05 Ιουλίου 2013

Το «site της απιστίας» ήρθε στην Ελλάδα- Δεσμευμένοι άνδρες και γυναίκες κλείνουν «καυτά» ραντεβού

Τη λύση για τους άπιστους άνδρες και γυναίκες σε όλη την Ελλάδα έρχεται να δώσει μια ιστοσελίδα, η οποία επιτρέπει σε όλους τους δεσμευμένους και τις δεσμευμένες στην Ελλάδα να κανονίσουν ερωτικά ραντεβού.

Καταγγελία Καμμένου: «Οι τοκογλυφοι εβαλαν τον «Ηλιάτορα» στο spot του ΕΟΤ. Ερχονται μηνυσεις και αγωγες»! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Για στοχευμένη προβοκάτσια εναντίον του, που στόχο έχει να πλήξει την τιμή και την υπόληψή του, κάνει λόγο ο Πάνος Καμμένος και καταγγέλει ότι το υπουργείο Tουρισμού συνεχίζει να πετάει λάσπη με αφορμή το σκάφος "lliatoras of London"!

ΦΩΤΟ: Δεν φτουραει μια ο Ομπαμα μπροστα στον Καμμενο...

Τι να μας πει κι ο Ομπαμα απ' τη ζωη του:

ΦΩΤΟ: Τι λεφτα υπαρχουν κα μαλακιες ΓΑΠ...

Ο ΓΑΠ δεν φτουραει μια μπροστα του... Δειτε το:

ΦΩΤΟ: Κοτα λυρατη ο Πανουλης...

Που να τολμησει ο Πανος Καμμενος να αναφερει το ονομα του Αντρικου... 4 του μηνα χθες και μονο πλακιτσα με τους πυροβολημενους αλλα πουθενα το ονομα Αντικος:
https://twitter.com/iznogood_gr

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Επικαιρο αμερικανικο βιντεο: Πώς να αναγνωρίσεις ένα κομμουνιστή

Με αφορμή την χθεσινή επέτειο της 4 Ιουλίου, ημέρα ανεξαρτησίας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο αμερικανικός ιστότοπος disinformation, δημοσίευσε ένα βίντεο οπού προβάλλει τρόπους... αναγνώρισης κομμουνιστών απο αμερικανικο βιντεο εποχης.

Δημοσκόπηση VPRC: Μεγαλη ανοδος της ΝΔ που δεν μπορει να κρυψει ουτε ο ΣΥΡΙΖΑιος δημοσκοπος

Η μεγάλη άνοδος της ΝΔ κατά 1,5% (σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας) στο 28% και η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5%, είναι το βασικό χαρακτηριστικό στη δημοσκόπηση της VPRC που αποτελεί την επίσημη εταιρία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να δείχνει τη διάφορα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 0,5% ο ΣΥΡΙΖΑιος Χ. Βερναρδακης, η ΝΔ πρεπει να προηγείται με περίπου 5% καθώς είναι γνωστό το… "προχωρημένο" μοντέλο που εφαρμόζει VPRC στις μετρήσεις της και βάση του οποίου είχε «προβλέψει» στις προηγούμενες εκλογές, πως ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας 6 μονάδες οταν...

Καμμενος: Φοροεκλεβε και τον φορολογικο παραδεισο!!

Αναπάντητα άφησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος τα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν τόσο για τον ίδιο όσο και για τον πατέρα του Ηλία Καμμένο, αναφορικά με το σκάφος «Iliatoras of London». Αντί δε να παράσχει επαρκείς εξηγήσεις για τα πολιτικά, φορολογικά και άλλα ζητήματα που προκύπτουν από τις χθεσινές αποκαλύψεις των «ΝΕΩΝ» - και τα οποία αναμένεται να τον φέρουν ενώπιον της Επιτροπής Πόθεν Εσχες της Βουλής, των φορολογικών Αρχών αλλά και του οικονομικού εισαγγελέα - ο κ. Καμμένος κατά την προσφιλή του τακτική επιχείρησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Νεα προβοκατσια ΑΠΕ... Μύθευμα το ότι ο Μιχελάκης είπε στην ΠΟΕ - ΟΤΑ πως δεν γνώριζε για τη δημοτική αστυνομία

Η πλακα ειναι οτι η κυβερνηση που διορισε τον κομμουνιστη Σκυλλακο στο ΑΠΕ... αναρωτιεται ποιος οργανωσε την προβοκατσια...

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ποτέ δεν ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠΟΕ - ΟΤΑ πως δεν γνώριζε την πρόταση της κυβέρνησης για την μετάταξη των δημοτικών αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία.

Καταντια ΠΑΟ... Ζηταει να βάλουν ένα... χεράκι στα έργα στο γήπεδο της Λεωφόρου οι φιλάθλοι... οτι εκανε κι ο ΠΑΟΚ πριν 80 χρονια...

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα από τη νέα περίοδο. Για να το νιώθουν όμως και οι φίλαθλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας «σπίτι» τους, η ΠΑΕ τους κάλεσε να βάλουν ένα... χεράκι στα έργα ανάπλασης που θα γίνουν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Γλιτώνουν τις μειώσεις οι στρατιωτικοί

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών με την τρόικα φαίνεται πως συμφωνήθηκε να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις των στρατιωτικών και των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

ΝΑΤΟ: Ένταξη της ΠΓΔΜ μόνο κατόπιν λύσης του Σκοπιανού

Τη θέση ότι η ΠΓΔΜ θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ αφού πρώτα επιλυθεί το ζήτημα της ονομασίας επανέλαβε ο βοηθός του γ.γ. της Συμμαχίας, αρμόδιος για πολιτικές υποθέσεις και την πολιτική ασφάλειας Ντίρκ Μπρένγκελμαν.

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με το κρυφτο του Κυριακου

Μολις εγινε υπουργος ο αυτοπροσδιοριζομενος σαν φιλελευθερος Κυριακος Μητσοτακης, οχι μονο καταπιε τη λεξη απολυσεις αλλα βαδιζει στα βηματα του προκατοχου του Μανιτακη προκειμενου να συνεχισουν τα παρασιτα το αρμεγμα της "ιερης αγελαδας" που λεγεται δημοσιο. Δειτε τη φωτο:

Το μάθημα των αδελφών μουσουλμάνων για την Ελλάδα

του Γιώργου Καισάριου

Στην Αίγυπτο, η πρώτη εκλεγμένη κυβέρνηση είναι ήδη ιστορία. Χτες μάθαμε ότι ο στρατός συνέλαβε τον πρόεδρο και μέλη της κυβέρνησης και ανέστειλε το Σύνταγμα της χώρας.

Οι πολίτες της Αιγύπτου έμαθαν με δύσκολο τρόπο ότι οι λαϊκιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας δεν είχαν τις λύσεις και δεν είχαν λεφτά να τους δώσουν. Όση καταπίεση είχαν από τον Μουμπάρακ σε παλιότερες εποχές, άλλη τόση είχαν από τους "αδελφούς μουσουλμάνους" (και επιπλεον την πεινα που επιδεινωθηκε το περασμενο χρονο, οπως ειπε χθες σε τηλεοπτικη συνεντευξη ο Πατριαρχης Αλεξανδρειας).

Τι δείχνει γκαλοπ μεταξύ ΠΑΣΟΚων για το αν ο Αντρέας γάμησ@ τη χώρα

Στα ΝΕΑ είναι το γκάλοπ (στην πρωτη σελίδα του tanea.gr κάτω δεξιά), μεταξύ ΠΑΣΟΚων και όχι στο dexiextrem όπου μπαίνουν δεξιοί:

Μαυρισαν τους εκλεκτους του Τσίπρα στις εσωκομματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ!

5ος ο μπαμπας του ληστη στην τοπικη οργανωση της γειτονιας του!!

Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, οι επιλογές του Αλέξη Τσίπρα καταψηφίστηκαν με φόρα!

Γνωστά στελέχη όπως...

Προκαταρκτική έρευνα για το σκάφος Καμμένου... ξεκινησε Αρειος Παγος

Ελα Προεδρα ξεκινα: "Θελουν να μας φιμωσουν αλλα δεν θα το κατφερουν"...

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής διέταξε τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρ. Πεπόνη και Σπ. Μουζακίτη να διενεργήσουν ποινική προκαταρκτική έρευνα σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 18μέτρου σκάφους αναψυχής "Iliatoras of London" της οικογένειας Καμμένου.

Μητσοτάκης όπως Μανιτάκης: Μπρος πίσω για κινητικότητα, απολύσεις

Μάχη ώστε να μην απολυθεί κανείς από το Δημόσιο δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι έχει ξεκινήσει ένα «κρυφτούλι» με την Τρόικα, ακριβώς όπως ο προκάτοχός του Αντώνης Μανιτάκης.

''Πόλεμος'' στον Αχέροντα για τους δραπέτες που κατευθυνονται στην Αλβανια - Άγνωστες πτυχές της τελευταίας μάχης

- Οι αστυνομικοί είδαν τα πρόσωπα του Ιλίρ Κούπα και του αρχηγού των κακοποιών Μάριαν Κόλα
- Οι δραπέτες που ''γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας έδειξαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν
- Γλίτωσαν από την ενέδρα στην Κόνισκα και βρέθηκαν μια ανάσα από τα σύνορα με την Αλβανία
- Από τα ξημερώματα έχουν κλέψει δύο αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού από κάτοικο
- Γιγαντιαία επιχείρηση στον ποταμό Αχέροντα που κρύβονται οι δραπέτες - Οι φόβοι της αστυνομίας

Αντε να δουμε... "Βρέθηκαν οι πρώτοι 8.500 της διαθεσιμότητας"

Σε κλοιό διαδηλωτών της ΠΟΕ-ΟΤΑ βρέθηκε το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ολοκληρώθηκε δίωρη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την τρόικα.

Τη συγκέντρωση των συνδικαλιστών και εργαζομένων της ΠΟΕ - ΟΤΑ πυροδότησε το σχέδιο μετάταξης 4.000 εργαζομένων από...

Oι FT κοροϊδεύουν το ΚΚΕ: Οι «σταλινικοί» ευρωβουλευτές του παραλίγο να «συντρίψουν» τον καπιταλισμό

Άκρως ειρωνικό το σημερινό δημοσίευμα των Financial Times απέναντι στους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ. Ο δημοσιογράφος καλύπτοντας την ψηφοφορία της Ευρωβουλής για το πλαφόν στα μπόνους των fund managers (διαχειριστών κεφαλαίων), αναφέρεται έκανε λόγο για «σταλινικούς» ευρωβουλευτές, ενώ σημειώνει με νόημα πως «παραλίγο να ρίξουν τον καπιταλισμό».

Ενοχοι για τοκογλυφία και εκβιασμό Καραμπέρης και ο υπερασπιστης της ΕΤ3 Φερετη-Τι ποινες εφαγαν;ς

Πριν από λίγο το δικαστήριο ανακοίνωσε τις ποινές που θα επιβληθούν στα μέλη του κυκλώματος τοκογλυφίας. Ο φερόμενος ως εγκέφαλος, Μ. Καραμπέρης, καταδικάστηκε σε...

Η Καθημερινή επιτίθεται στην Ολγα Κεφαλογιάννη για τα χωρίς αισθητική βίντεο του ΕΟΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατακεραυνώνει σήμερα η εφημερίδα τα βιντεάκια που παρουσίασε χθες η υπουργός Τουρισμού με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής συνείδησης, σημειώνοντας στο σχετικό ρεπορτάζ το κόστος τους αλλά και το γεγονός ότι τον τελευταίο μήνα έχει υπογραφεί η χρηματοδότηση εντύπων και εκδηλώσεων με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ-Με ποιο ΝΔιτη βουλευτη ανταλλασσε κοπλιμέντα η Ραχηλ;

Ξεχείλιζαν η... ζήλεια, αλλά και τα κοπλιμέντα στο πλατό του πρωινού του ΑΝΤ1 μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη, Γιώργου Καλαντζή και Ραχήλ Μακρή. "Αντικείμενο" όλων αυτών το νεύμα της Άνγκελα Μέρκελ στον Αντώνη Σαμαρά, ο "παπαγάλος" και η σημερινή εμφάνιση της κ. Μακρή.

Μετάλλιο σε πανευρωπαϊκούς αγώνες beach volley κέρδισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου [εικόνες]

Νέες διακρίσεις στο αγαπημένο της άθλημα, το beach volley, κατάφερε να πετύχει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Αυτή την φορά σε διεθνές επίπεδο.

Tι έλεγαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ντόρα Μπακογιάννη στην πτήση της Aeroflot για τη Μόσχα

Στην business class του αεροπλάνου της Aeroflot στην πτήση για τη Μόσχα βρέθηκαν ο Αλέξης Τσίπρας και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Και οι δύο όπως είχαν βγάλει εισιτήριο για την οικονομική θέση, ωστόσο η εταιρεία τους αναβάθμισε στην business class, δίχως επιπλέον χρέωση.

"Γάζωσαν" περιπολικό στην Αρτα οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Νέο ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει από τα ξημερώματα κλιμάκιο της ελληνικής αστυνομίας στην Ήπειρο, που θερίζει την περιοχή για τον εντοπισμό των δραπετών των φυλακών Τρικάλων μετά και το νέο «χτύπημα» που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της νύχτας.

Σχέδιο διαφυγής στη Βουλή

Ένα σχεδιάγραμμα έκανε την εμφάνισή του σε κολόνες του κοινοβουλίου, το οποίο εάν το παρατηρήσει κάποιος προσεκτικά θα διαπιστώσει ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σχέδιο... διαφυγής από το κτίριο σε περίπτωση φωτιάς ή άλλου κινδύνου, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Τι ειναι ΣΥΡΙΖΑ;

ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα εκείνο που μέσα στην ίδια μέρα (χθες) ενας βουλευτής του (Κυριακάκης) προβλέπει ανατροπή της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπως στην Αίγυπτο με τανκς που θα ικανοποιησουν το αιτημα της πλατειας...

Ενας αλλος βουλευτης του (Παπαδημουλης) λεει...

ΦΩΤΟ ξεβράκωμα: Βούλιαξε η Πάτρα!! 3 κι κούκος στη συγκέντρωση Τσίπρα!

Εντυπωσιακά ήταν τα πλάνα που είδαμε στον ΣΚΑΙ από την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που έκανε κάποιον να αναρωτιέται, αν αναβίωσαν οι παλιές καλές εποχές. Στον πάλαι ποτέ καταπράσινο νομό, που εσχάτως έχει γίνει... ροζ, ο Αλέξης δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον αναμενόμενο κόσμο, αφού η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας....

Σφαγή ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι επίγονος του πορνόγερου

Νέος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην Ιπποκράτους και στην Κουμουνδούρου με αφορμή την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου. Ακολούθησε σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά του προέδρου του κόμματος αλλά και του προέδρου της επιτροπής Σοφών του κόμματος Νίκου Κωνσταντόπουλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο κόσμος με τα δάκρυα της Τρέμη

Συγκινήθηκε στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega η Όλγα Τρέμη μετά από ένα ρεπορτάζ σχετικά με το πρότυπο νηπιοτροφείο Καλλιθέας, το οποίο σήμερα έχει μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας και στήριξης παιδιών που είναι θύματα της οικονομικής κρίσης. Η παρουσιάστρια, όταν τελείωσε το βίντεο...

Προσωπική δέσμευση Σαμαρά στην Τρόικα για τους 12.500 που θα βγουν σε διαθεσιμότητα

Με το μαχαίρι στο λαιμό, από την Τρόικα, η ελληνική κυβέρνηση αναγκάζεται να δεχθεί τους νέους όρους που θέτουν οι δανειστές προκειμένου να υπάρξει θετική έκθεση προς το Eurogroup της Δευτέρας το οποίο καλείται να αποφασίσει για την εκταμίευση της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ.

Δόθηκαν τα δύο πρώτα «οικόπεδα» για πετρελαϊκές έρευνες σε Πατραϊκό και Ιωάννινα

Στα 11 δισ. ευρώ υπολογίζονται τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου σε βάθος 25ετίας

Επελέγησαν οι κοινοπραξίες που θα αναλάβουν τις σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό κόλπο και τη χερσαία περιοχή των Ιωαννίνων.