20 Ιουλίου 2013

BINTEO: Κάθαρμα κινέζος "δάσκαλος" χτυπάει άγρια μαθήτρια μέσα στο σχολείο

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο και καταγράφει ακόμη ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας με θύμα μια άτυχη Κινέζα μαθήτρια.

O Μπαρμπαρούσης σε ρόλο «Κροκοδειλάκια»

Μέχρι τον Εβρο έφτασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, σε μια «εξόρμηση» γεμάτη οικολογικές ανησυχίες, καθώς παραβρέθηκε σε εκδήλωση της «Πράσινης Πτέρυγας» του κόμματος, απελευθερώνοντας ανακόντα και πιράνχας και κυνηγώντας πουλιά ενώ προέβη και σε μια δήλωση που θα σχολιαστεί.

Δημοσκόπηση Καπα Research: Μπροστά η ΝΔ-Το ΚΚΕ πέρασε τους ΑΕροψεκασμένους

Προβάδισμα 0,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της “Κάπα Research” που δημοσιεύει το “Βήμα της Κυριακής”.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει...

Γεωργιάδης: Οι γιατροί που έδιναν ψεύτικα πιστοποιητικά τυφλότητας θα πληρώσουν αποζημίωση στο Κράτος

Μετά την αποκάλυψη από τους ελέγχους του ΙΚΑ σε νησιά πως από του 152 που δήλωναν τυφλοί και λάμβαναν και το ανάλογο επίδομα τελικά μόνο οι 52 είχαν πραγματικό πρόβλημα, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως όσοι γιατροί διναν ψεύτικα πιστοποιητικά τυφλότητας θα πληρώσουν αποζημίωση στο Κράτος.

Πούτιν: Να πάρουν Βιάγκρα για να μην γκρινιάζουν...

Σόκαρε για μια ακόμη φορά ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν με τις δηλώσεις του ενάντια στους επικριτές των αθλητικών επιτυχιών της Ρωσίας στην πρόσφατη Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα.

Καταγγελίες Κασιδιάρη για Β.Διαμαντόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ: "τον διόρισε ο Πετσάλνικος"


Δείτε το βίντεο:

Στα χέρια της ΕΛ ΑΣ ο βασικός ύποπτος-Ποιοι και γιατί τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό που ισοπέδωσε το κέντρο της Λάρισας

Από τους άνδρες της ασφάλειας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας ανακρίνεται ο άνδρας που προσήχθη λίγο μετά την ισχυρότατη έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λάρισα μετατρέποντας την οδό Μανδηλαρά σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Κεδίκογλου: Ξεχασμένος στο παρελθόν ο Τσίπρας προσφέρει αστείες υποσχέσεις

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 39 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

Σήμερα συμπληρώνονται 39 χρόνια από την αιματηρή εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και η 20η Ιουλίου αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής για τους ηρωικούς πεσόντες. Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έστειλε το δικό του μήνυμα κάνοντας λόγο για μία μέρα χρέους του πολιτισμένου κόσμου στη Μεγαλόνησο.

ΦΩΤΟ: Θελει η πουτ@να να κρυφτεί... αλλά η χαρά δεν τον αφήνει τον Ζουπανιώτη

Δείτε πως σχολίασε την επίθεση εναντίον του Αδωνι, από τους συντρόφους του, ο Συριζαίος δημοσικάφρος Α. Ζουπανιώτης, που το 1989 είχε συλληφθεί από το FBI στις ΗΠΑ, για το σκάνδαλο της Κτηματικής Τράπεζας:

ΦΩΤΟ: Γι' αυτό οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι είναι 100 χρόνια μπροστά

Τρανή απόδειξη ο υπάλληλος της φωτογραφίας που δίνει πληροφορίες στους τουρίστες στην Ακρόπολη. Όπως βλέπετε...

Γεύμα με φαγκρί για τους κολλητούς του Πανάρα... κι υπόλοιποι ΑΕροψεκασμένοι ψωμί κι ελιές

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στους εορτάζοντες της 17ης Ιουλίου, προσφέροντας ένα λουκούλειο γεύμα προς τιμήν τους στο εστιατόριο του Κοινοβουλίου, με καλεσμένους όλους τους βουλευτές του κόμματος.

Άδωνις: Την επόμενη φορά θα υποβάλω μηνύσεις-Κρίμα κ. Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την επίθεση που δέχτηκε στο "Αττικόν" Νοσοκομείο ο Άδωνις Γεωργιάδηςυποστήριξε ότι δεν κρατά κακία στους εργαζόμενους ωστόσο την επόμενη φορά που θα συμβεί αντίστοιχο περιστατικό σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο επισκεφθεί θα υποβάλει μηνύσεις.

To... ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στη Χριλάου Τρικούπη!

Ολοκληρώθηκε η... επιστροφή στο παρελθόν!

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία μετακόμισης του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους, στα παλαιά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Χτύπησαν τον Άδωνι ;;; Η Κυβέρνηση φταίει κατά τον Λαφαζάνη...

Επίθεση στην κυβέρνηση και στη ΝΔ για τις πολιτικές που ασκούν και οι οποίες έχουν οδηγήσει σε εξαθλίωση τους πολίτες, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή το επεισόδιο που έγινε σε βάρος του υπουργού Υγείας στο Αττικό Νοσοκομείο.

Σπουδαίο νέο!! ΥΠΑΝ: Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία του ΣΔΟΕ για τις αποδείξεις

Για θέμα φορολογικής συνείδησης των επαγγελματιών να κόβουν αποδείξεις στην εστίαση έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός.

Κύπρος: Τριανταεννέα χρόνια από την αποφράδα ημέρα της τουρκικής εισβολής (βιντεο)

Τριανταεννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μαύρο πρωινό της 20ης Ιουλίου του 1974, που οι ορδές του Αττίλα εισέβαλαν στην Κύπρο, σκορπώντας το θάνατο και την καταστροφή.

Ο λαός και το νερό της Γεδρωσίας

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Ζητάμε από τους Έλληνες πίστη και καρτερία. Τους υποσχόμαστε λύτρωση στο τέλος της ανηφόρας, αρκεί να σφίξουν τα δόντια και να υπομείνουν την ανεργία, την φτώχεια, μια δραματική μείωση της ποιότητας ζωής τους, που μεγαλύτερη μόνο με πόλεμο έχουν υποστεί τόσο γρήγορα.

Της έκοψε το τσιγάρο της κλακαδόρου του Καμμένου, Γιαταγάνα, ο Ψυχάρης

Αποφασισμένος να συμμορφώσει τους φανατικούς καπνιστές συναδέλφους του με τον αντικαπνιστικό νόμο είναι ο Ανδρέας Ψυχάρης. ο γαλάζιος βουλευτής, εκτελεί στην κυριπλεξία χρέη μυστικού πράκτορα και όπου βλέπει... καπνό, μπουκάρει για να υπενθυμίσει πως το κάπνισμα στο Ναό της Δημοκρατίας απαγορεύεται αυστηρά.

Απίστευτη ποιότητα θα 'χει η ΔΤ!! Μετά τον Τσακνή και η "εισαγγελέας" Ακρίτα απαγορεύει την προβολή εκπομπών της

[Φυσικά τα "απαγορεύω" είναι του κώλου καθώς οι εκπομπές ανήκουν στην ΕΡΤ και σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε χθες περνάνε στην ιδιοκτησία της ΔΤ που μπορεί να τις κανει οτι θέλει... απλά τα "απαγορεύω" δείχνουν την φασιστοκουμουνιστκή νοοτροπία της συγγραφέως του κωλου (στη φώτο με τον ΔΗΜΑΡίτη βουλευτή συζυγό της)]

Τι είπε η "δημοσιογράφος" για τον Στουρνάρα...;

Xθες το βράδυ η ΔΤ έκανε μια έρευνα στο χρονοντούλαπο της και προέβαλε την εκπομπή της Έλενας Ακρίτα, "Φώτα πορείας"...

Η συμβουλή της γιαγιάς για το κούρεμα αλλά και για το κατοχικό δάνειο

Toυ Φώτη Σαραντόπουλου

Απ' ότι φαίνεται, το θέμα ενός νέου κουρέματος δεν απασχολεί μόνο την Ελλάδα και τους Έλληνες, αλλά και τη γιαγιά μου, εκεί που είναι ... Και αποφάσισε να παρέμβει. ήταν μάλιστα πολύ αγριεμένη ... Σας μεταφέρω τον "διάλογο" (μάρτυς μου ο ... Λιακόπουλος, ήταν κι αυτός μπροστά, καθώς εξερευνούσε το υπερπέραν ...)

(Υπάρχει λύση και για τα δύο, είπε η γιαγιά ...Ματ σε δύο κινήσεις ...)

Με 155 ψήφους υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί της αρχής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την ΝΕΡΙΤ μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν...

Ο Τατσόπουλος για την ματαίωση του φεστιβάλ της Χ.Α.

Μετά την απαράδεκτη, από τη στιγμή που ακροαριστεροί διοργανώνουν οτι θελουν και όπου θέλουν, ανάκληση της σχετικής άδειας για την εκδήλωση της ΧΑ στην Καλαμάτα ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε στο Facebook την είδηση της ματαίωσης του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Αττικου ζητάει συγγνώμη απ΄τον Άδωνι

... για το επεισόδιο εναντίον του και κλείνει ραντεβού να συναντηθούν τη Δευτέρα στο Υπουργείο... Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε ακόμα την επίθεση:

ΝΔ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί με δηλώσεις βουλευτών του να δικαιολογήσει τη χρήση βίας»

Την απουσία ανακοίνωσης καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση εις βάρος του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο, έσπευσε να σχολιάσει την Παρασκευή το βράδυ η Νέα Δημοκρατία, η οποία τόνισε ότι επιβεβαιώνεται πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένα από τα δύο «άκρα».