07 Ιουλίου 2013

Aπίστευτο. Πλούσιοι ενήλικες πληρώνουν 2.600 ευρώ τον μήνα και θηλάζουν

Σε νέο είδος πολυτελείας για τους πλούσιους της Κίνας αναδεικνύεται το μητρικό γάλα, με εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες… τροφού και σε ενήλικες, προκαλώντας και την οργή των χρηστών του διαδικτύου.

Προπηλάκισαν τον Καμίνη;

Στον δήμαρχο Αθηναίων φαίνεται πως επιτέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα εργαζομένων στους δήμους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ όπου συνεδρίαζαν οι δήμαρχοι.
Οι απόψεις διίστανται για το τι ακριβώς συνέβη έξω από το γραφεία καθώς ορισμένες πηγές κάνουν λόγο για απλή αποδοκιμασία του Γιώργου Καμίνη και άλλες αναφέρουν πως ο δήμαρχος Αθηναίων χτυπήθηκε από μερίδα συγκεντρωμένων.

ΦΩΤΟ: Πάμε σινεμά να δούμε Τσίπρα;

Δείτε ποιο έργο έχει:

O Άδωνις στέλνει ελεγκτές- «ράμπο» στα νοσοκομεία για τον έλεγχο των δαπανών του ΕΟΠΥΥ

Τον «πόλεμο» στις ακραίες μορφές κατασπατάλησης πόρων όπως οι «διαγνωστικές» νοσηλείες αλλά και η υπερπληθώρα άχρηστων εξετάσεων, πράξεων, ειδικών υλικών, φαρμάκων και ημερών νοσηλείας που γίνονται καθημερινά στις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες Υγείας της χώρας, κηρύσσει ο νέος Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ελλάδα... χώρα φιλοσόφων εκ καταγωγής

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Οταν τον Ιανουάριο του 1937 ξέσπασε η επίθεση κατά του Ιωάννη Συκουτρή, την καταδίκη της μετάφρασης του πλατωνικού Συμποσίου, καθώς και της εκτενούς εισαγωγής, την υπέγραφαν 83 επαγγελματικά σωματεία. Ηταν, μεταξύ άλλων, οι σταφιδέμποροι του Βέλου Κορινθίας, οι κρεοπώλαι του Αιγίου, οι αχθοφόροι των Λουτρών Αιδηψού, ως επίσης και σωματεία λεμβούχων, βουστασιαρχών, εστιατόρων, καραγωγέων, καροποιών, αμαξηλατών, σανδαλοποιών, ανθρακεμπόρων, από όλη την επικράτεια - την πληροφορία την αντλώ από τη βιογραφία του Συκουτρή που έγραψε ο Διονύσιος Αλικανιώτης και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κάκτος. Ολοι αυτοί είχαν άποψη για το πώς πρέπει να μεταφράζεται ο Πλάτων στα νέα ελληνικά και με ποιον τρόπο πρέπει να ερμηνεύονται οι απόψεις του περί έρωτος. Αυτή είναι η Ελλάδα, που είπε κάποτε και ο Κώστας Σημίτης, χώρα φιλοσόφων εκ καταγωγής.

Το κινητό "καίει" Λαυρεντιάδη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Αθ. Ανδριαδάκη

Τα στοιχεία μιας τηλεφωνικής συσκευής εμπλέκουν τον προφυλακισμένο επιχειρηματία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Αθ. Ανδριαδάκη. Οι διωκτικές αρχές μάλιστα κατονομάζουν τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Proton Bank και της Alapis ως "ηθικό αυτουργό".

Η όμορφη μελαχρινή Ελενα Ιωσήφ είναι η πρώτη γυναίκα στην Ιστορία που αναλαμβάνει αρχηγός στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων [εικόνες]

Πριν από μερικές ημέρες όταν κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης των ξιφών στους μαθητές της σχολής Ναυτικών Δοκίμων από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο ακούστηκε το όνομα αυτού που αναλαμβάνει την αρχηγία της σχολής, ο κόσμος ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα. Ο λόγος;

ΒΙΝΤΕΟ- Άγρια κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Σκληρή ήταν η επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει, ενώ έδωσε εμμέσως απαντήσεις σε στελέχη όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Βύρωνας Πολύδωρας.

