16 Ιουλίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Βρειτε τις διαφορες....

Δειτε τους:

ΦΩΤΟ: Νεο επαναστατικο κοστουμι για ΣΥΡΙΖΑιους!

Το φορουσε ο Λαφαζανης σημερα!! Δειτε το:

ΦΩΤΟ: Βουλιαξε κι αποψε το Συνταγμα...

Δεν το λεω εγω... μονοι τους το λενε οι Επαναστατες:

Παπαριες κατουρλη σε Καλαντζή: "Μιλάτε χαριτωμένα σαν τον ...Βαίτση"

Ένα πολύ κακόγουστο αστείο έκανε ο Χρήστος Παππάς , στον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο Γιώργο Καλαντζή. Ο τελευταίος τον κάλεσε ως όφειλε τυπικά στο βήμα. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μόλις ανέβηκε για να πάρει τον λόγο, χωρίς να γίνει σαφές το γιατί, του είπε

Ο Σαμαράς αναμένεται να προσφωνήσει την 68η Σύνοδο της Γ.Σ. του ΟΗΕ

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο πρωθυπουργός θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού, καθώς και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να παραστεί και να προσφωνήσει την 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρειτε την πόλη:

Ο Κεδίκογλου ζητά την αποπομπή των Σακοράφα-Διαμαντόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσαν τα όσα είπαν νωρίτερα στην Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα και Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Η απάντηση Καμίνη στον Κακλαμάνη

«Αποτελεί πραγματική πρόκληση ο δήμαρχος, ο οποίος άφησε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον δήμο, ύψους 230 εκατομμυρίων ευρώ, να μας εγκαλεί για την προσήλωσή μας στην προσπάθεια, να σταθεί ο δήμος Αθηναίων όρθιος.

Τελικα ειναι ρομπα ο Χατζηδακης: Η μελετη διεξαγεται κι αυτος λεει οτι εχει τα συμπερασματα...

Σε email χωρίς να αναφέρει το όνομα του παραλήπτη, η επικεφαλής του Τμήματος Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ Ania Thiemann επιχειρεί να διαψεύσει την υπεύθυνη Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Οργανισμού Louise Fietz, η οποία πιστοποιούσε ότι δεν υπάρχει τέτοια έρευνα στη βάση δεδομένων του Οργανισμού. «Το Τμήμα Ανταγωνισμού του ΟΟΣΑ, ισχυρίζεται η κα Thiemann, διεξάγει έρευνα για τον ανταγωνισμό. Τα στοιχεία που παρουσιάσατε την περασμένη εβδομάδα είναι κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη και την οποία θα σας παρουσιάσουμε στο τέλος Σεπτεμβρίου».

Τους εφτυσε και τους αφησε με τους Λαζοπουλους: Οριστικά «τέλος» ο Ξαρχάκος από το Εθνικό Θέατρο

Ο Σταύρος Ξαρχάκος υπέβαλε και γραπτώς στον υπουργό Πολιτισμού την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Εθνικού Θεάτρου, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας.

Όπως τονίζει στην αιχμηρή επιστολή παραίτησής του ο κ. Ξαρχάκος, η απόφασή του είναι αμετάκλητη.

Sueddeutsche Zeitung: «Θηριοδαμαστής τραπεζών» ο Σαμαράς


«Έχει αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δύσκολες θέσεις στον κόσμο», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα

«Θηριοδαμαστής τραπεζών» είναι ο τίτλος που απονέμει στον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά η γερμανική «Sueddeutsche Zeitung», αναφερόμενη στην χθεσινή συνάντησή του με τους τραπεζίτες.

Αισχος, δεν ειναι μεσα ο Ελληναρας!!! Μουφα θα 'ναι: "Οι δέκα χώρες με τους πιο σκληρά εργαζόμενους... "

[Φυσικα και απουσιαζουμε εμεις απο του ΣΚΛΗΡΑ εργαζομενους... μην τα θελουμε κι ολα δικα μας! Ειμαστε πρωτοι σ' αυτους που τα ξυνουν ολη μερα καθως οπως εχουν γραψει πολλες φορες οι ηλιθιοι, εργαζομαστε τις περισσοτερες ωρες στον πλανητη... δεν μπορει να ειμαστε παντου πρωτοι]

Το Μεξικό κατέχει την νούμερο ένα θέση στη σχετική κατάταξη των πιο σκληρά εργαζόμενων κρατών.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψυχάρης:Νομοσχέδιο γραμμένο στη λογική της κουρελούς

"Κουρελόχαρτο" αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς το πολυνομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης. Μιλώντας στη βουλή ο κ. Ψυχάρης είπε ότι πρόκειται για "προχειροδουλειά": "Νομοσχέδιο γραμμένο στην λογική της κουρελούς, γεμάτο κενά και τρύπες, ενώ θα έπρεπε να είναι ένα απλό, κατανοητό , φιλικό προς τον πολίτη φορολογικό νομοσχέδιο".

ΒΙΝΤΕΟ-Κι αλλος καυγας με Λυκουρέντζο που κατηγορησε κομματα για σχεσεις με την τρομοκρατια

Για «διασύνδεση κομμάτων με την τρομοκρατία» έκανε λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στη Βουλή.

Η Αsiana μηνύει τηλεοπτικό σταθμό για τα ονόματα-φάρσα των πιλότων (video)

Το video με την αναμετάδοση των όχι και τόσο αστείων ονομάτων -αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα - έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Στην είδηση η παρουσιάστρια αναφέρει ότι τα 4 ονόματα είναι επιβεβαιωμένα από τo Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (National Transportation Safety Board).

ΒΙΝΤΕΟ-Όλες οι κόντρες στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο

Πρώτη μέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή η σημερινή και από το πρωί έχουν ανέβει οι τόνοι σε αρκετές περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

ΒΙΝΤΕΟ-Επικος Kίμων σε Παπουτσή: " Είσαι κομπλεξικός Χρηστάκη Παπουτσή..."

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Κουλούρης!

Η εκδίκηση του Κίμωνα Κουλούρη! Ήταν 9 Ιανουαρίου του 2012, όταν ο Κίμων Κουλούρης είχε συλληφθεί από την Αστυνομία για την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη. Ο γίγναντας Κίμων είχε βγει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega και τα είχε χώσει στον "Χρηστάκη Παπουτσή" . Τότε τον είχαν πει πολλοί γραφικό, όμως ο γίγαντας Κίμων τώρα δικαιώνεται. Μεταξύ άλλων είχε πει :

ΒΙΝΤΕΟ- Ένταση για την ομιλία Κασιδιάρη

Λιγο ρομπα τους εκανε ολους ο Κασιδιαρης ΄η ειναι ιδεα μου; Αν τα στοιχεια ευσταθουν (οτι για 100.000 εισοδημα πληρωνουν 4.000 ευρω φορο) προκειται για το απολυτο ξεβρακωμα... οχι οτι θα τους νοιαξει, αλλα λεμε τωρα...

Την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, περί «καραγκιόζηδων και κατάπτυστων νόμων» που επιτρεπουν στους βουλευτες να "φοροδιαφευγουν". Προφανως ο ΔΗΜΑΡιτης βουλευτης θα ηθελε να μην ακουστουν καποια πραματα...

Aπίστευτο: Aυτός είναι ο πιο γρήγορος ντράμερ στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκανε 1.208 «χτυπήματα» σε 60 δευτερόλεπτα

Αυτοσυγκεντρώθηκε, πήρε μία βαθιά ανάσα και μετά... τα χέρια του έγιναν αόρατα. Ο Τομ Γκρόσετ χτυπούσε τόσο γρήγορα τις μπαγκέτες του, που δεν τις «έπιανε» των ανθρώπινο μάτι. Και κάπως έτσι έγινε ο ταχύτερος ντράμερ στον κόσμο.

Συνταξιούχος σκότωσε τη σύζυγό του που του επιτέθηκε όταν δεν ξεπλήρωσε σεξουαλικό στοίχημα που έχασε στο Wii

Μία γυναίκα που απαιτούσε με μαχαίρι να κάνει σεξ. Ενας άνδρας που αντιστεκόταν σθεναρά. Και το στοίχημα που νωρίτερα είχαν παίξει στο Nintendo Wii. Πόσο πιο περίεργη μπορεί να είναι μία υπόθεση; Κι όμως, ο Κιθ Γουέινς περιέγραψε κάπως έτσι το βράδυ στο οποίο δολοφόνησε τη σύζυγό του, το 2011.

Φορολογικό νομοσχέδιο! Τα 13 θετικά στοιχεία και τα 13 αρνητικά που θα δυσκολέψουν τους πολίτες

- Πρόκειται για έρευνα για το φορολογικό από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά
- Ο κ. Κορκίδης αναφέρει πως επανήλθε η φορολογική πολυτέλεια των Ι.Χ. ως ισοδύναμο της μείωσης του ΦΠΑ
- Στα θετικά : Η μείωση του συντελεστή υπεραξίας ακινήτων και μετοχών από 20% σε 15%. - Στα αρνητικά: Η ασαφής εικόνα που υπάρχει για τη μη έκπτωση των μη καταβληθεισών ασφαλιστικών εισφορών

ΒΙΝΤΕΟ-Μαυραγάνης:Όμορφα τα πυροτεχνήματα,αλλά κρατούν λίγο (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το νομοσχέδιο δεν έχει δημοσιονομικές επιπτώσεις και δεν κρύβει φορολογικές επιβαρύνσεις για τον πολίτη, αφού δεν είναι αυτός ο ρόλος του νέου κώδικα φορολογίας εισοδήματος" είπε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, απαντώντας στις αιτιάσεις όσων κάνουν λόγο για " νέα φοροκαταιγίδα".

ΕΣΡ: «Νόμιμη η λειτουργία της "Δημόσιας Τηλεόρασης"»

Νόμιμη χαρακτήρισε την έναρξη λειτουργίας της «Δημόσιας Τηλεόρασης» (ΔΤ), ο πρόεδρος του ΕΣΡ, Ιωάννης Λασκαρίδης.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτους πρεπει να τους παρουμε ωρομισθιους... οταν παιξουμε με γαυρο... θα κανουν "ωραια" ατμοσφαιρα

 Δειτε τους καφρους εξω απ' το ΥΠΜΑΘ:

ΒΙΝΤΕΟ: Πως να παει μπροστα το μπουρδελ@;

Οταν εχεις τετοια τσιρκουλα να κανουν τους φοιτητες:

Η Μερκελε φταιει κι οχι οι αλητες: ΔΕΙΤΕ την Έφη Θώδη σε πανηγύρι να καταγγέλει από το μικρόφωνο ότι δεν την πλήρωσαν!

Δεν πίστευε ο κόσμος που πήγε στο πανηγύρι στο Μεσοπόταμο Πρέβεζας του Δήμου Πάργας, αυτό που άκουγε! Μετά το τέλος του πανηγυριού, η Έφη Θώδη πήρε το μικρόφωνο, αφού είχε κατέβει από τη σκηνή και ενημέρωσε τον κόσμο ότι ούτε η ίδια, ούτε οι μουσικοί της, πληρώθηκαν!

ΦΩΤΟ: Πρεπει να παραδεχθούμε οτι οι λάθρο που κόλλησαν τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν χιούμορ

Δείτε κάτω από τι κόλλησαν τις αφίσες για το 1ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ:

BINTEO: Τιάγκο και Ραφίνια σε ηλικία 4 και 2 ετών!

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα εξελίχθηκε φέτος σ' ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού. Τελικά την τελευταία λέξη την είπε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έκανε δικό της τον ταλαντούχο μέσο, από την Μπάρτσα.

Απιστευτο θρασος Δενδια!! Δειτε που εχει την απαιτηση να πιει καφε

Τραγικο βεβαια να παραδεχεται ενας Υπ. Δημοσιας Ταξης οτι δεν μπορει να επιβαλλει την ταξη παντου...

Κάτι απολύτως αθρώπινο, αλλά και εντελώς απαγορευτικό για αυτόν λόγω ιδιότητας επιθυμεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Να πιει έναν καφέ στο...

Μεταπτυχιακό στην…κοπή κλήσεων!

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου

Είχα την εντύπωση ότι τα αποδεικτικά σπουδών είναι τίτλοι γνώσεων, ικανοτήτων και κατάρτισης. Οι απόφοιτοι πανεπιστημίων είναι επιστήμονες, ο καθένας στον τομέα του και μετά από χρόνια εκπαίδευσης και γνώσεων αποκτούν επαγγελματικές δεξιότητες. Όμως άκουσα με έκπληξη έναν νεαρό πρώην δημοτικό αστυνομικό να διαμαρτύρεται αγανακτισμένος και να φωνάζει ότι έχει… μεταπτυχιακό και πώς δεν είναι δυνατόν να απολύονται άνθρωποι με περγαμηνές και πτυχία!

Ανακοινώνεται μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% στο 13% αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm.

Ωστόσο θα υπάρχει ο όρος ότι η μείωση θα εφαρμοστεί πιλοτικά καθώς οι εκπρόσωποι της τρόικας εκφράζουν ενστάσεις ότι το μέτρο δεν θα βοηθήσει στην πάταξη της φοροδιαφυγής (ουτε φυσικα θα μειωσει τις τιμες καθως τα λαμογια που πουλανε τη χωριατικη 7 ευρω εχουν ετοιμη δικαιολογια:

Αλλοθι προβάλλουν οι συλληφθέντες για την επιχείρηση «Φοίνικας»


Ισχυρό άλλοθι φέρεται να έχει ένας από τους δύο 30χρονους κατηγορουμένους για δύο τουλάχιστον επιθέσεις της «επιχείρησης Φοίνικας», διατυπώνοντας νέα ερωτήματα για τη σχετική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.


Επίθεση Τατσόπουλου σε Χρυσή Αυγή μέσω facebook

Πως χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τις προετοιμασίες της Χρυσής Αυγής για τον εορτασμό της επετείου της 4ης Αυγούστου στην Καλαμάτα. 

Με αφορμή τις προετοιμασίες της Χ.Α για το εορταστικό φεστιβάλ στις αρχές Αυγούστου στην Καλαμάτα και τα 77 χρόνια από την Δικτατορία Μεταξά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, απευθυνόμενος στη Χρυσή Αυγή, τους χαρακτηρίζει...

ΒΙΝΤΕΟ: Εκαναν αυτο που ξερουν καλυτερα... Κρεμασαν πανω στη Βουλη οι βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ

Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, πάνω από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, όπου κρέμασαν πανό. Σε αυτό αναγραφόταν το σύνθημα «Να απολύσουμε την κυβέρνηση - Όχι στις απολύσεις στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα».

Δειτε το βιντεο:

Επανασταση τελος για σημερα... αυριο παλι

Ολοκληρώθηκαν, στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης, οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, τις οποίες διοργάνωσαν τα εργατικά συνδικάτα με αίτημα να μην ψηφιστεί το νέο πακέτο μέτρων που αφορούν στη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Παναγιώταρος: «Να φωνάξουμε τη ΧΑ να επιβάλει την τάξη;»... Τι απαντησε ο Προεδρος;

Έναν ενδιαφέροντα διάλογο είχαν πριν από λίγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και ο πρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής. Ο κ. Παναγιώταρος ρώτησε τον προεδρεύοντα αν χρειάζεται να φωνάξει κάποιον από το κόμμα του να επιβάλλει την τάξη στην αίθουσα, για να εισπράξει την απάντηση ...

Έφυγαν από την πορεία οι δημοτικοί αστυνομικοί λόγω φραστικού επεισοδίου με αντιεξουσιαστές (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες, μερίδα μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου επιτέθηκαν φραστικά σε δημοτικούς αστυνομικούς του Δ. Θεσσαλονικης, που συμμετείχαν στην πορεία ενάντια στη διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα...

ΒΙΝΤΕΟ Κωνσταντινόπουλος: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι φτηνός ψεύτης

«Φτηνό ψεύτη» αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στην Βουλή.

Οι βαρείς χαρακτηρισμοί του κ. Κωνσταντινόπουλου αφορούσαν στις βολές που εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προς...

Tοποθετούν ράμπα στην κεντρική είσοδο του Μαξίμου για χάρη του Σόιμπλε

Ειδική ράμπα στην κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, επί της οδού Ηρώδου Αττικού, τοποθετήθηκε άμεσα ενόψει της άφιξης στην Αθήνα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τα βρήκαν Σαμαράς - Βενιζέλος: Με τρεις αλλαγές «κλείδωσε» το πολυνομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο.

ΒΙΝΤΕΟ-"Αστυνομικίνες" ξεμαλλιάζονται στη μέση του δρόμου

Άσχημη μέρα στη δουλειά φάνηκε πως είχαν δυο "αστυνομικίνες", οι οποίες ήταν στα πόστο τους για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Μία λεκτική αντιπαράθεση, αρκούσε για να τις φέρει στα χέρια και τα πράγματα μεταξύ τους δεν άργησαν να αγριέψουν. Τα αίτια της αντιπαράθεσης είναι άγνωστα. Παρόλα αυτά αυτόπτες μάρτυρες και περαστικοί βρήκαν το συμβάν ιδιαίτερα διασκεδαστικό!

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΑ.


   Διαβάζουμε σήμερα στη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΦΥΛΛΑΔΑ.

  Όλοι θυσιάζονται εκτός των ΕΝΣΤΟΛΩΝ. (ένστολοι είναι βέβαια και οι θυρωροί , οι εργαζόμενοι στα FAST FOOD, οι ταξιθέτριες στα θέατρα κ.λ.π.) .
 
   Η  ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ,που μοναδικό σκοπό της έκδοσης της ήταν η απόκτηση μιας ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ και ΕΝΟΣ E-MAIL έτσι ώστε...

Ποιοι τυχεροί θα πάρουν επιστροφή φόρου και ποιοι θα πληρώσουν

Κατέρρευσε για ακόμα μια φορά το σύστημα υποβολής φορολογικών δηλώσεων Taxisnet και όπως όλα δείχνουν πάμε για νέα παράταση στην υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις 24 Μαΐου, που άνοιξε το σύστημα, μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί...

To τηλεφώνημα για τους «Πυρήνες» και ο «καραφλας» της οργανωσης

Έναν ανώνυμο πληροφοριοδότη επικαλείται η Αντιτρομοκρατική ως έναυσμα για την παρακολούθηση των δύο 30χρονων, που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενοι για τρεις βομβιστικές επιθέσεις, από τις αρχές Ιουνίου έως τη σύλληψή τους.

Γραφειοκρατεία τέλος (λεμε τωρα...): 102 πιστοποιητικά στο σπίτι με ένα κλικ στον υπολογιστή

Μέσα από την Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης www.ermis.gov.gr οι πολίτες θα μπορούν εύκολα, άμεσα και χωρίς καμία ταλαιπωρία να αλληλεπιδρούν με τη Δημόσια Διοίκηση για τη διεκπεραίωση 102 υπηρεσιών, όπως είναι η έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών.

Οι Γερμανοι παλι παραδιδουν ελληνικους θησαυρους: Στο Μόναχο παραδίδεται στους Κυπρίους η συλλογή του Τούρκου αρχαιοκάπηλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ειδηση που δεν θα ακουσετε ποτε για αγγλους...

Πρόκειται για μέρος της συλλογής που είχε ανακτηθεί στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης τον Οκτώβριο του 1997, στο Μόναχο, από τον Τούρκο αρχαιοκάπηλο Αϊντίν Ντικμέν
Εικόνες, τοιχογραφίες, μωσαϊκά, 173 στο σύνολό τους, από τη συλλογή του Τούρκου αρχαιοκάπηλου Αϊντίν Ντικμέν, παραδίδονται σήμερα πίσω στην Κυπριακή Δημοκρατία, σε ειδική τελετή, στο Μοναχό, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Κύπρου, στις Βρυξέλλες, Επίσκοπος Νεαπόλεως Πορφύριος.

Η Ντόρα… βγάζει στη σέντρα τον Στουρνάρα

Από την προηγούμενη εβδομάδα και την παρουσία της στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, η Ντόρα Μπακογιάννη είχε παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής ότι… απασφαλίζει. Εστιάζοντας στα λάθη της τρόικας και μια φορολογική πολιτική που η ίδια θεωρεί αδιέξοδη, όσο κι αν αισθάνεται υποχρεωμένη να τη στηρίξη με την ψήφο ανοχής της, από τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών για την Ελλάδα, λόγω του Μνημονίου.

Τι συμβαίνει στον ΟΠΑΠ;

Φροντισαν τον Κοκκαλη και τωρα τρεχουν...

O Τσέχος βασικός μέτοχος της νικήτριας κοινοπραξίας Emma Delta αφήνει να εννοηθεί ότι εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

ΑΠΑΙΧΤΟΣ!! Ταμήλος: «Εμείς κάναμε μασάζ στους υπουργούς»

Δείτε τι δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Ταμήλος αναφερόμενος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού

Ο παγερά αδιάφορος Τόμσεν στον Μητσοτάκη: Ας μην δραματοποιούμε την συζήτηση

Σε μία από τις πολλές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με την Τρόικα, ο υπουργός προσπάθησε να εξηγήσει στον Πολ Τόμσεν ότι δεν μπορούν να τεθούν σε διαθεσιμότητα 6.000 υπάλληλοι μέχρι το τέλος Ιουλίου, όπως επίμονα ζητούσε ο Δανός.

Επικηρυγμένος και στην Αλβανία ο Μάριον Κόλα- Βρίσκεται στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο υπ' αριθμόν ένα καταζητούμενος ο Αλβανός Μάριον Κόλα, ο οποίος όπως επισημαίνεται δεν τολμά να επιστρέψει στην Αλβανία, καθώς και εκεί είναι επικηρυγμένος από τις οικογένειες δύο ανδρών τους οποίου είχε δολοφονήσει την δεκαετία του 1990.

Χρήστος Χωμενίδης και Ηλίας Μόσιαλος στο νέο φορέα για τη δημόσια τηλεόραση

Το ισχυρό και καθοριστικό για τη λειτουργία της ΝΕΡΙΤ εποπτικό συμβούλιο έχει αρχίσει να στελεχώνεται, με τον Παντελή Καψή να δέχεται θετικές απαντήσεις από τους Ηλία Μόσιαλο και Χρήστο Χωμενίδη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Yποχώρηση Μητσοτάκη: Παραμένουν οι σχολικοί φύλακες με συμμετοχή σε πρόγραμμα της NASA [σκίτσο]

Μια ανοιχτή συνέντευξη τύπου, υπό τον τίτλο «Υποχωρήσεις» φαίνεται να δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βάζοντας τον πήχη για τους σχολικοί φύλακες κυριολεκτικά στο ... διάστημα. Τουλάχιστον έτσι την σκιτσάρει σήμερα ο Ανδρέας Πετρουλάκης στην Καθημερινή.

Ο Σοιμπλε ακυρωσε το ραντεβου με τον ΙΕρωνυμο γιατι δεν ειχε ορεξη να ακουει παπαριες

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να δει ιδιαιτέρως τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίσκεψή του στην Αθήνα.

Τώρα έκπληξη προκαλεί η στάση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος φαίνεται πως ακύρωσε το ραντεβού του με τον Ιερώνυμο αφού...

Οι θεολόγοι - μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς»

Και φυσικα δεν εγιναν θεολογοι επειδη ειναι θρησκοι αλλα επειδη εκει περασαν οι στοκοι...

«Θρήσκοι» φαίνεται πως είναι αρκετά από τα μέλη της τρομοκρατικής Οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», καθώς τέσσερα από τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης, υπήρξαν φοιτητές στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι βουλευτές και ποια πρωτοκλασάτα στελέχη έμειναν εκτός Κεντρικής Επιτροπής

Μπορεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να έριξε αυλαία, με την άνετη επικράτηση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο δόθηκε σκληρή εσωκομματική «μάχη» για την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνιδίασε η άνοδος της μειοψηφίας

Μαρία Νταλιάνη


Νικητής αλλά με ψαλιδισμένα τα φτερά βγήκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας από το ιδρυτικό Συνέδριο, καθώς ένα ισχυρό ευρωσκεπτικιστικό ρεύμα διατρέχει πλέον το 30% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η πλευρά της μειοψηφίας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη όχι μόνο δεν είδε την απήχησή της να μειώνεται στο κόμμα, όπως εκτιμούσαν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου, αλλά αντιθέτως ενισχύθηκε πάνω από το 30% στην Κεντρική Επιτροπή.

ΦΩΤΟ: 199 κομμούνια όλη κι όλη η επανάσταση..

Φρέντο,παραλία και τουίτερ οι υπόλοιποι:

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Αυτό είναι το ισλάμ...

Νεκροί χριστιανοί στη Νιγηρία μετά την τελευταία επίθεση ισλαμιστών σε σχολείο:

ΒΙΝΤΕΟ-Κακλαμάνης σε Κωνσταντοπούλου:Είσαι αναιδέστατη

"Είσαι αναιδέστατη" είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αντιδρούσε στα λεγόμενα του πρώην αντιπρόεδρου της βουλής.