08 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοι ειναι οι νεοναζι που χτυπησαν τον Καμινη!!

Μια φοβερη αποκαλυψη εκανε σημερα ο ΣΥΡΙΖΑιος συνδικαλιστης Μπαλασοπουλος! Ειπε πως τον Καμινη δεν τον χτυπησαν υπαλληλοι των ΟΤΑ αλλα νεοναζι!! Μαλιστα για να το αποδειξει εδωσε στη σημοσιοτητα και την παρακατω φωτο:

ΦΩΤΟ: Διακοπές στη Μυκονο ο Τραγκας με την σύζυγό του... οπως ολοι οι κατοικοι του προτεκτορατου που χαιρεταει καθε πρωι

Ο δημοσιογράφος μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πέρασε λίγες μέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στο κοσμοπολίτικο νησί, την Μύκονο (αφου η Κυανη Ακτη πεφτει λιγο μακρυα για Σαββατοκυριακο) μαζί με την γυναίκα του.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τους τίτλους που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσπρωτία για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών

«Χτενίζουν» τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα όρη του Σουλίου - Δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής τα ίχνη τους

Παρά τη γιγαντιαία επιχείρηση των αντρών της ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσπρωτία, πάνω από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και τα όρη του Σουλίου για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών, Μαριάν Κόλα και Ίλιρ Κούπα, οι έρευνες δεν έχουν αποτέλεσμα, καθώς τα ίχνη τους δεν έχουν εντοπιστεί.

Eurogroup: Εγκριθηκαν 4,8 δις... τα υπολοιπα τελος Ιουλιου, αν εχει διωξει κανεναν ο Κυριακος αλλιως...


Το «πράσινο φως» στην τμηματική καταβολή της δόσης των 8,1 δισεκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε σήμερα το Eurogroup. Σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, η Ελλάδα θα λάβει αρχικά...

Επικη υποδοχη Σαρκοζί απο οπαδους στην επισκεψη του στα γραφεια του UMP

Περίπου έναν χρόνο μετά τη δήλωσή του ότι θα αποχωρήσει οριστικά από την πολιτική, ο Νικολά Σαρκοζί επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο.

«Μπορείτε να υπολογίζετε σε εμένα κάθε φορά που θα υπάρχει ανάγκη» δήλωσε την Δευτέρα ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος συμμετείχε σε έκτακτη συνεδρίαση των στελεχών του κόμματος της Δεξιάς (UMP), όπου έγινε δεκτός σαν αστέρας, όπως σημειώνουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ΜΑΤ και οι σχολικοί φύλακες

Εξαγριωμένοι σχολικοί φύλακες εκσφενδονίζουν πλαστικά μπουκάλια με νερό εναντίον της αντιπροσωπείας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ζητούν επιτακτικά να μετέχουν και οι δικοί τους εκπρόσωποι στην συνάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τους αρμόδιους υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μετά την Σέριφο ο γιγαντας αναπαύεται στο πεντάστερο Mandola Rosa του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη [εικόνες]

Μετά την φιλοξενία στο εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές στη μεγαλοπρέπεια του πεντάστερου Mandola Rosa του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Να 'ναι καλα ο τουρισμος: Περισσότερες κατά 90.534 οι προσλήψεις από τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα τα α' εξάμηνο του 2013

Το πρώτο εξάμηνο του 2013, αθροιστικά για την περίοδο Ιανουάριος- Ιούνιος 2013, οι αναγγελίες προσλήψεων ανήλθαν στις 473.852 θέσεις εργασίας, παρουσιάζοντας σε ετήσια βάση αύξηση κατά 17,1% και οι αποχωρήσεις έφτασαν τις 383.318 θέσεις εργασίας, εκ των οποίων οι 260.818 ήταν αποτέλεσμα απολύσεων ή λήξεων συμβάσεων και οι 122.500 οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Ρε Αθανασιου εισαι σοβαρος;; "Μικροτερες ποινές για παιδόφιλους απ' οτι για συκοφαντες;"

[Κραταμε και μια επιφυλαξη επειδη οι δημοσιογραφοι γραφουν πολλες παπαριες αλλα αν γινει κατι τετοιο ο Αθανασιου θα ειναι για φτυσιμο!!]

Τη χαλάρωση των ποινών για αδικήματα που σχετίζονται με την παιδική πορνογραφία περιλαμβάνει τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Ποινικού Κώδικα που αναμένεται να περάσει από τη Βουλή το προσεχές διάστημα.

Η Ζωή πήρε «πτυχίο» με Μαρκογιαννάκη και συνεχίζει για... master - Τσακώθηκε με τον Παντελή Καψή

Αφού τελείωσε η προανακριτική επιτροπή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει πλέον χρόνο να συμμετέχει και σε άλλες επιτροπές της Βουλής. Σήμερα λοιπόν έλαβε μέρος στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τη νέα ΕΡΤ και φυσικά είχε και την πρώτη της κόντρα με τον υφυπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή

Ελα μωρη θεα Λακη!! «Στη φυλακή με είχαν ερωτευτεί δύο κρατούμενοι»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά για τις μέρες που πέρασε στην φυλακή, το κτίριο της Κάντζας, την Μύξκονο, αλλά και πως ένιωσε όταν αποφυλακίστηκε.

Για την υπόθεση του ακινήτου της Κάντζας, που έγινε τελικώς ο «δούρειος ίππος» της αποφυλάκισής σας, προχώρησε καθόλου; Ο ίδιος απαντά στο «Έθνος της Κυριακής»:

"Ο Μητσοτάκης δεν είπε τη λέξη βία" λέει ο δημοσιογράφος του Focus... ε, τοτε τι το γραφετε ρε μαλακ@ς;

Διευκρινίσεις για το θέμα που προέκυψε με το δημοσίευμα του περιοδικού Focus, μετά και την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ουδέποτε έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, δίνει ο δημοσιογράφος που υπογράφει το ρεπορτάζ .

Ελα ρε Καψη!! Σοβαρα; «Οι συνδικαλιστές εμποδίζουν την λειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης»

Τις «καινοτομίες» του νομοσχεδίου για την νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης εξηγώντας ότι αποτρέπουν πλήρως τις πολιτικές και κομματικές παρεμβάσεις.

Πεφτουμε απ' τα συννεφα!! «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την ενταση στα Προπύλαια»

Υστερα από καταγγελία αναπληρώτριας καθηγήτριας, για «κίνδυνο ζωής», ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, κι έδωσε εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις να επέμβουν και να συλλάβουν τα άτομα που διέκοψαν προγραμματισμένη σύσκεψη, και πραγματοποίησαν κατάληψη στο χώρο.

Η χαρα του λαικιστη τα ΝΕΑ: 865.000 γαλάζιες προσλήψεις στο Δημόσιο έκανε ο Πακης

[Τον Πακη τον εχουμε κραξει απειρες φορες για τη μεταναστευτικη πολιτικη και την ατολμια του Δεκεμβρη του 2008 και πιστευουμε οτι ηταν ο πλεον αχρηστος υπουργος του Καραμανλη(να ενα παλιο δημοσιευμα και ενα προσφατο)... αλλα δεν θα παιξουμε το παιχνιδακι των ΝΕΩΝ που απευθυνεται σε ηλιθιους για να βγαλει λαδι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα, του Ακη, του Γιαννου και του Σημιτη. Οι λαικιστες μπορουν ελευθερα να μετρανε σαν 5 προσληψεις, τις απανωτες συμβασεις που εκανε καθε χρονο, στην πενταετια Καραμανλη, ο ιδιος συμβασιουχος στην Πυροσβεστικη ΄η ο ιδιος αναπληρωτης καθηγητης...

Τι παιρνουνε οι ηλιθιοι!! Πέθανε από οξεία λευχαιμία ο κωπηλάτης Στρατής Αλεξίδης

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός αθλητισμός από τον θάνατο του κωπηλάτη Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία 26 ετών από οξεία λευχαιμία.

Ενταξει Κυριακο, διωξαμε αλλον ενα!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!! "Οριστική απόλυση για εφοριακό που τσεπωσε 1 μυριο... απο το 1993 ως το 2001"


[Διαβαστε αφου παρετε τα χαπια σας τι εγινε και με αλλον υπαλληλο που πριν 20 χρονια, παρα τις εντολες της διευθυνσης εστειλε εγγραφο σε ιδιωτες που ειχαν καταπατησει τη δημοσια περιουσια και τους ελεγε καλως την καταπατουν... ]

Η υπεξαίρεση αποκαλύφθηκε όταν ο προϊστάμενος Δ.Ο.Υ. της Αττικής, διαπίστωσε το 2001 έλλειμμα στη διαχείριση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

Ποιος ηρθε πρωτος στον ΣΥΡΙΖΑ Νεας Ερυθραιας (μη γελατε υπαρχει οντως και εχει και πολλα μελη);

Oι Συριζαίοι των Βορείων Ποραστίων!

Ένας ακόμη μύθος της αριστεράς, που θέλει τα στελέχη της να είναι λαϊκοί αγωνιστές στις... φτωχογειτονιές της Αττικής, καταρρέει. Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων στην Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ερυθραία των πλούσιων Βορείων Προαστείων, πρώτευσε...

ΦΩΤΟ: Εχασε ο Προεδρας τον φανατικοτερο οπαδο του... προς το παρον

Γιατι δεν ειναι σιγουρο τι θα γινει, αν αρχισουν και πεφτουν τα τηλεφωνα του Προεδρου... Παντως για την ωρα εχει ξεσπασει μεγαλη κοντρα μεταξυ του χρηστη GERAPAME και του PORTAPORTA με τον πρωτο να μπινελικωνει τον δευτερο ασχημα επειδη...

ΠΙΝΑΚΑΣ: Καταραμένη Μέρκελ!! Μας έρριξες στη δεύτερη θέση...

Δείτε που χάνει στο τσακ (το τσακ είναι ελληνική μονάδα μέτρησης) την πρωτιά η χώρα μας και οι τσακισμένοι απ' το μνημόνιο πολίτες:

"ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ" ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΟ ΚΟΛΑ ΤΟ 1995!

"Bρωμοέλληνες θα σας εκδικηθούμε" είχε γράψει ο Αλβανός δραπέτης Μάριο Κόλα σε τοίχο με το αίμα του άτυχου 50χρονου ταξιτζή Νίκου Τσάκαλου, που είχε δολοφονήσει με την συμμορία του τον Οκτώβριο του 1995 στη Μελίκη Ημαθίας.Ο Τσάκαλος βρέθηκε νεκρός σε ξεροπήγαδο και το κεφάλι του ήταν πολτοποιημένο από τα χτυπήματα!

ALERT!! Πρασινοφρουρός ΣΥΡΙΖΑίος: Τον έχουν μπουκώσει οι Τράπεζες και εκβιάζει τον Χατζηδάκη επειδή δεν τον μπούκωσε κι αυτός

Τον Κ. Χατζηδάκη τον έχουμε κράξει πολλές φορές και τον θεωρούμε έναν από τους χειρότερους υπουργούς της Κυβέρνησης... δεν μπορούμε όμως να ανεχτούμε να τον εκβιάζει ("πες του, αν δεν μου τα σκάσει θα τον κράζω") ο γνωστός σαλτιμπάγκος της δημοσιοκαφρίλας , Μπόνιος... σαν χθες θυμόμαστε τους ύμνους του για...

ΒΙΝΤΕΟ-Μεθυσμένοι γονείς έβγαλαν βόλτα το μωρό τους

Βγήκαν βόλτα με το μωρό στο καροτσάκι αλλά δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν. Το μεθυσμένο ζευγάρι Ρώσων περπατούσε στη μέση του δρόμου χωρίς να καταλαβαίνει αν υπήρχαν γύρω αυτοκίνητα. Κάποιος που τους κατέγραψε από το παράθυρο του σπιτιού του, ανέβασε το βίντεο στο youtube μήπως και συγκινηθεί κάποια κοινωνική υπηρεσία και γλυτώσει το μωρό από τους ανεύθυνους γονείς.

ΦΩΤΟ: Πρεπει να το κοιταξετε παντως το προβλημα της γραμματικης στον ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρη ειδησεογραφικη σελιδα του ΣΥΡΙΖΑ που εχει βγει στη ζητιανια για δωρεες απο τους ηλιθιους για να τους δειχνουν τα σουργελα που παρελαυνουν απο την ΕΡΤ.. η να γραψω καλυτερα "παραλαβνουν" για να καταλαβουν:

Το παρτυ συνεχιζεται: Σύνταξη ακόμη και με 24,5 έτη

Μυστικά που έχουν οδηγήσει και οδηγούν στη σύνταξη ακόμη και με 24,5 έτη εργασίας χωρίς όριο ηλικίας ή στα 50-55 κρύβει η συνταξιοδοτική νομοθεσία για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Χτύπησε το χέρι στη έδρα ο πρόεδρος μπας και συνετισει τον Ακη

Σε κλίμα συνεχούς έντασης συνεχίζεται την Δευτέρα η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο πρώην υπουργός έχει παρέμβει πολλές φορές στη διαδικασία διαμαρτυρόμενος πως το κατηγορητήριο είναι πλαστό ΚΑΙ χαρακτήρισε τις αιτιάσεις των δικηγόρων του δημοσίου κατασκευασμένες.

Mε ποιον γνωστό καλλιτέχνη τρώει συχνά πυκνά στο «Καστελόριζο» ο Αντώνης Σαμαράς;

Εσχάτως πρωταγωνιστεί σε σειρά διαφημιστικών σποτ, ενώ δάνεισε και τη φωνή του για το σποτ ενίσχυσης της τουριστικής συνείδησης που παρουσίασε η Ολγα Κεφαλογιάννη. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό...

Ο Αδωνις αποκάλεσε τον Τόμσεν ...«διαόλου κάλτσα»

Δεν ήταν μόνο οι φιλοφρονήσεις του τύπου «είστε δημοφιλής, κύριε υπουργέ» και «είστε σταρ, κύριε Τόμσεν» μεταξύ Αδωνι και Πολ Τόμσεν στην συνάντηση τις προάλλες στο υπουργείο Υγείας. Υπήρξε και ένταση.

Βιντεο απο το ψεκασμα που εφαγαν τα κομμουνια στα Προπυλαια

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:00 στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, στα Προπύλαια, όταν ομάδα φοιτητών, αριστερών οργανώσεων εισέβαλε στο κτίριο, όπου ήταν σε εξέλιξη σύσκεψη καθηγητών του Ιδρύματος.

ΗΠΑ: Σοκ (λεμε τωρα) από τις αποκαλύψεις για τα σεξουαλικά όργια στις ένοπλες δυνάμεις

26.000 άνδρες και γυναίκες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε το Πεντάγωνο για το προηγούμενο έτος

Στοιχεία που σοκάρουν και αποκαλύπτουν τα σεξουαλικά όργια στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ φέρνει στο φως το Πεντάγωνο.

Ελληνας... ο πλεον αρρωστιαρης της Ευρωπης... αφου ο Πατουλης λεει οτι οι γιατροι δεν ειναι λαμογια να γραφουν αβερτα αντιβιοτικα

[Το 'χουμε ξαναγραψει: Παιρνουμε τα περισσοτερα αντιβιοτικα απο την υπολοιπη Ευρωπη... παροτι ζουμε σε καλυτερες συνθηκες και διατρεφομαστε καλυτερα... αρα εχουμε αχρηστο DNA αφου αν πιστεψουμε τους γιατρους δεν υπερσυνταγογραφουν αλλα γραφουν μονο τα αναγκαια φαρμακα... ετσι κ. ΠΑτουλη; Λεμε και καμια μαλακι@ για να δικαιολογησουμε το συναφι...]

Όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC), οι Έλληνες ασθενείς είναι πρώτοι στην Ευρώπη στην κατανάλωση αντιβιοτικών και τέταρτοι σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Πρόκειται για δύο «διακρίσεις» που συνδέονται άμεσα μεταξύ τους καθώς η κατάχρηση αντιβιοτικών που καταγράφεται επί μακρόν στην Ελλάδα έχει δημιουργήσει πολυανθεκτικά μικρόβια που προκαλούν βαρύτατες και συχνά μοιραίες για τη ζωή των ασθενών ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

H σκληρή προπόνηση του Πόουλ Τόμσεν στο γυμναστήριο του Hilton -Τι γυμναστική κάνει ο Στουρνάρας

Με ανοιχτό το στόμα μένουν όσοι πέφτουν πάνω στον σκληρό των διαπραγματεύσεων Πόουλ Τόμσεν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Hilton.

Να μπουνε νεοι αλλα οχι αργομισθοι, αλλιως θα γελαει ο κοσμος: Τι έγινε με τον διορισμό της Βασιλικής Τζόρτζολα στο ΚΕΠΕ -Πού και γιατί «πάγωσε»

[Καλο θα ηταν να μπουνε σε θεσεις του δημοσιου νεοι ανθρωποι οπως η Τζοτζολα... αλλα να μπουνε σε θεσεις που θα δημιουργηθουν στα μετρα τους μυριζει απο χλμ. αργομισθια... Ειπαμε να μπουνε νεοι αντι για χουφταλα τυπου Γιαννοπουλου στον ΕΟΦ αλλα οχι κι ετσι! Λιγη τσιπα ρε κοριτσι μου...]

Ειδική θέση δεύτερου νομικού συμβούλου στο ΚΕΠΕ σχεδιάστηκε για την Βασιλική Τζόρτζολα, πρώην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ αλλά οι διαδικασίες «κόλλησαν» και ο διορισμός δεν προχωράει.

«Το Δημόσιο δεν εκβιάζεται», λέει ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ... καλα ας ακυρωθει η πωληση και να δουμε που θα κρυφτειτε

«Για πόλεμο εντυπωσιασμού», έκανε λόγο τη Δευτέρα σε δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ 99,5 ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης, σχολιάζοντας το εξώδικο που απέστειλε ο πλειοδότης του διαγωνισμού για το 33% του ΟΠΑΠ, το επενδυτικό σχήμα Emma Delta.

Αστυνομική επιχείρηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών


Αναταραχή σημειώνεται αυτή τη στιγμή στα Προπύλαια, καθώς περίπου 150 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν πραγματοποιήσει κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με τα ΜΑΤ να κάνουν επέμβαση και να προχωρούν σε δεκάδες προσαγωγές.

Φτυσιμο Κιμούλη σε Παναρα: «Δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς» του είπε το λαμογιο και αγκαλιασε τον Τσίπρα

[Καλα σου εκανε βλακα που ξεφτιλισες το θεσμο του υπουργου και πηγες στα καμαρινια να σαλιριζεις και να φωτογραφηθεις με τον φοροκλεφτη!! Αλλα ξεχασα... εσεις της ΝΔ ειστε αντικειμενικοι και σπρωχνετε μονο ΠΑΣΟΚους, δηλ. ΣΥΡΙΖΑιους]

Αρνήθηκε ο Γιώργος Κιμούλης να φωτογραφηθεί με τον υπουργό Πολιτισμού λέγοντας «δεν φωτογραφίζομαι με πολιτικούς εκτός αν τους παντρεύομαι» αμέσως μετά την παράσταση της Μήδειας στην Επίδαυρο. Κι όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να φωτογραφηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα!

O Πούτιν θα προσκυνήσει στο Αγιο Ορος και στην Πάτμο

Το Αγιο Ορος, την Πάτμο και τον Μυστρά θα επισκεφτεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα με έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα.

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του Ρώσου προέδρου στη χώρα μας θα είναι το Αγιο Ορος.

Γιατί οι «τεμπέληδες Έλληνες» δεν μαζεύουν φράουλες... που δεν θα μαζευαν ουτως ΄η αλλως

[Βρηκαμε τωρα κολλημα οτι τα λαμογια δεν κατεθεσαν αιτηση στον ΟΑΕΔ (για την ακριβεια κατεθεσαν αλλα ο ΟΑΕΔ δεν την εκανε δεκτη γιατι οι εργατες του ΟΛΑ δεν ανηκουν στη δικαιοδοσια του!) για εργατες στη συλλογη φραουλας στη Μανωλαδα και βαυκαλιζομαστε οτι αυτο φταιει... λες κι αν ειχαν καταθεσει θα ειχαν τρεξει οι Ελληνες να δουλεψουν στα χωραφια...]

της Χ. Ταχιαου

Το τέρας: «Ούτε δέκα Έλληνες δεν πήγαν να μαζέψουν φράουλες στη Νέα Μανωλάδα. Οι παραγωγοί είχαν ζητήσει από τον ΟΑΕΔ 4.468 άτομα».

ΑΕροψεκασμενοι δεν μπορουν να κρυψουν τον πονο τους: Αφίσες κατά Κ. Μαρκόπουλου στη Χαλκίδα

[Εν τω μεταξυ ειναι τοσο μαλακ@ς που γραφουν "ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΘΕΛΟΥΜΕ"... οταν ομως τους πηγαν οι βουλευτες με τις εδρες της ΝΔ δεν ενοχληθηκαν...]

Απειλεί με μηνύσεις ο ανεξάρτητος βουλευτής - Ειρωνική απάντηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Εύβοιας κατά του Κώστα Μαρκόπουλου έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή στην Χαλκίδα, το Σάββατο το πρωί.

Γελαει ο κοσμος με τον γνωστο ανταποκριτη της ΕΡΤ που κανει μηνυση στον Σαμαρα αλλα δεν ανηκει στον ΣΥΡΙΖΑ...

[Ειπε να κανει κατι να διαφημιστει ο ξανθουλης τραχανας και προαναγγελλει οτι την Πεμπτη θα κανει μηνυση στον Σαμαρα... Τωρα γιατι το προαναγγελλει και γιατι θα την κανει την Πεμπτη τη μηνυση μονο ο ιδιος ξερει]

«Μπορώ να αποδείξω πως με την εργασία και την προσφορά μου ως πολίτης τον καιρό που ήμουν στην ΕΡΤ έκανα περισσότερο καλό στην Ελλάδα παρά κακό» αναφέρει ο Αλέκος Μάρκελλος στο κείμενο καταπέλτη που ανήρτησε στο facebook, προαναγγέλλοντας ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρωθυπουργού για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η νέα ΕΡΤ θα εκπέμψει – μάλλον – την Τετάρτη, αλλά όχι από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ

Παρότι παραμένει το αδιέξοδο στις συζητήσεις του υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελή Καψή με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, είναι πιθανό την προσεχή Τετάρτη να αποσυρθεί το μαύρο από τις τηλεοπτικές συχνότητες.

ΒΙΝΤΕΟ: Το ξυλο στον Καμινη-Τι λεει ο ιδιος-Τι λεει ο Μπαλασοπουλος

Επεσαν 5-6 καλοι ανθρωποι ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ πανω στον Καμινη και το κανετε θεμα! Απαραδεκτο! Αφου το ξυλο που εφαγε ειναι απο το καλο, το δικαιο, το ποιοτικο ξυλο που ριχνει η αριστερα του λαου... δεν ειναι σαν το ξυλο του φασιστα του Κασιδιαρη... Μην το κανουμε θεμα λοιπον... Δειτε το βιντεο:

Ολική επαναφορά της Δεξιάς

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Μέσα στο φιλοπαπανδρεϊκό παραλήρημά του στην Πάτρα, ο Αλέξης ο καταληψίας, παρά τις ύβρεις και τις συκοφαντίες κατά της παράταξης και την προσπάθειά του να ξυπνήσει τα εαμογενή ανακλαστικά γερόντων κι επιγόνων, άφησε να φανεί το άγχος του.

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ-Ανζί 0-0

Δείτε το:

Τουρκία: Γροθιές και ξύλο στο Κοινοβούλιο για τη "χαντζάρα" (vid)

Νέες συγκρούσεις σημειώθηκαν το Σάββατο στην πλατεία Ταξίμ στη Κωνσταντινούπολη. Δύο καταστηματάρχες που συνελήφθησαν στη συνέχεια από την αστυνομία, βγήκαν στους δρόμους με σπαθιά στα χέρια και κινήθηκαν κατά των διαδηλωτών. Οι επιθέσεις καταγράφονται σε βίντεο.

Πέσιμο ακροαριστερών στον Τατσόπουλο με φόντο την συνεργασία με την.... ΝΔ!

Μπαρούτι μυρίζει στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις τάσεις διάσπασης να είναι πιο έντονες από ποτέ. Με χθεσινό του άρθρο στον ιστότοπο iskra, o Aντώνης Νταβανέλλος, επιτίθεται στον Πέτρο Τατσόπουλο και όσα είπε περί συνεργασίας με την ΝΔ, ενώ αναφέρει πως αντίστοιχη πρόταση, είχε κάνει και μέλος της γραμματείας της ΚΕ, εξαιρώντας την "σαμαρική δεξιά".

ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!

Εθνικιστικό παραλήρημα υπέρ των φονιάδων-δραπετών ομοεθνών τους σε δημοσίευμα της αλβανικής ιστοσελίδας shekulli.com.al

Διαβάστε την περίεργη στάση που κρατάει απέναντι στους κατά συρροή δολοφόνους η δημοσιογράφος Nikoleta Kovaçi:

ΒΙΝΤΕΟ-Πόσο μαλακ@ς πρέπει νασαι για να τη βρισκεις με το να σε κυνηγάνε οι ταύροι;

Τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός της πρώτης ημέρας του καθιερωμένου «κυνηγιού του ταύρου» στην Ισπανική Παμπλόνα.
Έξι ταύροι αφέθηκαν ελεύθεροι στους δρόμους της ισπανικής πόλη κυνηγώντας όσους τολμηρούς είχαν βγει στους δρόμους επιζητώντας να εκτινάξουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

Πώς θα διορθωθεί το λάθος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ;

Χρέωσαν χαράτσι σε λογαριασμούς για κοινόχρηστους χώρους

Στις περιπτώσεις κατα τις οποίες σε λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έχει υπολογισθεί έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΑ), για κοινόχρηστους χώρους, έχει ήδη δοθεί εντολή ώστε η τακτοποίηση των υποθέσεων να γίνει, χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή της προσγείωσης του αεροσκάφους της Asiana Airlines-Τι δείχνει το "μαύρο κουτί"

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το CNN με τα τελευταία δευτερόλεπτα και τη στιγμή της έκρηξης του Boeing 777 των νοτιοκορεάτικων αερογραμμών

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Κυριακής ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων που μετέδωσε το CNN και στο οποίο αποτυπώνεται η στιγμή της έκρηξης του Boeing Boeing 777 των νοτιοκορεατικών αερογραμμών.