11 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Ηλιθιος οδηγος παταει παιδι με αυτοκινητο

Ευτυχως ο πιτσιρικας την εβγαλε καθαρη:

ΦΩΤΟ: Μη χασετε το νεο Hot DoG του Βαξεβανη

Γεματο αποκαλυψεις για τη βαρια ασθενεια του...

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβαστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Ο Αδωνις βρηκε 7 εκ για να μην κλείσει το Ωνάσειο

Βρέθηκε λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο είχε περιέλθει το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει φαίνεται ότι ξεπεράστηκαν μετά τη μεσημεριανή συνάντηση, του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδης με τα μέλη του ΔΣ του νοσοκομείου και τον πρόεδρό του, καθηγητή καρδιολογίας, Ι. Λεκκάκη.

Με παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη καταργήθηκε η προκλητική διάταξη για αποσπασμενους σε υπουργικα γραφεια

Με παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη καταργήθηκε η προκλητική διάταξη που αντιμετώπιζε σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις προνομιακά δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι είναι αποσπασμένοι σε υπουργικά γραφεία καθώς τους έδινε περισσότερα μόρια για την κινητικότητα, την ώρα που χιλιάδες συνάδελφοί τους βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

ΒΙΝΤΕΟ- «"Όργιο" διαφθοράς στο δημόσιο»... Συκοφαντιες ειναι... δεν πρεπει να απολυθει κανεις!

Η οικονομική διαχείριση αποτελεί και το 2012 το μεγαλύτερο ποσοστό των υποθέσεων ανά θεματική κατηγορία, που διερεύνησε σε έκθεση ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής (ΓΕΔΔ). Όσον αφορά στην κατάταξη των υποθέσεων ανά δημόσιο φορέα, την πρωτιά κρατά και φέτος η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Απολύθηκε οριστικά κλεφτης υπάλληλος του ΙΚΑ... Διωξαμε κι αλλους δυο κλεφτες εφοριακους... καλα παμε σε 500 θα τους εχουμε διωξει ολους

Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την πειθαρχική ποινή της οριστικής απόλυσης που επιβλήθηκε σε υπάλληλο του ΙΚΑ, ο οποίος ζημίωσε τον πρώτο ασφαλιστικό φορέα με τεράστια ποσά, που ωφελήθηκε ο ίδιος και άλλα τρίτα πρόσωπα, ενώ για τις ενέργειες του αυτές καταδικάστηκε αμετάκλητα σε κάθειρξη 18 ετών.

Ο Στάλιν αντεπιτίθεται!! Κρατικοποίηση επιχειρήσεων, δήμευση περιουσίας και διαχωρισμό κράτους - Εκκλησίας προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κοινωνικοποίηση (κρατικοποίηση) των μεγάλων εξαγωγικών επιχειρήσεων, επιβολή κρατικού μονοπωλίου στο εξωτερικό εμπόριο, πλήρης δήμευση των περιουσιακών στοιχείων όσων ευθύνονται για σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του κρατικού χρήματος, καθώς και διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας, είναι μερικές μόνο από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συζητώνται στο - εν εξελίξει - 1ο συνέδριο του ενιαίου κόμματος.

Σταλινικού τύπου θέσεις για τα σώματα ασφαλείας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Για σταλινικού τύπου θέσεις κάνει λόγο η ΝΔ αναφερομένη σε αποσπάσματα τοποθετήσεων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Συγγρού παραπέμπει στην επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου

Στις σχετικές θέσεις που παραθέτει η ΝΔ υπάρχει η επισήμανση πως «η επαναστατική, σοσιαλιστική κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει τον αστικό κρατικό μηχανισμό και να επανιδρύσει τη νέα εξουσία των εργαζομένων».

Ο Σαμαράς στις ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες μεταβαίνει στις 8 Αυγούστου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς για να συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο θέματα διμερούς συνεργασίας αλλά και περιφερειακού ενδιαφέροντος. Η επίσκεψη ανακοινώθηκε ταυτόχρονα – ως είθισται – από τις δύο πλευρές.

Μονά ζυγά για τα δικά τους παιδιά στην ΕΡΤ...

Κωστας Στουπας

Περί τα 120 εκατ. ευρώ προβλέπει το σχετικό σχέδιο νόμου για το κόστος της απόλυσης των 2.600 εργαζομένων της ΕΡΤ. Αν διαιρέσουμε το ποσό αυτό αναλογούν περίπου 45.000 ευρώ κατ’ άτομο... Εάν συναρμολογήσουμε ολόκληρη την εικόνα όμως, το ποσό αυτό μοιάζει περισσότερο με bonus παρά με αποζημίωση, καθώς οι 2.000 από τους 2.600 απολυμένους προβλέπεται να επαναπροσληφθούν (για να μην παραπληροφορουμε:

Γελαει ο κοσμος με Παπαδημουλη: «Δεν υπαρχει θεμα Φωτοπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ»

Η φωτο με Στρατουλη και Φωτοπουλο σχεδον αγκαλια, ειναι χθεσινη, απ' το συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ.... Δειτε τωρα και τι ειχε πει ο Παπαδημουλης πριν μερικους μηνες (μετα το 35 δευτερολεπτο)...

ΦΩΤΟ: Αυτη την κοπελα ποιος μαλ@κας την εβγαλε σε διαθεσιμοτητα;

H δημοτική αστυνομικός που έκλεψε τα φλας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Συγγρού

Από το σημερινό φωτορεπορτάζ για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των δημοτικών αστυνομικών έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, ξεχώρισε η συγκεκριμένη αστυνομικός για το ... στυλ της.

Τατσόπουλος: «Σαν τους γέρους του Μάπετ Σόου ο Πάγκαλος»

Τη στεναχώρια του για την απουσία του Μανώλη Γλέζου από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη μετατροπή του Θόδωρου Πάγκαλου σε «χολερικού ηλικιωμένου» όπως τον χαρακτήρισε, εξέφρασε την Πέμπτη ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλώντας στον BHMA FM 99,5 ξεκαθάρισε και το τι εννοούσε με τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα περί ενδεχόμενου συνεργασίας με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Η Γιάννα νοιώθει ευγνωμοσύνη για τους Αμερικανούς που έκαναν... best seller το βιβλίο της και το δειχνει... γλειφοντας τους

Φαίνεται από την ώρα που έπιασε το γράψιμο, γοητεύτηκε τόσο, που δεν το αφήνει με τίποτα. Έτσι η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου αρθρογράφησε για το Hufington Post, αφήνοντας τις σκέψεις της να εκφραστούν με το γραπτό λόγο και με θέμα τι ήταν εκείνο, που την έκανε να κυκλοφορήσει το βιβλίο της My Greek Drama, πώς βλέπει τη σημερινή Ελλάδα και τι μήνυμα ήθελε να στείλει στις Ηνωμένες Πολιτείες σχετικά με την κατάσταση στη χώρα μας.

Στουρναρα σοβαρεψου και αποφασισε!! «Το μέτρο των αποδείξεων ΔΕΝ καταργείται τελικά!»

Με τα νεύρα των φορολογουμένων φαίνεται πως παίζει η κυβέρνηση…. Πριν καλά καλά προλάβουμε να χωνέψουμε πως καταργείται το μέτρο των αποδείξεων και πως δεν θα χρειάζεται στο μέλλον να γεμίζουμε τσαντάκια με χαρτάκια πανικόβλητοι, μια δήλωση του υπουργού οικονομικών τα ανατρέπει πάλι όλα!

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Κομμούνα και ταξική χειραφέτηση το όνειρο του Τσίπρα

«Η παρουσία της κας Κατσέλη σηματοδοτεί ότι “λεφτά υπάρχουν” για να τα διαχειριστούν εκ νέου Φωτόπουλος, Μπαλασόπουλος και Καλφαγιάννης», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Συγγρού

ΦΩΤΟ: Ολα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ

Απολαυστε τα:

ΦΩΤΟ: Ρε Ηλια τι χαλια ειναι αυτα; Πως επιτρεπεις στον Παναγιωταρου τα σουξου μουξου με την εκπροσωπο των τοκογλυφων... Ντορα

Δίπλα δίπλα κάθισαν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

Δημοτικοί αστυνομικοί περικύκλωσαν τα γραφεία της ΝΔ

Οι δημοτικοί αστυνομικοί περικύκλωσαν τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης να τους εντάξει σε καθεστώς κινητικότητας και να τους οδηγήσει στην έξοδο από το Δημόσιο.

Αλκέτ Ριζάι: Μια χαρα παιδι ο Κολα αλλα ατυχος αφου σκοτωνει κοσμο κατα λαθος

Οταν καποιος λεει οτι ο Κολα ειναι καλο παιδι, τον πιστευουμε οταν στη συνεχεια λεει: Από το 2000 έως το 2002 έχω δώσει 90.000 ευρώ στο Χαμόγελο του Παιδιού;


Αρνείται ότι είναι φίλος με τον Μάριο Κόλα και ότι σχεδίαζε την απόδρασή του, τού εύχεται «ο θεός μαζί σου» και μιλάει για τις δωρεές που έχει κάνει. Ο Αλκέτ Ριζάι μιλάει από το κελί του στις φυλακές Δομοκού.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κ. Σακκάς... τωρα μπορει να τρωει τα σουβλακια φανερα αντι να κρυβεται οπως τον περασμενο μηνα

Ελεύθερος, με την επιβολή αυστηρών περιοριστικών όρων και υψηλή χρηματική εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, αφήνεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, ο κατηγορούμενος για υποθέσεις που αφορούν τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, απεργός πείνας, Κώστας Σακκάς.

Φαήλος στο Twitter: Θα ξανααυτοκτονούσε ο Άρης…

Την εικόνα του χθεσινού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και όσα είπε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε με τον δικό του τρόπο ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

Μιχελακης, Ντορα την επεσαν στον Λαφαζανη που για αλλη μια φορα κατηγγειλε... πραξικόπημα

Με καυγά -όπως άλλωστε αναμενόταν- και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να καταγγέλλει περίπου για χιλιοστή φορά πραξικόπημα ξεκίνησε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Σύμβουλος του Σαμαρά γράφει στη Le Figaro: Ποιοι ξεγέλασαν το γαλλικό τύπο για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ολοι θυμούνται το μαύρο πρωτοσέλιδο της Liberation και το πλήθος δημοσιευμάτων και ανταποκρίσεων των γαλλικών μέσων ενημέρωσης για το «μαύρο» στη ΕΡΤ. Τώρα ο Δημοσθένης Δαββέτας, σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά προσπαθεί να δώσει τη δική του εκδοχή για όσα έγιναν στην ΕΡΤ και θεωρεί τον γαλλικό τύπο θύμα παραπληροφορησης καθως εχει την εντυπωση οτι η ΕΡΤ εκλεισε για παντα.

Προετοιμαζει την εξοδο... "Ο Κουίκ αποκήρυξε τα περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ"

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, o βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ αποκήρυξε τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας του κόμματος του Πάνου Καμμένου με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα διατύπωσε στην τηλεόραση ο Νότης Μαριάς.

Έκτακτη εμφάνιση του Γιώργου στη Βουλή

Του χαλάσαμε τις διακοπές ...!

Ούτε να ξεκουράσει το μυαλό του, ούτε το κορμί του μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός που αναγκάστηκε να διακόψει τις διακοπές του, έστω και για λίγο και να έρθει στη Βουλή.

Μπουμπουκι του Κουρη: Αυτή είναι η ελληνίδα τηλεοπτική παραγωγός που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Όπως σας ενημερώσαμε, εις βάρος της τηλεοπτικής παραγωγού και του 51χρονου συντρόφου της, Κέβιν Στίβεν Χάνλεϊ είχαν εκδοθεί δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο. Ο σύντροφος της κατηγορείται για την εισαγωγή και διακίνηση δύο τόνων κοκαΐνης, ινδικής κάνναβης και αμφεταμινών, όπως επίσης και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος για ποσά που έφταναν ακόμα και τα 2,4 εκατομμύρια λίρες!

Προκειται για την τηλεοπτική παραγωγό Σίσσυ...

Διακοπές στα...γραφεία για τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου- Μόνο μια εβδομάδα άδεια τους δίνει ο Σαμαράς

Καλοκαίρι στα γραφεία θα κάνουν όλα τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους διαμήνυσε πως η δουλειά που έχει η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να λείψει κανείς από το πόστο του. Ετσι η λέξη «διακοπές» είναι απαγορευμένη δια ροπάλου προς το παρών.

Ξαναχτυπούν με ύποπτα δημοσιεύματα Economist, Reuters και New York Times

- Economist: Πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, πρόωρες εκλογές το 2014
- Reuters: Η ευφορία μπορεί να είναι προσωρινή...
- New York Times: «Βάτραχος σε κατσαρόλα με καυτό νερό» η Ελλάδα

Πλήθος ερωτημάτων «γεννά» μία σειρά νέων δημοσιευμάτων σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού, τα οποία μιλούν για πολιτική αστάθεια στη χώρα, «βλέπουν» πρόωρες εκλογές, κάνουν λόγο για «προσωρινή ευφορία» και φτάνουν μέχρι το σημείο να χαρακτηρίσουν την Ελλάδα ως... βάτραχο σε κατσαρόλα με καυτό νερό.

ΞΕΦΤΙΛΑ!! Η οικογένεια Ειδικού Φρουρού που δολοφονήθηκε στου Ρέντη, ζητά αποζημίωση ένα εκ. ευρώ από το Δημόσιο

Απολυτη ξεφτιλα!! Να ζητας λεφτα για να εξαργυρωσεις τη θυσια του αλλου... και προκειμενου να παρουν πολλα, ζητανε λιγα πολλοι... ηθελα να 'ξερα, τι σχεση εχουν οι αδερφες με τη δουλεια του νεκρου ειδικου φρουρου; Δεν ξερει οποιος παει να διοριστει σε Αστυνομια, Πυροσβεστικη και Στρατο, οτι μπορει να γινει και καμια στραβη; Δηλ. αν γινει πολεμος, θα ζητανε αποζημιωση οι αδερφες των νεκρων φανταρων επειδη οι αλλοι ειχαν καλυτερο οπλο; Σοβαροι ειμαστε;

Αγωγή 1.000.000 ευρώ κατά του Ελληνικού Δημοσίου κατέθεσε η οικογένεια του Γιάννη Ευαγγελινέλη, ενός εκ των ειδικών φρουρών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην φονική ενέδρα στου Ρέντη, καταλογίζοντας παράλληλα σοβαρές παραλείψεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Η χωρα προτυπο του Αλεξη: Υπουργός της Βενεζουέλας ζητά από τους συμπατριώτες της να κλείσουν τους λογαριασμούς στο Facebook

Μια υπουργός της Βενεζουέλας, της χώρας που έχει προσφερθεί να παράσχει πολιτικό άσυλο στον αμερικανό, Έντουαρντ Σνόουντεν, ζήτησε από τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου Facebook, να κλείσουν τους λογαριασμό τους για να αποτραπεί πιθανή ηλεκτρονική κατασκοπεία εις βάρος της χώρας και των ιδίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Καψής: Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών-Καυγας με εργαζομενη της τεως ΕΡΤ


«Το κράτος δεν θα μείνει όμηρος των συνδικαλιστών που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην Αγία Παρασκευή», διεμήνυσε ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής, δηλώνοντας αποφασισμένος να κάνει «ό,τι χρειαστεί».

ΦΩΤΟ: Θαύμα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Δείτε τι εμφανίστηκε σε φωτογραφίες την ώρα που μιλούσε ο ΣΥΡΙΖΑ:

ΦΩΤΟ: Μπορεί να έλειπε ο Γλέζος αλλά αυτός δεν θα μπορούσε να έλλειπε....

Δείτε τον αρχιΓΚΡΕΜΙΣΤΗ σε ιστορικές στιγμές:

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΟΚ Vs Κοπεγχάγη 2-0

Δείτε το:

Ο Μπρους Λι ζει και παίζει σε διαφήμιση [βίντεο]

Δεν είναι ένας από τους αστικούς μύθους που θέλουν τον Ελβις Πρίσλεϊ, τον Τζιμ Μόρισον ή ακόμα και τον Μάικλ Τζάκσον να μας παρακολουθούν από κάπου απολαμβάνοντας ζωντανοί την ησυχία τους.

Μόνο ένας έλειπε από την εναρκτήρια ομιλία Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ... μπορεί βέβαια και να ξέχασε οτι γίνεται...

Πραγματικά εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή αντιπροσωπειών από όλο τον κόσμο στην εναρκτήρια τελετή του συνεδρίου που θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα.

Δημοσκόπηση Public Issue: Παραμένει μπροστά η ΝΔ...

Προβάδισμα 1% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει το «Βαρόμετρο» του ΣΚΑΪ και της Public Issue , το πρώτο μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση...