14 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ: Βόθρος πραγματικός από θαυμάστρια του Κώστα Βαξεβάνη

Απολαύστε τη:

Συμβιβαστική λύση (αλίμονο! Η ΝΔ κυβερνάει...): Σχεδόν όλοι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα αξιοποιηθούν στην ΕΛ.ΑΣ.

Ύστατη προσπάθεια για να κατευναστούν οι αντιδράσεις για τις απολύσεις στους Δήμους (στη φώτο χαρακτηριστικός υπάλληλος της δημοστικής αστυνομίας) και να υπερψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο καταβάλλει η κυβέρνηση.

Την ώρα που μια "καυτή" απεργιακή εβδομάδα ξεκινά, το Μαξίμου επιχειρεί να χαμηλώσει τους τόνους και να κάνει μερικά βήματα πίσω, την ώρα που οι Δήμοι βάζουν λουκέτο για τρεις μέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη), μεγάλος αριθμός δημάρχων έχουν θέσει τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της ΚΕΔΕ και ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προκηρύξει Γενική απεργία για την ερχόμενη Τρίτη.

ΘΕΟΣ!! Δικηγόρος με το όνομα "Φούφουτος" έπαιρνε προκαταβολές και εξαφανιζόταν

Μισές δουλειές έκανε ένας δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη, καθώς έπαιρνε προκαταβολές από πελάτες, κυρίως αλλοδαπούς προκειμένου να δρομολογήσει υποθέσεις τους, ωστόσο ποτέ δεν έκανε καμία νομική ενέργεια, αρνούμενος στη συνέχεια να επιστρέψει τα χρήματα που του είχαν δώσει.

Βίντεο: Η στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης φορτηγού με λεωφορείο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι ρωσικές αρχές βίντεο με τη σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο στην πόλη Ποντόσκ, κοντά στη Μόσχα.
Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους 18 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 41, εκ των οποίων οι 16 πολύ σοβαρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο λεωφορείο, επέβαιναν αρκετά παιδιά.

Σφαλιάρα σε Τσίπρα: Πρόεδρος με 74% δια ανατάσεως των χεριών... με κάλπη δηλ. έπαιρνε δεν έπαιρνε 50%

Ανακοίνωση για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, "για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε σύνολο συνέδρων 3430
Ψήφισαν 3412, από τα οποία έγκυρα 3344. 68 άκυρα,

Έλαβαν:

ALERT!! Στόκος ΣΥΡΙΖΑίος!!

 Υπαλληλάκι του ΣΥΡΙΖΑ καυχιέται στο αβατάρ του ότι τον έχουν μπλοκάρει διάφοροι πολιτικοί που τους εσπασε τα νεύρα... Μάλιστα σε μια επίδειξη μετριοφροσύνης δίνει στον εαυτόν του 9 αστέρια... σαν παράσημα για τα μπλοκ που του έχουν κάνει, γιατί προφανώς εννοεί ότι τον έκαναν μπλοκ επειδή τους νίκησε με τα επιχειρηματά του και οι άσχετοι δεν είχαν τι να απαντήσουν....

Δείτε τώρα τι του ξεφεύγει του στόκου που καμαρώνει οτι τον έχουν μπλοκάρει άλλοι:

Γελάει το ΚΚΕ με τον ΣΥΡΙΖΑ: Κοκτέιλ Μολότωφ

Ζητούνται ιδέες για δυνατά και πιασάρικα συνθήματα πάνω στη βάση της απόφασης του κόμματός μας για διαγραφή μέρους του χρέους κατόπιν διαπραγμάτευσης και λογιστικού ελέγχου. Παραδείγματα μη ικανοποιητικών συνθημάτων προς αποφυγή:

ΒΙΝΤΕΟ: Μάγος στις προβλέψεις του ο μπαγάσας ο Αντρέας...

Δείτε τι είπε ο Παπανδρέου για την Αγγλία και τον "νεοφιλελεύθερο άκρατο καπιταλισμό" το 1990... και έπεσε διάνα:

ALERT!! O Tουρκολάγνος του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά: Η Ελλάδα καταπιέζει τους «Τούρκους» της ελληνικής Θράκης....

Ο σεβασμός των μειονοτικών δικαιωμάτων

Του Νάσου Θεοδωρίδη*

Ενας από τους θεμελιώδεις εθνικούς μύθους, στους οποίους στηρίζεται ο ελληνικός εθνικισμός, είναι η ομοιογένεια του πληθυσμού της Ελλάδας και η ανυπαρξία μειονοτήτων. Για παράδειγμα, μολονότι σωματεία της μειονότητας της Θράκης έχουν επανειλημμένα προσφύγει σε διεθνή δικαστήρια και έχουν δικαιωθεί, το ελληνικό κράτος, κατά παράβαση του δικαιώματος στον αυτοκαθορισμό, δεν αναγνωρίζει στους Ελληνες πολίτες τουρκικής καταγωγής ούτε καν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Τούρκοι, παρά μόνο μουσουλμάνοι.

ΔΗΜΑΡίτικη αξιοκρατία (αλλά ας πρόσεχαν κι οι δικοί μας)

Είχαμε γράψει πρόσφατα για τη κα Δώρα Χουλιάρα, μία ακόμη σαφέστατα “αξιοκρατική” επιλογή της ΔΗΜΑΡ. Τόσο αξιοκρατική που όταν ακουγόταν η λέξη ποσόστωση έπεφτε κλάμα: foniagroti.gr. Εν πάσει περιπτώσει, μια και μας προκαλούν, ειδικά σε τοπικό επίπεδο, οι ανακοινώσεις για αξιοκρατία, (οι οποίες γίνονται γιατί οι αναθρεμμένοι στο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡίτες δε θέλουν να αφήσουν τη θεσούλα, καρεκλοκένταυροι όντες) ας πούμε ότι η κα Χουλιάρα, παρότι φέρεται και πλασάρεται ως δασκάλα, έχει σπουδάσει...

ALERT!!! Ρουφιανίτσα ΣΥΡΙΖΑία, υπάλληλος Βαξεβάνη, δίνει φώτο ανώνυμων χρηστών!!! (ΦΩΤΟ)

Το νούμερο της φωτογραφίας είναι από τα πλέον φανατικά υπαλληλάκια του Βαξεβάνη... Δείτε την (ή να πούμε "δειτε τον";) επί το έργο, σ' αυτό που ξέρουν καλά οι ΣΥΡΙΖΑίοι... να χαφιεδίζει (τα πρόσωπα τα καλύψαμε εμείς....):

Αυτή είναι η κόρη του Χρήστου Παπουτσή (φωτο)


Δείτε την κόρη του νέου εκπροσώπου της Ελλάδας Χρήστου Παπουτσή, Μελίνα, που εργάζεται ήδη στην Παγκόσμια Τράπεζα ως "Consultant" (στα 25 της !), σε εκδήλωση με τον ..

ΣΥΡΙΖΑ μπαχαλο: Έξι ψηφοδέλτια και τρεις υποψήφιοι πρόεδροι

Με την εκλογή των 200 μελών της ΚΕ του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του κόμματος. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις διαδικασίες συμμετέχουν 6 ψηφοδέλτια, ενώ – πλην του Αλέξη Τσίπρα - υπάρχουν δύο ακόμη υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιγνατίου: Ο ΓΑΠ έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη-Ο Καραμανλής είπε την αλήθεια στον λαό, αλλά…

[Άλλο ένα αντικειμενικο άρθρο από τον αριστερό Μ. Ιγνατίου... σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑίο Ζουπανιώτη με τον οποίο γελάει ο κόσμος...]

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου εξαπολύει επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, αποδίδοντας στον πρώην πρωθυπουργό προσπάθεια να… προσπεράσει τις ευθύνες του για το σημερινό κατάντημα του τόπου, με αφορμή την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης της τρόικας.

Το τερμάτισε η νέα ΑΥΡΙΑΝΗ του Χατζηνικολάου και των υπόδικων συνεταίρων του

Όποιος είχε ακόμα αμφιβολίες για το "επίπεδο" την ενημέρωσης που προσφέρει η φυλλάδα AYΡIANH Real στην χώρα , με αυτό το πρωτοσέλιδο του διαλύθηκαν όλες...

Γιατί ενώ είναι σεβαστή η ανάγκη για πωλήσεις , δεν είναι σεβαστός ο λαϊκισμός που κρατά δεμένη την χώρα στο χειρότερο της εαυτό...

Η εκπρόσωπος της ΝΔ διαψεύδει τις αστειότηες των βολεμένων της ΔΑΚΕ

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κα Άννα Ασημακοπούλου, ερωτηθείσα για ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιωαννίνων περί δήθεν καταψήφισης του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε:

Νέα κολοτούμπα Καμμένου!! Προχθές στήριξε Μαριά που θέλει συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

[Δεν μπορεί να τον φτάσει κανείς τον Πρόεδρο Πάνο... Μόλις πριν 2 μέρες άδειασε τον Κουίκ που είπε "εγώ δεν συνεργάζομαι με ΣΥΡΙΖΑ" και στήριξε τον Μαριά που πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και μίλαγε για κοινό μέτωπο και παπαριές... Σήμερα αλλάζει πάλι θέση και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ...]

Τέλος στα σενάρια συνεργασίας και συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει δήθεν ο Πάνος ο Καμμένος, μετά το τελευταίο συνέδριο του κόμματος του Αλέξη και τα όσα ακούστηκαν για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μας τη λέει κι ο Τατσόπουλος που θέλει να ψηφίσει το χούφταλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

[Το ξαναείπαμε: Το ΠΑΣΟΚ δίνει στην κυβέρνηση 30-40 βουλευτές και δικαιούται να πάρει κάποιες θεσεις όπως και υπουργεία. Αποφάσισαν να βάλουν τον Παπουτση... μαλακ@α! Ο Σαμαράς θα μπορούσε να τους πει όχι, βάλτε κάποιον νέο άσχετο... πως να το πει όμως όταν πριν 20 μέρες κάποιοι στη ΝΔ έσπρωξαν πρόεδρο στον ΕΟΦ τον υπεργηρο Γιαννόπουλο ανασύροντάς τον από τη ναφθαλίνη; Τέτοιες επιλογές μαλακισμένες θα γίνονται και γίνονται σ' όλο τον κόσμο...

Aς το παραδεχτούμε: Ψηφίζαμε Πολύδωρες που διόριζαν τις κόρες τους σε 24 ώρες

Αργύρης Κωστάκης

Είναι γνωστό ότι οι ιθαγενείς των Νήσων του Πάσχα αποψίλωσαν μόνοι όλα τα δάση τους. Αυτό – αφανίστηκαν, δηλαδή, αφού δολοφόνησαν τη φύση που τους συντηρούσε και τους προστάτευε. Εξαντλώντας τον πλούτο που τους έτρεφε, πέθαναν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Ο "παλαίμαχος" κύριος Σαβιόλα...

Δε μπορώ να σκεφτώ πραγματικά πόσα χρόνια ακούω για τον Σαβιόλα, τον Αϊμάρ, τον Ρικέλμε, παλιότερα τον Κλάιφερτ, τον Μοριέντες και τον Μακελελέ... Ήμαρτον αλλά βαρέθηκα...

Δεν έχουν τέλος οι κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ! ΑΥΓΗ: Καλύτερα να κοπούν συντάξεις απόστρατων παρά τα εξοπλιστικά!!

Λίγο ακόμα και θα σκάσουν μύτη με θέσεις Χρυσής Αυγής...

Διάβασα ένα άρθρο της Αυγής σήμερα. Μέσα υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο να κοπούν οι συντάξεις των στρατιωτικών παρά τα εξοπλιστικά. Και εν κατακλείδι λέει ότι αν είχαν λίγο τσίπα επάνω τους θα έπρεπε να προτείνουν μόνοι τους...

Όταν "Γάλλοι" Μαροκινοί και Σενεγαλέζοι έσφαζαν Εύζωνες και βίαζαν γυναίκες στη Θεσσαλία

ο υποσ/γος Αθ. Φράγκου επιθεωρεί το Α΄ Σ. Στρατού στο Μικρασιατικό μέτωπο
[Γιατί μόνο τα γερμανικά εγκλήματα θυμόμαστε και ξεχνάμε τα εγκλήματα ξένων που έγιναν καθ' υπόδειξη των προοδευτικών του πράκτορα των Άγγλων, Βενιζέλου]

12 Ιουνίου 1917(*): Η "μάχη της σημαίας" και η βίαιη κατάληψη της Θεσσαλίας από τον Γαλλικό στρατό

Στις 27 Μαΐου 1917 συναντήθηκαν στο Λονδίνο ο Γάλλος πρωθυπουργός Ριμπώ, ο υπουργός στρατιωτικών Παινλεβέ, ο Γάλλος στρατάρχης Foch και ο Γάλλος ναύαρχος Λεμπόν με τους Άγγλους ομολόγους τους. Η συνάντηση των κορυφαίων ηγετών της Αντάντ είχε ως μοναδικό θέμα την επίλυση του "Ελληνικού ζητήματος". Η Γαλλική αποστολή είχε ως σκοπό να εξασφαλίσει την Αγγλική συγκατάθεση για ελευθερία κινήσεων στην Ελλάδα.

Τ. Κουίκ: "Με άδειασε ο Καμμένος" (BINTEO)

O βουλευτής Επικράτειας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ μίλησε στην τηλεόραση του Αχελώου και τον δημοσιογράφο Μάκη Μάκκα για το επικείμενο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο εκτιμώντας ότι παρά τον φόβο των "διαρροών" θαπεράσει από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία αφού η δύναμη της καρέκλας θα επικρατήσει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σχέση του με τον κ.Καμμένο μετά και την διαφωνία τους για δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Νότη Μαριά, αλλά και στις εξελίξεις στην ΕΡΤ.