15 Ιουλίου 2013

Δείτε τη μία και μοναδική γυμνόστηθη εμφάνιση της Ειρήνης Παππά

Η Ειρήνη Παππά απέδειξε ότι είναι πολλά περισσότερα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η οποία στην αρχή της επαγγελματικής της πορεία, την περιόριζε σε μικρούς ρόλους μοιραίων γυναικών. Είναι επίσης η μοναδική Ελληνίδα που κατάφερε να συνδυάσει την καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με μοναδική άνεση και για πάνω από 6 δεκαετίες, κερδίζοντας από όλους τον σεβασμό και τα υπερθετικά σχόλια κοινού και κριτικών.

ΒΙΝΤΕΟ: Δειτε τι σημαινει το «Απολυθηκε για μια μαλακια»: Οδηγός λεωφορείου αυτοικανοποιείται ενώ οδηγεί...

Κάνει το γύρο του κόσμου το βίντεο που τον δείχνει να αυτοϊκανοποίειται με το λεωφορείο γεμάτο με επιβάτες

Ο George Simpson, ο 41χρονος οδηγός εν αγνοία του μαγνητοσκοπήθηκε από έναν επιβάτη του λεωφορείου, την ώρα που περνούσαν μέσα από το τούνελ Lincoln.

Νεο χαστουκι σε Αβραμόπουλο! Δεν θα μπορει να πετά με τα κυβερνητικά αεροσκάφη-Οι υπολοιπες αλλαγες στο πολυνομοσχεδιο

Με διευκρινίσεις εκ μέρους του υπουργού Παιδείας για τους λόγους και τη διαδικασία κατάργησης κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης, καθώς και νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές εκ μέρους του υπουργού Υγείας, υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, το πολυνομοσχέδιο για το νέο φορολογικό κώδικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Καψής: Μέσα στη βδομάδα η προκήρυξη - Θα προσληφθούν 500 αμέσως και άλλοι 1.500 μόλις αδειάσει η Αγία Παρασκευή

Το σχέδιο του για τη λειτουργία του ενδιάμεσου φορέα που θα λειτουργήσει για ορισμένους μήνες έως ότου είναι έτοιμη η νέα Δημόσια Ραδιοφωνία και Τηλεόραση με βάση το νομοσχέδιο για την ίδρυση και λειτουργία της ΝΕΡΙΤ που ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή, αποκάλυψε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.

Το ΥΠΟΙΚ για την φορολογική ασυλία της τρόικας

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την διάταξη-σοκ που καθιερώνει πλήρη φορολογική ασυλία για τα 22 μόνιμα εγκατεστημένα στη χώρα μας στελέχη και απλά μέλη των κλιμακίων της τρόικας, καθώς και για τους 28 μόνιμα εγκατεστημένους στις ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες εμπειρογνώμονες της Ομάδας Δράσης (Task Force) της Κομισιόν, το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απολύτως ικανοποιημένη η Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη από το 30% στο συνέδριο

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για το ποσοστό της τάξης του 30% που συγκέντρωσε η λίστα της στην ψηφοφορία του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δείτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

ΒΙΝΤΕΟ-Στην προπόνηση με το...τανκ

Αυτό που έγινε στην «πρώτη» της Αταλάντα δεν έχει προηγούμενο! Συγκεκριμένα, ο κόσμος της ομάδας γιόρτασε με τη βοήθεια ενός τανκ, το οποίο... πατούσε πάνω σε αυτοκίνητα που έφεραν τα χρώματα των "μισητών" Μπρέσια και Ρόμα, την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι "συμβουλές" του Τατσόπουλου στον Μιχαλολιάκο


Με σχόλιό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος «συμβουλεύει» τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

"Τον Μεσαίωνα, στο ζενίθ της Μαγισσοφοβίας -κατά τον Μάικλ Σέρμερ, συγγραφέα του "Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα;"- θεωρούσαν ότι ο σκεπτικιστής, συνήγορος της Μάγισσας συνήθως, ήταν συνεργός του Διαβόλου.

Ποσο ξεφτιλας εισαι ρε Αβραμοπουλε;;; Δειτε ποσα ηθελε να δινει σε ΓΓ οταν ο ΓΕΕΘΑ παιρνει 1.900 καθαρα το μηνα!!!

[Ο τυπος ειναι εκτος τοπου και χρονου (δεν ντραπηκε τον Αρχηγο που ειναι διπλα του) αλλα το ξερουμε απο το οτι καθε 4μηνο κανονιζει ταξιδι στην Αμερικη για να περναει απ' τη Βοστωνη να βλεπει τον μαμοθρευτο που σπουδαζει εκει... Λυπαμαι που το λεω, αλλα η ξεφτιλα του εχει αρχισει και αγγιζει και τον Σαμαρα που του επιτρεπει να κανει οτι γουσταρει. Και δεν ειναι δικαιολογια το "ενταξει μωρε αστον να βαλει οτι θελει και θα του το κοψει το ΠΑΣΟΚ"... καποια στιγμη ρε Αντωνη πρεπει να τους πεις ενα μεγαλοπρεπες "σαλτα και πηδηξου... απ' το παραθυρο"! Αλλιως τι σκατα αρχηγος εισαι;]

Δεν επανασυγκροτήθηκε η Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων στο ΥΠΕΘΑ

Ο Γεν.Γραμματέας της θα ελάμβανε διπλάσιο μισθό σε σχέση με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ
 
Δεν επανασυγκροτήθηκε τελικά ουσιαστικά η Γενική Γραμματεία Αμυντικών Υποθέσεων (ΓΓΑΥ) του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αφού η σχετική τροπολογία του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου που είχε κατατεθεί στο πολυνομοσχέδιο αποσύρθηκε πριν από λίγη ώρα. Η ΓΓΑΥ επρόκειτο να συγκροτηθεί με αντικειμενικό σκοπό, όπως σημειωνόταν, «τη δημιουργία αναγκαίου συντονιστικού κέντρου σχεδιασμού και διαχείρισης σε επίπεδο πολιτικής αμυντικών υποθέσεων».

ΒΙΝΤΕΟ- Οπαδός τυλίχτηκε στις φλόγες από μολότοφ


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ένας 20χρονος οπαδός ο οποίος δέχτηκε επίθεση με βόμβα μολότοφ με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε οπαδούς της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα λίγο πριν τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα.

Στο βίντεο που ακολουθεί στο 2:11 θα δείτε τον νεαρό να έχει αρπάξει φωτιά και να τρέχει να σωθεί.

Τζήμερος για Παπουτσή: Ένας άνεργος λιγότερος, εις βάρος όλων μας

Το δελτίο Τύπου του κόμματος “Δημιουργία Ξανά” ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Θάνος Τζήμερος, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα:

“Ένας άνεργος λιγότερος, εις βάρος όλων μας!

ΒΙΝΤΕΟ-Μεθυσμένος προσπαθει να κανει καυγα και δειτε τι παθαινει

Στο βίντεο που θα δείτε ένας μεθυσμένος επιχειρεί να τα βάλει με έναν θηριώδη άντρα σε ένα μπαρ. Κάποια στιγμή παίρνει φόρα για να τον χτυπήσει, εκείνος τον αποφεύγει με συνέπεια να πέσει κάτω και να ξεσπάσουν σε γέλια οι θαμώνες.

Καταργούνται οι δωρεάν μετακινήσεις με πλοία για βουλευτές, Μητροπολίτες και κρατικούς υπαλλήλους

Με απόφαση του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλάζουν όλα τα δεδομένα και εξορθολογίζεται το καθεστώς των εκπτώσεων στους ναύλους των επιβατηγών -οχηματαγωγών πλοίων.

Θα επαναπροσλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ όσους απολύονται με το Μνημόνιο; - Παπαδημούλης: Δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια


«Δεν υποσχόμαστε λαγούς με πετραχήλια. Δεν λέμε ότι πατώντας ένα κουμπί θα γυρίσουμε σε μισθούς, συντάξεις και ΑΕΠ του 2008 και του 2009» υποστηρίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.


ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΞΑΡΧΑΚΟ! ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ: Παραιτουμε γιατι δεν θελω συνεργασιες με Λαζοπουλους...


«Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε την ανανέωση του Εθνικού και να στηρίζουμε τον εκπαιδευτικό του ρόλο επιλέγοντας συνεργασίες με τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη» φέρεται να είπε στο έκτακτο ΔΣ ο πρόεδρός του, Σταύρος Ξαρχάκος.

Διαφωνώντας με τον επιλεγμενο απο τον Τζαβαρα, καλλιτεχνικό διευθυντή...

Για κακουργήματα διώκονται Διώτης – Καπελέρης

Για κακουργήματα πρόκειται να βρεθούν κατηγορούμενοι οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης και Γιάννης Καπελέρης για τους χειρισμούς τους στη λίστα Λαγκάρντ.

