29 Ιουνίου 2013

«Προτάσεις» Τσίπρα για μια νέα διακυβέρνηση... από το μαρξιστικό υπερπέραν

Για να βρίσκει έδαφος να λέει τέτοιες ανοησίες, οι οποίες πέραν του ότι είναι ανεφάρμοστες πρακτικά, ενίοτε είναι και αστείες αλλά και επικίνδυνες, καταδεικνύεται η παντελής έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα μεγάλου μέρους του εκλογικού σώματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Τα χει πει κι αυτός για τον Ανδρέα και το χρέος

Δείτε τον

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 1. : ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟ

Αφού το 70% των ελλήνων διαθέτει άδεια οδήγησης, και αφού σχεδόν οι μισές άδειες ανήκουν σε γυναίκες και οι άλλες μισές σε άνδρες, είναι σίγουρο ότι το ένα μισό συχνότατα θα συναντάει στον δρόμο του το άλλο μισό. Το ερώτημα είναι ποιο μισό πρέπει να προστατευθεί από το άλλο μισό. Αν είστε άντρες νομίζω ότι η απάντηση είναι ευνόητη : προστατευτείτε από τις γυναίκες οδηγούς, τουλάχιστον από αυτές που φαίνεται ότι πρέπει, γιατί όντως, δεν είναι όλες οι γυναίκες κακοί οδηγοί. Πάμε όμως με τον κανόνα.

Ακολουθήστε τον παρακάτω μπούσουλα και ίσως γλυτώσετε το αμάξι και την διάθεσή σας από μεγάλο πατατράκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο logia-starata-blogspot.gr

BINTEO: Άγριο ξύλο στον διαγωνισμό Miss Gay στο Περού

Ένα λάθος της κριτικής επιτροπής προκάλεσε έναν τρικούβερτο καυγά.

Βρισκόμαστε στο San Juan, του Περού στο διαγωνισμό Miss Gay 2013 όπου δυο αντίπαλες “Βασίλισσες” έγιναν μαλλιά κουβάρια, όταν ένα μέλος της κριτικής επιτροπής ανακοίνωσε κατά λάθος, άλλη νικήτρια.

ΦΩΤΟ: Ποτέ πια κρίση με Τσίρπα Πρωθυπουργό!!!

Δείτε για ποιο λόγο:

Απάντηση Βορίδη στους νοσταλγούς του Αντρέα: «Το πρόβλημα είναι του ΠΑΣΟΚ»

Φωτιές άναψε στην συγκυβέρνηση η τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Η αναφορά του στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου και η εκτίμησή του ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που οδήγησε την χώρα στην κρίση πυροδότησε πλήθος αντιδράσεων από πρασινοφρουρούς του ΠΑΣΟΚ που νοσταλγούν τον Αντρέα.

Πάγκαλος: Το μοντέλο του λουκέτου στην ΕΡΤ σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ

Να εφαρμοστεί το μοντέλο του λουκέτου στην ΕΡΤ σε όλες τις προβληματικές ΔΕΚΟ προτείνει ο Θόδωρος Πάγκαλος με συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής.

Μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία της Τραπεζούντας μετά από 52 χρόνια

«Το πρώτο ναμάζι (συλλογική προσευχή), στην Αγία Σοφία μετά από 52 χρόνια», γράφει η εφημερίδα Radikal, άνοιξε και πάλι για προσκύνημα, το Μουσείο της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα.

Τι δεν καταλαβαίνεις;;; Ούτε δέκα Ελληνες δεν πήγαν να μαζέψουν φράουλες στη Νέα Μανωλάδα

Τι να σχολιάσεις τώρα; Τους γελοίους που λένε οτι οι Ελληνες πεθαίνουν στην πείνα;

Η αιματηρή επίθεση των πιστολέρο επιστατών κατά των εργατών φράουλας, τον περασμένο Απρίλιο, στη Νέα Μανωλάδα είχε φέρει και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της παράνομης και ανασφάλιστης εργασίας και των άθλιων συνθηκών διαβίωσης σε μια χρυσοφόρα βιομηχανία με τζίρο περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Φασαρία για την νέα παπαριά: "Αφαιρέστε από τα μπάνερ το ...Νέα Ελλάδα"

Ότι πιο γελοίο είναι αυτά τα επικοινωνιακά κολπάκια με τα συνθήματα... νεα Ελλάδα, Ελπίδα, Επανίδρυση κράτους και τρίχες κατσαρές... αν δεν κάνεις έργο κλαυτα Χαράλαμπε

Το copy right ... «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ» διεκδικεί το ομώνυμο κόμμα, το οποίος έστειλε επιστολή προς τους διοργανωτές του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, προειδοποιώντας τους.

Αποκάλυψη Spiegel: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν στήσει αφτί ακόμη και στην αποστολή της ΕΕ

Νέες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ. Οπως προκύπτει τώρα, η NSA είχε «στήσει» αφτί και στις επικοινωνίες της διπλωματικής αποστολής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στις ΗΠΑ. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του το Spiegel, με βάση έγγραφα που έχει στα χέρια του ο Εντουαρντ Σνόουντεν.

Φοβική δεξιά τέλος! Και ο Άδωνις κατακεραύνωσε την Αριστερά!

Μίλησε στο συναίσθημα των συνέδρων ο υπουργός Υγείας

Ό Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας από το βήμα του 9ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας εκφώνησε μία έντονα συναισθηματική και ιδεολογική ομιλία.

Βορίδης: Ο Ανδρέας κατέστρεψε τη χώρα – Σάλος στους νοσταλγούς του πορνογερου

Περιμένουμε από τον Μάκαρο, τη μετά Σαμαρά εποχή, να ανακηρύξει το "Ανδρέας Παπανδρέου" σε βρισιά

Δεν κράτησε πολύ απ' ό,τι φαίνεται η «καλή ατμόσφαιρα» εντός της δικομματικής, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και κυρίως του ιδρυτή του, Ανδρέα Παπανδρέου.

Αθώοι λόγω μαλακ@ας οι ομογενείς με τα 600 δισ. ευρώ

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι ομογενείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να βγάλουν την χώρα από το τέλμα ξεπληρώνοντας το δημόσιο χρέος με 600 δισ ευρώ.

Η 23χρονη «killer» δημοσιογράφος δεξί χέρι του Ασάνζ που έχει αναλάβει να οδηγήσει σε ασφαλές μέρος τον Σνόουντεν [βίντεο]

Πολλά στοιχεία γι' αυτήν δεν θα βρει κανείς online, καθώς έτσι επιτάσσει το πρωτόκολλο για όλους όσοι εργάζονται στο πλευρό του έγκλειστου εδώ και μήνες στην Πρεσβεία του Ισημερινού επικεφαλής του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ.

«Πάγωμα» των οικιακών τιμολογίων ανακοίνωσε η ΔΕΗ - Μειώσεις και για τη βιομηχανία

«Πάγωμα» των τιμολογίων χαμηλής τάσης (για νοικοκυριά, επιχειρήσεις, επαγγελματίες), που απελευθερώνονται από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουλίου, ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Α. Ζερβός μιλώντας στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων, που συνεδρίασε σήμερα στην Αθήνα. Παράλληλα, αναμένονται μειώσεις της τάξης του 15% στα βιομηχανικά τιμολόγια μέσης τάσης, καθώς και ελάφρυνση των τιμολογίων στην υψηλή τάση (μεγάλες βιομηχανίες) μετά την ψήφιση σχετικής νομοθετικής ρύθμισης και τις διαπραγματεύσεις, που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ της ΔΕΗ και των επιχειρήσεων.

Γιατί η Ν.Δ. διόριζε Αριστερούς

Τάκης Μίχας

Στην πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς είπε κάτι το πολύ ενδιαφέρον: « ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν, αλλά κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς.». Η ενδιαφέρουσα παρατήρηση του πρωθυπουργού πραγματικά άγγιξε την ουσία ενός πολύ σοβαρού προβλήματος (που σίγουρα θα αποσιωπηθεί από τα περισσότερα ΜΜΕ).

Όμως, δεν πήγε βαθύτερα. Το ερώτημα είναι αν πράγματι ισχύει η εκτίμηση του πρωθυπουργού, τότε γιατί το έκανε;

Με σιθρου μπλούζα εμφανίσθηκε πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη [βίντεο]

Το μίνι φόρεμα που φόρεσε η Αντωνία Καλλιμούκου (η τύπισσα που υποπτεύονται ότι συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία, αλλά το αμφισβητεί σφόδρα) για να παρουσιάσει την στήλη της μόδας έφερε αναστάτωση στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Για δυο εξαιρετικά ευδιάκριτους λόγους.

5-6 Έλληνες εμφανίστηκαν στη Μανωλάδα... για τέτοια πείνα μιλάμε

Μονοψήφιος ήταν ο αριθμός των Ελλήνων που κλήθηκαν ώστε να καλύψουν 4.500 θέσεις εργασίας στη συγκομιδή φράουλας.

Για τέτοια ανθρωπιστική καταστροφή μιλάμε. Ούτε να ...

ΒΙΝΤΕΟ: Base jump στο ναυάγιο της Ζακύνθου

Η πανέμορφη παραλία "Ναυάγιο" στη Ζάκυνθο εκτός από την θέα που προσφέρει, είναι και ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο για Base Jumping.

Ο Αυστραλός Chris Mcdougall με την παρέα του επέλεξαν τη συγκεκριμένη παραλία που έχει ψηφιστεί ως μία από τις ομορφότερες του κόσμου, για να "βουτήξουν" ομαδικά πάνω από τα εντυπωσιακά νερά της.

Ντίνος Χριστιανόπουλος: "Σφηκοφωλιά η ΕΡΤ-Θύμα ο Παπαγεωργόπουλος"

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις. Το ΤAXALIA, στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε μαζί του πρόσφατα, του ζήτησε την άποψή του για τον όλο ορυμαγδό με την ΕΡΤ. Και εκείνος απάντησε ειλικρινά και αφοπλιστικά: "Ο Πρωθυπουργός τα μούσκεψε!"

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Ο Καραμανλής δικαιώθηκε πλήρως!

Τι είπε στο συνέδριο της ΝΔ ο πρώθυπουργός για τον προκάτοχό του στην ηγεσία του κόμματος

Ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή έκανε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι...

ΦΩΤΟ: Όρθιοι Υπουργοί και καθιστοί σύνεδροι... και κάμψεις επρεπε να παίρνουν γι' αυτούς που τους στέλνουν στις καρέκλες

Πλημμύρισε το στάδιο στο Φάληρο από συνέδρους και κάποιοι υπουργοί και στελέχη δεν βρήκαν καρέκλα

Λυκούδης: Ήταν εγκληματικό λάθος η αποχώρηση.... χάσαμε τις καρέκλες ρε γαμώτ@

Δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ , ο Σπύρος Λυκούδης και παρέμεινε σιωπηλός παρά την διαφωνία του στην απόφαση του Φώτη Κουβέλη να αποχωρήσει το κόμμα από την κυβέρνηση.

Πακιστανό ζώο κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων στους Γαργαλιάνους

Έναν αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση δύο μικρών κοριτσιών, αναζητά η αστυνομία στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Στοιχεία για Έλληνες καταθέτες στο Λουξεμβούργο ζήτησε ο Στουρνάρας

Τα διαθέσιμα στοιχεία για τις καταθέσεις Ελλήνων φορολογουμένων στο Λουξεμβούργο, ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών του Δουκάτου, ο Γιάννης Στουρνάρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Η γερμανική RWE κέρδισε δίκη εναντίον της Gazprom γιατί πουλούσε ακριβό φυσικό αέριο.... εμείς όμως συνεχίζουμε να αγοράζουμε απ' τ' "αδερφια" μας, ακριβότερα απ' όλους

Ακόμη μια ευρωπαϊκή εταιρεία θα λάβει επιστροφές από τη ρωσική Gazprom μετά από προσφυγή της στη διαιτησία. Η γερμανική RWE, ανακοίνωσε εχθές ότι δικαιώθηκε από τη διεθνή διαιτησία στην οποία προσέφυγε κατά της ρωσικής Gazprom, ζητώντας ανατιμολόγηση και χαμηλότερες τιμές για το φυσικό αέριο που αγόραζε από το Μάιο του 2010.

Άδωνις Γεωργιάδης για Σαμαρά [Βίντεο]

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην αδιαθεσία του πρωθυπουργού στην έναρξη του Συνεδρίου της ΝΔ και διαβεβαίωσε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Πόσο γκαου εισαι ρε Ταμήλο που ελπίζεις να σοβαρευτούνε οι ΑΕροψεκασμένοι; Πόσο;

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας στην Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή λέγοντας χαρακτηριστικά «ελάτε μαζί μας, να βάλουμε νερό στο κρασί μας για το καλό της πατρίδας και μαζί με τον Πάνο Καμμένο να συνεργαστούμε».

Βορίδης: Ρωτήστε τον πρωθυπουργό για τη μη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση-Δεν με ενδιαφέρει ο Δήμος Αθηναίων

Ο αποκλεισμός του Μάκη Βορίδη από τη νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ υπό τον Αντώνη Σαμαρά, ήταν ένα από τα θέματα “αιχμής” που απασχόλησαν το παρασκήνιο και τα πολιτικά κουτσομπολιά.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς για ΕΡΤ («διορίζαμε αριστερούς»). Καραμανλή, ενεργειακά

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ, όπου αναφέρεται σε δικαίωση Καραμανλή, ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΤΑΡ, ΑΟΖ και ΕΡΤ... προσέξτε το οξύμωρο να γελάνε οι υπουργοί, οταν λεει "διοριζαμε αριστερούς", αντί να να ντρέπονται με τις παπαριες που έκαναν τόσα χρόνια:

Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι χρειάζονται για να πετάξουν ένα παλιό φωτοτυπικό;

Ο Δον Ιδιώτης με ενημέρωσε για κάτι καλό που υπάρχει στη Διαύγεια: Την twillight zone απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που έχει κιόλας αναρτηθεί στο διαδίκτυο

«Σύσταση, συγκρότηση και ορισμός μελών Ευκαιριακής Επιτροπής στο Υπουργείο Οικονομικών, για την αξιολόγηση ενός φωτοτυπικού μηχανήματος REX ROTARY 5508 της Διεύθυνσης Τελών και Ειδικών Φορολογιών».

Ανοίγοντας τον φάκελο βλέπουμε:

Να ξεκουμπιστεί η κολλητή της Ρεπούση από τα Γιάννενα

Τις τελευταίες μέρες η ΔΗΜΑΡ παραίτησε τους Υπουργούς και Γ.Γ. της, όμως ακόμη περιμένουμε τις παραιτήσεις τον στελεχών της σε άλλες ανώτατες διοικητικές θέσεις του Δημοσίου. Μία περίπτωση από αυτές είναι η τρομερή αρριβίστρια και οπορτουνίστρια της πολιτικής, η αρτινή Δώρα Χουλιάρα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς παρουσίασαν επίσημα τον Αντετοκούνμπο – Τον θέλουν άμεσα

Είναι η μεγαλύτερη μέρα της ζωής του και δικαιούται να χαρεί. Εστω κι αν οι υποχρεώσεις πλέον δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την επιλογή του στο draft παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα, τους Μιλγουόκι Μπακς.

Μπράβο ρε!! Ελληνικές διακρίσεις στην βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών

Δύο αργυρά μετάλλια, δύο χάλκινα και μία εύφημη μνεία κατέκτησαν οι Έλληνες μαθητές που συμμετείχαν στην 17η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων που έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας από 21 έως 26 Ιουνίου, με την συμμετοχή χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

12.000 κόσμος στην πρώτη του ΠΑΟΚ... 8.000 στα γατάκια της Μπάγερν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Μπροστά σε περίπου 12.000 φιλάθλους πραγματοποιήθηκε η φετινή επίσημη “πρώτη” του ΠΑΟΚ, με κεντρικά πρόσωπα τον Huub Stevens και τους συνεργάτες του, οι οποίοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε!