03 Ιουλίου 2013

Καθηγήτρια έκανε παιδί με μαθητή της

Μια καθηγήτρια γυμνασίου από την Καλιφόρνια συνελήφθη δύο εβδομάδες αφότου έφερε στον κόσμο ένα παιδί πατέρας του οποίου είναι, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ένας μαθητής της.

ΦΩΤΟ: Βραβείο ορθογραφίας πάλι ο Προέδρας....

Κακές οι σχέσεις του Πάνου Καμμένου με την ορθογραφία... ειδικά τα διπλά σύμφωνα είναι βουνό ανυπέρβλητο:

Λαός άνεργων αφεντικών;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ώστε έτσι, αδέρφια; Για 4.500 θέσεις εργασίας εργατών γης στη Μανωλάδα και τα πέριξ, εμφανίστηκαν μόνο 10 Έλληνες. Κι αυτοί την κοπάνησαν, γιατί τα βρήκαν ζόρικα!

Μάλλον όλοι στη χώρα έχουν διδακτορικό στην κβαντική φυσική, στο Human Resource Management ή είναι καλλιτέχνες. Στο νομό Ηλείας και τους όμορους δεν υπάρχουν 4.500 άνεργοι, που δεν έχουν ιδιαίτερα επιστημονικά προσόντα ή κι αν τα έχουν δεν έχουν άμεση προοπτική εργασίας; Άνθρωποι που θα μπορούσαν να βγάλουν ένα μεροκάματο, 25 – 27 Ευρώ, για έξι ώρες σκληρής δουλειάς προτιμούν να κάθονται;

Καψής: Αν οι εργαζόμενοι μείνουν στην Αγία Παρασκευή κάνουν κακό στον εαυτό τους

Λιγότεροι από 2.000 οι εργαζόμενοι στο νέο σχήμα – Θα πριμοδοτηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία στην ΕΡΤ και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς

Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μπουν τα ΜΑΤ στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, παρείχε απόψε ο Παντελής Καψής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alhpa, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αν οι εργαζόμενοι μείνουν στην Αγ. Παρασκευή κάνουν κακό στον εαυτό τους και στην προοπτική ανασυγκρότησης της ΕΡΤ».

Και κλάμα η Δραγώνα: Αυξάνονται οι μουσουλμάνοι που απορρίπτουν το μειονοτικό σχολείο

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σπαταλήθηκαν για το τουρκόφωνο πρόγραμμα «Φραγκουδάκη-Δραγώνα» αντί της εκμάθησης της ελληνικής, της πομακικής και της ρομανί. Απέτυχαν.
Η μειονοτική εκπαίδευση στη Θράκη είναι ένα θέμα ανεξάντλητο, για το οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πολλές γνώμες, έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις αλλά η ουσία παραμένει η ίδια:

ΦΩΤΟ: Για να μη λέτε ότι δεν ξέρετε τι θα βρείτε με τον Αλέξη....

Ιδού η ΕΚΠΛΗΞΗ:

ΒΙΝΤΕΟ: Γυμνός άνδρας έκανε άνω-κάτω τηλεοπτική συνέντευξη

Απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνέντευξη του γιου του επικεφαλής εκκλησίας βαπτιστών σε τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ, καθώς ένας υπέρβαρος άνδρας εισέβαλε γυμνός στο χώρο, προκαλώντας αναταραχή.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τα αλβανά ζώα - 1.000 αστυνομικοί και 10 βατραχάνθρωποι σαρώνουν βουνά και λίμνες

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους υπόλοιπους Αλβανούς δραπέτες. Ο εντοπισμός τους και η σύλληψή τους θεωρείται θέμα ωρών καθώς τουλάχιστον 1.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» ποτάμια και βουνά. Ενδεικτικό της κινητοποίησης της Αστυνομίας είναι το γεγονός ότι στις έρευνες συμμετέχουν και δύο ομάδες βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Απάντηση Ε. Μανωλίδου στον Στ. Κραουνάκη

“Εφόσον ο κ. Κραουνάκης έτσι αισθάνεται άνετα, ας το κάνει".

Καλεσμένη στο σημερινό Μίλα ήταν η Ευγενία Μανωλίδου. Η αγαπημένη μαέστρος μίλησε ανοιχτά στην Τατιάνα για την επίθεση που δέχτηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της από τον Σταμάτη Κραουνάκη κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην ΕΡΤ.

ΦΩΤΟ: Υπό την "προστασία" του Στρατού ο Μόσρι-Σε εξέλιξη το πραξικόπημα

Δείτε φώτο του "πρωην" Πρωθυπουργού Μόσρι να συνοδεύεται από στρατιώτες

Σε μία κλωστή κρέμεται πλέον η κατάσταση στην Αίγυπτο. Τεθωρακισμένα οχήματα έχουν βγει πλέον στους δρόμους του Καΐρου, στρατιώτες αναπτύσσονται σε γέφυρες και δρόμους, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων ο Μοχάμεντ Μόρσι παραμένει στο Προεδρικό Μέγαρο όπου πήγε κανονικά όπως τις προηγούμενες ημέρες.

Το τελεσίγραφο που είχαν θέσει οι Ενοπλες Δυνάμεις στον πρόεδρο της χώρας από τη Δευτέρα εξέπνευσε, με τον ίδιο να εμμένει στη στάση του. Επειτα από την τελευταία του δήλωση, στην οποία επανέλαβε πως δεν παραιτείται και δεν υποχωρεί στις πιέσεις, αλλά είναι υπέρ μίας κυβέρνησης συνασπισμού, ο στρατός βγήκε στους δρόμους.


Τα άρματα και οι στρατιώτες κινούνταν σε κεντρικούς δρόμους κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ήδη έχει απαγορευθεί στον Μόρσι και στους συνεργάτες του η έξοδος από τη χώρα. Σύμβουλός του είχε κάνει από νωρίς λόγο για «πραξικόπημα σε εξέλιξη» και είχε καλέσει τους υποστηρικτές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας να αντισταθούν ειρηνικά.

Με τις εκτεταμένες διαδηλώσεις να συνεχίζονται, οι πολίτες που απαιτούν την παραίτηση του προέδρου υποδέχθηκαν πανηγυρίζοντας τα στρατεύματα. Πολλοί ανέβαιναν στα άρματα και φώναζαν «στρατός και πολίτες μία γροθιά».

Την ίδια ώρα, στρατιώτες που αναπτύσσονταν σε περιοχές που διαδήλωναν υποστηρικτές του Μόρσι πυροβολούσαν στον αέρα για να διαλυθεί το πλήθος και τους φώναζαν «Είμαστε εδώ για την ασφάλειά σας».

Στο μεταξύ ο στρατός τοποθέτησε συρματόπλεγμα και κάγκελα γύρω από το κτίριο στο οποίο βρίσκεται ο Μόρσι και πολλοί στρατιώτες βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να αποτρέψουν εισβολή των υποστηρικτών του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Ενόπλων δυνάμεων, η παρουσία του στρατού στις περιοχές όπου διαδηλώνουν οι υποστηρικτές του Μόρσι γίνεται για λόγους ασφαλείας και διαψεύδουν ότι επιτίθενται στον κόσμο. «Ο Αιγυπτιακός στρατός ανήκει σε όλους τους πολίτες της χώρας», επεσήμαναν.

Νωρίτερα είχε ήδη καταληφθεί από το στρατό τις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης στο Κάιρο, με τους αξιωματικούς να παρακολουθούν από την αίθουσα σύνταξης το τι μεταδιδόταν μέχρι την εκπνοή του τελεσιγράφου.

Τα τελευταία 24ωρα, στις συγκρούσεις μεταξύ των δύο παρατάξεων των διαδηλωτών έχουν χάσει τη ζωή τους 37 άτομα και έχουν τραυματιστεί άλλοι 1.600.

Ανήσυχες οι ΗΠΑ με την κατάσταση

Οι ΗΠΑ είναι «ιδιαίτερα ανήσυχες» για την κατάσταση της Αιγύπτου, όπως ανέφερε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ κάνοντας αναφορά στις εκτεταμένες διαδηλώσεις και την παρέμβαση του στρατού. «Η κατάσταση παραμένει ρευστή και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι σε εξέλιξη ένα πραξικόπημα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Πσάκι. Λίγο αργότερα πάντως διέψευσαν τα δημοσιεύματα πως οι ΗΠΑ πιέζουν για πρόωρες εκλογές στην Αίγυπτο.

Επικοινωνία Χέιγκελ με τον Σίσι

Στο μεταξύ, το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έκανε γνωστό πως ο υπουργός Αμυνας, Τσακ Χέιγκελ, συνομίλησε την Τρίτη με τον επικεφαλής του γενικού επιτελείου Εθνικής Αμυνας της Αιγύπτου, στρατηγό Αμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, σε συνέχεια της επαφής που είχαν την περασμένη εβδομάδα.

Το Πεντάγωνο δεν έδωσε λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε στη συνομιλία, ενώ σε ερώτηση για το γιατί απέκρυψε τις επαφές ως τώρα, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Αμυνας Τζορτζ Λιτλ απάντησε: «Νομίζω πως μπορείτε να αντιληφθείτε τη λεπτή φύση αυτής της κατάστασης και αυτή είναι η ουσία».

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρειτε ποια πόλη είναι αυτή:

ΦΩΤΟ: Κρατικοδίαιτοι αναρχοάπλυτοι vs. Πλουσιόπαιδων αναρχοάπλυτων

Ξεκατίνιασμα:

ΦΩΤΟ: Έτσουξε τους αναρχοάπλυτους η συνάντηση Σαμαρά-Αντετοκούμπο

Τόσο πολύ που ο γνωστός αναρχοάπλυτος Λουκάς Σταμέλλος ή αλλιώς Πότμος (@potmos) που πληρώσαμε για να φέρουμε πίσω από το Ισραήλ, μπινελικώνει τον πιτσιρικά προφανώς λόγω σημαίας και προσευχής:

Επιτέλους εφαρμόστηκε ο νόμος -Το ΣΔΟΕ δεσμεύει πολυτελή ακίνητα ιδιοκτητών off shore

Να σφίξει τα λουριά σε όσους ξεγλιστρούν από τη τσιμπίδα της Eφορίας κρύβοντας τα ακίνητα τους σε off shore εταιρίες, επιχειρεί το ΣΔΟΕ. Μετά από νέο γύρο ελέγχων, ιδιοκτήτης πολυτελούς κατοικίας στη περιοχή της Μεσσηνίας υποχρεώθηκε στη καταβολή υψηλού προστίμου, ενώ δεσμεύθηκαν δεκάδες ακίνητα στη Βόρεια Ελλάδα έως ότου οι ιδιοκτήτες τους καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους.

Επιτέλους το κατάλαβε η τρόικα: Μας κοροϊδεύετε για απολύσεις - μετακινήσεις στο Δημόσιο

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα της ελληνικής κυβέρνησης με την Τρόικα που προκαλούν τριβές και τη μη καταβολή της επόμενης δόσης των 8,1 δισεκατομμυρίων ευρώ ή της τμηματικής καταβολής της.

Η έλευση των εκπροσώπων των δανειστών στη χώρα μας για τη συνάντηση με τους νέους υπουργούς της δικομματικής κυβέρνησης δημιουργεί εντάσεις, καθώς η στάση τους έχει σκληρύνει θεωρώντας ότι υπάρχουν ανοικτά πολλά και σημαντικά ζητήματα.

ΝΔ: "Αδειάζει" τον Τσίπρα η παρέα του

Ανακοίνωση για τις «αποκαλυπτικές ως προς τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του» εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Όπως αποδεικνύεται τελικά, η δήλωση του κ. Βούτση για στάση πληρωμών κάθε άλλο παρά αφελής ήταν, καθώς σήμερα επαναλαμβάνει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ....

ΥΠΕΚΑ: Διαθέσιμα τα αποτελέσματα για υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο - Κρήτη

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις σεισμικές έρευνες για ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, που πραγματοποίησε η νορβηγική εταιρία PGS στο Ιόνιο και τη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη στους ενδιαφερόμενους, μετά από άδεια του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη.

ΒΙΝΤΕΟ: Παπαριές Μιχαλολιάκου για Αντετοκούμπο

Την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούμπο κλήθηκε να σχολιάσει ο Νίκος Μιχαλολιάκος σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Τρίτης και φυσικά βραχυκύκλωσε και αυτός όπως και οι αναρχοάπλυτοι λέγοντας αρες μαρες κουκουναρες όπως ότι έπρεπε να είχε πολεμησει το 1912, λες και ζουσε τότε, ή δεν τον ενδιαφέρει αν σήκωσε την ελληνική σημαία αφου δεν ξέρει αν το αισθάνεται (στο τέλος του βίντεο)... το "πρόβλημα" για τον Μιχαλολιάκο και τους λοιπούς, είναι ότι...

Η Μεγάλη Ληστεία Παπανδρέου: Ο σοσιαλισμός της αστακομακαρονάδας

Είναι μία βροχερή Τετάρτη του Φεβρουαρίου 1981. Το βράδυ, σε μια ψαροταβέρνα του Χαλανδρίου, στον δρόμο προς Χολαργό, κοντά στο σπίτι του Χαρίλαου Φλωράκη, Γενικού Γραμματέα τότε του ΚΚΕ, συνευρίσκονται οι Ανδρέας Παπανδρέου, αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος, Γεράσιμος Αρσένης, Κωστής Βαΐτσος, Βάσω Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργας και ο μετέπειτα δήμαρχος Χαλανδρίου Νίκος Πέρκιζας.

Επειδη μας τα κανατε τσουρεκια με τον "ρατσιστη" Σαμαρα και τον Αντετοκουμπο...

Επειδή η υποκρισία χτύπησε peak με την υπόθεση Αντετοκούμπο πάλι να πουμε δύο πραγματάκια:

Πρώτον , ο Σαμαράς δεν ακύρωσε τον νόμο περι ιθαγενείας, τον έκρινε αντισυνταγματικό το ΣτΕ..

ΦΩΤΟ: Και λίγο μπινελικάκι από "έγκριτο" για να μην ξεχνιόμαστε...

Επίπεδο  από τον "βραβευμένο" δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, μόλις κάποιος του πει κάτι που δεν του αρέσει... προσέξτε ΟΧΙ όταν τον βρισει... απλά κάποιος έκανε το λάθος να του πει κάτι σαν "σε βαρέθηκα"... και δειτε την απάντηση επιπέδου του "έγκριτου":

Οι Τσάμηδες μπήκαν στην κυβέρνηση της Αλβανίας


Κωνσταντίνος Χολέβας

Είχαμε τον Μπερίσα που ονειρευόταν τη «Μεγάλη Αλβανία», τώρα θα έχουμε τον Εντι Ράμα, του οποίου η κυβέρνηση θα στηρίζεται στις ψήφους πέντε Τσάμηδων. Η εναλλαγή κομμάτων στα Τίρανα ουδέποτε επηρέασε θετικά ή αρνητικά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Ισως ο αγωγός ΤΑΡ μάς φέρει πιο κοντά.

Πόσα χρωστάει η Ελλάδα και πού

Η επικαιροποίηση των στοιχείων είναι χρήσιμη ιδίως αν αφορά το πόσα χρωστάει η Ελλάδα. Στη Βουλή διαβιβάστηκαν στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών που αναφέρουν ότι το ύψος του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης, λαμβανομένου υπόψη και του χαρτοφυλακίου των διαχειριστικών πράξεων (μετά swap), στις 31.5.2013 ανήλθε στο ποσό των...

Στις αχαρτογράφητες θάλασσες της μαλακι@ς

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

Κατά μία άποψη, δεν είναι δα και τόσο τρομερό για μερικούς μήνες να διακοπεί η εισροή στη χώρα δανείων από το εξωτερικό. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα πάψουμε να εκπληρώνουμε τις διεθνείς υποχρεώσεις μας για πέντε, άντε το πολύ έξι μήνες, ώσπου να ολοκληρωθεί η αναδιαπραγμάτευση των δανειακών συμβάσεων. Βέβαια, χάρη στις εισροές αυτές συνεχίζεται η λειτουργία του κράτους. Αλλά, τι να κάνουμε;

Αδωνι κανε κατι με το γιατρο στο Καστελλόριζο! Τοσο δυσκολο ειναι να βρεθουν 30.000 ;

O Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ. Πατούλης επανήλθε απευθυνόμενος προς τη νέα Πολιτική Ηγεσία του Υ.Υ.Κ.Α. και με ιδιαίτερη παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη, έθεσε εκ νέου το σοβαρό ζήτημα της αναγκαιότητας διορισμού ειδικού ιατρού στο Καστελλόριζο, δεδομένου ότι εδώ και 2 χρόνια, 300 κάτοικοι ζουν χωρίς την ύπαρξη μόνιμου ιατρού.

Μια χαρα στο Μαξιμου με τον Βυρωνα... εληξε το θεμα

Αρκει κι ο Βυρωνας να κοψει τις παρλαπιπες

Το θέμα με τον Βύρωνα Πολύδωρα θεωρείται και επισήμως πλέον λήξαν από το Μέγαρο Μαξίμου ενώ και ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά και ...

Μειωσεις φορων για εσοδα απο ενοικια-Δες παραδείγματα με την κυρία Μαρία και τον κύριο Μπάμπη!

​Τα πάνω κάτω και τα πίσω εμπρός φέρνει το φορολογικό που αναρτήθηκε για διαβούλευση. Τέλος οι αποδείξεις από το 2014,τέλος η μείωση παρακράτησης 1,5% στο φόρο, λιγότερα καθαρά στο χέρι το 2014 και εξίσωση της όποιας διαφοράς με το εκκαθαριστικό του 2015 είναι μερικές από τις αλλαγές.

Μας επιστρέφουν τα κέρδη από τα ελληνικά ομόλογα!

Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Χρήστος Σταϊκούρας, «η υλοποίηση της απόφασης του Eurogroup (26 και 27 Νοεμβρίου 2012) για την επιστροφή των ποσών του προγράμματος αγοράς ελληνικών ομολόγων (SPM), αναμένεται να ξεκινήσει με προϋπόθεση την επιτυχή υλοποίηση του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013».

Με το ΠΑΣΟΚ ο Καλαφάτης απεναντι στον Βοριδη... θα το θυμομαστε

Έμμεση αλλα ξεκάθαρη απάντηση στην κριτική Βορίδη έδωσε ο Σταύρος Καλαφάτης αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος που τόνισε ότι πρέπει να οικοδομήσουμε το μέλλον, αλλα να μη δουμε ποια λαθη μας εφεραν εδω...

Δυσκολα για Κυριακο: Πάλι δεν τα βρήκαν με την Τρόικα -Νεα γκαζια θα φαει αυριο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους εκπροσώπους της Τρόικα χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε καμία συμφωνία, αφού δεν τα βρήκαν στα ζητήματα των απολύσεων και της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων και αποφάσισαν να συναντηθούν και πάλι αύριο στις 10 το πρωί.

Γλεζος εναντιον Τσιπρα: Οι συνιστωσες δεν κλεινουν... μπαστα κι αμα σ' αρεσει


Οι τρεις ιδρυτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (Ενεργοί Πολίτες, ΚΕΔΑ,ΔΕΑ) δείχνουν τα "δόντια" τους, ενοψει του 1ου ιδρυτικου Συνεδριου (την Κυριακή ολοκληρώνονται και οι τελευταίες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων) και με κοινή δήλωση των επικεφαλής κκ Μανώλη Γλέζου, Γιάννη Θεωνά και Αντώνη Νταβανέλλου, αντίστοιχα, ζητούν να αποσυρθεί από την προσυνεδριακή συζήτηση η διάλυση των συνιστωσών :


Σοκ στην Πάτρα: 38χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του και της έβγαλε τα μάτια!

Φρικιαστικές εικόνες αντίκρισαν οι αστυνομικοί σε ένα σπίτι στην συνοικία Αγυιά της Πάτρας, όταν βρήκαν σε κατάσταση αμόκ έναν 38χρονο άντρα (που πάσχει από ψυχικό νόσημα) να βγάζει τα μάτια της ίδιας του της μητέρας!

Κασιματης στηρίζει τον Βορίδη: Από που κι ως που επιβάλλεται η προσκύνηση του Ανδρέα;

Στεφανος Κασιματης

Ο Βορίδης, με άλλα λόγια, είπε αυτό που είναι προφανές, για όποιον έχει στοιχειώδη αντίληψη της φύσης και των διαστάσεων της κρίσης. Περιέργως, όμως, το γεγονός ότι ο Βορίδης δεν επέδειξε τον δέοντα σεβασμό στο ιερό τοτέμ του ιδρυτή του κινήματος εξελήφθη από το ΠΑΣΟΚ ως έγκλημα καθοσιώσεως! Δεδομένου ότι η ζέστη έχει υποχωρήσει αισθητά, διερωτώμαι σε τι πρέπει να αποδοθεί αυτή η ακατανόητη αντίδραση.

Με αλβανο το ειχε σκασει η βλαμενη και μεις την ψαχναμε... συνελήφθη ο 19χρονος για την "απαγωγή" της 17χρονης

Με την συναίνεση της φαίνεται πως εξαφανίστηκε η 17χρονη Χριστίνα Ιορδανίδου από την Αργυρούπολη στις 18 Ιουνίου μαζί με έναν 19χρονο Αλβανό ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εκούσια απαγωγή και αρπαγή ανηλίκου.

Με τι ασχολουνται οι ανθρωποι!! Πρώην υπουργός αφήνει αιχμές για νοθεία στο συνέδριο της ΝΔ

Ζήτημα εσωκομματικό προκύπτει (συμφωνα με τους δημοσιοκαφρους γιατι ο κοσμος ... στα παπαρια του) εκ νέου στη Νέα Δημοκρατία από το σαφέστατο υπονοούμενο για νοθεία στις εκλογές για την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ του βουλευτή και πρώην υπουργού Γιώργου Βλάχου.


Δεν το έχετε ξαναδεί! Άνθρωπος - ρομπότ αφήνει τους πάντες με στόμα ανοιχτό στο America's Got Talent

Ο Kenichi Ebina από το Τόκιο προπονείται εδώ και χρόνια στο robot-style με σκοπό μια μέρα να καταφέρει να ανέβει σε κάποια σκηνή του Λας Βέγκας. Για τον ίδιο φαίνεται πως το όνειρό του βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα, μετά την εμφάνισή του στο America's Got Talent.

Αυτος είναι ο Αιγύπτιος στρατηγός που είναι έτοιμος να κοψει ισλαμικους κ@λους

Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να στείλει το τελεσίγραφο στον πρόεδρο Μόρσι

Σκηνικό πολέμου στην Αίγυπτο, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς η προθεσμία για το τελεσίγραφο που έστειλαν οι στρατιωτικοί στον πρόεδρο Μόρσι εκπνέει.

ΕΛ.ΑΣ.: Νεκροί ένας από τους Αλβανούς δραπέτες και ο θείος του επισης δραπετης απο το 2006

Νεκροί κατά τη διάρκεια της χθεσινής επιχείρησης στη Κόνισκα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας έπεσαν ένας από τους Αλβανούς δραπέτες και ο θείος του.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για τον 25χρονο Lika Edison και τον...

Νταξ'! Τα 'δαμε ολα: Μογγολοι νεοναζι (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται απίστευτο αλλά ακόμη και η Μογγολία των 3 εκατ. κατοίκων έχει τους νεοναζί τους. Σκληρές ομάδες κυκλοφορούν δημόσια με σβάστικες, ξυρισμένα κρανία, τατουάζ και μαύρα δερμάτινα ορκίζονται στο όνομα του Χίτλερ και του Τζένγκις Χαν του στρατιωτικού ηγέτη που ένωσε τις φυλές και ίδρυσε την αυτοκρατορία των Μογγόλων τον 13ο αιώνα.

Αρα Αδωνι καναμε μια τρυπα στο νερο: "Μειώθηκε 50% το κόστος των εξετάσεων, αλλά διπλασιάστηκαν οι εξετάσεις"

Μεγαλα λαμογια οι γιατροι... δεν μπορεις να τους πιασεις απο πουθενα...

Όλες οι καλύψεις των ασφαλισμένων θα συνεχίσουν να ισχύουν και δεν θα θιγούν οι παροχές προς τους πολίτες, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ το προηγούμενο διάστημα οι τιμές των εξετάσεων μειώθηκαν ακόμα και κατά 50%, ξαφνικά διπλασιάστηκε ο αριθμός των εξετάσεων.

Ο Σαμαρας με τη λευχαιμια πεταχτηκε για μια βολτα στην Πρεσβεια πριν παει στη Γερμανια

Αφιερωμενο στον στοκο με τη λευχαιμια

Με πιο ... αμερικάνικο χρώμα από ποτέ γιορτάστηκε χθες στην αμερικανική πρεσβεία η Γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ (εορτάζεται στις 4 Ιουλίου) στους υπέροχους κήπους της πρεσβείας που στολισμένοι με μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα συγκέντρωσε την πολιτική ηγεσία γύρω από τον πρέσβη, ο οποίο σε ένα μήνα αποχωρεί, έχοντας ολοκληρώσει τη θητεία του.

Θρίλερ με τους Αλβανούς δραπέτες - Πιθανότατα ο ένας νεκρός να ήταν συγγενής τους - Ασύλληπτος ο αρχηγός τους Μάριαν Κόλα!

- Ανατροπή δεδομένων σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες - Νεκρός φέρεται ο δραπέτης Λίκα
- Ο δεύτερος νεκρός είναι πολύ πιθανό να είναι συγγενής του με ρόλο κλειδί στην απόδραση των Αλβανών

Επιτέθηκε στον Σαμαρά και μετά ζήτησε … άδεια απουσίας στο εξωτερικό

Αυτουνου την ιθαγενεια πως θα γινει να του την αφαιρεσουμε;

Μια πολύ σκληρή δήλωση εναντίον του πρωθυπουργού έκανε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου με αφορμή την συνάντηση του με τον καλαθοσφαιριστή Αντετοκουνμπο. Κι αυτό λόγω της ιστορίας του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια. Κι αφού τα πε και ξεθύμανε...

Μεγαλη απογοητευση ο Κυριακος! Εφαγε αγρια γκαζια απο την τροικα για την ΕΡΤ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση ήλπιζαν πως η τρόικα θα πείθονταν να δώσει παράταση για την κινητικότητα μετά τις 2.650 απολύσεις στην ΕΡΤ. Αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα!

Φ. Κουβέλης: Ο Σαμαράς ήθελε εκλογές κι εγω τρομαξα...

«Οφείλω να είμαι πολύ σαφής μαζί σας. Οταν ένας πρωθυπουργός, όταν ένα κόμμα που μετέχει στην κυβέρνηση και είναι το μεγαλύτερο, αποφασίζει να προχωρήσει στην έκδοση μιας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των υπουργών που έχουν υποδειχθεί από τα άλλα δύο κόμματα που συγκυβερνούν δεν αποτελεί πράξη και συγκεκριμένη μαρτυρία για την επιλογή ότι πήγαινε για εκλογές;», αναρωτήθηκε ο κ. Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.


ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός τρακάρει με δύο αγελάδες που... ερωτοτροπούν

Ένας πολυσύχναστος δρόμος δεν ενδείκνυται για "ρομαντικές" καταστάσεις και ερωτοτροπίες. Και αυτό γιατί όλα είναι πιθανά μέχρι να έχετε κάποιο ατύχημα.
Αυτό έπαθαν δύο ερωτευμένες αγελάδες οι οποίες φανερά προσηλωμένες η μία στην άλλη, ζώντας κυριολεκτικά τον έρωτά τους, έπεσαν θύματα τροχαίου.

Σοκάρει το video από τον βιασμό των Ισλαμοφασίστων εναντίον της Ολλανδέζας στη πλατεία Ταχίρ

Σοκάρει το video από τον βιασμό των Ισλαμοφασίστων εναντίον της Ολλανδέζας δημοσιογράφου στη πλατεία Ταχίρ.

Δείτε τα κτήνη με τι μίσος επιτίθενται στην άτυχη γυναίκα...

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύδωρας: Μίλησα για συνεννόηση

Συνεννόηση και όχι συνεργασία με την Χρυσή Αυγή τόνισε πως επιθυμεί ο Βύρωνας Πολύδωρας, μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Real fm που "άναψε φωτιές", ο πρώην πρόεδρος της Βουλής μίλησε για συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του.

ΒΙΝΤΕΟ-Στρατούλης (με αλλα λογια): για 5-6 μηνες θα τη βγαλουμε με οτι εσοδα εχουμε, αρα δεν καταργουμε "χαρατσι" και δεν επαναφερουμε συνταξεις...

«Ο Νίκος Βούτσης είπε τα αυτονόητα και οτι λεει το προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης και πρόσθεσε πως «θα καταργήσουμε τα μνημόνια και θα αναδιαπραγματευτούμε τις δανειακές συμβάσεις. Αν δεν μας δωσουν τις δοσεις θα τη βγαλουμε με τα 44 εκ εσοδα του κρατους απο φορους κ.λπ»... αρα ο Στρατουλης μας λεει οτι ουτε το χαρατσι στα ακινητα θα καταργησει...

Άρχισε η μετακόμιση του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ μετακομίζει σταδιακά στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο στόχος είναι να έχουν επιστρέψει όλοι στο παλιό κτίριο μέσα σε ένα δεκαήμερο. Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, μετακομίζουν σταδιακά οι διάφοροι όροφοι. Ήδη οι συνεργάτες του Βενιζέλου πηγαινοέρχονται ανάμεσα στην Ιπποκράτους και στην Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να κάνουν τη χωροθέτηση.

Τι απαντά ο Αδωνις στη Σκοπούλη για την επαναφορά της διάταξης για «καραντίνας» σε λαθρομετανάστες και άλλες ευπαθείς ομάδες

Ο Αδωνις Γεωργιάδης επέλεξε μέσω twitter να απαντήσει στην Φωτεινή Σκοπούλη και στις αντιδράσεις για το ότι ο νέος υπουργός Υγείας επανέφερε τη διάταξη Λοβέρδου για τις οροθετικές ιερόδουλες.

Οι πραγματικοί διάλογοι Βρούτση-Τρόικα: Αρνηθηκε νεα μειωση συνταξεων

Πρόταση βόμβα για νέες μειώσεις στις συντάξεις επανέφερε χθες η Τρόικα στο τραπέζι του υπουργείου Εργασίας, καθώς οι δανειστές δεν πείστηκαν ότι θα επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι και θα κλείσουν οι μαύρες τρύπες του ασφαλιστικού. Την πρόταση απέρριψε ασυζητητί ο Υπ. Εργασίας Γ. Βρουτσης.

ΥπΕσ: Επισπεύστηκε η χορήγηση ιθαγένειας στον Αντετοκούνμπο λόγω NBA


Απαντήσεις για το θέμα της ιθαγένειας των αδελφών Αντετοκούνμπο έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και ξεκαθάρισε ότι η μόνη παρέμβαση που έγινε στην υπόθεση τους ήταν να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να μπορέσει ο Γιάννης να συμμετάσχει στο draft του ΝΒΑ.

Μερκελ: Η Ελλάδα έχει προχωρήσει χάρη στην κυβέρνηση Σαμαρά

Μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στέλνει η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel. Την ίδια ώρα, ο J. Asmuseen, μέλος του δ.σ. της ΕΚΤ, σημειώνει ότι η συζήτηση για απομείωση του χρέους δεν βοηθά την Ελλάδα.

ΦΩΤΟ: Συνεχίζει να μοιράζει γέλιο ο στόκος του ΣΥΡΙΖΑ με τη λευχαιμία

Περιμένει τηλέφωνο από τη γυναίκα του Σαμαρά για να του επιβεβαιώσει την αποκλειστικότητα για τη λευχαιμία:

ΦΩΤΟ: Μεσίστιες οι σημαίες στην Κουμμουνδούρου μετά την δολοφονία 2 ανυποψίαστων Αλβανών από μπάτσους της ΕΛΑΣ

Τους ήρθε κομματάκι ξαφνικό εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και σίγουρα θα προτιμούσαν τη σύλληψη ώστε να διαμαρτυρηθούν έξω από τη ΓΑΔΑ και να αναλάβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου την υπεράσπιση των ζώων... ξέρετε πως:

ΦΩΤΟ: Μια από τις σπάνιες φορές που η τηλεόραση λέει την αλήθεια

Δείτε:

Τετ-α-τετ Σαμαρά - Μέρκελ σημερα... για να του θεραπεύσει τη "λευχαιμία"!

Πάει Βερολίνο ο πρωθυπουργός και επιστρέφει το βράδυ... κατά τ' άλλα πάσχει από λευχαιμία όπως διαδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί σήμερα, Τετάρτη, για το Βερολίνο όπου θα συμμετάσχει στη Συνάντηση Κορυφής για την ανεργία των νέων που διοργανώνει η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.