09 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ: Ολο και πιο βαθεια στο βουρκο του ψεμματος ο εγκριτος

Μετα τη χθεσινη αποκαλυψη οτι ο "εγκριτος" Κωστας Βαξεβανης εχει και δευτερο λογαριασμο απο τον οποιο βριζει, εκβιαζει και ρουφιανευει, σημερα ο δημοσιογραφος που μας στοιχισε 1,5 εκ ευρω στην ΕΡΤ, προσπαθησε με ενα ψεμμα να μπαλωσει τα πραγματα. Οπως βλεπετε αριστερα λεει οτι ο @ekdorosfageas πηρε τη φωτο που ανεβασε απο το λογαριασμο του, δηλ. απο το @KostasVaxevanis, και γι αυτο ειναι ιδια αφου ειναι απο το κομπιουτερ το δικο του, του Βαξεβανη δηλ Αυτο θα ειχε βαση αν πρωτος ειχε ανεβασει τη συγκεκριμενη φωτο ο Βαξεβανης....

Ελα ομως που ο @ekdorosfageas...

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβαστε τους τίτλους που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

ΦΩΤΟ: Νταξει μωρε, μονο καμια 50αρια λογαριασμους εχει ο εγκριτος πως κανετε ετσι

Δεν ειναι ο Κωστας Βαξεβανης πισω απο καθε λογαριασμο στο Twitter... Να δειτε τη φωτο:

Όταν ο Κιμούλης φωτογραφιζόταν με Σαμαρά και Καραμανλή... πριν την Επανασταση... (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Κατσίγιαννη

Τον Γιώργο Κιμούλη ομολογώ ότι δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά για να μπορώ να εκφέρω γνώμη για το υποκριτικό του ταλέντο. Ενδεχομένως η μόρφωση και η παιδεία μου να μην είναι τέτοια, ώστε να μπορεί να συλλάβει το μέγεθος της τέχνης που υπηρετεί. Γνωστός σε εμένα έγινε από τις διάσημες γυναίκες της ζωής του. Δηλαδή ως σύζυγος της Μαργαρίτας Ζορμπαλά και της Μαρία Δαμανάκη, ενώ τις περισσότερες φορές τον «ανακάλυπτα» από τον ντόρο που γινόταν σε κουτσομπολίστικά περιοδικά και σε πικάντικες εκπομπές της μεσημεριανής ζώνης.

ΒΙΝΤΕΟ-Άκης: Να καταθέσει το ΚΥΣΕΑ

"Λογικά πρέπει να έρθει το ΚΥΣΕΑ, δεν υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα να συνεχίσουμε", δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο μετά από άλλη μία "εκρηκτική" συνεδρίαση.

Παντως το να συμμετεχει καποιος που λεγεται Βαρδής Βαρδινογιάννης στο Προεδρειο του ΣΥΡΙΖΑ... ειναι καπως...

Ανάμεσα στα τιμητικά μέλη του προεδρείου του ΣΥΡΙΖΑ, συγκαταλέγεται και το όνομα του αντιστασιακού Βαρδή Β. Βαρδινογιάννη. Ενα όνομα που προκάλεσε σε αρκετούς μια μικρή σύγχυση λόγω της συνωνυμίας με τον γνωστό επιχειρηματία.

ΒΙΝΤΕΟ- Κήρυξαν "πόλεμο" στην κυβέρνηση

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίοι δηλώνουν ότι βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση.

Βίντεο-σοκ: Υπάλληλοι γηροκομείου χτυπούν ηλικιωμένους!

Τους χτυπούσαν, τους μιλούσαν άσχημα, τους εξευτέλιζαν, τους κλείδωναν στα δωμάτια, τους δάγκωναν…υπάλληλοι οίκου ευγηρίας στην πόλη Τέρνι της Ιταλίας εντοπίστηκαν από την ιταλική αστυνομία να κακοποιούν ηλικιωμένους ενοίκους.

Ξεφτιλισμενοι!! Οσμή σκανδάλου: Πού πήγαν Τα χρήματα για τους πυρόπληκτους του 2007

Στην ανάγκη αναζήτησης ευθυνών για το γεγονός ότι έμειναν αναξιοποίητα τα χρήματα του "Ταμείου Μολυβιάτη", φαίνεται να συγκλίνει η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος η οποία τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει την Έκθεση της στην Ολομέλεια της Βουλής.

Mε ποιον κατηγορούμενο για φοροδιαφυγή κάθονταν στα ίδια θρανία Καμίνης, Καψής και Χρύσανθος

Ο πολιτικός μηχανικός και σύζυγος των εξαδελφων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Ρωσσώνης που χθες κατέθεσε σε βάρος του μήνυση το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή, ήταν συμμαθητής με τον δήμαρχο Αθηναίων και δυο κορυφαίους κυβερνητικούς παράγοντες, αποκαλύπτει η Σίβυλλα.

Μπαλασόπουλος: Αντι να απαντησει στις καταγγελιες της, την αποκαλεσε ψυχασθενη και αλκοολικια

Διαστάσεις βεντέτας έχει πάρει η αντιπαράθεση της Φωτεινής Πιπιλή με τον Θέμη Μπαλασόπουλο. Πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ έδωσε μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση μέσω του enikos.gr στη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που με δηλώσεις της το πρωί είχε ζητήσει την απόλυσή του.

Τρία στελέχη του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη ζητούσαν 25.000 για να σβήσουν πρόστιμο 100.000 ευρώ

Τρία στελέχη του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας συνελήφθησαν από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. με την κατηγορία ότι εκβίαζαν καταστηματάρχη ότι θα του επέβαλλαν πρόστιμο, που μπορούσε να ανέλθει στις 100.000 ευρώ, εάν δεν τους παρέδιδε το ποσό των 25.000 ευρώ.

Η επανάσταση του «τίποτα»

Του Πάσχου Μανδραβέλη

Εδώ που τα λέμε, έχουν ένα δίκιο τα αριστερά blogs για τον τρόπο που μετέδωσαν την είδηση περί επέμβασης της αστυνομίας στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Αντιγράφουμε: «Απρόκλητα και χωρίς να συμβεί απολύτως τίποτα παρενέβη η αστυνομία και περικυκλώθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο της χώρας από δυνάμεις καταστολής. Στην προσαγωγή φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών, που προσπάθησαν νωρίτερα να εμποδίσουν τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης, προχώρησε η αστυνομία, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών...» (RedNotebook 8/7/2013).

Η γενιά του Πολυτεχνείου πρέπει να θυσιαστεί

Του Γιώργου Καισάριου

Όσοι πιστεύουν, νομίζουν ή ελπίζουν σε ανακούφιση από αυτή την κυβέρνηση ή από κάποια άλλη μελλοντική ελληνική κυβέρνηση, καλά θα κάνουν να μην ελπίζουν.

Γερμανική πρόταση-βόμβα: Αφήστε σε μας τις αλλαγές στο Δημόσιο να δειτε για ποτε στρωνουν οι κ@λοι (ΦΩΤΟ)

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Την ανάθεση ολόκληρου του πρότζεκτ των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το μνημόνιο για την Ελλάδα σε ξένους εμπειρογνώμονες από την Κομισιόν, τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και εταιρείες συμβούλων προτείνουν στην πιο εκτεταμένη γερμανική έκθεση που έχει δημοσιευτεί ως τώρα τρεις ερευνητές του γερμανικού «Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία» (Ιnstitut fuer Weltwirtschaft - ΙfW Kiel).