Αυτή τη φορά συμφωνούμε με την Αυγή !!!

Είναι θετικό για την χώρα και την δημοκρατία η ιστορική προσπάθεια για την μετατροπή ενός συνοθυλεύματος τύπου "Πύργου Βαβέλ" με τις ξεκούρδιστες συνιστώσες , σε ένα συστημικό κόμμα...

Το "πείραμα" όμως μόλις άρχισε...

Πινακας: Πως αξιλογουν τις ανεπτυγμενες χωρες οι οικοι πιστοληπτικης αξιολογησης

Δειτε τον πινακα:

Αγάπη για το περιβάλλον ή μίσος για την ανάπτυξη;

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ*

Τώρα που άρχισε επιτέλους να κινείται λίγο το ΤΑΙΠΕΔ για να πουλήσει μέρος της καθημαγμένης δημόσιας περιουσίας, βγήκαν οι κομμουνιστές στα κάγκελα. Και όταν λέω κομμουνιστές, μην πάει το μυαλό σας μόνο στο ΚΚΕ. Όλα τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα, κομμουνιστικά είναι, είτε σταλινικού είτε ανανεωτικού τύπου.

Στη στενη για να περασει καλα ο τραγος: Αρχιμανδρίτης παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά κορίτσια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας νεαρός αρχιμανδρίτης στην Αλεξανδρούπολη παρενοχλούσε σεξουαλικά μικρά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έπεται τις καταγγελίες περισσότερων από 15 γονέων. Σύμφωνα με το thrakitoday, αντιδρώντας ακαριαία η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης και ακολουθώντας όσο προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις...

Σίβυλλα alert! Ποιά είναι η συριζαία - Τουμπανέιρος με το ντεκολτε balloon;

Μόνικα, Ναόμι και Σοφία έσκισαν τα σουτιέν τους

 Η Μόνικα Μπελούτσι άφησε στην μέση την αστακομακαρονάδα της. Οι Γάλλοι φίλοι της-ιδιοκτήτες πολυτελούς έπαυλης στην Πάρο κοίταξαν έκπληκτοι την ωραία, sexy επίσημη προσκεκλημένη τους. Η Ιταλίδα σταρ η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες για διακοπές στο αγαπημένο της κυκλαδίτικο νησί, κόλλησε το πρόσωπό της στην μικρή οθόνη.

Την «έπεσαν» στον πρώην υφυπ. Δικαιοσύνης: Θα έρθει η ώρα που δεν θα κυκλοφορείς!

Ούτε… σύρμα να είχε πέσει!

Με το που τον είδαν οι συνταξιούχοι τον Κώστα Καραγκούνη του την «έπεσαν» για να εκφράσουν τα παράπονά τους!

Ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης βρέθηκε σε εκδήλωσε στα Ρουπάκια της Ορεινής Ναυπακτίας και περικυκλώθηκε από αγανακτισμένους συνταξιούχους (στην πλειονότητά τους).

Διαγραφή και ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε μαζί. Το έπιασες… Αλέξη;

Διαγραφή και ΣΥΡΙΖΑ δεν πάνε μαζί, τελεία και παύλα! Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Βήμα FM, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε σκοπεύει να γίνει κόμμα αρχηγικό: «Ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε κόμμα αρχηγικό, συγκεντρωτικό και αντιδημοκρατικό και...

"Τέρατα" ακούστηκαν στην συνεδρίαση της ΝΔ για τον Παπουτσή!

Κύμα οργής από βουλευτές της ΝΔ

Κύμα αντίδρασης εκδηλώνεται τις τελευταίες ώρες εναντίον του διορισμού του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Βουλευτές της ΝΔ έχουν σηκώσει κανονικό αντάρτικο με οργισμένες αναφορές.

Τα τελικά αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Ποιοι εκλεγονται

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής του 1ου Συνεδρίου, το ενιαίο ψηφοδέλτιο, το οποίο υποστήριξε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επέλεξαν 2.294 σύνεδροι και συγκεντρώνει ποσοστό 67,61% (135 έδρες στην Κεντρική Επιτροπή) ενώ η Αριστερή Πλατφόρμα συγκέντρωσε 1023 ψήφους και 30,15% (60 έδρες).

Υψηλής τεχνολογίας βραχιόλια.. για υπουργούς !!

Υψηλής τεχνολογίας βραχιόλια που παρακολουθούν τη φυσική δραστηριότητα του οργανισμού χρησιμοποιούν Βρετανοί υπουργοί.

Πρώτος διδάξας ο βρετανός υπουργός οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν ο οποίος εθεάθη ενώπιον της επιτροπής οικονομικών να φορά το ειδικό βραχιολάκι που στοιχίζει...

Να υποθεσω οτι τον πληρωνουμε κανονικα... "Ισόβια στον υπάλληλο των ΕΛΤΑ που έκλεψε 1,4 εκατ. ευρώ"

Ο συνεργός του καταχραστή, ο οποίος συνελήφθη μαζί του, 2,5 μήνες μετά, στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών, όπως και άλλα δύο άτομα που εμπλέκονταν στην υπόθεση.

Πατριωτες του κωλου ALERT! Οι ναζι ξαναρχονται!! Die Welt: Η Ελλάδα κερδίζει το στοίχημα της τουριστικής σεζόν - Φέτος την προτιμούν οι Γερμανοί

«Η Ελλάδα είναι η μεγάλη κερδισμένη της θερινής σεζόν», γράφει η εφημερίδα Die Welt, που επικαλείται στοιχεία ταξιδιωτικών πρακτορείων.

«Οι ταξιδεύουν πάλι περισσότερο και ιδιαίτερα δημοφιλής είναι φέτος η Ελλάδα» εκτιμά ο εκπρόσωπος του ομίλου Thomas Cook, Ματίας Μπράντες, ενώ αυξημένη ζήτηση για τουριστικά πακέτα καταγράφει και η TUI.

Γαλάζιες κολοτούμπες ενόψει...

Τα μαζεύουν οι... αντάρτες των media

Τρόπους να μαζέψουν τις δηλώσεις τους των προηγούμενων ημερών, ψάχνουν οι γαλάζιοι βουλευτές που εμφάνιζαν εαυτούς ως δυσαρεστημένους για τα νέα μέτρα. Βλέπετε, το αντάρτικο είναι εύκολο στη θεωρία, αλλά όχι στην πράξη. Έτσι, βουλευτές όπως ο...

Πεφτουμε απ' τα συννεφα!! Χάντζος: Ολοι οι αθλητές παίρνουν αναβολικά

Ο Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Ντόπινγκ, Σταύρος Χάντζος, μίλησε στον NovaΣπορ FΜ για τα σκάνδαλα του ντόπινγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν ντοπάρονται όλοι οι αθλητές:

Στοιχεία ενεργειακού θησαυρού στη Θράκη.. Δείτε τι λέει Αμερικανική Στατιστική Υπηρεσία Ενέργειας..

Λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα τον Έβρο, στην Ανατολική Θράκη, η έγκυρη αμερικανική στατιστική υπηρεσία ενέργειας, ΕΙΑ, υποστηρίζει ότι έχει εντοπιστεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα shale gas στον κόσμο.

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ηλιάδη

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς του αδικοχαμένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη.

Όπως υποστηρίζουν, η τραγουδίστρια αρνείται πεισματικά...

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοτικοί αστυνομικοί με Μητσοτάκη και Μπακογιάννη

Στη λεωφόρο Συγγρού και τα γραφεία της ΝΔ έφτασε ξανά η μηχανοκίνητη πορεία των δημοτικών αστυνομικών και στην είσοδο συναντήθηκαν με τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη, με τους οποίους είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη αν και δέχθηκε λεκτική επίθεση από μία διαδηλώτρια, η οποία την αποκάλεσε «ανίκανη», η βουλευτής παρέμεινε και μίλησε με τους συγκεντρωμένους.

“Πολιορκούν” τη ΝΔ στη Συγγρού οι δημοτικοί αστυνομικοί

Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού βρέθηκαν και πάλι το πρωί οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, επιχειρώντας μια μίνι-πολιορκία στα κεντρικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόλυσή τους, μετά από σχετικό σχεδιασμό του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Λερναία Υδρα» οι Πυρήνες της Φωτιάς- Μετά από κάθε σύλληψη εμφανίζονται νέα μέλη

Οργάνωση τύπου «Λερναίας Υδρας» φαίνεται πως έχει η τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς», καθώς μετά από κάθε «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ και κάθε σύλληψη μελών της οργάνωσης εμφανίζεται άλλο ένα «παρακλάδι» με νέα μέλη της οργάνωσης τα οποία κινούνται βάσει του σχεδίου «Φοίνικα».

Αχαΐα: Εφιάλτης στις φυλακές για την 31χρονη παιδοκτόνο

Δύσκολες στιγμές περνάει στις γυναικείες φυλακές της Θήβας όπου οδηγήθηκε την περασμένη Πέμπτη η 31χρονη γυναίκα που σκότωσε το μόλις τριών μηνών αγοράκι της και στη συνέχεια το έβαλε στην κατάψυξη.

Ο Μπουτάρης ανοίγει τζαμί για να γλυψειτον Νταβούτογλου

Τη δημιουργία καλών σχέσεων με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου επιδιώκει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου υπουργού στη λήξη του μπαϊραμιού τον Αύγουστο, θα λειτουργήσει τζαμί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προσευχηθεί.

Δείτε μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο!

Ένας παράξενος σκελετός με δέρμα και πρόσωπο που φαινόταν να σπάραζε από τον πόνο, ανακαλύφθηκε στη Νότια Αφρική.

Οι κάτοικοι πίστεψαν, ότι πρόκειται για εξωγήινο και σύντομα οι φήμες ξεκίνησαν να εξαπλώνονται.

Ωστόσο το μυστήριο λύθηκε από την ιατροδικαστή Μαγκνταλένα Μπράουμ...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Δεν θα γίνουν απολύσεις στην Υγεία

«Δεν θα απολυθεί κανείς στον χώρο της Υγείας, γιατί υπάρχουν μεγάλα κενά», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στη πρωινή εκπομπή του MEGA, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποιος αναφερθηκε και στο σκανδαλο στον ΕΟΟΠΥ.

Ο Πρετεντέρης ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ

Με ειρωνική διάθεση προσεγγίζει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο σημερινό άρθρο του στα “Νέα” όσα ειπώθηκαν στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που επανεξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα στη θέση του προέδρου, και έθεσε τις βάσεις για ένα ενιαίο κόμμα.

Κώστα Βαξεβάνη ευχαριστώ για τη διαφήμιση αλλά μη γράφεις τόσα πολλά... δε χωράνε όλα στα παπάρια μου

Βαριέμαι να ασχοληθώ με τις παπαριές που γράφει για το blog μου ο έγκριτος Κώστας Βαξεβάνης που ούτως ή άλλως διαφήμιση μου κάνει. Όσοι μας παρακολουθούν από τον Σεπτέμβριο του 2007 που ξεκινήσαμε γελάνε... θα πω μόνο 2-3 πράγματα έτσι για να ξέρουν οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες:

ΦΩΤΟ: Άρχισε η συζήτηση των προτάσεων ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Φυσικά οι "φασίστες" δεν τις αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν και γελάνε:

Η κομμουνιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Διάβασα το «αναγκαίο επαναστατικό, σοσιαλιστικό» κυβερνητικό πρόγραμμα της κομμουνιστικής τάσης του ΣΥΡΙΖΑ. Δικτατορία του προλεταριάτου. Περιγράφεται μία κομμουνιστική μη δημοκρατική κοινωνία, στην οποία οι διαφωνούντες θα υφίστανται εξευτελιστική μεταχείριση και αδίστακτη καταστολή. Μία εντελώς κλειστή και απομονωμένη οικονομία κεντρικού προγραμματισμού, εξοντωτικής φορολόγησης, δημεύσεων περιουσιών και τελικά ισοπέδωσης των πάντων.

Η βαθύτερη Ελλάδα και ο Πάνος του Πολιτισμού

Του Στέφανου Κασιμάτη

«Ωχ!», μου ξέφυγε αυθορμήτως, μόλις διάβασα ότι ο στόχος που έθεσε ως υπουργός ο Πάνος του Πολιτισμού είναι να δώσει ένα «ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας» στους ξένους επισκέπτες της χώρας ότι «υπάρχει η βαθύτερη Ελλάδα, που δεν ηττάται και, γιατί όχι, θριαμβεύει». Μα, συγγνώμη, κύριε υπουργέ μου, αλλά αυτό δεν έχει ήδη συμβεί;

ΒΙΝΤΕΟ: Προσπαθεί ο Άδωνις να βάλει τάξη στο χάος...

Ο Προιστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπ. Υγείας, είναι και ταμείας σε ΜΚΟ που δεχόταν χορηγίες απο φαρμακευτικές εταιρίες... ο Άδωνις διέταξε έλεγχο, αλλα χλωμό το βλέπω να βγάλει άκρη: