12 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ-Ρίκα Διαλυνά: Όταν πόζαρε γυμνόστηθη το 1965

Η Ρίκα Διαλυνά, γεννημένη στην Κρήτη το 1934, υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το 1954 λαμβάνει μέρος στα καλλιστεία της εποχής και εκλέγεται Σταρ Ελλάς, ενώ στο διαγωνισμό για τη Μις Υφήλιο, κερδίζει την πέμπτη θέση.

Συνταξιούχοι: Πατρίκιοι και Πληβείοι


Του Φώτη Σαραντόπολου

Το ταμείο του ΤΑΠ-ΟΤΕ επιδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του 2012 με 535 εκ. ευρώ (10.000 ευρώ ανά συνταξιούχο - επιδότηση που θα παραμείνει η ίδια από τώρα μέχρι και το 2016).

Το ταμείο της ΔΕΗ, ομοίως, θα επιδοτείται μέχρι το 2016 με 579 εκ. ευρώ (16.000 ευρώ ανά συνταξιούχο). 

Αριστερη Δημοσιογραφία vs. «δημοσιοκαφριλα» Βαξεβανη

Το σχόλιο της αριστερής δημοσιογράφου, Αγγελικής Κόττη, επιμελήτριας της βιογραφίας του Ρίτσου, είναι ενδεικτικό για το πώς αντιλαμβάνονται τη «δημοσιογραφία Βαξεβάνη» οι πραγματικά αριστεροί, συνάδερφοί του εγκριτου Κωστα Βαξεβανη…

Ο εν λόγω «δημοσιογράφος», μετά την αδιανόητη επίθεση με ψέματα στο ανήλικο παιδί του Πρωθυπουργού, μετά...

Αποκαλυψη: Γιατι γελαει ο Στρατουλης στην επικη φωτο και σε ποιον δειχνει τον Φωτοπουλο;

Την γνωστη φωτο αριστερα την ειδαμε ολοι... Δειτε λοιπον τωρα, σε ποιον δειχνει ο Στρατουλης τον Φωτοπουλο και γιατι εχει ξεκαρδιστει στα γελια:

Viva La Revolucion Comrades ΣΥΡΙΖΑΙοι!

Ιστορικη μερα σημερα... συμπληρωνονται 50 χρονια ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ στην Κουβα... αντε και στα δικα μας συντροφοι:

ΦΩΤΟ: Πολυ καλη γελοιογραφια για Αδωνι

Δειτε τη:

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τους τίτλους που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

Γελάει ο κόσμος με τον κ Τιποτα: Έφερε τροπολογία για να χρησιμοποιεί τα κυβερνητικά αεροσκάφη!!

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ... χωρια που θελει να επανασυστησει μια γραμματεια που θα μας στοιχισει 130.000 ευρω... λεει οτι τοσο θα στοιχισει γιατι μολις αρχισει και ρολαρει θα ερθουν και οι υπερωριες και τα επιδοματα κ.λπ.

Τροπολογία που επιτρέπει και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας να χρησιμοποιεί τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη Embraer και Gulfstream κατατέθηκε στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Τετάρτη.

BINTEO-Υπ Οικ: Μάζεψε αποδείξεις και μπες στην κλήρωση

Λοταρία στήνει το υπουργείο Οικονομικών για να δελεάσει τους καταναλωτές να ζητούν αποδείξεις.

Σε ένα από τα σενάρια που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο είναι από του χρόνου κάθε απόδειξη να μπαίνει σε μια κλήρωση από την οποία όλοι θα κερδίζουν «πλούσια δώρα».

Eλεος ρε δημοσιοκαφροι!! Δειτε την αυθεντικη φωτο Γκορμπατσοφ που ο ΣΥΡΙΖΑ μονταρε στο λογοτυπο της Δημοσιας Τηλεορασης που αναπαραγετε τo photoshop του ΣΥΡΙΖΑ σαν αληθινο!!!

Ολοι οι δημοσιοκαφροι σαν τους βλακες αναπαραγουν σημερα ολη μερα την ειδηση οτι το μεταβατικο λογοτυπο της Δημοσιας Τηλεορασης ειναι κλεμενο απο αυτο της σοβιετικης τη δεκαετια του 80. Παρουσιαζουν μια φωτο που εφτιαξαν με photoshop οι ΣΥΡΙΖΑιοι για να μας πεισουν....

Μολις ο γνωστος υπαλληλος του ΣΥΡΙΖΑ @adiasistos (κανονικος υπαλληλος ομως που ειχε σταματησει πχ. να γραφει οταν ο Τσιπρας ειχε παει στη Σλοβενια ΄η εχει σταματησει τωρα που εχουν συνεδριο) εγραψε στο twitter χθες το μεσημερι οτι το νεο λογοτυπο της ΔΤ του θυμιζει Γκορμπατσοφ και ΚΚΣΕ, οι υπολοιποι πλαστογραφοι επιασαν δουλεια...

ΞΕΦΤΙΛΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ;;; "Ο ΟΟΣΑ διαψεύδει οτι υπαρχει η μελετη που επικαλειται ο Χατζηδακης για τα οφελη απο τη λειτουργια καταστηματων την Κυριακη!!

Προσωπικα στα παπαρια μου αν θα λειτουργησουν η οχι τα μαγαζια την Κυριακη... Καποιοι ομως θελουν να μας πεισουν οτι την Κυριακη θα περισσευουν λεφτα για να ψωνιζουμε επειδη τωρα δεν ψωνιζουμε οχι επειδη δεν υπαρχουν λεφτα αλλα επειδη ειναι κλειστα τα μαγαζια... Με λογικη καφενειου, "θα αυξησουμε τις εργασιμες μερες της βδομαδας στις 10 (δημιουργωντας αλλες 3 μερες) και θα σας αυξησουμε το τζιρο" κινειται ο Χατζηδακης που προσπαθει εδω και ενα χρονο να κανει μια τρυπα στο νερο...

ΒΙΝΤΕΟ-Πυρά Γλέζου κατά Τσίπρα

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Μανώλης Γλέζος στην ομιλία του στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να μετασχηματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα. Εκτός από τον κ. Γλέζο, την διαφωνία του για την διάλυση των συνιστωσών εξέφρασε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Μπηχτες Ψυχάρη με το διορισμό του Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα

Την αντίθεση του εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης για το διορισμό του πρώην υπουργού της κυβέρνησης Παπανδρέου Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Κυριακος: Διαθεσιμότητα και στα υπουργεία

[Αφιερωμενο στο στοκο που με εβριζε χθες και μου λεγε οτι λεω ψεμματα... η ειδηση ειναι του Κουλογλου και οχι δικη μου]

Στην Βουλή κατατέθηκε τροπολογία με την οποία, μεταξύ άλλων, προωθείται η διαθεσιμότητα και στις γενικές γραμματείες της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού καθώς και στην γενική γραμματεία Συντονισμού.

Επίθεση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Ακραίοι και αδίστακτοι…

«Ακραίοι, επικίνδυνοι, αδίστακτοι, με σταλινικές ιδεοληψίες, οδηγούν την πατρίδα σε μοντέλα ολοκληρωτικών καθεστώτων που εφαρμόστηκαν τον προηγούμενο αιώνα…

Το Συνέδριο του Σύριζα είναι απολύτως αποκαλυπτικό για το πού πραγματικά επιθυμεί να οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας.

«Παραιτούμαι, όποιος έχει αρχ...α να με ακολουθήσει»... σιγα ρε σκισεις το καλσον

Tην παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα με... ιδιαίτερα ηχηρό τρόπο ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος κατά τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

ΒΙΝΤΕΟ: Α. Γκλετσος για Αδωνι. Κυριακο και ΕΡΤ

Δειτε τι λεει ο γνωστος ηθοποιος:

Φιρι φιρι να του χαλασουν τις διακοπες του σκαφατου: Αδειασμα Κουικ απο Καμμενο

Μαλακ@ς καθιστε ησυχα μην εχουμε αποχωρησεις και χαλασετε την καλοκαιρινη βαρκαδα του Προεδρου στο Αιγαιο

Ο σκαφατος πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ομιλία του Νότη Μαριά στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έκανε την εξής δήλωση:

Ο “άνθρωπος του Ιερώνυμου” που θέλει το τζαμί…

Με τον διαγωνισμό για το τζαμί της Αθήνας να έχει κηρυχτεί άγονος, μερικά μόλις… λεπτά μετά την προκήρυξή του, αποκτά ιδιαίτερη σημασία το δημοσίευμα της “Washington Post” για την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, στο οποίο αναφέρεται η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Οι ταυτόχρονα τυχαίες ειδήσεις για την ελληνική οικονομία

του Δ.Μάρδα

Οι «New York Times» και η «Wall Street Journal» την ίδια ημέρα, την Τετάρτη, ανακοίνωναν περίπου τις ίδιες ειδήσεις για την ελληνική οικονομία και το ζοφερό της μέλλον. «Λάθος συνταγή», «ανεπαρκείς και βεβιασμένες μεταρρυθμίσεις», «η Ελλάδα δεν πρόκειται να ξεπληρώσει ποτέ τα χρήματα που της δάνεισαν» και άλλα πολλά, ήταν τα όμοια νέα των δυο μεγάλων εφημερίδων των ΗΠΑ.

Εννέα ινστιτούτα στη Γερμανία συνιστούν... Ελλάδα

Του Δημήτρη Κατσαγάνη

Όχι απλά τη διαγραφή του χρέους της Ελλάδας, αλλά και γενικότερα τη διαγραφή… οποιουδήποτε παράγοντα μπορεί να οδηγήσει σε μία ακόμα βαθύτερη ύφεση στην Ελλάδα ζητούν όλα σχεδόν τα γερμανικά οικονομικά ινστιτούτα -με επικεφαλής το αντίστοιχο «ΚΕΠΕ»- από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, κ. Wolfgang Schaeuble, ενόψει της επίσκεψης του στην Αθήνα την Πέμπτη 18 Ιουλίου.

Γατονια οι ΠΑΣΟΚοι της Πατρας: Ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ αλλα ξερουν οτι θα παρουν τον πουλο...

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στον αιωνιως "πρασινο" νομό Αχαΐας δίνει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία DATA RC στην Αχαΐα, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ωστοσο οι Πατρινοι πιστευουν με πολυ μεγαλη πλειοψηφια οτι αν γινουν εκλογες θα κερδισει η ΝΔ... οποτε τα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ μας στο left.gr που εσπευσε να προβαλει την ειδηση....

ΒΙΝΤΕΟ: Ομαδική ελεύθερη πτώση στο Ναυάγιο της Ζακύνθου

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με μια ομάδα τολμηρών που πραγματοποιούν άλμα στο κενό πάνω από το «Ναυάγιο», τη διάσημη παραλία της Ζακύνθου. Μέσα σε ένα μήνα το βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 170.000 προβολές, αποτελώντας ένα μέσο τουριστικής προβολής της Ελλάδας πολύ αμεσότερο από τις επίσημες καμπάνιες.

Δημοκρατια ΣΥΡΙΖΑ: Εκαναν σταχτη το μαγαζι της Προεδρου του Τ.Σ. Ιερισσου (φωτο)

Τα κατάφεραν!

Επί τρεις εβδομάδες οι "πολιτοφύλακες" της Ιερισσού με τα... δημοκρατικά, τα... αντιρατσιστικά, τα... φιλειρηνικά και τα... φιλοοικολογικά αισθήματα κατεδάφιζαν τις τζαμαρίες του καταστήματος της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ιερισσού κ. Ζωής Γατά.

Το κόστος των ρουσφετολογικών προσλήψεων... 1,3 εκ ευρω εκαστος

Tου Τάσου Ι. Αβραντίνη

Ενώ δικαίως μας απασχολεί πόσα χρήματα διασπάθισαν εδώ και δεκαετίες οι δωρολήπτες πολιτικοί και λειτουργοί του κράτους –και είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολλά– ελάχιστοι ασχολούνται με τις αθρόες προσλήψεις και τους διορισμούς που έκαναν οι πολιτικοί και τα κόμματα στο Δημόσιο, χωρίς αυτό να είναι αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία του και χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια.

Πατριωτες του κωλου ALERT! Οι 220 τούρκικες λέξεις που χρησιμοποιειτε καθημερινά και δεν το ξέρετε [λίστα]

Καθημερινά χρησιμοποιούμε πολλές δεκάδες λέξεις οι οποίες είναι τουρκικές και έχουν παρεισφρύσει στη γλώσσα μας χωρίς να γνωρίζουμε την προέλευσή τους και την αντίστοιχη ελληνική έννοια.

Γράφει ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος στο ιστολόγιό του sarantakos.wordpress.com:

Γελάνε και οι πέτρες με το ΠΑΣΟΚ! Ο... Παπουτσής εκπρόσωπος μας, στην Παγκόσμια Τράπεζα!

Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα! Ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα παιρνοντας μια θεση που στη "μοιρασια" (αφου οι στοκοι ψηφισαν στοκους και η ΝΔ δεν μπορει να κυβερνησει μονη) επεσε στο ΠΑΣΟΚ.


Όπως σημειώνεται...

ΒΙΝΤΕΟ: Καψονι Στεφενς στον Κατσε

Ο Στέφενς έχει πει "ποτέ η μπάλα με τα χέρια, μόνο με τα πόδια", ο Κάτσε την επιασε με το χερι και αντιμετώπισε "τιμωρία".

Ο μέσος του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να...

O Ρακιντζής «καρφώνει» τον Μανιτάκη – Του έστειλα κατάλογο με 2.200 επίορκους και ακόμα τους ψάχνουν

«Είχατε καλή σχέση με τον Αντώνη Μανιτάκη;». «Οχι! Τρεις φορές τον είδα όλες κι όλες. Αυτό το θέμα είναι προσωπικό. Αφήστε το...». Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής «κάρφωσε» τον κ. Μανιτάκη για τον χρόνο που χάθηκε για τον εντοπισμό των επίορκων δημόσιων υπαλλήλων.

Έρανος για την αποφυλάκιση του Σακκά από το ΣΥΡΙΖΑ

Προσεξτε το απαραιτητο επαναστατικο φραπε διπλα στον αυτοσχεδιο κουμπαρα...

Ο Αλέξης συγκεντρώνει χρήματα για την αποφυλάκιση του κατηγορούμενου για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

Με σκληρούς όρους αποφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς Κώστας Σακκάς και με εγγύηση 30.000 ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του προφυλακισμένου κατηγορούμενου, φαίνεται ότι δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακιστεί αφού είχε περάσει το 18μηνο χωρίς να δικαστεί.

Βρέθηκε σε υπολογιστή συλληφθεντα η προκήρυξη για την επιστολή - βόμβα στα ΕΛΤΑ... θα κανει απεργια κι αυτος για να αφεθει ελευθερος

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και στη συνέχεια εισέβαλαν στην κατάληψη ΝΑΔΙΡ (εκεί συνελήφθη ο δεύτερος κατηγορούμενος) όπου βρέθηκαν κράνη, ρόπαλα και μπουκάλια μπύρας. Πρόκειται για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στον οποίο συντάχθηκε η προκήρυξη για τις επιστολές - βόμβα.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις άγριες αποδοκιμασίες στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο

​Αντί για ρακές, μπαλοθιές και χειροκροτήματα, οπως παλια, η Κρήτη επεφύλαξε άλλες εκπλήξεις στον Ε.Βενιζέλο!!! Πλήθος αγανακτισμένων κατοίκων του Αρκαλοχωρίου Ηρακλείου υποδέχτηκε τον υπουργό εξωτερικών με…. συνθήματα, μαύρες σημαίες και γιουχαΐσματα, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κοινωνικό Ιατρείο της περιοχής !

ΦΩΤΟ-Ο Ρονάλντο ψαρεύει με την Ιρινα Σαικ στην Ελούντα

«Παίζει μπάλα» και στα καταγάλανα νερά της Ελλάδας ο διεθνής άσος της Ρεαλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελούντα της Κρήτης αλλά και το … ψάρεμα στα ελληνικά νερά όπως ενημέρωσε τους θαυμαστές του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανεβάζοντας και τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μαζεψτε τον ρε!! Χατζηδακης: Υπομονη ρε! Οι τιμες στα τροφιμα θα πεσουν τελευταιες... οταν δε θα 'χετε να ψωνισετε

Ρε μεγαλε, το γαλα στη Γερμανια κανει 80 λεπτα επειδη δεν εχουν σαλιο ΄η η τιμη του επεσε εκει μολις σταματησαν να χτιζουν οικοδομες; Ενταξει, δεν εισαι μαλακας... αστειος ομως εισαι στα σιγουρα μ' αυτα που λες!! Κι αντι να λες ανοησιες να μας εξηγησεις καποτε...

Έδεσσα: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον TAP!!

Ξεκίνησαν στην Έδεσσα οι προετοιμασίες για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου Trans Adriatic Pipeline (TAP). Συνάντηση για το θέμα είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου με εκπροσώπους της εταιρίας «Μακεδονική Τεχνική», που έχει αναλάβει την κτηματογράφηση των εκτάσεων από τις οποίες θα περάσει ο αγωγός.

Τους ξεσκισαν τους μαλακ@ς οι ταυροι

Από καθαρή τύχη γλίτωσε νεαρός μαλακ@ς που τον σούβλισε ταύρος στα γεννητικά όργανα

Εφτά τραυματίες, τέσσερις εκ των οποίων από τα κέρατα των ταύρων, ήταν ο απολογισμός του παλιού έθιμου στην πόλη της Παμπλόνα στην Ισπανία προς τιμήν του Σαν Φερμίν, του προστάτη αγίου της πόλης.

Εμφύλιος Κουίκ - Μαριά για το «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κόντρα» κορυφής ξέσπασε στο εσωτερικό του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Τέρενς Κουίκ να εκφράζει τη διαφωνία του για το φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ του νυν εκπροσώπου του κόμματος στη Βουλή Νότη Μαριά.

Βίντεο: Αντιλόπη εισβάλλει σε αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τσιτάχ

Το απίστευτο σκηνικό κατέγραψαν τουρίστες με την κάμερα τους, ενώ βρισκόντουσαν σε σαφάρι

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με μία αντιλόπη που «εισβάλλει» σε ένα αυτοκίνητο για να γλιτώσει από δυο τσιτάχ! Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στη Νότιο Αφρική.

Οι Σκουριές προκαλεσαν καυγα στη Βουλή

Επεισόδιο ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλο σημειώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που συζητά το πολυνομοσχέδιο.

Στη φυλακη ο πορνογερος που ασέλγησε σε πέντε χαζα!

Ο 65χρονος συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης του άσκησε βαρύτατες διώξεις για βιασμό, ασέλγεια σε ανήλικο κατά συρροή και αποπλάνηση ανηλίκων

Μηλιος σε Γλέζο: Δε μας πηγαν οι συνιστωσες στο 27% αλλα οι ΠΑΣΟΚοι

[Καλα δεν το ειπε ακριβως ετσι αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα καθως μονοι τους παραδεχονται οτι η δυναμη τους, χωρις συνιστωσες ειναι 3% οπως ειπε ο γεροξεκουτης, ενω με τις συνιστωσες ειναι 5,1% οπως ειπε ο Μηλιος... οι υπολοιποι ειναι ΠΑΣΟΚοι...]

Ο Γιάννης Μηλιός με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος υπερασπίστηκε τη μη διάλυση των συνιστωσών, έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω της σελίδας του στο facebook, στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Ντορα: Εμενα η ΧΑ μου φερεται ευγενεστατα, με το σεις και με το σας, οπότε δε βλεπω λογο να πλακωθω μαζι τους (ΦΩΤΟ)

«Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το σεις και με το σας» φέρεται να είπε η Ντόρα Μπακογιάννη σχολιάζοντας τη φωτογραφία που έκανε χθες το γύρο του διαδικτύου δείχνοντας την σε εξαιρετικά φιλικό ενσταντανέ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Παναγιώταρο, να τον ακουμπά με το βαμμένο κόκκινο νύχι.

Γελαει ο Φαηλος με το τσιρκο στο "συνεδριο" ΣΥΡΙΖΑ

Δειτε τι εγραψε ο Φ. Κρανιδιωτης πριν λιγο στο twitter:

Γιατί ο Βενιζέλος ζητά ένα μπολ κεράσια κάθε φορά που μιλά η Θεοδώρα Τζάκρη στις συνεδριάσεις

Τα συναισθήματα που τρέφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη περιγράφει σήμερα – ιδιαιτέρως γλαφυρά- ο Στέφανος Κασιμάτης στη στήλη του στην Καθημερινή καλώντας τον πρόεδρο να μην ξεχάσει «την αστική του καταγωγή».

Αγωγή Κιμούλη σε δημοσιογράφο και εφημερίδα επειδη τον ξαβρακωσαν...έγραψαν πως είδε κρυφά τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

Με αγωγή στην εφημερίδα των Συντακτών και στην αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού ενθέτου και σημαντική δημοσιογράφο του χώρου Βένα Γεωργακοπούλου απάντησε ο Γιώργος Κιμούλης σε άρθρο που αφορούσε την άρνησή του να φωτογραφηθεί με τον Υπουργό Πολιτισμού, αν και τον καλοδέχθηκε στα παρασκήνια.

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!! Η "χουντα" Σαμαρα καταργει αγορανομικες διαταξεις του 1946!! Αισχος να καταργούνται ρυθμίσεις πριν συμπληρωσουν ενα αιωνα

Στο νομοσχέδιο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου των Αγορανομικών Διατάξεων που ισχύουν από το 1946, ενώ προβλέπεται η υποχρεωτική κωδικοποίηση των αγορανομικών διατάξεων ανά πενταετία, ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς. Στις διατάξεις που αναμορφώνονται περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων...

Ρακιντζή: Στη λίστα των επίορκων βρίσκονται αργόμισθοι, πλαστογράφοι και παιδεραστές εκπαιδευτικοί

Μπουρδελο το δημοσιο με τον καθενα να κανει οτι θελει: Στο Ταμειο Οδοποιιας μειωσαν μονοι τους το ωραριο σε 6 ωρες... επειδη δεν ειχαν δουλεια!! 

Ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέοναδρος Ρακιντζής στο πόρισμα του υποστηρίζει πως η λίστα των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων είναι γεμάτη από πλαστά πιστοποιητικά, υποθέσεις παιδεραστίας εκπαιδευτικών ακόμη και υπάλληλοι που απουσιάζουν αδικαιολόγητα ή εισπράττουν παράτυπα επιπλέον αμοιβές.

Ενδεικτικά παραδείγματα επίορκων υπαλλήλων

Ποια κτίρια απαλλάσσονται από Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων [πίνακας]

Το υπουργείο Περιβάλλοντος έδωσε τα στοιχεία των κτιρίων που απαλλάσσονται από την υποχρέωση διενέργειας Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, αφού λαμβάνουν αυτόματα περιβαλλοντικούς όρους με τη συμπλήρωση μιας απλής αίτησης χωρίς κάποια πρόσθετη διαδικασία.

Και η Ντόρα στην ελληνική ομάδα διαπραγματεύσεως με την τρόικα

"Επιβράβευσε" ο Στουρνάρας την στάση της και την κάλεσε ο ίδιος προσωπικά στην ομάδα

Πολλές εκπλήξεις είχε η χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής. Εκτός από την εξωτερική ανανέωση της Ντόρας Μπακογιάννη φαίνεται ότι ήρθε και η «ανταμοιβή» σε πολιτικό επίπεδο.

Πρώτα Σαμαράς μετά Χαβάη

Την επομένη ακριβώς ημέρα της συνάντησής του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο Μπαράκ Ομπάμα ετοιμάζει βαλίτσες γαι τη Χαβάη. Εκεί θα κάνει διακοπές για περίπου τρεις εβδομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που...

Σόιμπλε επιβεβαιωνει εμμεσα το νεο κουρεμα: «Η Ευρωπη δεν θα εγκαταλειψει την Ελλαδα»

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και η συνάντηση που θα έχει ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, έρχονται σε μια περίοδο-γέφυρα για τη χώρα, σε σχέση πάντα με τις διεθνείς ισορροπίες γύρω από τη διαχείριση της κρίσης χρέους, που έφερε στο 2010 στο… υπνοδωμάτιο των Ελλήνων το Μνημόνιο, ως βασικό, όσο και αυτοκαταστροφικό εθνικό σενάριο.

Σάλος στην Ιρλανδία! Βουλευτής την πέφτει σε βουλευτίνα μέσα στο κοινοβούλιο! (VIDEO)

Σάλο προκάλεσε η κίνηση του Ιρλανδού βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Fine Gael, Tom Barry, στην Ιρλανδία να τραβήξει και να πάρει στην... αγκαλιά του μια συνάδελφό του την ώρα που συνεδρίαζε η βουλή. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε από το προεδρείο του κοινοβουλίου ως "ασεβής και ακατάλληλη".

Δεν υπάρχει λέμε! Δείτε πως εμφανίστηκε ο σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...

Όπως και οι προτάσεις τους έτσι και οι σύνεδροι:

ΕΠΙΚΟ!!! «Πόσο ΣΥΡΙΖ-αίος είσαι σύντροφε;»

ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙΥΣΦΡΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ... Βιβλίο-ερωτηματολόγιο αναζητά του προφίλ του νέου μέλους του κόμματος - Ερωτήσεις παγίδες αλλά και ερωτήσεις για την αναλυτική οικονομική κατάσταση του συνέδρου και της οικογένειάς του

Εκτός από το πληροφοριακό υλικό, ο φάκελος που παραλαμβάνει από την υποδοχή κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που μετέχει στο Συνέδριο της παράταξης, περιέχει και το φυλλάδιο μιας έρευνας. Όπως φαίνεται από το ερωτηματολόγιο, ο στόχος αυτού του εσωτερικού γκάλοπ είναι ο προσδιορισμός των προτιμήσεων, των πεποιθήσεων και των τάσεων που κυριαρχούν σήμερα στις τάξεις των συνέδρων.

Γλέζος σε Τσίπρα: Πριν από εμάς ο Συνασπισμός ήταν στο 3% - Δεν διαλυόμαστε - Εσυ άμα θες διαλύσου, διασπάσου...

Με σαφή και απόλυτο τρόπο ο Μανώλης Γλέζος έριξε το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά ότι οι συνιστώσες δεν πρόκειται να αυτοδιαλυθούν.

Σύλληψη 2 υπόπτων τρομοκρατών στη Θεσσαλονίκη-Τους τσίμπησαν μέσω της IP από το indymedia (βίντεο)

Σύμφωνα με διαρροές από την ΕΛ.ΑΣ οι κινήσεις των δύο υπόπτων τελούσαν υπό παρακολούθηση και η σύλληψη τουλάχιστον του ενός έγινε λίγα λεπτά αφότου ανήρτησε στο Indymedia την προκήρυξη ανάληψης ευθύνης της αποστολής δέματος-βόμβα στον Δ. Χωριανόπουλο, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί πανικός στους αναρχοάπλυτους για το κατά πόσο η αστυνομία έχει τη δυνατότητα να βλέπει ποιος γράφει τι στο Indymedia.

ΒΙΝΤΕΟ με τα παιδια του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τους κανουμε εμεις μπουρδέλο την Αθήνα»

Δειτε ποιοι απειλούν να κανουν "μπουρδέλο την Αθήνα":

Καταγγελία για το κουρελούργημα της Ακρίτα

Προσφάτως αγόρασα από μεγάλη αλυσίδα βιβλιοπωλείων το βιβλίο «Το μήλο βγήκε από τον Παράδεισο» της «δημοσιογράφου» Έλενας Ακρίτα. Επειδή η συγγραφέας θεωρείται γνωστή και καθιερωμένη και επειδή έχει τύχει αρκετές φορές να διαβάσω τη στήλη της στην εφημερίδα όπου αρθροργαφεί, δεν μελέτησα αρκετά το περιεχόμενο του βιβλίου μέχρι να το αγοράσω. Θέλω να σημειώσω ότι το βιβλίο ήταν τοποθετημένο σε μεγάλες ποσότητες στο πλέον κεντρικότερο σημείο του βιβλιοπωλείου και επιπροσθέτως βρισκόταν σε ράφια με την ένδειξη «διαβάσαμε και σας προτείνουμε». Συνεπώς αποτελεί συνειδητή επιλογή του συγκεκριμένου βιβλιοπωλείου να το προωθήσει στους πελάτες του.

Χωρίς ντέρμπι η έναρξη superleague! Διαβάστε όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματoς

Χωρίς κάποιο σπουδαίο ντέρμπι ξεκινά το πρωτάθλημα στις 17 Αυγούστου. Η κλήρωση στέλνει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στη Μυτιλήνη κόντρα στη νεοφώτιστη Καλλονή, ενώ ο πολύ δυνατός ΠΑΟΚ που φιλοδοξεί να του πάρει φέτος τα σκήπτρα θα υποδεχτεί στην Τούμπα την Ξάνθη. Ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην ιστορική Λεωφόρο τον νεοφώτιστο Παναιτωλικό, ενώ ο ιστορικός Απόλλων επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια κόντρα στον Άρη στη Ριζούπολη. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: