΟΦ από τον οποίο παραιτήθηκε ο Γιάννης Τούντας.

ΦΩΤΟ: Ενδιαφερουσα η θεωρια Βαρουφακη για μειωση της ανεργιας στον ιδιωτικο τομεα!

Δειτε την οπτικοποιημενη:

Να δουμε πότε και ποιοι θα καταλάβουν και θα αποδεχτούν ότι το σύστημα που δημιούργησαν δεν σώζεται πια

ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΕΣ

Αν περάσεις μια βόλτα από τη Μεσογείων, θα νομίσεις ότι οι συγκεντρωμένοι άνθρωποι εκεί κάνουν κάποιο τεράστιο λάθος. Κάτω από πλακάτ «δεν πληρώνω» διαδηλώνουν υπέρ της κρατικής τηλεόρασης της οποίας αρνούνται να πληρώσουν την υποχρεωτική εισφορά για να λειτουργήσει. Η αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία λίγες μέρες πριν κατήγγελλε την ΕΡΤ ως προπαγανδιστικό μηχανισμό της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, τώρα φρίττει μπροστά στο ενδεχόμενο να μειωθεί και κηρύσσει ανένδοτο αγώνα.

ΦΩΤΟ: Παλι μεσα επεσε ο γεροξεκουτης...

Και οχι μονο το παρακατω αλλα σημερα επιμενει με μνεες δηλωσεις και το επιχειρημα του ειναι: Γιατι αργησαν 6 μηνες οι "τρομοκρατες" να αναλαβουν την ευθυνη για την επιθεση στα γραφεια της ΝΔ;; Ρωταει πονηρα ο τρελαμενος Γλεζος... Δειτε αυτο και να θυμισουμε οτι χθες η οργανωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανελαβε την ευθυνη με επιστολη της στο indymedia...

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο αεροδρόμιο στον κόσμο [εικόνες]

Αν έχετε έναν παράλογο φόβο για τα αεροπλάνα, τότε το συγκεκριμένο αεροδρόμιο ξεπερνάει και την πιο τρελή σας φαντασία. Το Λουκλα του Νεπάλ κυριολεκτικά κρέμεται σε υψόμετρο 2900 μέτρων και μετράει ήδη 40 νεκρούς από αποτυχημένες απογειώσεις και προσγειώσεις.

Ο αρχηγός της Φώφης δεν αλλάζει τους στόχους μας

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Οχι, δεν μου αρέσει ο Βενιζέλος· όπως δεν μου αρέσουν ο πατσάς, ο ξινός τραχανάς, το νταβατζιλίκι της Αριστεράς στην τέχνη, στην Παιδεία και στα ΜΜΕ, τα τατουάζ, τα σκυλοτράγουδα, οι αποτριχωμένοι γόνοι στην πολιτική, οι δίχρονες μηχανές και ο ήχος της τουρκικής γλώσσας. Μου γρατζουνάει τ’ αυτιά, ρυπαίνει την αισθητική μου.

Το Εθνος γελαει με τον Ανδριανό: Πήγε στο Μαξίμου απόφοιτος λυκείου και έφυγε... διδάκτωρ

Ε, ρε κατι συνεργατες που ειχε κι ο Καραμανλης!!

Πώς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή κατάφερε να σπουδάσει, να αποκτήσει διδακτορικό τίτλο και να διδάξει στο Πανεπιστήμιο, παρά τις «φορτωμένες» επαγγελματικές του υποχρεώσεις, εξηγεί η εφημερίδα Εθνος και αφήνει υπόνοιες για την περιουσία του.

Ο ''σπουδεγμένος" στην ΚΝΕ ΤΣΙΠΡΑΣ: "Επαναστατική" μαγκιά και επαγγελμα "γιος εργολαβου"

Επειδη καποιοι μας τα καναν τσουρεκια με τον "βιβλιοπωλη" Αδωνι...

Κοινώς βιογραφικό...

Ο Τσίπρας απέδειξε με την προσωπική του πορεία ότι μπορεί να πετύχει κάποιος με τις "συμβουλές" του. Μπορεί κάποιος να πετύχει με έναν καλό επαγγελματικό "προσανατολισμό" και την ανάλογη επιλογή των σπουδών, χωρίς βέβαια να παραβλέπουμε τη σπουδαιότητα της οικογενειακής υποστήριξης.

Πρωην συνεργατης Χρυσοχοιδη ζητησε μιζα 120 εκ. προκειμενου να «σπρωξει» επενδυση στο Ελληνικο... επι υπουργειας Χρυσοχοιδη

Σε εξέλιξη είναι εισαγγελική έρευνα - φωτιά για υπόθεση που μπορεί να εξελιχθεί σε σκάνδαλο μεγατόνων. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του GR «Ρεπορτάζ», το θέμα αφορά μια επένδυση που δεν έγινε εξαιτίας αμοιβής ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ που ζητήθηκε από τεχνικό γραφείο «ημετέρου», προκειμένου να τρέξει η «δουλειά» μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και ενός fund για το project του αεροδρομίου του Ελληνικού.

Ελα να τελειωνουμε με τον καρκινο: Εστάλησαν ταχυδρομικά οι πρώτες απολύσεις

Τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου έλαβε τον «μαύρο» φάκελο

Ξεκίνησε η αποστολή μέσω ταχυδρομείου των απολύσεων των 2.656 εργαζομένων της ΕΡΤ. Σήμερα το πρωί, όπως γράφει το cretalive.gr, τεχνικός της ΕΡΑ Ηρακλείου βρήκε τον φάκελο που περιλάμβανε το χαρτί της απόλυσής του στο κατώφλι του σπιτιού του.

Στα χνάρια του Γιώργου ο κ. Τιποτα... Νταξ'... εχει και το γιο στη Βοστωνη και πρεπει να τον βλεπει



Στα χνάρια του Γιώργου Παπανδρέου βαδίζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας θα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πάλι σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων από την τελευταία επίσκεψή του!

Ακομα γελαει ο Σαμαρας με τις προτασεις Στουρναρα...

Μεγαλε, κανε τη δουλεια για την οποια σε πηραμε και ασε την πολιτικη για αλλους...

Tην Αννα Διαμαντοπούλου και τον Ανδρέα Λοβέρδο ήθελε στην κυβέρνηση ο Γιάννης Στουρνάρας. Εκανε τις εισηγήσεις του στον Αντώνη Σαμαρά, οι οποίες ωστόσο δεν έγιναν δεκτές.

Ο Αδωνις ζει την πρώτη διαδήλωση ως υπουργός - Κατέβηκε και τους είπε «ελάτε επάνω»

Την πρώτη διαμαρτυρία εργαζομένων στον κλάδο της Υγείας του οποίου πολιτικά προΐσταται βίωσε το πρωί της Πέμπτης ο νέος υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή κατέβηκε από το γραφείο του, στάθηκε στην πόρτα του υπουργείου και είπε στους διαδηλωτές:«Ελάτε μέσα».

Mε ποιο υπουργο συναντήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία ο Τζορτζ Σόρος

Ήταν περίπου 23.05 το βράδυ της Τετάρτης, όταν η παρέα ξεμύτισε από τον γνωστό διακριτικό χώρο, πίσω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία».

Με ένα καφέ στο χέρι- Η πόλη όπου οι κάτοικοι πίνουν το 1/3 της ποσότητας του καφέ όλης της Ελλάδας

Μην βιαστείτε να πείτε ότι η πόλη-πρωταθλήτρια είναι η Θεσσαλονίκη, καθώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι κάτοικοι της πόλης που κατέχουν τα πρωτεία είναι άλλοι!

Οι αριθμοί δείχνουν ότι οι...

Η φωτογραφία για τα ελληνικά νησιά που σαρώνει το Facebook [εικόνα]

Μια απίστευτη διαφημιστική καμπάνια για τα ελληνικά νησιά δημιούργησε ο φωτογράφος Αρης Καλογερόπουλος, παρουσιάζοντας πανέμορφα ελληνικά τοπία με έναν πολύ διαφορετικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτοί είναι οι δήμοι από τους οποίους θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητα των 12.500 υπαλλήλων

Το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών ξεκινά τη διαδικασία διαθεσιμότητας των 12.500 υπαλλήλων από 30 δήμους.

Πρόκειται για δήμους οι οποίοι...

Σολαρει ο Καρατζαφέρης: Οποιος πληρώνει κερδίζει στις δημοσκοπήσεις - Τον Άδωνι τον πήρα απλό φοιτητή και σήμερα ειναι υπουργος-Θελω να γινω Δημαρχος Αθηναιων (ΒΙΝΤΕΟ)

Για στημένες δημοσκοπήσεις, που διεξάγονται από ένα κλειστό κλαμπ, έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Antenna το πρωί της Πέμπτης.

Δημοσκοπηση MRB: Παραμενει μπροστα η ΝΔ-Τι εχουν να πουνε τα γατακια που μιλουσαν για ανατροπη;

Στις εξαμηνιαίες τάσεις της ΜRB και στην έρευνα που έγινε μετά τη δημιουργία της νέας κυβέρνησης συνεργασίας ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, προκύπτουν, σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου ότι η ΝΔ έχει προβάδισμα 1,2% (ηταν 1,8% πριν την ΕΡΤ) με ποσοστό 22%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 20,8%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται...

Επιβεβαιωθηκε το ρεπορταζ Καραμερου!! Ο ΤΑΡ θα καταστρεψει και τη μιση Κρητη!! ΦΩΤΟ

Γελαει ο κοσμος με το νουμερο του ΣΥΡΙΖΑ Γιωργο Καραμερο που εβγαλε τη σχολη δημοσιογραφιας "Ελενη Μενεγακη"...

Τελικα του Ρουπακιωτη πρεπει να του εμεινε μονιμη βλαβη στον εφκεφαλο: Δειτε τι ασυναρτησιες λεει

Εκπληξη και αμηχανία προκαλεί η τοποθέτηση του Αντώνη Ρουπακιώτη για τις ευθύνες που του αποδίδουν κάποιοι ότι οριστικά οδήγησε την τρικομματική κυβέρνηση σε αδιέξοδο, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν έχει τη δύναμη να σπρώξει ούτε μια κουβαρίστρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Παπαδακης: Δουλευα στη τηλεοραση της ΕΡΤ αλλα επαιρνα και ραδιοφωνικο επιδομα...

Μιλώντας για μέτρα και επιδόματα, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την αυτοκριτική του και μίλησε για την εποχή που δούλευε στην ΕΡΤ και τους έδιναν επίδομα...ραδιοφώνου, άσχετα αν δεν δούλευε εκεί!

Καθημερινή για Φώφη: Το κληρονομικό δίκαιο ισχύει στην πολιτική, όπως και στις πολυκατοικίες

Με τίτλο «Η πατρίδα ευγνωμονούσα» ο γνωστός αρθρογράφος και συγγραφέας Τάκης Θεοδωρόπουλος σκιαγραφεί το πολιτικό προφίλ της νέας υφυπουργού Αμυνας Φώφης Γεννηματά, κόρης του αείμνησου Γιώργου Γεννηματά.

Γράφει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος:

Πικράθηκε η Αννούλα της φωτοτυπίας...

Περίμενε να την παρακαλέσουν να μπει στην κυβέρνηση και έβγαλε το άχτι της στο twitter

Η Άννα Διαμαντοπούλου που για πολλά χρόνια προσπάθησε να σώσει τη χώρα και την έφερε στην σημερινή της κατάσταση, πίστεψε ότι τώρα ήρθε και πάλι η σειρά της μετά από μια μικρή απουσία από την πολιτική επικαιρότητα. Ε, πού θα πάει, είπε θα ξέχασαν ... και θα με παρακαλέσουν πάλι να πάω πίσω.

Κεφαλογιάννης για ευρωψηφοδέλτιο

Ο απερχόμενος γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές στη Βουλή ότι θεωρεί μάλλον σίγουρο ότι θα είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και επικεφαλής της καμπάνιας των ευρωεκλογών για λογαριασμό τoυ κόμματός του.

Ο Αλέξης Κούγιας απειλείται με οριστική διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών

Την πιο μεγάλη και σημαντική δίκη της ζωής του δίνει απόψε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οριστική διαγραφή του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, μετά τις κατηγορίες του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για απειλές και σωματικές βλάβες και το περίφημο περιστατικό με την «μάντρα» του Alter.

ΣΚΙΤΣΟ: Γελαει ο κοσμος με τον κοντοπιθαρο

Ο υπουργός Πολιτισμού, η γραμματέας του και το λεξικό του Μπαμπινιώτη πρωταγωνιστούν στο σκίτσο του Ηλία Μακρή σήμερα στην Καθημερινή, σχολιάζοντας τον καθορισμό των αρμοδιοτήτων του Πάνου Παναγιωτόπουλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα γκολ του Βραζιλία-Ουρουγουάη

Με τον Φορλάν μοιραίο και την βραζιλιάνικη τριπλέτα Νεϊμάρ, Παουλίνιο και Φρεντ να κάνουν τα πάντα μέσα στο ματς η Βραζιλία επικράτησε 2-1 της Ουρουγουάης και βρέθηκε στον Τελικό του Συνομοσπονδιών.

Δείτε τα γκολ: