28 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΟ: Τρικυμία εν κρανίω ο Παπαδημούλης... έδωσε μάστερ στον Αντετοκούμπο

Άσχετος τελείως ο άνθρωπος μπέρδεψε το το μεταπτυχιακό ΜΒΑ με το ΝΒΑ... όσο για τα υπόλοιπα που λέει είναι για γέλια... δείτε τι έγραψε:

Σαμαράς: Έθνος είναι η συγκίνηση που δεν χρειάζεται κανείς να την εξηγεί, επειδή τη νιώθει

«H μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που θεμελίωσε την δημοκρατία και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη είναι εδώ και κάνει το χρέος της στην πατρίδα» ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στο 9ο συνέδριο του κόμματος που γίνεται στο Στάδιο Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΥΚΑΡΙΑΣ!!!

Του Δημήτρη Γιάννου

Η Νέα Μεταπολίτευση, όπως σωστά οριοθέτησε τη νέα πολιτική εποχή ο Αντώνης Σαμαράς, δεν μπορεί να βασιστεί σε παρωχημένες λογικές, σε φθαρμένα υλικά και σε ξεπερασμένες κομματικές δομές και νοοτροπίες. Γι’ αυτό και είναι επιτακτική ανάγκη είτε η συνολική μεταρρύθμιση των υπαρχόντων κομμάτων είτε η γέννησε νέων πολιτικών σχημάτων. Σε αυτό το πολιτικό πλαίσιο και βιώνοντας τη δυσκολότερη οικονομικοκοινωνική κατάσταση της νεότερης ιστορίας της πατρίδας μας, ξεκινά σήμερα τις εργασίες του το 9ο συνέδριο της ΝΔ, το κρισιμότερο, κατά τη γνώμη μου, συνέδριο για το μέλλον και την προοπτική της κεντροδεξιάς παράταξης.

Διαβάστε περισσότερα στο logia-starata.blogspot.gr»

ΦΩΤΟ: Η "επανασταση" ΣΥΡΙΖΑ εγινε εξωφυλο στο Economist!!!

Από την Επανάσταση του 1848 στις φοιτητικές εξεγέρσεις του 1968 σε ΗΠΑ και Ευρώπη, και από εκεί στην πτώση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας το 1989, φτάνουμε στο 2013 οπου...

Θαυμαστης του υπερατλαντικου ΣΥΡΙΖΑιου καλει τον Αδωνι να τον βραβευσει!!!

Γιατι να τον βραβευσει επειδη τον συνελαβαν οι Αμερικανοι για το σκανδαλο την Κτηματικης:

Η μεγαλυτερη αληθεια που ειπε ο Σαμαρας!!

Τι είπε ο πρωθυπουργός και άφησε άφωνους τους πάντες

"Διορίσαμε στην ΕΡΤ και εμείς και το ΠΑΣΟΚ (καλα αυτοι διοριζαν και ΠΑΣΟΚους). 'Όμως και οι δύο διορίσαμε κυρίως...

ΦΩΤΟ- Ο Καραμανλής στο συνέδριο της ΝΔ

Την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο 9ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, παρακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Σκληρή γραμμή από τον Π. Καψή στο θέμα της ΕΡΤ

Αμετακίνητη η κυβέρνηση ως προς τις εργασιακές σχέσεις που θα ισχύσουν στη νέα ΕΡΤ. Τι απαντούν οι εργαζόμενοι.

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ με τον αρμόδιο υφυπουργό Παντελή Καψή.

ΒΙΝΤΕΟ: Διεκοψε την ομιλια του ο Α. Σαμαρας αφου ζητησε να κατσει για 2 λεπτα... αλλα επανηλθε και τους χαλασε τη σουπα

... εχει γινει ρακος απο το τρεξιμο μπας και βαλει σειρα (δειτε το βιντεο) στο κωλοχανειο αυτων αριστερα... οι οποιοι για αλλη μια φορα πηραν τον πουλο αφου ο Σαμαρας επανηλθε στιο βημα και συνεχιζει το λογο του χωνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (παλι μαλακιες ελεγε ο ΣΚΑΙ!!!), ο πρωθυπουργός έφυγε ηδη από το συνέδριο αφου αισθανθηκε αδιαθεσια ενω αλλοι λενε οτι ...

BINTEO-Το ΠΑΣΟΚ σε κρίση

Εσωτερική σύγκρουση προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ η παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου. Με ανακοίνωσή του, ο πρώην Πρωθυπουργός χαρακτηρίζει πλήγμα για την παράταξη την αποχώρηση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου και αφήνει αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Διαβάστε τους τίτλους ειδήσεων που τα λένε όλα και βρείτε ποια είναι αυτή η λίμνη:

Emma Delta: Προχωράμε με την εξαγορά του ΟΠΑΠ

Έτοιμη να επενδύσει στον ΟΠΑΠ δηλώνει η Emma Delta, διευκρινίζοντας πως δεν επιθυμεί να παρέμβει στις υπάρχουσες ή επικείμενες νόμιμες συμφωνίες του Οργανισμού. Το μόνο που ζητούμε, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που έχει προσφέρει 652 εκατ. ευρώ για το 33% του ΟΠΑΠ, είναι να γίνονται σεβαστές από όλα τα μέρη οι αρχές της εταιρικής διακυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ- Σόρος: Η Ελλάδα έκανε κατάχρηση των κανόνων

«Η Ευρωπαϊκή κρίση τείνει να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Ένωση», εκτιμά ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο κ. Σόρος τονίζει ότι «πρέπει να αναγνωρίσει κανείς ότι ουσιαστικά ως χώρα έκανε κατάχρηση των κανόνων».

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για ΔΕΠΑ μετα τις φουσκες των Ρωσων

Την εκδήλωση νέου ενδιαφέροντος από ευρωπαϊκό ενεργειακό όμιλο για τη ΔΕΠΑ αποκάλυψε στο «Βήμα FM» ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου

ΝΔ: Η πραγματική αλήθεια για τον TAP και η εικονική «πραγματικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ

Αντί άλλης απάντησης, θα έπρεπε να παραθέσουμε αυτολεξεί τις δηλώσεις της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κας Ευγενίας Ουζουνίδου- Αθανασιάδου, που στις 17/5, εκπροσωπώντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε τον αγωγό...

ΒΙΝΤΕΟ- Φιγουρατζής οδηγός...τιμωρείται

Όταν έχεις ένα αυτοκίνητο όπως αυτό στο βίντεο που θα δείτε, είναι λογικό να θέλεις να εντυπωσιάσεις, κάνοντας διάφορα κόλπα. Μερικές φορές, όμως, οι φιγούρες...πληρώνονται.

Ηθελε θεση κι ο Νικητας και νευριασε: Να μας πει ο Σαμαράς στο συνέδριο γιατί δεν κάναμε εκλογές

Ακρως επιθετικός κατά του Αντώνη Σαμαρά εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και άλλοτε στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Νικήτας Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λίγες ώρες πριν την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος.

Ο γραφικός Άδωνις και η σοβαρή Μαρία

Γράφει ο  Κωνσταντίνος Παλάσκας

Τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη Μαρία Ρεπούση τους χωρίζει άβυσσος. Διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, διαφορετικές απόψεις , διαφορετικά προφίλ. Όμως έχουν ένα κοινό. Και οι δύο έχουν καταφέρει με τον τρόπο τους να ξεσηκώσουν έντονες αντιδράσεων κατά καιρούς από τις μάζες των απέναντι πολιτικών χώρων.

Τωρα αθωωνουν κιολας τον κατηγορουμενο για τρομοκρατια!!

Η δήλωση που εκτίναξε την αντιπαράθεση στα ύψη, είναι τα όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι η απόφαση του Εφετείου Αθηνών για εξάμηνη παράταση της προφυλάκισης του Κωνσταντίνου Σακκά «υπονομεύει την αξιοπιστία του θεσμού της Δικαιοσύνης».

Προσοχή! Πολύ σκληρό βίντεο με ισλαμικο πολιτισμο!! Αποκεφαλισμος 3 μοναχών στη Συρία

Η υπόθεση με το βίντεο, που περιέχει ιδιαίτερα σκληρές εικόνες, τυλίγεται σε πέπλο μυστηρίου, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα των τριών ανδρών

Σοκαριστικά πλάνα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου με μέλη του συριακού Μετώπου Αλ-Νούσρα, που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και άλλες εξτρεμιστικές οργανώσεις, να αποκεφαλίζουν τρεις μοναχούς.

Όχι ρε πούστη μου! Χάνουμε την “Αριστερή Πρωτοβουλία”;

Έντονη συγκίνηση σε όλους εμάς τους ιστορικούς φίλους του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η σκληρή ανακοίνωση της ‘Αριστερής Πρωτοβουλίας’, σύμφωνα με την οποία “αποχωρεί από το σημερινό ΠΑΣΟΚ”.

Πόλεμος κατά της ανεργίας

Του Αγη Βερούτη

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας σήμερα είναι η ανεργία γενικότερα που βρίσκεται στα ιλιγγιώδη επίπεδα άνω του 27% του εργατικού δυναμικού (επισήμως, χωρίς τους ελεύθερους επαγγελματίες που φυτοζωούν αλλά δεν μπορούν να εγγραφούν στα μητρώα των ανέργων), και ειδικότερα εκείνη των νέων που πλησιάζει το 60% και κατά περιοχές ξεπερνά το 70%.

ΦΩΤΟ: Οι τοκογλυφοι δεν θα μας κοψουν τις ρακετες

Θα αντισταθει ο ΣΥΡΙΖΑ:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του Καραμερου!!! Απο που θα περασει ο ΤΑΠ!!!

Δειτε τι λεει ο γνωστος "εγκριτος" δημοσιογραφος του ΣΥΡΙΖΑ:

BINTEO: Σε άγνωστα «νερά» το Voyager 1

Τρεις ανεξάρτητες ερευνητικές ομάδες παρακολούθησαν και μελέτησαν την πορεία του διαστημικού σκάφους Voyager 1 που ταξιδεύει στο Διάστημα από το 1977. Το σκάφος βρίσκεται πλέον στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος και τα τελευταία 2 χρόνια διάφορες ερευνητικές ομάδες έχουν κάνει ανακοινώσεις και προβλέψεις για την πορεία του.

Βρωμα και δυσωδια Τσαυταρη: Το Μαξίμου να δει τι γίνεται στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, πριν είναι πολύ αργά!

Του Σάββα Καλεντερίδη

Η διαφθορά, που έχει διεισδύσει και εγκατασταθεί σαν πολυπλόκαμο τέρας στους μηχανισμούς του δημοσίου, του πολιτικού προσωπικού της χώρας αλλά και του δημοσιογραφικού κόσμου, τείνει να καταστεί πραγματική ασύμμετρη απειλή για την ήδη απειλούμενη, από την κρίση και τη συνεχιζόμενη ύφεση, Ελλάδα.

Το ΠΑΣΟΚ λεει το ποιημα του (προγραμματική συμφωνία) αλλά χωρις όρους -Ολο το κείμενο

Ολόκληρη η προγραμματική συμφωνία:

Επικαιροποίηση της Προγραμματικής Συμφωνίας

Οι δηλώσεις που έκαναν ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Βενιζέλος αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών, αποτυπώνουν το γενικό πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο έχει συμφωνηθεί από τα δύο κόμματα, να κινηθεί η Κυβέρνηση.

Αντε να τους κανει καλα ο Αδωνις! Μοιράζουν τις καρέκλες στα νοσοκομεία τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ

Θέσεις στο μηχανισμό της Υγείας ζητά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο «έχασε» την Υγεία σχεδόν στο σύνολό της κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, αφού στις θέσεις του υπουργού και των δύο υφυπουργών τοποθετήθηκαν γαλάζια στελέχη.

Συνεχιζει να ξεφτιλιζεται το παχυδερμο ο Κραουνακης! Εγραψε νεο τραγούδι για τον Αδωνι και την Ευγενία - Αυτοί είναι οι νέοι στίχοι

Ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, επανέρχεται στο βοθροτραγουδο που εκραξε εξω απ' την ΕΡΤ, για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Αδωνι Γεωργιάδη διασκευάζοντας την γνωστή, ομώνυμη επιτυχία του . Αυτή τη φορά προσαρμόζει στους στίχους στη νέα ιδιότητα του πολιτικού, ως υπουργου Υγείας.

«Νταβατζής» ο Βενιζέλος για τον Σταμάτη Σπανουδάκη

Αγανακτισμένος και πολύ απογοητευμένος με το σημερινό πολιτικό σκηνικό είναι ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Ο γνωστός συνθέτης αντί για τραγούδια και μελωδικούς στίχους αφιερώνει σκληρά λόγια στους πολιτικούς αρχηγούς και δη στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του! Με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο κ.Σπανουδάκης, αφού ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν υπήρξε αριστερός, σοσιαλιστής και προοδευτικός, τονίζει πως σήμερα στη χώρα μας δεν έχουμε ούτε κόμματα αλλά ούτε και πραγματική Δημοκρατία, αφήνοντας αιχμές για τον Ε.Βενιζέλο.

ΤΑΠ(α) Σαμαρά στους καταστροφολόγους

Πλήρης αναστροφή του κλίματος στις αγορές

Με το συμβόλαιο της ανάθεσης μεταφοράς αερίου από τον ΤΑΠ κατεβαίνει το απόγευμα στο Φάληρο ο Σαμαράς για την έναρξη του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας . Η μέρα είναι ιστορική από τη στιγμή που η επιλογή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΠ λύνει δια παντός το ενεργειακό ζήτημα της χώρας, δημιουργεί δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και αναβαθμίζει γεωστρατηγικά τον ρόλο της Ελλάδας παγκοσμίως.

To Eθνος γελαει: Η κυβέρνηση βάζει αποτυχημένους και παλαιοκομματικούς ημετέρους στο Δημόσιο

Η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοίκησης δεν μπορεί να βασιστεί σε παλαιοκομματικές μεθόδους επιλογής στελεχών για τους φορείς του Δημοσίου, των οποίων η λειτουργία επιδρά καθοριστικά στη λειτουργία του κράτους. Πρόσφατα παραδείγματα, αυτά της ανάθεσης της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ στον κ. Δημ. Κoντό, του ΟΓΑ στον κ. Ξ. Βεργίνη και του ΕΟΦ στον κ. Αθ. Γιαννόπουλο, γράφει το Εθνος και εξαπολύει επίθεση κατά των επιλογών στο κύριο άρθρο.

Νικητής των εξελίξεων για τον αγωγό ΤΑΡ η Ελλάδα-Τι λενε τα ξενα ΜΜΕ

Δείτε τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για την ελληνική επιτυχία, που θα δημιουργήσει 12.000 νέες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια :

Αρκετά δ/τα υπάρχουν στα διεθνή ΜΜΕ σχετικά με τον αγωγό ΤΑΡ κυρίως στις χώρες που εμπλέκονται με κάποιον τρόπο στο συγκεκριμένο αγωγό. Όλα τα Μέσα πάντως αναφέρουν ότι η Ελλάδα ήταν ο νικητής των εξελίξεων αναφέροντας ότι η αδύναμη οικονομικά Ελλάδα εξασφαλίζεται ενεργειακά με αυτήν την απόφαση ενώ αποκτά και μια καλή πηγή εσόδων.

Αδωνις: «Αυτά που μας ζητάει η τρόικα έπρεπε να τα είχαμε κάνει μόνοι μας»

Τις προτεραιότητές του ως υπουργός Υγείας παρουσίασε την Παρασκευή ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε και θα συνεχίσει να έχει συναντήσεις με τους προκατόχους του στο υπουργείο.

Βαφτίζουν Τούρκους τους Μουσουλμάνους

Μακραίνει το "τουρκικό χέρι" πάνω από τα Δωδεκάνησα, το οποίο επιθυμεί να θέσει υπό την κηδεμονία του και τους Έλληνες μουσουλμάνους του νησιωτικού συμπλέγματος. Οι διπλωμάτες της Άγκυρας χρησιμοποιούν κάθε δυνατό εργαλείο, επιθυμώντας να καταστήσουν δεδομένη την παρουσία της ''τουρκικής μειονότητας" στο νησί της Ρόδου.

Την εχει δεσει τη γαιδουρα της: Η Τίνα Μπιρμπίλη η οποία εξεδιώχθη από τον ΟΟΣΑ, εργάζεται στο ΥΠΕΞ

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η εφημερίδα «Το Ποντίκι», η οποία αναφέρει σε άρθρο της πως η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και πρώην πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ Τίνα Μπιρμπίλη, εργάζεται σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Γελαει ο πλανητης με το τσιρκο τον Νειμαρ

Δειτε το βιντεο που του εφτιαξαν:

Στην Παναγία Σουμελά η Εθνική Νέων [εικόνες]

Την ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά επισκέφθηκε σήμερα η αποστολή της Εθνικής Κ-20 που βρίσκεται στην Τουρκία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι νεαροί διεθνείς αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το πρωινό τους ρεπό πηγαίνοντας στην ιστορική Μονή.

Μια πρόταση στο συνέδριο της ΝΔ: Άρθρο πρώτο, παμε σε καλπες και ψηφίζουμε ΝΔ!

Αρχίζει σήμερα το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Καταθέτουμε μια απλή πρόταση προς το σώμα. Να τροποποιηθεί το Καταστατικό του κόμματος, στην Παράγραφο 2 του Άρθρου 5, που αφορά τις υποχρεώσεις των μελών.

ΕΛΣΤΑΤ: περιπου 400 αυτοκτονιες το χρονο... οπως παντα και οχι 3.000 οπως λενε οσοι θελουν να τις εκμεταλλευτουν

Η απαντηση δοθηκε στη Βουλη στον κατουρλη Χρυσαυγιτη που δεν μπορει να καταλαβει τη διαφορα οτι η ΕΛΣΤΑΤ μετραει μονο τις τελεσθεισες αυτοκτονιες ενω η ΕΛΑΣ μετραει και τις αποπειρες με αποτελεσμα να δινει μεγαλυτερα νουμερα... φυσικα δεν περιμενουμε να το καταλαβει ουτε αυτος ουτε τα νουμερα που μιλανε για 3.000 αυτοκτονιες το χρονο εκμεταλλευομενοι τον ανθρωπινο πονο και την ασταθη ψυχολογια οσων προβαινουν σε τετοια πραξη

Με βάση τα δελτία των ληξιαρχείων της χώρας και τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες, η Ελληνική Στατιστική Αρχή συλλέγει κυρίως τα στατιστικά στοιχεία για τις περιπτώσεις αυτοχειρίας στη χώρα μας, σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Τον ΤΑP επέλεξε η Shah Deniz - Τα οφέλη για την Ελλάδα

Η κοινοπραξία Shah Deniz επέλεξε το σχέδιο του αγωγού TAP για την αποστολή του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, επιβεβαίωσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο περιφερειακός διευθυντής της βρετανικής ΒΡ Γκόρντον Μπιρέλ.

Χωρίς νόημα η απόκτηση του Μάντζιου...

Σας έγραφα εδώ  πριν ένα περίπου χρόνο για την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου και για το πόσο αδιάφορο με άφηνε αυτή η περίπτωση... Τώρα ο Έλληνας στράικερ είναι και πάλι προ των ερυθρόλευκων πυλών!

Στο Νο.15 ο Αντετοκούνμπο!!! Πανηγύρισε με την ελληνική σημαία ο αδερφός του, Θανάσης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετό καιρό πριν απ' την έναρξη της διαδικασίας στο Barclays Center του Μπρούκλιν θεωρούνταν απ' τους ειδικούς του χώρου σαν ένα... μυστήριο. Απ' τα ξημερώματα της 28/6 είναι το Νο.15 του draft του 2013 κι η πρώτη απάντηση είναι γεγονός.

Γιατί έκοψε το κάπνισμα ο Κουτσούμπας

Φανατικός καπνιστής ήταν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος δηλώνει πως κάπνιζε μέχρι και τρία πακέτα τσιγάρα την ημέρα, μέχρι που ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα τον έκανε να το κόψει «μαχαίρι».

Aδωνις για Αλαβάνο: Μαθαίνω ότι θεωρεί τον Πλάτωνα, τον Ομηρο και τον Θουκυδίδη ρατσιστικά βιβλία


Την έκπληξη του υπουργού Υγείας προκάλεσε η είδηση πως ο Αλέκος Αλαβάνος τον αποκάλεσε «ακροδεξιό ιεροκήρυκα, πλασιέ ρατσιστικών βιβλίων» και έσπευσε να του θυμίσει την τελευταία τους συνάντηση έξω από στούντιο τηλεοπτικού σταθμού.

Ποιες είναι οι τρεις ελληνικές εταιρείες, στη λίστα των 100 ευρωπαϊκών, που χαίρεται να δουλεύει κανείς


Tις 100 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2013 βράβευσε την Πέμπτη στο Δουβλίνο το Great Place to Work Institute. Ανάμεσα στις 100 διακρίνονται τρεις ελληνικές εταιρείες.

Ηρθε πρώτη στις Πανελλαδικές, αλλά φεύγει στο εξωτερικό

Η 18χρονη Αλεξία Παπαϊωάννου αναδείχθηκε η «πρώτη των πρώτων» των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, έχοντας συγκεντρώσει 19.728 μόρια. Και όμως, αντί να επιλέξει τη Νομική Αθηνών ή κάποια από τις Ιατρικές Σχολές της χώρας, έχει αποφασίσει να μεταναστεύσει για σπουδές στη Γερμανία. Μάλιστα, έχει εξασφαλίσει και σχετική υποτροφία.

Έχει συλληφθεί στις ΗΠΑ ο ΣΥΡΙΖΑίος Ζουπανιώτης-Δείτε για ποιο λόγο (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Πριν 4 χρόνια είχαμε γράψει (εδώ και ειδικά εδώ πως στήθηκε όλη η κομπίνα και δείτε στο τέλος όλα τα αρθρα της εποχής) για το σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ του 1989. Τότε το FBI με το IRS (ΣΔΟΕ αμερικάνικο) είχαν εισβάλει σε καταστήματα της ΑΤΛΑΝΤΙΚ BANK (θυγατρικής της Εθνικής που συνεργαζόταν με την ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ) στις ΗΠΑ και είχαν συλλάβει υπαλλήλους, κατηγορώντας τους ότι συμμετείχαν (σαν υπάλληλοι της τράπεζας) σε κύκλωμα φοροδιαφυγής που είχε στήσει η Τράπεζα η οποία έπαιρνε τις καταθέσεις ελληνων της Αμερικής, υποσχόμενη επιτόκια έως και 20% και τις έφερνε στην Ελλάδα. Τότε Πρόεδρος της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ήταν ο γνωστός Ανωμερίτης... Μεταξύ δε των υπαλλήλων που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ ήταν και ο γνωστός δημοσιοκάφρος Αποστόλης Ζουπανιώτης που τελευταία έχει αναλάβει εργολαβικά τον πόλεμο κατά της κυβέρνησης και τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ...

Προς «εγκέφαλους» συνεδρίου ΝΔ: Της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες...

Επειδή διαβάζω κάτι παπαριές ότι "θα μείνει το ΝΕΑ και θα περάσουμε στη νέα εποχή με νέο ονομα που θα είναι το ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"... τα έχουμε ξαναπει στο παρελθόν για το ονομα:

Παρα τα οσα λενε οι τρομολάγνοι: Δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις τουλάχιστον μέχρι τις 100.000 ευρώ

Από χθες διάφοροι τρομολάγνοι, ειδικά συγκεκριμένης ιστοσελιδας οικονομικού περιεχομένου, εχουν σκυλιάσει να μας λενε οτι κινδυνεύουν ακόμα και οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ... Φυσικά δεν λένε (η το λενε στα ψιλά γράμματα) ότι πριν πειραχθούν καταθέσεις θα καλούνται οι μέτοχοι να πληρώσουν τις ζημιές και αν δεν επαρκούν θα καλούνται και οι ομολογιούχοι.

Οι FT κάνουν λόγο για απειλές Μελισσανίδη προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ!!

Της πουτάνας γίνεται και αντε σαν απλός πολίτης να βγάλεις άκρη για το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο...

Η εφημερίδα σημειώνει ότι έχει στην κατοχή της e-mail με αποστολέα τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού

Μια νέα πτυχή του ακανθώδους θέματος της ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ ανέδειξαν την Πέμπτη οι Financial Times, «βγάζοντας στον αέρα» μια στιχομυθία μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ κ. Κώστα Λουρόπουλου και του επικεφαλής της επενδυτικής κοινοπραξίας Emma Delta, κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πώς μπορώ να καταλάβω αν ένας Έλληνας είναι τελείως μαλάκας;

Ως γνωστόν, μαλάκες υπάρχουν υπάρχουν παντού.Οι πολύ μαλάκες όμως ξεχωρίζουν. Όχι για το άρωμά τους, αλλά για το κόμπλεξ τους. Ένα χαρακτηριστικό "στιγμιότυπο" του μαλάκα είναι να αποκαλεί ....

Αυτός είναι ο ελληνας ζώο που ασέλγησε σε 8χρονη [εικόνα]

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 42χρονου Ευτύχιου Τζεμανάκη, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 8χρονης ανήλικης.