01 Ιουλίου 2013

O Αδωνις ακύρωσε πανηγυρικά τη λαθρολαγνα Σκοπούλη-Δειτε τι αποφασισε για τους λαθρο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα σε μία εβδομάδα έκανε πράξη όσα είπε όταν ορκίστηκε, ότι τα λόγια θα είναι λίγα και οι πράξεις πολλές. Ο υπουργός Υγείας με την απόφασή του να επαναφέρει τη διάταξη του Ανδρέα Λοβέρδου την οποία είχε καταργήσει παράνομα η Φωτεινή Σκοπούλη ουσιαστικά σήκωσε ξανά ένα τείχος προστασίας στη δημόσια υγεία το οποία είχε φροντίσει να γκρεμίσει η υφυπουργός της ΔΗΜΑΡ.

Γυναίκα αξιωματικό υπασπιστή πηρε η Φωφη

Πλωτάρχης Υγειονομικός και αυτοδύτης με ειδίκευση στην καταδυτική ιατρική (γαμ@ τις δυσκολες ειδικοτητες... μια αρρωστεια ολη κι ολη :))

Γυναίκα υπασπιστή, μία πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού, έχει από σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά, υλοποιώντας έτσι μία από τις πρώτες δηλώσεις-επιδιώξεις από τότε που ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα. Η γυναίκα αυτή αξιωματικός είναι η πρώτη που αναλαμβάνει επίσημα παρόμοια καθήκοντα «σπάζοντας» ένα ακόμα αντρικό οχυρό στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Αλεξης θυμαται ποιος ηταν δικηγορος του τρομοκρατη Μαζοκοπου;

Νοέμβριος 1990. Στα χέρια του «συνήθους υπόπτου» Κυριάκου Μαζοκόπου σκάει εκρηκτικός μηχανισμός που τον ακρωτηριάζει. Ο κατηγορούμενος οδηγείται με τρεις ακόμη στο εδώλιο και καταδικάζεται. Συνήγορος του τότε ο Νίκος Κωνσαντόπουλος του ΣΥΝ και άλλοι … επιφανείς της Κεντροαριστεράς .

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ βρες την πόλη

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρειτε ποιο είναι αυτό το μέρος:

Φόρος ακινήτων με πέντε δόσεις φέτος και με 33 συντελεστές το 2014

«Πράσινο φως» και για τις 5 δόσεις στο ΕΕΤΑ φέτος από την Τρόικα - Μέτρα που θα κλείνουν τις τρύπες παρουσίασε η κυβέρνηση - Αισιοδοξία από το οικονομικό επιτελείο ότι την Τρίτη «θα συμφωνήσουμε»

Μια ανάσα πριν από την τελική συμφωνία για τους φόρους ακινήτων του 2013 και 2014 φαίνεται πως βρίσκονται κυβέρνηση και Τρόικα.

Πολύδωρας: Ποια ειναι η βασιλοφρων κυρια που μου ζητάει να ανασκευάσω...

Τον Πολυδωρα τον εχουμε κραξει πολλες φορες τελευταια, οπως περσι που σαν Προεδρος της Βουλης για μια μερα, διορισε την κορη του στη Βουλη... στο συγκεκριμενο θεμα ομως η ΝΔ παιζει το παιχνιδι των ΣΥΡΙΖΑιων και χορευει στο ρυθμο που δινουν οι εραστες της τρομοκρατιας... Δεν ειπε τιποτα το φοβερο ο Βυρωνας ουτε αναφερθηκε στη Χρυση Αυγη μονο μιας και στη "συνεννοηση" συμπεριελαβε ακομα και το ΚΚΕ που λεει οτι θα ανατρεψει το Συνταγμα... σοβαρευτειτε και ασχοληθειτε με τα πραγματικα προβληματα...

Την δική του απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες δίνει μέσω συνεργατων του ο Βύρων Πολύδωρας υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν μίλησε για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή. Ο κ. Πολύδωρας έσπευσε μάλιστα να αντιμετωπίσει με δηκτικό τρόπο την ανακοίνωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου λέγοντας πως θα δώσει βραβείο σε όποιον...

Χρυσή Αυγή για τις δηλωσεις Πολύδωρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή για τα όσα υποστήριξε ο Βύρων Πολύδωρας, με την οποία δεν αποδέχεται καμία συνεργασία και συννεόηση:

Μοίρασαν τα γραφεία στα... παλιά λημέρια της Χαριλάου Τρικούπη οι συνεργατες του Μπενυ

Συνεργάτες του Βενιζέλου επισκέφτηκαν τα παλιά γραφεία του κόμματος και έκαναν τη μοιρασιά - Στο ρετιρέ το γραφείο του Ευάγγελου Βενιζέλου - Στο ισόγειο η αίθουσα των δημοσιογράφων

Αυτές είναι οι προτάσεις του Παντελή Καψή στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Αποδεχόμενος το σχετικό αίτημα των εργαζομένων ο αρμόδιος υφυπουργός για τη δημιουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής παρέδωσε σήμερα γραπτώς τις προτάσεις της κυβέρνησης για την ΕΡΤ.

Το τρελό τσιφτετέλι των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ στα γενέθλια του κόμματος... για συμπαρασταση στον "Ελληνα που πειναει" [βίντεο]

Mε την ψυχή τους γλέντησαν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ την επέτειο των τριών χρόνων από την ίδρυση του κόμματος. Μάλιστα, βουλευτές της Αγίου Κωνσταντίνου όπως η Κατερίνα Μάρκου και ο Γιάννης Πανούσης δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου έγινε η εκδήλωση και να χορέψουν τσιφτέλια μέχρι τελικής πτώσης.

Τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο: Εσωτερικοί κήποι, ντουλάπες- πτέρυγες και πίστες πατινάζ [εικόνες]

Οι ιδιοκτήτες του δεν είναι άνθρωποι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας καθημερινά. Οποιος μπορεί να ξεστομίσει το «home sweet home» μόνο αν αυτό διαθέτει πισίνες, γήπεδα μπάσκετ και ολόκληρες πτέρυγες που αποτελούν γκαρνταρόμπα, σίγουρα δεν είναι ένας απλός «θνητός». Αυτά είναι λοιπόν τα πιο ακριβά σπίτια στον κόσμο.

Ο νεκρός «Σούπερμαν» Κρίστοφερ Ριβ, εμφανίζεται στον «Aνθρωπο από Ατσάλι» [εικόνες]

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ταινίας του καλοκαιριού. Οκ, η αλήθεια είναι πως την αποκάλυψη δεν την έκανα εγώ, αλλά την έκλεψα σήμερα, φρέσκια φρέσκια από το κινηματογραφικό site www.movieweb.com που άφησε άφωνους τους σινεφίλ και τους θεατές της ταινίας.

Στο Μέγαρο Μαξίμου αύριο ο Αντετοκούμπο!

Υπερβολες... δεν εκανε δα και τιποτε το φοβερο και τρομερο... Ας τον εβλεπε κανας υπουργος οπως νομιζω θα τον δει καποιος

Το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ, τον Γιάννη Αντετοκούμπο, θα υποδεχτεί αύριο στις 3 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο Γιάννης συγκίνησε όλη την Ελλάδα, με την ελληνική σημαία που κρατούσε στα χέρια του την ώρα που ανακοινωνόταν το όνομα του στο 15 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς, ξεκινώντας τα πρώτα βήματα του στον μαγικό κόσμο του NBA....

Η ΝΔ "αδειάζει" τον Πολύδωρα, που ζήτησε συνεργασία με ολους ακομα και με τη Χρυσή Αυγή (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Καταρχας να πουμε οτι παλι παραποιουνται απο τους δημοσιοκαφρους οι δηλωσεις του Πολυδωρα ο οποιος ειπε "για το καλο του τοπου αν χρειαστει πρεπει να συνεργαστεις με ολους ακομα και με τη ΧΑ" και φυσικα δεν ειπε οτι η ΝΔ πρεπει να κανει κυβερνηση με τη ΧΑ οπως λενε οι καφροι...

Αλλα Βυρωνα, συνεργασια με τους εραστες του Χιτλερ δεν μπορει να γινει, οπως δεν μπορει να γινει με τους εραστες του Σταλιν και της τρομοκρατιας... και ακομα οι εραστες του Χιλερ κυριαρχουν στην ηγεσια της Χρυσης Αυγης... βεβαια σταδιακα θα αναγκαστεις να τους αποδεχθεις καθως δεν μπορεις να αγνοεις το 1 εκ κοσμο που θα τους ψηφισει αν γινουν αυριο εκλογες... γι αυτο πρεπει να φροντισεις να λυσεις τα προβληματα που τους τρεφουν και πρωτα απ΄ ολα το λαθρομεταναστευτικο και της ασφαλειας ωστε να τους περιορισεις τη ρητορικη

"Περίεργη δήλωση…", χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου όσα ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Βύρων Πολύδωρας για τη Χρυσή Αυγή.

"Είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί", τόνισε η κα Ασημακοπούλου.

Σε ποσοστό 55,5% αλλαγμένη η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ-ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ενα στα δύο μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Κυριακής στο πλαίσιο του 9ου συνεδρίου του κόμματος, είναι νέο πρόσωπο, μαρτυρώντας τον βαθμό αλλαγής και ανανέωσης στο εσωτερικό της παράταξης.

Η ατάκα του Καραμανλή στον πρώτο σχηματισμό κυβέρνησης του

Τι είπε ο πρώην Πρωθυπουργός κατά την αναζήτηση των υπουργών

Μια εκπληκτική ανέκδοτη ιστορία προέκυψε όταν Προκόπης Παυλόπουλος, Κώστας Τζαβάρας και Κώστας Τασούλας συναντήθηκαν τυχαία το μεσημέρι της Παρασκευής στο περιστύλιο της Βουλής και πάνω στην κουβέντα άρχισαν να διηγούνται προσωπικές εμπειρίες από ανασχηματισμούς.

«Ρε, πήγαινε πιο αριστερά σού λέω»...

Του Κωνσταντίνου Ζούλα

Η αθλητική Κυριακή βρίσκεται ήδη στον αέρα εδώ και 10 λεπτά. Σε μια κλεφτή ματιά του στο μόνιτορ ο παρουσιαστής διαπιστώνει ότι η φάτσα του είναι πράσινη! «Ρε παιδιά», λέει στη διάρκεια του πρώτου βίντεο, «το μόνιτορ με δείχνει πράσινο. Βγαίνω πράσινος και στον αέρα ή είναι χαλασμένο το μόνιτορ;». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούει στο ακουστικό του το εξής: «Δίκιο έχει, πράσινος βγαίνει, φωνάξτε τον φωτιστή».

Σημαίες, ιδέες και σύμβολα ...

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Η πολιτική δεν τέλειωσε επειδή έκτακτες συνθήκες μάς έχουν χώσει στην άχαρη διαχείριση. Οι ιδέες της Κεντροδεξιάς, της μεγάλης λαϊκής, πατριωτικής και φιλελεύθερης παράταξης, είναι αλεξίσφαιρες και διαχρονικές. Η παράταξη μπορεί να διασπάται προσωρινά, μπορεί τα λάθη της συγκυρίας και οι αντιλαϊκές πολιτικές ανάγκης να δυσαρεστούν κομμάτια του κόσμου μας. Ομως αυτός ο κόσμος είναι πάντα εκεί, με κοινές αξίες και προσδοκίες, στο βάθος ενιαίος ψυχικά και ιδεολογικά, ό,τι κι αν ψήφισε συγκυριακά ή από οργή.

Επικινδυνος ο Τσιπρας-Δειτε τι ειπε στα Χανια

Πέρασε στα ψιλά, αλλά πρόκειται για μία τοποθέτηση που δείχνει σε όλο του το μεγαλείο, το μέγεθος της ανεπάρκειας και της επικινδυνότητας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το παλικάρι πήγε στα Χανιά και δεν ήξερε τι έλεγε. Η πρόταση -σοκ που έκανε ήταν να καταργηθεί...

Μια πρόταση εθνικής ευθύνης: Να δοθει νομπελ οικονομικων στον Αλεξη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Αρίστος Δοξιάδης

Τον περασμένο μήνα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε μια συνάντηση που ίσως αποτελέσει σημείο καμπής για την αντιμετώπιση της κρίσης. Για πρώτη φορά συζήτησαν χωρίς δογματισμούς και αντεγκλήσεις οικονομολόγοι με πολύ διαφορετικές καταβολές, φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες και μαρξιστές. Μερικοί ανήκουν σε επιτελεία κομμάτων, της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης. Ήμουν και εγώ εκεί, με την ιδιότητά μου ως συμβούλου του επικεφαλής ενός σημαντικού παγκόσμιου οργανισμού, που δεν μου επιτρέπεται να αποκαλύψω το όνομά του.

ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτες του NBA ξεσαλώνουν στη Μύκονο με ημίγυμνα κορίτσια και σαμπάνιες!

Ο Blake Griffin, ο Chauncey Billups και o DeAndre Jordan, τρεις από τους διασημότερους παίκτες του NBA βρίσκονται στο νησί των ανέμων και ξεσαλώνουν με σαμπάνιες και ημίγυμνα κορίτσια!
Οι τρεις τους και η πολυπληθής παρέα τους το ...έκαψαν γενικώς...

Ο Μαρκόπουλος επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία

"Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών", αναφέρει ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος σε δήλωσε που απέστειλε στον  πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Γιάννα Αγγελόπουλου: Τα περί καθόδου μου στο δήμο Αθήνας είναι κάτι περισσότερο από ανακρίβεια, είναι κατασκευή

Οργισμένη διάψευση κάνει η Γιάννα Αγγελοπούλου στα σενάρια που κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Τα Νέα» και κάνει λόγο για κατασκευή, αφήνοντας υπόνοιες για το στόχο του δημοσιεύματος.

Βρούτσης: «Στα 918,49 ευρώ η μέση μηνιαία σύνταξη»

Στα 918,49 ευρώ, ανέρχεται το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις (προ φόρου και κρατήσεων υγειονομικής περίθαλψης), σύμφωνα με τη δεύτερη έκθεση του Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων «ΗΛΙΟΣ» για τις συντάξεις του Ιουλίου.

Το ΥΠΕΞ θα ερευνήσει τις αποκαλύψεις περι κατασκοπείας

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας Guardian περί παρακολούθησης της ελληνικής πρεσβείας και της ελληνικής αποστολής στα Ηνωμένα Έθνη από τις αμερικανικές υπηρεσίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Και κομάντος του στρατού στο κυνήγι των δραπετών των φυλακών Τρικάλων

Γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ, η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, είναι σε εξέλιξη στην ορεινή Ναυπακτία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ενσωματώσει τους εραστές της τρομοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε κατηγορούμενους για τρομοκρατία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν επισήμως να επισκεφθούν...

Το ευχαριστήριο Παπαγεωργόπουλου στους φίλους του!

Τους χιλιάδες φίλους του που με μηνύματα έστειλαν τις ευχές τους για τα γενέθλιά του ευχαριστεί ο Βασίλης...

Ετσουξε ο Μακαρος και το Eθνος του επιτιθεται: Ο Βορίδης ονειρεύεται το ευαγγέλιο της Νέας Δεξιάς αλλά είναι γκαφατζής

Ενα άρθρο εναντίον του Μάκη Βορίδη μετά τις θυελλώδεις δηλώσεις του για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου γράφει στο Εθνος ο Θανάσης Τσεκούρας. «Αυτοχρίστηκε ως ακόμη ένας γκαφατζής της πολιτικής» αναφέρει ο κακομοιρης ο ΠΑΣΟΚος...

Μονο "να αγιασει το στομα σου" δεν ειπε ο Μπενυ στον Βοριδη

Αν το σχολιο του Μπενυ ειναι κραξιμο εγω ειμαι αντεξουσιαστης...

Σχόλιο για τον Μάκη Βορίδη και όσα υποστήριξε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, έκανε σήμερα- εμμέσως πλην σαφώς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με την επίτροπο Μαρία Δαμανάκη.

Επεσε ελαφρα η ανεργια στην Ελλαδα και μας ξεπερασε ι Ισπανια

Στο 12,1% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας στην Ευρωζώνη τον Μάιο, από 12,0% που ήταν τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat. Πρόκειται για νέο ιστορικό υψηλό.

ΒΙΝΤΕΟ: Ελευθεροι σκοπευτες εναντιον διαδηλωτων στην Αιγυπτο

Δειτε το:

Διάψευδει ο ΣΥΡΙΖΑ την υποψηφιότητα Γιάννας αλλα δεν διαψευδει τα υπολοιπα

[πχ. οτι συνεβαλε σε συναντησεις του Τσιπρα στις ΗΠΑ]

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" σύμφωνα, σύμφωνα με το οποίο, έχει γίνει προσέγγιση στην κα Γιάννα -Αγγελοπούλου Δασκαλάκη για να στηριχθεί η υποψηφιότητα της για το Δήμο Αθηναίων

Τι ειπε ο Τζήμερος στο Twitter για τη Γιάννα

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” Θάνος Τζήμερος, τη φημολογία για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου Αθηναίων από τη Γιάννα Αγγελοπούλου, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, στη στήλη που διατηρεί στην εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη.

Ο καλύτερος Τζέιμς Μποντ όλων των εποχών αγοράζει σπίτι στο Πόρτο Χέλι

Μαγνήτης για τους σταρ που ασχολούνται με το real estate γίνεται η Ελλάδα αφού τώρα και ο Σον Κόνερι ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα και δη στο Πόρτο Χέλι, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Επιδομα διακοπων τεκων... που αλλου; Σε ΔΕΚΟ...

Γράφει αναγνώστης:
Αγαπητοί φίλοι, καλημέρα!
Σας στέλνω προς αξιολόγηση μια παρατήρησή μου.

Εννοείται ότι έχουν καταργηθεί όλα τα οικογενειακά επιδόματα, ήδη από το 2012, για το Δημόσιο και για τις ΔΕΚΟ.
Άλλα όμως περιγράφει η απόφαση του ΔΣ της...

Αν ισχυει καποιοι θελουν φαπες! Ερώτηση Λοβέρδου σε Σαμαρά για ίδρυση νέων υπηρεσιών στο Δημόσιο

Ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέας Λοβέρδος, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Αντώνη Σαμαρά για την ίδρυση 60 νέων υπηρεσιών (γραμματείες, επιτροπές, οργανισμοί κ.α.) στο Δημόσιο.

Είναι ακόμη ... τρικομματική: 100 ΔΗΜΑΡιτες δεν έχουν παραιτηθεί από τις κρατικές καρέκλες τους!

Τα καλά και συμφέροντα για τους αριστερούς συντρόφους του Φωτη Κουβέλη

Οι υπουργοί της ΔΗΜΑΡ παραιτήθηκαν από την πρώτη μέρα της αποχώρησης τους απ την συγκυβέρνηση ενώ το ίδιο έκαναν και οι γραμματείας υπουργείων.

Πηγή ΥΠΕΞ: Ο νεκρός ιερωμένος σε βίντεο δεν είναι από τους απαχθέντες (upd)

Διαψεύδεται, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εξωτερικών, πως ο νεκρός ιερωμένος που απεικονίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, είναι κάποιος από τους δύο ορθόδοξους Μητροπολίτες που απήχθησαν από τη Συρία στις 24 Απριλίου.

Οι συνιστωσες τι λενε; Η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ξερει η κυρια οτι ο κοσμος της κεντροδεξιας βγαζει σπυρια μολις την ακουει και ψαχνει νεα θυματα...

Σε ένα πάρτυ που έκανε με δημοσιογράφους στο σπίτι παράγοντα επί των δημοσίων σχέσεων αναφέρεται δημοσίευμα των Νέων και γράφει ότι η ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί να είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ για δήμαρχος Αθήνας.

Πανω απ' το πτωμα Αβραμοπουλου περναει το ονομα «Νεα Ελλαδα»

Οτι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να αλλάξει όνομα στη Νέα Δημοκρατία και να το μετατρέψει σε «Νέα Ελλάδα» είναι ένα σενάριο που ακούστηκε πολύ κατά τη διάρκεια του τριήμερου Συνεδρίου του Κόμματος.

Σύμφωνα με τα Νέα αν ο κ. Σαμαράς θέλει να δώσει στη ΝΔ το όνομα Νέα Ελλάδα θα πρέπει να περάσει πάνω από ...

Μανιτάκης: Να μην επιτρέψουμε τη διαθεσιμότητα - Σκοπούλη: Επρεπε να απαιτησουμε περισσοτερες θεσεις!

Αυτα τα νουμερα ηταν υπουργοι επι 1 χρονο!!

Ο Αντώνης Μανιτάκης και η Φωτεινή Σκοπούλη, εκτός κυβέρνησης πια, επέλεξαν να επιτεθούν μέσω επιστολών στην κυβέρνηση, την Τρόικα, αλλά και στη ΔΗΜΑΡ.

Ποιοι είναι οι επαγγελματίες που μας κλέβουν στο ΦΠΑ – Χρεώνουν 23%, ενώ έχουν 13%

Υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες που βαρύνονται με ΦΠΑ 13% και όχι 23%, κι όμως πληθώρα επιτήδειων, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των καταναλωτών, χρεώνουν με 23%. Προτρέπουν δε, τους καταναλωτές να μην...

Πρετεντέρης: Να οργανώσουν… αγώνα μποξ για τον Ανδρέα

Με τον δικό του τρόπο σχολιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στα “Νέα” την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο εσωτερικό της κυβέρνησης, λόγω όσων είπε ο Μάκης Βορίδης κατά του Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-Καψής: Και να θέλει ο υπουργός δεν θα μπορεί να παρέμβει στη νέα ΕΡΤ - Πόσο κοστίζει το λουκέτο

Επιμένει ο υφυπουργός αρμόδιας για τη δημόσια τηλεόραση Παντελής Καψής πως η νέα ΕΡΤ που θα δημιουργηθεί θα έχει την κατάλληλη θεσμική θωράκιση ώστε να είναι αδύνατη οποιαδήποτε παρέμβαση από το κράτος ή τα κόμματα ενω επανελαβε την ανάγκη να εκπέμψει άμεσα η νέα κρατική ραδιοτηλεόραση και να τηρηθεί η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Φωτο: Α μάλιστα! Τώρα καταλάβαμε γιατι οι Βούλγαροι του defencenet στηρίζουν ΧΑ...

Το γνωστό βουλγάρικο μιλιταριστικό "τμήμα ειδήσεων" τα δίνει όλα για τη Χρυσή Αυγή... αφού πέφτει ο παράς διαφημίζουν όποιον λάχει:

Ριμπολόβλεφ: Μαζί με τον Σκορπιό νοικιάζει και το Λιμενικό!

Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλει να κάνει χρήση του νόμου «ενοικίασης αστυνομικών» αλλά ζητά άνδρες του Λιμενικού - Πλάνο ασφαλείας με βατραχανθρώπους και ταχύπλοα την ώρα που οι ένστολοι δεν κρύβουν την προθυμία τους να συνδράμουν για να αυξήσουν το εισόδημά τους

Μουσείο με μηνιαίες εισπράξεις δέκα ευρώ!

Θα σας πούμε σήμερα μία ιστορία σαν κι αυτές που μόνο στην Ελλάδα ζούμε. Για ένα μουσείο που κατόρθωσε να κόψει τον Απρίλιο μόλις πέντε εισιτήρια και να εισπράξει δέκα ευρώ. Θα μπορούσε το σημείωμα αυτό να τελειώνει εδώ ακριβώς. Πέντε εισιτήρια σε έναν ολόκληρο μήνα. Σαν κι αυτά που στέλνουν μία χώρα στον διάβολο...

Γνωρίστε το Ντουμπάι σε 4 λεπτά! (βίντεο)

Εκπληκτική χλιδή... δείτε το:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα ρε! ΟΙ Η.Π.Α. κατασκοπεύουν και την Ελλάδα

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως ο Edward Snowden σύμφωνα με τα οποία η αμερικανική υπηρεσία NSA δεν κατασκόπευε μόνο τους Aμερικανούς πολίτες και τις αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και άλλες 38 χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.