ΦΩΤΟ: Ερωτηση για οικΩλογους του ΣΥΡΙΖΑ

Ρε παλικαρια αυτα τα δεντρα τα κόβουμε η δεν τα κόβουμε;;;

Δειτε τι σχηματισαν σε αεροφωτογραφια, οι κορυφες των δεντρων που φυτευτηκαν στη Γερμανια τη δεκαετια του 30:

Είχαν πολλά να πουν

Του Τάκη Θεοδωρόπουλου

Μόνον αισιοδοξία μπορείς να αισθανθείς, τόσο πολύτιμη στους δυσμενείς καιρούς μας, όταν διαπιστώνεις πως η πνευματική πρωτοπορία του τόπου, οι μη εξαιρετέοι «μπροστάρηδες», δεν αρκούνται στην παραγωγή του έργου τους. Οσο κι αν αυτό είναι απαραίτητο για τη σωτηρία της πατρίδας, δεν είναι αρκετό. Δεν φτάνει να δίνεις τον αγώνα τον καλό από σκηνής. Πρέπει να συνεχίσεις να γρονθοκοπείς το σύστημα ακόμη κι όταν έχεις βγάλει το προσωπείο της τραγικής ηρωίδας και υποδέχεσαι το κοινό στα παρασκήνια και κατόπιν, στο καθιερωμένο τσιμπούσι, κι αργότερα, στις ώρες τις μικρές, ποιος ξέρει πού.

Από ιδιωτικό στούντιο θα εκπέμψει η νέα ΕΡΤ εντός 48 ωρών

Από τις εγκαταστάσεις ιδιωτικής εταιρείας παραγωγής θα εκπέμψει τελικά ο νέος μεταβατικός φορέας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με τον τίτλο Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση.

O Ψυχάρης αδειάζει "τα Νέα" και τον πατερα του και στηρίζει... Καραμανλή!

Με ένα tweet που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλά σχόλια, ο Ανδρέας Ψυχάρης, σήκωσε ανάστημα απέναντι στον... πατέρα του και στο δημοσιογραφικό του συγκρότημα, που χτυπάει αλύπητα τον πρώην πρωθυπουργό και στήριξε... Καραμανλή. Ο βουλευτής της ΝΔ μέσω twitter έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση γράφοντας:

Ένοχος για την τραγωδία στο Μαρί ο τότε υπουργός Αμυνας της Κύπρου

Την ετυμηγορία του ανακοίνωσε το Κακουργιοδικείο της Κύπρου για τα πρόσωπα που παραπέμφθηκαν για την τραγωδία στο Μαρί, η οποία κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας Κώστας Παπακώστας κρίθηκε ένοχος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης.

Πάγκαλος: "Η ΕΡΤ κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ"

Νέα επίθεση κατά της ΕΡΤ εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Χαρακτήρισε την ΕΡΤ «κομμουνιστικό όργανο», συγκρίνοντάς τον με τον “902″.

Τωρα που το λαμογιο ο Καλφαγιαννης καταλαβε οτι υποχωρουν ατακτως, θα ζητησει και 500 προσληψεις... και θα τις παρει ετσι οπως παμε

«Άναψαν» τα αίματα σήμερα τη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ, όπου έχουν κληθεί οι αρμόδιοι φορείς για ακρόαση, παρα την ατακτη υποχωρηση της κυβερνησης που δεχεται να κρατησει ακομα και τους 153 μουσικους στην νεα ΕΡΤ! Λογικο απο τη στιγμη που τα λαμογια μυριστηκαν αιμα δεν θα χαλαρωσουν αν δεν πετυχουν και 500 νεες προσληψεις εκτος του να διατηρηθουν ολοι οι παλιοι στη νεα ΕΡΤ

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Π. Καλφαγιάννης εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελή Καψή, υποστηρίζοντας πως ενδιαφέρεται μόνο να επιστρέψει το προσωπικό ως συμβασιούχοι.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Κλεμενο απ' τον Ομπαμα το Forward του ΣΥΡΙΖΑ!

Απο τον Ομπαμα εκλεψαν και αλλαξαν ελαφρα το συνθημα Fast Forward που απεικονιζεται στην αφισα του ΣΥΡΙΖΑ για το 1ο συνεδριο του κομματος. Δειτε το βιντεο με τον υμνο του Ομπαμα στην προσφατη προεκλογικη περιοδο οπου το κεντρικο συνθημα του ηταν:

Η Welt βαζει στοιχημα: "Κανείς δεν θα σπρώξει την Ελλάδα στη χρεοκοπία... και σιγουρα δεν θα το κανουν οι Μερκελ-Σοιμπλε"

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Στη σημερινή Γερμανία, ο πραγματισμός και ο κυνισμός γύρω από τις εξελίξεις “συνταξιδεύουν” με την πεποίθηση που έχει καρφιτσωθεί βαθιά στο dna της κοινωνίας οι πρόγονοι της οποίας οδήγησαν δυο φορές τον πλανήτη σε παγκόσμια σύρραξη, ότι είναι το “έθνος των εκλεκτών”. Και αν όχι έτσι, μετά βεβαιότητας το έθνος που εξουσιάζει στη δεδομένη συγκυρία την Ευρώπη, με τη δύναμη της οικονομικής υπεροχής, εκεί που στο παρελθόν κατέφευγε στη δύναμη των όπλων.

Αποθεώθηκαν Κασιδιάρης και Παναγιώταρος στη συγκέντρωση των δημοτικών αστυνομικών [βίντεο]

Τους ελεγε αρλουμπες ο Παναγιωταρος για να τσιμπησει κανα ψηφαλακι και οι στοκοι χειροκροταγαν...  Ποια δημοτικη Αστυνομια κυνηγαει τους λαθρο ρε υποκριτες; Αυτοι μονο για τα προστιμα ειναι...

Με παρατεταμένα χειροκροτήματα, σφυρίγματα και επευφημίες υποδέχθηκαν συγκεντρωμένοι δημοτικοί αστυνομικοί στην Αγίου Κωνσταντίνου βουλευτές της Χρυσής Αυγής που έσπευσαν να τους εκφράσουν την συμπαράστασή τους, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης του έδωσε και οδηγίες αντίδρασης.

Πεφτουμε απ' τα συννεφα: Η “Ελευθεροτυπία” κατηγορεί τον Χατζηνικολάου για έλλειψη δεοντολογίας

Aιχμές κατά του εκδότη της “Real News” Νίκου Χατζηνικολάου αφήνει η “Ελευθεροτυπία” με παραπολιτικό σχόλιο που φέρει την υπογραφή “Β.Π”, παραπέμποντας στον διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας Βαγγέλη Παναγόπουλο.

Την ψυχεδέλεια που επικρατει στο κομμα απεικονιζει η αφισα του ΣΥΡΙΖΑ για το συνεδριο

Για όλα τα γούστα – αισθητικά, βεβαίως- είναι οι δύο αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το επικείμενο 1ο Συνέδριο που θα γίνει από τις 10 ως τις 14 Ιουλίου στο Τάε κβο ντο του Φαλήρου.

Πιπιλή: Να απολυθεί ο Μπαλασόπουλος ως κατάπτυστο παράδειγμα ρουσφετιού και οικογενειοκρατείας

Επίθεση στον Πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή. Η κ. Πιπιλή μιλώντας στον alpha 989, είπε ότι ο πρώτος που πρέπει να απολυθεί είναι ο κ. Μπαλασόπουλος από τους κ. Μητσοτάκη και Μιχελάκη.

Στην επομενη προταση κατεβαζει και το σωβρακο η κυβερνηση: Προταση να προσληφθουν μεχρι και οι μουσικοι εκανε ο Καψης

Πρόβλεψη για «προτίμηση» υποψηφίων με προϋπηρεσία στην ΕΡΤ την τελευταία διετία-τριετία για τους 2.000 εργαζομένους πρότεινε ο αρμόδιος υφυπουργός Π.Καψής στους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ. Στους 2.000 περιλαμβάνονται οι 153 εργαζόμενοι των μουσικών συνόλων. Όσον αφορά τον υπολογισμό της αποζημίωσης, θα γίνει με βάση την πρώτη ημέρα πρόσληψης για το μόνιμο/τακτικό προσωπικό και με βάση την πρώτη ημέρα σύμβασης για τις συμβάσεις αορίστου χρόνου.

ΑΨΟΓΟΣ!! Δικηγόρος κατοχύρωσε την "τουρκικη" σημαία της Κω του στοκου δημαρχου για να του απαγορευσει να την αναρτα

Μπλόκο στη κοκκινοκίτρινη σημαία της Κω έβαλε ένας δικηγόρος του νησιού, κατοχυρώνοντας τη στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών και Μεταφορών.

Η εν λόγω σημαία που ήταν ιδέα του δημάρχου Κώστα Καϊσερλή, πρωτοεμφανίστηκε τον Μάρτιο του 2012 και αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για το μνημόνιο!! Πιο συγκεκριμένα συμφωνα με τον βλακα Δημαρχο...

Αδωνι, αν κρινουμε απ' τη φωτο πρεπει οντως να «πήγαμε πολύ καλά»

Ηταν η πρώτη του συμμετοχή σε συμβούλιο Υπουργών Υγείας της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Και όμως ο νεοφώτιστος Αδωνις Γεωργιάδης όχι απλώς συμμετείχε αλλά κατόρθωσε να φωτογραφηθεί στην πρώτη σειρά και στο κέντρο του συμβουλίου των υπουργών.

Υπαρχει και θεια δικη: Μπαουλο στο ξυλο εκαναν 60χρονο ανωμαλο που εβαζε χερι σε ανηλικες στα Mad Awards

Λίγο έλειψε ένας παιδόφιλος να τινάξει στον αέρα τα Mad Music Awards καθώς είχε παρεισφρήσει στην "αρένα" και πλησίαζε μέσα στο πλήθος κοριτσάκια, στα οποία έκανε άσεμνες χειρονομίες! Η παρουσία του αδίστακτου μεσήλικα, όμως, έγινε αντιληπτή και "πλήρωσε" όσα έκανε με… άγριο ξύλο!

Τρομερή αναπαράσταση της Ακρόπολης από τουβλάκια Lego... οχι στην Ελλαδα βεβαια [εικόνες]

Μια Ακρόπολη κατασκευασμένη από 120.000 τουβλάκια Lego εκτίθεται από το Σάββατο (6/7) στο Μουσείο Νίκολσον του Πανεπιστημίου του Σίδνεϋ.

Ο κατασκευαστής της Ράιαν Μακνότ χρειάστηκε 300 ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του και...

ΠΑΟΚ εισαι αφου: «Προτίμησα τον ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό...» δήλωσε ο Λούκας

Στη πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του ΠΑΟΚ, Ο Λούκας Πέρεθ αναφέρθηκε στην αντίδρασή του όταν μπήκε για πρώτη φορά στην Τούμπα ως αντίπαλος του δικέφαλου του Βορρά, αλλά και τους λόγους που καθυστέρησε η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.

Μπραβο ρε! Ο Αδωνις παίρνει δίπλα του ως άμισθο σύμβουλο τον Θανάση Πλεύρη

Χωρίς αμοιβή θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον υπουργό Υγείας, αλλά και καλό του φίλο, ο Θάνος Πλεύρης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ που προσχώρησε και αυτός στη Νέα Δημοκρατία τον Μάιο του 2012.

Γελαει ο κοσμος με τη Τσιπραινα που πηγε με ψηλοτακουνα στην Επιδαυρο

Τι τη θελετε ρε νούμερα την Επίδαυρο; Αφού είστε αστοιχείωτοι κι οι δυο σας... 

Η επιλογή της συντρόφου του Αλέξη Τσίπρα να φορέσει τακούνια στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου το ζευγάρι παρακολούθησε την παράσταση Μήδεια με τον Γιώργο Κιμούλη, έχει προκαλέσει... σάλο!

Απίστευτη πρόκληση: Ο πρόεδρος των Αλβανών στην Ελλάδα τα βάζει με την ΕΛ.ΑΣ. που κυνηγάει τους Αλβανούς φονιάδες! [video]

Μια απίστευτα προκλητική και απαράδεκτη δήλωση κατά της Ελληνικής Αστυνομίας έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Εργαζομένων Ταχίρ Μίτσι για το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αλβανών δολοφόνων που δραπέτευσαν με κινηματογραφικό τρόπο από τις φυλακές Τρικάλων...

Πόσοι είναι οι σχολικοί φύλακες που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, πώς προσλήφθηκαν στο Δημόσιο

Οι σχολικοί φύλακες, στην πλειονότητά τους γυναίκες, έχουν παρουσία στα γυμνάσια και στα λύκεια 145 δήμων της επικράτειας από το 2001. Σήμερα έχουν απομείνει περίπου 2.200 εργαζόμενοι, οι οποίοι παίρνουν πρώτοι θέση στις δεξαμενές της κινητικότητας, με ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανεργίας.

Εκτέλεσαν Βραζιλιάνο τραγουδιστή στη σκηνή! (video)

Τον τρόμο βίωσαν οι φίλοι του Βραζιλιάνου funk τραγουδιστή Daniel Pellegrine, που παρακολούθησαν μια συναυλία του στην πόλη Καμπίνας της Βραζιλίας.

Δημοπρατείται σήμερα το τέμενος στο Βοτανικό... χωρις μιναρε

Δημοπρατείται σήμερα Τρίτη από το υπουργείο Υποδομών η κατασκευή του πρώτου επίσημου μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Το έργο, προϋπολογισμού 946 χιλιάδων ευρώ, έχει προθεσμία ολοκλήρωσης έξι μηνών από την στιγμή που θα κατασκευαστεί σε χώρο 17 στρεμμάτων στο Βοτανικό στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού.

Τη φαγαμε την Τριγώνη... παραιτείται από τομεάρχης της ΝΔ Δωδεκανήσων μετα το κραξιμο [εικόνες+βίντεο]

Φυσικα και οι δικαιολογιες της ειναι παραπλανητικες... δεν εφαγε το κραξιμο ουτε επειδη ειναι σουργελο, ουτε επειδη ασκει επιχειρηματικη δραστηριοτητα στην Πολη και ειναι μετοχος σε τουρκικο ξενοδοχειο οπως λεει, αλλα επειδη συμμετειχε στη διαφημιστικη καμπανια τουρκικου ξενοδοχειου. Μπορει σαν μετοχος, οπως λεει, να θελει να παει καλα η επιχειρηση και να τη διαφημιζει, αλλα κι εμεις δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να την φορτωθουμε σαν τομεαρχη σε μια περιοχη για την οποια οι Τουρκοι εχουν αρχισει τελευταια να θετουν θεμα μουσουλμανικης μειονοτητας...

Την παραίτησή της από τη θέση του Τομεάρχη Δωδεκανήσων της ΝΔ υπέβαλε χθες η Γιώτα Τριγώνη. Ο λόγος της παραίτησής της, όπως η ίδια δηλώνει, είναι η «πρωτοφανής επίθεση» που δέχτηκε για την έκθεση φωτογραφίας που κάνει και η οποία μετά την Αθήνα θα ταξιδέψει σε Κωνσταντινούπολη και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αυτό είναι το νέο γραφειο του Βενιζέλου στη Χ. Τρικουπη [εικόνες]

Ετοιμος για επιστροφή στο «παρελθόν» είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς το γραφείο του στα παλιά κεντρικά του Κινήματος στη Χαριλάου Τρικούπη είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης συνεργασίας.

Στον αέρα το deal του ΟΠΑΠ... αν ακυρωθει η πωληση να το κλεισουμε το μαγαζι

Από μια κλωστή, κυριολεκτικά, κρέμεται πλέον το deal του ΟΠΑΠ. Η μάχη με τα εξώδικα που ξεκίνησε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, το πιθανότερο είναι ότι θα οδηγήσει σε ...αδιέξοδα.

Καταγγελλουν την οικογενειοκρατια: H ΑΕροψεκασμενη Κόλλια-Τσαρουχά έβαλε και τον γιό της στην πολιτική

Ο νεαρός Κώστας Τσαρουχάς ανέλαβε γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιβεβαιώνοντας ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά αλλά και ότι η οικογενειοκρατία στο χώρο της πολιτικής καλά κρατεί.

Τσίπρας - Λαφαζάνης σε θέση μάχης

Τα έξι μέτωπα της σύγκρουσης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο το συμμαχικό σχήμα θα μετατραπεί σε ενιαίο κόμμα

Σε κλίμα έντασης, καχυποψίας και ανοιχτών διαφωνιών για σειρά κρίσιμων ζητημάτων, που αφορούν στην πολιτική στρατηγική και την οργανωτική δομή και λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά αύριο Τετάρτη το ιδρυτικό συνέδριο, με το οποίο το συμμαχικό σχήμα θα μετατραπεί σε ενιαίο κόμμα.

Απίστευτο ξεφτίλισμα Βαξεβάνη!! Έχει 2ο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter απ' τον οποίο βρίζει και ρουφιανεύει!!!

Δείτε την απόδειξη ότι ο "έγκριτος" και βραβευμένος (!!), Κώστας Βαξεβάνης, έχει δεύτερο ανώνυμο λογαριασμό στο twitter από τον οποίο βρίζει, απειλεί, εκβιάζει και ρουφιανεύει κόσμο!!!

Ο ΒΛαξεβάνης πιάστηκε στα πράσα από δύο φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο twitter....

Πρόσκληση γερμανικής φαρμακευτικής και του Lidl σε Ελληνες αποφοίτους λυκείου

«Προοπτικές κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης; Θέση εργασίας σε γερμανική πόλη ή στη χώρα προέλευσης - εξαρτάται από τις ανάγκες». Αυτό αναφέρει η αγγελία της γερμανικής Boehringer Ingelheim - μία από τις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες παγκοσμίως-, η οποία απευθύνεται σε Ελληνες αποφοίτους Λυκείου.

Θυγατρική της ΕΛΠΕ ανέλαβε τον σχεδιασμό του ΤΑΡ στον Έβρο

Η εταιρεία ΑΣΠΡΟΦΟΣ θα σχεδιάσει το τμήμα του αγωγού από τους Κήπους του Έβρου έως τη Θεσσαλονίκη

Η μελετητική εταιρεία του ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, ΑΣΠΡΟΦΟΣ, θα κάνει τον βασικό σχεδιασμό του αγωγού ΤΑΡ, για τμήμα συνολικού μήκους 400 χλμ, που εκτείνεται από τους Κήπους Έβρου μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη σπάει τη σιωπή του και εξηγεί γιατί ο γάμος τους ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Tη σιωπή του, ύστερα από 17 χρόνια, σπάει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη, γνωστός καρδιοχειρουργός Δημήτρης Βήχος και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε στο παρά πέντε ο γάμος του με την γνωστή παρουσιάστρια.

Επικό ΒΙΝΤΕΟ Καρατζαφέρη από εποχή ΠΡΕΣ TV για Λίανη και Αντρέα (1987)

Αυτός ηταν ο Αντρέας:

Eurogroup: Βάλτε 4.200 σε διαθεσιμότητα (ακούς Κυριάκο;) και ελάτε να πάρετε 4 δισ. ευρώ

Το Eurogroup της Δευτέρας μπορεί να άναψε το «πράσινο φως» για την τμηματική μεν, εμπροσθοβαρή δε, εκταμίευση της δόσης των 6,8 δισ. ευρώ, ωστόσο για να έρθουν τα λεφτά στην Ελλάδα έθεσε σκληρούς όρους με στενά χρονοδιαγράμματα