Ο Μενέλαος Δασκαλάκης πρώτος στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ

O άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή Μενέλαος Δασκαλάκης ήρθε πρώτος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των αιρετών μελών της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

Οι εθνικιστικές οργανώσεις που θέλουν να «φάνε» τον Μιχαλολιάκο και διεκδικούν μερίδιο από τη Χρυσή Αυγή

Για ορισμένους η παλαιά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δράση της Χρυσής Αυγής δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή. Μερικοί εκτιμούν πως ξεπετάχτηκε τα τελευταία χρόνια και, επενδύοντας στην ξενοφοβία και τον ακραίο λόγο και πράξεις εκμεταλλεύτηκε την απογοήτευση των Ελλήνων πολιτών και βρέθηκε μέσα σε δημοτικά συμβούλια, αλλά και το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Σαμπίν Λιτσίκι: Νέο «αστέρι» στα κορτ του τένις (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να χάνει στο τένις, αλλά κερδίζει στις καρδιές των ανδρών...

Μπορεί να έχασε στον τελικό του Γούιμπλεντον, αλλά κερδίζει σίγουρα τις καρδιές πολλών ανδρών στον πλανήτη, που την θεωρούν ό,τι πιο σέξι έχει βγάλει το τένις τα τελευταία χρόνια.

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ,Η, ΑΠΛΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ?

   Το έχω ξαναγράψει. Ορισμένες υπηρεσίες νιώθουν είτε ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως ,η, απλώς είναι λαμόγια του κερατά.
   Διαβάζω ότι η ΔΕΗ απέστειλε σε ένα(1) εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων το χαράτσι του 2013 ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
   Με εντολή της κυβερνήσεως ζητείται από τους ιδιοκτήτες...

BINTEO: Δείτε Super Puma να σπεύδει προς διάσωση ναυαγού

Το περιστατικό κατέγραψε επιβάτης του παραπλέοντος πλοίου «Speed Runner 3»...

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε ναυαγός στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κύθνου και Τζιάς.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Χένρι Λίμπμαν από το Σηάτλ των ΗΠΑ, όταν ψάρευε, στην Αλάσκα, ένα τεράστιο κοκκινόψαρο (Sebates Borealis) το οποίο ενδέχεται να του χαρίσει μέχρι και ρεκόρ Γκίνες. Ο λόγος είναι ότι το συγκεκριμένο ψάρι υπολογίζεται ότι είναι ηλικίας 200 ετών κάτι που αν αποδειχθεί και επισήμως θα γίνει το πιο... ηλικιωμένο ψάρι που έχει αλιευθεί ποτέ. Τα κοκκινόψαρα έχουν πορτοκαλί, ροζ και κόκκινες αποχρώσεις και ζουν συνήθως σε βάθη άνω των 762 μέτρων. Ωστόσο το ψάρι που έπιασε ο Λίμπμαν, για κακή του τύχει, είχε αποφασίσει να ανέβει λίγο πιο ψηλά περίπου στα 275 μέτρα όπου και έπεσε στα δίχτυα του ψαρά. Ο περιχαρής Λίμπμαν άφησε ένα δείγμα στους ερευνητές και επέστρεψε στο Σηάτλ μαζί με το ψάρι περιμένοντας τα αποτελέσματα που θα προσδιορίσουν ακριβώς την ηλικία του. Εκείνο, πάντως, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση στους ερευνητές είναι το γεγονός ότι το ψάρι ήταν ακόμη γόνιμο και παρά την μεγάλη του ηλικία οι ωοθήκες του ήταν ακόμη γεμάτες έμβρυα. Οι επιστήμονες δυσκολεύονται ακόμα να εξηγήσουν τη μακροζωία ορισμένων ζώων. Τα μεγαλύτερα ζώα τείνουν να ζουν περισσότερο, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των κοκκινόψαρων που παρά το μέγεθός τους είναι αιωνόβια. Το τωρινό ρεκόρ το κατέχει ένα κοκκινόψαρο ηλικίας 175 ετών, ενώ το 2007 ένας ψαράς έπιασε ένα ψάρι του συγκεκριμένου είδους ηλικίας 115 ετών. Το μεγαλύτερο γνωστό ζώο είναι μια αχιβάδα ηλικίας 400 ετών Πηγή: Αμερικανός πάει για βραβείο πιάνοντας ψάρι - μαθουσάλα ηλικίας 200 ετών [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/113737#ixzz2YNKHLJdJ

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Χένρι Λίμπμαν από το Σηάτλ των ΗΠΑ, όταν ψάρευε, στην Αλάσκα, ένα τεράστιο κοκκινόψαρο (Sebates Borealis) το οποίο ενδέχεται να του χαρίσει μέχρι και ρεκόρ Γκίνες.

«Αποκάλυψη» στον Καναδά – Ενας νεκρός, 80 αγνοούμενοι και μια πόλη θαμμένη στη στάχτη και τα ερείπια [εικόνες&βίντεο]

Eικόνες βιβλικής καταστροφής έρχονται από την Λακ Μεγκαντίκ του Κεμπέκ στον Καναδά όπου, τα ξημερώματα του Σαββάτου, εμπορική αμαξοστοιχία που μετέφερε καύσιμα και εύφλεκτα υλικά εκτροχιάστηκε και εξερράγη μέσα στην πόλη. Οι αρχές κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς και ογδόντα αγνοούμενους, ενώ εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Έξι φορές ανέβαλε τη δίκη του ο ύποπτος τρομοκράτης Σακκάς! Στην προτελευταία αρνήθηκε να παραστεί... και μετά μιλάνε για εφαρμογή των νόμων

[Πολλοί διαβάζοντας τις αστειότητες αναρχοάπλυτων λόγω της απεργίας "πείνας" που κάνει ο ύποπτος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, Κ. Σακκάς, θα αποκόμισαν την εντύπωση οτι η Δικαιοσύνη καθυστερεί να δικάσει τον κακομοίρη Σακκά, ο οποίος θέλει πάση θυσία να γίνει η δίκη για να αποδείξει την αθωότητά του... η προπαγάνδα τελικά κάνει καλή δουλειά καθώς η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική... ]

Περὶ κ. #sakkas καὶ νόμων.

Ὡς γνωστὸς κακὸς ἄνθρωπος θὰ δικαιώσω τὴν φήμη μου τώρα. Ἀλλὰ παρὰ ταῦτα δὲν θὰ δικάσω ὅπως εἶναι τῆς μόδας. Θὰ θέσω ἐρωτήσεις γνήσιες καὶ ὄχι ρητορικὲς γιὰ νὰ ἀπαντηθοῦν ἀπὸ ὅποιον γνωρίζει γιατὶ δὲν εἶμαι νομικός.

Η Ελληνίδα Playmate που παράτησε την πασαρέλα για να γίνει δεκανέας Πεζοναύτης [εικόνες]

Tο 2004 η Δήμητρα Καραούζα πόζαρε με πλατύ χαμόγελο και νάζι στον φωτογραφικό φακό, διεκδικώντας τον τίτλο της Playmate, όλοι περίμεναν πως η πανέμορφη αυτή κοπέλα θα κατακτήσει σύντομα τις πασαρέλες.

ΦΩΤΟ: Τα ζόμπια του The Walking Dead, τώρα και σε ελληνικό κόμμα!

Δείτε τα:

Στα παπάρια του: Διακοπές στη Σέριφο ο ΓΑΠ (φώτο)

Δεν αλλάζει τις συνήθειές του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και έτσι όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές από πολύ νωρίς.

Απολύσεις και στη Βουλή: "Η Τρόικα ζητάει να αποχωρήσει το 10% των υπαλλήλων"... ευτυχώς που υπάρχουν κι οι τροικανοί

Αποχωρήσεις υπαλλήλων και από τη Βουλή ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση. Μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει και σχέδιο που προβλέπει την απομάκρυνση 10% των υπαλλήλων ποσοστό που μεταφράζεται σε 130-150 άτομα.

Τρόικα στα "θα" Μητσοτάκη: Αυτά μας τα είπαν κι άλλοι – Ξεκινήστε τις απολύσεις από το δικό σας υπουργείο

Με το...καλημέρα ο νέος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του κλιμακίου της Τρόικας καθώς εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως επιθετικοί στις διαπραγματεύσεις.

Μάρτιν Σουλτς σε άπταιστα Ελληνικά: Η Ευρώπη χρωστάει ευγνωμοσύνη στην Ελλάδα [βίντεο]

Αισιόδοξος ότι οι σκληρές μεταρρυθμίσεις που έχουν δρομολογηθεί στην Ελλάδα αποδίδουν καρπούς για πρώτη φορά εδώ και έξι χρόνια και ότι το 2014 η ελληνική οικονομία θα επιστρέψει στην ανάπτυξη εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο μήνυμά του για την ημερίδα που διοργανώθηκε, το Σάββατο, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κοιλάδα του Αχελώου με αντικείμενο την αγροτική οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη.

Ο έρωτας του Φούχτελ για την Ελλάδα -Τρελαίνεται για το φαγητό -Παραγγέλνει «όκταπους» και παϊδάκια

Ελληνας κοντεύει να γίνει ο ειδικός απεσταλμένος στην Ελλάδα κομισάριος της Μέρκελ, Γιοακίμ Φούχτελ αφού φαίνεται πως τόσο καιρό που βρίσκεται εδώ για να παράσχει τεχνική υποστήριξη και βοήθεια σε δήμους, οργανώσεις και υπουργεία έχει βάλει στην καρδιά του τη χώρα μας και έχει αποκτήσει και πολλές από τις συνήθειες των κατοίκων της και ειδικά στο φαγητό.

Εγκλωβισμένοι και νηστικοί οι δραπέτες των φυλακές Τρικάλων... λεει η ΕΛΑΣ που θέλει να τους εξαντλήσει

Εγκλωβισμένοι στην κοιλάδα της Παραμυθιάς φαίνεται πως είναι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων και οι επικεφαλής των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως είναι εξαντλημένοι, κινούνται με τα πόδια και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κάτι που δυσχεραίνει τις προσπάθειές τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς που σαρώνουν την περιοχή.

Κατέστρεψαν με λοστούς και πέτρες το βουλευτικό αυτοκίνητο ΧΑυγίτη... ξέρετε, απ' αυτά τ' αυτοκίνητα που δεν θα παιρναν...

Η ΕΛΑΣ βέβαια λέει ότι οι στόκοι το κατέστρεψαν μόνοι τους αφού πέταγαν μάρμαρα από τον τριτο οροφο εναντίον των αναρχοάπλυτων στο δρόμο

Γυαλιά καρφιά έκαναν το αυτοκίνητο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα χθες βράδυ στην Κόρινθο άγνωστοι που συμμετείχαν στα εκτεταμένα επεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τι άλλο θα ανακαλύψουν για να εξιλεώσουν το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα... "Κοριοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ"

Επί σειρά ετών υποκλέπτονταν από τη Χαριλάου Τρικούπη όλες οι συζητήσεις υπουργών, βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με κοριό που είχαν βάλει από γειτονικό διαμέρισμα τρυπώντας τη μεσοτοιχία, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Εξαγόραζε ψήφους ο Χριστόφιας

Σε επιχείρηση εξαγοράς ψήφων εμπλέκεται ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Δ. Χριστόφιας, και στην Κύπρο έχει ξεσπάσει σάλος.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Αλήθεια αφορά και τον τρόπο με τον οποίο στελνόταν το δωράκι σε πολίτες, και το οποίο συνοδεύονταν και με επιστολή προερχόμενη από το Προεδρικό Μέγαρο.

Στουρνάρας: Αυριο βράδυ θα κλείσει η συμφωνία

«Αισιοδοξώ ότι αύριο το βράδυ θα έχουμε συμφωνία», σχολίασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά την τρίωρη συνάντηση που είχε το πρωί με τους εκπροσώπους της Τρόικας.

Κέρκυρα: Ιταλός βίασε 18χρονη Νορβηγίδα!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια τριών Ιταλών που παραθέριζαν στην ίδια περιοχή, μια 18χρονη Νορβηγίδα η οποία έπεσε θύμα βιασμού στην Δασιά της Κέρκυρας. Οι δυο από τους δράστες την κρατούσαν ακίνητη, ώστε να ικανοποιήσει ο τρίτος τα αρρωστημένα ένστικτά του.

Ωμό βίντεο: Ένοπλοι πετούν στο κενό διαδηλωτές στην Αίγυπτο!

Ένα βίντεο-σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας με τον πιο σκληρό τρόπο την ωμή βία και τις δολοφονίες διαδηλωτών στην Αίγυπτο.

Το επεισόδιο μαγνητοσκοπήθηκε στην Αλεξάνδρεια.

Φόβοι για πολλούς νεκρούς

Δύο επισήμως οι νεκροί, 60 οι αγνοούμενοι και 182 οι τραυματίες - Η μοιραία πτήση 214 της Asiana Airlines είχε απογειωθεί από τη Σεούλ, με 307 επιβάτες και 16μελές πλήρωμα - Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα σε μηχανή ή κινητήρες

Σαμαράς για ΠΑΣΟΚ: Μας χωρίζει το παρελθόν (δηλ. ο Αντρέας), μας ενώνει η δέσμευση να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση ΒΙΝΤΕΟ

Απέρριψε τα άκρα ο πρωθυπουργός και απάντησε σε όσους τον επέκριναν για τη συνάντηση του με το νεαρό μπασκετμπολίστα, λέγοντας: «Ο Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιο Έλληνας απ' όσους καίνε τη σημαία» - «Αντίπαλοί μας είναι εκείνοι που ενισχύουν τους κουκουλοφόρους» υπογράμμισε

Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

Η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ανακήρυξε ομόφωνα και χωρίς ψηφοφορία νέο γραμματέα του κόμματος τον κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο, όπως έχει δυνατότητα, με βάση την αλλαγή του καταστατικού στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ: Σας έχει λείψει;

Έλα πείτε την αλήθεια! Πέρασε ένας μήνας χωρίς... σας έχει λείψει; Εμφανίζετε συμπτώματα στέρησης; Ε, δείτε λίγο να στανιάρετε...:

Ο Μπέζος «κράζει» την ΕΡΤ: «Σχεδόν κανείς δεν την έβλεπε και τώρα όλοι κλαίνε»

Για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος υποστήριξε ότι «οι περισσότεροι την βρίζανε και τώρα βρέθηκαν όλοι να...κλαίνε γοερά».

Ληστής έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα της ληστείας (vid)

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και δείχνει τη στιγμή που ένας νεαρός ληστής παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει μέσα στο μαγαζί το οποίο ετοιμαζόταν να ληστέψει.

Ξέσπασμα Πορτοκάλογλου:«Μας είχαν μάθει ότι είναι μαλάκας όποιος δουλεύει»‏

Καταιγιστικός είναι ο Νίκος Πορτοκάλογλου για εκείνους που είχαν περάσει στους Έλληνες, ήδη από τη δεκαετία του ’90, τη θεωρία ότι η δουλειά είναι για τους μαλάκες και τα κορόιδα και ότι είχε έρθει η στιγμή να ανταμειφθούν για τα δεινά που είχαν περάσει.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (7 Ιουλίου 2013)

Δείτε τα:

Θηριωδία στη Νιγηρία: 42 μαθητές νεκροί από επίθεση ενόπλων σε λύκειο-Καποιοι κάηκαν ζωντανοί!!

Σαράντα δύο άνθρωποι, οι περισσότεροι μαθητές, σκοτώθηκαν στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε σήμερα εναντίον ενός λυκείου στην πόλη Πότισκουμ της Πολιτείας Γιομπέ, στη βορειοανατολική Νιγηρία, από ενόπλους οι οποίοι εμφανίσθηκαν ως ισλαμιστές της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, δήλωσε ιατρική πηγή.

Αγρια επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο- Στο νοσοκομείο ένας 67χρονος [εικόνες]

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο όταν μια ομάδα περίπου είκοσι κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα γραφεία του κόμματος με μολότοφ και ρόπαλα με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν άγριες συμπλοκές.

ΒΙΝΤΕΟ- Το χρονικό της συντριβής του boeing-2 νεκροί και 10 βαριά τραυματίες

Ένα αεροσκάφος Boeing 777 της κορεατικής αεροπορικής εταιρίας Asiana Airlinesσυνετρίβη κι έπιασε φωτιά στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, όπου επιχείρησε να πραγματοποιήσει κατεπείγουσα προσγείωση. Αυτό ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA). Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Σεούλ.