04 Ιουλίου 2013

Αυτό είναι το σώμα της Μενεγάκη δίχως ρετούς!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα και είναι τρισευτυχισμένη! Χθες η ίδια πόσταρε νέες φωτογραφίες στο twitter της.

Αυτή τη φορά είπε να πρωτοτυπήσει...

Γελαει ο κοσμος με το κουνελακι του ΜπαγκςΜπανυ που υπερασπιζεται κατηγορουμενο για τρομοκρατια (ΦΩΤΟ)

Δειτε τι γραφει το star.gr:

Καλέ είπαμε να ερωτευτείς, αλλά όχι να φτάσεις και στο σημείο κατηγορούμενο για τρομοκρατία να υπερασπιστείς! Για την Δωροθέα την Μερκούρη σου μιλώ, που έγινε άλλος άνθρωπος από τότε που «τα ‘μπλεξε» με τον Κώστα Βαξεβάνη!

Από το κόκκινο χαλί...

ΦΩΤΟ: Η "Επανασταση" αποψε στην Πατρα...

Ετσι λεει ο Διευθυντης του Γραφειου Τυπου του Α. Σαμαρα... για την εκδηλωση του Τσιπρα και δημοσιευει και σχετικη φωτο:

Καυγας Ρένας Δούρου και Αφροδίτης Αλ Σαλέχ [BINTEO]

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου και του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτης Αλ Σαλέχ υπήρξε σήμερα το μεσημέρι στην τηλεοπτική εκπομπή #ActionDay.

Οne night stand: Οι επιπτώσεις της επόμενης ημέρες - Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα

Σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία φαίνεται ότι έχουν οι σχέσεις της μιας νύχτας, τα γνωστά «one night stand», όπως αποκαλύπτει νέα Αμερικανική μελέτη.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη

Εντυπωσιακο ΒΙΝΤΕΟ - Αίγυπτος: Σημαδεύουν με λέιζερ το ελικόπτερο

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες, που δείχνουν τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταχρίρ να σημαδεύουν με λέιζερ τα ελικόπτερα, κάνουν το γύρο του κόσμου.Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube.

Απανωτές συσκέψεις ο πρωθυπουργός: Έφερε στο Μαξίμου το μισό υπουργικό συμβούλιο!

Απανωτές συσκέψεις με υπουργούς της κυβέρνησης έχει από το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε το ραντεβού με την τρόικα μετά από 3,5 ώρες.

Γελαει το Μαξιμου με τον αστειο του ΣΥΡΙΖΑ που ευχεται... να γινει πραξικοπημα: «Θα σας ανατρέψει ο λαός όπως στην Αίγυπτο» - [βίντεο]

Αίσθηση και γελια προκάλεσε η εκτος τοπου και χρονου δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κυριακάκη (ποιο ειναι παλι αυτο το φρουτο) στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" η οποία προκάλεσε την αντίδραση του Μαξίμου.

Ήμουν κι εγώ μετανάστης

undefined
Toυ Άγη Βερούτη

Έζησα μετανάστης στις ΗΠΑ κυρίως, από τα 18 μου ως τα 36 μου. Μισή ζωή.

Το μεταναστευτικό είναι ένα αγκάθι που πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να γίνει τριαντάφυλλο.

Έχουν μεγάλη πλάκα εκεί στη Συγγρού τα σαίνια....

Ρε που θα πάτε με  αυτούς? Ε ρε γέλια και ...κλάματα που έχουμε να κάνουμε.....
Δηλαδή την Κυριακή, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, θα κληθούν για να εκλέξουν εκείνους που θα βοηθήσουν τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αντρέα Παπαμιμίκο, ανάμεσα από αυτούς....

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με το κοτερο του Παναρα

Δειτε:

Οι κίνδυνοι της γραφικότητας

Tου Τακη Θεοδωροπουλου / theodoropoulos@kathimerini.gr

Η Ελλάδα κάποτε σταδιοδρομούσε στο διεθνές στερέωμα με τις γραφικότητές της. Τα γαϊδουράκια που ανηφόριζαν στην αιγαιοπελαγίτικη ξεραΐλα, τα ασβεστωμένα σπίτια, η ρετσίνα και η greek salad ήσαν μερικά από τα ιερογλυφικά που έκαναν τον ευρωπαϊκό χειμώνα να ονειρεύεται. Μαζί και ένας λαός που, κατά τον Ζορμπά και τη Μελίνα, ήταν έτοιμος ανά πάσα στιγμή να το ρίξει στο χορό και το τραγούδι. Το «έξω καρδιά» ήταν πηγή του πολυπόθητου συναλλάγματος και, ως εκ τούτου, χάριν της βαριάς βιομηχανίας μας, του τουρισμού, οφείλαμε να μην παίρνουμε τον εαυτό μας και πολύ στα σοβαρά.

Ποσες ψηφους πηρε η Ζωη σε εσωκομματικες εκλογες ΣΥΡΙΖΑιων δικηγορων;

Μυστική ψηφοφορία πραγματοποίησε τη Δευτέρα η οργάνωση των δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να εκλέξει τους εκπροσώπους της στο Συνέδριο. Φυσικά στο ψηφοδέλτιο βρισκόταν και η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Το περίεργο είναι πως η διάσημη για τους καυγάδες της βουλευτής...

ΦΩΤΟ: Μια αχτιδα επαναστασης στην ΕΡΤ... με ρεαλιστικες προτασεις

Ρεαλιστικες προτασεις απο τους εργαζομενους στην ΕΡΤ και λοιπα λαμογια (Κουνδουρος, Αρβανιτης) του στυλ: Πεταει ο γαιδαρος; Πεταει...:

Αδωνις Γεωργιάδης: Να παρέμβει ο οικονομικός εισαγγελέας για την εμπλοκή του Πάνου Καμμένου σε off shore

Την ανάγκη να επιληφθούν άμεσα οι φορολογικές Αρχές της χώρας, ο οικονομικός εισαγγελέας και η Επιτροπή Ελέγχου των Πόθεν Έσχες της Βουλής, επισήμανε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολίτες Εξαρχείων: Η ΕΣΗΕΑ του Τριμη έχει παραχωρήσει σε αναρχικούς διώροφο νεοκλασικό κτίριο -Το έκαναν ορμητήριο

Πολίτες που αυτοαποκαλούνται φοβισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Εξαρχείων με επιστολή τους στον Σίμο Κεδίκογλου καταγγέλλουν πως η ΕΣΗΕΑ έχει παραχωρήσει εδώ και χρόνια σε αναρχικούς νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ζαΐμη 11.

Δυσκολη δουλεια το υπουργιλικι: Νεα αποτυχια Μητσοτάκη να πεισει την τροικα-Συναντηση με Σαμαρα να σωθει η κατασταση

Ακαρπη απέβη και η τρίτη συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της Τρόικα. «Δύσκολη » χαρακτήρισε την διαπραγμάτευση το υπουργείο.

Πορισμα Χρυσής Αυγής: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπανδρέου [βίντεο]

Το πόρισμα της για τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, στο οποίο καταγγέλλει πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι «μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έχουν ποινικές ευθύνες».

Όλο το πόρισμα για τον Παπακωνσταντίνου

Για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία και της παράβασης καθήκοντος, παραπέμπεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με το πόρισμα της πλειοψηφίας της προκαταρκτικής επιτροπής.

Τατσόπουλος: Θα συνεργαζόμουν με την πατριωτική ΝΔ αν δεν υπηρχε αλλη λυση

Με δηλώσεις του ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράμμισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί μετεκλογικά με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Aνοιγμα βουλευτή της ΝΔ στους ψηφοφορους της Χρυσής Αυγής: Δεν ειναι νεοναζι

Οι στοκοι βεβαια θα πουνε οτι θελουν για να καταληξουν πως η ΝΔ "ξεπλενει" τους νεοναζι για να συνεργαστει μαζι τους...

Ο βουλευτής Καβάλας και πρώην υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλος, υποστήριξε σε δηλώσεις του πως η Χρυσή Αυγή «δεν είναι κόμμα νεοναζί». Συγκεκριμένα μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του radio1d.gr, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως:

Θα τους τρελανουμε ολους!! Με καρτούν η νέα καμπάνια ΕΟΤ και επικο σλογκαν: Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου... ΒΙΝΤΕΟ

Με σύνθημα "Ελλάδα, η πλουσιότερη χώρα του κόσμου", ΕΟΤ και υπουργείο Τουρισμού μας καλούν "να εξαφανίσουμε όλοι μαζί το περίπου" ώστε τόσο οι φετινοί επισκέπτες όσο και οι Έλληνες τουρίστες να χαρούν τις ομορφιές της χώρας χωρίς αντιπερισπασμούς.

ΒΙΝΤΕΟ: Η σύλληψη του Μόρσι

Το εν λόγω βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου είναι τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο και δείχνει τη στιγμή που ο στρατός συλλαμβάνει τον Μοχάμεντ Μόρσι.

ΒΙΝΤΕΟ-Παραπομπή Παπακωνσταντίνου για 3 αδικήματα ζητά η πλειοψηφία της προανακριτικής

Παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τρία αδικήματα στον χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ, ζητά με πόρισμά της η πλειοψηφία της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

ΒΙΝΤΕΟ-Τσακωμός Τζαμτζή, Κανέλλη και Σκουρλέτη

Ανέβηκαν οι τόνοι στο στούντιο του ΑΝΤ1 μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη, του Ιορδάνη Τζαμτζή και του Πάνου Σκουρλέτη για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, την «ομάδα αλήθειας» της Συγγρού και το άρθρο του Νίκου Βούτση.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ: Καποιος στο ΥΠΕΚΑ δουλευει τον Καμμενο!! Κασιδιάρης: «Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρόνια»

«Στο κείμενο που μας μοιράσατε αντί για ελληνικούς υδρογονάνθρακες αναφέρεται υδατάνθρακες», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

«Οι υδρογονάνθρακες δεν είναι μακαρόνια», ήταν η απάντηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, στην τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Ασημάκη Παπαγεωργίου.

Βίντεο: Τεράστια τρύπα στο δρόμο «κατάπιε» αυτοκίνητο και οδηγό!

Ευτυχώς η οδηγός γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί

Είναι αυτό που λέμε «έχασε τον κόσμο από τα πόδια της»... Μια γυναίκα έζησε τρομακτικές στιγμές όταν οδηγώντας το αυτοκίνητό της σε δρόμο του Οχάιο στις ΗΠΑ ξαφνικά ένιωσε να πέφτει!

Νουμερο: Αλβανική ιθαγένεια στους... Αρβανίτες της Ελλαδας μοιράζει ο Μπερίσα

Αλβανική ιθαγένεια στους … Αρβανίτες της Ελλάδας, θέλει να παραχωρήσει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, λίγες εβδομάδες πριν παραδώσει την εξουσία στον νικητή των πρόσφατων εκλογών στη χώρα του, Έντι Ράμα.

Βίντεο: Γιατρός ξυλοκόπησε ασθενή που αργότερα πέθανε!

Εκνευρίστηκε γιατί ήταν από εφημερία και ο ασθενής άρχισε να τον βρίζει...

Το περιστατικό που κατέγραψε η κάμερα νοσοκομείου στη Ρωσία δείχνει ένα γιατρό να ξυλοκοπεί έναν ασθενή που λίγες ώρες πριν είχε χειρουργηθεί. Σύμφωνα με το γιατρό όταν μπήκε στο δωμάτιο του ασθενή, εκείνος άρχισε να τον βρίζει. Ο γιατρός είπε ότι εργαζόταν επί 24 ώρες και ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εκείνον.

Έκοψε το λαιμό του με σουγιά μέσα στο Ωδείο Θεσσαλονίκης

Τέλος στη ζωή του έβαλε τα ξημερώματα ένας 53χρονος στη Θεσσαλονίκη επειδή αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Δειτε το νεο ΔΣ της ΟΛΜΕ... να φριξετε με το ποιοι μαθαινουν τα παιδια μας γραμματα

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, ψήφισαν τετρακόσιοι τριάντα επτά εκπαιδευτικοί, ενώ τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 435 καθώς βρέθηκαν 2 άκυρα.

Δεν ξαναγινε: Η Ζωή κυνηγούσε υπάλληλο της Βουλής για να του παρει το κοινο πόρισμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για Παπακωνσταντίνου!!

Κωμικοτραγικές σκηνές έζησαν βουλευτές και υπάλληλοι στη Βουλή όταν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – μέλη της προανακριτικής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βγήκαν στο διάδρομο του πρώτου ορόφου και ζήτησαν να ματαιωθεί η συζήτηση για το πόρισμα αφού δεν τους είχε δοθεί.

H Ρωσίδα κατάσκοπος Αννα Τσάπμαν μέσω Twitter κάνει πρόταση γάμου στον Σνόουντεν για να αποκτήσει διαβατήριο [εικόνες]

Οπως γράφει στο σάιτ της η νεοϋορκέζικη Ποστ, ο Σνόουντεν ξεσκέπασε το πρόγραμμα PRISM της NSA και προσπάθησε να διαφύγει τη σύλληψη, αλλά η αφαίρεση του διαβατηρίου του από το αμερικανικό κράτος τον έχει αφήσει παγιδευμένο στο αεροδρόμιο Σερεμέτγιεβο της Μόσχας, από τις 23 Ιουνίου.

Ο Μιχελογιαννάκης πάει και επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μουρούτης του αφιερώνει ένα βίντεο με τα... άπαντά του [video]

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, όπως ενημέρωσε με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Εγγραφο εμφανιζει τον Πανο Καμμενο σαν «ιδιοκτητη» του κοτερου (ολο το αρθρο των ΝΕΩΝ)

Κινδυνευει να χασει την εδρα ο Πανος Καμμενος αν ασχοληθει σοβαρα η επιτροπη "ποθεν εσχες" καθως θα ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που βουλευτης θα πιαστει στα πρασα να μην εχει δηλωσει περιουσιακο στοιχειο

Σύμφωνα με σημερινό αποκαλυπτικό άρθρο των ΝΕΩΝ, ο πατέρας του Πάνου Καμμένου είχε στην ιδιοκτησία του το σκάφος «Iliatoras of London» από το 1993. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι έπειτα από έρευνα που έκανε διαπίστωσε ότι το 18μετρο σκάφος δηλώθηκε για πρώτη φορά το 2010 ενω σε έγγραφο του 2007, με το οποίο η αξία του σκάφους εκτιμάται στις...

Ποιος δουλεύει ποιον με τον Κυργιάκο;

Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ουσιαστικά αντιλαμβάνεσαι πως είτε μας δουλεύουν ψιλό γαζί είτε είμαστε εμείς εκτός πραγματικότητας και στο τριφύλλι τα λεφτά κυκλοφορούν αβέρτα...

Ανακοίνωση της νορβηγικής PGS: Μεγάλες δυνατότητες για υδρογονάνθρακες σε Ιόνιο και Κρήτη

«Δεδομένων των πολλά υποσχόμενων περιοχών της Μεσογείου και του ενθουσιασμού που επικρατεί, οι θαλάσσιες περιοχές του Ιονίου και νότια της Κρήτης που θα παραχωρηθούν για έρευνες υδρογονανθράκων, δείχνουν να έχουν μεγάλες δυνατότητες», τόνισε την Πέμπτη, σε ανακοίνωσή της, η νορβηγική εταιρεία PGS που διεξήγαγε τις σεισμικές έρευνες στις συγκεκριμένες περιοχές.

Αυξηθηκε το πρωτογενές έλλειμμα

Από τον αστερισμό του πρωτογενούς πλεονάσματος σε πρωτογενές έλλειμμα, επέστρεψε η Γενική κυβέρνηση, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που επιβεβαιώνουν την αίσθηση ότι η δημοσιονομική μάχη θα είναι εξαιρετικά σκληρή.

Η μεγαλυτερη στα χρονικα αποζημιωση για μετανάστη που χτυπήθηκε εξακολουθητικά στο κεφάλι και έχασε το μισό κρανίο του [εικόνα]

Τη μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει δοθεί στα χρονικά του αμερικανικού συστήματος δικαιοσύνης, 58 εκ δολ., αποφάσισε την Τετάρτη δικαστήριο της Καλιφόρνια, με αποδέκτη του χρηματικού ποσού παράνομο μετανάστη, ο οποίος υπέστη σοβαρότατα εγκεφαλικά τραύματα, έπειτα από τον ξυλοδαρμό του από πορτιέρη σε μπαρ στο Λος Άντζελες.

Aδωνις: Συμφωνουν τώρα οι Λάκης-Αλαβάνος με τα τανκς που απαιτησε ο κοσμος στην πλατεία Ταχρίρ;

Λίγο μετά τις επτά το πρωί σήμερα, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στο twitter – όπου τα μηνύματα του έχουν μειωθεί αισθητά από τότε που υπουργοποιήθηκε– για να σχολιάσει με το δικό του τρόπο τις εξελίξεις στην Αίγυπτο και να στείλει μήνυμα σε Αλέκο Αλαβάνο και προφανώς σε Λάκη Λαζόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέρκελ σε Σαμαρά: Αντώνη, έλα ακριβώς πίσω μου

Mε ένα νεύμα της -κίνηση με πολιτικό συμβολισμό- προς τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ εξεφρασε τη στήριξή της στην προσπάθεια που καταβάλλει η ελληνική πλευρά.

Μυστηριώδες Ελληνικό αεροσκάφος αναστατώνει τους Τούρκους

Ένα «μυστηριώδες» Ελληνικό αεροσκάφος το οποίο σύμφωνα με τους Τούρκους παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο την Δευτέρα πρώτη Ιουλίου, έχει αναστατώσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο γιατί δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και το είδος του κάτι που έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά για το σύστημα παρακολούθησης των τουρκικών ραντάρ στην περιοχή του Αιγαίου.

Πετρέλαιο και αέριο σε Ιόνιο - Ν. Κρήτη δείχνουν οι έρευνες των Νορβηγών

Μεγάλες δυνατότητες και σημαντική δυναμική σε υδρογονάνθρακες κρύβουν τρεις περιοχές της χώρας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, επικαλούμενος τα αποτελέσματα της πρώτης επεξεργασίας των δεδομένων από τις σεισμικές έρευνες της νορβηγικής PGS στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης.

ΦΩΤΟ: Ουτε οι αναρχοάπλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πιστεύουν τα περι 4.000 αυτοκτονιών

Μέχρι και μεταξύ τους λένε «το νούμερο είναι υπερβολικό» ή «δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο»... μέχρι που ο στόκος λέει να καταγράφουν τις αυτοκτονίες μέσω twitter!!! Τελικά βέβαια συμφώνησαν:

Καφενείο! Το πρωί παρουσιάσαν το φορολογικό και το βράδυ πήραν ήδη πίσω 3 μέτρα-Τι ακύρωσαν

Τις... δάφνες ενός ακόμα «ράβε ξήλωνε» και μάλιστα στην... κορωνίδα των φορολογικών νομοσχεδίων -του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος- διεκδικούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, καθώς ένα μόλις 24ωρο μετά τη δημοσιοποίηση των σχετικών διατάξεων, ετοιμάζονται διορθώσεις προς αποφυγήν διόγκωσης των αντιδράσεων.

Σε αστυνομικό κλοιό η μισή Στερεά για τους δραπέτες - Η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους πολίτες να προσέχουν

Πάνω από 1.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ανάμεσα στους οποίους και 10 βατραχάνθρωποι, σαρώνουν λίμνες και βουνά στην Αιτωλοακαρνανία και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσουν τους τέσσερις επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Εν τω μεταξύ, καθώς περνούν οι ώρες, ο φόβος των κατοίκων -στους οποίους έχει δοθεί εντολή να μην κυκλοφορούν από την στιγμή που δύει ο ήλιος- μεγαλώνει.

Μουσείο με μηνιαία έσοδα 10 ευρώ, μέρος 2ο

Σας λέγαμε για ένα μουσείο σε μία επαρχιακή πόλη που τον μήνα Απρίλιο έκοψε μόλις πέντε εισιτήρια. Και περιμέναμε να πάρει κάποιος "αρμόδιος" για τις μεταρρυθμίσεις και να ρωτήσει περί τίνος πρόκειται. Σωστά το καταλάβατε! Οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν ήσασταν εσείς, οι αναγνώστες. Πάμε τώρα να κάνουμε το θέμα πιο ενδιαφέρον!

Ο στρατός «ξήλωσε» τον Μόρσι. Γιορτάζουν οι Αιγύπτιοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματικές οι εξελίξεις στην Αίγυπτο μετά το πραξικόπημα των Ένοπλων Δυνάμεων και την καθαίρεση του Προέδρου, Μοχάμεντ Μόρσι. Σε ρόλο αυτόκλητου θεματοφύλακα της λαϊκής θέλησης, ο στρατηγός Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι περιέγραψε την διάδοχη κατάσταση, μιλώντας για μια μεταβατική περίοδο, μετά την οποία θα διεξαχθούν προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.