22 Ιουλίου 2013

ΦΩΤΟ: Σουζα ο Κωστακης μπροστα στους αναρχικους... οταν μιλανε, τρεχει

Μολις επεσε λιγο κραξιμο απο τους αναρχοαπλυτους φιλους του πσοφιου Αλβανου Κολα... οπου φυγει φυγει ο Κωστας Βαξεβανης:

Ραχήλ ευχαριστώ για τη διαφήμιση στη Βουλή... πες μας τώρα και ποιον έγλυψες για να πάρεις τις μετατάξεις

Ερώτηση όπου εμπλέκει την αφεντομουτσουνάρα μου έκανε η αγάπη μας η Ραχήλ Μακρή (είμαι σίγουρος ότι την έκανε όχι καθ' υπόδειξη όσων την προωθούν και ξέρουν την αλήθεια...), αφού είναι προφανές ότι την έχει κάνει πύραυλο η αποκάλυψή μας τον περασμένο Νοέμβριο (Ραχήλ Μακρή: Η βολεμένη επαναστάτρια του Καμμένου που τσίριζε ΟΧΙ έχει γυρίσει όλο το δημόσιο) ότι σαν δημόσιος υπάλληλος πήδαγε από τη μία θέση στην άλλη. 

ΦΩΤΟ: Τελικα τη σελιδα της apple την "εριξε" χακερ ΄η κρακερ

Παντως εγω το πιστευω το in.gr:

Ολυμπιακή: Τέλος στις πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Ρόδο

Από 13 Οκτωβρίου η Ολυμπιακή θα βάλει τέλος στις πτήσεις της από Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, ενώ από τις 30 Σεπτεμβρίου θα διακοπούν και οι πτήσεις προς τη Ρόδο.

Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες της, αναφέρονται τα εξής:

O Mαριάς ξεβρακωνει τον Καμμενο: Παλι μιλάει ανοιχτά για συνεργασία ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ

Φυσικα καποιος θα μπορουσε και να πει: Ο Μαριας τον γραφει στα παπαρια του... αλλα αφου ο Πανος Καμμενος δεν του κανει συστασεις, σημαινει οτι τον εχει βαλει το λαγο Μαρια να κραταει ζεστο το θεμα της συνεργασιας με τους αναρχοαπλυτους και τα περι "μη συνεργασιας" του ιδιου ειναι για ξεκαρφωμα

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, δήλωσε δημόσια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάτησε τις κόκκινες γραμμές και δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με ένα κόμμα που κάνει δημοσίως τέτοιες προτάσεις για τον ελληνικό στρατό, ο Νότης Μαριάς, δεν φαίνεται να συμμερίζεται τέτοιες απόψεςι...

Διευκρινήσεις του ΥΠ.ΑΝ. για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Διευκρινίσεις με αφορμή τις παρατηρήσεις της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές δίνει το υπουργείο Ανάπτυξης με σχετικό σημείωμα στο οποίο επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η δυνατότητα να λειτουργούν τις Κυριακές μόνο τα μικρά (έως 250 τ.μ. ) καταστήματα συνιστά σκοπό δημοσίου συμφέροντος καθώς συνδέεται με την ανάκαμψη της οικονομίας.

Ειδήσεις σε τίτλους και κουιζ "βρες την πόλη"

Διαβάστε τίτλους που λένε όλη την είδηση και βρείτε την πόλη:

ΒΙΝΤΕΟ-Κλασικοι μαλακες: Στις εφορίες από τις 5 το πρωί... την τελευταια μερα!

Ουρές σχηματίστηκαν από το πρωί στις εφορίες, καθώς πολλοί φορολογουμένοι έσπευσαν να προμηθευτούν κλειδάριθμους προκειμένου να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις οι πολίτες είχαν πάει στις εφορίες από τις 5 το πρωί!

ΒΙΝΤΕΟ-Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον Κούπα

750 αστυνομικοί παίρνουν μέρος στην γιγαντιαία επιχείρηση, ίσως τη μεγαλύτερη στα αστυνομικά χρονικά, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων, ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Η Χρυσή Αυγή απαντά...στους Pink Floyd: Ενας ξεφτιλισμένος πουρόκερ, φραγκοφονιάς με ακρατεια...

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς απάντησε η Χρυσή Αυγή στον άλλοτε επικεφαλής του θρυλικού συγκροτήματος Pink Floyd Ρότζερ Γουότερς, που επιτέθηκε στο ακροδεξιό κόμμα, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ένθετο της εφημερίδας «Καθημερινή».

Εσκισε το κλσον του ο Μπουταρης όταν τον είπαν «τουρκόφιλο»


Άστραψε και βρόντηξε (λεμε τωρα...) στο δημοτικό συμβούλιο ο Γ. Μπουτάρης όταν η δημοτική σύμβουλος Χ. Γιαταγάνα τον χαρακτήρισε «τουρκόφιλο».

Η κ. Γιαταγάνα τον κατηγόρησε ότι...

Αρχισαν οι παρατασεις-ΥΠΟΙΚ: Παράταση δηλώσεων για τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε 1 και 2

Την παράταση έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 της προθεσμίας (έληγε σήμερα 22 Ιουλίου) ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος 2013 των φυσικών προσώπων με ΑΦΜ που τελειώνει σε 1 και 2, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Το αγγλικό αεροπλανοφόρο πέρασε στα χέρια των Τούρκων

Γράφει ο Γιάννης Κοκκινίδης

Απίστευτα πράγματα γίνονται στο βωμό του χρήματος και των περικοπών.

Το ένδοξο αεροπλανοφόρο της Βρετανίας το Ark Royal, τη ναυαρχίδα του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου πέρασε στα χέρια των Τούρκων μόλις για 2.900.000 Αγγλικές λίρες.

Reuters: Ορατό το τέλος της ύφεσης σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία

Οριακή ανάπτυξη για Πορτογαλία και Ισπανία και έξοδο από το τούνελ της ύφεσης για την Ελλάδα προβλέπουν για το 2014 οι 40 και πλέον οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters για την κατάσταση των πιο αδύναμων οικονομιών της Ευρωζώνης.

Βαλτινός: «Ο Σαμαράς σηκώνει όλο το βάρος της πατρίδας»

Για το ταξίδι της ζωή του, το θέατρο, αλλά και την σημερινή κατάσταση που βιώνει ο Έλληνας μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός στον Αχελώο tv και τον Μάκη Μάκκα.

Αρκετά δειλός και χωρίς αυτοπεποίθηση, όπως δήλωσε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον χώρο μιας και όπως παραδέχτηκε ήταν ο μόνος τρόπος να καταφέρει να νιώσει αγάπη και αποδοχή. « Είναι συναρπαστικό ταξίδι ο εαυτό μας. Φλέρταρα με την καταστροφή ήταν πάντα δίπλα μου η απόλυτη καταστροφή.

ΞΕΦΤΙΛΑ! Τουρκική σαπουνόπερα γυρισμενη στην Αγία Ειρήνη και την δείχνει το...Mega! (ΦΩΤΟ)

Απόγευμα Δευτέρας και το mega προβάλλει την τουρκική σειρά "Ένα αστέρι γεννιέται". Σε κάποια σκηνή της τουρκικής σαπουνόπερας, κάποαι τουρκάλα τραγουδάει για ντέρτια και καημούς και τα πλάνο ανοίγει, αποκαλύπτοντας πως η σκηνή ολόκληρη είναι γυρισμένη μέσα σε Ορθόδοξη εκκλησία, στην οποία έχει στηθεί εξέδρα και φωτιστικά.

"Έπεσε" το site του ΥΠΟΙΚ, λογω προκηρυξης ΝΕΡΙΤ... τα λαμογια εσπευσαν να κανουν αιτησεις...

Τα λαμογια που κανουν τους επαναστατες στο ραδιομεγαρο μπηκαν μαζικα στο minfin.gr για να...

Η Νορβηγίδα που ξέφυγε από την κόλαση: Χάρη έδωσε το Ντουμπάι στην Μάρτε Νταλέβλ που καταδικάστηκε παρότι τη βίασαν

Ελεύθερη άφησε το Ντουμπάι την 24χρονη Μάρτε Ντέμπορα Νταλέλβ, η οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση για σεξ εκτός γάμου όταν πήγε στην αστυνομία για να υποβάλει μήνυση σε βάρος του βιαστή της.

Οι τελευταίες του διαφωνίες με τον Ιλίρ Κούπα - Φωτογραφίες με το πτώμα του Αλβανού δραπέτη (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

- Τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων έδειξαν που χρησιμοποίησε ο Κόλα το καλάσνικοφ
- Ο δραπέτης ενημερωνόταν διαρκώς για τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και το κλίμα που επικρατούσε στην περιοχή
- ''Ο Κούπα που πρόλαβε να διαφύγει δεν έχει τραυματιστεί'' λέει η αστυνομία που συνεργάζεται με τον στρατό
- Σαφείς αιχμές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για τον Αντώνη Ρουπακιώτη

Η αστυνομία ανακοίνωσε το απόγευμα τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων, που έδειξαν που είχε χρησιμοποιήσει το καλάσνικοφ που βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία ο Μάριαν Κόλα.

θα επιστρεψουν το κλεμενο ΕΚΑΣ 1624 λαμογια που δε δηλωναν τη 2η συνταξη (καθ΄ υποδειξη της Μερκελ υποθετω...)

1.624 δικαιούχοι του ΕΚΑΣ όχι μόνο δεν θα το ξαναπάρουν αλλά θα κληθούν να το επιστρέψουν αναδρομικά στο ίδρυμα κοινωνικών ασφαλίσεων!!

Την απόφαση αυτή έλαβε το ΙΚΑ, μετά από ελέγχους που διενήργησαν οι υπηρεσίες στους δικαιούχους! Οι 1.624 συνταξιούχοι βρέθηκαν να...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ γνωστή αντιρατσίστρια που ίσως έκρυβε τον Κόλα και τον συνεργό του..


Από χθες ,μετά την μάχη στην Βροσίνα Θεσπρωτίας όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, η αστυνομία εξετάζει λεπτομερώς τα αντικείμενα που βρέθηκαν επάνω του.Το πλαστικό τάπερ με τα μαγειρεμένα φαγητά έχει ήδη δώσει στοιχεία για το ποιος-οια βοηθούσε και έκρυβε τον τελευταίο καιρό τον Κόλα και τον Κούπα.

Εμετος!! «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»



Κάνοντας μία ανάρτηση στο Twitter, κάποιος μου απάντησε με ένα κείμενο του κουμμουνιστοσυμμορίτη Άρη Χατζηστεφάνου. Στα τόσα χρόνια ενασχόλησης με την πολιτική, έχουν δει πολλά τα μάτια μου, αλλά τέτοια διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθεια πρώτη φορά. Πάρτε μία γεύση με το τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους όλοι αυτοί οι Συριζαίοι, που θέλουν να κυβερνήσουν αυτό τον τόπο και μετά πες τε μου πως...

ΦΩΤΟ: Ευτυχώς που οι συμπολίτες μας δεν πιάνονται κορόϊδα

Έχουν και σωστή καθοδήγηση:

Ποιες εταιρείες πωλούν τους περισσότερους υπολογιστές παγκοσμίως; (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Δείτε τον πίνακα:

Φρεσκια ειδηση... 2 χρονων

Ενταξει κι εμεις γραφουμε καμια παπαρια αλλα ειμαστε ερασιτεχνες... δεν ειμαστε ουτε επαγγελματιες δημοσιογραφοι ουτε βγαζουμε εφημεριδες οπως το νουμερο ο Κουρτακης:

«Τον Δεκέμβρη, ήμασταν…»

