24 Ιουλίου 2013

Το κρησφύγετο που χρησιμοποίησε ο Ιλιρ Κούπα στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας -Μαγείρεψε, έφαγε και συνέχισε [εικόνες]

Το κρησφύγετο που κατέφυγε ο Ιλιρ Κούπα μετά τη μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας που οδήγησε στον θάνατο του Μάριον Κόλα βρήκαν οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα του Αλβανού δραπέτη σε σπίτι στο χωριό Πολύδροσο Θεσπρωτίας.

ΔΕΗ 1 , ΔΕΗ 2, ΔΕΗ 3 ….. Σαν τις κουρτίνες του Μίστερ Ζονγκ ένα πράμα!

​Με πράξη Υπουργικού Συμβουλίου αποφασίστηκε την Τετάρτη η επιχείρηση «σαλαμοποίησης» της ΔΕΗ, που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) ως το 2014 και την διάσπαση της ΔΕΗ σε «μικρή» και «μεγάλη», με την πρώτη να αποκρατικοποιείται έως το 2015 και τη δεύτερη να πωλείται σε επενδυτές έως το 2015.

Συνεντευξη στη Bild θα δωσει ο στόκος... για να κανει κωλοτούμπα

Με συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα, που τον κατηγόρησε ότι «χλεύασε τον Σόιμπλε», ετοιμάζεται να απαντήσει ο γνωστός τραγουδιστής

Με μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη ετοιμάζεται να απαντήσει ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος σε όσους τον κατακρίνουν για αυτά που είπε για Σόιμπλε και Μέρκελ κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο Nammos, στη Μύκονο.

Η κηδεία του Μάριον Κόλα στην Αλβανία - Τι δήλωσαν ο πατέρας του και άλλοι συγγενείς του [βίντεο]

«Του φορτώνουν πράγματα που δεν έκανε» έλεγαν οι συγγενείς του Μάριον Κόλα κατά τη διάρκεια της κηδείας του που έγινε την Τετάρτη στην Αλβανία στο χωρίο Βιγκ, που βρίσκεται κοντά στο Κόσοβο.

Τα συσσίτια, με πολύ κόσμο, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής [εικόνες & βίντεο]

Aπό τα γραφεία της στο Σταθμό Λαρίσης πραγματοποιεί τα συσσίτια η Χρυσή Αυγή μετά τις απαγορεύσεις τόσο του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και της ΕΛ.ΑΣ. για να γίνει η διανομή στην πλατεία Αττικής.

Βουλγαρία: «Δεν υπάρχει εθνικότητα "Μακεδόνα". Είναι νοτιοσλάβοι»

Το Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο πήρε ακόμη μία απόφαση που συνιστά τη Βουλγαρία να γράψει στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις το σύνδεσμο «OMO Ilinten», αναφέρει το βουλγαρικό Φόκους επικαλούμενο αναφορά των Σκοπίων.

BINTEO-Jackman: Έχω ελληνικές ρίζες

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς, ο Hugh Jackman, σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι έχει ελληνικές ρίζες, αφού προέρχεται από οικογένεια μεταναστών, της οποίας το επίθετο ήταν Μπέλας.

«Κέρβερος» η γυναίκα του αρχηγού της ΧΑ: «Σταμάτα ρε Ηλία» (VIDEO)

Οδοστρωτήρας ήταν σήμερα η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, που επιτέθηκε σφοδρά στον Γιάννη Δραγασάκη για την κόρη του. Η Ζαρούλια που φαίνεται να έχει βρει ρυθμό σε σχέση με τις πρώτες φορές που ανέβαινε στο βήμα και φαινόταν η απειρία της, μίλαγε ασταμάτητα. Σε κάποια στιγμή ο Ηλίας Παναγιώταρος ...

Ειδήσεις σε τίτλους και κουίζ "βρες την πόλη"

Δειτε τις ειδήσεις που ο τίτλος τα λέει όλα και βρείτε την πόλη:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπερ του Μαριάν Κόλα και των λοιπών δραπετών

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), επικεφαλής της οποίας είναι ο Πέτρος Κωνσταντίνου (στη φώτο τον βλέπουμε εξω απο το φλεγόμενο κτήριο της Marfin να εποπτεύει την κίνηση...), ηγετικό στέλεχος του αριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των Αλβανών δολοφόνων της συμμορίας Μάριον Κόλα και κατά της Αστυνομίας.

H απασχόληση αυξήθηκε τον Απρίλιο-Για πρώτη φορά μετά το 1ο εξάμηνο του 2009

Στην παρούσα ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα έχουμε έναν παραπάνω λόγο να τονίζουμε τα όποια καλά νέα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον Απρίλιο η απασχόληση αυξήθηκε για πρώτη φορά μετά το 1ο μισό του 2009. Εάν κάποιος θέλει να είναι ακριβής βέβαια μια ιδιαίτερα μικρή και αναιμική αύξηση σημειώθηκε και τον Δεκέμβριο του 2012.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει ο θείος του Κόλα στην αλβανική τηλεόραση

Τη σορό του Μάριαν Κόλα παρέλαβαν οι συγγενείς του στην Αλβανία, με τον θείο του κακοποιού να δηλώνει στην αλβανική τηλεόραση ότι «δεν ήταν εγκληματίας».

Επίθεση Τατσόπουλου στην Χρυσή Αυγή

Πυρά κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά ο Πέτρος Τατσόπουλος με σχόλιό του στο Facebook.

"Χρονιάρα μέρα σήμερα, αποκατάσταση της δημοκρατίας -"το καθεστώς της 24ης Ιουλίου", που λένε και τα Χρυσά Βλαμμένα-, συγγνώμη που ενοχλώ, μια απορία έχω, αν θέλετε μου απαντάτε....

ΒΙΝΤΕΟ: Δειτε την αληθεια που σας κρυβουν!! Ερχεται το τελος! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

Γιατι η FEMA μεταφερει τα φερετρα της; οοεεοο;; Ερχεται αρμαγεδδωνας... Δειτε το βιντεο (αν εχετε 10 λεπτα για σκοτωμα...) για να ειστε ετοιμοι:

Άλλη μαλακία κι αυτή…Το ΔΝΤ διαφημίζει το έργο του [video]

Το βιντεάκι αυτό δόθηκε από το ΔΝΤ αντί συνέντευξης στο Γερμανό σκηνοθέτη Florian Opitz το 2007, κατά το γύρισμα του Ντοκιμαντέρ του: «Το μεγάλο ξεπούλημα» (The Big Sellout/ Der Grosse Ausverkauf) .

Το κόμμα των Ρ. αποκαλύπτει το σχέδιο των τοκογλύφων...

Κωστας Στουπας

Η μείωση του κρατικού ελλείμματος κατά το πρώτο εξάμηνο ήταν όντως «θηριώδης» καθώς έπεσε στα 4.991 εκατ. ευρώ από 12.477 εκατ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο Τσίπρας πέταξε έξω από το γραφείο Γερμανό δημοσιογράφο... τον ρωταγε δυσκολα...

Ηταν πληρωμενος υπαλληλος του Μουρουτη λεει (σχεδον) η Κουμουνδουρου που εχει χασει το μετρο...

Σε αυταρχικές νοοτροπίες, ηγετών που δεν έχουν καμία σχέση με κόμματα δημοκρατικά, παραπέμπει η συμπεριφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, απέναντι σε Γερμανό δημοσιογράφο, μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας, τον οποίο «πέταξε» έξω από το γραφείο του επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις που του έκανε. Ο λόγος για τον ανταποκριτή...

ΒΙΝΤΕΟ: Οι λυσεις ειναι απλες και ευκολες... στον κομμουνισμο

Εμεις γιατι δεν τις υιοθετουμε σ' αυτους που διαφωνουμε; Αφου ουτως ΄η αλλως μας λενε φασιστες... Δειτε το βιντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Κασιδιάρης κοκοκο: Κανονικά στις 6 η διανομή τροφίμων

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στη διανομή τροφίμων απόψε στις 6 το απόγευμα στο Σταθμό Λαρίσης, δηλώνουν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής... δηλ στα Γραφεια τους... δεν το φωναζουν ομως τα "γραφεια" για να μη φανει οτι εκαναν πισω....

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο-σοκ από την φονική επίθεση καρχαρία σε 18χρονη

Την επίθεση που δέχτηκε μία 18χρονη κοπέλα από καρχαρία, ενώ κολυμπούσε σε μία από τις δημοφιλέστερες, αλλά και πιο επικίνδυνες, παραλίες της Βραζιλίας, κατέγραψε λουόμενος.

Σωστός ο Γ. Βρούτσης: Το ασφαλιστικό θέλει αλλαγή εκ θεμελίων... ΒΙΝΤΕΟ

Για μη βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα και για ανάγκη "εκ θεμελίων" αλλαγής του έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό MEGA».

Βρήκαν τα αποτυπώματα του Κούπα σε κρησφύγετο στη Θεσπρωτία

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τις κινήσεις του Ιλίρ Κούπα, του πρωτοπαλίκαρου του Μάριον Κόλα, καθώς μετά την εξουδετέρωση του Αλβανού κακοποιού, η αστυνομία ανακάλυψε αποτυπώματα του Κούπα σε σπίτι στη Θεσπρωτία.

Πάρτι για δύο στο Σκορπιό με χλαμύδες, Καρυάτιδες και ...Κώστα Καραφώτη [εικόνες]

Mια βραδυά για δύο, για τον ίδιο και την καλή του, ήταν το «πάρτι» του Ρώσου μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ στον Σκορπιό. Σε αρχαιοελληνικό ύφος, με τον Ριμπολόβλεφ ντυμένο με χλαμύδα, να απολαμβάνει άσματα του Κώστα Καραφώτη, ξαπλωμένος σε έναν τεράστιο καναπέ με βάση ...Καρυάτιδες.

Νέο «μπλόκο» από βουλευτές της ΝΔ στις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ

Για ισχυρές «συντεχνίες» στην ΕΡΤ και «κατάφωρη αδικία» έκανε λόγο η Φ.Πατριανάκου -Μαυραγάνης: Προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση - Λαφαζάνης: Πραξικοπηματικές διαδικασίες

Προαπαιτούμενο για την ομαλή εκταμίευση της δόσης χαρακτήρισε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που εισήχθη στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να δικαιολογήσει – για μια ακόμα φορά – την κατεπείγουσα κοινοβουλευτική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

Κάλυμνος: ''Βροχή'' οι μηνύσεις για το 1.000.000€ που άφησε γριούλα σε γείτονες!

''Βράζουν'' οι συγγενείς κληρονόμοι της 91χρονης που κατέθεσαν αναφορά στον Άρειο Πάγο - Σε πλήρη εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συζητήσεων στην Κάλυμνο...

Η Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου χειρίζεται - με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου - η διερεύνηση της υπόθεσης διαθήκης της 91χρονης Καλυμνιάς η οποία άφησε στους γείτονες της, περιουσία 1.000.000€.

Πλήρης αποζημίωση μόνο σε όσους δεν εργαστούν τα επόμενα τρία χρόνια στη ΝΕΡΙΤ

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λάβουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ. Σύμφωνα με το άρθρο 72 του φορολογικού νομοσχεδίου, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, πλήρη αποζημίωση θα λάβουν μόνο οι απολυμένοι που δεν εργαστούν για τα επόμενα τρία χρόνια στη ΝΕΡΙΤ, τον νέο δηλαδή δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα.

ΣΥΡΙΖΑιος θα 'τανε! Κλέφτης επέστρεψε λειψανοθήκη και άφησε σημείωμα: «Χήλια Σηγνόμη»

Πριν από λίγες ημέρες κλέφτες είχαν αρπάξει από το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων, το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μέσα και τη λειψανοθήκη. Προφανώς, όταν αντιλήφθηκαν στη συνεχεία περί τίνος επρόκειτο, επέστρεψαν τη λειψανοθήκη με το σημείωμα που ζητούσε συγνώμη.

Κοκοκοκο από τη Χρυσή Αυγή που παντως σεβεται το κρατος-Από τα γραφεία της στην οδό Λαρίσης θα γίνουν τα συσσίτια του μίσους

Κοτες λυρατες... οι Χρυσαυγιτες... Βεβαια απο την αλλη πρεπει να τους αναγνωρισουμε οτι σεβονται τις οποιες αποφασεις του κρατους σε αντιθεση με τους αναρχοαπλυτους του ΣΥΡΙΖΑ που ο Δενδιας δεν τολμαει να τους κλεισει οριστικα το indymedia....

Η απόφαση Δένδια για απαγόρευση συναθροίσεων, συγκεντρώσεων και κάθε είδους πορείας στο κέντρο της Αθήνας υποχρέωσε τη Χρυσή Αυγή να κάνει για ακόμα μία φορά πίσω και να μην πραγματοποιήσει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας τα συσσίτια μίσους. Ετσι το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη διανομή τροφίμων μόνο για Ελληνες από τα γραφεία του στο σταθμό Λαρίσης στις 18:00.

Ξεβρακωμα Δραγασακη στη Βουλη: «Ξέρουμε για την κόρη σου την πρεζού και το εμπόριο όπλων»! (ΒΙΝΤΕΟ)

[Να θυμισουμε τι ειχαμε γραψει πριν 6 χρονια: η κόρη του Δραγασάκη όσο και ο ληστής γιος του Βούτση δεν φταίνε αλλά όπως είπε και ο Πολύδωρας «έχω ευθύνη, που δεν συνέλαβα ακόμα τους γονείς για να τους ρωτήσω, σε ανακριτική διαδικασία, τι παριστάνουν»…]

Επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη που κανει κηρυγματα παρανομιας στη Βουλη ενω η κορη του εχει κατηγορηθει για πολυ χειροτερα εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Συνελήφθη.. γιατί οδηγούσε γυμνή

Η 27χρονη σταμάτησε σε αστυνομικό έλεγχο όπου εντοπίστηκε να οδηγεί δίχως να φοράει ρούχα

Σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία ή ακόμα χειρότερα από εκπομπή με φάρσες, έμοιαζε η στιγμή που Ελβετός αστυνομικός σταμάτησε γυναίκα, η οποία οδηγούσε ολόγυμνη.

Παραδέχθηκε ότι έστελνε πορνογραφικά sms σε 22χρονη, για δεύτερη φορά, μα οι Νεοϋρκέζοι τον θέλουν για δήμαρχο

Δημοσίως, παρουσία και της γυναίκας του, ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Άντονι Γουάινερ παραδέχθηκε ότι έστειλε μηνύματα και εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μια 22χρονη, δύο χρόνια μετά το παρεμφερές σκάνδαλο που τον υποχρέωσε να παραιτηθεί από το Κογκρέσο.

Μόνικα Λεβίνσκι: Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα

Η φήμη της εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο μετά την περιπέτεια που είχε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, περιπέτεια η οποία παρολίγον να του στοιχίσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. Το περιοδικό Time, έψαξε και βρήκε τι απέγινε η Μόνικα Λεβίνσκι, γνωστή και ως «η γυναίκα με το μπλε φόρεμα», η οποία «ταρακούνησε» τις ΗΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός είναι ο 19χρονος Βρετανός που δολοφονήθηκε στα Μάλια

Στη δημοσιότητα ήρθαν τα στοιχεία του 19χρονου Βρετανού τουρίστα Tyrell Matthews Burton, ο οποίος δολοφονήθηκε από συμπατριώτη του στα Μάλια κατά τη διάρκεια συμπλοκής περίπου 30 συμπατριωτών του.

ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός για τον Μπαλοτέλι

Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές ακολουθούν τον Μάριο Μπαλοτέλι σε κάθε του βήμα στο νησί των ανέμων. Ακόμα και σε στιγμές διασκέδασης, δίπλα από το διάσημο ποδοσφαιριστή δημιουργείται πραγματικά το αδιαχώρητο.

Δείτε το βίντεο:

Oργισμένη απάντηση Αδωνι σε πρωτοσέλιδο που παρουσιάζει την Ευγενία να επιθεωρεί νοσοκομείο [εικόνα]

Με θυμό απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε ερώτηση του δημοσιογράφου πρωινής εκπομπής που του ζήτησε να τοποθετηθεί στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Ελλάδα αύριο» με τίτλο «Η "επιθεωρητής" κυρία Ευγενία Μανωλίδου Γεωργιάδη.

«Οχι» από την ΕΛ.ΑΣ. στο «συσσίτιο» της Χρυσής Αυγής

Αν Δενδιας-Καμινης νομιζουν οτι με απαγορευσεις θα τους ανακοψουν... σηκωνω τα χερια ψηλα

Την απαγόρευση όλων των συναθροίσεων για σήμερα, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, αποφάσισε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, με αφορμή τη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αττικής, και τη διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες.

Όχι άλλη φιλομνημονιακή λάσπη στον Αντώνη τον Ρέμο

Μάνος Βουλαρίνος

Με αντιμνημονιακή συγκίνηση μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή του Βασίλη του Λέκκα όταν τραγουδά για τον ήλιο της δικαιοσύνης τον νοητό και σηκώνει οργισμένος τις μπουνίτσες του, έμαθα για τη συναυλία διαμαρτυρίας που διοργάνωσε ο Αντώνης ο Ρέμος στο μαρτυρικό νησί της Μυκόνου. Εκεί, εμπνεόμενος πιθανότατα από τον ανυπότακτο αντιστασιακό Σταμάτη Κραουνάκη, προφήτευσε πως ο Σόιμπλε και θα σηκωθεί και θα περπατήσει.

ALERT!! Ξεβρακωμα του αιλουρου Χωμενίδη απο τον Φαηλο

Ποιος είναι ο σεμνός μνηστήρας του εποπτικού φορέα της ΝΕΡΙΤ;

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Τον θυμάμαι στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤΕΝΝΑ

«Πρωϊνές διαδρομές», με τον Βασίλη Αδαμόπουλο, όταν επαινούσε κι έδινε ως δώρο σε μερικούς τυχεράκηδες ακροατές το βιβλίο της Ρεπούση. Το γνωστό. Τώρα θέλει να το ξεχάσει και το αρνείται αλλά εγώ τον άκουγα στο αυτοκίνητο. Αν υπήρχε άλλος Χρήστος Χωμενίδης στο ραδιόφωνο του ΑΝΤΕΝΝΑ, στην ίδια εκπομπή, τότε κάνω λάθος….

Πιθανώς να υπήρχε κάποιος άθλιος που έκανε πλαστοπροσωπία.

Α. Ζουπανιώτης: Χθες κατηγόρησε τον Άδωνι για ρεμούλες και σημερα τον γλύφει... μπας και τσιμπήσει καμια διαφημισούλα

Το ξανασκέφτηκε ο ΣΥΡΙΖΑίος υπερατλαντικός και συλληφθείς από το FBI, δημοσιογράφος, Αποστόλης Ζουπανιώτης, και ενώ προχθες κατηγορούσε τον Αδωνι οτι κάνει χάρες, ρεμούλες και απολύει καθαρίστριες για να πετάει λεφτά σε διαφημίσεις σε εφημερίδες αλλων... χθες είπε να τον αρχίσει στο γλύψιμο μπας και τσιμπήσει τίποτα αν και όποτε... Δείτε τι του εγραψε:

Süddeutsche Zeitung: Οι Αλβανοί ξεκινούν εκστρατεία για τη δημιουργία ενιαίου κράτους

Οι διασκορπισμένοι σε πολλά βαλκανικά κράτη Αλβανοί ονειρεύονται ένα ενιαίο κράτος. Τώρα επιθυμούν μέσω μιας μαζικής εκστρατείας συλλογής υπογραφών να ασκήσουν πίεση στη διεθνή κοινότητα. Ο επικεφαλής του σχεδίου «Φυσική Αλβανία», φιλόσοφος Kότσο Ντανάι, δήλωσε την Παρασκευή στο Μόναχο ότι μέχρι το Νοέμβριο θα επιχειρηθεί η συλλογή ενός εκατομμυρίου υπογραφών από Αλβανούς που ζουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το ΣΔΟΕ ήταν στο πάρτι της χλιδής στη Μύκονο-Τα στοιχεία όμως που δίνει δείχνουν ότι πήγε μάλλον για ξεκάρφωμα

[... προκειμένου να μην γίνουν τα ίδια όπως την αλλη φορά που μετά το κράξιμο το προστιμο των μερικών χιλιάδων ευρώ εγινε 4 εκ ευρώ... Τώρα λένε ότι ήταν παρόντες αλλά αν υπολογισουμε οτι η εισοδος και το φαγητό στοιχιζαν 360 ευρώ ανα ατομο, μαλλο θα γελασουμε με όσα λενε οτι εκανε τζιρο το μαγαζι...]

Παρόν ήταν το ΣΔΟΕ στη... κοσμική εκδήλωση στη γνωστή παραλία της Μυκόνου και μάλιστα όχι με ένα αλλά με δύο συνεργεία ελέγχου.

Το πρώτο συνεργείο έπιασε δουλειά στις 12 και μισή το μεσημέρι καταγράφοντας τις πρώτες... εκδηλώσεις χλιδής, για να παραδώσει τη σκυτάλη του ελέγχου σε άλλο συνεργείο γύρω στις 2 και μισή, το οποίο παρέμεινε στο χώρο της... εκδήλωσης έως τις 4 το πρωί.

Συνελήφθησαν στην Τουρκία οι δολοφόνοι των δυο μητροπολιτών που είχαν απαχθεί στη Συρία

Αστυνομικοί, συνέλαβαν σε μπλόκο στο Ικόνιο, τρια άτομα, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι φέρονται ως οι απαγωγείς και δολοφόνοι του ελληνορθόδοξου μητροπολίτη Παύλου Γιαζιτζή και του Ασσύριου μητροπολίτη Γρηγόριου Ιωάννη Ιμπραήμ.

Χιουμορ έκανε και δεν ανοίγει αυτός τις σαμπάνιες λέει ο στόκος... ότι πληρώνεται απ' αυτές τις σαμπάνιες δεν του περνάει απ' το μυαλό...

Πολύ συζήτηση έχει γίνει εδώ και δύο μέρες για όλα όσα έγιναν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο.

Από τη μία οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν στα πόδια του και από την άλλη η ατάκα για τον Σόϊμπλε έφεραν τον δημοφιλή τραγουδιστή στο μάτι του κυκλώνα.

Μας ξεφτίλισε διεθνώς ο στόκος: Ο Ρέμος στην «Bild» για το κράξιμο στον Σόιμπλε

Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος προέρχεται από φόβο για τα περιουσιακά στοιχεία, και αυτό γιατί ο Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως ότι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα θα πρέπει να ελέγχεται καλύτερα

Με την φωτογραφία του Αντώνη Ρέμου δίπλα στον υπουργό Οικονομικών, Wolfgang Schäuble, η γερμανική εφημερίδα «Bild» μιλά για ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα για πλούσιους και διάσημους, εκεί όπου ο υπουργός χλευάστηκε με τον πιο... άγευστο τρόπο!

Τουρκόφρονες vs ΔΗΜΑΡ... για ξεκάρφωμα

Κατηγορίες από τον μειονοτικό τύπο κατά του κόμματος της ΔΗΜΑΡ για…αντιτουρκικές απόψεις στο θέμα της μειονότητας της ελληνικής Θράκης!

Επίθεση με κατηγορίες για περίπου…