Κώστας Σπυρόπουλος

Οι εμφύλιοι, σε αντίθεση με τους άλλους πολέμους, πρώτα γίνονται, κατόπιν κηρύσσονται και αργότερα, πολύ αργότερα, αναγνωρίζονται ως εμφύλιοι. Για το ΚΚΕ οι ένοπλες συγκρούσεις 46-49 ήταν στην αρχή «αυτοάμυνα», κατόπιν το «δεύτερο αντάρτικο» και, τέλος, «αντιιμπεριαλιστικός αντιμοναρχικός αγώνας.». Για τις αστικές πολιτικές δυνάμεις ήταν «συμμοριτοπόλεμος».

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΨΟΓΟΣ ο Μπαλτακος!! "Η Μονη Βατπεδιου ειναι αθωα"

Τι εγινε με το σκανδαλο Βατοπεδιου ρε γατακια; Δειτε το βιντεο:

Μεγαλε με εσενα αλλαζει ομως το πραγμα!! Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: ''Οι Αλβανοι δραπετες με ειχαν βασανισει-Με χτυπούσαν αλύπητα''!

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (στη φωτο με τον Τσιπρα...) που βρήκε τους δραπέτες μέσα στο σπίτι του, περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε...

H δολοφονική συμμορία του Σινάνι που οργάνωσε από τις φυλακές Τρικάλων την κινηματογραφική απόδραση του Κόλα και των «συντρόφων» του, τον Αύγουστο του 2006 είχε κρατήσει όμηρο και είχε βασανίσει μέσα στο πατρικό του σπίτι στην επαρχία Φιλιάτων των Ελληνοαλβανικών συνόρων, τον Γιάννη Τζώρτζη, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

BINTEO: Οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ

Τις τρεις εμφανίσεις που θα φορά η ομάδα του ΠΑΟΚ παρουσιάζει μέσα από VIDEO η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι φανέλες είναι, η μία ασπρόμαυρη με ρίγες, η άλλη ολόλευκη και η τρίτη πορτοκαλί.

ΦΩΤΟ: Γελαει ο κοσμος με τον Στυλιανιδη!!

Δειτε γιατι:

Δημοσιεύτηκε το προσχέδιο των προσλήψεων στη Δημόσια Τηλεόραση

Στα 3.200.000 ευρώ το συνολικό κόστος της μισθοδοσίας -Δεν αναφέρεται ο αριθμός των εργαζομένων που θα προσληφθούν - Θα υπογράψουν δίμηνες συμβάσεις

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και του υπουργού Οικονομικών για τις προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση, που αποτελεί ουσιαστικά το προσχέδιο της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, η οποία αναμένεται να δημοσιευτεί σήμερα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών.

«Έκπληκτος» ο Κυρ.Μητσοτάκης από την στάση της κοινής γνώμης υπέρ των απολύσεων δημ.υπαλλήλων

Ακόμα και στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη προκάλεσαν έκπληξη τα ευρήματα της δημοσκόπησης που δείχνει ότι το 60% των πολιτών είναι υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα.

Καραμανλής: Θα παραιτηθώ από βουλευτής αν έρθουν ξανά οριζόντια μέτρα

Στην απόφαση, οριστική και αμετάκλητη, να μην ψηφίσει ξανά μέτρα που θα πλήττουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο μισθωτούς και συνταξιούχους, έχει καταλήξει ο Κ. Καραμανλής.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες από κύκλους (Αντωναρος 'η Πακης;) που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό, στην περίπτωση που η κυβέρνηση φέρει (ή αναγκαστεί να φέρει) προς ψήφιση νέο πακέτο, θα...

Eπιστολή γλυψιμο του Δασκαλόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα μετά το συνέδριο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μέσα σε ένα MiG-29

Δείτε τι βλέπει ο πιλότος ενος μαχητικού MiG29 στους αιθέρες. Ο Πολωνός πιλότος Adrian Rojek βρίσκεται στον αέρα και κάνει ακροβατικά με το MiG-29 του. Η κάμερα καταγράφει κάθε λεπτομέρεια μέσα στο cockpit.

Ποιές διακοπές; «Γκάζια» Σαμαρά σε υπουργούς για μεταρρυθμίσεις!

Με «γκάζια» του Αντώνη Σαμαρά προς τους υπουργούς ξεκίνησε η εβδομάδα.

Η προσπάθεια του πρωθυπουργού έχει σαφή προσανατολισμό: να επιταχυνθεί η κυβερνητική πολιτική , να αποφευχθεί η όποια «καλοκαιρινή» χαλάρωση και να υλοποιηθούν κυβερνητικές δράσεις που θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Αδωνις Γεωργιάδης: Θα παίρνω τηλέφωνο στον ΕΟΠΥΥ για να δω αν το σηκώνουν

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε πως θα γίνουν προσλήψεις στον ΕΟΠΥΥ με σκοπό να μπορούν οι ασφαλισμένοι να εξυπηρετούνται χωρίς καθυστερήσεις.

Από τραύμα στην καρδιά ΠΣοφησε ο κωλοαλβανος-Τι ειπε ο Δενδιας;

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος του Αλβανού δραπέτη Μαριάν Κόλα, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Θ. Βουγιουκλάκη, έφερε διαμπερές τραύμα στην καρδιά.

Ο Μάριαν Κόλα δέχθηκε...

Μονο στην Ελλαδα δεν επιτρεπεται στο κρατος να μπει στην πολεοδομια: Κόντρα ΤΑΙΠΕΔ - Θάσου για τις ιδιωτικοποιήσεις στο νησί

Φυσικα ολοι ξερουμε γιατι φωναζουν στη Θασο... γιατι ολα εχουν καταπατηθει και θα αποκαλυφθει το πλιατσικο και οχι οι παπαριες για Natyra και τριχες κατσαρες... αλλα καποια στιγμη πρεπει το κρατος να τους πει: Φατε Natura τωρα που πεινατε

Σκληρή απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ στο ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο φορέας μετά τα γεγονότα της Παρασκευής στο νησί, όταν εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ εμποδίστηκε από κατοίκους να εισέλθει στην υπηρεσία της πολεοδομίας (στεγάζεται στο δημαρχείο του νησιού), προκειμένου να λάβει στοιχεία για τις εκτάσεις που πρόκειται να βγουν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό.

Eurostat: Στο 160,5% το χρέος της Ελλάδας στο α’ τρίμηνο

Ανοδικές τάσεις στο δημόσιο χρέος των μελών της ευρωζώνης καταγράφουν για το πρώτο τρίμηνο τα στοιχεία της Eurostat με την Ελλάδα να κατακτά και πάλι τη θλιβερή πρωτιά. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος του δημοσίου χρέους άγγιξε το 92,2% από 90,6% το τέταρτο τρίμηνο του 2012. Σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο μέσος όρος του δημοσίου χρέους μειώθηκε στο 85,2% από 85,9%.

Βρέθηκε το κινητό του Κόλα-Στο Κοσοβο σκοπευαν να πανε

Μια ημέρα μετά την άγρια συμπλοκή λίγο έξω από τη Βροσίνα Θεσπρωτίας και τον θάνατο του επικεφαλή των δραπετών των φυλακών Τρικάλων Μάριον Κόλα, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό του τραυματισμένου Ιλίρ Κούπα!

Ο Μπαλοτέλι καπνίζει στη Μύκονο (ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν επέλεξε το νησί των Κυκλάδων προκειμένου να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

Στο πλευρό του Μπαλοτέλι βρίσκονται φίλοι του αλλά και η προσωπική του φρουρά του που δεν επιτρέπει σε κανέναν να προσεγγίσει τον διεθνή Ιταλό στράικερ.

Τα αυτοκίνητα του δικτάτορα

Πόσα αυτοκίνητα και μάλιστα πανάκριβα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος; Ειδικά αν δεν έχει δουλέψει ποτέ για να τα αποκτήσει; Η απάντηση εδώ είναι 26, εκ των οποίων 7 Ferrari, 5 Bentley, 4 Rolls Royce, 4 Mercedes, 1 Maserati MC12 και 2 Bugatti με ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ, ενώ το παλικάρι που τα χρειαζόταν όλα είναι ο γιός του δικτάτορα της Ισημερινής Γουινέας Teodore Obiang Nguema.

Έχει η κρίση… γυρίσματα: Σπίτια με 10.000 ευρώ (ναι, καλά διαβάζετε)!

Σε πλήρη απαξίωση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας οδηγεί η παρατεταμένη κρίση. Η δραματική υποχώρηση των τιμών των ακινήτων έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, κυρίως για τα παλιά διαμερίσματα, που ουσιαστικά χάθηκε ένα μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων των Ελλήνων.

Θέλουν ζωντανό τον Κούπα

Ζωντανό θέλει να συλλάβει η αστυνομία τον συνεργό και υπαρχηγό της συμμορίας των Αλβανών Ιλίρ Κούπα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή των ορίων μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων για τον εντοπισμό του αλβανού δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, όταν αστυνομικοί σκότωσαν, μετά από ένοπλη συμπλοκή, τον συνεργό του Μαριάν Κόλα, σε δασική περιοχή έξω από το χωριό Βροσίνα, στη συμβολή του ποταμού Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο.

Θα μας παρει σβαρνα το ΠΑΣΟΚ... λεει ο Πρετεντερης

Τη διαπίστωση ότι το ΠΑΣΟΚ ανακάμπτει πολιτικά, κάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης με άρθρο το οποίο υπογράφει σήμερα στα “Νέα”.

“Η δημοσκοπική ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ είναι ίσως το μοναδικό καινούριο στοιχείο των θερινών δημοσκοπήσεων. Μια μικρή αλλα σταθερή ανάκαμψη, τη στιγμή που πολλοί το είχαν ξεγράψει.

ΦΩΤΟ-«Υπεξαιρέσεις πριν ορκιστώ»

Ένα ακόμη σημείωμα κοινοποιεί ο πρώην δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που καταθέτει τη δική του άποψη, για άλλη μια φορά, μετά την καταδικαστική εις βάρος του απόφαση για υπεξαίρεση από τα ταμεία του δήμου.

Προσλήψεις για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση

Ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 22 Ιουλίου η στελέχωση της Δημόσιας Τηλεόρασης με την ανακοίνωση των 2.000 προσλήψεων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση. Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 589 άτομα από όλες τις ειδικότητες και ως ότου γίνει δυνατόν η Δ.Τ. να εκπέμψει από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής.

Υπάλληλος στη Βουλή η αδελφή της Γιάννας


Όσοι έχουν διαβάσει το πλέον πολυσυζητημένο βιβλίο στη χώρα τη φετινή χρονιά, «My Greek Drama», της Γιάννας Αγγελοπούλου ή έστω αποσπάσματά του θα πρόσεξαν πως μέσα από τις σελίδες του παρουσιάζονται ουσιαστικά δύο γυναίκες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Θελει η πουταν@ να κρυφτει... "Άρθρο των FT μιλαει για «τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου»"

Την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην κύπρο επέλεξαν οι Financial Times να δημοσιεύσουν άρθρο στο οποίο αναγνωρίζουν τα κατεχόμενα ως τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου

Σε μια εκ νέου πρόκληση προέβη η εφημερίδα Financial Times, η οποία σε άρθρο της σε σχέση με τα κατεχόμενα, αναφέρεται στη «τουρκική Δημοκρατία της βόρειας Κύπρου», αναγνωρίζοντας μ' αυτό τον τρόπο, το ψευδοκράτος.

Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστα ο ΣΥΡΙΖΑ 2% λεει η εφημεριδα του...

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της “Pulse” που δημοσιεύεται στην “Εφημερίδα των Συντακτών” του ΣΥΡΙΖΑ. Βεβαια η συγκεκριμενη εταιρια κανει δημοσκοπησεις για τον Κουλογλου και την ΕτΣυντακτων που ειναι του ΣΥΡΙΖΑ και δινει σταθερα μπροστα τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτος απο την προηγουμενη δημοσκοπηση πριν 1 μηνα που εδειχνε τη ΝΔ με οριακο προβαδισμα 0,5%...

Το κατοχικό καθεστώς ζήτησε για 1η φορά βοήθεια από την Κυπρο!

Το κατοχικό καθεστώς για πρώτη φορά από το 1974 ζήτησε βοήθεια από την Κυπριακή Δημοκρατία για αντιμετώπιση καταστροφής στα κατεχόμενα στην περίπτωση της πετρελαιοκηλίδας στη θαλάσσια περιοχή της Καρπασίας, ανέφερε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Περιβάλλοντος ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στο Υπουργείο Εξωτερικών Πρέσβης Τάσος Τζιωνής, ο οποίος σημείωσε παράλληλα την άμεση κινητοποίηση των Ηνωμένων Εθνών.

Κλαίνε για τον ΠΣόφο του Αλβανού δολοφόνου Κόλα

Τον χτύπησαν πισώπλατα (μακάρι αλλά δεν είναι έτσι βέβαια...) λέει η αναρχοάπλυτη πατσαβούρα:

«Έγκυρη» ενημέρωση από την ιστοσελίδα του κ@λου του Βαξεβάνη

Άλλη μία αποκλειστικότητα από την ιστοσελίδα "Οι Κουτοί της Πανδώρας" του "εγκυρου" Κωστάκη Βαξεβάνη... Διαβάζοντας το παρακάτω επιβεβαιώνεται αυτό που γράφαμε πριν λίγες μέρες όταν έλεγε ότι τα παίρνουμε για να γράφουμε για τη ΝΔ και ότι είμαστε φασίστες.... οτι δηλ. γράφει όλο μαλακί@ς:

Πιο τίμιος ήταν ο Γιαγκούλας

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

Είμαστε η μόνη χώρα του κόσμου που επέτρεψε στους ηττημένους να γράψουν την Ιστορία και μεταπολιτευτικά να καταλάβουν σχεδόν όλες τις θέσεις διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου. Οποιος δεν είχε μεταλάβει του αχράντου αριστερισμού δεν έκανε καριέρα.

Μιχάλης Ιγνατίου: Ο Γιώργος έχει την πρώτη ευθύνη για τη λίστα Λαγκάρντ

«Πυροβολεί» τον Γιώργο Παπανδρέου ο Μιχάλης Ιγνατίου, για το γεγονός ότι δε βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει υπέρ του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που οδηγείται στο Δικαστικό Συμβούλιο και, από εκεί, πυθανότατα στο Ειδικό Δικαστήριο για τη λίστα Λαγκάρντ.

Περί ιστορίας και μνήμης

Του Στέφανου Κασιμάτη

Την περασμένη Τετάρτη, στην Επιτροπή Εθνικής Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής συζητήθηκε η κύρωση συμφωνίας για τη Διεθνή Υπηρεσία Αναζητήσεων (ΔΥΑ). Πρόκειται για διεθνή οργανισμό, ο οποίος ιδρύθηκε δέκα χρόνια μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και συγκέντρωσε επίσημα αρχεία και έγγραφα κάθε είδους και προελεύσεως, τα οποία αφορούν τα θύματα των ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως. Η ΔΥΑ, λοιπόν, έχει την ευθύνη για τη συντήρηση τους, την ταξινόμησή τους και τη διευκόλυνση της έρευνας αυτών των αρχείων από κράτη, μη κυβερνητικές οργανώσεις ή μεμονωμένα πρόσωπα.

Σκούζουν οι αναρχοφασίστες του indymedia για το ΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ του Κόλα

Δείτε τι γράφουν: